Vaarwel Protrader

Laatste reactie 11/02/2020 08:29 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Waarschijnlijk hebben degenen die Protrader van Binck gebruiken een condoleance e-mail ontvangen. Vanaf 1 november is Protrader niet meer.
Ik heb de vervanger net even geprobeerd en het ziet er verdacht veel uit als https://www.tradingview.com .
Ik vrees nu dat dit programma niet met scripts kan omgaan en dat je het moet doen met de standaard indicatoren. Je kunt bijv. geen MA's toevoegen aan de RSI, althans ik ben die optie nog niet tegengekomen. 

Mijn eerste indruk is dat deze vervanger niet het woord "Pro" waardig is.
Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
Daar waren we inderdaad al achter gekomen. @harmvanwijk heeft al contact opgenomen met Binck. Al nieuws hierover Harm?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ja is zwaar k.t,begrijp het ook niet waarom de desktop versie moet verdwijnen,en het ergste is dat je geen indicatoren kan toevoegen,de versie is zoals Sergio al laat weten,het woord Pro niet waard,je kan niet eens een gewone EMA erin doen.
Wat ik mij afvraag is wat dit met het programma WS gaat doen,want die leverde de software ervoor,ik heb dit programma ooit eens (meer als 25 jaar geleden) gekocht,nu betaal je alleen voor service,en als je stopt heb je er in feite niets meer aan,want de koersen moet je dan met de hand invoeren.
Aan de ander kan begrijp ik het ook wel,hoeveel zijn er nog die zoals Janus,Segrio,Circum enz (sorry als ik er een vergeet)met indicatoren bezig zijn,in deze tijd is alles snel en gratis.
Wat mij ook tegen staat is dat ik via via erover hoorde,en zelf een mailtje moest sturen om erachter te komen dat de desktop versie er mee stopt.
Maar service en Binck,heb al wel gevraagd of ze twee indicatoren kunnen omzetten naar hun taal.
Gaat dat niet lukken moet ik mij toch beraden op een data leverancier,en dan kan ik net zo goed bij Degiro gaan handelen.
Immanuel Koning 3 jaar geleden geplaatst
Ik ben hier ook absoluut NIET blij mee... Ik gebruik het programma al 10 jaar zwaar intensief voor verschillende complexe TA technieken (prijs en tijd).

Wellicht is ProRealTime een goede keuze (de realtime versie kost wel geld, tenzij je actief handelt via hun aangesloten broker), heb ik 10 jaar geleden een tijdje geprobeerd, was niet slecht...

Service kunnen we het in ieder geval niet noemen, maar wat verwacht men nog in deze tijd. Ik niet al te veel meer...

Gegroet,

Im
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb inderdaad contact gehad met Binck om de Trading Navigators te kunnen programmeren in de online versie.

Ik heb daar goed hoop op dat dit gaat lukken :-D

Misschien kan @romboutkerstens​ nog iets vertellen over Wall Street Pro?
reactie op @harmvanwijk:
H Bakstenen Bedenk wel dat volgens mij dan iedereen die kan gebruiken,als die als indicator wordt tiegevoegd
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@ Immanuel,
waarom neem je dan niet gewoon een Wallstreet PRO delayed,heb je wel de koersen met vertraging,maar hou je de data van de koersen gewoon op je PC,dat kost 500 euro per jaar.
reactie op @hbakstenen:
Immanuel Koning Dan kun je net zo goed ProRealTime gratis nemen met end of day data. ;) Ik wil het zooitje gewoon realtime! :)

Ik ben bezig om over te schakelen naar de nieuwe ProTrader, maar wennen is het wel voor iemand die jaren lang uren per dag met zo'n programma werkt.

Gegroet,

Im

3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen En wat geef jij gratis weg??
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ dat is niet de bedoeling natuurlijk :-D
Paul Engelen 3 jaar geleden geplaatst
Harm,

Hoop wel dat het lukt om jouw trendindicator te laten toevoegen aan Binck Pro Trader nu de desktop versie gaat verdwijnen.

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@paulengelen​, en Harm.
Ik had gevraagd waarom een eenvoudige indicator de EMA niet alleen erin staat,nu kan je alleen de kruising met een andere ma doen,krijg je dit als antwoord,
"Hartelijk dank voor uw feedback. U geeft aan dat u graag Alleen EMA als indicator zou willen nemen in de nieuwe Protrader. Op korte termijn wordt een nieuwe versie van Tradingview geactiveerd in de nieuwer Protrader. Hierdoor wordt het mogelijk om de EMA ook als indicator te nemen. Wij vragen u nog even geduld. Indien u aanvullende vragen heeft vernemen wij dat graag."
Dus deze versie is nu al verouderd,en je indicator over zetten kan je ook vergeten,hier het antwoord,
"
U heeft een vraag over het toevoegen van een indicator in ProTrader. Op dit moment is deze mogelijkheid er nog niet, die komt echter wel. Zodra de mogelijkheid er is informeren we u. Het 1 op 1 overzetten van de indicatoren van het oude naar het nieuwe ProTrader kan niet. We bedenken momenteel hoe we u hier zo goed mogelijk bij kunnen helpen en informeren u daar ook over.  "
dus je komt met iets nieuws maar denk niet erover na,Harm ik hoop dat jij meer geluk heb.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

Deze versie is niet zozeer verouderd, maar wordt verder uitgebreid.

Binck reageerde:

"Het inladen van TA scripts wordt zeker een mogelijkheid. Het is nu nog niet mogelijk, maar het komt er wel aan.

Of je een zelf ontwikkeld TA script ook in de bibliotheek zet is geheel eigen keuze, je hoeft dat niet te doen. Het mag wel.

Het één op één overzetten van de oude scripts naar de nieuwe is niet mogelijk. We bekijken hoe we klanten daar bij kunnen helpen

De meeste (niet zelf ontwikkelde) scripts zijn te vinden in de TradingView bibliotheek. Veel van onze klanten zullen daarmee dus zijn geholpen"

De EMA komt dus gewoon in de bibliotheek en kan je dan ook gebruiken. :-D

De Trading Navigator komt niet in de bibliotheek, maar zal custom worden ontwikkeld en deze ontvangen mijn coachingsklanten dan. 
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Er blijkt ook een verschil te zitten in de koersen tussen de oude en de nieuwe Protrader (zie bjilage).

"U geeft aan een verschil in de (candlestick)grafiek te hebben tussen de web ProTrader (WBPT) en de oude ProTrader (OPT). Ik heb het probleem voor u proberen te simuleren en krijg hetzelfde probleem naar boven. Als ik naar de tijdsinterval kijk zie ik in de oude ProTrader dat er een aantal ticks ontbreken. De ticks die ontbreken zijn van 00.00 tot 02:00 uur en van 15:00 tot 00:00 uur. In de web ProTrader is er elk uur een tick behalve tussen 22:00 en 00:00 uur.

Uw bevinding is dus correct. Helaas kan ik u nu geen verklaring geven waarom de ticks niet overeenkomen. Ik vermoed dat dit te maken heeft met de datastroom die we gebruiken. Voor de volledigheid laat ik onze technische ondersteuning er er naar kijken. U ontvangt hierover nog bericht. "
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@sergiogarcia​ ik ervaar ook met enige regelmaat dat er ticks ontbreken bij de stand alone variant...

Bij Wall Street kan ik dan dit aanpassen, maar dat lukt niet bij Protrader...

Het voordeel is dat ik er geen onderhoud aan heb...het nadeel is dat ik geen onderhoud kan doen...

Omdat ik met name op weekbasis en maandbasis handel is het voor mij een minder groot probleem.
Immanuel Koning 3 jaar geleden geplaatst

@sergiogarcia​ scherp zeg! (Y) Ik ben benieuwd wat ze terugkoppelen aan jou!

Gegroet,

Im
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@ Harm van wijk,
is natuurlijk niet waar wat ze zeggen,want de grafieken waren in de desktopversie hetzelfde als in WS,en nu is het Tradingview geworden,en als je nu al ziet hoeveel problemen ze er mee hebben,is het weer op zijn Bincks.
En volgens Binck is het verbeterd en vernieuwd,ik zie het er niet vanaf,en zie ook graag een antwoord van @romboutkerstens​ hierover,wat dit verders voor WS betekend.
Ik weet ook wel dat de meesten die "beleggen" aan deze tools genoeg hebben
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
@sergiogarcia

Voor valuta en commodities zijn Binck/Alex nog NOOIT in staat geweest correcte data door te geven. Heeft te maken met èn de verversingsinterval èn met het gegeven dat Binck/Alex zijn eigen openingstijden hanteren. Bij de cryptovaluta wordt het helemaal bond gemaakt.

De overstap op TradingView kan een enorme verbetering zijn maar dan wel onder voorwaarde dat TradingView ook de koersdata levert. Gebeurt dat laatste niet dan is het nieuwe wijn in oude zakken.
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
Jammer is wel dat heel veel van mijn indicatoren ritueel begraven kunnen worden (RIP).

Waarschijnlijk ga ik de automatische detectie van de harmonic patterns nog het meeste missen. Voor zover ik weet is het (nog) niet mogelijk deze in pine-script te programmeren maar wat niet is kan wellicht nog komen.
reactie op @circumspectio:
Harm van Wijk @circumspectio

ze antwoordden aan mij:

Het één op één overzetten van de oude scripts naar de nieuwe is niet mogelijk. We bekijken hoe we klanten daar bij kunnen helpen

De meeste (niet zelf ontwikkelde) scripts zijn te vinden in de TradingView bibliotheek. Veel van onze klanten zullen daarmee dus zijn geholpen" 

3 jaar geleden

Beantwoorden

Immanuel Koning In MT4 is volgens mij ook een hoop qua geprogrammeerde stuff voor harmonics te vinden...

Ik doe het altijd uit mijn blote hoofd trouwens (harmonics detecteren), ik dacht jij ook maar je speelt dus een beetje vals, haha. ;)

Gegroet,

Im

3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Paul Engelen 3 jaar geleden geplaatst
Wat is de trading view bibliotheek en waar kunnen we die vinden?
En is daarin jouw trendindicator voor de trendportefeuille ook te vinden, harm?
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@paulengelen

De trading view bibliotheek lijkt mij een bibliotheek van technische indicatoren zoals RSI etc en ik denk dat je die daar ergens moet kunnen vinden...ik weet nog niet waar...

Mijn trendindicator voor de trendportefeuille is daar niet te vinden, omdat deze exclusief is voor mijn klanten :-D

@romboutkerstens​ vroeg mij een link op te nemen naar

http://www.keyword.nl/homepage/wspro2019.htm

Diverse ontwikkelingen in de softwaremarkt voor beleggers plaatsen Keyword Info Systems voor de uitdaging Wall Street Pro klaar te stomen voor de toekomst.

