FAQ

FAQ

Onderaan de browser staat een zoekvenster. Daar kun je op onderwerpen en personen zoeken. Zoek je b.v. op Royal Dutch Shell, dan krijg je alle relevante bijdragen over Royal Dutch Shell.

Opzeggen? :( Liever niet natuurlijk. Als het goed is gaat De Slimste Belegger je maandelijks flink wat trade-ideeen en support opleveren. Mocht je echter toch willen stoppen dan kan dat natuurlijk. Je lidmaatschap is per periode op te zeggen. Je zit dus nergens aan vast. Als we toch geen match blijken te zijn dan zullen wij je zeker niet 'vast' willen houden. We willen graag alleen tevreden klanten hebben. Als u stopt, dan kunt u uiteraard wel gebruik blijven maken van het gratis deel van het platform.

Als u geen premium-lid bent, dan kunt u wel deelnemen aan de community en bijdragen leveren. U heeft toegang tot de volgende Boards: - Ideeën - Community Nieuws - Beursnieuws - Stel jezelf voor - Forum

De eenvoud van je ‘editor’ is voor ons belangrijk. Typen, een of meerdere afbeeldingen toevoegen, een persoon taggen...punt :-D Denk maar eens aan de meest succesvolle social media platformen ter wereld zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram en hoe je daar content kunt toevoegen. Het zijn kleine velden waar je geen gegevens meer hoeft in te vullen naast de content zelf. Geen gegevens, geen titel, geen categorie, geen opmaak etc. Opmaak zoals lettertypes, tussenkoppen, uitlijnen etc. maakt het al snel complex. Mensen denken dit allemaal nodig te hebben maar in werkelijkheid belemmert het ze en maakt het onze mooie community tot een kakofonie al dan niet een complete chaos. Niet voor niets laten alle grote partijen dit weg, het hoort bij dit medium. :-D

Als je premium-lid bent, dan kun je onbeperkt deelnemen aan de community en bijdragen leveren. Je hebt toegang tot de volgende Boards: - Ideeën - Community Nieuws - Actuele kansen op de beurs (aangereikt door experts en leden) - Beursnieuws - Stel jezelf voor - Forum Daarnaast kun je groepen aanmaken met andere leden. Bovendien heb je als Premium-lid onbeperkt toegang tot bonussen, zoals e-books, video's en kun je deelnemen aan exclusieve webinars van experts: - 1 keer per week 1 uur webinar: opties verzorgd door Harry Klip - 1 keer per week 1 uur webinar: kansen op de Amerikaanse markt verzorgd door Jan Robert - Webinar kansen op de Nederlandse markt verzorgd door Harm van Wijk - Speciale webinars (Jan Robert) in geval van special events (Fed, ECB, bedrijfscijfers et cetera)

Het is uit het oogpunt van veiligheid niet mogelijk om bestanden te uploaden. Wat wel kan, is wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld Dropbox, is dat je de link van dit document deelt.

Als je aanklikt dat je het wachtwoord vergeten bent, kan je een nieuwe aanmaken.

Je kan inloggen op www.deslimstebelegger.nl Kies dan voor Community Kies dan het bord waarop je wilt posten, bijvoorbeeld Actuele kansen op de beurs en vervolgens voor de categorie, bijvoorbeeld Opties Klik op de oranje knop Start een Topic en je kan de tekst hierin plaatsen.

Mijn.beleggen.com is een platform voor en door beleggers. Deelname is gratis. Voor toegang tot het Premium deel met expert beleggers bedragen de kosten nog geen euro per dag. Voor 1 euro krijg je 1 maand volledige ook toegang tot het premiumgedeelte. Na 1 maand doet u automatisch voor €29 per maand mee en heeft u onbeperkt toegang tot het platform en bonussen.

