Waarom vaccinatie NIET de weg naar vrijheid is.

Laatste reactie 19/10/2021 19:49 door Sergio
· Markeren als ongelezen
Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
We horen/lezen dagelijks dat vaccineren de enige mogelijkheid is om enigszins weer een normaal leven te kunnen leiden.
Ondertussen laten miljoen mensen zich gewillig vaccineren (lees chanteren) en in de veronderstelling leven dat ze nu "veilig" en "vrij" verder kunnen leven. Maar ondertussen moeten ze zich nog aan alle veiligheidsmaatregelen onderwerpen: draag een masker, houd afstand... Toch vreemd als men beweert dat de vaccins een effectiviteit hebben van +95%.

De naam Geert Vanden Bossche is hier meermaals gevallen. Op zijn website, https://www.geertvandenbossche.org/ , heeft hij enkele stukken geschreven waarin hij uitlegt waarom vaccineren tijdens een pandemie NIET de oplossing is en juist dit de situatie verder zal verergeren. Naar aanleiding van een publieke discussie met 2 andere wetenschappers heeft Geert op 3/5 een bericht op z´n website geplaatst. Ik raad jullie ten zeerste aan dit te lezen! Hierin staat wat er momenteel gaande is, wat de gevolgen van massavaccinatie zijn en dat de situatie uit de hand begint te lopen. Het massaal vaccineren werkt het ontstaan van nieuwe, virulentere varianten juist in de hand (Zuid-Afrika, VK, India), terwijl de vaccines de gevaccineerden NIET zullen beschermen!

https://37b32f5a-6ed9-4d6d-b3e1-5ec648ad9ed9.filesusr.com/ugd/28d8fe_5e957f7ffe974c759944b4a27bed80ea.pdf

Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
"The level of vaccination should not determine the level of relaxation of measures. One needs to
understand that vaccinees are to be considered asymptomatic spreaders, thereby enabling the virus to evolve to overcome suboptimal immune pressure imposed by S-targeted antibodies in a steadily growing population of vaccinees. Those who do not believe this will have to witness how vaccinees will ultimately breed highly infectious, ‘home-made’ or imported variants or even resistant variants (the later applies to countries where mass vaccination campaigns are progressing on a background of low infectious pressure)."

"De mate van vaccinatie mag niet bepalend zijn voor de mate van versoepeling van de maatregelen. Je moet wel begrijp dat gevaccineerden moeten worden beschouwd als asymptomatische verspreiders, waardoor het virus kan evolueren om de suboptimale immuundruk te overwinnen die wordt opgelegd door S-gerichte antilichamen in een gestaag groeiende populatie van gevaccineerden. Degenen die dit niet geloven, zullen moeten zien hoe gevaccineerden uiteindelijk zeer besmettelijke, ‘zelfgemaakte’ of geïmporteerde varianten of zelfs resistente varianten zullen kweken (het laatste is van toepassing op landen waar massale vaccinatiecampagnes plaatsvinden tegen een achtergrond van lage infectiedruk)."

Leon Van Dam 5 maanden geleden geplaatst
Dat ziet er dan niet best uit...volgend jaar een heel broeinest dat dan kan uitkomen? @sergiogarcia
Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
Het is al bezig. 
Wat zich momenteel in India (Brazilië, Chili) afspeelt is waar Geert voor heeft gewaarschuwd. 
Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/land-dat-vaccinatieklassement-aanvoert-kampt-met-hoge-besmettingsgolf-werken-die-vaccins-wel/
Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
"Duitse inlichtingendiensten monitoren Covid 'ontkenners'"

https://insolentiae.com/les-services-de-renseignement-allemands-surveillent-les-negationnistes-du-covid-ledito-de-charles-sannat
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://www.limburger.nl/cnt/dmf20210507_94606547 mmm dan heeft Koningsdag toch geen explosie veroorzaakt?

Dus was dat politiegeweld dan nodig?
Leon Van Dam 5 maanden geleden geplaatst
Sowieso was dat geweld niet nodig.  Mensen zaten gewoon wat te drinken in een van de parken. Als dat "gevaarlijk" was, dan kan je ook op een normale manier de mensen uit het park zien te krijgen. 

Dit was echt nergens voor nodig.
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/06/04/who-en-ema-database-uitgespit-met-schokkende-conclusies-cijfers-zijn-niet-zoals-de-media-zegt/

Onze onderzoeksjournalist K.J. spitte de database’s van het WHO en EMA diep uit en kwam tot schokkende conclusies. Terwijl er zich aan een ongezien tempo een massa vaccinatie campagne uitrolt in Europa, gaan wij burgers van de EU er van uit dat er een goede gezondheidscontrole op die campagne zit en dat alle gemelde bijwerkingen nauwlettend worden opgevolgd.
Daar hebben we systemen voor, toch?
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst


The Trueman Show #29 Dr Reiner Fuellmich
Voor deze 29ste aflevering ben ik afgereisd naar Duitsland naar Duits/Amerikaans advocaat Dr. Reiner Fuellmich. Reiner heeft erg grote zaken gedaan tegen corrupte grote bedrijven zoals Deutsche Bank, Volkswagen en Kuehne Nagel. Sinds vorig jaar maart doet met zijn internationale collega’s ook veel internationale rechtszaken tegen overheden voor het nemen van onnodige en schadelijke ‘maatregelen’.

Ik sprak met hem over waar hij op dit moment zich allemaal mee bezighoudt, over de theorie dat het ‘virus’ uit een lab komt, wie er allemaal achter dit plan zitten, wat het plan nou echt inhoudt, hoe ze het ‘virus’ in het leven hebben geroepen, de zogenaamde ‘vaccins’, wat de toekomst ons brengt, wat we zelf kunnen doen, zijn komende rechtszaken en nog veel meer.
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Prof Pierre Capel waarschuwt....

Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
zie plaatje
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Professor Capel waarschuwt nog voor een ander gevaar:

🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
17.000 op 17 miljoen inwoners is 1 op 1000 (0,1%). Om het in perspectief te plaatsen, de levensverwachting is 81 jaar, dus overlijdt gemiddeld 1,2%. Misschien moeten we ook nog even corrigeren voor de gemiddeld 6000 tot 9000 mensen die gemiddeld per jaar overlijden aan griep? Er vanuitgaande dat de PCR betrouwbaar is natuurlijk....
Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
't wordt steeds gekker!

Bekijk volgend filmpje eens, duurt nog geen zes minuten:
https://brandnewtube.com/watch/bring-out-your-dead-hugo-talks-lockdown_rSO7kYaNZFrip2S.html
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst


https://www.ninefornews.nl/duizenden-vrouwen-melden-menstruatieproblemen-na-coronaprik/

Sterilisatie voor de komende decennia of ... langer ...?
.
In Afrika zijn honderd duizenden meisjes/vrouwen  gesteriliseerd in het verleden via die 'geweldige' vaccins, en in ons wereld gedeelte, met uitermate intelligente opgeleide mensen gaat momenteel hetzelfde gebeuren, 82% van de gevaccineerde vrouwen hebben momenteel een miskraam, met baby's die niet te filmen verminkingen hebben voordat ze dood ter wereld komen!!!
.
Doktoren maken melding in deze gevallen van 'misvormingen' die ze nog niet eerder hebben meegemaakt!
.
Wie stopt deze zelfbenoemde 'Leiders', die denken dat ze voor God kunnen spelen enkel en alleen omdat ze de mensheid van heel veel geld hebben kunnen beroven?
.
Je ziet aan deze 'leiders' dat succes tot gekte leidt, de vraag is alleen hoe we deze gekken kunnen stoppen.
En dat dat moeilijk is begrijp ik ook wel, omdat veel mensen in hunkering naar geld gewoon alles doen wat mogelijk is om deze gekken naar hun pijpen te dansen, omdat ze vandaaruit  betaald krijgen ... :-(
.
Veel mensen denken dat dit allemaal wel mee zal vallen, maar ik denk/voel dat we momenteel toch wel op een kantelpunt zijn aanbelandt!!
.
Deze gekte stopt niet vanzelf deze keer!
.
Een groot probleem is ook wel dat mensen zich -hersenloos-  in laten spuiten met het huidig chemische goedje (wat de naam vaccin niet mag dragen) zodat ze op vakantie 'mogen'.
Ik blijf wel thuis, lekker in hintergarden .
.
Waar ik wel even mijn MINACHTING over wil uiten, zijn die huisartsen die hun -patiënten (want dat worden ze op deze wijze sowieso) ondanks alle negatieve berichten over de vaccins, en de vele - vele- vele - negatieve bijwerkingen, gewoon met dit gif blijven inspuiten!
.
Waar zitten jullie hersens !!! of iets latents wat daarop wijst!!
.
Criminelen in mijn visie, en ik laat me graag van het tegendeel overtuigen, maar je hoort zulke artsen niet, ze blijven gewoon hun medemens vergiftigen, enkel en alleen voor de centen!
.
WALGELIJJK!!
.
Wanneer je daar als arts mee door blijft gaan op dit moment, deug je volgens mij als mens absoluut niet!!
Dit zal tegen je gaan keren!!
.
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Het is ongehoord dat er anderhalf jaar zo goed als niets (!) is gedaan om de ic-capaciteit structureel te vergroten en dan straks in de herfst als het nieuwe griepseizoen begint het land wel weer op slot gooien om zo te voorkomen dat “we de zorg overbelasten”. Bizar en crimineel.
https://www.ninefornews.nl/er-is-15-jaar-zo-goed-als-niets-gedaan-om-de-ic-capaciteit-te-vergroten-bizar-en-crimineel/


Former Head Scientist at Pfizer Says Covid Threat is 100% Fake | Red Pill University
https://redpilluniversity.org/former-head-scientist-at-pfizer-says-covid-threat-is-100-fake/

De grootste verschuiving van rijkdom in 1 jaar in de geschiedenis heeft plaatsgevonden. En praktisch niemand lijkt zich er druk om te maken.

De verschuiving:
Werkers in de wereld: 3.7 triljoen!! dollar verloren door de epidemie.

Miljardairs in de wereld: 3.9 triljoen!! dollar gewonnen door de epidemie.

De 1200 rijkste miljardairs hebben nu meer rijkdom dan 4.600.000.000 (4.6 miljard) mensen aan de onderkant van de piramide.

1% van de bevolking heeft nu twee x zoveel vermogen als van 6.9 miljard mensen. (er leven nu 7.6 miljard mensen op onze planeet)

In de absolute top van die miljardairs zitten overigen de eigenaren van...

...de bedrijven die nu extreme censuur toepassen (Google/Facebook/Microsoft/etc) (waarbij inmiddels aangegeven door FB zelf dat de censuur m.b.t o.a. Wuhan lab theorie en het geneesmiddel HCQ onterecht was)

...de bedrijven die de grootste financieerders van de factcheckers zijn.

...de bedrijven die in het bezit zijn van de grootste media bureau's in de wereld (tv/krant/etc). Die media die ons vertellen hoe alles zit.

...de bedrijven die de meeste aandelen hebben in de farmaceuten.

bronnen: 
3.9 biljard erbij voor de miljardairs: https://www.businessinsider.com/billionaires-made-39-trillion-during-the-pandemic-coronavirus-vaccines-2021-1?international=true&r=US&IR=T

3.7 biljoen eraf voor mensen zoals jij en ik: https://www.theguardian.com/business/2021/jan/25/covid-19-workers-lost-earnings-ilo-job-losses

1% van de bevolking vs 6.9 miljard mensen: https://www.oxfam.ca/news/worlds-richest-1-have-more-than-twice-as-much-wealth-as-6-9-billion-people-says-oxfam/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
We hebben al een aardig pad afgelegd...
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
Quote
Wat nog belangrijker is, een PHE-rapport van 11 juni 2021 toont aan dat u als ziekenhuispatiënt zes keer meer kans heeft om te sterven aan de COVID Delta-variant als u volledig bent gevaccineerd, dan als u helemaal niet bent gevaccineerd.
Unquote

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/23/covid-delta-variant-lockdowns.aspx?ui=e7fedd087dca45dc89d5e21561a105b71e6cd7d5d432737c8d7e0d084c8eba26&sd=19000101&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210623&mid=DM909553&rid=1190184286&p4=20210521&p5=
reactie op @janschotsman:
Harm van Wijk het staat er inderdaad echt:

More importantly, a June 11, 2021, PHE report7 shows that as a hospital patient, you are six times more likely to die of the COVID Delta variant if you are fully vaccinated, than if you are not vaccinated at all.
3 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst


Op basis van de officiele cijfers zijn dit de gevolgen...voorlopig dan natuurlijk...
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Links en rechts worden er medicijnen ontdekt, maar het mag blijkbaar niet...
https://healthbytes.me/100-effectief-in-het-voorkomen-van-ziekenhuisopname-en-overlijden-het-hergebruikte-geneesmiddel-fluvoxamine-is-een-belofte-voor-de-behandeling-van-covid-19/ 

Zie ook de column van Leon de Winter in De Telegraaf (rechtermuisknop, openen in een nieuw tabblad)
Leon Van Dam 3 maanden geleden geplaatst
Nee, dat geeft toch telkens weer een bijsmaak @harmvanwijk

Ze hebben het nu al over een 4e golf in de herfst.  Hoe dan, met al die gevaccineerde volksstammen?

En indien toch: waarom dan nu niet EINDELIJK extra bedden voorbereiden?

