't is oorlog ...

Laatste reactie 06/12/2021 13:21 door Leon
· Markeren als ongelezen
Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
En de lijken vallen net als de blaadjes momenteel van de boom vallen...
Er is momenteel een enorme oversterfte ....
Net zoals er momenteel heel veel besmettingen zijn ....
...
die besmettingen en vaccinatie ... welke wappie waarschuwde daar vorig jaar al weer voor ..?... die vertelde al (in mijn jip en janneke taal) dat je niet moet gaan vaccineren tijdens een pandemie omdat dan de zaak volledig uit de hand gaat lopen op diverse gebieden ...ja --> dat was Geert van den Bossche die daarna natuurlijk gedemoniseerd werd,  net zoals zoveel wetenschappers die proberen de waarheid in de schijnwerpers te zetten; terwijl die basisregel gewoon in de (medische) leerboeken schijnt te staan ...
.
Ik plaats hieronder even een link naar een verhaal wat een huisarts (pas 45 jaar ervaring dus daar luister je als kabinet natuurlijk niet naar..) die samenvat wat u de laatste maanden al mee had kunnen krijgen.
Luister even goed naar die meneer, dan weet u wat er aan komt.
Dan weet u waarom bijvoorbeeld Engeland de afgelopen zomer uitbestedingen heeft gedaan voor de bouw van grote koelhuizen voor lichamen...
Dan begrijpt u de enorme opgebouwde voorraden lijkkisten misschien ook ....
.
Ik had me voorgekomen om minder te plaatsen, maar gezien de verschrikkingen kan ik het gewoon niet laten lopen ..
Ik merk inmiddels wel, dat gevaccineerde mensen in een soort van ontkenningsfase zitten, ze hebben zich als proefkonijn laten misbruiken door een experimenteel middel te laten injecteren, en willen gewoon niet toegeven dat dat achteraf een enorme fout is geweest, het is nu te laat, je krijgt de ingespoten rommel (kijk even naar die korte video van de huisarts) er nooit meer uit, en dat werkt in 'hun' bovenkamer dermate remmend dat ze de werkelijkheid niet meer willen erkennen....

link naar de korte video van de huisarts : 
https://www.succesboeken.nl/api/mailings/wk2146-19nov/DrDebats.mp4
.
En hieronder plaats ik even een plaatje wat het verschil laat zien tussen ongevaccineerd Nederland in 2020 en het effect van de vaccinaties in 2021.

Buiten de schade om, die door de vaccinaties worden veroorzaakt, is er weinig aan de hand.
De dreigende code zwart, wordt dan ook veroorzaakt door de zorg-crisis die door de 'huidige' regering is veroorzaakt, en nog erger:  nog steeds in stand wordt gehouden en verergert!
Men blijft ziekenhuizen sluiten en heeft halvering van het aantal voor de komende jaren op de bucket-list staan, terwijl de vergrijzing (en dus vraag naar zorg)  toeneemt, en ook het aantal inwoners sterk toeneemt, terwijl men weigert aangeboden hulp door middel van een schip met (ik meen)  500 IC bedden te aanvaarden, want dat is niet nodig ...
Zou je immers hulp aanvaarden die de last op de ziekenhuizen verlicht, dan krijg je geen code-zwart, en heb je geen pressiemiddel om allerlei waanzinnige maatregelen te nemen/ door te voeren.
We hebben veel minder mensen met 'covid-19' op de IC liggen dan vorig jaar, maar nu is het ineens wel bijna code zwart.
Terwijl de de regering weinig tot niets doet om de zorg op te schalen en wijst men hulp door middel van een schip met 500 bedden af ....., kakelen ze wel lekker door..

De huidige crisis is dan ook (volgens deze onbenul) veroorzaakt door het regeringsbeleid van de afgelopen jaren en het huidige jaar, ten eerste door een constante afschaling van de zorg, en ten tweede doordat men (tegen alle waarschuwingen van vele -vele- vele ECHTE WETENSCHAPPERS // dus niet de huidige veeartsen die alleen het woord -ruimen- kennen// in) te vroeg begonnen is met vaccineren. 
Het beleid, nadat de WHO in 2020 al vrij snel toegaf dat het virus wat betreft 'schade' vergelijkbaar was met een zwarte griep (wat IRF betreft) is alleen maar destructief geweest, en ik kan me werkelijk niet indenken dat de regering dat niet weet / inziet; het is volgens mij allemaal bewust zo gedaan!

En ik weet dat dit een site is voor beleggers, 
en ik weet dat diverse mensen er 'moe' van worden,
en ik weet dat gevaccineerde mensen het geestelijk zullen willen ontkennen,
maar wanneer er werkelijk achter zit wat er achter lijkt te zitten, stop dan maar met beleggen en geniet van je laatste periode vrijheid!
Dus echte-beleggers, haal even die $$ tekens uit de ogen, en zie even wat er op je af lijkt te komen, lijkt me momenteel zinniger dan welke indicator dan ook in je grafiek! 

En je moet tegenwoordig steeds sneller zijn met lezen, want de berichten die de waarheid naar boven willen brengen, worden steeds sneller verwijderd!
.
'men' gaat de discussie niet aan (omdat ze die op voorhand verliezen) maar men past het dictatorschip toe, men censureert wat niet welgevallig is, dat zou u wakker moeten schudden!
.
Ik heb het zelf vorig jaar meegemaakt.
Ik plaatste op mijn facebook account een bericht wat weergaf dat het grote aantal autisten in de VS gelinkt kon worden aan het enorme aantal vaccinaties wat een Amerikaan krijgt t/m zijn achttiende verjaardag, ik meen 72-stuks!!!
Nou, daar zat de volgende dag al een bericht onder/ aan vast geplakt ... van een factchecker, dat dit bericht volkomen nonsens was!
Juist op dat moment (November 2020) kwam er een rapport vrij van een groep die geld had weten te verzamelen voor onderzoek hierna. 
De firma die daarvoor verantwoordelijk is in de VS weigerde namelijk dit onderzoek te doen (het vermoeden is er dat dit onderzoek wel gedaan is maar de uitkomst niet beviel).
Met dat geld kon men het onderzoek betalen, en toen is met de officiële cijfers aangetoond dat dit wel degelijk het geval was.
Dat kwam mij goed uit, want ik kon direct een link naar dat rapport onder mijn bericht plakken met de mededeling dat de factchecker de boel liep te bedonderen.
De volgende dag toen ik wakker werd, was het totale topic vanaf mijn facebook pagina verdwenen.....
Ik heb toen mijn facebook account opgezegd, ik wil geen connectie met in mijn ogen misdadige organisaties.
Ik heb later wel weer een link aan moeten maken, omdat informatie die ik wel wil volgen en aan deelneem alleen maar via een facebook account bereikbaar is.
.
Dit kennen we niet uit vroegere jaren, maar moet toch ook voor de ontkenners wel een impuls zijn om wakker te worden .... en hoe langer we dit laten doorlopen .... des te kleiner de kans dat we het nog kunnen stoppen ..
..
Emiel van Brakel 2 weken geleden geplaatst
Welke andere bronnen dan het CBS geven een oversterfte weer? Ik zie grafieken die in lijn zijn met het beeld wat de media in de afgelopen maanden heeft gecommuniceerd namelijk een marginale oversterfte van mensen tussen 0 - 65 jaar.
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/40/in-september-opnieuw-oversterfte
Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Kijk hier eens:
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/in-week-45-overleden-bijna-850-mensen-meer-dan-verwacht
en dat zijn dan de  'officiële' cijfers, dus reken maar op een factor hoger.

Net als de vermeldde bijwerkingen, waarvan inmiddels algemeen bekend is dat er minder dan 20% wordt gemeld, dus aantal mag in principe keer 5 of meer ..

Kijk even naar onderstaande grafieken
.
Er staat per grafiek het vaccin vermeld en de bijwerkingen.
.
een aantal jaar geleden werd een 'vaccin stil gelegd na een paar beroerde bijwerkingen.
Nu verloopt het dramatisch, en  'men' prikt gewoon door...
.
Daarin zit nog verborgen de -grootste-leugen aller tijden, het is namelijk geen vaccin!.
.
Men heeft ik meen begin 2022 maar ik kan het opzoeken, gewoon de definitie van wat een vaccin is aangepast..
Een vaccin klinkt zo lekker -vertrouwd-.
.
Maar wat telkens weer ondersneeuwt in de discussies is: dat het geen vaccin is maar een experimenteel chemische samenstelling waarvan men absoluut niet wil dat het en-public bekend wordt welke troep er inzit.
Tevens is het grootste gedeelte van de geïnjecteerde mensen er echt niet van op de hoogte dat ze a.) niet met een vaccin worden geïnjecteerd zoals bij hen het woord vaccin is 'ingebrand', maar ook weten de meeste mensen absoluut niet dat ze proefkonijn zijn.
En met proefkonijn bedoel ik ook proef-apen.
Tijdens voorgaande testen met dit soort chemische drabjes, stierven er meer dan 100 resus apen per week, men heeft toen de testen maar even stil gelegd.
.
Momenteel zijn de testen weer gestart, op mensen deze keer ... men kon de apen menigte dit niet nog een keer aan doen kennelijk ....
.
En wat je dan leest in de diverse commentaren (niet op MSM want die mogen dat niet plaatsen) zijn de meest verschrikkelijke dingen die al direct optreden, maar ook artsen (zoals de arts in bovenstaande video) over bijvoorbeeld de hartaandoeningen, waarbij in het verleden iedereen met een dergelijke hartaandoening binnen de tien jaar is overleden.
.
En die hartaandoeningen treden nu op bij de jeugd, door de vaccinaties, en iedereen doet alsof ie gek is, ze wagen hun kinderen er gewoon aan ... begrijpt u het nog?

Ik begrijp er niets meer van, en dat voor een luchtweg gerelateerde ziekte die een overlevingskans heeft van meer dan 98,5%.
.
Dan zijn er wel ergere ziekten die je beter eerst kan aanpakken!.
Nooit gedacht mee te zullen maken dat zoveel mensen door deze 'waan' dermate gek zouden worden gemaakt.
.
Maar dat is dan wat de door de regering en de media opgeroepen angst doet ...
.
In de middeleeuwen was men bang voor heksen, en menige vrouw is op de brandstapel gegooid door de menigte, omdat men bang was voor iets wat men niet kende ... een heks.
.
En nu, nu worden de ongevaccineerde mensen (nog net niet)  op de brandstapel gegooid, voor een nog niet aangetoond virus waar men dan bang voor is, terwijl toch momenteel wel gebleken is uit de statistieken dat het de gevaccineerde mensen zijn die als een gek het virus lopen rond te strooien, zoals al vorig jaar voorspeld door de -echte-  wetenschappers op dit gebied, niet een stel veeartsen!
.
De mensen lijken verder teruggegooid te zijn dan de middeleeuwen ...
.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Ze vertellen ons dat ze ons boos gaan maken...
reactie op @harmvanwijk:
Jan Schotsman Jeetje, dat zal toch niet ..?
Gewoon een grote bom op dat bolwerk, dan zijn we van deze nachtmerrie af ...  want deze nachtmerrie bestaat alleen tussen de oren ... vanwege de door de media gehypte angst. 
De media zijn hier ook aan schuldig, dat moeten we niet vergeten! 
De telegraaf werd na de tweede oorlog ook verboden vanwege propaganda voor de vijand, ik heb het donkerbruine vermoeden dat de huidige media straks ook op de brandstapel kan, als zijnde volks en land verraders.
Journalistiek lijkt niet meer te bestaan, alleen nog maar oplezen van aangeleverde teksten.
Ik zag een tijdje terug een compilatie van ik meen 40 nieuwskanalen, die werkelijk woord voor woord dezelfde onzin uitkraamden. 
Het poppetje was steeds anders, de tekst was steeds dezelfde. 
Hoezo onafhankelijk nieuws ...?? 
Bij onafhankelijk nieuws zouden er toch tenminste wel een paar woorden verschillend zijn geweest ...
Het nieuws op de huidige wereld wordt samengesteld door slechts twee partijen, die dicteren wat u te horen krijgt! 
En wat u hoort, is niet de realiteit, maar wat 'zij' voorschrijven dat u mag horen.
.
Het lijkt erop dat we de gevaccineerde mensen ( die lopen het  'virus' lopen te spreaden alsof  het een lust is) niet meer 'wakker'' krijgen, het vaccin doet kennelijk iets in de bovenkamer.
.
Laten wij als ongevaccineerden ons echter niet gek laten maken, er moeten immers mensen beschikbaar blijven om straks ( een tijdsbestek van de komende jaren) de vele doden op te ruimen, veel artsen wijzen daar al op. blijf weg van die experimentele injecties!
Wordt geen proefrat of aap!
.
.

2 weken geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
De officiële bronnen kunnen we vertrouwen....framen...wat is dat?

🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Ben ik de enige die dit raar vind?? Kijk die dunne .. rare houding? Robot??!!
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
In onze vraag waarom er anders geklede agenten rondliepen gisteravond kregen we dit als antwoord terug. Wie kan dit bevestigen en weet hier meer over? Is er ondertussen al een Europese handhaving geïnstalleerd waar wij niets van weten? Is dit de aanhoudingseenheid Rotterdam?

Is dit waarom de agenten niet meer reageren omdat ze de taal niet spreken? Is dit waarom zij ongekend geweld toepassen over heel Europa?
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
ER ZIJN GERUCHTEN DAT EUROGENDFOR EENHEDEN WAREN GESPOT IN ROTTERDAM.