Naast tekst en afbeeldingen kunnen ook video's worden gedeeld op Mijn.beleggen.com. Je kunt dit eenvoudig doen door op Youtube te gaan naar Insluiten (onder de video) en de code, bijvoorbeeld " iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qlavhjOCNfU" frameborder="0" allowfullscreen>

Naast tekst en video's, kunnen ook afbeeldingen worden gedeeld op Mijn.beleggen.com. Je kunt dit eenvoudig doen door op het icoontje te klikken onder het tekstveld. Je kan hier png, gif of jpg gebruiken. Andere formaten zoals PDF zorgen ervoor dat dan een een bijlage wordt geupload.

Op https://beleggen.com/grondbeginselen/ staat een uitgebreid overzicht. Staat het begrip er niet bij, laat het ons dan weten, dan breiden we dit uit.

U had meteen een e-mail moeten ontvangen (Zit deze in uw spambox?), die u naar https://link.thehuddle.nl/124 bracht met uw

inlognaam (het e-mailadres dat u heeft opgegeven)

en wachtwoord (om een nieuw wachtwoord aan te vragen, klik op https://mijn.beleggen.com/login#forgot-password

waar u uw audioboek en e-books kunt downloaden.

Inloggen kan rechtsboven op https://link.thehuddle.nl/124

Zorg ervoor dat u de bestanden opslaat (door de instructies op de downloadpagina te volgen) naar uw harde schijf, op een plaats waar u ze kunt vinden voordat u * iets * anders doet.

Bewaar het bestand op uw "bureaublad" zodat u het gemakkelijk en snel kunt vinden, als u klaar bent met downloaden.

Tenzij u de naam van het e-boekbestand dat u hebt gedownload, wijzigt, heeft dit de naam Boek In 10 stappen succesvol beleggen.pdf - dit is belangrijk om te weten of als u later problemen ondervindt om het bestand te vinden.

Als u het e-boek op het bureaublad van uw computer heeft gedownload (of in welke map u het hebt opgeslagen ) dubbelklik vervolgens gewoon op het bestand en het zou moeten openen in Adobe Acrobat Reader.

Als het niet automatisch wordt geopend in Adobe Acrobat Reader - open dan Adobe Acrobat Reader door te klikken op "Start", vervolgens op "Programma's" en vervolgens op "Adobe Acrobat" en vervolgens op "Acrobat Reader".

Zodra u het Adobe Acrobat Reader-programma opent, klikt u op "Bestand" "Openen "dan kunt u (als u het bestand op uw bureaublad opslaat) naar uw bureaublad en het bestand met de naam

"Boek In 10 stappen succesvol beleggen.pdf " openen.

Dit zou het e-boekbestand in uw Adobe Acrobat Reader moeten openen.

Als u Adobe Acrobat Reader nodig hebt (of als u een upgrade nodig hebt) kan u de GRATIS Reader-software / upgrade downloaden door naar

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep.html te gaan

U kunt de nieuwste versie van Adobe Acrobat Reader GRATIS verkrijgen

Adobe Acrobat Reader wordt geleverd met een uitgebreid "Help" -bestand - als u vragen hebt over het gebruik van het programma - open dan het Adobe Acrobat Reader-programma, klik op "Help" en maak de juiste selectie.

Open Adobe Acrobat Reader door te klikken op "Start", vervolgens op "Programma's" en vervolgens op "Adobe Acrobat" vervolgens "Acrobat Reader"

Nadat u het Adobe Acrobat Reader-programma hebt geopend, klikt u op "Bestand" en vervolgens op "Openen". Als u het bestand op uw bureaublad hebt opgeslagen, gaat u naar uw bureaublad en opent u het bestand met de naam "Boek In 10 stappen succesvol beleggen.pdf"

Klik vervolgens op " Bestand " dan daarna " Print "

U kunt heel veel waardevolle informatie vinden op

https://link.thehuddle.nl/124/courses/9638

Mijn e-boek “In 10 stappen succesvol beleggen” Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties met een voorwoord van Prof. dr. Jaap van Duijn.

vindt u daar samen met het ebook, audiobook en de online training.

Toen u de bestanden oorspronkelijk had gedownload, had u de e-boekbestanden moeten opslaan op uw "bureaublad".