Dat zijn toch de kernvragen en zorgen bij mij voor het nodige wantrouwen. Voelt gewoon niet goed...
Sergio Garcia 3 maanden geleden geplaatst
Waarom een 4de golf? Omdat we al duizenden griepgolven hebben gehad. Het coronavirus gedraagt zich genetisch gezien niet veel anders dan het influenza virus. Ze muteren om te overleven.

Vergeet niet dat deze vaccins gebaseerd zijn op het "Wuhanvirus". We zijn nu 1.5 jaar en duizenden mutaties verder. De effectiviteit van de huidige vaccin is niet hetzelfde als tegen de wildtype. Er moeten dus nieuwe vaccins ontwikkeld worden en dit gebeurt al. Dus die 4de golf is een zekerheid. Die gaat komen. 100%!!!!! 
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/grote-corona-uitbraak-onder-gevaccineerden-in-woonzorgcentrum-in-nijvel-12-doden/

Tja...was het dan wel werkzaam, die experimentele gentherapie? 
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst

Volgens de laatste gegevens van het in Nederland gevestigde EudraVigilance is het aantal bijwerkingen van experimentele vaccins tegen het CCP-virus (COVID-19) gestegen tot meer dan 1,5 miljoen gewonden en 15.000 doden.

Health Impact News verzamelde en analyseerde gegevens van EudraVigilance, waaruit bleek dat de bijwerkingen van de CCP-virusvaccins op 19 juni 15.472 doden hadden veroorzaakt, en 1.509.266 mensen gewond raakten.

https://www.worldunity.me/eu-rapport-covid-vaccinverwondingen-schieten-omhoog-met-meer-dan-15-miljoen-en-sterfgevallen-tot-15k/

Sergio Garcia 3 maanden geleden geplaatst
"There is now compelling evidence that sets of convergent mutations that have emerged in the context of VoCs evolved in response to the changing immune profile of the population. It has been postulated that convergent evolution of mutations primarily occurs in previously infected individuals or as a result of chronic infections (15-20). However, vaccinated people are far more prone to breeding viral immune escape variants than non-vaccinated naturally infected individuals. Why?"

https://www.geertvandenbossche.org/post/why-the-ongoing-mass-vaccination-experiment-drives-a-rapid-evolutionary-response-of-sars-cov-2
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Serge-Henri Allard 3 maanden geleden geplaatst
https://www.bitchute.com/video/avUq6McLpOlG/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Leaked Docs On Permament Lockdown of UK in 3 weeks!
https://rumble.com/viww3n-leaked-docs-on-permament-lockdown-of-uk-in-3-weeks.html
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
smoking gun en veel ander positief nieuws
Jeroen en Willem bespreken oa. via WOB bovengekomen Lockdown kosten-baten analyse van de regering.
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
http://r.viruswaarheid.nl/mk/mr/lp7KMd-EuEVP2iZ0nxerMFKQeeoFWEyR-jXr8qGZsqPDQMOgTQFqNXLFe_lhgcTp0oVQdZh57US1aPCqlmvKv9R79KRQgl9m-J4crYo 
Kabinet koos bewust voor catastrofaal beleid
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
.
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/schoolarts-slaat-alarm-meerdere-kinderen-in-het-ziekenhuis-na-vaccinatie/
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/rechtbank-in-portugal-slechts-09-van-coronadoden-bezweek-aan-corona/
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/engels-gezondheidsinstituut-gevaccineerden-hebben-3-keer-meer-kans-om-te-sterven-aan-deltavariant/
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
Ja ..... de laatste reacties komen vanaf ninefornews  het vroegere Niburu.
.
Overheidsschapen slaan daar op aan!
Sta paraat .... ze komen met typefouten of eerdere misstanden.
.
En dat begrijp ik wel, van mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is, maar laat ik als belangrijkste ding in mijn leven het volgende geleerd hebben als verkoper: kijk niet naar hoe je klant -gekleed-  gaat, kijk naar de boodschap / de inhoud!
.
En wie die les niet begrijpt, loopt heel veel winst mis!
.
En wanneer je het begrip -winst- wat verder uitrekt dan alleen Euro's, dan begrijp je wat ik bedoel.
.
Belangrijk is om te kijken naar de boodschap en hoe die onderbouwd is, en daarna pas naar wie die boodschap brengt.
.
Het wijzen op typefouten, of onvolledige berichten in het verleden, is zo een vorm van -loser zijn- dat wil je je huiskonijn nog niet aan doen!.
.
De grootste ziekte -en het gevaar- komt momenteel van de -machtige- fora zoals YouTube , Twitter etc., die het spelletje meespelen met de volgens mij grootste ziekte van deze eeuw die de naam Klaus Schwab draagt.
.
Ruim tachtig jaar geleden was er een klein Duitsertje met typisch snorretje die de bevolking gek praatte; de duivel in Hitler gewade; de uitkomst weten we.
En dan denk je: de mens leert bij en wordt steeds slimmer!
.
Dat nooit meer!!!
.
En dan zie je ineens een mutatie, weer een Duitser, groter van model, en zonder snor.
Formaat omgedraaid, snor omgedraaid.
En het werkt .... niemand herkent wederom de duivel!!
De mens in het algemeen wil kennelijk niet bijleren!
De jaarlijkse griep wordt omgetoverd naar een duivel van formaat, en krijgt de naam Covid 19.
Dat vrijwel niemand dood gaat aan Covid-19, wellicht een paar met Covid-19 
 , ach wie let daarop?
Ik sprak vanavond nog iemand werkzaam in de zorg, en die kon alleen maar hoofdschudden omtrent het huidige gebeuren, en wist één ding zeker, nooit-never- die doodprik!
.
En dan momenteel, een nieuwe actie, voer voor een misdaad programma!
Men wil jongeren gaan vaccineren met het chemische prutje met voor ons onbekende werkzaamheid op langere termijn.
.
Cijfers wijzen uit, dat er momenteel meer jongeren overlijden aan de gevolgen van het vaccin dan aan de gevolgen van Covid-19.
.
Anders neergepend:  je vermoord meer jongeren door het toedienen van vaccins, dan dat er jongeren te vrezen hebben voor hun leven van het virus.
.
MISDAAD!!!
Zijn we gek geworden!!??
.
Waarom zouden we jongeren gaan vermoorden voor een -illusie-?
.
Tja, waarom ?!? .. maar we doen het inmiddels wel!?!
.
Wordt het niet de hoogste tijd dat we meneer de Jonge eens psychisch en medisch laten onderzoeken?!?
.
Heeft hij zijn eigen kinderen ook al die doodsprik laten geven?
.
Of is dat ineens medisch geheim?
.
Er waar staat u als ouder?!?
Laat u uw kind ook een doodspuit geven, zodat u op -vakantie kan-, of wordt u bijtijds -wakker-??
In wat voor een idiote wereld zijn we toch terecht gekomen het afgelopen jaar!
Hoe zijn -onze-  politieke leiders toch afgedaald op de menselijke ladder.
Ergens vreemd ...
Zeker hoe de verkiezingen verlopen zijn, ten opzichte van wat de mensen vooraf vertelden wat ze gingen stemmen.
Maar, als eenvoudige stervelingen kunnen we helaas niet de computer aanpassingen bekijken.
.
Wat ik al wel voorafgaand aan de verkiezingen vermeldde: we zullen trouwe Schwab aanhangers terug zien in de komende regering, en wie de foto's daaromtrent bekijkt, weet de winnaars van de verkiezingen, en dat worden Rutte en Kaag.
.
Wie nu nog niet doorheeft wat er allemaal speelt; daartegen zou ik zeggen, ga lekker op vakantie, en wees verbaasd wat er de komende tijd gaat gebeuren, want u heeft het nog niet allemaal niet door, dat komt wel ...
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/ivermectine-who-hoofdwetenschapper-riskeert-de-doodstraf/

De Indiase Orde van Advocaten is een procedure begonnen tegen Soumya Swaminathan, de hoofdwetenschapper van de WHO. Dat meldt het tijdschrift L’Observateur du Maroc et d’Afrique. Volgens de orde is ze schuldig aan de dood van Indiase burgers door misleidende informatie te verstrekken over het middel ivermectine.
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://www.nporadio1.nl/nieuws/binnenland/4fb350b2-c88e-486f-99e9-d1d19dbf3a72/de-ics-lopen-leeg-maar-de-frustraties-blijven-bij-zorgpersoneel

beter 1,1 miljard in testen dan in IC?

Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
Trump was zo gek nog niet, we moeten van de WHO af!
.
Daar ligt 'vermoed' ik de wortel van al deze puinzooi.
.
De diverse overheden hebben destijds allemaal (192) getekend bij het kruisje om in geval van een pandemie de orders op te volgen, en dat doen alle landen braaf.
.
Zoals ik vanavond nog ergens las:
Het niveau van de medische stand is in de diverse landen wereldwijd verschillend, en onder andere  afhankelijk van het niveau van de ontwikkeling van dat land en de beschikbare gelden.
Dat er nu sinds de WHO Covid-19 uitriep tot een pandemie in alle landen dezelfde regie wordt uitgevoerd, geeft al wel aan dat er sprake is van een centrale sturing.
Wanneer er geen centrale sturing zou zijn, dan zouden de verschillende landen verschillend reageren, en zouden niet overal de regels hetzelfde zijn.
.
En omdat elke 'bestuurder' kennelijk achteraf zijn handen wil wassen in onschuld, volgt men gewoon braaf de bevelen op, hoe gek of dwaas die ook mogen zijn. 
Dan kan men achteraf niet de schuld krijgen, want: Ich habe nur die Befehle befolgt.
.
Effe zelf gezond nadenken komt bij die -trouwe volgers- niet als optie naar voren.
.
Stuur die club in Den Haag maar naar huis.
Ze hebben het beheer over onze landelijke portemonnee over gedragen aan Brussel, 
en het beheer over onze gezondheid over gedragen aan de WHO.
Waar ze verder nog wel over gaan kun je eenvoudig volgen, daar waar je een grote puinhoop ziet (neem woningbouw, klimaat etc.) daar heeft de regering nog enige bemoeienis.
Waar hebben we deze club nog voor nodig?
Het wordt tijd voor gezond boeren verstand!
Naar huis met die club van Schwab aanhangers, er volgt daar weinig goeds uit voor u en voor mij.
.
Maar zoals ik voor de verkiezingen al meedeelde, na de verkiezingen, hoe ze ook verlopen, zullen we gewoon de Klaus Schwab puppets op het toneel zien verschijnen. 
En u weet vast nog wel welke poppetjes te zien waren op die foto bij de nieuwe Reichsführer voor zijn vierde wereldorde.
Er wordt achter de schermen (en bij de verkiezingsuitslag in de computer) dusdanig  'gemanipuleerd', dat deze trouwe Schwab aanhangers straks keurig op het toneel staan.
Ofwel: Rutte en Kaag staan straks weer op het toneel!
Maak je borst maar nat, de puinhoop gaat gewoon door!
.
En de Nederlander ?
Die vindt het prima, als ie maar op vakantie mag!
Kinderen daarvoor vaccineren?
Geen probleem, de schade van vaccinatie onder kinderen is vele malen groter dan de schade die kinderen ondervinden van Covid-19, prik ze maar dood of invalide, geen probleem, zolang we maar met vakantie mogen.
Hoever kun je als ouder van de -fatsoens-ladder afdalen, dat je jouw kind dit laat aandoen, om een paar kilometer verder onder de zon te kunnen liggen?
On-be-grij-pe-lijk!!!
Sukkels!!
Het begint (of is wellicht al zo) hier een ziek Land te worden.
Wanneer je als volk al dusdanig bent afgezonken dat je je kind aan een groot risico bloot stelt, enkel en alleen om een paar honderd kilometer verderop in de zon te kunnen liggen?!?!
.
Begrijpt u het nog??
.
Deze boer al meer dan een jaar niet meer!
.
Donder de WHO overboord,
Maak schoon schip in Den Haag,
En stel een regering samen van boeren met gezond verstand.
Alleen dan komen we uit deze verstikkende puinhoop!
.
Wat een zieke zooi, en dat terwijl een groot gedeelte van de bevolking toch meer dan redelijk opgeleid is.
Wanneer dit 1000 jaar geleden had plaats gevonden had ik het misschien nog begrepen, maar nu, heden ten dage, dat men hun kinderen wil laten vaccineren met een chemisch prutje, waarbij de schade voor het kind sowieso groter is dan de schade die Covid-19 bij het kind kan aanrichten ....????
Sorry, vergeef deze debiel, maar ik kan daar echt met mijn halve hersencel niet bij!
.
Hoeveel schijt en haat kan je aan je kinderen hebben om ze aan dit experiment bloot te stellen??