Uitgangspunt is dat gebruikers die de Technische Analyse en TA-SCRIPT indicatoren van Wall Street Pro willen blijven gebruiken bij Keyword altijd aan het goede adres zijn!

Keyword werkt aan een nieuwe prijsstructuur op abonnementsbasis die dit najaar zijn beslag zal krijgen.

Wall Street gebruikers krijgen o.a. de beschikking over wereldwijde koersinformatie tegen een zeer aantrekkelijk jaartarief.

Actieve Wall Street servicecontract houders krijgen hier automatisch bericht over.

Gebruikt u nu een Wall Street TA-module van een derde partij, een ander TA-pakket of heeft u een niet meer actief Wall Street serienummer stuur dan Keyword een mailtje via onderstaande link.

U krijgt dan binnenkort als eerste te horen hoe u de technische analyse van Wall Street Pro tegen een aantrekkelijk tarief (weer) kan gaan (of blijven) gebruiken.

Vermeld uw naam en het software pakket dat u nu gebruikt en eventueel uw niet (meer) actieve Wall Street serienummer (begint met NL).

Blijf op de hoogte over Wall Street Pro:
Stuur e-mail naar [email protected]

(Actieve Wall Street Pro servicecontract houders hoeven niets te doen en ontvangen sowieso automatisch bericht!)

www.keyword.nl
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@ Harm van Wijk,
is wel een onzekere tijd die we tegemoet kunnen zien,wat WS gaat doen weten we ook niet,Protrader die er mee stopt,enz.
Voorlopig kunnen we niets anders doen als afwachten.
@circumspectio​,
jij heb ook toch ervaring in programmeren,kan je eventueel de taal van Protrader omzetten naar Tradingview, of zegt deze stenenstapelaar wat geks.
George van den Berg 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb juist betaald voor het 6 weeks coachingsprogramma, incl. Trading Navigator. Dus uitgezocht hoe ik de Trading Navigator moet gebruiken. Dat kan bij Bincks ProTrader. Binck gebeld, ja dat is beschikbaar bij het Blue pakket. Is dat desktop software of online? Antwoord: Dat is een webapplicatie, dus online. Ik blij, want ik heb een Linux desktop waarop geen Windows programma's draaien. Nu begrijp ik uit de voorgaande correspondentie dat de Trading Navigator niet werkt op de webversie van ProTrader. En Wallstreet Pro vind ik voorlopig nog wel kostbaar, al ken ik de nieuwe tarieven niet. Wat moet ik nou? Ik had m'n hoop gevestigd op de Trading Navigator en die krijg ik zo niet werkend.
reactie op @georgevandenberg:
H Bakstenen Gewoon gebruiken,Protrader stopt pas 1 november,en tegen die tijd is er wel meer bekend
3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@georgevandenberg


Zonder Binck Protrader (de stand online versie, gratis) of Wall Street Pro werkt de indicator niet helaas.


Voor 1 november verwacht ik dat we ook de online versie van Binck en /  of via het nieuwe model van Wall Street een goede oplossing hebben. 


En anders zorgen we dat we toch een oplossing hebben, want veel van mijn klanten zijn hiervan afhankelijk!


Het eenvoudigste nu is een rekening openen bij Binck en dan Protrader te downloaden.


Er hoeft geen geld op de rekening van Binck te worden overgemaakt.


Vraag nu vrijblijvend een informatiepakket aan en bespaar duizenden euro's per jaar. Vul het formulier rechts in en Binck stuurt u direct alle informatie toe, zodat u kunt overstappen naar Binck Active.


http://www.beursbulletin.nl/scripts/Gateway.php?action=InfoAction&showPageSub=binckCompleet


Indien u nog vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met mij op omdat ik zeker wil weten dat u de juiste aandacht en service krijgt.


Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel succes met uw beleggingen!


Met vriendelijke groet, 


Harm van Wijk


Rokebrandlaan 2

1261 WV Blaricum

035-737 0440

Url : https://mijn.beleggen.com/ en www.beleggen.com

KvK nr: 34 24 32 58

Volg ons ook op Twitter: http://www.twitter.com/beursbulletin

Link op Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/harmvanwijk

Like op Facebook https://www.facebook.com/BeleggenLive

Google: http://google.com/+HarmvanWijk

Skype: BeursBulletin


ps. Overactieve spamfilters blokkeren onze e-mails nog wel eens. Voorkom dit door [email protected] en [email protected] toe te voegen aan uw email adresboek


pps. Bezoek Facebook en ontvang een e-book: https://www.facebook.com/BeleggenLive

 

Onze missie

“Het helpen van zo veel mogelijk mensen om succesvol te worden met beleggen, door het verhogen van het Financieel IQ en het bieden van een bewezen succesvol beleggingssysteem, waardoor zo veel mogelijk mensen financieel vrij worden”
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
@paulengelen

Ik kan natuurlijk niet voor de jongetjes en meisjes van Binck praten maar ik vermoed dat ze duiden op de ‘script-library’ van TradingView zelf.

https://www.tradingview.com/scripts

Zo’n 500 pagina’s dus voor het geval je niets te doen hebt dit weekend ….
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Oops....5000+ dat is nog niet zoveel als de British Library (de grootste ter wereld) maar waar ga je zoeken? :-(

Er is in ieder geval heel veel.... :-D
Henk van der Heijden 3 jaar geleden geplaatst
Blijkbaar kun je de indicators aangeven, getuige Lirash die hier al iets mee doet.
Te vinden via de pagina 'trend indicators'.
Hij heeft al vele scripts gemaakt en is wellicht (on-line) te benaderen in case of questions.....
 
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb iemand gesproken en volgens die persoon moet Binck veel geld erin steken voor programmeurs,om het waar te maken wat ze beloven.
Ik probeer ondertussen bij Binck om te vragen of de indicatoren die Circum liet zien kan invoeren bij Binck
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Het is dus niet mogelijk om zelf indicatoren te importeren?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb aan Binck gevraagd hoe ik een indicator uit de bibliotheek die Circum deelde kan importeren.
Vandaag wilde ik vast oefenen met Protrader maar de grafiek bleef maar flikkeren  ,had zeker ook een vrij weekend.
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia En het verificatiesysteem werkt ook al niet!
Lekker bezig Binck!!!

3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
En ja hoor,wat voor antwoord krijg je,u kan niet de oude TA script importeren,ze lezen je mails niet eens en plakken een oud verhaal,nu maar weer dezelfde vraag gesteld,of ik de scripts op https://www.tradingview.com/scripts/,kan importeren in Protrader.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Kreeg vandaag antwoord,
"ja wij zijn er mee bezig om het mogelijk te maken om bestaande TA scripts uit de Tradingview bibliotheek te kunnen importeren in Protrader. Helaas durf ik u nog niet te zeggen vanaf wanneer dat mogelijk is, wel dat dit mogelijk is voordat wij definitief overstappen op de nieuwe Protrader. "
Is toch ongelooflijk,je begint ergens aan zonder de kennis,dit had je al moeten weten voordat je ergens aan begint.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

ik moet zeggen dat ik blij ben dat dit gebeurt voor we overstappen...dit biedt mooie kansen om 5000+ indicatoren er bij te krijgen.

Ik heb zelf ook veel IT projecten gedaan en ervaren dat het niet op voorhand altijd duidelijk is wat de uitkomst wordt...

Omdat je gaandeweg voortschrijdend inzicht opdoet en in het geval van Binck ook iets oplevert op basis van de feed back van klanten....het project ontwikkelt zich dus steeds verder...ze noemen dat scrum:

Scrum is een flexibele manier om (software)producten te maken. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende (software) producten opleveren. Scrum is een term die afkomstig is uit de rugbysport.

 
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Binck lijkt een enorme inschattingsfout gemaakt te hebben mbt de indicatoren import functie. Hoe kan je niet inzien dat dit geen problemen zou geven als je deze optie niet aanbiedt in een nieuwe versie?!
Immanuel Koning 3 jaar geleden geplaatst
Dat snapt niemand @sergiogarcia​, zelfs Binck niet. ;)
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@ harm van Wijk,
ik ben aannemer en konden wij maar zo werken,maar ik begrijp wat je wil zeggen,alleen de software is al bekend,en ook ik weet niet hoeveel indicatoren,lijkt mij dat voordat je het wereldkundig maakt je het zo maakt dat je weet waar je het over heb,de software is er al ,alleen schijn t de kennis er niet te zijn,zo zie ik het.
En als je op het TA forum kijkt staan ook ik weet niet hoeveel indicatoren,strategieën die je zo kan invoeren.
Ik zeg niet dat ik tegen wat nieuws ben,ook al heb ik er last van,maar bereid het goed voor.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ bij de grote bouwprojecten zoals de Betuwelijn en de Noord Zuidlijn liepen de kosten steeds verder op en overtroffen ruimschoots de begroting...

En ik ken nog wel meer verhalen van bouwprojecten die iets duurder zijn uitgevallen...

Ook in de bouwwereld lijkt het dus niet altijd goed te zijn ingeschat ;-)

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harm van Wijk,
dat is politiek,al de kostten te laag inschatten om het project door te laten gaan,maar ik ken geen software project van de overheid die exact en niet meer geld kostten als waar het voor is aangenomen.
Maar ik bedoelde dat de software waar ze mee beginnen is al jaren bekend,en ook worden indicatoren geïmporteerd, alleen Binck kan dat nog niet,ik zeg niet dat ze geen andere software mogen gebruiken,alleen verdiep je ergens in.
Ik hoop voor jou dat ze de indicator kunnen invoeren,heb er een hard hoofd in.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ 

Ik heb er veel vertrouwen in dat het gaat lukken voor 1 november!

Maar anders zijn er nog diverse alternatieven, mocht het niet lukken!

Het gaat goed komen :-D
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb Ws en wacht op het bericht van Rombout over de tarieven van de data leverancier,dus ik kan ze gewoon blijven gebruiken,maar had ze liever in Protrader
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@romboutkerstens​ gisteren nog even gesproken en die is met heel mooie dingen bezig, dus ben ook zeer benieuwd!!
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Het lijkt erop dat de nieuwe Pro versie geen onderscheid maakt per tijdseenheid als je bijv lijnen of tekst toevoegt. Maw als je bijv in de uurgrafiek lijnen trekt zul je die in alle andere tijdeenheden terugzien. Dit is zeer storend en compleet irrelevant aangezien je in een uurgrafiek andere lijnen trekt dan in de 5 minuten of maandgrafiek. 
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
@sergiogarcia

Wanneer het hetzelfde werkt als in TradingView ...... paperclip uitzetten!!
reactie op @circumspectio:
Sergio Garcia Weet jij waar je deze kan instellen?
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen je kan toch verschillende grafiek in tabbladen maken,ik heb ook nu b.v in Protrader verschillende grafiek in mijn scherm,moet ze alleen even via venster tevoorschijn halen 
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
@sergiogarcia

In TradingView gaat het om deze button. Wanneer deze blauw is, is ‘sync drawings to all charts’ actief.