Als u dat niet hebt gedaan en als u ze niet kunt vinden, is het zoeken naar de bestanden het gemakkelijkst.

Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op "Zoeken" en klik vervolgens op "Voor bestanden of mappen".

Waar het zegt "Zoeken naar bestanden of mappen met de naam:" typ

In 10 stappen succesvol beleggen.pdf

Zorg ervoor dat er "Look in: 'Local Hard Drives'" staat in het keuzemenu rechtsonder.

Klik op "Nu zoeken".

Dubbelklik op het bestand in de zoekresultaten en het bestand zou moeten worden geopend in Adobe Acrobat Reader.

Als het niet automatisch wordt geopend - noteer waar het bestand zich bevindt - volg dan de instructies in # 2 hierboven.

Uw bankafschrift vermeldt "PayPro" - en * NIET *In 10 stappen succesvol beleggen, dus maak hier alstublieft een notitie van, dus wanneer uw bankafschrift arriveert, weet u dat :-D

Als u tevens de verzendkosten heeft betaald voor uw boek, dan is uw boek onderweg en zal waarschijnlijk binnenkort op de mat vallen. Vanwege de grote drukte, kan de aflevering iets later gebeuren dan normaal.

Als u de verzendkosten niet heeft betaald, en toch het fysieke boek wilt ontvangen, dan kunt u dit hier bestellen:

https://www.paypro.nl/product/Boek_In_10_stappen_succesvol_beleggen_incl_verzendkosten/68599

De verzending doe ik niet zelf en heb ik uitbesteed. U kan het boek binnenkort verwachten.

Het boek is dus onderweg en we doen er alles aan om het zo snel mogelijk bij u te krijgen. In de tussentijd kunt u natuurlijk beginnen met het e-book en de online trainingen op

https://www.10stappen.com/online-training32966091

en

https://link.thehuddle.nl/124/courses/9638

Als u op de "web" -links in het e-boek klikt (onderstreepte koppelingen) en u niet naar een webpagina gaat - zorg er dan voor dat uw computer * online is en verbonden is met internet *.

Als u een foutmelding krijgt met de mededeling dat er geen webbrowser is geconfigureerd om met Adobe Acrobat Reader te werken, probeer dan dit:

Ga in Adobe Acrobat Reader naar "Bestand" en vervolgens "Voorkeuren" en vervolgens "Webkoppeling" en kies uw browser in de WWW-browsertoepassing.

U kunt het .exe-bestand voor de browser vinden door op de knop "Bladeren" te klikken.

Uw browser .exe-bestand (meestal FireFox, Google Chrome of Internet Explorer) is soms te vinden in de map "Program Files".

Alle technische ondersteuning voor dit probleem komt van Adobe of de leverancier van uw computer, omdat we niet weten, waar u kunt aangeven dat u op uw harde schijf moet zoeken naar het .exe-bestand van uw browser.

Dit zou het probleem moeten oplossen om rechtstreeks op de links te kunnen klikken en ze naar het web te laten gaan.

Er kunnen hoogstwaarschijnlijk 2 dingen aan de hand zijn.

1. Probeer uw computer en printer opnieuw op te starten.

Als dat niet werkt ...

2. Wanneer u het e-boek geopend hebt in Acrobat - ga naar Bestand, klik op Afdrukken, en vervolgens in het midden waar het zegt "Printbereik" vul in met pagina's van ongeveer 20 of 30 pagina's (voorbeeld 1-20).

Probeer het boek hoofdstuk voor hoofdstuk uit te printen.

JA! We hebben een affiliate-programma en we betalen een interessante 25% commissie!

Alle details zijn beschikbaar op:

https://beleggen.com/partnerprogramma-coaching/


Get in touch
Contactgegevens
BeursBulletin Alerts BV
Rokebrandlaan 2
1261 WV Blaricum
BTW-nummer NL815459658B01
KvK 34244390
IBAN NL49RABO0117775991

[email protected]
+31 (035) 737 0440
https://mijn.beleggen.com/
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Categorieën