WIE EN WAT IS EUROGENDFOR?
?‼️DIT WILLEN ZE IN BRUSSEL GRAAG STIL HOUDEN:
‼️GEHEIM EU LEGER EN GEHEIME EU POLITIE EENHEID BESTAAN‼️
IN DEZE VIDEO EEN ONTHULLING DIE DE MEDIA IN DE DOOFPOT HEEFT GESTOPT!!!
( De video is alweer verwijderd door YouTube. In de verwijderde video spreken de EU leiders met elkaar in Brussel over PESCO en EUROGENDFOR. onderstaande korte video is nog wel te zien op YT)???
https://youtu.be/SkErj915Vzw
 1. Maak kennis met PESCO . Het EU leger dat de EU regeringen achter de schermen samen geregeld hebben. Het Europees leger is allang een feit en bestaat gewoon.
https://youtu.be/SkErj915Vzw
Bekijk de 2e YT video die gaat over :Het gevaar van PESCO(het EU leger) ???
https://youtu.be/AHEztUdrFrg
 2. Maak kennis met EUROGENDFOR , dit is een geheime Europese politie eenheid , ‼️deze eenheid kan worden ingezet door een EU land , tegen hun eigen burgers die, in de ogen van deze regering, in opstand komen tegen hun overheid ‼️. Daarom spreken sommige ME’ers dus waarschijnlijk Engels .
De Europese media zwijgt dit dood, met de Nederlandse media voorop!! Er is weinig te vinden hierover , informatie hierover wordt in de doofpot gestopt .
Ook in de doofpot waar de MSM niets over zegt:
‼️het Verdrag van Lissabon is Ondertekend door Nederland, terwijl meer als de helft van de Nederlanders tegen dit Verdrag had gestemd. Geen journalist die hierover spreekt‼️
OA in het Verdrag van Lissabon , artikel 222:
De EU kan wanneer het wil een EU land binnen vallen en de controle overnemen van dat land en van de regering . Wie dat getekend heeft is stapel gek!
?LATEN WE HET EENS HEBBEN OVER EUROGENDFOR:
TRAINT DEZE INSTANTIE DE AGRESSIEVE “ COPS” OM IN EUROPA VREEDZAME DEMONSTRANTEN AAN TE PAKKEN❓
NEDERLAND IS VOORZITTER VAN DEZE INTERNATIONALE POLITIESAMENWERKING , ook wel genoemd :
?EUROGENDFOR :
DAT STAAT VOOR:
 “EUROPEAN GENDARMERIE FORCE”
1.Nederland is voorzitter van EUROGENDFOR
 2. Nederland is leider van
EUPCST: (het trainingscentrum van EUROGENDFOR ).
EUPCST=
Het European Union Police and Civilian Services Training Programme
 3. Nederland is voorzitter van
FIEP=
“International Association of Gendarmeries and Police Forces with Military Status”
https://magazines.rijksoverheid.nl/bz/veiligheidsdiplomaat/2019/02/06
?USA BERICHT HET VOLGENDE OVER EUROGENDFOR: EEN POTENTIEEL GEVAAR VOOR DE EUROPESE BEVOLKING:???
EU Building Potentially Tyrannical Military-Police Force:
EUROGENDFOR
According to reports and its own propaganda material, the EU “Gendarmerie,” as the force is known, will apparently be charged with putting down protests and civil unrest, raiding illegal political meetings,
The EU’s military-police force is merely one component of the broader transnational police-state apparatus being quietly imposed on the formerly sovereign peoples of Europe. It includes everything from transnational police and transnational army units to EU air and naval operations. Virtually all of it has grown up in the shadows. A controversial training operation, which took place in Germany’s North Rhine-Westphalia months ago, has sparked concern and alarm across Europe
Much of the agenda is being orchestrated by the “European Union Police Services Training” (EUPST)
critics and analysts have suggested the real agenda involves imposing the unaccountable EU’s agenda on reluctant and hostile populations by force
The hybrid military-police force is a perfect tool for the globalist establishment and its organs of global governance. For one, it has no loyalty to any nation or culture. Secondly, by design, it can be put at the service of practically any globalist organization, even outside the EU.
https://thenewamerican.com/eu-building-potentially-tyrannical-military-police-force/

Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Het wordt met de dag gekker, kennelijk heeft de politiek in stilte het Nederlandse volk gewoon verraden en uitgeleverd ... :-(
Sergio Garcia 2 weken geleden geplaatst
Doet me denken aan het Nika oproer.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/merkel-macron-signing-treaty-to-create-a-european-army/

Ken je klassiekers!
Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Vertaling:

Blog/Europese Unie
Geplaatst jan 24, 2019 door Martin Armstrong
Verspreid de liefde
meer
Merkel en Macron, twee politici die zelfs geen meerderheid van hun bevolking kunnen krijgen voor steun, ondertekenden een Frans-Duits vriendschapsverdrag dat hen in staat heeft gesteld op te scheppen dat dit de eerste stap is naar het creëren van een Europees leger. Er is een waanzinnige haast achter het gordijn om een Europees leger te creëren, niet om Europa te beschermen tegen Poetin, maar om de regering in Brussel te beschermen tegen de mensen die ze regeren. Ze zijn zich er terdege van bewust dat de beste manier om de macht veilig te stellen is om een buitenlands leger te hebben.
Nike-Riot
In Constantinopel tijdens het Byzantijnse Rijk werd keizer Justinianus geconfronteerd met hetzelfde probleem als Macron - een toenemende ontevredenheid. Het lokale gebrek aan steun van zowel de politie als het leger van de keizer moedigt het volk aan om in opstand te komen. Ze gingen zelfs zo ver dat ze een nieuwe keizer, Hypatius, uitroepen. Justinianus stond op het punt de stad te ontvluchten voor zijn leven toen zijn vrouw hem tegenhield. Ze wees op een leger buiten de stad dat niet bestond uit lokale Grieken. Hij beval het leger de stad binnen te gaan om hem te beschermen. Ze slachtten wat we vandaag de Gele Hesjeszouden noemen af, waarbij zo'n 30.000 demonstranten om het leven kwamen.
Deze les van de Nika-opstand (13 januari 532 na Christus) wordt misschien niet openlijk besproken in publieke kringen, maar het is BEKEND achter het gordijn. Dit is de reden waarom ze een Europees leger nodig hebben voor Grieken zou geen probleem hebben met het doden van Duitsers wanneer ze worden bevolen en Duitsers zouden geen probleem hebben met het doden van Italianen wanneer ze worden bevolen. De sleutel tot het handhaven van de orde is altijd om politie / troepen te gebruiken die NOOIT lokaal zijn.
Hopelijk faalt die politieke truc voordat het echt in het spel kan komen.


Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
https://docs.google.com/presentation/d/11SqfJ5m_rvBfssP_wtgGEdgpUue6KH0WXxrfpNADp1c/edit#slide=id.g102944e166e_0_317
Sergio Garcia 2 weken geleden geplaatst
Zouden de regeringen dit model gebruiken?

Gates is er ieder geval bij betrokken.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34310589/
Sergio Garcia 2 weken geleden geplaatst
Nou, dat is toevallig...

https://endpts.com/biontech-partners-with-bill-and-melinda-gates-foundation-scoring-55m-equity-investment-novartis-sells-china-unit/

Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Is er nu eentje zijn straatje aan het schoonvegen ?
Leon Van Dam 2 weken geleden geplaatst
Het valt mij echt al een paar weken op dat we hier vrijwel niks uit het buitenland mee krijgen. Er zijn in veel landen flinke demonstraties bezig, niks te zien bij de NOS etc.

Afgelopen vrijdag werd de haven van Rotterdam voor 3 uur gesloten door actievoerders. Niks op het journaal...

Een demonstrant zag ik neergeschoten worden in zijn been. Die stond echt heel ver weg van alle schermutselingen, dus geen enkele dreiging voor wie dan ook. 

Ik heb er overigens niks tegen dat agenten gericht schieten als ze echt bedreigd worden, maar dit was hier absoluut niet het geval. Die jongen van 17 stond daar in wezen te kijken naar alle gekte. Daar kan je iets van vinden (ga lekker naar huis), maar dit was totaal geen bedreiger van wie dan ook...
constance onbekend 2 weken geleden geplaatst
SJONGE JONGE JONGE JONGE JONGENS

verander de wereld, begin bij jezelf. 

Aan Deepak Chopra en Sadguru wordt hier echt onrecht gedaan.
Ze worden hier een discussie ingetrokken die niet bij deze wijze geleerden past. 
volg ze svp het zal jullie goed doen.

Zij propageren: probeer ZELF een mooi en blij mens te zijn; 
dan kijk je ook heel anders naar de wereld.
Leon Van Dam 2 weken geleden geplaatst
@constance

Verklaar je SVP nader...​

Het valt in deze fase niet altijd mee om een blij mens te zijn. Dat lukt wel in de kleine bubbel rondom ons, maar we zien nu toch dingen op het wereldtoneel gebeuren die we in wezen nog niet eerder meegemaakt hebben...

Uiteraard kunnen we besluiten om er niet naar te kijken, maar daar zal e.e.a. niet zomaar van weggaan. 

De overheden walsen dan rustig alles verder plat. Het is toch bizar wat er momenteel in de wereld gaande is, met daarbij Australië en Oostenrijk in een negatieve hoofdrol. Ongekend, met verplichte vaccinaties en andere zaken die absoluut niet kunnen en waarvoor de mensheid eerder de Neurenberg regels hadden opgesteld. Er wordt aan grondrechten gesleuteld, vrijheden afgenomen etc.

Na 20 maanden heb ik het persoonlijk wel helemaal gehad.  En met mij velen denk ik...


constance onbekend 2 weken geleden geplaatst

Hoi Leon,

hier een beetje van mijn gedachten:

we zitten in een energietransitie. (energie betekent in werking zijnd), zie wat er gebeurt om je heen; alles is in beweging, bizar, met geen pen te beschrijven. 

 Onze westelijke wereld denkt rechtlijnig (in oorzaak en gevolg) in als - dan, als - dan, en daarbij oordelen we voortdurend: wat is recht, wat is krom of wat is goed, wat is fout .....
iedereen oordeelt naar eigen inzicht.

Al met al proberen de zorgdragers het virus te beteugelen en daarin doet het voortschrijdend inzicht van de wetenschap zijn (goede) werk!

De transitie, daar kunnen jij en ik niets aan veranderen in de wereld
                                                  wel iets leren voor ons zelf.

Zoals Chopra letterlijk zegt:
Every time you are tempted to react in the same old way, ask if you want to be a prisoner of the past or a pioneer of the future.

Laat het gaan, het is niet te bevatten. leef meer in het  moment,  blij met de kleine bubbel zoals je zegt. Zo lees en geniet ik van de quotes van Chopra en Sadguru. (google)