Voor de goede orde …. zodra deze button UIT staat worden alleen de daarna ingetekende objecten niet meer in andere timeframes overgenomen. Het handigste is dus om alle tekenobjecten te verwijderen en om opnieuw met het tekenwerk te beginnen.

Weet dus niet of het bij ProTrader ook zo werk maar het lijkt mij wel.
reactie op @circumspectio:
Sergio Garcia Gebruik jij de betaalde versie van Tradingview?
3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Ik zie deze optie niet.
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
Voor zover ik mij kan herinneren heeft deze optie altijd in TradingView gezeten. Mogelijk heeft Binck een uitgeklede versie uitonderhandeld maar daar kunnen alleen zij het antwoord op geven.
reactie op @circumspectio:
Sergio Garcia E-mail richting Binck is verstuurd...
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Heb net een standaard antwoord ontvangen. Ze gaan het bespreken in hun wekelijkse meeting.
Ze zullen laten weten wanneer ze het wel of niet zullen implementeren.

3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Immanuel Koning 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb ook al geklaagd hierover @sergiogarcia​, dus ben benieuwd! ;)
reactie op @immanuelkoning:
Sergio Garcia Mooi, hoe meer mensen klagen hoe beter!
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
hoe is de stand van zaken nu?
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Het is heel stil bij Binck. Vandaag een e-mail ontvangen met de herinnering dat 1/11 nadert, maar niets over extra indicatoren etc.
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Het "slotje" lijkt te zijn toegevoegd, maar de "save" knop is nu weg. ?
Weet iemand hoe je nu een verandering aan je grafiek kunt opslaan?
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

ik heb aanstaande maandag een overleg met Binck om de voortgang te bespreken, dus dat gaat ongetwijfeld lukken :-D

en anders maken we er 1-11-2019 van  ;-)
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Geachte Heer van Wijk,

Ter Info,

Gisteren bij Binck op kantoor bij intro-sessie nieuwe ProTrader geweest.
Men draait continu om de pot heen met halve toezeggingen (we overwegen.. we kijken ernaar ... etc.)
Vanmorgen heb ik op de website van TA-script de volgende reactie geplaatst.
-----------------------
Voor Binck klanten gaat de stekker er 1 nov. af. Voor Alex klanten 1 dec.
Contract met Keyword loopt door tot 31 dec. - Na contact met Binck zegt men dat je kunt verzoeken langer van de desktopversie gebruik te maken (tot 31 dec.?) Of ze dit ook zullen honoreren in alle gevallen willen ze niet zeggen.
Volgens Binck zelf zijn ze nu op gelijk niveau tussen oude/nieuwe PT.
Hoe ze dit met droge ogen kunnen beweren ......? Ze hebben een uitgeklede versie van TradingView onderhandeld!
Zo ontbreekt bijv. de screener van TradingView.
Volgende functionaliteiten zijn niet meer aanwezig:
- Technisch filter
- Trading Simulatie/Backtest
- Parameter optimalisatie
- Toevoegen eigen idicatoren
- Limiet monitor
t.a.v. eigen indicatoren zegt men er 12 te hebben ontvangen van gebruikers, "waar men naar kijkt".
Zelf kan ik er nog minstens 15 aanleveren, maar die vinden ze in meerderheid waarschijnnlijk al te complex, als ik het juist heb begrepen.
Ze richtten zich meer op hun eigen kostenplaatje, dan vooraf gedegen onderzoek naar klantwensen te hebben gedaan.
Qua software hadden ze wat mij betreft een beter pakket dan andere brokers.
Op ander gebied (combi-order US-options; US-week-opties; kosten) zijn ze geen voorloper.
Nu het software voordeel vervalt is de vraag of je daar nog klant wilt blijven.
Losse versie van WS naast een broker heeft als nadeel, dat je voor analyse en orderinleg twee applicaties naast elkaar moet gebruiker (als ik het goed heb begrepen).
Misschien kan Keyword dit laatste toelichten qua mogelijkheden / konsekwenties.
---------------------
Hoe meer mensen verzoeken de oude PT tot 31 dec. toegankelijk te houden voor klanten, hoe groter mijns inziens de kans dat ze dit integraal doen.

Veel succes bij Uw komende besprekingen met Binck.


HvW: Ik vertrouw erop dat Binck de klanten voorop stelt en een oplossing biedt die minimaal dezelfde functionaliteit biedt als de voorgaande versie van Protrader.
Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
Bedankt voor jouw inzet @harmvanwijk
Ik ben benieuwd hoe het afloopt.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Graag gedaan @wimvansteijn​ :-D

Het gaat goed komen....links om of rechtsom :-D

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,ik zie uit naar je bericht als je met Binck heb gesproken ,ik heb wel vernomen ,dat er maar een paar indicatoren in het pakket zitten,en zeker dat het een heeeeeeel uitgeklede versie wordt,met op zeker dat je de indicatoren op de site van tradingview niet kan importeren.
Denk dat ze bij Binck een hoop geld tekort komen,gezien wat ze nu aan het doen zijn.
Ik hoop voor je dat het lukt.
Shao Woo 3 jaar geleden geplaatst
Ik werk al een tijdje met de webbased versie van Protrader en momenteel werkt het klote:
1. Na elke nieuwe update zijn al je aantekeningen die je in de charts heb gemaakt weg dit is nu al een aantal malen gebeurt, elke keer als die gasten weer een nieuwe functionaliteit toevoegen zijn ook al je oude aantekeningen weg
2. Multi-timeframe analyse is onmogelijk, steunlijnen, demand zones etc. aangemaakt in een bepaalde (hogere) timeframe zijn niet zichtbaar in de andere (lagere) timeframe's
3. Bij het uitzoomen van de tijdas wordt maar een klein gedeelte van de koersen geladen, het grootste gedeelte blijft blanco

Binck zegt dat ze bekend zijn met de problemen en ernaar zullen kijken maar tot op heden nog geen oplossing, terwijl de charts van Tradingview wel perfect werken
reactie op @shaowoo:
Sergio Garcia Heb jij de "opslaan" button al gevonden? Vroeger was dat een wolk-icoon. Die is nu verdwenen.
En dan vraag ik mij af wat het nut is van het opslaan als na elke update alles wordt verwijderd...

3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Aiiii dat klinkt allemaal niet bemoedigend...

Vanmiddag een goed gesprek met iemand die een heel goede oplossing zou kunnen bieden...met meer functies dan de bestaande :-D @hbakstenen​ :-D

Wordt vervolgd en alvast een goed weekend!!

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,ik heb WS,dus voor mij maakt het niets uit,voordeel was dat je sommigen in realtime kon testten,en ik de koersen kon downloaden van de futures,de anderen zat in mijn abbo bij Ws(keyword).
Jij ook nog en mooi weekend
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

ik heb ook Wall Street, maar merkte dat de koersendatabase van Binck regelmatig niet up to date was...voordeel van Wall Street is dan dat je zelf alles kunt updaten...

En via Yahoo kan je eenvoudig de koersen downloaden en dan importeren...

Voor mij is het dus ook niet zo'n probleem, maar wel wat handiger soms omdat alle koersen in Binck al zaten...

Helaas...het is niet anders...
reactie op @harmvanwijk:
H Bakstenen En hoe is het afgelopen?
3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

Binck wil eerst inventariseren hoeveel mensen het betreft...dus ik heb een mail gestuurd en hoop dat er veel mensen gaan reageren :-S

En anders gaan we kijken naar een andere oplossing... 
Martin Wedekind 3 jaar geleden geplaatst
Mail gestuurd naar Binck.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Er zijn wel een redelijk wat mensen die reageren... 
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Harm,
mooi,toch is het geen service,ik had ooit eens een rekening bij WHS,en daar hielpen ze gewoon met het maken van een programma,ook al was maar voor 1 man.
Maar ja service en Binck.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
heb je trouwens al gewerkt met dat klote systeem van Binck?
vandaag weer geprobeerd,gewoon een Fdax Renko  grafiek,loopt gewoon vast,en ondanks dat ze beloofde een EMA in de indicators te maken,zie ik nog steeds de cross alleen.
Als ik jou was zou ik mij eens goed achter de oren krabben,en kijken of er ook wat anders is.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

ik hou het nog even op kinderziektes en hoop dat ze het snel kunnen verhelpen!
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
Ben nu bezig om in de nieuwe Protrader gewoon een Renko grafiek draaiende te krijgen,loopt steeds vast,kreeg als advies eerst de Binck cookies te verwijderen,hielp niet,toen advies om alle cookies te verwijderen,die dachten zeker dat ik gekke Henkie was,nu geven ze de schuld aan Chrome,moet ik Internet explorer erop zetten,nu staat die erop kan alleen niet vinden waar,is lekker heb je straks twee browsers open staan.
Heb jij,of gebruik je chrome?zo ja wil jij dan eens voor mij kijken of bij jou in de nieuwe protrader een Renk grafiek van de FDAX met 7 punten,te laten draaien.
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia Bedoel je dit?

Ik gebruik Chrome.

3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
ik kreeg deze mail van Binck,

Geachte heer/mevrouw Van den ,

U heeft een vraag gesteld over de Trading Navigator. Het is op dit moment inderdaad nog niet mogelijk om uw eigen indicator te gebruiken in het nieuwe ProTrader, dit geldt ook voor het TA script Trading Navigator Software.

Afgelopen tijd hebben wij onderzocht of wij deze functionaliteit zelf of via een derde partij in de applicatie aan kunnen bieden. Om technische redenen lijken beide mogelijkheden momenteel nog niet haalbaar.

Omdat wij meer tijd nodig hebben om naar een passende oplossing te zoeken voor het script van Trading Navigator Software, geven wij u tot 1 december toegang tot het oude ProTrader. Zodra we meer weten over de oplossing informeren wij u.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Dat geeft ons dan 1,5 maand om te zoeken naar een goede oplossing :-D
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Heeft iemand de "save" knop al kunnen vinden?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ik maak een template aan,is zeg maar hetzelfde.
Welke browser gebruiken jullie?
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia Hoef je dan niet op  te slaan?
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Als ik een grafiek geb gemaakt,sla ik die als Template op met een bepaalde naam op
Maar wat bedoel jij precies

3 jaar geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Een paar weken geleden had je een "save" knop in de vorm van een wolk. Hierboven heb ik een afbeelding geplaatst.
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Die is verdwenen,anders even mailtje sturen naar Binck
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Reeds gedaan, wacht nu op antwoord.
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Deze ochtend heb ik een bevestiging gekregen dat mijn oude PT tot 1/12 actief blijft.

