Schade door vaccinaties?

Laatste reactie 11/06/2021 09:03 door Jan
· Markeren als ongelezen
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
In het stukje wat u kunt lezen via de link:
 
https://www.hpdetijd.nl/2021-01-07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/

leest u onder andere:

Het ontwikkelen van effectieve vaccins om infecties met coronavirussen te voorkomen is na tien jaar intensief onderzoek nog niet gelukt, onder andere vanwege de kans op een ernstiger verloop van de infectie door een superimmuunrespons. Infectie met het virus kan, nadat iemand gevaccineerd is, een uit de hand lopende immunologische reactie veroorzaken met als gevolg orgaanfalen. Een verschijnsel dat cytokinestorm genoemd wordt
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.facebook.com/shawn.skelton.73

--
-
Uit recent onderzoek blijkt dat vaccins bij 50% van de ingeënte personen langetermijn schade veroorzaken zoals zuikerziekte, autisme, kanker en autoimuumziekten. 95% van de niet gevaccineerde mensen hebben deze ziektes NIET. Op 22 februari 2021 volgt een grote rechtzaak in de VS waarin de immuniteit van de farmaceutische industrie tegen het licht zal worden gehouden. Bekijk de onderzoeksresultaten hier: https://informedconsentdefense.org/

--
-
reactie op @janschotsman:
Ron Besten Beste Jan,

Je lijkt me echt een slimme gast en lees je bijdragen dan ook vaak met grote interesse.
Als het gaan om vaccins moet ik je toch echt een beetje afremmen. 
Er is geen enkele relatie tussen autisme en vaccins. Mensen die dit beweren beroepen zich op een enkel onderzoek dat al talloze keren ontkracht is. Dit kan ook niet, want mensen met autisme hebben een complete andere neurale opbouw welke al bij de feutale ontwikkeling ingezet is. En complete neurale repositionering door een enkele injectie zou de allergrootste medische ontdekking aller tijden zijn. ook de relatie tussen vaccins en suikerziekte, kanker etc. zijn er niet en berusten op statistische correlaties zonder causaal verband.
Ik geeft je een simpel voorbeeld, het pokken vaccin wordt vaak rond 5 jaar gegeven. In die tijd is ook het aantal armbreuken hoger dan in andere leeftijd groepen. Je kan dan zeggen dat vaccinatie tot botbreuken leidt. Niets is minder waar, kinderen van die leeftijd lopen door hun toenemende motorische activiteit maar achterblijvende coördinatie meer botbreuken op, dus wel correlatie maar geen causaal verband. Zo komen veel misverstanden in de wereld.
Zijn farmaceutische bedrijven altijd te vertrouwen en hebben ze alleen maar het beste met de mensheid voor, nee natuurlijk niet er is genoeg aan te merken. Maar zijn vaccins de meest natuurlijke manier om je immuun systeem te trainen en een van de grootste medische prestaties met statistisch de minste bijwerkingen, absoluut.

Keep your postings coming!

Ron
6 maanden geleden

Beantwoorden

Serge-Henri Allard http://d.p.h.free.fr/covid19/docs/TRUTH_about_Covid-19_and_Covid-19_Vaccines.pdf
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Maarten van der Keur

"Coronavaccin
Afgelopen weekend begonnen met nadenken of ik dit vaccin wil. En zoals iedereen doet, maak ook ik mijn eigen afwegingen. Ik ben vijfentwintig jaar werkzaam geweest in het medisch wetenschappelijk onderzoek in het vakgebied van de immunologie. Ik weet dus wel wat van het afweersysteem af en ook hoe virussen en vaccins werken. Dus heb ik me de vraag gesteld welk probleem dit vaccin oplost. Als ik het neem, wil ik zeker weten dat het niet voor niets is.

Ik heb me in de eerste plaats beziggehouden met de inhoud van het vaccin en begrijp inmiddels hoe dit vaccin (Pfizer/Moderna) werkt. Het mRNA dat de cel binnendringt, gaat niet de celkern binnen, maar wordt uitgelezen in het eiwitfabriekje in de cel en het eiwit (spike) nestelt zich in het membraan van de cel, waardoor het immuunsysteem geactiveerd wordt en antistoffen gaat aanmaken tegen dit eiwit. Ook specifieke T-cellen worden aangemaakt die dit eiwit direct herkennen bij een eventuele aanval van het ‘wilde’ virus en daarmee het virus kunnen vernietigen. Ik begrijp ook dat het vaccin na een tijdje het lichaam weer verlaat en geen sporen achterlaat. Op zich niks mis mee.