groet Constance

Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
@constance
Ja, zeker, ik kan morgenvroeg opstaan en denken: 'niets aan de hand, ik zie een sprankje zonlicht, ergens fluit een vogel ... wat is de wereld toch geweldig mooi .....
...
Het volgende moment wordt ik in de boeien geslagen en afgevoerd naar een FEMA kamp om daar de komende drie weken (tenminste dat hoop je dat het zo kort is) in quarantine door te brengen, enkel en alleen maar omdat ik de vorige dag in de buurt van iemand kwam die via die geweldige (lees manipulatieve )  PCR test positief werd verklaard.
Geïnjecteerd met dat serum of niet ... maakt niet uit, de president verklaarde daar vandaag dat je: 'gewoon je bek dicht moet houden'. 
Wanneer -iets-  of -iemand-  daarna verklaard dat je toch niet besmet was, mag je weer naar huis, wat inmiddels is leeggeroofd omdat het onbeschermd was achtergelaten.
Geen probleem toch, gewoon positief bekijken, je kan altijd weer opnieuw beginnen ...
...
Fictie?
Wangedachten?
...
Nee, werkelijkheid in Australië vandaag de dag!
Nu, vandaag!
...
Zal hier toch wel niet komen .. toch ...??
...
Wordt wakker, Ratte probeerde er deze week in korte tijd nog even in twee dagen tijd drie wetten doorheen te jassen, totdat hij werd teruggefloten, er gaat nu over een week over gestemd worden.
Belangrijke wetten doorvoeren duurt maanden en jaren, maar wetten die onze vrijheden beperken, dat kan kennelijk binnen de week.
De oppositie partijen zijn tegen, maar van de rest van de kamer hoor je niets, die hebben kennelijk keurig hun injectie gehad.
Iets wat me trouwens opvalt de laatste tijd, wanneer je met een geïnjecteerde praat over het nut en de bijwerkingen van het vaccin, en de vele vaccinschade, en de vele doden daarvan als gevolg, dan lijkt dat bij hen niet door te dringen .... de empathie is volledig verdwenen, en ze staren je aan alsof je net vanaf Mars geland bent.
Die vaccins doen ergens 'hun' werk, ze beschermen niet tegen het oplopen van Covid-19 of het daarmee besmettelijk zijn, maar ze doen wel 'iets in de bovenkamer', wat dat dan ook mag zijn.
.
Bijna !! (behalve dan de oppositie) ..  iedereen in de kamer lijkt er aan voorbij te gaan dat de huidige crisis een zorgcrisis is.
Er liggen minder corona patiënten op de IC dan vorig jaar, en toch is het bijna code-zwart.
De zorg is -bewust-?!- de de afgelopen Ratte periode afgeschaald, ingekrompen en verder afgeschaald.
Ik vermoed met het doel bewust een zorgcrisis op te roepen!
Ook nu, in de 'pandemie' periode vind er alleen maar vermindering van de zorg plaats.
De zorg wordt niet uitgebreid of opgeschaald.
Het geld gaat naar opleiding van 5.000 boa's niet naar opleiding of vergoeding of uitbreiding van de zorg, terwijl de bevolking vergrijst en het inwoner aantal toeneemt.
Op deze wijze creëer je vanzelf een crisis moment.
..
En natuurlijk kan ik mijn kop in het zand steken ....
...
en alleen even naar die vogel die fluit luisteren, en in de vroege ochtend kijken naar het ontluikende zonnestraaltje...
..
en denken voordat ik wordt afgevoerd naar een FEMA kamp (en die zijn er inmiddels al vele):
wat is de wereld toch mooi, wat is het leven toch fijn .....!
...
Ik denk dat je beter even terug kan keren naar de realiteit!
.
Er zijn momenteel mensen met heel veel geld en macht achter de schermen bezig, die zichzelf als -elite- zien, zoals bijvoorbeeld een Arisch - ras, de ideeën van een klein mannetje met snor.
Dat kleine mannetje met snor is nu een bulldog zonder snor, maar de Nazi-ideeën zijn daar nog steeds aanwezig, kan ook niet anders, de ouders van deze Bulldog waren nazi-aanhangers (hoewel deze informatie zorgvuldig gewist is van het internet, maar een journalist wist dit weer naar boven te brengen).
Ook deze Bulldog heeft nog de Nazi's gefaciliteerd, dat is dan ook de hoofdreden waarom alle sporen op het internet zijn verdwenen.
In hun ogen zijn wij -vee-, destijds Joden genaamd.
En daarbij heb je bruikbaar vee, en minder bruikbaar vee, en in hun ogen kan dat laatste als beste het eerste worden geruimd.
Daarom zitten er waarschijnlijk ook alleen veeartsen in het OMT ;-(
Zonder de decennia lange ervaring op virus-gebied, die artsen die volledig genegeerd worden, wel hebben.
Deze artsen proberen ons op alle mogelijke manieren te waarschuwen tegen deze injectie met dat experimentele drab.
Ze worden daarom gedemoniseerd en verder afgefakkeld; iets waardoor u alleen daarom al wakker zou moeten worden. 
.
Ik zal je de links besparen naar de inhoud van de vaccins die wetenschappers met het juiste instrumentarium naar boven hebben weten te krijgen, maar laat ik het bij te zeggen: die inhoud is niet 'fris', reden voor hen om daar mee naar buiten te komen.
..
En ik woon hier in een kleine gemeenschap in een afgelegen gebied in Nederland, en het grootste gedeelte van de schapen hier heeft braaf hun prikkie gehaald.
Toen ik hier twee jaar geleden kwam, stonden er een paar overlijdens advertenties in de krant.
Momenteel zijn het gewoon twee pagina's!!!
Niet een paar, nee TWEE PAGINA"S, telkens weer!!!
Twee jaar geleden kwam er soms een ziekenwagen met sirene voorbij, nu vind ik het al gewoon wanneer dat 'maar' twee maal per dag is!!
En nog wordt er gvd geen schaap wakker, ik sta erbij en kijk ernaar; ik kan het werkelijk niet geloven wat ik zie, hoe kan dat??
Hypnose..?
injectie ..?
.
En natuurlijk kan ik morgen gewoon relaxed opstaan, luisteren of dat vogeltje er weer is, misschien weer een sprankje zonlicht of een mooie morgen dauw, en net doen of er niets aan de hand is, lekker m'n kop in het zand steken!
.
Ik kan natuurlijk ook even om me heen kijken, en concluderen dat er nu toch echt, NU, wat moet gebeuren voordat Ratte al onze vrijheden heeft afgenomen, want soms, hoe positief ik ook tegenover alles sta, moet je toch misdadigers even de deur wijzen, want positief denken, het bos inlopen en je deur open laten staan kan -niet-gewenst- af lopen!!

Je kan natuurlijk positief denken, en wanneer je een mes in je rug krijgt, je even omdraaien zodat ze je in je borst kunnen steken, je kan je ook omdraaien en ze een gigantische opdonder verkopen!  
.
En ik denk dat het tijd is voor die gigantische opdonder, voordat het te laat is.
.
Al die huidige 'maatregelen' hebben niets met gezondheid te maken!
.
Of Deepak moet nog een goeie oplossing hebben, behalve positief gepraat .... want hoop en afwachten gaat ons niet meer redden tegen deze  zelfbenoemde elite (misdadigers) die ons als slachtvee zien!
.
We kunnen natuurlijk rustig in een positieve stemming/sfeer afwachten, vindt de Elite een prima idee, intussen dendert hun misdadige trein gewoon voort!
Wordt wakker a.u.b..
Wanneer een misdadiger je territorium binnentreedt moet je niet afwachten maar handelen!
Daarna kan je weer heerlijk wegdromen, maar eerst actie~!

Ik lees graag je reactie!
Sergio Garcia 2 weken geleden geplaatst
@janschotsman2

Bedoel je deze:

https://coronavirus.nt.gov.au/travel/quarantine/mandatory-supervised-quarantine
Sergio Garcia 2 weken geleden geplaatst
Ik denk dat Constance het over de trend heeft (correct me if I am wrong). Deze moet je ondergaan, daar is geen ontkomen aan. Waar ook niet aan te komen is is het feit dat een trend niet oneindig is. Maw, we dienen de dingen cyclisch te benaderen en niet lineair, zoals wij dat hier in het Westen doen.

 

Volgend jaar zal het 3 jaar zijn dat we in de huidige situatie zitten. Trendmatig/cyclisch gezien is een termijn van 3 jaar belangrijk. Het ziet er dus naar uit dat de trend in 2022 gaat pieken en zal keren. Hoe en wat er gaat gebeuren weet niemand maar dat de spanningen verder gaan oplopen lijkt mij een zekerheid.
Leon Van Dam 2 weken geleden geplaatst
https://vernoncoleman.org/articles/how-many-people-are-vaccines-killing

Dit soort berichten is toch verschrikkelijk...ik begon de dag rustig aan. Lekker ff wandelen, kopje koffie en een paar posities op de beurs ingenomen. Neerwaarts, dus nog een winst ook...

Dan komt er hier en daar iets langs: heel moeilijk om dit van je af te zetten. 

Aan de andere kant denk ik te begrijpen wat je wil zeggen, we hebben niet overal invloed op.  @constance

Althans, niet alleen...​
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://www.wochenblick.at/wir-sind-laborratten-israels-impf-opfer-wollen-ihr-leben-zurueck/
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://brandnewtube.com/watch/finally-medical-proof-the-covid-jab-is-quot-murder-quot-dr-vernon-coleman_B9zx5GXJB42rG9Y.html
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
eindelijk ontstaat er iets ...

https://youtu.be/hWdKRNaH2Fw

deze video is een 'lange-zit' maar geeft heel mooi de verschrikkingen weer die momenteel gaande zijn.
.
Ik zit nog steeds met een vraag, en daar zit ik serieus mee.
Worden nu dhr. Rutte en de Jonge ook beetgenomen door mr. Global, of zijn ze zo verrot dat ze mee spelen met het grote bedrog om daar zelf beter van te worden, of worden ze gechanteerd vanwege hun 'hobby's'.
Ik ben bang voor het een na laatste of misschien zelfs wel het laatste, het kan toch niet zo zijn dat ze alle signalen over de schade die de vaccinaties aanrichten niet -meekrijgen-?
Zelfs hun eigen kabinet heeft berekend dat de maatregelen meer schade aanrichten dan dat ze goed doen!
Waarom blijven aandringen op vaccinatie terwijl de verschrikkingen ons bijvoorbeeld vanuit Israël toeschreeuwen, om er vooral niet in mee te gaan!
Nagenoeg volledig gevaccineerd daar, en de ziekenhuizen liggen vol met gevaccineerde mensen.
En dan de vele mensen daar die blijvend voor de rest van hun leven dermate beschadigd zijn dat 'normaal' leven er niet meer bij is!
Ik wil eventueel wel de video plaatsen waarin diverse mensen daar laten zien hoe hun leven door deze -geweldige- 'vaccins' totaal is verwoest!
Laat maar weten.
En wat ik nu ga zeggen word mij niet in dank afgenomen denk ik:, maar het lijkt er op alsof de 'vaccins' daar even afmaken waar Mengele mee begonnen was ... ja ... roep maar ... schande!! ... steek je kop maar in t' zand!
.
En wat betreft die twee, gekscherend pinokkio en zijn hofnar genoemd; of die twee zijn totaal onwetend en niet geschikt voor de job, of totaal verrot wanneer ze dit wel weten en er doodleuk mee doorgaan!
Een -klein- dingetje wat voor het laatste pleit, is het al jarenlange verlangen van Rutte voor een vorm van digitale pas voor de mensen.; en hofnar .... ach wanneer die maar z'n schoentjes heeft ... lekker kwijlend elke avond bij z'n schoenenkast, leuke sokjes erbij .. ach .. wie doet 'm wat?? ;-(
.
Weet u het antwoord, graag mededelen a.u.b..
.
U begrijpt, ik ben helemaal -klaar- met deze idioterie en hoe de gemiddelde mens daar als schaap lekker in meegaat, en daarbij zijn eigen toekomst en die van hun kinderen totaal vernietigd!!
.
Ongelooflijk!!
.
En dat vanwege een andere naam voor de reguliere griep!!
Met 'dank' aan de media!!
.
Het enigste probleem wat momenteel gaande is, is een zorg-capaciteit-drama, veroorzaakt en opgeroepen (wellicht bewust!) door het beleid van pinokkio, euh ik bedoel dhr. Rutte.
Hij heeft zijn gehele carrière besteed aan het uitkleden van de zorg, net zolang totdat er wel een crisis moest gaan ontstaan!
Ook het beleid voor de komende jaren: halvering van het aantal ziekenhuizen, terwijl de bevolking vergrijst en het inwoner aantal fors toeneemt!!!!
Dan stuur je toch bewust aan op -code-zwart-.
De huidige crisis -zorg-op-zwart- komt bij hem vandaan, zelfs de aanbieding van een 500 extra ic-bedden is volgens hem niet nodig!
En dat is ook logisch vanuit zijn standpunt bekeken, want die extra bedden zouden er voor zorgen dat er geen code-zwart zou ontstaan, en dan kun je geen extra eisen (lees dwangmaatregelen) afdwingen .. toch??
Een elektronische pas afdwingen gaat zonder code zwart nu eenmaal niet eenvoudig plaats vinden.
En dan zijn er nog steeds mensen te vinden die daarvoor stemmen, begrijpt u dat nog?
.
En ik weet: ik denk vrij rechtlijnig, en daardoor wellicht fout.
Ik sta dan ook open voor (onderbouwd) commentaar.
.
Want de hele zooi stinkt meer dan een mestkar!
.
Zeg daarom even waar ik het verkeerd interpreteer!
.
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Zoals voorspeld door onafhankelijke wetenschappers:

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/new-covid-variant-belgium-nu-b1964825.html

Bart Hofstede 1 week geleden geplaatst
Ik had mezelf voorgenomen om niet meer in dergelijke topics te reageren. Maar goed de laatste keer dan maar om het af te leren.

Ja, ja we hebben er meer dan een jaar op moeten wachten maar daar is een nieuwe variant die nu het nieuws haalt omdat hij van variant of interest naar variant of concern gaat

“It’s all speculation at this stage. It may be it’s highly transmissible but so far the cases we are seeing are extremely mild,”

De huidige dominante delta variant werd in oktober 2020 ontdekt in India voor de vaccinatie campagne begon.

Deze nu in het nieuws is ontdekt in Zuid-Afrika een land met een heel lage vaccinatie graad.

Al die berichten van "onafhankelijke wetenschappers" die ik hier las over dat vaccinatie via evolutionaire druk nieuwe zeer gevaarlijke nieuwe varianten zou creëren geven nooit antwoord op eenvoudige vragen.

De bekende varianten die na de eerste uit China voorbij zijn gekomen zijn ontdekt in Zuid-Afrika, VK, Brazilië en India.

Waar is de Israëlische variant?
Waar is de Portugese variant?
Waar is de Deense variant?
Waar is de Zuid-Koreaanse variant?
Waar is de Singaporese variant?
Waar is de Taiwanese variant?
etc, etc, etc

Hoe deze varianten ontstaan is wel info voer te vinden van wetenschappers. Maar dan moet je bij wetenschappers kijken die aan het werk zijn en niet degene die werkloos thuis zitten omdat hun bedrijfje failliet is gegaan en nu alleen nog een website en YouTube kanaal hebben.
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Omdat een variant in een bepaald land wordt gevonden betekent het niet dat het daar ontstaan is en zich vanuit dat land verspreidt. Deze mutanten zitten al in een populatie, dus ook hier in NL. Het is een selectieve druk die ervoor zorgt dat een bepaalde variant de kans krijgt om dominant te worden binnen een viruspopulatie.

Zuid-Afrika heeft een heel uitgebreid netwerk van labs die de viruspopulatie continu monitoren. Het is niet verwonderlijk dat zij al een 2de VoC hebben geïdentificeerd en het zal hier niet bij blijven.

https://cdn.thehuddle-aws.com/uploads/tenants/124/202111/152353-subramanian-kumar2021_article_increasesincovid-19areunrelate.pdf

"At the country-level, there appears to be no discernable relationship between percentage of population fully vaccinated and new COVID-19 cases in the last 7 days (Fig. 1). In fact,
the trend line suggests a marginally positive association such that countries with higher percentage of population fully vaccinated have higher COVID-19 cases per 1 million people. Notably, Israel with over 60% of their population fully vaccinated had the highest COVID-19 cases per 1 million people in the last 7 days."