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ik hoop dat ze voor die tijd ook alles gedaan hebben zodat alles normaal draait,de info van de producten klopte niet,kijken of ze  dat ook voor elkaar krijgen.
1 vraag hebben ze beantwoord,nog en aantal te gaan.
Hier dat ene antwoord.
Geachte heer van de 

Bij deze kom ik bij u terug met een terugkoppeling van de schermafbeelding die u afgelopen vrijdag heeft toegestuurd. Ik heb deze doorgestuurd naar ons ProTrader team. Zij zullen kijken of zij ervoor kunnen zorgen of het type en de valuta correct weergegeven kunnen worden. Het viel mij ook op dat het niet enkel voor de FDAX was maar ook voor een aantal andere producten.

In ieder geval bedankt voor uw melding!
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Maar al met al nog geen lopende grafiek in mijn scherm,wie van de aanwezigen die ook de nieuwe Protrader heeft heeft nog Windows 7?
Kreeg afgelopen week het advies om Explorer te installeren,want het lag aan Chroome,gedaan wat denk je?
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Ik gebruik W10 met Chrome en heb deze melding nooit gezien.
Waarom stap je niet over naar W10?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Omdat ik nu met W7 gewoon alles doe wat ik moet en kan doen,ik gebruik nu Protrader (de huidige) ook gewoon,lijk mij sterk dat iedereen W10 heeft.
EN ik weet niet of het daar aan ligt?met Binck kom ik niet verder in ieder geval.
Immanuel Koning 3 jaar geleden geplaatst
Korte update:
Ik ben ook behoorlijk aan het stoeien geweest met Binck en heb zelfs een Skype sessie kunnen afdwingen. Wat mij betreft is dit de conclusie: andere software zoeken en anders verder via investing.com (gratis) of tradingview waar alles gewoon wel al werkt... Heb je zelf geprogrammeerde software? Good luck bij Binck voor nu...

Voor mij is de charting fun er in ieder geval redelijk vanaf sinds al het gedoe.

Gegroet,

Im
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@immanuelkoning​,
ik zit met smart te wachten waar Keyword(Rombout Kerstens) mee komt,helaas hoor je daar ook niets van.
Binck had ik al geen fiducie in,is ook gewon bewaarheid,en in Tradingview lopen de grafieken gewoon door,begrijp dus niet waarom het bij Binck dan niet kan.
Maar ja ik ben een eenvoudige stenenstapelaar  ?
Aan de andere kant vraag ik mij af of er ook insiders info is,sinds Binck hier mee begon is de koers al met 17% afgenomen
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

ik heb wel voorkennis over Keyword en als Keyword beursgenoteerd was....dan zou de koers van Keyword stijgen ;-)

@romboutkerstens​ CS hebben hard gewerkt en hebben iets heel moois gemaakt!!

IK ben er zeer enthousiast over! Ik ben het nu aan het testen en het zal binnenkort worden uitgerold :-D

maaruh...Binck zit nog steeds in een stijgende trend...dus nog even het voordeel van de twijfel dus....
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
WS is een mooi programma,en goede helpdesk,en niet te vergeten Eric, die gratis je indicator wilt maken.
En wat Binck beteft,ik zou zeggen,kopen
Ane Gerben Hofstra 3 jaar geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Ik heb diverse malen contact gehad met Binck omtrent het TA script in de web versie van protrader.
Mijn uitgangspunt is dat de web versie minimaal de functionaliteit bevat van de desktop en zeker de functionaliteit van het TA script. Dit is voor mij 1 van de redenen geweest om te kiezen voor Binck.
Mocht de deadline van 1 November niet haalbaar zijn, dan ga ik er vanuit dat het "oude" systeem bruikbaar blijft totdat het "nieuwe" systeem dezelfde functionaliteit heeft.
Het antwoord van Binck is niet echt hoopvol.
Helaas is het niet mogelijk om uw TA-scipt toe te voegen aan Protrader. Tevens is het momenteel niet duidelijk of wij deze mogelijkheid in de toekomst wel kunnen bieden. 
Uiteraard begrijpen wij dat u graag gebruik wilt blijven maken van uw script. Ik vind het dan ook vervelend om te lezen dat u er vanuit gaat dat wij u deze mogelijkheid er na 1 november nog is. Wij moeten u daar helaas in teleurstellen, want na 1 november wordt deze mogelijkheid niet meer gefaciliteerd. Onze excuses voor het ongemak.
Ben benieuwd hoe dit komt.

Groeten,
Ane Gerben (ik zal me nog even voorstellen?)


Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb bericht gekregen van Binck dat ik de oude protrader tot 1 december mag blijven gebruiken.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@anegerbenhofstra

Stuur een e-mail naar [email protected] waarin u aangeeft dat u gebruik maakt van de Trading Navigator software met het verzoek om te zoeken naar een oplossing. :-D

Dat moet werken ;-)

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
????????????
En het is gelukt bij Binck,dus het lag niet aan de stenenstapelaar, kreeg deze mail,
"Er is een technische instelling gewijzigd op uw rekening waarmee het probleem verholpen zou moeten zijn. Graag vernemen wij van u of het probleem verholpen is."
En dat is het ook,wat kan het leven simpel zijn,voor hetzelfde geld had ik W10 erop gegooid,allerlei browsers .
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Vreemd dat Binck kan bepalen of hun programma wel of niet bij iemand goed werkt...?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Zo zou ik dat niet zeggen,denk dat er ergens een vinkje niet goed stond,kan gebeuren maar ergste vind ik dat  eerst ik de schuld kreeg.
Maar goed,ik kan nu verder
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Goed nieuws uit de hoek van Wall Street :-D

Versie 5 loopt als een zonnetje :-D


"Wij ontvangen vele vragen wanneer de nieuwe Wall Street Pro 5 gereed en leverbaar is. En wij begrijpen uw ongeduld, maar willen wel een compleet en goed product kunnen leveren. 

In samenwerking met het bedrijf Lenz + Partner mikken wij nu op de week van maandag 5 november (week 45). Wij hopen dan de website gereed te hebben waar u zich als nieuwe klant op Wall Street Pro kunt abonneren inclusief data. (Bestaande actieve WS Pro klanten ontvangen sowieso automatisch de nieuwe Wall Street Pro 5 Software).
 
Wall Street Professional versie 5 zal ook de modules 'Option Street' en 'TA Reporter' standaard aan boord hebben.   
   
Voor systeemtesters is de data van Lenz + Partners extra interessant aangezien de intraday periode tot 2002 terug gaat. En bovendien is gezuiverd van foute ticks en koersspikes.
 
Tot zover dit bericht. Bedankt voor uw geduld en u hoort spoedig meer details!   "
 
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb nog niets gehoord,en is voor sommigen te laat,want 1 november gaat het op zwart voor sommigen.
Maar goed we kunnen niets anders doen als wachten.
En ik ben tot nu toe tevreden met WS,bij mij zit ook die 2 modules er al in,hoop alleen dat de data levering meevalt.
Anders val ik weer terug op Ninja bij lynx.
Nog bedankt voor je reactie Harm
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Het opslaan van aanpassingen aan de grafieken werkt bij mij niet. De Templates doet bij mij niets.
Wellicht moeten ze bij mij ook een technische instelling wijzigen...

Ik vraag mij nog steeds af waarom ze de vorige save functie, het wolk icoon, hebben verwijderd. Dat werkt tenminste.

reactie op @sergiogarcia:
Sergio Garcia Ik ben een stapje verder. Ik kan nu wijzigingen opslaan in de AEX en DJI grafieken maar in de EUR/DLR lukt het niet. Voor de fractaltelling had ik de letter f ingevoerd in de uurgrafiek en opgeslagen onder EUR/DLR. De letter f blijkt niet te worden opgeslagen. Ik heb toen van EUR/DLR EURDLR gemaakt. Nu wordt er wel iets opgeslagen alleen is de letter f veranderd in Text. Er wordt nu wel iets opgeslagen alleen het zijn niet de juiste karakters, Zucht...!
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Van de helpdesk mag je niets verwachten,ben een tijd bezig geweest om een Renko grafiek te maken met x punten als candel,niets in de handleiding,en krijg je een foto van de helpdesk,ja die zie ik ook op mijn scherm,maar hoe moet ik die invullen.
Maar goed,zo krijg je wel het programma onder de knie

3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Je klikt als je een grafiek heb gemaakt inclusief indicatoren,op button Templates,dan klik je op save en geef je die een naam,als je dan afsluit komt die weer met deze grafiek,of je opent een andere.
Helemaal lekker loopt het nog niet,hoop kinderziektes,gisteren was de FTI nov nog niet beschikbaar,staan zo wie zo weinig futures erin.
Heb wel besloten ondertussen dat ik Binck alleen nog als broker ga gebruiken,voor alerst enz  is het niets.
Nog 2 opties,1 WS of Ninja Trader met Lynx.
Ws blijf ik gebruiken,is mijn nr 1 programma,vroeger heel vroeger als het niet werkte zoals ik dacht,gaf ik WS de schuld,nu weet ik dat ik gewoon niet de juiste vinkjes zet.
Maar de helpdesk en Eric kan menig bedrijf nog een voorbeeld aan nemen.
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Te vroeg gejuicht! :-(  :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Nu werkt het opslaan in de AEX niet.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Je kan ook rechts onderin op het + teken klikken dan maak je een werkblad,b.vSergio en Sergio 1,dan kan je daar in switchen.
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia Bedoel je hiermee dat ik voor elke timeframe een nieuwe tabblad moet aanmaken?
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Nee,je kan verschillende grafieken erin zetten,zie bijlage,je kan alles in een werkblad zetten
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Ok, ik heb nu in 1 tabblad 2 grafieken geopend bestaande uit 2 timeframes: dag en uur. Als ik bijv tekst in een grafiek plaats en dan van tabblad verander en ik ga terug naar de eerste tabblad dan is de tekst die ik geplaatst had weg.
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Bij mij niet,als ik wissel staat de tekst er weer gewoon
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Wellicht zijn ze bij Binck een vinkje vergeten aan/af te zetten...
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen Begin eens overnieuw,je klikt op het plus teken,geef het een naam b.v Bakstenen,en zet daar een grafiek in,zet er tekst in,en klik dan beneden links op een ander werkblad,nu weer op  Bakstenen en dan moet de grafiek er met tekst staan.
P.S. overtollige werkbladen verwijder je door met je muis op de naam links beneden te gaan staan,rechter muis knop klikken,en dan zie je een lijst

3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Wel opletten,soms als je een Template opent zie je een vol scherm,dan even op het icoontje klikken,zie bijlage,dan wordt het kleiner staan er teveel grafieken open
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Hier het bewijs,elke keer 1 minuut verder 
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Baksteen, het werkt hier gewoon niet. Ik heb Binck al gecontacteerd.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
oke,
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Net bericht ontvangen van Binck aangaande de EUR/DLR chart problemen. Er zijn inderdaad problemen die ze maandag gaan onderzoeken. 
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
En je problemen met de werkbladen?
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Dat komt op hetzelfde neer, wijzigingen worden niet opgeslagen.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Heb mij verdiept in de nieuwe Protrader,maar als ze dit een verbetering noemen,je kan geen alert instellen,dacht zeker over het hoofd gezien,vraag gesteld,krijg je dit antwoord,
"
U heeft een vraag over Protrader.

