Weersta de verleiding

Laatste reactie 03/07/2020 15:11 door Tom
· Markeren als ongelezen
🔥 Tom Lassing 1 maand geleden geplaatst
Welke verleiding vraag je? De verleiding om te gaan gokken en het dan beleggen te noemen.
Beleggen is niet onbeperkt risico nemen en hopen op het beste. Het is ook niet hopen op de klapper waarmee je in één keer rijk zal worden.
Wil je dat laatste, dan hebben we daar een ander middel voor, namelijk de loterij.
Iedere trekking is er weer één gelukkige winnaar, dus doe vooral mee en wie weet ben jij het ooit.
Beleggen is meer je kapitaal inzetten en er een bescheiden, maar zeker rendement op krijgen. Het geheim van rijk worden is het feit dat je ook weer rendement op dat rendement kan gaan halen.
Dat is het achtste wereldwonder.
Als je nu dus nieuw bent in beleggen, overweeg dan EERST te beginnen bij deze aanbieder. https://www.p2pfinance.nl
Een mooi rendement, eventueel 100% te verzekeren. Je krijgt iedere maand rente en aflossing en die kan je weer gaan herbeleggen. Je zal zien dat je na een paar jaar al écht een mooi kapitaal bij elkaar hebt. Hoe dat tien jaar vol en kijk dan eens!
Ik heb al berekend dat ik met een bedrag van 250.000 stil kan gaan leven. Ik zit nu, na een half jaar, op 15.000+ euro. Nog een weg te gaan dus, maar ik geef mezelf nog 9,5 jaar...
Kijk hier https://www.p2pfinance.nl en open ook een account.
Raoul Suurmeijer 1 maand geleden geplaatst
Klopt het dat NeoFinance alleen in Litouwen werkzaam is? En zoja, waarom is dat? 

In Nederland had je ooit lang geleden ook zoiets, genaamd Boober, misschien wel het eerste crowdfunding platform. Die stichting ging falliet (of hield er mee op in elk geval) en er was niemand die nog achter de leners aanging. Daar is inmiddels wel iets voor opgetuigd, maar met zoveel kosten dat er ook maar weinig overblijft. En veel leners zijn simpelweg niet meer vindbaar.

Ik had daar ooit ook een paar honderd euro in zitten, maar die ervaring weerhoudt mij ervan om veel geld te hebben uitstaan bij dit soort instanties.
🔥 Tom Lassing 1 maand geleden geplaatst
Ik heb alles uitgelegd op https://www.p2pfinance.nl
Ja, ze zijn alleen in Litouwen actief omdat dat het enige land is waar je dit MET volledige vergunning kan doen. De rest van Europa loopt nog wat achter.
De opzet is bijzonder degelijk... Juist vandaag heb ik daar in de nieuwsbrief op https://www.beursbox.nl over geschreven 😉
Het artikel staat hier: http://www.succesverhaal.nl/blog/index.php?sexy-aanbieding
Ik kan je zeggen dat Neo Finance zo'n degelijke en dus saaie aanbieder is. Ze gaan ook heel goed via een externe partij achter wanbetalers aan. Het enige wat ze in mijn ogen niet zo goed doen, is marketing. Daarom heb ik er nu mijn schouders even onder gezet. Dit is te mooi om te negeren. Ik raad het iedereen van harte aan.
Open niet direct een account, maar kijk eerst hier https://www.p2pfinance.nl

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 July 2020 om 08:46
Aantal lezers 28
Aantal reacties 3