Tesla, its 1999 again

Laatste reactie 19/03/2020 17:13 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Tom Lassing 5 maanden geleden geplaatst
De gekte rondom Tesla kent momenteel geen grenzen. Een week geleden nog een koers van 571 dollar en vandaag al 842 dollar.
De K/W is nu 440 en nog altijd zijn er mensen die vinden het het nog veel hoger moet kunnen!
Hoe gek willen we het maken?
Dit is waanzin.
Wanneer doet er iemand het licht aan?
Wanneer gaan beleggers inzien dat ze behoorlijk voor de muziek uitlopen?
Als ze dat doen, dan gaat de koers heeeeel stevig terug. Je zal echter een week geleden dat toch gedacht hebben en short gegaan zijn... Dan kan je nu je huis verkopen.
Af en toe is de beurs volslagen gek geworden. Dit is zo'n moment. Ik doe vooralsnog niets. Ik zit niet long, ik zit niet short. Ik zit op mijn handen.
Harry Klip 5 maanden geleden geplaatst
Ja en bij Binck kon je geen short vinden in een turbo. Alle shorts zijn al uitgestopt. Puts zijn erg duur, vandaar dat ik daarnaar keek. Waarschijnlijk dus het keerpunt. 
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
@tomlassing@harryklip

Dit was dus inderdaad een moment om short te gaan of in ieder geval uit de long positie te gaan...ook weet gewoon de pijlen volgen...mooie winst en vervolgens aan de zijlijn...sinds het verkoopsignaal is de koers gehalveerd...
Harry Klip 3 maanden geleden geplaatst
@harmvanwijk@tomlassing​ Ja, ik heb er goed van geprofiteerd met turbo short, wel iets later dan de top, maar boven de 900 tot 450 short gezeten
🔥 Tom Lassing 3 maanden geleden geplaatst
Er zijn van die momenten dat 'ervaring' een mooi ding is... Leuk dat je er even op terug komt Harm. De grafiek is helder. Het mooie van openbaar posten is dat het OOK bewijsbaar is als je gelijk hebt gekregen. En ja... ik heb het niet altijd goed... Deze keer echter, zat er ik er samen met Harrie mooi op. :-)
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Mooi om dit soort experts er bij te hebben op de site @tomlassing​ en @harryklip​ :-D
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 February 2020 om 15:40
Aantal lezers 45
Aantal reacties 6