Het instellen van alerts op indicatoren is op dit moment nog niet mogelijk. De functionaliteit is op dit moment onder constructie en zal in de toekomst worden geïmplementeerd."
Vrijdag middag was de FTI november nog niet in beeld,en bij de oude Protrader zag je wel 6 maanden,nu maar 1.
Zal wel weer een o..... ...zijn
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Het is hopeloos! 
Ik vraag me af welke genie op het idee gekomen is om af te stappen van PT.
We kunnen net zo goed een abo nemen bij Tradingview.com.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Kijk,dat je een andere leverancier neem kan ik inkomen,maar iets wat goed draait,kan ik met mijn pet niet bij dat je een heel uitgekleed aftreksel neemt.
Maar heb het al in een post eerder vermeld,als je de koers van Binck ziet dan is er wat aan de hand.
De grafiek zegt altijd wat er loos is.
Immanuel Koning 3 jaar geleden geplaatst
Mannen,

Investing.com for the win voor nop... Ik mis de oude PT net als jullie, maar het is niet anders na 9 jaar trouwe dienst...

Gegroet,

Im
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@immanuelkoning​,
je kan ook via Lynx de koersen naar Ninja Trader laten lopen,is ook een mooi programma,en alsje niet uit de grafiek wil handelen is het gratis,ik heb het ooit eens afgekocht.
Maar WS incl de support vind ik nog steeds beter.
En ik wil graag de data bewaren.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ ik zie inderdaad https://ninjatrader.com/BuyPlatform

Heeft iemand ervaring met Ninja Trader?

Waarom betalen voor Trading Software?
U kunt NinjaTrader GRATIS altijd gebruiken en profiteren van:

STANDAARD FUNCTIES

Geavanceerde grafieken
Trade Simulation
Strategie Backtesting
Realtime scanner
Market Playback
Aangepaste C # NinjaScript-ontwikkeling
GEGEVENS, ADD-ONS & ONDERWIJS

Gratis EOD-historische gegevens voor aandelen, futures en forex
Gratis realtime en historische cryptocurrency-gegevens via Coinbase
Keuze uit marktgegevensfeeds inclusief Kinetick
1000s add-ons van derden
Gratis webinars voor webtrainingen
100s educatieve video's en media-rijke helpgids

BTW ik heb mogelijk nog een alternatief gevonden...binnenkort hoop ik hier meer over te kunnen vertellen!

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
Ws blijf ik de beste vinden,ook omdat daar de opties inzitten.
Maar als je vanuit een grafiek wil handelen moet je betalen voor Ninja.
Op het Ninja forum en big mike,staan ik weet niet hoeveel strategieën en indicators.
En je kan makkelijk zelf programmeren daar hebben ze een mooie tool voor.
Net als Ws blijft de data op je eigen PC staan,is ook een voordeel.
Alhoewel ik met de laatste opmerking wel ouderwets zou zijn volgens sommigen. ?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,
als je je verveelt op zaterdag.
https://www.beleggersonline.nl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=0&Itemid=9#standhouder-Wall_Street_Professional:
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen

De dag dat ik me ga vervelen, moet nog aanbreken ;-)

Gebruik jij de koersen van IB voor Ninja Trader?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Heb ik gedaan,ging goed,vergeet niet dat je bij IB moet betalen voor koersen,elke voordeel heeft zijn nadeel.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ maar ik betaal al voor de koersen bij IB, dus dan is dat toch geen probleem?

en je ook ook end of day gratis koersen krijgen zag ik bij Kinetick?
reactie op @harmvanwijk:
H Bakstenen Nee dan is het geen probleem,en dagkoersen zijn gratis,maar als je al koersen van ib heb heb je die vanzelf al
3 jaar geleden

Beantwoorden

Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
Zojuist heeft Binck mij gebeld inzake het zelf importeren van indicatoren. Hij maakte er een lang verhaal van maar de conclusie was dat de Trading Navigator van @harmvanwijk​ geschikt gemaakt gaat worden voor de nieuwe Protrader en het oude Protrader gebruikt kan worden totdat het script werkt. Hij had het erover dat de indicator voor iedere gebruiker zichtbaar wordt maar alleen Harm (d.m.v. het doorgeven van instellingen aan zijn klanten) deze indicator kan activeren.

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Toppie, Harm
ik kreeg deze reactie op een eenvoudige instelling die bijna overal standaard inzit,n.l het instellen van een alert.
"

U heeft recent feedback gegeven in de ProTrader applicatie. U wilt de mogelijkheid dat u een signaal kan toevoegen in de grafiek op een indicator.

Feedback wordt regelmatig besproken in het teamoverleg van ProTrader. Wij onderzoeken of er meer klanten om hebben gevraagd, of het relevant is, hoe we het op kunnen lossen en hoeveel tijd en moeite dat gaat kosten. Op basis daarvan bepalen we welke verbeteringen we in welke volgorde door gaan voeren.

Uw suggestie is in het overleg als een zogenaamde ‘should have’ beoordeeld, de op één na hoogste categorie. Dit houdt in dat we het met u eens zijn dat dit een goede toevoeging zou zijn. Het betekent echter ook dat er momenteel andere klantsuggesties en wensen zijn die voorrang genieten, de zogenaamde ‘must haves’. Als meer klanten er om vragen, wordt de prioriteit opnieuw beoordeeld.

Zodra een suggestie wordt gerealiseerd informeren wij u hier over. Bedankt voor het meedenken. Op deze manier werken we samen aan het verbeteren van ons platform."
Marc D'hondt 3 jaar geleden geplaatst
Beste Harm,
I.v.m. jouw bericht van 5 dagen terug:
******
"Wij ontvangen vele vragen wanneer de nieuwe Wall Street Pro 5 gereed en leverbaar is. En wij begrijpen uw ongeduld, maar willen wel een compleet en goed product kunnen leveren.  
 
In samenwerking met het bedrijf Lenz + Partner mikken wij nu op de week van maandag 5 november (week 45). Wij hopen dan de website gereed te hebben waar u zich als nieuwe klant op Wall Street Pro kunt abonneren inclusief data. (Bestaande actieve WS Pro klanten ontvangen sowieso automatisch de nieuwe Wall Street Pro 5 Software).
******
Kan/mag ik dan als nieuw lid(4/9) Wall Street Pro downloaden ZONDER extra te moeten betalen???
Ik kreeg op 4/9 de mail Van harte welkom bij het Trading Navigator Systeem, maar heb dat nu dus nog niet kunnen gebruiken.
Bedankt bij voorbaat en mvg,  Marc.

🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@marcdhondt

Wall Street is een product van @romboutkerstens

Ik kan daar dus niet over beslissen...

Wat ik wel kan zeggen, is dat ik druk bezig ben achter de schermen om er voor te zorgen dat er een goed alternatief /alternatieven komen voor de offline versie van Binck Protrader...zie ook hier boven.

:-D

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,weet je al welk programma je me gaat werken? heb de aanbieding gezien van Rombout en ziet er goed uit
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Ik zelf werk al jaren meg veel plezier met Wall Street Pro :-D jij ook toch?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Zekers,ik blijf ws houden,ik vind ws super,en zeker met Eric die helpt met programeren,en Jolanda van de helpdesk is ook prima,alleen even kijken welke dataprovider het wordt.
Maar jij wist het toch niet?
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb net een e-mail van Binck ontvangen aangaande mij vraag over het importeren van indicatoren:
"U heeft eerder gevraagd of het mogelijk wordt om uw eigen TA-script in te laden. Deze mogelijkheid komt er niet. Echter kijken wij naar de omzetting van TA-scripts die zijn ingestuurd door onze klanten. Ook uw script (composite index) staat op deze lijst. Naar verwachting wordt het dus mogelijk om dit script in een later stadium te kunnen gebruiken. Op dit moment is dat echter nog niet zo. We zullen u berichten wanneer hier meer duidelijkheid over is."

Met de gratis versie van Tradingview heb ik deze indicator toe kunnen voegen. Met die van Binck wordt het niet mogelijk gemaakt. ?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Sergio,heb je dan je indicator in hun code gemaakt?
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia Nee, deze was beschikbaar via de public library van Tradingview zelf.
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Oke,maar zelfs die  kunnen de prutsers niet toevoegen
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Het is gewoon een kwestie van niet willen. Ik zou graag de achterliggende reden willen weten waarom ze deze optie niet aanbieden, terwijl het in de gratis versie beschikbaar is.
Immanuel Koning 3 jaar geleden geplaatst
Ze hebben een uitgeklede versie, that's it...
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Hebben degenen, die de toezegging van Binck hadden gekregen dat hun PT na 1/11 zou werken, ook toegang tot hun account?
reactie op @sergiogarcia:
Sergio Garcia Heb net Binck gebeld en mijn oude account laten activeren.
Verder heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan te geven wat ik van hun nieuwe versie vindt. Hun respons is dat ze druk bezig zijn met de implementatie...

3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Nog iets dat niet meer werkt, althans bij mij niet. Als je bijv. tekst of een lijn toevoegde aan de grafiek, dan kon ik voorheen door met de muis op deze lijn te gaan staan en op de ctrl knop te drukken, een kopie maken van de lijn en meteen doorslepen naar een ander punt op de grafiek. Dit kan niet meer. Nu wordt de kopie op dezelfde plaats gemaakt als het origineel en dien je met je muis deze kopie opnieuw te selecteren om het te kunnen slepen. Telkens als je een kopie maakt zul je alle tekst heen en weer bewegen. Leuk effect! Dit is sarcastisch bedoeld!!!

Toevoeging.
Blijkbaar is het niet mogelijk om een kopie van een lijn te maken in de indicatoren. Het wordt steeds leuker!
reactie op @sergiogarcia:
Shao Woo dat klopt inderdaad, dit probleem speelt al een tijdje. Zo zijn er nog legio bugs die nog steeds niet zijn verholpen door die gasten. De optie om aantekeningen in een bepaalde timeframes wel of niet zichtbaar te maken in de andere timeframes werkt ook niet, op deze wijze is mulitimeframe analyse niet te doen.  Lijnen en zones die je hebt aangemaakt in een bepaalde kleur, lijndikte etc,, worden zomaar steeds weer teruggezet naar de default instellingen. En zo ken ik nog wel even doorgaan, heb al een aantal keren contact gehad met die gasten en elke keer hetzelfde antwoord: we zijn er mee bezig. Wat een stelletje sh*t amateurs. Zonde dat je voor Prorealtime een abo moet afsluiten bij Binck, dat is voor mij een van de meest complete en beste tradingplatforms.