Dit spreekt niet echt in het voordeel van de huidige massavaccinatie campagne.
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
@barthofstede
Ik wil toch even kort op je verhaal reageren.​

Mooi verhaal wat je verteld, maar ik kan er 'niets-mee' (dom geboren en gebleven helaas).
Omdat ik een beetje onderontwikkeld ben, kijk ik altijd maar gewoon naar dat wat in de praktijk gaande is of ontstaat; en daarbij laat het me koud of de mensen miljonair of failliet zijn.
Ook hecht ik gewoon meer waarde aan de woorden van een persoon die zijn halve of wellicht zijn hele leven gewerkt heeft betreffende het gebied waarover hij uitspraken doet, dan de woorden van een veearts met een weekend-studie virologie, die naar ik meen ook al 'iets' geflikt heeft tijdens de vorige mislukte uitroep van een pandemie.
En wanneer er dan dus echte wetenschappers zijn die al vorig jaar waarschuwden voor datgene wat we nu in de praktijk zien gebeuren, wanneer er te vroeg zou worden begonnen met het injecteren van dat experimentele chemische goedje, dan denk ik toch echt dat die veeartsen hun weekend-cursus virologie even over moeten doen, want daarvoor schijnt in elke goede cursus gewaarschuwd te worden (weet ik natuurlijk niet van mezelf want ik ben te dom om te studeren). 
En iemand -afkraken-  omdat ie failliet zou zijn lijkt mij een zeer domme gedachte, failliet gaan vaak de mensen die wat durven en ondernemen, een dom volgend niets ondernemend schaap gaat niet failliet die komt gewoon geruisloos in de bijstand, maar vanuit zulke mensen is nog nooit iets positiefs ontstaan (voor zover ik weet dan).
En om dan nu te komen met dit-en-dat, daar kan ik zoals vermeld niets mee, feit is voor mij gewoon dat die wetenschappers die dat vorig jaar riepen gelijk hebben gekregen dus!
Dat negeren van die wetenschappers, en het constant doorgaande afbreken van de zorg, zorgt er nu voor dat we met minder ic-patiënten dan vorig jaar alweer de code zwart onder ogen zien komen.
Waarom staat halvering van het aantal ziekenhuizen voor de komende jaren op de agenda!
Ofwel, aansturing op die code-zwart lijkt mij een bewuste keus van deze demissionaire regering, immers waarom zou je anders aangeboden hulp van een schip met 500-IC-bedden en personeel weigeren?

En met code zwart, gaan de mensen natuurlijk als brave schaapjes akkoord met een digitale pas, het parade paardje van Rutte, hij pleit daar al meerdere jaren voor, al voor deze corona-'pandemie'. 
.
Intussen richtten de injecties met dat experimentele chemische goedje enorme schade aan!!
Kijk bijvoorbeeld naar Israël, de mensen daar beseffen dat ze lab-ratten zijn geworden en smeken om terug te mogen naar -voorheen-; wie verlost ons zeggen ze!
.
Vandaag ook weer een bericht vanuit Amerika.
Tot 12 november zijn er 2620 miskramen na een coronavaccinatie geregistreerd bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS.
En zoals je weet wordt maar een klein percentage van de vele gevallen hier gerapporteerd, zal daar niet anders zijn.
Maar met het gedeelte wat dan wel wordt gerapporteerd, kan je al vaststellen dat er in de afgelopen 11 maanden meer baby’s zijn overleden door een coronavaccin dan in de afgelopen 30 !!! jaar door alle ANDERE vaccins samen!!!
.
En zo kun je uren doorgaan met de schade die de vaccins aanrichten, die zijn erger dan deze corona aanricht.
Ik heb alleen de afgelopen weken wel gemerkt, dat wanneer je er met een geïnjecteerd persoon over praat, er op één of andere manier geen reactie komt, stoïcijns wil ik niet zeggen, maar de realiteit lijkt bij deze mensen ook niet meer door te dringen of voor een reactie te zorgen, ze kijken je aan of je van Mars komt.
.
En zo kan ik dus niets met jouw verhaal Bart, ik zie alleen dat die wappie-experts gelijk hebben gekregen met hun waarschuwing vorig jaar, dat de vaccinschade vele en vele malen hoger is dan de corona-schade, en dat we weer dezelfde figuren en instanties zien die we ook al bij de vorige fake-pandemie zagen!
En bij de niet-geïnjecteerde mensen doet dat een belletje rinkelen, hoe dat bij een wel geïnjecteerd persoon (met deze chemische experimentele drab) uitpakt weet ik niet, maar ik zie wel bij de geïnjecteerde mensen een vorm van ontkenning (is ook weer een duur woord voor, maar als onderontwikkelde ken ik dat woord weer effe niet). 
Afijn, deze boer volgt de natuur, vertrouwt gewoon op zijn natuurlijke immuun systeem, en laat dat niet om zeep helpen door een stel geile machtswellustelingen!
De farmaceuten denken nu even voor God te kunnen spelen door het immuunsysteem te overrulen/ aan te passen / te activeren (of weet ik wat..), maar ik heb toch meer vertrouwen in mijn natuurlijke immuunsysteem wat in de loop van duizenden jaren ontwikkeld en constant bijgewerkt is door de natuur, dan een via een computer programma ontwikkeld chemisch drabje, want deze boer heeft in de praktijk wel geleerd, dat er geen enkel computer programma slimmer is dan wat de mens er in heeft geprogrammeerd (en nu krijg ik natuurlijk weer een lading over me heen... maar duidelijk moet zijn wat ik bedoel weer te geven) ofwel: dit gaat niet werken. 
De proeven met dit soort MRNA vaccins werd destijds stilgelegd omdat het aantal stervende resus apen even niet aan te voeren was, men kon geen aap in leven houden met deze  'wonder-methode- (ik meen meer dan honderd dode apen per week) ; en nu zijn dan, zoals in Israël duidelijk is geworden ; de mensen de laboratorium -aap of -rat geworden.
Het omzeilen van alle door de mens in duizenden jaren opgebouwde immuunsysteem met al zijn beveiligingen, door het buiten dit systeem om injecteren van dit chemische experimentele goedje, gaat  niet goed aflopen, dat voelt deze onderontwikkelde boer op zijn klompen af. 
We zien nu al de voorboden bij de vele her ontstane kankers en vele andere ziekten omdat het natuurlijke afweersysteem wordt overruled en/of uitgeschakeld.
Door dit overrulen/uitschakelen, kunnen oude ziekten ineens weer opstaan/doorgaan, die daarvoor door het natuurlijke immuunsysteem onder 'controle' waren.
De geïnjecteerde prut kent dit probleem immers niet, het natuurlijke immuunsysteem is naar de achtergrond gedrongen (zoals door vele wappie-wetenschappers is uitgelegd (failliet of niet...) en de kanker of wat voor ziekte dan ook ziet zijn kans en maakt de patiënt -af-.
.
Ik kan ze wel plaatsen, maar je wilt ze echt niet zien, de misvormde baby's die worden geboren nadat de moeder (vaak gedwongen door het ziekenhuis) dit geweldige wondermiddel had laten injecteren.
Dramatisch en traumatiserend voor de betreffende ouders.
Het ziekenhuis personeel daar heeft bloed aan hun handen, schande!!
Wanneer mij zoiets zou zijn overkomen, wel dan had deze boer even met zijn trekker het ziekenhuis plat gewalst,  maar ja, zoals ik eerder al vertelde hierboven, bij geïnjecteerde mensen lijkt het wel alsof er een knopje is omgezet van gezond-weldenkend-persoon naar braaf-volgend-schaap.
Een paar weken terug had ik nog hoop op een goede afloop, maar wat ik de laatste tijd zie, allemaal schapen die het normaal vinden dat er vele misvormde baby's worden geboren en andere zwangerschap problemen, totaal gezonde sporters die ineens met hartproblemen zitten etc. etc. etc. etc.; en dat men dat braaf als schaapje slikt, doet me welhaast beseffen dat dit setje mensen totaal verloren is!
.
Gereed voor de recycling!
.
Ik stop hier, ik kan uren doorgaan; maar je ziet het, of je ziet het niet!
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
“The preliminary report revealed that all four had been fully vaccinated for COVID-19.”

Maandag is er een "emergency meeting" tussen de WGO en Africa CDC.

We gaan een herhaling van zetten zien: meer beperkingen, meer vaccineren.

Omicron is de naam van deze nieuwe variant.
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/deze-radioloog-zegt-dat-de-vaccins-voor-meer-coronavarianten-zorgen/

en kijk ook eens naar (is nu Nederlandstalig ondertiteld)

https://commonsensetv.nl/uw-belangrijkste-video-ooit-de-grootste-leugen-is-ontmaskerd/
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
In onderstaande video bespreekt Mattias Desmet, hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit Gent in België, de maatschappelijke omstandigheden waaronder een bevolking uiteindelijk vrijwillig haar vrijheid opoffert.