De bedenkers van dit idee, mogen zich gerust Mengele-kwadraat noemen, die man had ook zieke gedachten!
.
Ik kan me werkelijk geen ouder voorstellen, die wanneer hij in een gezonde geestelijke positie verkeert, zijn kinderen laat vaccineren met dit experimentele middel.
.
Ik kan me enkel indenken dat je dit als ouder laat doen, wanneer je bevangen bent door de angst die de media oproepen, dat is inmiddels een groep geworden die via een gerechtelijke procedure moet worden -platgelegd-.
Ik vind trouwens ook, dat de medewerkers van al die asociale platforms, als YouTube, LinkedInn etc. voor het gerecht moeten worden gehaald, ze ontnemen mensen door hun censuur werkende middelen om de Covid-19 te lijf te gaan, dus ze zijn schuldig aan een misdrijf tegen de menselijkheid!
Je moet wel een complete sukkel zijn, denk ik, om elke dag naar je werk te gaan, en dan werkende remedies tegen dit 'virus' steeds weg te moffelen.
Hersenloos gedrag onder het mom: het mot van de baas!
Zelf denken ze kennelijk niet na over de consequenties van hun zieke gedrag op de mensheid.
Tsja, hoe noemen je zulke -mensen-.
Ik ga slapen, ik kan er toch niets aan veranderen, maar ik sta wel elke dag perplex, perplex over het gegeven dat een toch redelijk opgeleide community, zich op een dergelijke wijze door de WHO in hun zak laat schijten.
Ongelooflijk!
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Liefst 93 Israëlische artsen hebben een brief ondertekend waarin ze een oproep doen om coronavaccins niet aan kinderen te geven. De artsen wijzen erop dat de heersende opvatting binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot groepsimmuniteit. Om die reden is het vaccineren van kinderen volgens de doktoren niet gerechtvaardigd.

Ze voegen toe dat nog steeds onduidelijk is of het vaccin de verspreiding van het virus kan voorkomen en hoelang het bescherming biedt. De artsen schrijven dat er continu nieuwe varianten ontstaan die mogelijk resistent zijn tegen het vaccin.

Schadelijke effecten
“We mogen nog geen handvol kinderen in gevaar brengen door middel van massavaccinatie tegen een ziekte die niet gevaarlijk voor hen is,” schrijven de 93 artsen. “Het kan niet worden uitgesloten dat het vaccin op de lange termijn schadelijke effecten heeft die op dit moment nog niet zijn ontdekt, waaronder effecten op de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid.”

https://www.ninefornews.nl/93-artsen-doen-dringende-oproep-geef-coronavaccin-niet-aan-kinderen/

🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Natuurlijk zag ik het aankomen. Maar toch. 

Op de een of andere manier blijft mijn maag omdraaien als mijn donkerste vermoedens weer waarheid blijken te worden. 
Ouders kunnen hun kinderen vanaf 12 jaar mee laten doen aan dit massale experiment waarvan niemand weet wat de lange termijn consequenties zijn, waarvan de fase3 studie nog moet worden afgerond, waarbij de leveranciers niet aansprakelijk zijn voor de schadelijke gevolgen, voor een virus dat ongevaarlijk is voor kinderen. 
Marc Kaptein, de medische directeur van Pfizer, kondigt maar direct even aan dat hierna de groep van 11 jaar en jonger aan de beurt is. Daarbij wordt dan nog een opsplitsing gemaakt voor kinderen van 6 tot 11, van 2 tot 6 en van 6 maanden!!!! Tot 2 jaar.

Je leest het goed! IEDEREEN vanaf 6 maanden willen ze gaan injecteren met dit experimentele vaccin! 

Let ook even op hoe in deze video alle usual suspects weer verzameld zijn. Geen tegengeluid te vinden aan tafel: https://youtu.be/42C4lZdPBNM
• Marc Kaptein, Medisch Directeur Pfizer
• Guven Yildiz, huisarts in de Schilderswijk van Den Haag
• Rennie Rijpma, Nieuwe hoofdredacteur van het AD
• Bruno Bruins, Comissaris bij Intravacc, het Nederlands overheidsinstituut voor vaccinonderzoek. 
Over Bruno Bruins. Weten jullie nog? Die minister die plotseling onwel werd voor de televisie en wij daarna werden opgescheept met die leraar Hugo de Jonge. 

Hoe is het mogelijk dat…
• De kinderen niet beschermd worden, juist door instanties als de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde, de Gezondheidsraad, het RIVM en onze politici? 
• Kinderen worden ingezet als wapen om het virus te bestrijden?
• Van kinderen wordt gevraagd mee te doen aan een groot medisch experiment? 
• Ouders niet massaal opstaan en politici en beleidsmakers aanspreken op hun onmenselijkheid? 
• De media haar volledige medewerking verleent aan het ondersteunen van dit liefdeloze beleid? 
• Zoveel mensen nog altijd niet door lijken te hebben wat hier gaande is?

Zoals vaker gezegd. Er staat geen leger klaar om ons te redden en dus ook niet om onze kinderen te beschermen. Wij moeten onze kinderen beschermen. Samen!
Voor alle ouders met vragen, voor ouders die twijfelen, voor ouders die eens een ander geluid willen horen en voor ouders die het gesprek aan willen gaan organiseren wij zaterdag 3 juli 2021 de Meet & Greet Kindervaccinatie Awareness Day. 

Je kan naar verschillende lezingen luisteren en in gesprek gaan met huisartsen, homeopaten, specialisten, juristen en wetenschappers. De entree is gratis. 
Met oa. Frank Ruesink, Elke de Klerk, Pieter Kuit, Door Frankema, Jan Vingerhoets, Eveline van Dongen, Rob Elens, Carla Peeters, Anne-Marie van Raaij en anderen. 

Je kan hier reserveren: https://www.kindvaccinatie.nl/reserveren/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
Het is heel mooi dat de diverse artsen die maar raak prikken (elke prik is kassa!) nu eens hun verantwoording onder de neus gewreven wordt; wellicht worden er nu een paar wakker geschud.
.
Alleen weer jammer dat dit niet even in het NOS journaal terecht kan komen, of in de "gesubsidieerde" kranten. 
.
Dat 'onze'  overheid destijds heeft getekend om in geval van een pandemie, de maatregelen die in zo'n geval werden uitgevaardigd door de WHO op te volgen kan ik begrijpen, want immers in geval van een pandemie moet je dit wereldwijd bestrijden, dat geeft het beste resultaat.
.
Maar eigenlijk vanaf het begin al aan gaf mijn onderbuik gevoel in dat het hele zaakje 'stinkt'.
En dat is in het afgelopen jaar steeds duidelijker en duidelijker geworden: 'het klopt allemaal niet'.
.
In het geval dat een en ander niet klopt, moet je als regering je verantwoording naar je volk toe nemen, en zeggen: we wijken af van het pad wat de WHO ons voorschrijft, we gaan voor de gezondheid van de bevolking!
.
Waarom zou je een groot gedeelte van de bevolking gaan 'vaccineren' met een serum (met onbekende uitwerking) terwijl deze Covid-19 hoofdzakelijk 'zieke' ouderen treft.
Zonder de kwetsbare groep voor hun welbevinden af, en laat het andere gedeelte van de bevolking gewoon doorgaan.
.
Ik las laatst een stukje waarin werd becijferd (via de huidige beschikbare getallen) dat de schade door 'vaccinatie' onder -jongeren-  groter is dan de schade door Covid-19 onder -jongeren.
.
Dan ben je toch krankzinnig bezig wanneer je jongeren gaat vaccineren, en nu wil men zelfs onder de 12 jaar gaan vaccineren, terwijl die groep totaal !! geen hinder ondervindt van Covid-19. 
En zoals 'ze' zelf al zeggen, het feit dat je gevaccineerd bent, betekent niet dat je niet besmettelijk bent voor anderen?
.
En dan komt mijn halve hersencel weer in een loup .... ;)
Stel: ik ben een jongere (ik ben een ouwe sok, maar dat terzijde) en ik heb zelfs statistisch gezien geen enkele last van Covid-19, en wanneer ik me laat 'vaccineren' ben ik nog steeds besmettelijk, wat is dan het nut van deze hele 'vaccinatie' -- voor een ander--- terwijl ik nog steeds de besmetting kan doorgeven--- ???
.
Rutte en de Jonge zijn demissionair; Rutte kreeg op een podium bij Schwab een veer in zijn kont gestoken door mister Schwab en jodelde over het podium heen, en de Jonge kwam terug met knikker grote ogen na zijn bezoek aan het WHO of het WEF.
.
Kaag zat erbij en keek erna.
.
Rutte en de Jonge zijn duidelijk onder --invloed van--, plunderen nu de staatskas met nutteloze en overbodige 'vaccins' en wie weet wat nog meer, want er zijn -een paar-  euro's zoek ...
.
Wie overal tussen de regels doorleest mag verwachten dat zodra de R weer in de maand komt, de 'vaccins' hun verwoestende uitwerking gaan tonen... 
.
Je maakt mij niet wijs dat dhr. Rutte en  de Jonge deze informatie niet hebben ...
.
Kan deze ouwe sok alleen maar concluderen dat ze dermate -onder-invloed- zijn dat ze gewoon massamoord' op de bevolking plegen zonder het kennelijk zelf door te hebben omdat ze onder invloed zijn.
.
Wie bevrijdt ze??
Wanneer we als Nederlander willen overleven, dus niet als een Klaus Schwab schaap, dan zullen we 'deze heren' toch echt even met pensioen moeten sturen, want zij worden gestuurd, en niet ten gunste van ons!
.
En toen waren er wat u dacht de vrije verkiezingen, net als in de VS ?? HaHa!!
De komende regering?
Ach, u had niet hoeven te gaan stemmen, die lag allang voor die tijd vast!
Kijk gewoon naar de foto met de hiel-likkers bij chief Schwab.
Dan weet je de uitkomst, dus we zijn voorlopig nog niet van dit virus bevrijdt, en met dat virus bedoel ik niet Covid-19!!
.
We zitten voorlopig vast aan Rutte en Kaag, dat was al voor de verkiezingen 'beslist'.
En wat u voor de bühne heeft ingevuld, ach: zie het als tijdsbesteding.
.
Schwab beslist en regeert.
.
Zet je schrap, want dit is pas het begin, iedereen schreeuwt wel, maar doet niets!
.
Ik weet ook niet wat ik er aan kan doen, maar mijn tijd is 'geweest' zo langzamerhand, maar de toekomst van uw nageslacht, dat moet u toch nog wel iets doen?
.
Of is vakantie belangrijker?
.
Ik heb helaas geen nageslacht, maar misschien dat u er over denkt deze vakantie gewoon even te laten zitten, en eens op de barricaden te klimmen voor het nageslacht wat u wel op deze planeet heeft neergezet, en die vertrouwen in u hebben als ouder!
.
Ze vertrouwen in u als ouder, dat u zich niet 'dood' laat spuiten voor een paar weekjes in het buitenland, maar vooral: dat u opkomt voor hun toekomst!!.
.
En opkomen voor hun toekomst betekent niet dat u ze als slachtoffer aandient voor een experiment met een serum met onbekende uitkomst over enige tijd!
.
En die toekomst ligt niet in die Duitser Herr Schwab, want die is de Nazi aanhang al vanuit zijn voorvaderen ingegeven (die waren trouwe Nazi leveranciers)  en bedenk ook, zijn vrouw is een Rottschild!
.
Spijt nadien hebben, wanneer u ziet dat uw kind kreupel wordt .. 'sorry' ... maar daar heeft uw kind NIETS aan!
.
Het is allemaal volslagen KOLDER, en mijn halve hersencel ( ik weet beperkt bereik) kan er niet bij, dat je gezonde kinderen met een experimenteel serum laat inspuiten, waarvan al vaststaat dat deze meer schade aan de kinderen aanricht dan Covid-19 tot nu toe gedaan heeft, terwijl ze daarna nog gewoon besmettelijk zijn en Corona kunnen krijgen.
.
Het is zelfs zo dat het grootste gedeelte van Corona slachtoffers die momenteel in Israël (voorloper in het inspuiten van dit Serum) in het ziekenhuis liggen, 'gevaccineerde' mensen zijn!!
De 'vaccins' beschermen niet tegen het feit dat u besmettelijk bent/blijft, en u kan daarna nog steeds Corona krijgen en in het ziekenhuis belanden, het merendeel wat in het ziekenhuis beland in Israël is 'gevaccineerd', de niet 'gevaccineerde' mensen huppelen rustig verder.
.
Waarom zou je je laten inspuiten met dat serum denk ik dan?
.
Het is allemaal zo krankzinnig, dat je denkt dat krankzinnigheid niet zo krankzinnig kan zijn!!
.
En alle trouwe NOS en andere MSM (mean stream media) kijkers, denken nog steeds dat ze wanneer ze dat elke avond trouw kijken, de waarheid voorgeschoteld krijgen.
.
Werkelijk drama!
.
En dat verdorie in een eeuw dat we denken dat we best opgeleide mensen zijn tot nu toe.
.
Tsja, het zal wel, maar ik denk dat zelfs in het Fred Flintstone tijdperk de mensen zich niet zo hadden laten beetnemen door een Pinokkio en een Schoenlikker, ze zijn onder -invloed van- en kunnen niet meer helder nadenken, op een andere manier kan ik het niet recht praten wat deze 'heren' doen.
.
Of ze worden gechanteerd, maar laat ze dan a.u.b. openheid van zaken geven, dan kunnen we ze vergeven voordat we ze met pek en veren het dorp uitdonderen!
.
Of ze zijn echt gek in de kop, en we moeten ze op een andere manier -stoppen- voordat ze de totale bevolking -stoppen- !!
.
Want met dat laatste, daar zijn ze momenteel wel mee bezig!
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Ambtenaren van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat waarschuwden het kabinet in maart vorig jaar voor de catastrofale gevolgen van de ‘intelligente lockdown’.