3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Deze middag heeft Binck een webminar gehouden over de nieuwe PT. De klachten en opmerkingen waren legio. Ze gaven zelf ook toe dat PT nog niet is wat het moet zijn. Dan vraag ik mij af waarom ze het online hebben gezet.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Volgens hebben de mensen hierom gevraagd
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
nb ik las "Vandaag geen pro trader meer bij Binck, ik ben overgestapt naar Wallstreet. 
Voor de zekerheid heb ik even gekeken bij Binck of mijn koersabonnementen uitgezet waren na beeindigen van pro trader. NIET dus. Misschien een tip voor anderen kijk er even naar.
slechte service weer van Binck. Mij zijn ze iig kwijt als klant."
Bram Voermans @ElkeWeekGeld.nl 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​ Hoi Harm, ik krijg ook bovengenoemde melding van H Bakstenen. Ik kan vanaf nu dus niet meer bij de trading navigator, help! Je gaf aan dat je hard op zoek was naar een oplossing. Is deze al gevonden?
reactie op @elkeweekgeld:
Harm van Wijk Hoi @brambram​ had je geen mail gestuurd naar Binck?Zoals u wellicht weet, stopt Binck per 1 november met de stand alone versie van Binck ProTrader.

Veel klanten hebben met mij contact opgenomen omdat zij ongerust zijn.

Ik heb de zorgen besproken met Binck en met hen afgesproken dat de gebruikers van de Trading Navigator software (ook wel de HvW-indicators genoemd) zich kunnen melden bij Binck zodat gezocht kan worden naar een goede oplossing.

Binck onderzoekt de mogelijkheid om de Trading Navigator software te implementeren in de online versie van Binck ProTrader.

Om te inventariseren om hoeveel en welke klanten het gaat, en om samen met hen te zoeken naar een goede oplossing, vraagt Binck om contact op te nemen.

Stuur daarom een e-mail naar [email protected] waarin u aangeeft dat u gebruik maakt van de Trading Navigator software met het verzoek om te zoeken naar een oplossing.

Trading Navigator voor aandelen en voor opties

·       Volg de trend en handel nooit tegen de trend in.

·       Laat uw winsten doorlopen en kap verliezen snel af.

·       Beperk uw risico: Gebruik een moving stop loss om de opgebouwde winsten te beschermen.

·       Spreid over tientallen aandelen

·       Gebruik objectieve signalen: handel op basis van ratio en niet op emotie.

·       Volg de pijlen: groen is kopen en rood is verkopen

·       Gebruik de wijsheid van anderen:

·       Volg het spoor van de grote beleggers (dat is eenvoudig te volgen)

·       Maak gebruik van de ‘wishdom of the the crowd’

·       Gebruik alleen bewezen succesvolle strategieën met logica

•               De Trading Navigator Methode is getest op honderden aandelen en indices over vele decennia.

•               De gemiddelde winst is 20,6% per jaar.

•               De resultaten van de afgelopen 24 jaar op de AEX-aandelen:

•               Het slechtste jaar was -19% (2008 (AEX -50%)

•               Het beste jaar was +76% (1997)

·       De TradingNavigator 2 geeft precies aan wanneer en welke optieposities te openen en wanneer dan weer te sluiten. Je hoeft dus zelf niet meer na te denken.

De Trading Navigator werkt voor alle onderliggende waarden

Dus ook voor DividendAandelen, grote aandelen en kleine aandelen zoals die van de Small cap index. Maar ook Indices van landen zoals De Franse CAC40, de Duitse Dax of de Amerikaanse Nasdaq. Maar ook op de aandelen die samen de Nasdaq vormen…en het resultaat is hoger en het risico kleiner dan bij de Nasdaq zelf.

Voor de Nasdaq aandelen komt het gemiddelde rendement uit op 32,9% per jaar per aandeel. Exclusief dividend of het herinvesteren van winst....dat komt er dus nog bij!

Stuur daarom zo snel mogelijk een e-mail naar [email protected] waarin u aangeeft dat u gebruik maakt van de Trading Navigator software met het verzoek om te zoeken naar een oplossing.

We gaan een oplossing vinden, maar hebben uw hulp nodig om de juiste oplossing te vinden.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Paul Engelen Heb een vraag. Maak zelf gebruik van de trading navigator van Harm van Wijk in de desktopversie van Binck Pro Trader(heb verlenging gekregen).
3 jaar geleden

Beantwoorden

Paul Engelen Wil graag weten hoe je de trading navigator 2 kunt installeren en gebruiken om signalen te krijgen voor optie. Hoor graag of en wanneer hier uitleg over komt
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​ Lynx heeft grafieken en indicatoren. Is het niet mogelijk om daar de indicator in te zetten?
reactie op @wimvansteijn:
Harm van Wijk Hoi @wimvansteijn​ niet in TWS...maar wellicht wel in iets anders..... :-D Ik mail je wel even....
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia @harmvanwijk​ Heb je mss al meer info over een alternatief voor PT?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk @sergiogarcia​ ik kijk onder andere naar Ninjatrader....ken je dat? 

https://ninjatrader.com/BuyPlatform

Dat is gratis en biedt ook gratis koersen:

Kinetick

FREE EOD data for stocks, futures & forex for all NinjaTrader users with real-time streaming & historical plans available.

Realtime via Lynx zal waarschijnlijk op korte termijn ook mogelijk worden middels een koppeling met Trader Work Station (TWS).

Dit kost helaas allemaal wat tijd, maar dan hebben we nog meer keus naast Binck en Wall Street Pro.

Er worden dus meer mogelijkheden ontwikkeld om niet meer afhankelijk te zijn van enkele partijen. :-D

3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Je kan de koersen vanuit TWS naar Ninja Trader laten lopen,alleen moet je dan zelf een softwre prgramma maken,is wel te doen in Ninja maar toch werk.maar ik zou gewoon WS nemen voor 600 euro per jaar inclusief koersen real time
reactie op @hbakstenen:
Harm van Wijk Alleen is dat voor sommige beleggers te duur...ik wil het daarom toch ook laten omzetten naar Ninja.. :-D
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Weet eigenlijk niet meer wat de data kost bij Lynx,en ik bedoelde dat er al gewoon een koppeling is in Ninja Trader met TWS.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
De koers van Binck is sinds de aankondiging circa 30% gedaald...niet iedereen is er dus blij mee...alleen de concurrentie denk ik...
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Gemiddeld aantal uitstaande aandelen gedurende het jaar  66.472.824  dus er is circa 132 miljoen aan beurswaarde verdwenen...daar kan je toch een mooi software pakket van kopen toch?
Marc D'hondt 3 jaar geleden geplaatst
Met Pro trader heb ik nooit kunnen werken omdat bij mijn aansluiting de verontrustende signalen van Binck er al waren.
Marc D'hondt 3 jaar geleden geplaatst
oei, bericht was nog niet volledig. Uit de webinars verstond ik dat voor de signalen naar de kruising van de week 4 sma en 60sma gekeken werd.  Ik gebruik zelf TC2000 en heb daar een beetje zitten in aanpassen. Zie mijn bijlage. Klopt dit vlgs jou Harm? TC2000 is wel alléén op de Amerikaanse markt.
Marc D'hondt 3 jaar geleden geplaatst
Wanneer ik TC2000 opstart wordt alles automatisch gescand en zie ik welke aandelen vlgs deze parameters een "aankoop- of verkoopsignaal" geven.
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
De afgelopen 3 jaar kende TradingView steeds een aantrekkelijke special Black Friday Offer.

Voor wie overweegt een Pro, Pro+ of Premium abonnement te nemen is het de moeite waard nog even geduld te hebben.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@circumspectio​,wat ga jij doen?ik bedoel ga je verder met Ws,of een ander programma?
Circum Spectio 3 jaar geleden geplaatst
Ik twijfel aan aanbod van WallStreet.

De datafeed in WallSteetPro (Lenz&Partner) is mij onbekend en ik heb er geen € 600 voor over om er achter te komen of dit mij al dan niet bevalt.

Een proefabonnement was op zijn plaats geweest.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ja de VWD groep stopt ermee en daar in de plaats komt Lenz,ik heb voorlopig mijn Ws uitgebreid met vertraagde koersen ben nu 100 euro goedkoper uit als WS5 met die data,maar wat en hoe het word is mij ook nog niet duidelijk,maar wachten en geen data hebben is ook wat.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@circum     Hier staan trouwens de laatste mededelingen,waarom ze dat niet per mail doen,begrijp ik ook niet,    http://www.beursadvies.com/
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Mocht er iemand interesse hebben, Binck heeft de indicator Composite Index van Constance Brown beschikbaar gemaakt.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb diverse vragen gesteld,b.v een alert,helaas.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,Binck mailde mij dat ze de trading Navigator in de lijst hebben gezet,voor de parameters moest ik bij jou zijn ?
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Kan iemand lijnen clonen in een indicator? Bij mij verdwijnen ze. 
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ dat klopt :-D De klanten die bij mij de indicator hebben afgenomen kunnen de parameters via mij ontvangen. Als je me even mailt, dan stuur ik je het toe! :-D
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​, was een geintje,maar nu kan iedereen deze gebruiken toch?
Melchior Stevensweert van 3 jaar geleden geplaatst
Hallo ben nieuw hier, via zoeken hier terecht gekomen............Zit bij Alex vanaf dag 1 en heb veel verdient en nog meer verloren. Terzijde. Recent kreeg ik wazige berichtjes dat ik zgn. Protrader moest gaan gebruiken ?????  Toen heb ik opgebeld. Mijnheer, ja Protrader op Alex van Binck..........ik snel kijken. Alle overige internet connecties worden uitgezet.    Wat blijkt    PROTRADER is een webapplicatie zoals vroeger TA-analyse of techcharts...........................ÜBER slecht....................  Ik had een aantal mooie indicatoren van deMark en Baksteen gevonden ooit. Echter aan de telefoon werd verteld dat deze niet gingen werken.................net weer even gekeken maar ik kan niet eens snel even 4 MA's in de koersgrafiek zetten .........  stochastics kan ik niet instellen ???? WAT danken ze daar eigenlijk.   Nou heb ik nog een bevroren account bij lynx.    Als ik zo vrij mag zijn.   Waar adviseren jullie me heen te gaan.  Vergeleken bij Alex desktop applicatie is Lynx ook redelijk ondoorgrondelijk, maar voelt wel 100x beter dan ProTrader. Heeft iemand advies. En sorry als mijn mail foutief geplaatst is.   Groeten HV Melchior
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@melchiorstevensweertvan​, zelf gebruik ik Walstreet for Windows al jaren,ben er super tevreden mee,en wat je bij Alex had,is eigenlijk Ws,alleen is WS meer uitgebreider,o.a met opties enz,en je kan op het TA forum zelf je indicator laten maken,net zoals Eric dat voor mij en vele anderen heeft gedaan.Zelf ik heb ooit eens Lynx gehad en liet ik de koersen naar Ninja Trader gaan,en omdat ik die gekocht had,kon ik uit de grafiek handelen,mijn gedachten in deze software is dat je zelf de data,s behoud,zodat je goed kan nagaan of je programma wel klopt,helaas heeft @romboutkerstens​, niet de mogelijkheid geboden om een proefweek/maand te geven,dus is het gissen hoe deze werkt.Harm heeft een mooie navigator ontwikkeld,en deze kan in Ws en ook bij Binck.
Melchior Stevensweert van 3 jaar geleden geplaatst
Dus, ? Wallstreet is Software die je koppelt aan/over je broker ? Of het is een broker ?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Wallstreet  is een TA programma,hier een korte video ervan,https://youtu.be/D6pWmJkBSFE
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Om iedereen zo goed mogelijk bekend te maken met de mogelijkheden van het nieuwe ProTrader, organiseren we een speciaal ‘Vraag maar raak’ webinar tijdens beurstijd. 