Desmet, die ook een masterdiploma in statistiek heeft, ontdekte eigenaardige anomalieën in statistische analyses die tijdens de COVID-pandemie werden uitgevoerd, waardoor hij zich realiseerde dat onze wereldwijde samenleving een "massavormingstoestand" begint te betreden, een soort "collectieve hypnose" die nodig is voor de opkomst van een totalitair regime.
In dit Aubrey Marcus podcastinterview bespreekt Desmet de stapsgewijze formule die resulteert in deze collectieve hypnose, en hoe deze formule de afgelopen twee jaar is ingezet op de wereldbevolking.
Onnodig te zeggen dat hij ons waarschuwt om op deze weg door te gaan en oplossingen biedt die we kunnen nemen, zowel op individuele als collectieve basis, om het verlies van vrijheid te voorkomen dat zeker zal volgen als we niets doen.
Onzinnige modellering
Rond het einde van februari 2020 begon Desmet te kijken naar de sterftecijfers en andere statistieken, en realiseerde zich al snel dat er iets ernstig mis was met de modellen die aan het publiek werden gepresenteerd en werden gebruikt als rechtvaardiging voor het sluiten van "niet-essentiële" bedrijven en iedereen vertellen thuis te blijven.
De modellen overdreven de dreiging van SARS-CoV-2 sterk en eind mei 2020 was dit "onomstotelijk bewezen".
Het Imperial College in Londen voorspelde bijvoorbeeld dat als Zweden niet op slot zou gaan, er eind mei 2020 80.000 mensen dood zouden zijn. Welnu, Zweden koos ervoor om niet op slot te gaan, en tegen het einde van mei waren slechts 6.000 mensen overleden met de diagnose COVID-19.
Het vreemdste van alles, zegt Desmet, was dat iedereen bleef zeggen dat de tegenmaatregelen tegen het coronavirus gebaseerd waren op wiskundige modellen en wetenschap, maar "toen ontegenstoon werd bewezen dat de eerste modellen volledig verkeerd waren, gingen de maatregelen door, alsof er niets aan de hand was en de modellen goed waren."
Het is dus duidelijk dat modellering en wetenschap helemaal niet fundamenteel of zelfs maar deel uitmaakten van de vergelijking.
Dit, zegt Desmet, "was een sterk teken dat er op psychologisch niveau iets aan de hand was dat echt krachtig was."
Een andere tip dat er echt iets mis was, was het feit dat geen van onze politieke leiders rekening hield met de nevenschade van hun tegenmaatregelen.
Er was geen kosten-baten/risico-rendementsanalyse voor een van de tegenmaatregelen.
De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwde wel dat de maatregelen kunnen leiden tot extra sterfgevallen door hongersnoden.
Maar op geen enkel moment hebben we ooit een wiskundig model gezien dat rekening hield met beide kanten van de medaille - het dodental van het virus en de nevenschade van de tegenmaatregelen.
En zonder zo'n analyse zouden we niet kunnen beoordelen of de tegenmaatregelen misschien schadelijker zijn dan het virus.
Telkens wanneer u een volksgezondheidsmaatregel overweegt, is een kosten-batenanalyse essentieel.
Zonder dat kun je geen verstandige beslissing nemen.
Maar hier werden dergelijke basisprincipes genegeerd alsof de nevenschade onbelangrijk was.
*
De vier basisvoorwaarden voor 'massavorming'
Welke psychologische dynamieken en processen kunnen verantwoordelijk zijn voor deze schijnbare blindheid?
Na een paar maanden besefte Desmet eindelijk wat er aan de hand was.
De samenleving was (en is nog steeds) in de ban van een massahypnose, een psychologisch proces dat bekend staat als "massavorming" dat in de samenleving ontstaat wanneer aan specifieke voorwaarden wordt voldaan.
De centrale voorwaarde is een gebrek aan maatschappelijke binding.
Met andere woorden, sociaal isolement op grote schaal, en dat is precies waar de lockdowns over gingen.
Ons werd allemaal verteld dat elk contact met anderen, inclusief leden van onze eigen familie, een doodvonnis kon zijn.
Ik heb gehoord van mensen die al meer dan een jaar geen enkele persoon hebben ontmoet en de hele tijd opgesloten bleven in hun huis, uit angst voor besmetting.
Maar sociaal isolement was al voor de pandemie een wijdverbreid probleem.
Marcus citeert een enquête, waaruit bleek dat 25% van de respondenten geen enkele goede vriend had.
Bovendien waren de eenzaamste leeftijdsgroep jongvolwassenen, geen senioren, zoals meestal wordt vermoed.
Dus zelfs vóór de pandemie leden westerse samenlevingen aan een gebrek aan gemeenschap, wat een belangrijke voorwaarde is voor het "massavormingssyndroom" om in de eerste plaats op te duiken.
De tweede voorwaarde is dat een meerderheid van de mensen het leven als zinloos en doelloos moet ervaren.
Desmet citeert onderzoek waaruit blijkt dat de helft van alle volwassenen het gevoel heeft dat hun baan volledig zinloos is en geen waarde biedt voor zichzelf of anderen.
In een andere peiling, uitgevoerd in 2012, zei 63% van de respondenten dat ze "slaapwandelden" door hun werkdagen en geen enkele passie in hun werk stopten. Voorwaarde nr. 2 voor massavormingshypnose was dus ook vervuld, nog voordat de pandemie toesloeg.
De derde voorwaarde is wijdverspreide vrij zwevende angst en vrij zwevende ontevredenheid.
Vrij zwevende angst verwijst naar angst die geen duidelijke of duidelijke oorzaak heeft.
Als je in de jungle bent en merkt dat je wordt achtervolgd door een leeuw, hebben je angst en bezorgdheid een natuurlijke, gemakkelijk te identificeren oorzaak - de leeuw.
Wanneer je echter sociaal losgekoppeld bent en het gevoel hebt dat je leven geen betekenis heeft, dan kan er een vrij zwevende angst ontstaan die niet verbonden is met een mentale of fysieke representatie van een specifieke bedreiging.
Te oordelen naar de populariteit van antidepressiva en andere psychiatrische geneesmiddelen, was voorwaarde nr. 3 ook lang voor de pandemie vervuld.
De vierde voorwaarde is vrij zwevende frustratie en agressie, die de neiging heeft om de vorige drie op natuurlijke wijze te volgen.
Ook hier hebben de frustratie en agressie geen aanwijsbare oorzaak.
Wanneer aan de voorwaarden wordt voldaan, ontstaat massavorming
Wanneer aan deze vier voorwaarden wordt voldaan door een groot genoeg deel van de samenleving, zijn ze rijp voor massavormingshypnose.
Het enige dat nu nodig is, is een verhaal waarin de bron of oorzaak van de angst wordt geïdentificeerd en gespeld, terwijl tegelijkertijd een strategie wordt geboden om die oorzaak aan te pakken en te neutraliseren.
Door te accepteren en deel te nemen aan wat die strategie ook is, voelen mensen met vrij zwevende angst zich eindelijk uitgerust met de middelen om hun angst te beheersen en paniek te voorkomen.
Ze hebben het gevoel dat ze weer de baas zijn.
Interessant is dat wanneer dit gebeurt, mensen zich ook plotseling opnieuw verbonden voelen met anderen, omdat ze allemaal dezelfde aartsvijand hebben geïdentificeerd.
Dus worden ze verenigd in een heroïsche strijd tegen de mentale representatie van hun angst.
Deze nieuw gevonden solidariteit geeft hun leven ook een nieuwe betekenis en doel.
Samen werkt deze verbinding, hoewel gebaseerd op een valse premisse, om de psychologische ontkoppeling van de realiteit te versterken.
Het verklaart waarom zovelen zich hebben ingekocht in een duidelijk onlogisch verhaal en waarom ze bereid zijn deel te nemen aan de voorgeschreven strategie - "zelfs als het volkomen absurd is", zegt Desmet.
"De reden dat ze in het verhaal trappen, is omdat het leidt tot deze nieuwe sociale band", legt hij uit.
Wetenschap, logica en correctheid hebben er niets mee te maken.
"Door het proces van massavorming schakelen ze over van de zeer pijnlijke toestand van sociaal isolement naar de tegenovergestelde staat van maximale verbondenheid die bestaat in een menigte of een massa.
Dat op zich leidt tot een soort mentale roes, wat de echte reden is waarom mensen vasthouden aan het verhaal, waarom mensen bereid zijn om mee te gaan in het verhaal, zelfs, zoals we al zeiden, het is volkomen verkeerd, en zelfs als ze alles verliezen wat belangrijk voor hen is, persoonlijk. "
Deze verliezen kunnen hun mentale en fysieke gezondheid, hun huizen, levensonderhoud en materieel welzijn omvatten.
Het maakt allemaal niet uit als je in de hypnotische ban bent van massavorming.
En dit, zegt Desmet, is een van de meest problematische aspecten van dit psychologische fenomeen.
Massa's mensen worden zelfdestructief door hun bijziende focus.
*
19e-eeuwse massavorming
Gustave Le Bon, een Franse sociaal psycholoog die bekend staat om zijn studie van menigten, zei ooit:
"De massa's hebben nooit dorst naar de waarheid.
Ze keren zich af van bewijs dat niet naar hun smaak is en geven er de voorkeur aan om fouten te verweken, als fouten hen verleiden.
Wie hen illusies kan bezorgen, is gemakkelijk hun meester; wie probeert zijn illusies te vernietigen, is altijd zijn slachtoffer."
.
Het boek van Le Bon, "The Crowd: A Study of the Popular Mind",1 neemt een diepe duik in de kenmerken van menselijke menigten en hoe, wanneer ze in groepen bijeen zijn, mensen de neiging hebben om bewuste overwegingen op te geven ten gunste van onbewuste menigte-actie.
Hij waarschuwde dat als de samenleving geen gehoor zou geven aan sociaal isolement en het antireligieuze idee dat het leven geen doel heeft, we in een staat zouden terechtkomen waarin massavorming de norm zou worden.
Deze psychisch beschadigde mensen zouden het overnemen, en dat is precies wat er gebeurde.
Een belangrijk voorbeeld is het naziregime.
Desmet wijst erop dat terwijl we meestal denken aan dictaturen die voortkomen uit het gebruik van bruut geweld en angst, het nazi-regime - en het leiderschap waarmee we nu worden geconfronteerd - aan de macht kwam op de rug van dit diepe psychologische fenomeen dat bekend staat als massavorming.
Mensen namen GEWILLIG deel aan de nazi-gruweldaden vanwege de psychologische toestand waarin de samenleving zich bevond, het fenomeen van de massavorming, niet omdat ze bang waren voor hun leider.
Belangrijkste verschil tussen dictatuur en totalitarisme !!
Het is dus belangrijk om te beseffen dat klassieke dictaturen en totalitarisme voortkomen uit verschillende oorzaken.
Over het algemeen wordt de dictator in een klassieke dictatuur milder en minder agressief zodra dissidente stemmen, zijn oppositie, het zwijgen worden opgelegd.
Zodra hij de volledige macht heeft gegrepen, hoeft hij niet meer agressief te zijn en kan hij zijn toevlucht nemen tot andere middelen om de controle te behouden.
In een totalitaire staat gebeurt precies het tegenovergestelde.
Dit is cruciaal voor ons om te begrijpen, want in een totalitaire samenleving, zodra de oppositie het zwijgen wordt opgelegd, begaat de staat zijn grootste en wreedste wreedheden.
Een voorbeeld hiervan is Stalins zuiveringsplan in de jaren 1930, dat leidde tot de dood van ongeveer 80 miljoen mensen in één decennium.
Halverwege de jaren 30 begon het naziregime ook aan zijn krankzinnige zuivering, die resulteerde in de Holocaust.
Beide vonden plaats nadat de vocale tegenstand was geblust.
We bevinden ons nu op een ander keerpunt in de geschiedenis, waar het verzet tegen de pandemische waanzin het zwijgen wordt opgelegd.
Als we willen dat de mensheid overleeft en niet bezwijkt voor het wereldwijde totalitarisme, moeten we ons ertegen blijven uitspreken, want als we stoppen, dan zullen de echte gruweldaden beginnen.
Met andere woorden, we hebben nog niets gezien.
Het ergste moet nog komen – als we stilvallen !!!!!
Hier is nog een belangrijk punt.
Totalitairen stoppen niet met het begaan van gruweldaden zodra de oppositie is overwonnen.
Het breidt zich alleen maar uit naar nieuwe groepen.
Desmet vertelt hoe Stalin van de ene zondebok naar de andere wisselde, omdat hij steeds geen groepen meer had om de schuld te geven en ze liet vermoorden.
Uiteindelijk vermoordde hij de helft van zijn communistische partijleden, ook al hadden de meesten niets verkeerds gedaan en waren ze loyaal aan hem.
Dat is iets om over na te denken in onze huidige situatie.
Op dit moment zijn 'anti-vaxxers' de oppositie die het totalitaire regime wil vernietigen. Zodra er geen 'anti-vaxxers' meer zijn, zeg maar, theoretisch, dat iedereen in de wereld de kans kreeg, zou de oppositie die moet worden afgeschaft een andere groep worden.
Dus, als je op dit moment "gevaccineerd" bent en al je boosters op de kruistocht toejuicht tegen degenen die de injectie niet willen, weet dan dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het jouw beurt is om ergens het slachtoffer van te worden. !!!!!!!
Het tragische einde dat alle massavormingssamenlevingen te wachten staat.
Het lot van degenen die bezwijken voor massavorming en het totalitarisme omarmen, is in zekere zin bijzonder tragisch vanwege een ander merkwaardig iets dat zich voordoet. Mensen die in de ban zijn, zijn het er vaak over eens dat ze het verdienen om te sterven en gaan gewillig naar hun dood.
Dit, zegt Desmet, is wat er gebeurde met veel van Stalins partijleden die zonder duidelijke reden de doodstraf kregen.
Zoals Marcus opmerkte, is dit in feite menticide, het doden van de geest.
Het psychologische proces van menticide degradeert de mentale vermogens zo dat rationeel denken niet langer mogelijk is, waardoor je diep goedgelovig wordt.
In deze staat koop je elk verhaal zonder kritisch na te denken.
Massavorming creëert ook altijd meer van de omstandigheden waardoor het in de eerste plaats kon ontstaan.
Dus uiteindelijk zullen mensen die onder massavormingshypnose zijn, een groter sociaal isolement voelen dan ooit tevoren, minder betekenis en doel in het leven, en meer vrij zwevende angst en vrij zwevende agressie dan voorheen.
Massavorming wist ook individualiteit uit.
De groep wordt allesbepalend en het individu onbelangrijk.
Daarom is het acceptabel en aangenaam om je te horen dat je ouders of kinderen verdienen of moeten sterven voor de verbetering van de samenleving.
"Iedereen wordt in wezen even dom," Zegt Desmet.
"Het maakt niet uit hoe slim of intelligent ze voorheen waren.
Ze verliezen alle capaciteit tot kritisch denken, ze verliezen alle individuele kenmerken."
Toegepast op vandaag is dit schokkend relevant.
Het helpt uitleggen hoe en waarom ouders bereid zijn om hun kinderen in de rij te zetten voor een experimentele injectie die hen kan uitschakelen of doden.
"Totalitarisme is een monster dat ALTIJD zijn eigen kinderen verslindt", zegt Desmet.
Massavorming in actie
Een ander belangrijk punt is dat, typisch, slechts 30% van de mensen in een totalitaire samenleving daadwerkelijk onder de hypnotiserende betovering van massavorming is.
Het lijkt groter, maar ze zijn eigenlijk in de minderheid.
Er is echter meestal nog eens 40% die gewoon meegaat met het programma, ook al zijn ze niet overtuigd.
Ze willen niet opvallen door tegen de heersende stroming in te gaan.
De overige 30% is niet gehypnotiseerd en wil de anderen wakker schudden.
Een belangrijke strategie om massavorming te doorbreken en totalitarisme te voorkomen, is dat andersdenkenden zich verenigen als één grote groep, waardoor hekkensluiters die nog niet volledig gehypnotiseerd zijn een alternatief krijgen voor het meegaan met de totalitairen.
De zogenaamde Ash-experimenten toonden duidelijk aan dat zeer weinig mensen, slechts 25%, bereid zijn om tegen de menigte in te gaan, ongeacht hoe absurd en duidelijk verkeerd de mening van de menigte is.
Tweederde van de mensen is bereid mee te gaan in 'idiocratie'.
Keer op keer laten massavormingsgebeurtenissen en experimenten ons zien dat er drie groepen mensen zijn: degenen die betoverd raken en eigenlijk geloven dat het verkeerde antwoord het juiste is; degenen die weten dat het antwoord verkeerd is, maar de waarheid niet durven te vertellen, zodat ze het eens zijn met wat ze weten dat vals is; en degenen die het antwoord weten, hebben het mis en zeggen dat.
Hoe massavorming te breken.
Dit alles wijst op wat het antwoord is.
Wat dissidenten volgens Desmet moeten doen, is zich verenigen tot één grote groep.
Dit geeft de grootste groep van 40% - de hekkensluiters die alleen meegaan met het programma omdat ze bang zijn om te worden verbannen - een alternatief platform voor sociale binding.
De meesten van hen zullen zich waarschijnlijk aansluiten bij de dissidente anti-totalitaire groep in plaats van de totalitaire denkwijze te volgen waar ze het niet helemaal mee eens zijn.
Op dat moment is de massavorming klaar.
De totalitaire staat is voorbij omdat de neutrale hekkensluiters, die massavorming mogelijk maakten om wortel te schieten en te groeien, nu niet langer deelnemen aan dat proces.
En zonder massavorming kan een totalitaire overname niet slagen.
Ten tweede moeten we ons luid blijven uitspreken.
Je uitspreken kan helpen het aantal mensen dat gehypnotiseerd wordt te minimaliseren.
Het kan ook sommigen wakker maken die al in de ban zijn van massavorming.
Volgens Desmet is ook aangetoond dat het uitspreken van de gepleegde gruweldaden beperkt.
"Naar mijn mening is het geen optie om te stoppen met spreken", zegt hij. "Het is het belangrijkste wat we kunnen doen."
Het is niet makkelijk.
Zoals besproken door Marcus en Desmet, heeft het totalitaire regime het voordeel dat het in staat is om het verhaal te beheersen via een gecentraliseerde media.
Het is niet verrassend dat massamedia een belangrijk instrument zijn voor het succesvol creëren van massavorming.
Een derde actiepunt is het creëren van parallelle structuren.
De kracht van deze strategie werd aangetoond door Vaclav Havel, een politieke dissident die uiteindelijk president van Tsjechoslowakije werd.
Een parallelle structuur is elke vorm van bedrijf, organisatie, technologie, beweging of creatieve bezigheid die past binnen een totalitaire samenleving terwijl het er moreel buiten staat.
Zodra er voldoende parallelle structuren zijn gecreëerd, wordt een parallelle cultuur geboren die functioneert als een heiligdom van gezond verstand binnen de totalitaire wereld.
Havel legt deze strategie uit in zijn boek 'De kracht van de machtelozen'.
Zoals Desmet opmerkte, zal het totalitarisme uiteindelijk altijd zichzelf vernietigen.
De psychologische onderbouwing is zo zelfdestructief dat het systeem uit elkaar valt.
Dat is het goede nieuws.
Het slechte nieuws is dat een totalitair systeem lange tijd kan overleven voordat het uitvalt, en dat er aan het einde meestal weinig overlevenden zijn.!.!.!
Dat gezegd hebbende, gelooft Desmet dat dit nieuwe wereldwijde totalitarisme instabieler is dan regionale door dictators geleide totalitaire systemen, dus het kan zichzelf sneller vernietigen.
De sleutel is dus om buiten het totalitaire systeem te overleven terwijl we wachten tot het zichzelf vernietigt.
We moeten echter nog steeds in woord en daad van mening verschillen om de gruweldaden te beperken en de schade te beperken.
Uiteindelijk is het, net als in de geneeskunde, veel gemakkelijker om totalitarisme te voorkomen dan later te proberen los te breken.
Om dat te doen, moeten we de vier grondoorzaken van massavorming in de samenleving voorkomen: sociaal isolement, doelloosheid, vrij zwevende ontevredenheid / angst en vrij zwevende frustratie / agressie.
Dit zal de taak zijn van degenen die overblijven zodra dit wereldwijde totalitarisme-experiment mislukt en valt.
Jos Agterbos 1 week geleden geplaatst
@Jan Schotsman,

