Voorstellen

Laatste reactie 13/11/2019 08:17 door Nico
· Markeren als ongelezen
Tim de Groot 1 jaar geleden geplaatst
Goedendag, mijn naam is Tim, ik heb gisteren de basis workshop gevolgd en probeer nu te achterhalen hoe ik de trading navigator kan installeren op mijn pc. 
Jan Robert Schutte (oude profiel) 1 jaar geleden geplaatst
Beste Tim,

Leuk dat je aanwezig was! als je de Trading Navigator Software hebt gekocht, krijg je van Harm een code/script die je kunt invoegen in b.v. TradingView. TradingView  is gratis te gebruiken. daarvoor moet je wel ff een gratis accountje aanmaken op tradingview https://www.tradingview.com/chart/odvaRQU1/ 

mocht het niet lukken, neem dan even contact met mij op via [email protected] of +31650746210 dan fixen we dat met jou. wel gaarne ff anydesk.com downloaden van te voren als we je met je mee kunnen kijken.

groetjes JR
🔥 Harm van Wijk 1 jaar geleden geplaatst
Hallo Tim,


Je kan de stappen volgen op https://mijn.beleggen.com/resources/6-weeks-coachingsprogramma/week-1-1/trading-navigator zoals dat ook is aangegeven in de mail die je als het goed is hebt ontvangen.


Lukt dat?
Nico Van Rooijen 10 maanden geleden geplaatst
Het is mij tot nu toe nog niet gelukt de code in tradingview werkend te laten zijn. Wel de code in tradingview gezet maar het werkt niet. Ik doe exact wat er in de stappen omschreven staat maar krijg het niet aan het draaien. Erg frustrerend daar het op de ander platforms waaronder Binck ook niet aan de praat te krijgen is. Als ik de link voor Binck volg dan kom ik op een niet meer ondersteunde pagina uit. Ik ben er op de 23ste november bij en dan zal ik het nog eens vragen. Op dit moment erg gefrustreerd doordat ik geen antwoord krijg op mijn uitgezonden mail op deze site en op Telegram alleen maar "veel succes met uw beleggingen" krijg toegewenst terwijl ik toch duidelijk het probleem in mijn mail omschreven heb. Slechte start maar ik blijf nog maar even positief over de toekomst.
reactie op @nicovanrooijen:
Harm van Wijk Volgens mij is er genoeg hulp beschibaar en aangboden:

"mocht het niet lukken, neem dan even contact met mij op via [email protected] of +31650746210 dan fixen we dat met jou. wel gaarne ff anydesk.com downloaden van te voren als we je met je mee kunnen kijken.""


IK vermoed overigens dat je vergeten bent om te klikken op add to chart (dat gebeurt veel mensen).
10 maanden geleden

Beantwoorden

Nico Van Rooijen Beste Harm,

Dank voor je hulp in deze. Vermoedelijk werd ik wat ongeduldig en zag ik door de bomen het bos even niet meer. Inderdaad vergeten op "add to chart" te klikken. 

Als je het niet vervelend vind heb ik toch nog een vraag aangaande het aangaan van een account bij Memex. Wellicht komt dat zaterdag de 23e ook aan bod tijdens de ééndaagse training maar ik kom niet door het aanmeldingsproces heen. Waarom? Ik moet volgens het Memex toelatingssysteem meer dan een ton aan liquide middelen hebben en dan nog heb ik onvoldoende ervaring om bij Memex te mogen handelen. Vermoedelijk doe ik ook hier iets totaal verkeerd. Heb je misschien tips of zal ik die broker zelf moeten bellen om het mijzelf gemakkelijk te maken? Ik heb ook nog wat account aansluitingsvragen over mijn Binck account maar daar kom ik dan de 23e wel even mee mocht dat nog actueel zijn.   

Voor nu alvast super bedankt en mijn verontschuldiging dat ik even aan het platform moet wennen daar ik wat onzeker werd nadat ik meerdere keren dode linkjes tegenkwam. Ik krijg op zo'n moment al snel een "kat in de zak" gevoel. Ik hoop dat je dat kunt begrijpen daar er nogal wat kaf onder het koren aanwezig is in deze beurswereld. Ben er inmiddels steeds méér zeker van dat het een onterechte emotie was.

Hoop van je te horen en anders tot zaterdag de 23e in Huizen

Vriendelijke groet,

Nico van Rooijen
10 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 September 2019 om 19:26
Aantal lezers 28
Aantal reacties 6