Op 22 november om 14:00 uur laat beleggerstrainer Peter Siks u in een extra lang webinar zien hoe u zo goed mogelijk gebruik maakt van alle slimme tools en functionaliteiten van ProTrader. Nog belangrijker: dit 2 uur durende webinar is de plek waar u al uw vragen kunt stellen die live beantwoord zullen gaan worden. Voor actieve beleggers die het meeste uit ProTrader willen halen, is dit webinar een absolute must. Meld u snel aan!

WAT KUNT U ZOALS VERWACHTEN?
U leert alles over het maken van uw eigen handelsscherm.
Live-demonstratie en tips voor het direct handelen uit de grafiek.
Eenvoudig uw instellingen en voorkeuren aanpassen en instellen.
Uitleg over de Quote Box, de optiecalculator en de Optiegrieken.
En natuurlijk het antwoord op al uw vragen!

Inschrijven en terugkijken van via https://www.binck.nl/kennis/webinars
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Ik hoop dat ze de boel op de rails hebben gekregen want die vorige was rampzalig slecht.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Shit bleef weer hangen,maar weer opnieuw tikken,maar werd gebeld door een medewerker van Binck over een vraag die ik gesteld had over een indicator,heb vriendelijk bedankt,en gezegd dat ik toch geen gebruik gaat maken van dat shit programma,je kan niet eens een alert instellen,heb gewoon een data abbo genomen bij WS,en bevalt mij prima.
reactie op @hbakstenen:
Harm van Wijk @hbakstenen​ kan je beschrijven wat er misgaat op https://mijn.beleggen.com ? Bij mij werkt alles..
3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,soms als ik een reactie plaatst krijg ik rechts een melding te zien
reactie op @hbakstenen:
H Bakstenen "Bedankt voor je bericht.

Dit is voor ons geen bekend probleem en kan gebruikersafhankelijk zijn. 

Mocht het bij meerdere gebruikers voorkomen, dan horen we het graag dan kunnen we er naar kijken. " 

is de reactie van de technici... :-S

3 jaar geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
net alsnu,moet ik weer inloggen
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
THX @hbakstenen​ ik ga er melding van maken!!
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Om 14:00 uur begint het webinar Alles over ProTrader: vraag maar raak webinarwaarvoor u zich heeft aangemeld. Het webinar zal ongeveer 02:00 uur duren.

U kunt het webinar bekijken via deze link.
https://www.binck.nl/klanten/academy/webinars/webinar-landingspagina/2018/11/22/default-calendar/alles-over-protrader

We hopen u zo dadelijk in het webinar te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Binck
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Heeft er iemand dit webinar gedaan?
reactie op @hbakstenen:
Sergio Garcia Nee ik niet. Wat ik wel kan melden is dat ze het probleem van clonen van lijnen in de indicatoren gaan aanpakken en ook bezig zijn met de standaard waarden van de tools (fibos). Je kan deze standaard waarden niet permanent aanpassen.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Marc D'hondt Met dit webinar werd uitgelegd dat men een handelsplatform is aan het proberen maken.  Dus het warm water opnieuw "proberen" uitvinden.

3 jaar geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Het was een herhaling dus. ? Ze hadden ervoor moeten zorgen dat de nieuwe pt stabiel was voordat ze de stekker uit de oude hadden getrokken. Stelletje amateurs!
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Hebben jullie wel eens last gehad met het ontvangen van de inlogcodes van pt via SMS? Gisteren kwamen deze bij mij pas na 5 minuten binnen.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Nee,ik heb alleen Protrader,en nu alleen nog maar om orders door te geven
Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
Doet de trading Navigator 2 het inmiddels al bij Binck? @harmvanwijk
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Helaas nog steeds niet :-( Maar het is ook maar 1 signaal per maand...dus dat kan je ook zien in Telegram...en nu een dalende trend...dus mag je niets doen ;-)
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Ik kreeg de volgende app van mijn 1 van mijn klanten: 

“ Ik kreeg weer één maand verlenging aangeboden van de oude pro Trader. Tot januari. En muschie nog langer? Wat ik krijg kan een ander ook vragen! ”

Ik heb de vraag gesteld aan Binck: "Kunnen andere klanten ook nog uitstel krijgen tot de tweede indicator gereed is bijvoorbeeld?"

Ondertussen ben ik bijna klaar met het ontwikkelen van de software voor Ninja trader.

Wilt u een duidelijk stappenplan om Trader Work Station (TWS) te koppelen aan Ninjatrader zodat u de (real time) koersen van TWS kunt gebruiken voor de grafieken van NInjatrader voor de Trading Navigator, bezoek dan 
 
https://www.lynx.nl/service/harmvanwijk/#1543591315099-fb4b5ddc-bce8

Voor de klanten van Beleggen.com heeft Lynx bovendien een speciaal nummer beschikbaar waar onder andere hulp kunt krijgen bij de koppeling tussen Trader Work Station en Ninjatrader zodat u gebruik kunt maken van de Trading Navigator Software.
 
U kunt Lynx bereiken op +31(0)20 244 18 80

Wilt u ook handelen tegen de laagste kosten in Nederland bij de beste broker van Nederland? 

Open dan nu rekening bij Lynx. U kunt zich hiervoor aanmelden via https://www.lynx.nl/zelf-online-beleggen/?a=beursbulletin

U ontvangt dan vrijblijvend een informatiepakket thuis.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Dan zijn ze van hun geloof afgestapt bij Lynx,ik moest dat ooit zelf uitzoeken,en als je belde was het antwoord,: wij hebben TWS en ondersteunen niets",maar op het forum van Ninja kan je ook veel vinden.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Alleen als je uit de grafiek wil handelen moet je een license kopen,of huren ,ik heb dat toen afgekocht.
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,mag ik hieruit afleiden dat Binck is afgedaan? en WS ook?
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ je mag hier uit afleiden dat er keus is uit 3 opties en je kan kiezen wat het beste bij je past :-D 

En dat Lynx de beleggers van Beleggen.com zeer serieus neemt en ze maximaal ondersteunt en daar ben ik natuurlijk zeer content mee :-D
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Zijn ze wel wakker geworden,dat ontbreekt bij de meesten een goede helpdesk,ik ben er nog niet uit,dacht van wel,maar WS5 is nu niet spectaculair beter,zijn een aantal foutjes opgelost,maar voor al de data leverancier,moet ik nog over nadenken,voordeel is bij Ws,dat de opties erin zitten,dat heeft Ninja niet,maar TWS weer wel,weet ook niet of de voorwaarden bij Lynx al zijn versoepeld,paar jaar terug moest je minimaal 2 of 3 duizend euro erop heb staan,en dan ook nog betalen voor data,nu vertrouw ik iedereen,maar als ik even niets doe,heb ik het geld graag op mijn eigen rekening staan,ik ken wel stenen stapelen maar niet een programma omzetten in een andere taal,kan het wel maar gaat zo wie zo niet werken,we wachten maar af.
bert 3 jaar geleden geplaatst
Kan je ook TWS van TradersOnly op dezelfde manier koppelen aan Ninjatrader?
reactie op @bert6:
H Bakstenen Ja,IB is de overall Broker,en daar zit o.a Lynx bij maar ook TO
3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@hbakstenen​ ik ben zeer tevreden over WS5, maar ik denk dat voor veel mensen Ninjatrader als gratis alternatief zeer interessant is!

En het is altijd prettig om keuze te hebben :-D
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Je kan ook als je WS heb en dan de goedkoopste abbo,een DDE koppeling maken met TWS,maar dan zou ik liever gaan voor Ninja,is zeker een goed alternatief ,alhoewel het wel heel anders is als WS
Dennis Van Son 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​ Wat is nu het beste alternatief om gebruik te kunnen maken van de Trading Navigator Analyses nu dit niet in Binck online kan? Ik zou hier weer graag gebruik van willen maken nl.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
@dennisvanson​ Binck kan wel...

De Trading Navigator kan geïmporteerd worden binnen de stand alone versie van Wall Street Pro.De stand alone versie van Binck Protrader is per 1 december vervangen door de Online versie van Binck Protrader (Binck.nl en Binck.be)Het programmeren van de dagelijkse Trading Navigator voor opties is helaas op dit moment nog niet gereed. We zijn tevens van het probleem af dat deze niet op Apple machines beschikbaar was.Zie voor een uitgebreide uitleg van de Trading Navigator 

https://www.binck.nl/klanten/academy/videos-tutorials/website-en-applicaties#protraderDaarnaast ben ik met nog meer partijen bezig om de software te laten opnemen, maar dat kost helaas wat tijd, maar dat kan op korte termijn ook worden verwacht, zodat u kunt kiezen uit verschillende partijen om te gebruiken voor het analyseren van de markt met de Trading Navigator.Ik ben bijvoorbeeld bezig met alternatieven zoals Ninjatrader (vrijwel gereed),https://ninjatrader.com/BuyPlatformDat is gratis en biedt ook gratis koersen:Kinetick

FREE EOD data for stocks, futures & forex for all NinjaTrader users with real-time streaming & historical plans available.Wilt u een duidelijk stappenplan om Trader Work Station (TWS) te koppelen aan Ninjatrader zodat u de (real time) koersen van TWS kunt gebruiken voor de grafieken van NInjatrader voor de Trading Navigator, bezoek dan 

 

https://www.lynx.nl/service/harmvanwijk/#1543591315099-fb4b5ddc-bce8Voor de klanten van Beleggen.com heeft Lynx bovendien een speciaal nummer beschikbaar waar onder andere hulp kunt krijgen bij de koppeling tussen Trader Work Station en Ninjatrader zodat u gebruik kunt maken van de Trading Navigator Software.

 

U kunt Lynx bereiken op +31(0)20 244 18 80Dit kost helaas allemaal wat tijd, maar dan hebben we nog meer keus naast Binck en Wall Street Pro.Er worden dus meer mogelijkheden ontwikkeld om niet meer afhankelijk te zijn van enkele partijen.Stuur me anders even een mail voor meer uitleg hoe de indicator te gebruiken bij Binck.