Super dat je de verschillende onderwerpen omtrent het globalistische totalitaire systeem in oprichting aansnijdt. Het bovenstaande stuk over de massavorming/-hypnose vind ik zeer aannemelijk en (enigszins) herkenbaar.
Ook ik ben veroordeeld door mijn familieleden door mij als egoïst te bestempelen omdat ik me niet chemisch wil laten drabberen (=injecteren). Puur om mijn ouders te 'beschermen'. Ik denk dat het morele denken, dus het niet beoordelen van een ander, ook (deels?) uitgeschakeld wordt, zodanig, dat ze zelfs in staat zouden zijn om mij aan te geven aan de lokale 'veiligheidsdiensten' als een 'staatsvijand' van de overheid. Ik kan het mis hebben hoor.
En toch ben ik niet boos op ze. Ze zijn het slachtoffer van de mentale staat t.g.v. hun chemische drab. O, en de geestelijke staat van ontkenning heet met een mooi woord " Cognitieve Dissonantie ". Dat is toch het woord wat je zocht in één van de reakties hierboven, toch?

Enfin, laten we maar beginnen met het uitspreken van de waarheid en deze zo goed mogelijk onderbouwen met duidelijke aanwijzingen die we kunnen vinden op het internet.

Met vriendelijke groet,

De Anti-Vaxxer (bijnaam: Wappie)
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Joost Meerloo heeft onderzoek gedaan naar hoe een bevolking gemanipuleerd kan worden:  “The Rape of the Mind: The Psychology of Thought Control, Menticide, and Brainwashing”.