In de tweede plaats ben ik gaan kijken naar de bescherming van het vaccin. Voorkom ik dat nadat ik me heb laten vaccineren dat ik anderen nog kan besmetten? Werkt dit vaccin tegen alle varianten die er zijn? Beschermt het ook mensen met onderliggend lijden? Kunnen we dan ook echt weer leven zoals we gewend waren?

Bij het beantwoorden van die vragen ben ik gaan kijken naar de huidige situatie en naar het verleden. Laat ik eerst beginnen met de verschillende varianten van het coronavirus. In de laatste berichtgeving las ik dat het vaccin niet werkt tegen de Zuid-Afrikaanse variant. Dat zou betekenen dat het vaccin aan waarde verliest, want ik heb niet de illusie dat deze variant Europa niet bereikt. Als we nu kijken naar de Engelse variant dan zien we dat deze variant niet tegen te houden is, zelfs niet door een lockdown!
Dat brengt mij bij een ander punt: er kan pas een vaccin gemaakt worden als er een nieuwe variant is. 

Dat betekent dat we altijd achter blijven lopen op de ontwikkelingen van het virus. Zelfs al zouden we op de dag dat de variant ontstaat een vaccin hebben, dan nog zal het eerst geproduceerd en gedistribueerd moeten worden alvorens het toegediend kan worden. Gezien de huidige situatie gaat dat minstens een jaar duren. Niet handig! 

Nu ik dit schrijf, moet ik denken aan de griepepidemie van 2018. Nederland heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld voor het griepvaccin. Toch brak er een epidemie uit. Dat is vreemd! 
Het griepvaccin zou toch zijn werk hebben moeten doen en vanwege de hoge vaccinatiegraad zou ik me toch voor kunnen stellen dat de groepsimmuniteit ook zijn werk gedaan moet hebben. 

Toch was de griepepidemie een feit. Zou hier niet hetzelfde aan de hand zijn geweest? Een hele nieuwe variant van het griepvirus, waartegen het griepvaccin niet werkte? Dat we hier ook te laat waren om de mensen met onderliggend lijden te beschermen, want dat waren toen ook net als nu de mensen die het meest stierven. 

En er valt mij nog iets op: Zowel in 2018 als nu zijn het juist de mensen met onderliggend lijden die sterven. 
Dat betekent dat onderliggend lijden niet een specifiek probleem is van de coronapandemie, maar ook van de griepepidemie en dat hier geen sprake is van een specifiek probleem, maar van een generiek probleem.

Na deze constatering kreeg ik het koud en liepen de rillingen over mijn rug. We zijn het verkeerde probleem aan het oplossen! 
We proberen met een specifiek middel (vaccin) een generiek probleem (onderliggend lijden) op te lossen! Dat gaat niet werken! Mensen met onderliggend lijden blijven vatbaar voor andere virussen! 

Vaccineren heeft geen zin!
De vraag die ik me toen stelde was: Wat werkt dan wel?
Opnieuw liepen de rillingen over mijn rug.
reactie op @harmvanwijk:
Ron Besten Harm een kleine kanttekening bij je voor de rest nette uiteenzetting.
Een vaccin voor een griepvirus is anders dan voor een corona virus op div. fundamentele zaken, maar die spelen in je argumentatie verder geen rol, waar het om gaat is dat een griepvirus een snel muterend virus (aangaande herkenning door het immuun systeem) is, en een vaccin een 'schatting' is tav de verwachte mutatie en daarmee dus altijd een lagere effectiviteit heeft, die sommige jaren beter en andere jaren slechter (2018) is. Het corona virus muteert veel minder op cruciale punten tav de herkenning van het virus door het immuunsysteem en is een vaccin daarom veel effectiever.

In tegenstelling dat mensen zonder enige kennis van zaken beweren hebben vaccins letterlijk meer dan 1 miljard mensen het leven gered da afgelopen 70 jaar en zijn een van de allergrootste bijdragen van de wetenschap aan de mensheid!

