FAQ

FAQ

Onderaan de browser staat een zoekvenster. Daar kun je op onderwerpen en personen zoeken. Zoek je b.v. op Royal Dutch Shell, dan krijg je alle relevante bijdragen over Royal Dutch Shell.

Opzeggen? :( Liever niet natuurlijk. Als het goed is gaat De Slimste Belegger je maandelijks flink wat trade-ideeen en support opleveren. Mocht je echter toch willen stoppen dan kan dat natuurlijk. Je lidmaatschap is per periode op te zeggen. Je zit dus nergens aan vast. Als we toch geen match blijken te zijn dan zullen wij je zeker niet 'vast' willen houden. We willen graag alleen tevreden klanten hebben. Als u stopt, dan kunt u uiteraard wel gebruik blijven maken van het gratis deel van het platform.

Als u geen premium-lid bent, dan kunt u wel deelnemen aan de community en bijdragen leveren. U heeft toegang tot de volgende Boards: - Ideeën - Community Nieuws - Beursnieuws - Stel jezelf voor - Forum

De eenvoud van je ‘editor’ is voor ons belangrijk. Typen, een of meerdere afbeeldingen toevoegen, een persoon taggen...punt :-D Denk maar eens aan de meest succesvolle social media platformen ter wereld zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram en hoe je daar content kunt toevoegen. Het zijn kleine velden waar je geen gegevens meer hoeft in te vullen naast de content zelf. Geen gegevens, geen titel, geen categorie, geen opmaak etc. Opmaak zoals lettertypes, tussenkoppen, uitlijnen etc. maakt het al snel complex. Mensen denken dit allemaal nodig te hebben maar in werkelijkheid belemmert het ze en maakt het onze mooie community tot een kakofonie al dan niet een complete chaos. Niet voor niets laten alle grote partijen dit weg, het hoort bij dit medium. :-D

Als je premium-lid bent, dan kun je onbeperkt deelnemen aan de community en bijdragen leveren. Je hebt toegang tot de volgende Boards: - Ideeën - Community Nieuws - Actuele kansen op de beurs (aangereikt door experts en leden) - Beursnieuws - Stel jezelf voor - Forum Daarnaast kun je groepen aanmaken met andere leden. Bovendien heb je als Premium-lid onbeperkt toegang tot bonussen, zoals e-books, video's en kun je deelnemen aan exclusieve webinars van experts: - 1 keer per week 1 uur webinar: opties verzorgd door Harry Klip - 1 keer per week 1 uur webinar: kansen op de Amerikaanse markt verzorgd door Jan Robert - Webinar kansen op de Nederlandse markt verzorgd door Harm van Wijk - Speciale webinars (Jan Robert) in geval van special events (Fed, ECB, bedrijfscijfers et cetera)

Het is uit het oogpunt van veiligheid niet mogelijk om bestanden te uploaden. Wat wel kan, is wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld Dropbox, is dat je de link van dit document deelt.

Als je aanklikt dat je het wachtwoord vergeten bent, kan je een nieuwe aanmaken.

De Slimste Belegger is een platform voor en door beleggers. Deelname is gratis. Voor toegang tot het Premium deel met expert beleggers bedragen de kosten nog geen euro per dag. Voor 1 euro krijg je 1 maand volledige ook toegang tot het premiumgedeelte. Na 1 maand doet u automatisch voor €29 per maand mee en heeft u onbeperkt toegang tot het platform en bonussen.

Naast tekst en afbeeldingen kunnen ook video's worden gedeeld op De Slimste Belegger. Je kunt dit eenvoudig doen door op Youtube te gaan naar Insluiten (onder de video) en de code, bijvoorbeeld " iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qlavhjOCNfU" frameborder="0" allowfullscreen>

Je kan inloggen op www.deslimstebelegger.nl Kies dan voor Community Kies dan het bord waarop je wilt posten, bijvoorbeeld Actuele kansen op de beurs en vervolgens voor de categorie, bijvoorbeeld Opties Klik op de oranje knop Start een Topic en je kan de tekst hierin plaatsen.

Op http://beleggen.com/blog/ staat een uitgebreid overzicht. Staat het begrip er niet bij, laat het ons dan weten, dan breiden we dit uit.


Get in touch
Contactgegevens
BeursBulletin Alerts BV
Rokebrandlaan 2
1261 WV Blaricum
BTW-nummer NL815459658B01
KvK 34244390
IBAN NL49RABO0117775991

[email protected]
+31 (035) 737 0440
www.beleggen.com
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Categorieën

\