In zijn boek met bovenstaande titel schrijft hij: “Logic can be met with logic, while illogic cannot—it confuses those who think straight. The Big Lie and monotonously repeated nonsense have more emotional appeal in a cold war than logic and reason. While the enemy is still searching for a reasonable counter-argument to the first lie, the totalitarians can assault him with another.”
Jan Schotsman 4 dagen geleden geplaatst
covid-19 injectie 173 X dodelijker dan de griep prik. bekijk de video van professor Capel:    op naar de derde prik  ... 
Jan Schotsman 3 dagen geleden geplaatst
.. ('t is een Google vertaling ...) ... VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG Gegevens suggereren dat 1 op de 317 jongens van 16 tot 17 jaar myocarditis krijgt van de COVID-injecties, en na een derde booster kan dat aantal nog hoger zijn VAERS-rapportage wordt waarschijnlijk ondergerapporteerd met een factor 41.  Aangezien er meer dan 8.000 binnenlandse sterfgevallen zijn gemeld aan VAERS, en 98% van die sterfgevallen "overtollige sterfgevallen" zijn, suggereert dit dat tot nu toe maar liefst 300.000 Amerikanen mogelijk zijn overleden aan de COVID-opnamen Berekeningen op basis van overheidsgegevens van 35% van de wereldbevolking suggereren dat we gemiddeld ongeveer 411 mensen per miljoen doses doden.  Moderna en Pfizer zijn beide regimes met twee doses, wat dit opdrijpt tot 822 sterfgevallen per miljoen volledig gevaccineerden.  En dat is nog maar de sterfte op korte termijn.  We hebben nog steeds geen idee hoe deze opnamen de mortaliteit en morbiditeit op de langere termijn kunnen beïnvloeden Een Italiaans onderzoek wees uit dat als de COVID-sterftedefinitie zou worden gewijzigd om alleen die gevallen op te nemen waarin er geen reeds bestaande comorbiditeiten waren, de mortaliteit door COVID slechts 2,9% van het totale gerapporteerde aantal bedraagt.  Dit suggereert dat als een COVID-sterfgeval zou worden geherdefinieerd tot een sterfgeval dat daadwerkelijk "van" COVID is in plaats van "met" COVID, het dodental aanzienlijk kleiner zou kunnen zijn dan 760.000 sterfgevallen en mogelijk kleiner zou zijn dan het aantal doden door de vaccins Het dodelijkste vaccin ooit gemaakt is het pokkenvaccin, dat 1 op de 1 miljoen gevaccineerde mensen doodde.  De COVID-injecties doden 822 per miljoen volledig gevaccineerden, waardoor het meer dan 800 keer dodelijker is dan het dodelijkste vaccin in de menselijke geschiedenis .. het gehele verhaal: ** In dit interview bespreekt Steve Kirsch, uitvoerend directeur van het COVID-19 Early Treatment Fund, enkele van de COVID-prikgegevens die hij tijdens verschillende vergaderingen heeft gepresenteerd aan de Amerikaanse Food and Drug Administration en de Centers for Disease Control and Prevention. Bijvoorbeeld, tijdens de 17 september 2021, FDA VRBPAC (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee) vergadering,1 Kirsch citeerde gegevens die suggereren dat 1 op de 317 jongens van 16 tot 17 jaar myocarditis krijgt van de schoten, en na een derde booster kan dat aantal nog hoger zijn.  Hij haalde ook gegevens aan waaruit blijkt dat het Pfizer-schot veel meer mensen doodt dan het bespaart.  Ik zal daar hieronder meer details over geven. Kirsch kwam hier niet in vanwege een vooropgezette mening over vaccins.  Hij en zijn familie hebben allemaal twee doses van de COVID-prik gekregen. Pas achteraf dat hij over problemen van anderen begon te horen, begon hij diep in de gegevens te duiken.  Hij legt uit: "Nadat ik was gevaccineerd, vroeg een vrouw me: 'Moet ik me laten vaccineren?'  Ik zei: 'Natuurlijk moet je dat doen.  Dit is het veiligste ooit.  Niemand is overleden en er zijn geen bijwerkingen.  Die moderne technologie moet je krijgen.'  Ik zing uit het liedboek. En toen zei ze iets dat me uit de koers gooide omdat ik zei: 'Waarom stel je zo'n domme vraag?' Ze zei: 'Nou, drie van mijn familieleden kregen het vaccin en ze stierven binnen een week.'  Ik zei: 'Nee, nee, dat kan niet waar zijn.  Dat kan niet gebeuren.' Ik probeer haar ervan te overtuigen dat ze zich vergist heeft, dat het iets anders moet zijn geweest.  Ik schreef haar: 'Statistisch gezien kun je niet drie mensen laten sterven aan het vaccin, dat niemand doodt.'  Ze schreef terug en zei: 'Ja, maar ze zijn dood.' Dat was een game-changing moment voor mij ... maar ik was nog steeds in ontkenning ... Ik opereerde [vanuit de positie] dat de FDA nog steeds op dezelfde [conservatieve] manier werkt [vroeger], maar ze zijn niet ... ik begreep ook niet dat de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention nu missiegedreven zijn en dat de missie is om een naald in elke arm te krijgen.  Mijn vertrouwen was in de bureaus. Het volgende incident betrof mijn tapijtreiniger, Tim Damroth.  Hij verscheen met een masker op.  Ik zeg: 'Hé, jullie moeten je allemaal laten vaccineren.  Als je eenmaal gevaccineerd bent, hoef je geen mondkapje meer te dragen.'  En hij zei: 'Nou, ik heb me wel laten vaccineren, maar ik had een extreme reactie.  Ik kreeg een hartaanval twee minuten nadat ik was ingespoten.'  Hij beschreef ook dat zijn vrouw Parkinson-achtige symptomen had [ontwikkeld].  Haar linkerhand trilde ongecontroleerd." De prijs die waarheidsvertellers betalen De gegevens zijn uiteindelijk wat hem ervan overtuigde dat mensen de waarheid over deze schoten moeten worden verteld, omdat ze zonder dat geen geïnformeerde toestemming kunnen geven.  Hij heeft veel opgeofferd om precies dat te doen, inclusief professionele relaties en miljoenen dollars aan gederfde inkomsten. "Ik zette mijn leven in de wacht en begon in de verschillende databases te kijken en met mensen te praten om te begrijpen wat er aan de hand was," Kirsch zegt.  "En elke plaats waar ik keek, werd [de waarheid] me duidelijker.  En dus schreef ik op 25 mei 2021 dit 250 pagina's tellende artikel voor TrialSiteNews.  Het is misschien wel het langste artikel voor TrialSiteNews ooit gepubliceerd. Toen ik dat artikel schreef, stopte binnen een week elk lid van de wetenschappelijke adviesraad van mijn [COVID-19 Early Treatment Fund] - er waren 14 wetenschappers uit de hele Verenigde Staten en op verschillende gebieden met verschillende expertise.  Ze zeiden dat ik 'een slecht mens' was en dat ze nooit meer met me wilden praten in hun leven. Ik smeekte hen en zei: 'Kijk, als ik de analyse verkeerd heb, vertel me dan waarom kun je me niet vertellen waar ik het verkeerd heb gedaan.'  En ze wilden niets zeggen.  Ze zeiden gewoon: de vaccins zijn veilig en ik zou me moeten schamen." Kirsch heeft ook een PDF-diavoorstelling van 177 pagina's gemaakt en ingediend bij de VRBPAC-hoorzitting van 26 oktober 2021, getiteld"Vragen over het COVID-vaccin".2  Het is een absolute schat aan informatie en ik zou je willen aanmoedigen om deze geweldige bron te bekijken die hij in realtime bijwerkt. VAERS-gegevens waarschijnlijk uitgeschakeld met factor 41 In zijn video, "Vaccine Secrets: COVID Crisis",3 in de eerste aflevering van "The False Narrative Takedown Series" legt Kirsch uit hoe de COVID-priksterfte kan worden geschat, wat hij en een team van statistici hebben gedaan op basis van verschillende bronnen, waaronder maar niet beperkt tot het Amerikaanse Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Kirsch schat dat de VAERS-rapportage met een factor 41 is afgenomen en dat ergens tussen de 150.000 en 300.000 Amerikanen zijn overleden aan de COVID-opnamen. "We hebben naar acht verschillende manieren gekeken en VAERS is slechts een van de manieren. Dus als mensen zeggen: 'Je kunt VAERS hier niet voor gebruiken, je kunt de causaliteit niet [berekenen] [op basis van VAERS-gegevens], dan zeg ik: 'Prima. We kregen hetzelfde antwoord op zeven andere manieren. In de VAERS-analyse hebben we vastgesteld dat VAERS met een factor 41 te veel werd gerapporteerd, wat heel redelijk is ... Tien jaar geleden hadden we een systeem waarbij we eigenlijk alle niet-gerapporteerde dingen in VAERS konden ontdekken, en ze ontdekten dat VAERS maar liefst 95 keer ernstig onder gerapporteerd was.  Vaccins waarvan we dachten dat ze veilig waren, ze zijn helemaal niet veilig. Dus, wat deden ze? Ze hebben het project om zeep geschoten. Dus de reden dat we vandaag zo'n slecht systeem hebben, is dat het opzettelijk is.  Als we een goed systeem hadden, zou het alle gebreken laten zien voor al deze vaccins die we mensen hebben gegeven." Het systeem is duidelijk opzettelijk ontworpen vanuit een technisch oogpunt om het aantal ingevoerde gevallen radicaal te verminderen. Het duurt meer dan 30 minuten om een enkel rapport te voltooien en u kunt het niet opslaan totdat het is voltooid, dus als u wegloopt en een time-out krijgt, moet u helemaal opnieuw beginnen. Kirsch kent een neuroloog in Californië die beweert 2.000 COVID-prikgewonden patiënten te hebben (op een klantenbestand van 20.000), maar ze heeft slechts twee meldingen ingediend bij VAERS.  Voor de rest heeft ze geen tijd.  Ze rapporteert dus met een factor 1.000.  Hoewel artsen wettelijk verplicht zijn om meldingen van bijwerkingen in te dienen, is er geen handhaving en geen straf voor het niet indienen. Het is ook belangrijk op te merken dat niemand wordt betaald om deze gegevens in te voeren. Dat zou voor de meeste clinici een parttime baan kunnen zijn, als ze alle bijwerkingen en sterfgevallen op verantwoorde wijze zouden melden. COVID-schoten zijn veel dodelijker dan de infectie Over het algemeen suggereren de berekeningen van zijn team dat we wereldwijd 411 mensen per miljoen doses doden (en onthoud dat Moderna en Pfizer beide regimes met twee doses zijn).  En dat is nog maar de sterfte op korte termijn.  We hebben nog steeds geen idee hoe deze opnamen de mortaliteit op de langere termijn kunnen beïnvloeden. Om de zaken in verder perspectief te plaatsen, bleek op 21 oktober 2021 uit een Italiaans onderzoek dat door de DEFINITIE van COVID-sterfte te wijzigen om alleen gevallen op te nemen waarin COVID-19 de primaire doodsoorzaak was en er geen comorbiditeiten waren, het dodental met 97% daalde, van 130.000 naar minder dan 4.000. Kirsch gelooft dat het werkelijke dodental door COVID-19 in de VS ongeveer 50% van het gerapporteerde aantal kan zijn.  Dit betekent dat ongeveer 380.000 Amerikanen stierven aan COVID-19 (in plaats van aan COVID), terwijl het COVID-"vaccin" maar liefst 300.000 heeft gedood.  Met andere woorden, het is mogelijk dat de remedie erger is dan de ziekte. COVID-injectie is het dodelijkste 'vaccin' ooit gemaakt Het wordt echter nog erger.  In het kinderproces van Pfizer leed een van de deelnemers, de 12-jarige Maddie De Garay, aan een aantal verwoestende gebeurtenissen, waaronder verlamming.  Deze bijwerking werd echter verkeerd gerapporteerd en neergezet als 'buikpijn'.  Noch de FDA noch de CDC heeft de zaak onderzocht, ondanks de belofte om dit te doen.  Pfizer heeft geweigerd het ook te onderzoeken. Deze COVID-vaccins zijn meer dan 800 keer dodelijker dan het dodelijkste vaccin in de menselijke geschiedenis.  Dit is dus geen close call.  Deze vaccins zijn de dodelijkste vaccins die ooit door de mens zijn gemaakt.  En ze worden gepromoot als veilig en effectief. ~ Steve Kirsch In het jeugdproces raakte 1 op de 1.131 kinderen verlamd.  Ondertussen toont de volwassen proef van Pfizer aan dat de injectie één COVID-dood bespaart voor elke 22.000 volledig gevaccineerde mensen.  Maar voor kinderen wordt geschat dat we meer dan 630.000 kinderen volledig moeten vaccineren om één leven te redden.  Dat betekent dat we maar liefst 557 kinderen per gered leven permanent kunnen uitschakelen. Ondertussen is er nergens ter wereld een enkel rapport van een gezond kind dat sterft aan SARS-CoV-2-infectie. Dit betekent dat het aantal dat nodig is om te vaccineren om een verder gezond kind te redden van COVID-dood eigenlijk oneindig is, omdat ze om te beginnen niet sterven aan COVID.  Het lijdt gewoon geen twijfel dat bij kinderen de COVID-injectie geen voordeel en alle risico's is. Kirsch merkt op: “Dr. Paul Offit was interviewed 20 years ago on ‘CBS 60 Minutes,’ and he said the smallpox vaccine is so dangerous that we would never consider doing that in modern times. It's the most dangerous vaccine ever invented ... and the smallpox vaccines only kills one person per every million-people vaccinated, which is a lot. You vaccinate 300 million people, you're going to kill 300 people. That is unacceptable according to Offit, but he just voted for a vaccine that kills 822 people per million fully vaccinated [assuming a two-dose regimen]. That means these COVID vaccines are over 800 times deadlier than the deadliest vaccine in human history. So, this isn't a close call. These vaccines are the deadliest vaccines ever created by man. And they're promoted as safe and effective.” COVID-schot wordt dodelijker naar hoe jonger je bent Op basis van een verzoek van Dr. Peter McCullough analyseerde Kirsch ook COVID-priksterfte op basis van leeftijd met behulp van de VAERS-gegevens.  Voor 80-jarigen ontdekte hij dat we twee mensen doden om er een te redden.  Voor 20-jarigen doden we er zes om er één te redden. Hoe jonger je bent, hoe groter het risico.  De Kostoff-analyse4 vond dit algemene patroon ook.  Ronald N. Kostoff is een onderzoekspartner in Gainesville, Virginia, die in 2016 een expert review schreef over onderrapportage van bijwerkingen in de biomedische literatuur.5 In een recensie gepubliceerd in oktober 2021, ontdekte Kostoff dat vijf ouderen worden gedood door de schoten voor elke geredde oudere persoon, en de verhoudingen worden erger naarmate je ouder wordt.  Dat gezegd hebbende, "de vaccins zijn niet logisch voor elke leeftijdsgroep, wat precies hetzelfde is dat ik onafhankelijk heb gevonden," zegt Kirsch. "Niemand zou deze vaccins moeten krijgen.  Er is geen kosten-batenanalyse die ik heb gezien die aantoont dat het gunstig is ...  Ik bedoel, je gaat geen interventie nemen die je net zo waarschijnlijk zal doden als om je te redden. Je wilt een interventie nemen die minstens 10 keer meer kans heeft om je te redden dan om je te doden, omdat het een optionele interventie is.  Wat voor soort bedrijf heeft u dat een interventie neemt die een marginaal voordeel heeft voor een volledig onbekend risicoprofiel op korte en lange termijn? Het andere dat ik wil zeggen is dat, het argument van het maatschappelijk voordeel, mensen zeggen: 'Je bent egoïstisch omdat je niet bent gevaccineerd.'  Nou, dat is irrationeel. Heb je ooit een CDC-analyse gezien die je het maatschappelijke voordeel van vaccinatie laat zien?  Het bestaat niet.  En er is een reden waarom het niet bestaat, omdat het maatschappelijke voordeel zo klein zou zijn dat het belachelijk is.  Tegenwoordig weten we dat de gevaccineerden evenveel kans hebben om het virus te verspreiden als de niet-gevaccineerden.  Dus waar is het maatschappelijke voordeel? Als er geen nadelen [aan het schot] zijn, dan zouden mensen zeggen, zeker, misschien is er een maatschappelijk voordeel.  Dat zal ik doen.  Maar hier staat je leven op het spel en uit de gegevens blijkt dat ongeveer 1 op de 1.000 mensen door deze vaccins om het leven komt.  Dus, als ik zeg, hé, stel dat het opofferen van je leven 100 persoonsjaren zou kunnen redden (bijvoorbeeld 10 mensen die nog eens 10 jaar van het leven krijgen). Toen ik dit vroeg in een clubhuiskamer met een paar honderd mensen, stak niemand zijn hand op om dat vrijwillig te doen - om hun leven op te offeren om 100 persoonsjaren te redden.  Ik zei: 'Oké, hoe zit het met 1.000 persoonsjaren?  Als je je leven zou kunnen opofferen om mensen 1000 persoonsjaren te redden, zou je het dan doen?  Niemand zou dat doen.  Het is onzinnig. We hebben een grondwettelijk recht op leven ... En ik denk niet dat je er egoïstisch over doet.  Je hebt een familie, je hebt vrienden, je hebt geliefden, je hebt mensen met wie je omgaat ... Waarom zou ik je vragen om je leven op te offeren?  Om mensen te redden die je niet kent? Iedereen heeft zijn eigen manier om bij te dragen aan de samenleving.  Waarom zouden we ooit iemand vragen om [zijn leven op te offeren voor een potentieel sociaal voordeel]?  Misschien moeten we Joe Biden vragen: 'Joe, als je je leven zou kunnen opgeven om 1.000 persoonsjaren te redden, zou je dat dan doen?'  Het zou heel interessant zijn om te zien wat hij zegt." CDC voert opnieuw statistische magie uit Tegen al deze gegevens hebben we een recente CDC-analyse,6 die concludeerde dat mensen die de COVID-prik krijgen tweederde minder kans hebben om te sterven aan welke oorzaak dan ook. "Ik stuurde Janet Woodcock mijn deck met 180 vragen.  Ik zei: 'Janet, ik wed dat je geen van deze 180 vragen kunt beantwoorden. Gaat dit u toch aan?' Ze stuurt een e-mail terug met de tekst: 'Kijk naar de CDC-analyse, waaruit blijkt dat nadat je de prik hebt gekregen, er een tweederde daling van de mortaliteit is.' My friends and I, when we saw in that paper, we were laughing our heads off over here. The stats on 18- to 44-year-olds [show] 35% die from accidents. The rest die from disease — cancer, heart disease, whatever. The only way to get a two-thirds reduction [in all-cause mortality] is if nobody dies from anything anymore — any disease — and we also reduce the number of accidents that they have ... This is the immortality drug. All kidding aside, there's no mechanism of action that could possibly justify that people are going to be better off from a health perspective after getting these vaccinations. Zero. Er wordt niets verbeterd.  