Een analyse van de maatschappelijke kosten en baten eind maart concludeerde dat de indirecte schade aan de Nederlandse volksgezondheid zo zwaar was dat deze de directe gezondheidsschade van COVID-19 overschaduwde.

Het kabinet verzweeg deze afwegingen tegenover het publiek.

De kosten zijn zo buitenproportioneel hoog dat een afweging tussen economie en gezondheid overbodig is’, aldus het advies.

Het ministerie voorzag als direct gevolg van de maatregelen een toename van de staatsschuld van 150 miljard en een krimp van het bruto binnenlands product van 40 miljard euro.

Daarnaast verwachtte de analyse tientallen miljarden schade als gevolg van de uitgestelde reguliere gezondheidszorg en psychosociale kosten door een toename van eenzaamheid, angst- en stemmingsstoornissen en zelfmoorden. Het rapport adviseert om de capaciteit van de gezondheidszorg op te schalen en de economie open te houden.

Het kabinet koos desondanks voor een voortzetting van haar beleid.

https://stichtingvaccinvrij.nl/kabinet-koos-bewust-voor-catastrofaal-beleid-immense-schade-economie-en-welzijn-geen-winst-volksgezondheid/

🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/gevaccineerde-scholier-besmet-minstens-83-anderen-na-besmet-te-zijn-door-gevaccineerd-familielid/

De middelbare scholier was op zijn beurt besmet geraakt door een gevaccineerd familielid, dat ook besmet was geraakt door een gevaccineerd persoon...

Tja...benieuwd hoe dat wordt uitgelegd door Hugo....
Sergio Garcia 3 maanden geleden geplaatst
Zolang dit niet op MSM komt gelooft niemand het. 
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
bij gebruik ervan “16 ernstige bijwerkingen per 100.000 vaccinaties vonden en het aantal dodelijke bijwerkingen is 4,11/100.000 vaccinaties. Voor drie sterfgevallen die door vaccinatie zijn voorkomen, moeten we er twee accepteren die door vaccinatie zijn veroorzaakt.”
https://www.sciencemag.org/news/2021/07/scientists-quit-journal-board-protesting-grossly-irresponsible-study-claiming-covid-19
Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
Dr. Geert Vanden Bossche heeft nog een artikel op zijn website geplaatst met wederom de uitdrukkelijke boodschap om onmiddellijk te stoppen met deze massavaccinatie. Waarom? Dit kan je hier lezen: 


https://www.geertvandenbossche.org/post/a-last-word-of-caution-to-all-those-pretending-the-covid-19-pandemic-is-toning-down


Het is taaie lectuur voor degenen die niet bekend zijn met dit onderwerp. Laat dit u vooral niet afschrikken want het geeft ons en kijk waar we met zijn allen naar toe gaan.


Alexander Brokx 2 maanden geleden geplaatst
Ik heb het niet helemaal gelezen, maar ik lees niet direct dat er gestopt moet worden met vaccineren.
Wat ik wel lees is dat hij het niet eens is met de redenering dat het virus door het vaccinatieprogramma op zijn retour is.
Ook lees ik dat het wereldwijdevaccinatieprogramma zorgt voor het sneller muteren van het virus.
Als ik het mis heb lees ik dat graag.
Ik ben niet zo voor de complottheorieën, maar denk wel dat we niet alles is zoals de politiek ons doet geloven. Dit meer om stemmen te behouden of krijgen.
Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
Het staat er toch heel duidelijk in:


"The ongoing mass vaccination campaigns must immediately be abrogated because the vaccines fail to block viral transmission and their large-scale use during a pandemic of more infectious variants will inevitably lead to vaccine resistance of circulating Sars-CoV-2 variants. "


"As we are now dealing with a pandemic of highly infectious variants (e.g., delta variant), we cannot afford any longer to target herd immunity without relying on large scale antiviral chemoprophylaxis combined with early treatment of Covid-19 diseased patients. This, together with an immediate halt of all Covid-19 mass vaccination campaigns, should now constitute the main pillars of our battle against this otherwise totally uncontrollable pandemic. "


Maar zijn laatste paragraaf spreekt boekdelen...:

"Last but not least, it must be emphasized that those calling themselves ‘experts’ while pretending that this pandemic is ‘a pandemic among the non-vaccinated’ are devoid of any scientific insight in the evolutionary dynamics of Sars-CoV-2 as currently shaped by a combination of high viral infectivity and vaccine coverage rates. Neither the vaccinated (who merely believed the vaccine would protect them from Covid-19 disease) nor the non-vaccinated (who simply believe there is no need for them to take the vaccine in order to stay protected) are to be blamed for the escalation of this pandemic. Mass vaccination is the one and only culprit. "
Alexander Brokx 2 maanden geleden geplaatst
Thanks Sergio
Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
Dit ziet er absoluut NIET goed uit!
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/australia-oceania/australia-lockdown-sending-in-military-increase-police-powers-without-limitation/

Het is ongelooflijk dat je luistert naar de dingen die komen van de Australische regering die praat over twee sterfgevallen als gevolg van COVID, één was 90 en de andere 80, die niet waren gevaccineerd. Ze zeggen dat 25% van de 70-plussers niet is ingeënt en dat is onaanvaardbaar.

Ze hebben dit gebruikt om een ​​lockdown op te leggen waarbij je je huis nooit verder dan 5 km mag verlaten, ongeacht het excuus - je wordt in de gevangenis gegooid. Ze hebben de boete verhoogd tot $ 500 voor IEDEREEN die geen masker op heeft - gevaccineerd of niet bewezen dat vaccinaties niet werken.

De politie heeft de bevoegdheid om elk bedrijf dat ze ontmijnen naar eigen goeddunken te sluiten. Ze hebben Sydney in een concentratiekamp veranderd en de mensen verteld dat hoe eerder ze worden gevaccineerd, hoe eerder hun vrijheid zal worden hersteld. Ze vertellen mensen dat ze elke buur precies dezelfde tactieken moeten verraden als de Stasi van Oost-Duitsland.

De langetermijnimplicaties van deze maatregelen zijn om de samenleving volledig te breken, want als je eenmaal buur tegen buur keert, is het niet meer mogelijk om de beschaving weer bij elkaar te brengen.MARCHING ORDERS zijn de hele wereld uitgegaan om de samenleving binnenstebuiten te keren en elkaar naar de keel te vliegen. Luister naar deze aankondiging. Als je niet kunt werken, bel dan de overheid en je krijgt een GEGARANDEERD BASISINKOMEN . Ze zullen iedereen bellen die op deze dingen wijst die PRECIES de aanbevelingen van het WEF zijn, is gewoon toeval en dus een complottheorie.Toen de computer augustus tot oktober markeerde als een donkere periode, vond ik het echt verschrikkelijk om dit te zien gebeuren. Beschaving wordt gevormd wanneer het het voordeel is van iedereen die samenkomt. Beschavingen storten in als ze verdeeld raken en dat is precies wat regeringen over de hele wereld doen om de macht te behouden. De geschiedenis waarschuwt dat ze zullen falen, maar in het proces kun je nu misschien zien hoe Socrates ook voorspelde dat naties zich gewoonlijk zullen verdelen langs dezelfde lijnen als eerdere conflicten.
Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
Niet te zien op MSM.


Gelukkig zijn er nog vertegenwoordigers die het voor het volk opnemen.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/passport-protestors-erupt-in-italys-parliament-say-no-to-green-pass/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_073326583d41e53392d144e152df714b75cef94f-1627628857-0-gqNtZGzNAo2jcnBszQeO
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Zie ook https://www.ninefornews.nl/kijk-protest-in-italiaans-parlement-tegen-coronapas-chaos-breekt-uit/


De regering van premier Draghi heeft besloten om een aantal beperkingen op te leggen aan alle ongevaccineerde mensen die niet beschikken over een groene pas, een verlengstuk van het Europese digitale coronacertificaat.


In Italië wordt al dagen geprotesteerd tegen de pas, die nodig is om tal van openbare gelegenheden binnen te komen. Afgelopen weekend gingen mensen in heel Italië de straat op om te demonstreren tegen de aanscherping van de coronaregels, waaronder in Rome, Milaan, Turijn en Napels. Veel Italianen vinden dat de verstrekkende maatregelen ongevaccineerde mensen te veel beperken in hun vrijheid.


De groene pas geeft aan dat iemand gevaccineerd of onlangs negatief getest is. De pas is vereist om een restaurant, sportschool, bioscoop, café, stadion of museum binnen te mogen.
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/ex-medewerker-pfizer-bevestigt-ja-er-zit-grafeenoxide-in-het-coronavaccin-en-dit-is-de-reden/


Spaanse onderzoekers ontdekten onlangs dat de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca voor het grootste gedeelte uit grafeenoxide bestaan. De ‘factcheckers’ en media buitelden vervolgens over elkaar heen om berichten over de ontdekking te ontkrachten.


Karen Kingston, een voormalig medewerker van Pfizer, heeft nu bevestigd dat er grafeenoxide in de coronaprik zit. “Het is extreem moeilijk om deze informatie te vinden,” zei ze in de Stew Peters Show.


Proefkonijnen

Op de vraag van Peters of er grafeenoxide in de coronavaccins zit, antwoordde ze onomwonden: “100 procent, het is onweerlegbaar.”


Kingston vermoedt dat dit ingrediënt niet genoemd wordt in de patenten van de vaccins omdat het giftig is voor mensen en ook omdat het je letterlijk kan aansluiten op het internet. “Ze kijken hoeveel ze in mensen kunnen spuiten voordat ze sterven. Wij zijn de proefkonijnen.”


Als ze worden geactiveerd, kan er schade en sterfte optreden

De ex-Pfizer-medewerker legde uit dat grafeen elektriciteit kan geleiden. Als grafeen een positieve lading heeft, vernietigt het alles waar het mee in contact komt. Op dit moment zijn de deeltjes neutraal geladen. Als ze worden geactiveerd door middel van een elektromagnetisch veld, kan er schade en sterfte optreden. Dat hangt af van de hoeveelheid nanodeeltjes die in het lichaam zitten en waar ze zich precies bevinden, aldus Kingston.
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
Deze topic is misschien niet de juiste plek, maar interessant boekje, en in Kindle editie nog geen 5 Euro:

978-9079680665


Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges: De verborgen macht achter de wereldpolitiek


Achterflaptekst

Dit boek is een uniek boek met de hedendaagse politiek als herkenbaar thema. De nooit eerder gepubliceerde informatie in dit boek, waartoe slechts een enkeling toegang heeft, stelt de lezer in staat te doorzien wat zich daadwerkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.

De informatie in dit boek is afkomstig van verschillende hoge politici. Onder anderen Jacques Attali (adviseur van de voormalige Franse presidenten Mitterrand en Hollande) en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinski, nationale veiligheidsadviseur van verschillende Amerikaanse presidenten.

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om een pandemie zoals het coronavirus, vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

De transnationale superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de ’Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd.

De achter de schermen heersende elite bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat media mogols, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten.

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges. Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Binnen de superloges vindt men ook namen zoals die van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde is lid. Daarnaast ook prominente Nederlanders: de president van de Nederlandse bank Klaas Knot en Ben van Beurden, CEO bij Rothschild´s ´Royal Dutch´.

Niet alleen Osama Bin Laden was lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes vooraanstaande Iraniërs en vier toonaangevende Israëliërs.Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
Die vaccinaties helpen 'geweldig': 


==

Het aantal ‘coronabesmettingen’ in IJsland stijgt in rap tempo, hoewel bijna 90 procent van de bevolking ouder dan 16 jaar volledig is gevaccineerd. Driekwart van de nieuwe besmettingen is vastgesteld bij mensen die volledig zijn ingeënt.

==https://www.ninefornews.nl/ingeent-ijsland-75-procent-nieuwe-besmettingen-bij-gevaccineerden-versoepelingen-teruggedraaid/
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
https://www.succesboeken.nl/mailings/wk2130-30jul/wk2130.pdf
Serge-Henri Allard 2 maanden geleden geplaatst
https://www.bitchute.com/video/70SGpfK6cAvA/
Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatsthttps://www.armstrongeconomics.com/world-news/press/cnn-at-it-again-anti-american-agenda/
Serge-Henri Allard 2 maanden geleden geplaatst
https://www.hansvantellingen.nl/blog/2021-07-28/top-16-van-feiten-over-covid-die-de-media-niet-melden-de-media-hebben-de-sleutel-in-handen-voor-het-einde-van-de-crisis
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Biden zegt zonder blikken of blozen dat gevaccineerden niet in het ziekenhuis belanden of sterven


https://www.ninefornews.nl/biden-zegt-zonder-blikken-of-blozen-dat-gevaccineerden-niet-in-het-ziekenhuis-belanden-of-sterven/


Een mompelende en hakkelende Joe Biden was afgelopen week te gast bij CNN om de coronavaccinatie te promoten. De Amerikaanse president zei dat het coronavaccin voorkomt dat je in het ziekenhuis of op de IC belandt of sterft.


Klopt dat? Nee, sterker nog: op veel plekken is de meerderheid van de mensen die ‘besmet’ raken met corona volledig gevaccineerd.


