Waterstof, waar moet je nu in investeren?

Laatste reactie 14/09/2020 22:33 door Berry
· Markeren als ongelezen
🔥 ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
In het plaatje zie je bijv. de energiebedrijven die zich bemoeien met waterstof. Elk bedrijf dat iets te maken heeft met energie wil de boot niet missen. Maar dat kan natuurlijk niet. Alleen de bedrijven die beschikken over geld, kennis en de juiste visie gaan goed presteren. Gisteren een artikel over de leugens van waterstof. Dat autoproducenten niet kiezen voor waterstof maar eletriciteit.

Dat is geen leugen, dat is allang bekend bij mensen die zich in de waterstofprijzen verdiept hebben. VRACHTAUTO"s hebben wel toekomst, PERSONEN AUTO'S voorlopig niet. Dat is gewoon kostentechnisch voorlopig echt niet haalbaar. ook al kun je in Nederland in een waterstof personenauto rijden, hartstikke leuk, maar de grote automobielbedrijven moeten nu al beslissen voor hun techniek voor 2030 en dat wordt elektriciteit. Niets mis mee denk ik.

Waterstof is geen tovermiddel, de verschillende energiebronnen blijven naast elkaar bestaan, met allemaal hun eigen sterktes en zwaktes. Olie verdwijnt niet, wind is er niet altijd, zonne-energie is er s'nachts niet en waterstof gaat voornamelijk naar de industrie. Batterijen gaan komen, maar hele grote, dat duur nog wel even. Maar de combinatie, dat wordt wel een succes.

Als belegger heb je dus vele keuzes.

Wil je weten welke bedrijven gaan profiteren? Binnenkort kun je olie-aardgas-en waterstofaandelen analyses op mijn site krijgen. Op mijn.beleggen.com krijg je de grote lijnen en webinars over deze interessante ontwikkeling. Ik ben bezig om een waterstof-webinar in elkaar te zetten met kostprijzen, trends, zin en onzin en vooral de enorme voordelen die de groene energietransitie voor ons gaat hebben. 

Blijf op de hoogte en laat je niet afleiden door misleidende krantenberichten. link:www.waterstofgate.nl (elk tegengeluid is goed, maar graag wel op feiten)

oilexpert.nl olie-aardgas-waterstof
Berry Knapen Absurdist 1 week geleden geplaatst
Ben benieuwd naar het webinar...
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 September 2020 om 11:51
Aantal lezers 29
Aantal reacties 2