Wirecard 200% gestegen

Laatste reactie 29/06/2020 10:41 door Leon
· Markeren als ongelezen
Bart 1 maand geleden geplaatst
Wirecard met 200% gestegen ondanks boekhoudfraude.... Hoe is dit mogelijk????
Leon Van Dam 1 maand geleden geplaatst
Speculanten aan het werk @bart3

Ik had vrijdag nog wat calletjes AUG 3,00 gekocht als dobbel (zie eerdere berichten) en die zijn op dit moment al meer dan verdubbeld...

Ik heb het laatste nieuws nog niet, maar wellicht zit er toch nog leven in Wirecard?
Leon Van Dam 1 maand geleden geplaatst
Wirecard zet zakelijke activiteiten voorlopig voort @bart3

(Vers van de pers en waarschijnlijk de oorzaak van de opleving van vandaag) Ik maak gebruik van deze stijging om winst te nemen.
Structureel zit dit uiteraard helemaal niet goed...


BERLIJN (AFN/BLOOMBERG) - Het Duitse betalingsbedrijf Wirecard zet zijn zakelijke activiteiten voorlopig voort. De onderneming die gebukt gaat onder een grootscheepse boekhoudfraude vroeg eerder al wel faillissement, maar de procedure loopt nog bij een rechtbank in München.

Wirecard vroeg uitstel van betaling aan omdat het bedrijf niet meer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. De onderneming gaat gebukt onder hoge schulden. Eerder werd bekend dat er een kleine 2 miljard euro kwijt was, maar Wirecard stelde later dat dit geld mogelijk nooit heeft bestaan.

Wirecard trok daarop zijn financiële publicaties van de afgelopen jaren in. De lang zittende topman Markus Braun werd gearresteerd op verdenking van fraude. Inmiddels is hij op borg vrijgekomen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 June 2020 om 10:16
Aantal lezers 27
Aantal reacties 3