In de staat Massachusetts kregen 5100 volledig gevaccineerde mensen corona. Minstens 80 van hen stierven. Biden heeft dus gelogen. In New Jersey en Illinois stierven respectievelijk 49 en 159 volledig gevaccineerden met corona. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft laten weten dat inmiddels 5500 volledig gevaccineerde individuen in het ziekenhuis zijn opgenomen of zijn overleden.
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
ALS ZE DE PRIK VERPLICHTEN VERLAAT IK DE ZORG – 86% VAN DE VERPLEEGKUNDIGEN IS TEGEN VERPLICHTE VACCINATIE

door Door Frankema | 28 jul 2021 | Overig


medisch personeelVorige week werd bekend dat verpleegkundigen in Griekenland en Frankrijk zich verplicht moeten laten vaccineren tegen covid-19. Als het aan Nederlandse verpleegkundigen ligt, gebeurt dat hier absoluut niet. ‘Als ze die prik verplichten, verlaat ik de zorg.’


86% van de ruim 2300 respondenten op een Nursing-poll liet weten tegen verplichte vaccinatie te zijn. 14% stemde ‘voor’ of had geen mening.1


Verpleegkundige Thea verwoordt op het poll-bericht op de Facebookpagina van Nursing duidelijk wat de meeste stemmers vinden: ‘Het is de eigen keus van medewerkers in de zorg om zich wel of niet te laten vaccineren. Eigen baas, in eigen lijf! Als dit wordt verplicht, blijft er geen medewerker over.’

Tineke onder hetzelfde bericht: ‘Verplichten moet en mag nooit de norm worden.’ Marijn denkt dat, als de vaccinatie verplicht zou zijn, veel mensen de zorg gaan verlaten. ‘Onder wie ikzelf. Wat resulteert in nog meer personeelstekort.’2


Verpleegkundigen in Griekenland en Frankrijk moeten zich verplicht laten vaccineren tegen covid-19. Ook New York scherpt de coronaregels aan voor medewerkers van openbare ziekenhuizen. Ze moeten zich laten vaccineren of wekelijks een coronatest ondergaan. Nursing vroeg zich af hoe Nederlandse verpleegkundigen hierover dachten en peilde de stemming met een poll.3 Hier stemden 2367 lezers op. De poll geeft dus een beeld van de volgers van Nursing die op deze kanalen actief zijn en hun mening willen geven. Dit is niet noodzakelijk representatief voor de hele beroepsgroep.


 


 


Bronnen:


1. https://www.nursing.nl/als-ze-die-prik-verplichten-verlaat-ik-de-zorg/

2. https://www.facebook.com/VakbladNursing/posts/4276890245690804

3. https://www.nursing.nl/poll-verplichte-covid-19-vaccinatie-voor-zorgverleners/
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://naturalnews.com/2021-07-29-cdc-confesses-vaccines-are-failing-the-vaxxed-can-be-super-spreaders.html


CDC confesses: Vaccines are failing, the vaxxed can be super-spreaders, demands return to mask mandates for everyone, including the vaxxed
gerard grijpstuiver 2 maanden geleden geplaatst
https://rumble.com/vkgdq7-deadly-shots-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-vaccine.html
Interessant als ik deze klink op een site plaats wordt hij door Ytube = Google verwijderd...bij herhaaldelijk proberen gaat t verwijderen steeds rapper...Geniet nu elke dag van het feit dat er niets ingejast is ...., in mijn kracht 
gerard grijpstuiver 2 maanden geleden geplaatst
Grondig ...met veel gegevens omtrent covid vanaf 2002
https://odysee.com/@AussieFighter:8/A-manufactured-illusion.-Dr-David-Martin-with-Reiner-Fuellmich:d?fbclid=IwAR1LxkDiconWyJe3L3wZvTCarQxL1HoGbqay-ZBrAqdlr0AFlvygEZ28HYA
Ook deze site zelfde lot als boven. Interessant te zien hoe ze een illusie een waan een delusion in de media brengen ....deze ondersteunen....voeden met angst.
Dit is gemakkelijk... in Eu brussel werken veel neuroscientist in dienst van de Cia dagelijks door rockefeller geleid.

Dit najaar gaan kinderen op scholen van 12 tot 17 in gejast worden....in de klasssen.....als een kind weigert wordt sociale druk uitgeoefend zodat er slechts enkele zullen kunnen ontsnappen......hoogst waarschijnlijk om het vruchtbaarheids eiwit Syntecin-1 op deze leeftijd de nek om te draaien.. M.a.w bill gates heeft aangegeven dat er een miljard mensen van de planeet moeten worden verwijderd...ook onvruchtbaarheid werkt mee om zijn cijfer te halen. Het vaccin werkt aan twee kanten....
Serge-Henri Allard 2 maanden geleden geplaatst
https://www.bitchute.com/video/RHKmCi0F2SAq/
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/niet-deltavariant-maar-vaccin-verantwoordelijk-voor-ziekenhuisopnames-en-sterfte/


Hier werd al veel voor gewaarschuwd en het gebeurt nu :-(
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
http://www.jstas.com/Patent.mp4
Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
😱 Het staat er echt.


Edit.

In de full text staat trouwens een andere datum: 17/05/2020. Het kan dus zijn dat de oorspronkelijke patent aanvraag van 2015 is aangevuld met Covid-19 op 17/05/2020. Waarschijnlijk wilde de patenthouder een paar centen verdienen met zijn uitvinding door die ook toe te passen op Covid-19.

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&d=PG01&s1=20200279585.PGNR.
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://wakkeren.nl/gevaccineerden-zullen-volledig-vaccin-afhankelijk-worden-en-als-junkies-iedere-3-maanden-een-prik-moeten-halen/


en ff wat humor
Serge-Henri Allard 2 maanden geleden geplaatst
Als dat proces inderdaad een feit is, dan is dat een gigantisch precedent voor alle mensen wereldwijd (die niet gevaccineerd zijn) en die door de overheden van hun land beboet en/of uitgesloten worden van het sociaal leven: als zij naar de rechtbank stappen ivm dit onrecht, dan kunnen zij dat proces aanvoeren als precedent en onmiskenbaar aantonen dat ze onterecht geweerd worden om deel te nemen aan evenementen etc. in naam van een virus dat niet eens kan aangetoond worden... Goed bewaren dit ! Kan nog van pas komen !!
https://www.frontnieuws.com/canada-gezondheidsautoriteit-kon-bestaan-van-virus-niet-bewijzen-beklaagde-vrijgesproken/
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/duitse-hoofdpatholoog-voert-40-autopsies-uit-op-gevaccineerden-en-slaat-alarm/


De directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, heeft 40 autopsies uitgevoerd op gevaccineerden en luidt de noodklok. De hoofdpatholoog schat dat 30 tot 40 procent van de mensen dóór de vaccinatie is gestorven.

Hij stelt dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties wordt onderschat en waarschuwt dat veel vaccindoden niet worden gemeld, schrijft Die Welt.

Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
45.000 doden in de VS door vaccinatie tegen Covid-19

Meer doden de afgelopen weken door het 'vaccin' dan door Covid-19


https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2021/08/19454/AmerikaMeerSterfgevallenDoorCo_480p.webm


https://www.kla.tv/19454
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
En ga er maar van uit dat het werkelijk aantal hoger is....en dat is alleen nog het effect op de korte termijn.... :-(


En in Europa is het niet beter....
Michael Groenewoud 2 maanden geleden geplaatst
Uit het Parool
reactie op @michaelgroenewoud:
Harm van Wijk Deze meneer weet zeker ook niet dat iedereen is meegeteld met een (vals) positieve test...of je nu binnenkwam na een auto ongeluk of een vaccinatie...met het label C kreeg het ziekenhuis een hogere vergoeding...gevolg veel C....opvallend genoeg overlijden jaarlijks circa 10.000 mensen aan griep...tot 2020....toen waren er nog maar 400....rekenen is 1....propaganda is 2....
2 maanden geleden

Beantwoorden

Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
Waar het 'vaccin' nu precies goed voor is weten we niet; maar vaccineren helpt in elk geval niet ter voorkoming vanCovid-19.


Mijn vrouw werkt een paar dagen per week in een verzorgingstehuis en via de mail kwam er vanmorgen het volgende binnen (ik kan alleen even de eerste regels weergeven, verder is 't vertrouwelijk):

==

BERICHT MEDEWERKERS

Onderwerp: aangescherpte coronamaatregelen

Beste collega’s,

Voor wie onderstaand bericht gemist hebben: Op de locaties hebben we steeds meer te maken met medewerkers die, ongeacht dat ze gevaccineerd zijn, besmet raken met corona. Ook om ons heen zien we dat het aantal verpleeghuizen met besmettingen onder bewoners sterk toeneemt

==

.Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
Zonder in details te treden (onderzoek loopt nog) kan ik ook melden dat een significante groep mensen die gevaccineerd zijn (Pfizer, Astra) GEEN antistoffen hebben tegen SARS-Cov-2. 
Bart Hofstede 2 maanden geleden geplaatst
Welk onderzoek en waar worden straks de onderzoeksresultaten gepubliceerd?
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Mensen die denken dat ze zo'n ingenieus systeem als ons immuunsysteem wel even kunnen verbeteren met een grootschalige gentherapie die in de testfase zit, horen hier niet over te beslissen...ik zou zeggen probeer het eerst een paar jaar op jezelf en als je het overleeft, dan zien we verder...
Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
@barthofstede

Zo gauw dat bekend is zal ik dat hier plaatsen.


Wat ik hierboven schreef is niet nieuw. Hieronder staat een link naar een publicatie waarin dit  ook beschreven wordt. Hier hebben ze alleen naar het Pfizer vaccin gekeken.


https://www.researchgate.net/publication/352266405_Poor_antibody_response_to_BioNTechPfizer_COVID-19_vaccination_in_SARS-CoV-2_naive_residents_of_nursing_homes

Bart Hofstede 2 maanden geleden geplaatst
Je lijkt betrokken bij dit onderzoek?


Kijk altijd als eerste naar peer review. Is (nog) niet gebeurt. Hoe gaan ze dat doen?

Anders is een studie niet veel waard.
reactie op @barthofstede:
Sergio Garcia Nee, ik ben niet direct betrokken geweest bij dit onderzoek, maar enkele auteurs zijn (ex)collega's.
2 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Kijk maar uit met een onderzoek...daar houdt de overheid niet van...https://bpoc2020.nl/
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://mobile.twitter.com/RanIsraeli/status/1423322271503028228?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1423322271503028228%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fisraelische-media-85-90-van-coronapatienten-in-ziekenhuis-jeruzalem-volledig-gevaccineerd%2F


"95% of the severe patients are vaccinated".

"85-90% of the hospitalizations are in Fully vaccinated people."

"We are opening more and more COVID wards."

"The effectiveness of the vaccine is waning/fading out"

(Dr. Kobi Haviv, earlier today on Chanel 13

@newsisrael13

 

🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie 2020 heeft een speciaal meldpunt gestart voor bijwerkingen na COVID vaccinatie.


Op het moment van dit schrijven zijn er 2357 meldingen binnengekomen waarvan 1183 overlijdens dat zijn er ruim 2x zoveel als het officiele aantal van 491 wat via Lareb tm 1 Augustus is gemeld. https://www.lareb.nl/pages/update-van-bijwerkingen


De BPOC heeft inmiddels een brief gestuurd aan de minister en hem gesommeerd het vaccineren binnen twee dagen stil te leggen. https://bpoc2020.nl/bpoc2020-sommeert-minister-hugo-de-jonge-vaccinaties-stil-te-leggen/


Begin volgende week zal bekend worden hoe de minister gaat reageren. Mocht U ook een melding van een bijwerking in uw naaste omgeving willen doen dan kunt U een email sturen (zie onder) en ontvangt U een link naar een electronisch formulier waarna de melding wordt opgenomen in de bijwerkingen database van de BPOC2020.


Meldpunt COVID-19 vaccinatie

Meld bijwerkingen van vaccinatie opgetreden bij uzelf, uw kinderen of familie via [email protected] o.v.v. naam en telefoonnummer.
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
1-e week Augustus 2021 !


https://www.ninefornews.nl/burgerjournalist-treft-lege-ziekenhuizen-aan-in-coronahotspot-florida-weerlegt-mythe-dat-ze-volstromen/
gerard grijpstuiver 2 maanden geleden geplaatst
Bij werkingen van covid ....bijwerkingen van het staafje in de neus..........
Komt steeds mee inzicht hoe en wat van al de staafjes in de neus ...wat brengen deze in bij hun geneuzel....
 In dat eerste artikel van Science Direct grote namen die we nu als de vaccin leveranciers zien, maar wordt ook duidelijk dat intranasaal (via de neus) afleveren van materie geen probleem meer is en dat dit zowel mRNA (messenger RNA) kan zijn (dat een specifiek stukje DNA target) als CRSIPR enzyms:
M.a.w je krijgt dit staafje steeds vaker te zien in tehuizen ziekenhuizen opnebare gebouwen in nederland komende maanden..
Kom je je gemeentehuis binnen ...wacht U even.... doe eerst even t staafje voordat wij U te woord kunnen staan.......
www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/biontech-had-al-in-2019-intranasaal-vaccin-delevering-the-messenger-en-crispr-lees-schrijf-toepassing/....


Staafje in je neus...methode komt zo van de koei...
Vraag wordt je gezien als een Koe..slachtvee ....Labvee....na je eerste vaccin ben je al Labvee.......Boe..... nee niets boee........ Hoe ze je zien bepaald welke behandeling je komt(moet) te ondergaan..en kan verwachten.