Je bent niet onsterfelijk. Je bent precies het tegenovergestelde; je immuunsysteem is aangetast. Je hebt ook meer kans om COVID te krijgen.  In het Verenigd Koninkrijk laten de overheidscijfers zien dat 40-jarigen, nadat de wittebroodsweken voorbij zijn, meer dan twee keer zoveel kans hadden om besmet te raken als ze werden gevaccineerd. In de VS heb je ziekenhuizen waar je een vaccinatiegraad van 50% hebt en de ziekenhuisopnames zijn 90% gevaccineerde mensen.  Je kunt deze statistieken niet verzinnen. In feite werd de CDC geconfronteerd met deze statistieken door Aaron Siri, die erover schreef op zijn substack, en ze negeerden ze gewoon.  Dus ze verzinnen dingen [en] dit artikel laat zien dat de CDC alles kan uitzetten en zolang het dat kleine CDC-logo erop heeft, zullen mensen het geloven, hoe belachelijk het ook is. En niemand in de medische gemeenschap bekritiseerde het.  Ik schreef er een zeer populair artikel over op mijn substack met de titel:'FDA Discovers Fountain of Youth.'" Grootste fraude in de geschiedenis Alles bij elkaar genomen is de COVID-vaccinatiecampagne de grootste medische fraude in de moderne geschiedenis.  Zoals Kirsch zegt, is het een kaartenhuis, bijeengehouden door geloof in gegevens die er niet zijn en het vermijden van confrontatie met de veiligheidssignalen in het VAERS-systeem en andere studies die niet in verhouding staan tot het verhaal. Ze vermeden zelfs de vaststelling van een van 's werelds beste pathologen (Peter Schirmacher) dat ten minste 30% tot 40% van de sterfgevallen twee weken na het vaccin door het vaccin werd veroorzaakt.  Ze beweren nog steeds dat er geen sterfgevallen zijn die zijn toegeschreven aan de Pfizer- of Moderna-vaccins.  Dat is belachelijk. "Ik heb nog nooit zoiets gezien, en ik heb nog nooit van zoiets gehoord, omdat de samenzweerders die dit valse verhaal vertellen alle drieletterige agentschappen zijn onder het ministerie van Volksgezondheid en Human Services - de FDA, CDC en NIH. Ze doen er allemaal aan mee, het Congres is er helemaal in, de mainstream media doen er allemaal aan mee en de medische gemeenschap is er helemaal in.  Ze kunnen het zich niet veroorloven om zich nu terug te likken omdat ze er te diep in zitten. Het zou voor hen te gênant zijn. We zeggen al maanden: 'Jullie moeten naar de VAERS-gegevens kijken', en ze hebben ons genegeerd en gecensureerd in plaats van ons met dialoog te betrekken - en geen van deze mensen zal ons in dialoog brengen. We vertellen de zogenaamde 'factcheckers' waar ze moeten kijken en welke vragen ze aan de CDC moeten stellen om onze verhalen te verifiëren en ze volgen nooit op.  De 'factcheckers' weigeren allemaal om op een opgenomen telefoon of Zoom-gesprek te komen, omdat ze niet willen worden ontmaskerd als bevooroordeeld. Een strategie om dit te veranderen is dat we een reeks advertenties gaan uitvoeren.  Elk van de advertenties zal een unieke persoonlijkheid bevatten, zoals een Dr. Peter McCullough, een sportfiguur, artsen, slachtoffers enzovoort.  Ze zullen hun persoonlijke anekdotes vertellen over wat hen is overkomen.  En ze zullen zeggen: 'Kijk, voordat je je laat vaccineren, controleer de feiten.  Luister naar de andere kant van het verhaal.' Het is een redelijke vraag. En we zullen ze vertellen waar ze naartoe moeten gaan om de kant van het verhaal te horen die de reguliere media hen niet toestaan te horen.  En dan laten we ze zelf een mening vormen.  Mensen horen de andere kant van het verhaal niet en het Witte Huis helpt het te onderdrukken. Als het Witte Huis een hitlist van censuur heeft, is het heel duidelijk wat er aan de hand is. Wanneer in de geschiedenis hebben we dat gedaan? Zie je McCullough wel eens op CNN?  Nee, want ze willen je maar één kant geven en ze geven je bewust maar één kant ervan, en dat weten ze.  Als ze de indruk willen wekken dat ze in balans zijn, zullen ze iemand kiezen die geen expert is en hen interviewen.  Robert Malone zal nooit op CNN te zien zijn.  Malone heeft het mRNA-vaccin uitgevonden en toch komt hij niet in aanmerking om erover te praten op CNN? America used to be a country that embraced a diversity of views, and you had freedom of speech, you had freedom to express your opinion. You had the freedom to tell the truth. No more. That freedom has been taken away. If you don't agree with the mainstream narrative, you're silenced. And so, what we're going to do is run the series of ads, and we'll only be able to run it on alternate media because the mainstream media won't run our ads because the ads encourage people to hear the other side of the issue.” More Information Nogmaals, u kunt Kirsch's 177-pagina's tellende PDFdownloaden,   ( https://www.skirsch.com/covid/VRBPAC-10-26-21.pdf )  boordevol vragen en gegevens over het COVID-vaccin. Ik dring er ook bij u op aan om zijn "False Narrative Takedown" (TFNT) -serie te bekijken, die u kunt vinden op zijn Rumble-kanaal. Je kunt ook zijn website bekijken, skirsch.io,of hem volgen op zijn sociale media-accounts, waaronder Twitter, Gab, Telegram en LinkedIn.  Om op de hoogte te blijven van zijn laatste onderzoeken, kunt u zich abonneren op zijn Substack-kanaal. Als u het zich kunt veroorloven, overweeg dan om u aan te melden voor een betaald abonnement. Bepaalde artikelen zijn ook te vinden op TrialSiteNews. "Substack is echt belangrijk omdat ze mensen die de waarheid vertellen niet censureren," Kirsch zegt. "Dus ik moedig mensen echt aan om platforms zoals Substack te ondersteunen. Ik krijg daar ook een deel van, en al het geld dat ik krijg, zal ik 100% doneren aan het financieren van advertenties en om dit te bestrijden. Als we 100.000 abonnees kunnen krijgen voor $ 5 per maand, is dat $ 500.000 per maand die we kunnen uitgeven om valse verhalen te bestrijden. Dat is serieuze vuurkracht. Mensen vragen me, waarom doe ik dit?  Ik spaar hier geen geld aan. Ik heb geen belangenverstrengeling.  Ik heb geen geschiedenis als complotdenker of verspreider van desinformatie.  We zijn al onze vrienden kwijt.  Ik werd gedwongen mijn baan op te zeggen omdat ik me wilde uitspreken tegen de vaccins. Ik verlies hier geld aan omdat ik veel van de dingen uit mijn persoonlijke portemonnee financier.  De donoren die hebben gedoneerd aan het fonds voor vroege behandeling, geen van hen, geen enkele, steunt de inspanning om de waarheid naar buiten te brengen over hoe gevaarlijk deze vaccins zijn en hoe verkeerd de mandaten zijn. Mijn motivatie is 100% op het redden van levens.  Dat is mijn beloning in het leven.  Als ik één leven kan redden, was mijn leven de moeite waard om geleefd te worden. Als ik 100 levens kan redden, nog beter.  Als ik 100.000 levens kan redden, is dat zinvoller dan alles wat ik ooit heb gedaan of zal doen." De Engelstalige tekst staat alleen vandaag en morgen op de website: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/12/05/covid-vaccine-statistics.aspx?ui=e7fedd087dca45dc89d5e21561a105b71e6cd7d5d432737c8d7e0d084c8eba26&sd=20210521&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art2HL&cid=20211205&mid=DM1053516&rid=1341267493
Jan Schotsman 3 dagen geleden geplaatst
zie plaatje ..
Jan Schotsman 3 dagen geleden geplaatst
nog een wappie .... https://hetanderenieuws.nl/erik-boomsma-spoedcursus-wakker-worden/ https://hetanderenieuws.nl/wp-content/uploads/2021/12/NYnMc.caa_.mp4?_=1
Jan Schotsman 3 dagen geleden geplaatst
't is niet dat het zo hard waait, hij zijn de wappies die lopen te wapperen ... nog zo één: zat vanmorgen in de mail: . "Pure wanhoop, angst, verdriet en boosheid lijken steeds meer zichtbaar te worden. Hoe kunnen we het tij nog keren?" Beste jan, Fijn om je weer te mogen schrijven! In razend tempo volgen de ontwikkelingen zich op en ik merk dat er steeds meer angst, frustratie en boosheid aan het ontstaan is. Ik krijg met een steeds grotere regelmaat berichten van mensen die het leven niet meer zien zitten, er klaar mee zijn. Ze zien geen einde aan de horizon, geen perspectief en alleen maar aangescherpte maatregelen. Een bericht op Twitter van een 20 jarige jongen die zichzelf van het leven heeft beroofd omdat de beperkingen in het leven, de studie, sporten en 2G perikelen hem teveel werden. Ik heb het bericht nog niet kunnen verifiëren, mede omdat de reguliere media hier niets over uit. Hoe blijven we mentaal gezond en emotioneel stabiel, zonder te verharden naar onszelf of elkaar? Deze nieuwsbrief geeft je een aantal zeer nuttige inzichten en perspectieven om in alle rust en kalmte te kunnen blijven. Eindeloos blijven prikken Een 'ongevaccineerde' wordt mede vanuit de constante staatspropaganda steeds meer gereduceerd tot een egoïst, complotdenker en dwarsligger. Hugo de Jonge zei het zelf: "Als iedereen zich had laten vaccineren, dan waren deze maatregelen niet nodig geweest". Dit is natuurlijk je reinste kolder. Het sterftecijfer is in verpleeghuizen op dit moment weer net zo hoog als in de tweede golf, zonder vaccinaties! De oorzaak? Een gebrek aan boosterprikken. We moeten om de 6-9 maanden boosterprikken blijven nemen om het vaccin nog enigszins werkzaam te houden. Welk gezond mens wil dat? Ook TROUW meldde in een persbericht het volgende: "Om een geldige QR-code in de coronacheck-app te krijgen, is het binnenkort niet meer genoeg om 2 doses van het coronavaccin te hebben gehad". Wil jij eindeloos blijven prikken? Waar ligt jouw grens? Inmiddels wordt de vaccinatieplicht in steeds meer landen uitgerold. Zo voert Griekenland een vaccinatieplicht in voor iedereen boven de 60 jaar. Wie dat niet doet, krijgt een boete van 100 euro per maand die automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Dit in navolging van Oostenrijk, waar de prikplicht voor iedereen gaat gelden en de boetes in de duizenden euro's lopen, ook voor mensen die al twee keer hebben gevaccineerd en geen boostershot willen. Dit alles heeft Duitsland geïnspireerd om hetzelfde te gaan doen. Ook dit land wil vanaf februari een prikplicht meldt NOS. Maar hoe zit het dan met het 'liberale' Nederland? Wat zegt Hugo de Jonge hierover? Ook hij vertelt Hart van Nederland dat hij het zeker niet uitsluit. Na al deze ontwikkelingen vraag ik me toch wel iets af. Waar ligt de grens bij mensen die dit beleid nog steeds steunen? Er is bar weinig kritiek en veel mensen vinden het vreemd dat ik niet meedoe aan datgene wat zij 6 maanden geleden nog een complot noemden. Wat zegt dit? Ligt onze grens van ‘tot hier en niet verder’ steeds verder weg? Steeds wanneer we denken ‘dit gaat echt niet gebeuren’, zie je het de volgende dag gerealiseerd worden. 1 januari dit jaar was er nog massale verontwaardiging over het verplicht testen van reizigers die terug naar Nederland wilden komen. Een rechter achtte dit niet mogelijk vanwege onze lichamelijke integriteit, de ontastbaarheid van ons lichaam. Met een spoedwet werden reizigers alsnog gedwongen hun medische ontastbaarheid in te leveren. Vandaag de dag valt deze beslissing in het niet bij datgene wat we nu zien ontvouwen. Je medische gegevens tonen als je je haar wil laten knippen of een nieuwe broek wil kopen. Het kan straks wellicht allemaal. Hoever moet het nog komen? Waar ligt onze collectieve grens? Wanneer gaan we kiezen voor menselijkheid boven gehoorzaamheid? Kritiek op 'bashen' niet geprikten Na maandenlang stigmatisering, shaming en framing van niet gevaccineerden als soort van paria's van de maatschappij, kwam er gisteren een prachtig fragment naar buiten van dokter Gor Khatchikyan in de uitzending van Frontberichten: "We moeten stoppen met de ongevaccineerden als zondebok aan te wijzen! Zelfs met 100% vaccineren gaan wij er niet komen". Daarnaast zei hij: "De huidige getallen zijn een realiteit ondanks een 85% vaccinatiegraad, het beloofde land voor vaccineren komt niet." Mocht je het fragment nog niet gezien hebben, kun je hem hier bekijken op ons Telegram account. Sowieso goed om ons op Telegram censuurvrij te blijven volgen. Via Social media en zelfs deze nieuwsbrief krijgt steeds meer met censuur te maken. Via deze link kun je jezelf gratis aanmelden. Depressie, zelfmoord en angst Ik begon deze nieuwsbrief met je te vertellen dat er steeds meer berichten tot me komen waarin er gesproken wordt over depressie en zelfmoordgedachten. Verschrikkelijk om dit soort berichten te ontvangen. Deze tijd van polarisatie, uitsluiting, drang en dwang vraagt dan ook echt om nog meer bewustwording. Bewustwording in zelfliefde, zelfvertrouwen, assertiviteit, het uiten van emoties en zachtheid. Wanneer je deze thema's niet wil of kan integreren kan het een ware lijdensweg worden. Maar waar te beginnen? Het lijkt allemaal zo gemakkelijk als iemand zegt 'gewoon positief blijven denken'. Zo simpel is het natuurlijk niet. Anders zou niemand last hebben van deze tijd. Het begint allemaal met erkenning en acceptatie. Erken naar jezelf toe dat je ergens last van hebt of een probleem ergens bij ervaart. Stap er niet zomaar overheen. Naast blinde ontkenning, bestaat er ook zoiets als 'spiritual bypassing'. Iets wat ik steeds vaker voorbij zie komen. 'Spiritual bypassing' of 'spiritueel omzeilen' is een vorm van vermijden die ons beloont met een vals gevoel van veiligheid en geluk, terwijl het ons diepere pad van zelfgroei en transformatie ondermijnt. Meest bekende en gerespecteerde psycholoog 'Carl Gustav Jung' zei niet voor niks: 'what you resist persist'. Hoewel het gebruik van spiritualiteit ons een stevige muur kan geven om ons achter te verschuilen, worden we daardoor gevangen in een alles-is-gelukkig-en-volmaakte gevangeniscel van illusies. Deze gevangenis kan op termijn meer schade aanrichten dan iemand die open en bloot aangeeft er helemaal doorheen te zitten. Dat is de erkenning. Vervolgens is de tweede stap naar heling, de acceptatie. Vaak erkennen we ons probleem wel, maar kunnen we het niet accepteren. 'Ik wil me gewoon niet zo voelen' of 'ik word helemaal gek van mijn gepieker'. Op deze manier is het onmogelijk iets los te laten. Het zit in feite al in het woord 'loslaten'. Dit kan alleen maar door het 'te laten'. Het er laten zijn is acceptatie. Als je je verslagen en ellendig voelt, doe dan niet alsof je spiritueel superieur bent. Ga zitten en huil. Je mag huilen, je mag je ellendig voelen. Door het lijden te ontkennen, bedrieg je jezelf. Geef jezelf echt die ruimte, stap er niet te snel overheen. Dit hoort bij het leven. Bij het uiten van emoties kun je jezelf afvragen of het wel echt lijden is. Voel je je niet veel beter wanneer je je emoties hebt kunnen ventileren? Het lijden ontstaat eigenlijk pas echt wanneer we een oordeel hebben over de emoties of over de situatie waarbij we emotie ervaren. Kies een nieuw perspectief Na erkenning en acceptatie is de laatste stap tot heling het creëren van een nieuw perspectief. Direct een nieuw perspectief willen aannemen zorgt dus vaak voor het spiritueel omzeilen. Erkenning en acceptatie zijn dus niet over te slaan. Een nieuw perspectief verandert niet de huidige situatie, maar wel hoe je naar deze situatie kijkt. Wat mij heel erg helpt is het perspectief 'de dingen zouden een stuk erger kunnen zijn'. Ik heb liefdevolle mensen om mij heen, heb op elk gewenst moment eten en drinken tot mijn beschikking, ik kan op elk moment warm douchen of een vriend(in) bellen om mijn hart te luchten. Dit perspectief zorgt automatisch voor een gevoel van dankbaarheid. Niet om de dingen die er nu spelen te bagataliseren, maar voor mijn eigen gemoedstoestand. Soms zitten we zo in de angst, frustratie, wanhoop of woede, dat we het onszelf niet lijken te gunnen hier vanaf te komen. Om je te bevrijden van wanhoop, boosheid en zelfmedelijden, moet je jezelf constant herinneren aan hetgeen je dankbaar voor bent. Het helpt je tegenslagen te relativeren en draaglijker te maken. Wat er ook nog gaat komen in deze bizarre tijd, blijf geloven in een hogere orde, in de steun van iets groters en besef dat je niet alleen bent. Tot nu toe heb je alle hindernissen en trauma's op je pad kunnen doorstaan, dus ook dit zal overgaan. Heb vertrouwen in de creativiteit en veerkrachtigheid van de mens. Voor elk 'probleem' bestaat een oplossing, hoe ver weg en onmogelijk die soms ook lijkt. Geniet van deze 'Sinterklaas dag'. Of dat nu met familie, vrienden of alleen is, onthoud goed: we zijn al-één. Als miljoenen mensen niet met deze waanzin mee willen gaan, ontstaat er vanzelf de paralelle samenleving waar zo naar gehunkerd wordt. Blijf dus in rust, vertrouwen en optimale gezondheid! Warme groet, Mike & Gretha - Leef Bewust Nederland - "Nederland het gezondste land ter wereld maken"
🔥 Harm van Wijk 3 dagen geleden geplaatst
https://armyoflove.nl/aangifte-hugo-de-jonge/
reactie op @harmvanwijk:
Leon Van Dam Al door 8.000 ingevuld and counting... Die vent moet (gisteren) weg en vervangen worden door iemand met verstand van zaken. Dit is de 2e winter dat we met een falend beleid zitten opgescheept. Ik denk niet dat ze steun krijgen voor een 3e winter...als ze het Klaus scenario willen volgen, dan moeten ze de snelheid er een beetje in zien te houden. Probleem is ondertussen dat heel dat bolwerk van leugens aan het afbrokkelen is. In Oostenrijk heeft men de kaarten overspeeld met die verplichte vaccinatie. De bevolking is razend geworden en de regering wankelt daar...een aantal pinokkio's zijn al opgestapt...
2 dagen geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 19 November 2021 om 23:47
Aantal lezers 115
Aantal reacties 45