Amen :-)

Aanvulling 06-02-2021 Inmiddels hebben we gezien dat er talloze mutaties zich voordoen van het corona virus, waarbij het vaccin (grotendeels) effectief blijft, zoals ik ook al eerder beargumenteerde.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Het klopt wat je schrijft, relatief gezien muteren Coronavirussen minder snel dan influenza virussen. Maar SARS-Cov-2 is ook een RNA virus en die hebben nu eenmaal een hoge mutatieratio. In absolute cijfers ligt de mutatieratio vrij hoog: 10-6 tot 10-4 mutaties per nucleotide per replicatie cyclus. Ter vergelijking DNA virussen zitten op ongeveer 10−6 tot 10−8, een pak lager dus. 

Ondanks dat SARS-Cov-2 minder vatbaar is voor mutaties, dankzij de proofreading capaciteit van het RNA polymerase, ligt die nog steeds heel hoog. Uit een artikel in Nature blijkt dat ondertussen al meer dan 12.000 mutaties zijn gedocumenteerd en dit artikel stamt uit september 2020:
https://www.nature.com/articles/d41586-020-02544-6#:~:text=A%20typical%20SARS%2DCoV%2D2,the%20University%20of%20Basel%2C%20Switzerland.

De meeste mutaties hebben geen tot weinig effect waardoor mag worden aangenomen dat de huidige ontwikkelde vaccins effectief zijn. Maar het feit dat de mutatieratio relatief hoog ligt mag men verwachten dat er "binnenkort" een nieuwe variant zal ontstaan waarbij een gevaccineerd persoon niet immuun tegen is. Dit is gewoon een kwestie van tijd. Een virus zal altijd zoeken naar een vorm van hoge besmettingsgraad en lage virulentie. Dit is nu eenmaal het doel van een virus; hoge "viral fitness" en lage virulentie. Zo houdt hij zichzelf en zijn gastheer in stand. 

Om nu achterover te gaan leunen omdat farma beweert dat hun vaccins ook tegen de nieuwe varianten werken is natuurlijk niet realistisch. Het mag momenteel wel zo zijn maar wellicht ontstaat er volgende week een nieuwe variant. En dan...? Het is gewoon een kwestie van tijd, net zoals met de griep of eender welk ander virus, bacterie of schimmel. Er zal een nieuwe Corona variant ontstaan, net zoals met SARS, MERS en de influenza varianten uit 1918 of 1957. En wat gaan we dan doen? Wederom de boel op slot gooien omdat 0.02% vd bevolking het risico loopt om te overlijden? Iedereen met minstens een halve hersencel weet dat je deze zinloze spelletjes niet lang volhoudt. Of acht jij de kans groot dat we vanaf nu elk jaar preventief de boel stilleggen?!

Waar ik echt bang voor ben is het scenario dat we binnenkort gaan zien. Cyclisch gezien dient zich zich een ECHTE pandemie aan. Dus niet deze geënsceneerde circus voorstelling met C acteurs, nee een echte waar de IC's echt overvol zullen zijn en de werkdruk echt te hoog zal liggen met een echte mortaliteit in de dubbele cijfers. Wat gaan we hier tegen doen?!
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Er is geen netto oversterfte...
reactie op @harmvanwijk:
Ron Besten Mijn moeder ligt in een verpleeghuis waar corona vreselijk heeft huisgehouden. Ook mijn moeder heeft corona opgelopen en het gelukkig overleeft. Mijn subjectieve anekdotische observatie is, dat veel 80+ mensen die toch al een zwakke gezondheid hadden en wellicht ook aan een andere aandoening binnen afzienbare tijd overleden waren. Ook zie ik vaak dat de dienstdoende artsen uiteindelijk niet corona als doodsoorzaak opgeven, maar hartfalen, ademstilstand, orgaanfalen, of uitdroging.
Mijn persoonlijke observatie is dat tientallen mensen in het verpleeghuis van mijn moeder wel degelijk aan corona zijn overleden alleen op een of andere manier niet terugkomen in de statistieken.
6 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Zet je automatische updates op je telefoon uit. Ze gaan het nood communicatie systeem uitzetten. Toets *5005*25371# om te testen.