Wat opvalt hoe weinig mensen over gaan op voeding als medicijn.....i.p.v. vreet/zuip methodiek. Die gaan zichzelf /gezondheid extra tegenkomen Kijk wat in karretje geladen wordt ......covid vetten d.w.z spul waarin een virus zich nestelt in je lichaam, de vetten uit chips koek vlees e.a. in hete olie gegooid spul.. Is wetenschappelijk bewezen doch mag niet gepubliceerd.. Het is eenvoudig om eender welk virus te ontkrachten.
...When diet is wrong, medicine is of no use. When diet is correct, medicine is of no need..... ayurvedic proverb

we krijgen nu twee staafjes per post...het begin....zoek naar wat erop die staafjes aan mRna materiaal , covid of destructiever aangebracht is.....
Niets is zomaar ....die tijd is geweest
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.maurice.nl/2021/08/07/were-fcked-deel-2-gevangen-in-de-mallemolen/

🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.allfactsmatter.nl/statistiek/corona-en-de-capaciteit-van-de-curatieve-zorg/

We hebben personeelsaantallen die de laatste 15 jaar licht gestegen zijn.

We hebben een aantal bedden in de curatieve en acute zorg, dat rond het 15 jaars gemiddelde ligt.

De bezetting van die bedden is gedaald van 70% naar 45%
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.bitchute.com/video/5eKlifangnXa/


BitChute (https://www.bitchute.com/video/5eKlifangnXa/)


Depopulation by any means. Dr Bryan Ardis, Reiner Fuellmich, Dr. Wolfang Wodarg

Fauci, FDA, CDC are knowingly killing Americans. Please share.
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Multisystem inflammatory syndrome in children (MIS-C) is a condition where different body parts can become inflamed, including the heart, lungs, kidneys, brain, skin, eyes, or gastrointestinal organs.
het is een bekende bijwerking van de vaccinaties die kunnen leiden tot de dood van de kinderen na vaccinatie
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://brandnewtube.com/watch/paris-has-fallen-to-the-covid-gestapo_CyVwOzKy4r4Y63y.html


Paris has fallen to the Covid Gestapo

Look at the state of Paris!
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/amerikaanse-cdc-bereidt-zich-voor-om-risicopersonen-op-te-sluiten-in-interneringskampen/


Amerikaanse CDC bereidt zich voor om ‘risicopersonen’ op te sluiten in ‘interneringskampen’
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
Knetterknots daar op dat eiland ;-).
ps, je kan kiezen voor Engelstalige en Nederlandstalige ondertiteling.
.
Het moet toch elke blinde kip inmiddels wel duidelijk zijn dat dit niet meer draait om gezondheid, maar de controle over de wereld bevolking.
Vandaar dat 'men' ook graag een Europees leger wil, een leger waarvan de soldaten niet emotioneel aan een land en zijn inwoners gehecht zijn.
Zie bijvoorbeeld het bericht:
https://www.ninefornews.nl/zwitserse-politie-dreigt-te-stoppen-met-handhaven-van-covidregels/
Ook politie en leger ziet wel in dat ze met zeer-onredelijke maatregelen bezig zijn.
.
Als de bevolking zijn vrijheid wil behouden, moeten ze niet morgen maar vannacht nog ingrijpen.
In het gesprek van het BPOC morgen met het VWS zie ik weinig terecht komen.
Uitstel en tijdrekken denk ik.
.
Dhr. van Wolferen probeert het ook nog uit te leggen, maar helaas willen vele mensen het 'niet-zien', het is allemaal te onwerkelijk en bijna ongelooflijk wat er momenteel plaatsvind.
Langzaam maar zeker wordt een complete bevolking dezelfde richting ingeduwd als de Duitse en Oostenrijkse bevolking in de jaren dertig vorige eeuw. Als kikkers in een opwarmende pan. Maar wanneer ze blijven zitten en wakker worden, is het te laat. Wie maakt ze NU wakker?!?
.
Stukje van Karel van Wolferen:
https://rumble.com/vk7qj0-voordracht-karel-van-wolferen-nr.-21-de-lamgelegde-staat-een-herhaling.html
.
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
Tja, kijk eens naar het plaatje, die vaccins zijn er niet voor onze gezondheid!!!

.
reactie op @janschotsman:
Harm van Wijk Goh....je verwacht het niet...dat de enige die nog een werkend immuunsysteem heeft, niet ziek wordt...
2 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Ron Paul (@RonPaul) Tweeted:

Jewish Israelis are heavily vaccinated, while Palestinians are not


Covid cases are increasing for Jewish Israelis, but not for Palestinians


What's going on? https://t.co/gzDbsEVodu https://twitter.com/RonPaul/status/1425187513010987015?s=20
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
Meneer niet blij dat hij in de vaccinatieval getrapt is:

http://www.jstas.com/Duidelijk.mp4
Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
Arbeit macht frei stond er op de concentratie kampen tijdens WWII
Dat nooit meer schreeuwt 'iedereen'.
.
En dat laatste klopt: arbeit macht frei staat er niet boven de toegangspoort.
.
Maar intussen zijn de concentratiekampen weer van een fris verfje voorzien!
https://youtu.be/XjiLXBFvvPc
Het is inmiddels 1 seconde voor twaalf, en wanneer de bevolking NU niet wakker wordt, zijn ze nog een stuk slechter af als die kikker in de opwarmende ketel.
.
Maar geef zo'n kikker z'n vakantie, en hij laat zich lekker -gaarkoken-.
.
Ongelooflijk toch ...
.
Ik zit me de laatste tijd suf te piekeren, maar heb helaas veel te weinig kennis op dat gebied: Hoe krijg je de meute wakker voor 't te laat is!
Van de regering hoeven we het niet te verwachten, en zolang ze demissionair zijn hebben ze in feite alle macht.
Daarom maken ze ook heen haast met de formatie.
Rutte, een trouwe slaaf van Klaus Schwab, net als de hersen gespoelde de Jonge, zullen net zolang doorgaan als ze kunnen met het uitrollen van dit komende fascistische systeem.
En des te verder we ze laten lopen, des te minder er een weg terug is.
.
Hoe bereiken we de wereld buiten dit forum met een boodschap??
.
D'r moeten toch nog wel een paar mensen te vinden zijn die dit hun kinderen niet aan willen doen?
.
Een soort Noord Vietnam
't is ongelooflijk in wat voor tijdperk we zijn aangekomen, en de meeste mensen zien het niet, ongelooflijk, allemaal NOS en OP1 kijkers vermoed ik, ze hebben allemaal zand in de ogen gestrooid gekregen!
.
Die lieve-staat heeft toch het beste met ons voor ... toch??
.
Die -lieve- mensen willen ons toch niet in een soort noord Korea of China loodsen omdat ze gechanteerd worden?
.
Ik weet niet wat ze allemaal uitgevreten hebben dat ze op deze wijze gechanteerd en gemanipuleerd kunnen worden, maar laten we ze vergeven nadat ze dit toegeven, voordat we ze van deze planeet afgooien.
.
Alles wat momenteel plaatsvind heeft niets te maken met gezondheid.
.
Het heeft wel van alles te maken met de invoering van een fascistisch systeem.
.
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Die derde prik blijkt nu al onzin te zijn. Hier worden mensen heel snel wakker door.
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
666?

🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
gerard grijpstuiver 2 maanden geleden geplaatst
Hoewel Alex erg amerikaans en schreeuwerig en niet laten uitpraten ....voor elke patient in een ziekenhuis in de usa krijgt het management 53.000$,  deze moet dan wel als aan covid overleden te boek worden gezet.
Deze marathonloper had een longontsteking en moest naar de als covid overledene categorie overgezet worden voor geld leiding ziekenhuis. Heeft hij geluk gehad met deze arts
Dit gebeurt al  in ned verzorgingings en bejaardetehuizen...... je ziekenhuis gaat /kan komen, dat is slechts nabije toekomst. Een z.g. nieuwe wereld order beleid geldt zeker voor eu landen daar eu door de cia als organistaie is opgezet jaren 90 te NY.

Rockefellers leiden de cia dagelijks en vanaf het ontstaan eind wwii nazi duitsland. hitlers waanidee van uber en unter komt van hem.. Bij welke u ben jij in ondergebracht ....?
Angst is angst; Alex (hoewel goed bedoeld) creert ook angst/anxiety onder zijn viewers om gelijk te krijgen en verschilt daarin niet.
Verantwoording eigen gezondheid 100%. , daarin besteed hij geen aandacht.
Top Scientists/Doctors Confirm COVID Vaxx Causing Brain Damage and Blood Clots,, hierin wordt uitgelegd waardoor in grote lijnen... https://www.banned.video/watch?id=611ae20335bdea5602bb1efb

Studies Confirm COVID Injections Destroy T Cells/Immune System.....duidelijk. Doch opmerkelijk
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
EEN: Een bom. Alex Berenson, voormalig verslaggever van de New York Times, 6 augustus: “Covid-vaccinmaker Moderna ontving 300.000 meldingen van bijwerkingen na vaccinaties gedurende een periode van drie maanden na de lancering van de injectie, volgens een intern rapport van een bedrijf dat Moderna helpt om de rapporten.”
"Dat cijfer is veel hoger dan het aantal bijwerkingenrapporten over Moderna's vaccin dat openbaar beschikbaar is in het federale systeem dat dergelijke bijwerkingen volgt."
BOOM. 300.000 bijwerkingen van vaccins NIET gemeld aan VAERS, de federale database.
Berenson: “Het cijfer van 300.000 komt van een interne update die aan de werknemers is verstrekt door IQVIA, een weinig bekend maar enorm bedrijf dat medicijnfabrikanten helpt bij het beheren van klinische proeven. Het hoofdkantoor is gevestigd in North Carolina, IQVIA heeft wereldwijd 74.000 medewerkers en had vorig jaar een omzet van $ 11 miljard.”
"Eerder deze week stuurde Richard Staub, de president van IQVIA's Research & Development Solutions-divisie, een 'Q2 2021-update' met het label 'Vertrouwelijk - Alleen voor interne distributie'."
“Een persoon met toegang tot de presentatie leverde screenshots van de relevante dia, wat duidelijk verklaart dat de 300.000 bijwerkingenrapporten werden ontvangen gedurende ‘een periode van drie maanden’ – niet sinds de introductie van het vaccin in december…”
TWEE: Onafhankelijke onderzoeker Virginia Stoner heeft een verbluffend nieuw rapport uitgebracht over de VAERS-cijfers en de inspanningen van reguliere wetenschappers om de destructieve effecten van de COVID-vaccins te minimaliseren. Hier zijn de belangrijkste citaten uit haar rapport:
“Er zijn meer sterfgevallen gemeld aan VAERS door de covid-injecties dan door alle andere vaccins bij elkaar in de afgelopen 30 jaar.”
“Er is een stiltecode die de enorme toename van sterfgevallen (en andere ernstige verwondingen) die aan VAERS worden gemeld door de covid-opnamen, afschermt. Niet alleen CDC-webpagina's en persberichten laten dat ongemakkelijke feit weg - vaccinonderzoeken laten het ook weg."
“Het aantal covid-injecties [in de VS] dat tot nu toe is toegediend in 2021 (309 miljoen) is ongeveer hetzelfde als alle andere vaccins die in 2020 zijn toegediend (316 miljoen). Maar er werden dit jaar een schokkende 36 keer meer doden gemeld door de covid-injecties dan vorig jaar door alle andere vaccins.”
“Iemand stierf aan een vaccin dat ze [een medische zorgverlener] hebben toegediend … kan dit mogelijk hun professionele oordeel in twijfel trekken, of resulteren in een rechtszaak wegens wanpraktijken? Als je arts was, of supervisor bij een drive-thru covid-vaccinatiekliniek, en je kreeg de keuze tussen de avond doorbrengen met het indienen van een VAERS-rapport of een diner met vrienden, wat zou je dan kiezen?
“Er zijn redenen om aan te nemen dat de dood een van de meest ondergerapporteerde vaccinverwondingen is, vooral omdat het slachtoffer dood is en geen VAERS-rapport kan indienen. Evenmin kunnen ze hun arts ertoe aanzetten een VAERS-rapport in te dienen. Tenzij ze het geluk hebben een familielid of arts te hebben die weet dat ze het vaccin hebben gekregen, weet van VAERS, het potentieel voor vaccinbeschadiging begrijpt en bereid is om het moeizame proces van het indienen van een VAERS-rapport te doorlopen, zal het niet gebeuren .”
DRIE: Open brief van Doctors for COVID Ethics waarin regeringen en media worden beschuldigd van liegen tegen de mensen:
“Officiële bronnen, namelijk EudraVigilance (EU, EER, Zwitserland), MHRA (VK) en VAERS (VS), hebben nu meer verwondingen en sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de uitrol van het ‘Covid’-vaccin dan van alle eerdere vaccins samen sinds de registratie begon. ”
“TOTAAL voor EU/VK/VS – 34.052 Covid-19-injectiegerelateerde sterfgevallen en meer dan 5,46 miljoen gewonden gemeld op 1 augustus 2021.”
“Het is belangrijk om te weten dat de officiële cijfers hierboven (gerapporteerd aan de gezondheidsautoriteiten) maar een klein percentage zijn van de werkelijke cijfers. Bovendien blijven er met elke dag mensen overlijden (en verwondingen oplopen) aan de injecties.”
“Deze catastrofale situatie is niet gemeld door de reguliere media, ondanks het feit dat de officiële cijfers hierboven openbaar beschikbaar zijn.”
“Het signaal van schade is nu onbetwistbaar overweldigend, en, in overeenstemming met universeel aanvaarde ethische normen voor klinische proeven, eist Doctors for Covid Ethics dat het ‘Covid’-vaccinprogramma onmiddellijk wordt stopgezet.”
“Voortzetting van het programma met volledige kennis van aanhoudende ernstige schade en dood aan zowel volwassenen als kinderen vormt een misdaad tegen de menselijkheid/genocide waarvoor degenen die verantwoordelijk of medeplichtig worden bevonden, uiteindelijk persoonlijk aansprakelijk zullen worden gesteld.”
"Regeringen over de hele wereld liegen tegen u, de mensen, tegen de bevolkingsgroepen die ze zogenaamd dienen."
"De bovenstaande figuren tonen aan dat de mRNA-vaccins dodelijk zijn."
VIER: De bekende studie van Harvard Pilgrim Health Care, Inc. uit 2010 van VAERS stelde botweg: “Bijwerkingen van vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd, met minder dan één procent gerapporteerd aan de Food and Drug Administration (FDA). Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van ‘probleem’-vaccins, waardoor de gezondheid van het publiek mogelijk in gevaar komt.”
Na de bevinding van dat onderzoek zou u het aantal rapporten vermenigvuldigen
vaccinatieschade met 100 om tot een juist cijfer te komen.
VIJF: Hoe zouden we, gezien het enorme aantal vaccinverwondingen en sterfgevallen, verwachten dat het publiek zou reageren? Hier is een belangrijke aanwijzing. Stat News, 21 juli: “Miljoenen ongebruikte Covid-19-vaccins zullen verloren gaan als de vraag in de Verenigde Staten afneemt en de doses waarschijnlijk deze zomer aflopen, volgens volksgezondheidsfunctionarissen…”
"Momenteel hebben staten volgens federale gegevens 52,36 miljoen doses minder toegediend dan aan hen zijn uitgedeeld."
"Een aanzienlijke tranche van Pfizer-doses zal naar verwachting in augustus vervallen... Gezien de afnemende binnenlandse vraag naar vaccins, is het onwaarschijnlijk dat die doses volledig zullen worden gebruikt voordat ze moeten worden weggegooid."
“We zien dat de vraag [naar het vaccin] in alle staten afneemt”, zegt Marcus Plescia, medisch directeur van de Association of State and Territorial Health Officials.”
ZES: Als we dit begrijpen, voeren de overheid, de media en de bedrijfscriminelen de vaccinatiemandaten op waar en hoe ze maar kunnen, om de naald in je arm te krijgen.
“U weet dat ons product zeer gevaarlijk en destructief is? We zorgen ervoor dat je het aanneemt.'

