Zilver nu definitief uitgebroken!

Laatste reactie 24/07/2019 15:08 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Harm van Wijk 7 maanden geleden geplaatst
Ik had mijn video over de zilvermarkt niet beter kunnen timen!

Zilver vloog meteen na publicatie uit de startblokken en liet de belangrijke weerstand op $15,50 met veel bravoure achter zich.

Wie cash beschikbaar heeft en speurt naar opportuniteiten, blijft goed zitten met zilver.

De risk/reward blijft werkelijk insane.

Mijn minimale koersdoel is een goud/zilver-ratio van 30. Dit betekent $47,50 of een stijging van 191% aan de huidige goudprijs!

En ja, ik schrijf wel degelijk MINIMALE KOERSDOEL.

Want ik voorzie voor goud een stijging tot minstens $5.873 per ounce.

Een goud/zilver-ratio van 30 betekent dan een zilverprijs van $195 per ounce en een terugkeer naar de historische verhouding van 16 geeft uitzicht op $367 per ounce!

Onmogelijk, zeg je?

Wel, bekijk dan maar eens de bullruns van zilver in het verleden.

De zilvermarkt is zeer klein en ééns beleggers interesse tonen, kunnen de prijzen exploderen naar koersniveau's die niemand voor mogelijk hield.

Tijdens de jaren '70 ging de prijs van $1,50 naar $50!

Zilver blijft mijn favoriete belegging en dat zal wellicht nog een hele tijd zo blijven.

De huidige prijzen bieden een enorme upside terwijl het neerwaarts risico eerder beperkt is.

Dit is een belegging voor de lange termijn en in dat opzicht, kies je best voor FYSIEK ZILVER, opgeslagen op je eigen naam.

Koop hier je zilver
groeten,

Maarten Verheyen
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Sorry dat ik het op deze manier formulier, maar je moet tegenwoordig toch wel heel onnozel zijn om grotere bedragen in vastrentend kapitaal (obligaties, spaarrekening, …) te investeren. De rente die je op deze “belegging” realiseert is in sommige gevallen reeds negatief en het ziet er niet naar uit dat hier snel verandering in zal komen. Sterker nog: de centrale banken neigen naar verdere renteverlagingen waardoor de rente nog dieper in het rood zal gaan!

Geld betalen om je geld uit te lenen, terwijl je daarbij ook nog eens het risico op wanbetaling loopt … ja, dat is al idioot op zich. 

Maar het wordt eigenlijk nog gekker. 


Niet alleen krijg je over een jaar minder geld terug dat je vandaag hebt uitgeleend, maar dat geld heeft ook nog ééns aan koopkracht ingeboet!

Wereldwijd circuleren er momenteel voor $13 biljoen aan obligaties met een negatieve coupon … en dit aantal lijkt alleen maar te groeien.

Is het dan gek dat spaarders en beleggers richting edelmetaal kijken?

De voordelen van een dergelijke belegging worden steeds meer mainstream.

Je betaalt geen rente om je geld te beleggen … je loopt geen tegenpartijrisico … en je kapitaal wordt ook nog eens beschermd tegen inflatie.

Wie wil dat niet?

Ray Dalio heeft het over een “paradigm shift”. Wel, deze kan tellen.

Al die beleggers die reflexmatig enkel naar vastrentende beleggingen grijpen, moeten zich toch stilaan opgejaagd wild beginnen voelen?

Hoe lang nog vooraleer deze groep in beweging komt en massaal de kaart van edelmetaal trekt? Ik vermoed dat we van dat moment niet zo heel ver verwijderd zitten. 

Het lijkt me trouwens een paradigma met een behoorlijk lange runway.

In België staat er inmiddels 279 miljard euro op spaarrekeningen.Even ter vergelijking: hoeveel geld hebben beleggers in edelmetaal zitten?Harde cijfers zijn er niet, maar als ik kijk naar de omzetten van de goudhandelaars, moet het slechts een schijntje van dat bedrag zijn. Meer dan 1% zal het zeker niet zijn, en dan ben ik nog gul met mijn inschatting.


Het is nog altijd early game. De eerste minuten van de eerste inning en we hebben er negen te gaan.

Beleggers die in de voorbije jaren goud stapelden, zijn de voorlopers in deze trend. 


En wie momenteel zilver koopt, mag zich ook nog tot die groep rekenen. Hier is de prijs pas uitgebroken en we noteren amper $3 boven de absolute lows.

Waar de goudprijs vooral bepaald wordt door de centrale banken en de grotere spelers, wordt de zilverprijs vooral bepaald door de interesse van de particuliere beleggers. Wie wil inzetten op de paradigmaverandering van Dalio, trekt dus best de kaart van zilver in plaats van goud.

Een miljardair heeft die luxe niet, daarvoor is de zilvermarkt simpelweg te klein.

Zilver zal iedereen in snelheid pakken en koersen opzoeken die helemaal “out there” zijn.

Koop hier je zilver vrij van BTW

groeten,

Maarten Verheyen
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 July 2019 om 12:26
Aantal lezers 10
Aantal reacties 2
\