H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
las net dit op een ander forum, https://www.parool.nl/amsterdam/-binckbank-zet-zichzelf-mogelijk-in-etalage~a4613896/
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Tja....niet echt een verrasssing...gezien wat ze nu aan het doen zijn :-(
Wel erg jammer.... na Fortis, SNS, Telegraaf, Fundcoach, stond Binck op mijn CV...als ik weg ben, dan is de toekomst bezegeld, zo lijkt het wel :-( Volgende halte de Tubrbo's van ABN Amro?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,dus zodra jij weg ben is het afgelopen? ?
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Het kan lang duren of kort duren, maar daar lijkt het wel op ;-)
Paul Engelen 3 jaar geleden geplaatst
Klopt het dat trading navigator nog niet werkt bij BINCK online ? Heb laatst Binck gebeld en probleem neergelegd. Ze zouden me terugmailen. Dit is niet gebeurd. Wat kan ik het beste doen?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@paulengelen​,ik heb 1 maand geleden dit antwoord van Binck gehad,"Onlangs heeft u aangegeven dat u gebruik maakt van de Trading Navigator. Onder de naam 'Week investments' vindt u deze indicator terug in de lijst van indicatoren in het nieuwe ProTrader. Om gebruik te maken van de functie van de indicator dient u de parameters van Trading Navigator in te stellen.

Voor verdere informatie hierover verzoeken wij u vriendelijk contact met Harm van Wijk op te nemen."
reactie op @hbakstenen:
Paul Engelen Bedankt voor je reactie!
3 jaar geleden

Beantwoorden

Paul Engelen 3 jaar geleden geplaatst
Harm, ik weet niet meer welke moving averages lijnen je gebruikt in de weekgrafiek. Vraag me af of we in de online toepassing van Protrader uberhaupt nog wel groene pijlen en rode pijlen gaan zien. Kortom heeft het zin hier nog energie in te steken? Hoor graag jouw advies!
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Paul, ik stuur je even een mail met een stappenplan. :-D
Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
Ben nu een paar dagen aan het stoeien om Ninjatrader werkend te krijgen maar het wil nog niet lukken. Heb wel een connectie met Lynx zie ik maar kan ik ook automatisch mijn Lynx watchlists in Ninjatrader laden? Ik heb geprobeerd om nieuwe Instruments List te maken maar er komt geen koersdata uit en het lijkt er sowieso op dat AEX fondsen niet herkend worden. Van het youtube kanaal van Ninjatrader met instructievideo's word ik niet veel wijzer. Is het een complex programma of mis ik gewoon iets?
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@wim,je heb wel bij Lynx,IB je data aanstaan?
reactie op @hbakstenen:
Michiel Hooijer Waar zet je bij Lynx IB je data aan bij mij lukt het werkend krijgen ook niet.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Michiel Hooijer Bedankt voor de hulp, de koppeling met Lynx is nu helemaal gelukt nu de indicator aan Ninja Trader toevoegen dat wordt weer zoeken
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Je moet in TWS bij IB eerst data aanvinken welke je wil hebben,daar moet je voor betalen en een x bedrag op je rekening hebben,dan start je Ninja op en klik je op help,dan bij inhouds opgave klikken tot dat je hetzelfde ziet als bijgaande scan,zodra je dat gedaan heb,moet als het goed gaat,zodra je NT opstart ga je naar file-connect-Ib(mocht je de naam van de verbinding IB hebben gegeven),dan moet je wel nog de gegevens aanvinken zoals in een andere scan te zien is voor b.v de AEX,zodra je dat gedaan heb,kan je bij file-new-chart -AEX-new, aanklikken en dan moet de AEX in je scherm staan
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Je kan ook bij LYnx de app gebruiken,die heeft een bijkomstigheid,je heb op je PC Ninja met TWS open staan,zodra je op je telefoon nu de app gebruikt verbreekt die de verbinding op je PC,ik heb een tweede user aangemaakt en daarmee omzeil je dat probleem
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
Nog even dit,je moet wel Ib opstarten en daarna Ninja trader starten 
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Stap 1 Installeer Ninjatrader.


https://ninjatrader.com/BuyPlatform


Dat is gratis en biedt ook gratis koersen:


Kinetick


Gratis End-0ff-day koersen voor aandelen, futures & forex voor alle NinjaTrader gebruikers.


Realtime via Lynx is ook mogelijk middels een koppeling met Trader Work Station (TWS).


Lynx is bereid om nieuwe klanten van BeursBulletin 500 euro transactietegoed cadeau te doen.


Het aanbod is tijdelijk. Vraag daarom nu gratis een informatiepakket aan.


Wilt u ook handelen tegen de laagste kosten in Nederland bij de beste broker van Nederland?


Open dan nu rekening bij Lynx. U kunt zich hiervoor aanmelden via 

https://www.lynx.nl/zelf-online-beleggen/?a=beursbulletin


U ontvangt dan vrijblijvend een informatiepakket thuis.


https://www.lynx.nl/zelf-online-beleggen/?a=beursbulletin


Stap 2 Om de back-up in te laden wil je


1 NinjaTrader afsluiten


2 Tweemaal met de linkermuisknop op de back-up klikken (Zie https://mijn.beleggen.com/resources/6-weeks-coachingsprogramma/week-1-1/trading-navigator )


NinjaTrader start weer op, ditmaal o.b.v. de back-up


Het kan zijn dat NinjaTrader na het inladen van de back-up niet meer op wilt starten, indien dit het geval is wil je eerst de oude configuratie instellingen wissen:


Ga naar C:\Users\Gebruikersnaam\Documents\NinjaTrader 8


Verwijder alle bestanden in deze map


Doorloop nogmaals het eerdere proces > tweemaal met de linkermuisknop op de back-up klikken


Wilt u een duidelijk stappenplan om Trader Work Station (TWS) te koppelen aan Ninjatrader zodat u de (real time) koersen van TWS kunt gebruiken voor de grafieken van NInjatrader voor de Trading Navigator, bezoek dan


https://www.lynx.nl/service/harmvanwijk/#1543591315099-fb4b5ddc-bce8


Voor de klanten van Beleggen.com heeft Lynx bovendien een speciaal nummer beschikbaar waar onder andere hulp kunt krijgen bij de koppeling tussen Trader Work Station en Ninjatrader zodat u gebruik kunt maken van de Trading Navigator Software.


U kunt Lynx bereiken op +31(0)20 244 18 80

🔥 Sergio Garcia 3 jaar geleden geplaatst
Is er eigenlijk iemand die nog met de nieuwe PT van Binck werkt? 
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@sergiogarcia​,ik niet,gebruik nu WS met delay koersen van 15 minuten,gebruik Binck nog alleen maar voor orders 
Wim van Steijn 3 jaar geleden geplaatst
Ja, ik gebruik nog PT. Voor één keer in de week signalen kijken werkt het prima.
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
de laatste dag Protrader voor mij...erg jammer...
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,heb je bij Binck de navigator nog aan de praat gekregen?
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Ik mocht nog een maandje extra afscheid nemen...geen bloemen ;-)
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,wat is het nu geworden?
🔥 Harm van Wijk 3 jaar geleden geplaatst
Jazeker! het werkt :-D Net als Wall Street en inmiddels ook Ninjatrader icm Lynx! :-D
H Bakstenen 3 jaar geleden geplaatst
@harmvanwijk​,dus het gezegde,als er een deur dicht gaat,gaan er 2 open is hier ook van toepassing,met WS ben ik toch een tijd bezig geweest met vinkjes zetten,en codes zoeken,had er ook meer van verwacht,is niet veel veranderd
Melchior Stevensweert van 2 jaar geleden geplaatst
Is het iemand gelukt Ninjatrader te koppelen aan Lynx ?    

Ben nog steeds opzoek naar vervanger van alexdesktop pro. 

Hele applicatie van Lynx suckt een beetje
reactie op @melchiorstevensweertvan:
Harm van Wijk De koppeling met Lynx / Ninjatrader is niet optimaal...ik raad je aan om met https://www.tradingview.com aan de slag te gaan...dat werkt super!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Hubert Meijles 2 jaar geleden geplaatst
Hoi @melchiorstevensweertvan​ 
Volgens mij niet moeilijk. Tenminste heb ik het gekoppeld gezien.
Eerst log je in op Lynx, vervolgens open je NinjaTrader en 'connect' je naar Interactive Brokers.
Dan zie je het groene bolletje van connected.
Kan zijn dat ie zeurt om API port, die kun je ergens in NinjaTrader of andersom in Lynx aanpassen, naar nummer die in foutmelding staat. 
🔥 Harm van Wijk 2 jaar geleden geplaatst
https://www.tradingview.com/ werkt veel beter, dus Ninjatrader gaan we geen energie meer insteken :-D
H Bakstenen 2 jaar geleden geplaatst
@melchiorstevensweertvan
NT is heel anders als Alexdeskpro,dan moet je gewoon Walstreet for Windows nemen,je moet wel betalen voorde data om deze te gebruiken.
Maar heb zelf altijd gewoon NT met data  van TWS gehad,moet toch gewoon lukken om het draaiend te krijgen,je kan ook hier kijken of er wat tussen zit.
https://ninjatrader.com/support/forum/
Maar je kan ook aangeven waar het vastloopt  
Melchior Stevensweert van 2 jaar geleden geplaatst
Dat NT verhaal ergert me extreem. Ik zit bij IB-lynx vanwege kosten. Het pakket acht ik echt zeer onhandig en zeer zeer gebruikers onvriendelijk.    Zal naar tradingview kijken en naar wallstreet pro.     Dat laatste heb ik gedownload meet lukt me niet data erin te krijgen, laat staan er mee te traden.   Ben opzoek naar enerzijds TA over breedte markt wanneer ik wil waar ik wil en anderzijds zoek in optie info. probablilty IV en strategien.  Op zich heeft Lynx dat maar het is SUCK ontsloten.            

Ik ga verder.

Iedereen bedankt voor antwoorden
reactie op @melchiorstevensweertvan:
Harm van Wijk Ik baal ook enorm van Ninjatrader en raad het daarom ook iedereen af :-(
2 jaar geleden

Beantwoorden

Joris M. 2 jaar geleden geplaatst
Ik stuiterde op dit topic, toen ik over ProTrader aan het rondneuzen was.
- Sinds kort is ProRealTime gratis bij Binck, als je een Black- of Blue-profiel hebt.

Mocht u dat waarderen; veel plezier.

J.
🔥 Harm van Wijk 2 jaar geleden geplaatst
Ik geef zelf de voorkeur aan TradingView.com

Dat is voor iedereen gratis :-D
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 October 2018 om 13:47
Aantal lezers 247
Aantal reacties 200