https://blog.nomorefakenews.com/2021/08/17/massive-fraud-in-reporting-vaccine-injuries-withheld-data-pretense-of-safe/
reactie op @harmvanwijk:
Dylan Ik word gewoon misselijk als ik het lees vooral omdat mijn familie het wel genomen heeft.. weet iemand hier iets hoe je de schade kan minimaliseren (pfizer)? Ze worden wijsgemaakt dat er mensen met ernstige klachten liggen op de IC door een verpleegkundige ( schoonmoeder van m'n broertje ) maar ik weet dat dit dus echt meevalt, tuurlijk zijn er erge gevallen bij een nieuw virus, maar die vaccins zijn nog veel erger...
1 maand geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk Ik heb iets gelezen over Suramin thee? Geen idee of het werkt... Zie ook https://de-gulle-aarde.blogspot.com/2014/09/dennen-thee.html?m=1
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
THE GREAT AWAKENING
Je hoort en ziet het overal om je heen, de Great Awakening is gaande.
We leven in the most exciting times in honderden, misschien wel duizenden jaren. In de komende periode zullen alle bestaande structuren omvallen en kunnen we samen aan een nieuwe toekomst werken. Een nieuwe wereld vormgeven. Een wereld zoals wij het willen.

We zullen afstand nemen van de wereld die het Duister de afgelopen eeuwen heeft opgezet. Op dit moment zie je dat de paniek toeneemt. Ondanks dat de waarheden in steeds sneller tempo aan de oppervlakte komen, proberen de machthebbers koste wat het kost hun positie vast te houden. Met als strategie “aanval is de beste verdediging” proberen ze angstvallig totaal onuitlegbare maatregelen door te voeren. Natuurlijk, een grote groep gaat er in mee. Maar the Awakening is niet meer tegen te houden.

Waar sta jij in het Awakeningsproces? Het proces is voor iedereen anders, maar er zijn wel kenmerken waar velen mee worden geconfronteerd in hun dagelijkse leven.
Om er een aantal te noemen:
1) Je beeld van de realiteit is in een aantal jaar (of maanden) volledig veranderd. Niets van wat je van jongs af aan hebt geleerd lijkt nog waar te zijn.

2) Je gaat steeds minder nieuws op radio en TV en in de media volgen. Je gaat nieuws zien als programmering, propaganda, halve en hele leugens. Je “kan” er niet meer naar kijken. Je body en mind gaan protesteren.

3) Je gaat ook minder films en TV shows bekijken. Je realiseert je steeds meer wat de programmering doet, de indoctrinatie die plaats vindt, de dark side die je geest infiltreert. De brainwashing die plaatsvindt, o.a. door middel van subliminal messages.

4) Je gaat je voedingspatroon aanpassen. Je gaat minder en minder processed foods en suiker tot je nemen. Je gaat je vleesconsumptie verminderen dan wel afschaffen. Je krijgt steeds minder behoefte aan alle voeding die je vibratieniveau verlaagt. Je wil juist “living foods” die je vibratie versterken.

5) Je alcoholconsumptie wordt drastisch verminderd dan wel gestopt. Je ervaart dat zodra je alcohol tot je neemt je openstaande chakra’s dicht lijken te slippen. Je door middel van meditatie opgebouwde energielevel zakt in elkaar. In plaats daarvan zoek je naar voedingsmiddelen en dranken die je lichaam juist helpen op te bouwen.

6) Je wordt steeds minder materieel gericht. Impulsinkopen worden steeds minder. Als je iets koopt heb je het nodig, heeft het hoge kwaliteit en is het duurzaam. Consuminderen wordt belangrijker in je leven.

7) Je gaat andere informatie tot je nemen. Je leest niet langer romans en fictie, maar gaat meer aan de gang met persoonlijke ontwikkeling en je gaat je werkelijk verdiepen in bepaalde onderwerpen.

8) Je komt meer los te staan van de maatschappij. De “feestdagen” zeggen je steeds minder. Wat wordt er gevierd met Koningsdag, Sinterklaas, Kerstmis? Je realiseert je dat de feestdagen meer en meer gecommercialiseerd zijn. Je ontdekt dat (de data van) kerst niets met de geboorte van Jezus te maken hebben.

9) Door dit alles ga je je meer op jezelf richten en op kwaliteit van je relaties. Voor velen betekent het dat ze minder sociale contacten hebben, geen behoefte meer hebben aan “repeterende” gesprekken, geen behoefte aan koetjes en kalfjes. 
De relaties die er zijn worden daarentegen veel betekenisvoller. Conversaties gaan dieper. De verbinding wordt sterker.

10) Je laat je steeds minder leiden door angst. Angsten worden minder, angsten verdwijnen. De ultieme angst, de angst voor de dood verdwijnt. Je gaat je hierdoor steeds vrijer en sterker voelen.

Deze ontwikkelingen zijn op persoonlijk niveau niet altijd makkelijk. Het lijkt soms of je van een andere planeet komt. Alsof je niet thuis hoort in deze wereld. Maar realiseer je dat je niet alleen staat. Miljoenen mensen op aarde gaan door deze processen en het worden er steeds meer en meer. The Great Awakening is niet tegen te houden. Ons Licht zal de Duisternis verdrijven. Together We Can Change The World, It’s Our Destiny!
reactie op @harmvanwijk:
Dylan Wat fijn om zulke berichten te lezen Harm, gelukkig worden er ook zulke berichten gedeelt. Keep spreading the light 💪👌
1 maand geleden

Beantwoorden

Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
zie plaatje ..
.
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
BREAKING NEWS: Het Hooggerechtshof in de VS heeft geoordeeld dat de Covid-pathogeen geen vaccin is, onveilig is en ten koste van alles moet worden vermeden - Hooggerechtshof heeft universele vax geannuleerd

https://amg-news.com/archives/13856
Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
Prof. Pierre Capel:
Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
En wanneer er dan helemaal geen Covid in je omgeving aanwezig is, wat doe je dan?
Juist ....
      dan ga je toch lekker dat serum inspuiten en krijg je het volgende ....:
reactie op @janschotsman:
Harm van Wijk Het 'vaccin' werkt dus... :-(
1 maand geleden

Beantwoorden

Bart Hofstede Een land ver weg in Azië waar waar wij weinig van de omstandigheden weten behalve dat ze een chinees vaccin gebruiken.

Misschien beter om met een land te vergelijken dat veel op ons lijkt en een 10% hogere vaccinatie graad heeft. Namelijk Denemarken waar ze sinds kort alle maatregelen hebben opgeheven.

En in Israel gaat het goed zeker als je de lokale omstandigheden bekijkt. Grote clusters ongevaccineerd (west bank/gaza) en omringd door landen met een bizar lage vaccinatiegraad.

https://www.covid-datascience.com/post/israeli-data-how-can-efficacy-vs-severe-disease-be-strong-when-60-of-hospitalized-are-vaccinated

1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
DE ONLOGISCHE "LOGICA" IN DE OMGEKEERDE WERELD

Dit zijn onze “ deskundigen”
🤔🤭🙈🙈🙈

Deskundigen: "De meeste "besmettingen" vinden binnenshuis plaats" 
Maatregel? = Blijf binnen!

Deskundigen: "Er vinden weinig "besmettingen" plaats in de horeca."
Maatregel? = Sluit de horeca! 

Deskundigen: "De meeste patiënten op de IC hebben overgewicht."
Maatregel? = Alleen fastfoodketens mogen open blijven, alle overige restaurants moeten sluiten.

Deskundigen: "Mondkapjes bieden een vorm van schijnveiligheid."
Maatregel? = Mondkapjesplicht!

Deskundigen: "Deze PCR test is geen betrouwbare methode om ""virussen" op te sporen."
Maatregel? = Testplicht!

Deskundigen: "We zien in landen zonder lockdown geen verschil qua besmettingen."
Maatregel? = Lockdown!

Deskundigen: "Het immuunsysteem verzwakt door weinig contact met bacteriën."
Maatregel? = Alles ontsmetten!

Deskundigen: "Goede ventilatie en luchtvochtigheid vermindert de kans op infecties."
Maatregel? = Sluit alle bejaarden binnen op en houd ramen en deuren gesloten. Ventileren is niet nodig. 

Deskundigen: "Buitenlucht versterkt het immuunsysteem."
Maatregel? = Blijf zoveel mogelijk binnen! 

Deskundigen: "Sociale contacten, aanraking en plezier is essentieel voor een goede gezondheid. Je kunt het "vier rus" niet overdragen door aanraking."
Maatregel? = Houd afstand, aanraken is strafbaar, plezierige samenkomsten zijn verboden, blijf weg bij ouderen!

Deskundigen: "Beweging is erg belangrijk om het immuunsysteem gezond te houden."
Maatregel? = Sportscholen dicht!

Deskundigen: "Het probleem is niet het virus maar de bezuinigingen in de zorg."
Maatregel? = Geen opschaling van de zorgcapaciteit, want dan "vervelen ze zich dood"!

Deskundigen: "Je bent niet "besmettelijk" als je geen klachten hebt."
Maatregel? = Ga in quarantaine, ook al heb je geen klachten.

Deskundigen: "We hebben middelen gevonden die effectief zijn bij de bestrijding van het "virus"! Een injectie is dus niet nodig! Sterker nog, een injectie is niet toegestaan als er werkzame medicijnen zijn!"
Maatregel? = Deze medicijnen worden verboden. Er is te weinig bekend over de bijwerkingen. 

Deskundigen: "Er is te weinig bekend over de bijwerkingen van nieuwe injecties. Het onderzoek is nog niet afgerond, het is nog niet veilig!"
Maatregel? = Zoveel mogelijk mensen injecteren.

Deskundigen: "Een zwakker lichaam kan de immuunreactie op de injectie mogelijk niet aan, waardoor men kan overlijden. Er is nog niet getest op ouderen en zieken."
Maatregel? = Ouderen en zieken eerst!

Deskundigen: "Er overlijden verdacht veel ouderen binnen twee weken na de injectie. Dit moet eerst onderzocht worden voordat we verder gaan met injecteren."
Maatregel? = Dit komt door de onderliggende ziekte, niet door het injectie. We voeren het tempo op.

Deskundigen: "Er klopt hier iets niet, er wordt niet naar ons geluisterd, wat is hier aan de hand?"
Maatregel? = Censuur voor iedereen die kritiek heeft!

Het volk: "Wij zijn het hier niet mee eens! Wij willen dat er geluisterd wordt naar deze deskundigen! Wij protesteren!"
Maatregel? = Verbod op demonstraties, extreem politiegeweld, boetes en arrestaties.

Tekst: De Opstap
Sergio Garcia 4 weken geleden geplaatst
Het gaat heel goed in Israel. Zo goed dat ze er een 3de prik tegenaan hebben gegooid.

https://www.science.org/news/2021/08/grim-warning-israel-vaccination-blunts-does-not-defeat-delta
Bart Hofstede 4 weken geleden geplaatst
Menig land is jaloers op Israël.

