voorstellen en vraag

Laatste reactie 01/05/2020 13:41 door Thieu
· Markeren als ongelezen
Cees Beljaars 10 maanden geleden geplaatst
Ik ben Cees , een pensionado met ook beleggen als hobby . Door omstandigheden ben ik een behoorlijke tijd niet actief geweest. Mijn ervaring is dus beperkt. Ik wil weer actief worden met beleggen en heb daarom de cursus en de software aangeschaft. Ik heb enige ervaring met Binck , alleen voor  dividend aristocraten in de VS ( weinig enerverend) . Ook gebruik ik  Traders Only voor het traden.  Ben begonnen te ontdekken wat beleggen.com mij heeft toegestuurd. Aan het installeren van software ben ik nog niet toegekomen. 

Mijn vraag is nu wat ik het beste kan kiezen : het Binck platform of TWS of misschien nog een andere broker ( eigenlijk vind ik 2 brokers naast mijn bank al ruim voldoende.) 
🔥 Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
Ik zou kiezen voor Mexem. 

MeXem is een nieuwe broker (MeXeM is, net als Lynx en  Traders Only, een introducing broker van Interactive Brokers ) maar kent
+Extreem lage tarieven
+Gratis Smartrouting Software
+Uw eigen Relatie Manager
+Verzekerd tot wel $30.000.000
+Wereld's beste Trading Software (Trader Workstation (TWS) is al meer dan 8 jaar op een rij bekroond tot de beste Beleggingssoftware ter wereld (Vakblad Barron's) 

MeXeM is bereid om nieuwe klanten van Beleggen.com / BeursBulletin 500 euro transactietegoed cadeau te doen. 
Wilt u ook handelen tegen de laagste kosten in Nederland bij de beste broker van Nederland?

Open dan nu rekening bij MeXeM. U kunt zich hiervoor aanmelden via 
Zie https://www.mexem.com/beleggencom

Veiligheid is zeer belangrijk in de financiële wereld. Ook MeXeM hecht bijzonder veel aandacht aan veiligheid en het bijhorende vertrouwen en zorgen daarom voor een optimale bescherming.

1. Geregistreerd bij de AFM onder toezicht van CySec
MeXeM staat geregistreerd bij de AFM (https://bit.ly/2WxN8TZ) en staat onder toezicht van CySec (https://bit.ly/2Jb3fUf). MeXeM is een introducing broker van Interactive Brokers en zij staan onder toezicht van de Amerikaanse SEC.
 
2. Bescherming bij terugstorting
Bedragen kunnen enkel teruggeboekt worden naar een tegenrekening die uw naam staat. Het is dus niet mogelijk om uw geld van uw effectenrekening over te boeken naar een rekening van iemand anders.
 
3. Maximale vermogens dekking en juridische bescherming
Het geld dat u stort gaat naar de rekening van Interactive Brokers bij de Citi Bank in Duitsland. Door zowel de Amerikaanse als Europese regelgeving moeten de aandelen en andere effecten apart bewaard worden op een gesegregeerde rekening waardoor bij een eventueel faillissement van Interactive Brokers of MeXeM uw aandelen niet aangesproken kunnen worden.

4. Maximale waarborgen voor je effecten en liquiditeiten
De rekeningen van onze rekeninghouders zijn door de SIPC (https://bit.ly/2WHxXXI) verzekerd tot een waarde van $500.000, waarvan maximaal $100.000 in cash. Daarnaast is er nog een aanvullende verzekering bij Lloyd’s of London die zorgt voor een additionele $29,5 miljoen waarvan inclusief $900.000 in cash.

5. Samenwerking MeXeM & Interactive Brokers
Zoals eerder vermeld is MeXeM een introducing broker van Interactive Brokers. Dit betekent dat u eigenlijk een rekening zal hebben bij IB maar met de Nederlandse support en tarieven van MeXeM. Dit betekent ook dat u de stabiliteit van IB heeft, deze stabiliteit kunt u via de Nasdaq in de gaten houden want daarop staat IB genoteerd.
Cees Beljaars 10 maanden geleden geplaatst
Harm, mijn eerste contacten met MEXEM hebben mij niet positief gestemd. Heb  1,5 uur aan de telefoon gezeten om alleen maar het inschrijvingsformulier ingevuld te krijgen; voorts zijn er veel randvoorwaarden waaraan je zou moeten voldoen.  Denk nu dat ik beter mijn focus op traders only kan richten; dan maar iets meer betalen bij elke transactie
Thieu Nulens 4 maanden geleden geplaatst
@harmvanwijk@robertschutte

Tijdens diverse webinars  gebruiken jullie een Nederlandstalige versie van Mexem-TraderWorkstation.
Via de instellingen en navraag bij Mexem zelf is dit niet mogelijk om in te stellen.
Kunnen jullie aub aangeven hoe jullie aan die interface komen?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 November 2019 om 19:43
Aantal lezers 34
Aantal reacties 4