Hoe is het trouwens met Geert vanden Bossche? De man volgens wie we de wereldwijde vaccinatie campagne moeten stilleggen en van alles beweerd over ons immuunsysteem terwijl hij geen immunoloog is en de reacties van mensen die dat wel zijn negeert.

Het mooie heroïsche verhaal over de grote expert die zijn carrière op het spel zet voor...

Valt best wel mee. Hij heeft een opleiding in veterinaire virologie, microbiologie en dierhygiëne. Heeft sinds 1995 geen onderzoekspaper meer gepubliceerd? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Vanden+Bossche+G&cauthor_id=7551734

Die beweert een eigen NK cel vaccin te hebben waar verder niemand iets over heeft gehoord en in de praktijk gewoon geen ding is.

De meeste andere die vaccines maken hebben velen onderzoekspapers op hun naam staan.

De man die beweerde dat er een 'sixth extinction' event zou ontstaan.
Waar blijven ze die extreme varianten die zouden ontstaan in landen met een hoge vaccinatie graad.

- Israel
- VS
- Europa

Alle nieuwe besmettelijke varianten komen uit landen zonder / lage vaccinatie graad.
Sergio Garcia 4 weken geleden geplaatst
Nogmaals: https://www.science.org/news/2021/08/grim-warning-israel-vaccination-blunts-does-not-defeat-delta

"Alle nieuwe besmettelijke varianten komen uit landen zonder / lage vaccinatie graad."
Bron?

https://www.geertvandenbossche.org/post/repetitio-est-mater-studiorum

https://www.geertvandenbossche.org/post/the-last-post

https://www.geertvandenbossche.org/post/response-to-attacks-from-dr-david-gorski

Etc...  https://www.geertvandenbossche.org/

"De man die beweerde dat er een 'sixth extinction' event zou ontstaan."
Bedoel je niet A. Wakefield?Sergio Garcia 4 weken geleden geplaatst
https://www.geertvandenbossche.org/post/there-are-many-shortcuts-to-fantasy-but-there-are-no-shortcuts-to-the-scientific-truth
🔥 Harm van Wijk 3 weken geleden geplaatst
THE VACCINE DEATH REPORT


BY DAVID JOHN SORENSEN AND DR. VLADIMIR ZELENKO, MD

The Vaccine Death Report reveals a horrifying reality: millions of innocent people lost their lives and hundreds of millions are suffering crippling side effects, after being injected with the experimental covid injections. The Vaccine Death Report shows all the evidence for this, with hundreds of references that allow for further investigation.

This report is a critical alarm call to the world.
Download it and distribute it far and wide.
https://www.stopworldcontrol.com/report
Sergio Garcia 3 weken geleden geplaatst
https://www.nrc.nl/nieuws/2021/09/28/mogelijk-twee-keer-herprikken-in-2022-a4060057
Leon Van Dam 2 weken geleden geplaatst
Voorlopig zitten we er lekker mee opgescheept...is er ergens een QR code te krijgen, waardoor je niet hoeft te testen als je ergens heen moet?

Ik zag gisteren iets langskomen bij een rapportage over dat restaurant Waku Waku...
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
In haar afscheidsbrief geeft Mona Keijzer ineens wat geheime informatie vrij. De kamer wil overgaan naar een G2-systeem, wat betekent dat testen GEEN groen vinkje meer geeft, maar enkel nog maar herstellen, of een vaccinatie toegang geeft.

Nu weet je dus ook meteen waarom Hugo het groene vinkje bij een negatieve test helemaal niet wilt oplossen. Hij gaat het testen dus gewoon afschaffen.
Hugo je bent weer betrapt op een leugen!

Leon Van Dam 2 weken geleden geplaatst
Volgens mij ten dele waar @harmvanwijk

Dit gaat specifiek om het uitgaan naar discotheken etc. 
In Duitsland is dit systeem (of hoe je het wil noemen) al ingevoerd.

Peppi en Kokki volgen Duitsland ongetwijfeld...nu nog niet, maar als de huidige protesten wat zijn afgezwakt...

Net als eerder de maskers, de avondklok en al die andere onzin.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Vooralsnog zijn alle conspirency theorieën uitgekomen....hopelijk nu 1 keer dan niet?
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
https://www.stopworldcontrol.com/disorders/

tja...
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/twitteraar-vraagt-volgers-hoeveel-mensen-ze-kennen-die-ziek-zijn-geworden-na-vaccinatie-dit-zijn-de-reacties/
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
"Based on their study results, the authors from the above-mentioned report (1) conclude that there is no significant difference in viral load between groups of vaccinated and unvaccinated, asymptomatic and symptomatic people who became infected with SARS-CoV-2 Delta variant. So, again: Considering that vaccinees shed and transmit as much virus as unvaccinated people, how could one even postulate that unvaccinated people are susceptible to severe disease whereas vaccinees are still largely protected from severe disease?"

https://www.geertvandenbossche.org/post/the-unforgivable-sin
🔥 Peter B 1 week geleden geplaatst
De vaccinaties introduceren een vreemd element in het lichaam dat het immuunsysteem gaat leren kennen als een probleem en dus gaat aanvallen. Het vreemde element heeft slechts een gedeelte overeenkomst met het coronavirus. Daardoor leert je lichaam hoe het virus te herkennen en gaat het het aanvallen. Dat maakt wel dat je dus beter paraat staat om je te verweren. Dus minder waarschijnlijk ziek wordt of anders ernstig ziek wordt.

Dat gezegd zijnde... Het vaccin kans slechts een klein herkenningspunt met het echte virus leren herkennen. En virussen doen wat virussen doen en deel daarvan is muteren. Natuurlijke selectie: de sterken overleven. Dus die virussen die muteren om de door het vaccin aangeleerde herkenning te ontwijken, kunnen overleven. En daarin zit dus het gevaar. Dat is waarom er nieuwe varianten ontstaan.

Verder zijn gevaccineerde mensen dus even besmettelijk als ongevaccineerde mensen. We lossen de graad van besmetting dus niet op. Tegelijk riskeren we wel een eventuele verergering door de mutaties.

Er zijn voor en nadelen, maar we spelen met natuurkrachten die we niet begrijpen. En dat laatste is een risico dat dus niet ingeschat kan worden.

En dan zijn er die oproepen om een coronapas in te voeren.
Sociale media die massaal video's en andere content screenen en selectief blokkeren.
De financiële markten die gemanipuleerd worden.
De ene na de andere digitale aanval men o.a. ransomware.
En de politiek die zoals altijd langs alle kanten liegt en manipuleert.

Het lijkt een beetje op een moderne manier van oorlog voeren.
"In wat voor een wereld leven wij nu" naar een nieuw niveau getild.

Wat mij betreft mogen we eens goed nadenken over de toekomst.
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Een verpleegster uit Californië heeft tijdens een raadsbijeenkomst gevraagd waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken. 


“Waarom moeten de beschermden worden beschermd tegen de onbeschermden door de onbeschermden te dwingen gebruik te maken van de bescherming die de beschermden niet beschermde?” vroeg de verpleegster de raad van toezicht van San Diego County."
Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
Ik lees hier en daar over een nieuw vaccin, gebaseerd op de "oude methodes"" Novavax. 
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-werkt-het-nieuwe-vaccin-van-novavax-dat-met-pfizer-en-moderna-gaat-concurreren-als-booster-prik~b7454fbb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

Die Pfizer en Moderna werken via gen therapie (mRNA-vaccins) vertrouw ik persoonlijk voor geen cent...

Zou dat Novavax in die zin wat kunnen zijn, als dat op de oude manier is ontwikkeld? (Stel dat straks de supermarkten op slot gaan of dat mensen niet meer naar hun werk mogen zonder dubbele dosis gif?)

@janschotsman​  @sergiogarcia@harmvanwijk4537
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Nee, ook dit vaccin gaat niets veranderen aan de huidige situatie. Sarscov2, net als de influenza virussen, hebben een dierlijk reservoir. Maw, sarscov2/covid19 kan NIET “overwonnen” worden met deze vaccins, ook al laat je jezelf elk jaar prikken, het is een blijvertje.

In Canada zijn ze ook al goed bezig om iedereen aan de prik te krijgen:

https://www.canada.ca/en/treasury-board-secretariat/news/2021/10/backgrounder-covid-19-vaccine-requirement-for-the-federal-workforce.html

Het zou onderhand wel duidelijk moeten zijn dat deze hele sarscov2/covid19 “crisis” een middel is om een bepaald doel te bereiken.
Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
Ik snap de onderliggende redenen - doelstelling - , maar wellicht kom je op een punt dat er echt geen ontkomen meer aan is. Zie Australië en Canada en niet te vergeten Israël.

De huidige maatregelen gaan al heel lang niet meer over Corona, met 130 mensen op de IC...

Mij gaat het dan om de meest onschuldige prik. Daarom de vraag: is dit nieuwe vaccin minder schadelijk? Vooral omdat het op de oude manier "gebrouwen" is, zoals eerder bij de pokken etc. @sergiogarcia
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Niemand weet wat de lange termijn gevolgen zullen zijn. Wat ze wel weten is dat er monenteel meer mensen gestorven zijn aan deze covid vaccins dan aan alle andere bestaande gecombineerd, zie VAERS.
Daarnaast heeft men geconstateerd dat het spike eiwit van het vaccin, dat voor immuniteit moet zorgen na vaccinatie, overal in het lichaam terecht kan komen. Aangezien het spike eiwit na een infectie gelinkt wordt met nadelige gevolgen zoals bloedstoornissen, oa trombose, is het heel goed mogelijk dat dit ook kan ontstaan na vaccinatie.
Dit zijn de fysiologische gevolgen. De andere gevolgen zijn het ontstaan van mutanten die besmettelijker en virulenter zullen zijn. Dit proces is al gaande en daar gaan we deze winter mee te maken krijgen.
Dus, wat is wijsheid? In 2023 is de huidige vaccinstudie voltooid. Niet lang daarna zullen de resultaten wel gepubliceerd worden. Wellicht dat we ergens volgend jaar al meer te weten komen. Ik zou proberen te wachten maar de druk/dwang/plicht wordt steeds groter...
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst

Bekijk de video even, slechts 7 minuutjes.

Ook hier in Nederland kun je je aanmelden en meedoen.

Alle sneeuwvlokjes bij elkaar ......

https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2021/10/20148/OngevaccineerdGezondDeelnameMo_480p.webm

https://www.kla.tv/nl
🔥 Peter B 6 dagen geleden geplaatst
https://twitter.com/palmerreport/status/1447267463377326086

Mensen die tegen vaccinaties zijn, zijn nu binnenlandse terroristen. Toch volgens sommigen.

Ik haal er even de definitie van massahysterie bij:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Massahysterie

Massahysterie, ook bekend als collectieve hysterie of groephysterie, is een fenomeen in de sociologie en psychologie waarbij collectieve denkbeelden of dreigingen, zowel echt als fictief, door een groep wordt gestuurd als resultaat van geruchten en angst. Voorbeelden hiervan zijn ufo's, ziekten en jacht op heksen. Massahysterie is van alle tijden. In veel gevallen maakt aandacht van de media de hysterie erger.[1]
Sergio Garcia 6 dagen geleden geplaatst
Stanley Milgram - Obedience to authority.

🔥 Harm van Wijk 3 dagen geleden geplaatst
De Europese adviesgroep van deskundigen op het gebied van immunisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie, voormalig vicepresident professor Christian Perronne, zei gisteren dat alle gevaccineerde mensen in de wintermaanden in quarantaine moeten gaan of een ernstige ziekte riskeren.

Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Gespecialiseerd Comité voor Overdraagbare Ziekten van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid.

De expert op het gebied van infectieziekten bevestigde de snel verslechterende situatie in Israël en het Verenigd Koninkrijk en verklaarde: "Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine worden geplaatst en moeten worden geïsoleerd van de samenleving."

Hij ging verder met te zeggen: "Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het is nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder gevaccineerde mensen, en ook in het Verenigd Koninkrijk heb je het grotere vaccinatieprogramma en ook zijn er problemen. "

De huidige werkgroep over de COVID-19-pandemie in Frankrijk zou "volkomen in paniek" zijn bij ontvangst van het nieuws, uit angst voor pandemonium als het de richtlijnen van de experts volgt.

De Israëlische arts Kobi Haviv vertelde Channel 13 News:"95% van de ernstig zieke patiënten wordt gevaccineerd. Volledig gevaccineerde mensen zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames. We openen steeds meer COVID-vestigingen. De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt."
🔥 Harm van Wijk 20 uur geleden geplaatst
-Vanaf vandaag mogen mensen in Italië zonder Green Pass niet werken!

-Duitse supermarkten kunnen u verbieden voedsel te kopen zonder de status gevaccineerd of genezen! G2
-Zonder vaccinatie mag u in Canada niet vliegen!
1,5 jaar geleden viel dit onder complottheorieën!!!

https://twitter.com/JennifervdBelt/status/1450134401225043974?s=20


Sergio Garcia 19 uur geleden geplaatst
https://www.hln.be/buitenland/marokko-voert-ook-coronapas-in~a45dc3d7/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 May 2021 om 10:57
Aantal lezers 211
Aantal reacties 146