In Pakistan is er een volledige black out

🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://energiekevrouwenacademie.nl/wel-niet-vaccineren-mijn-mening/
reactie op @janschotsman:
Ron Besten Sorry hoor maar dit artikel staat echt helemaal vol met onzin, halve waarheden en typische achteraf beter weten in de welbekende rabit hole structuur. 
Ik wil best in een gedegen discussie alle punten doornemen maar voor nu pik even een van de meest gevaarlijke eruit. "Corona heeft geen hoger sterftecijfer dan de gewone griep"
Dit is statistisch domweg absoluut niet waar! En zelfs gevaarlijk om te beweren.
Hier de cijfers (gezien over de gehele bevolking) keer op keer bevestigd door talloze gerenoveerde organisaties zoals bv de John Hopkins University. 

Stertecijfer zonder medisch ingrijpen 5%
Sterftecijfer met medisch ingrijpen aan het begin van de epidemie 3%
Huidig sterftecijfer (Feb 2021) 1.2%

Je mag vragen hebben, kritisch zijn, je eigen onderzoek doen, maar probeer dan ook de stellingen die gedaan worden ook echt op feitelijke inhoud te checken en laten we stoppen met het klakkeloos volgen van mensen die met rabbit hole verhalen die alleen maar proberen angst op te zwepen!
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
https://www.facebook.com/100000962467608/posts/4896185057090195/?extid=0&d=w

This is not a vaccine
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
https://zelfzorgcovid19.nl/anbb-gaat-onze-petitie-omzetten-in-een-juridische-procedure/

een mooi en hoopvol bericht! 

power to the doctors!
reactie op @harmvanwijk:
Ron Besten Harm, je weet toch wel dat oa de bekende oplichter Jordy Zwarts betrokken is bij dit 'initiatief'?
5 maanden geleden

Beantwoorden

Leon Van Dam 6 maanden geleden geplaatst
In Nederland zitten we gewoon in een zorgcrisis (al vele jaren) en nu krijgen we zelfs met teruglopende cijfers een verlenging van de lock down met 3 weken...

Het middel is sowieso erger dan de kwaal. Waarom niet gewoon een speciaal corona ziekenhuis uit de grond stampen?!
Dan kan men daar de mensen met zware klachten naartoe brengen en kunnen de overige ziekenhuizen gewoon door met de reguliere zorg.

Extra voordeel is dan ook nog dat er geen corona slachtoffers in de andere ziekenhuizen aanwezig zijn met het oog op besmettingen... @harmvanwijk568
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Er zijn tal van oplossingen beschikbaar...goede medicijnen, Corona schip,  IC's uitbreiden, maar ja...dan gaan ze zich vervelen...

https://www.rijnmond.nl/nieuws/200982/Plan-voor-schip-voor-coronapatienten-in-Waalhaven-niet-warm-onthaaldDe politiek wil heel duidelijk het probleem niet oplossen...
Rien Bogaarts 6 maanden geleden geplaatst
Maar ze zijn toch niet 10 jaar bezig met onderzoek? Of is dit risico actueel bij elke injectie? Van mijn dochter hoorde ik dat 2 op 1 miljoen van de mensen hiermee te maken krijgt. dat is wel een verdraaid lage kans als ik het goed begrijp.
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Als je de lange termijn effecten wilt bekijken van een geheel nieuwe technologie, dan kan dat niet binnen een jaar.

De cijfers die ik hoor zijn heel anders...80% heeft bijwerkingen...

🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YWR8xblNq_Y&fbclid=IwAR1CPFsclTDBCH3kDC2WVEHLsMyIZ8ncszhQOkMqruu7SBw7wORb8I3aNFQ

🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
Stelletje stiekeme @#$%$# daar in Den Haag en de EU. Stiekem vier wetten aanpassen om op die wijze genetische manipulatie te laten toepassen door middel van een -vaccin-  wat dus eigenlijk geen vaccin is. En die genetische manipulatie laat je dan toepassen op mensen!!!!!  Het hele zooitje moet naar een straf tribunaal. Ik stop met typen voordat ik -nare- dingen ga neerpennen. Ongelooflijk, en dat in deze tijd, ik dacht dat mensen een beetje beschaafd waren geworden. Maar zodra iemand met miljoenen/miljarden loopt te gooien dan ...
.
Ik zag vanavond dat één van mijn postings op Facebook ook al was gecensureerd, dat was de posting omtrent het feit dat aluminium schadelijk is voor de mens. Ik heb geprobeerd daarover te klagen bij FaceBook, maar daar is geen loket voor. Ik heb er maar een stukje bijgeschreven, maar ik begin FaceBook als een misdadig platform te zien, alles wat de media en de regering -niet gezind is-  wordt verwijdert of gecensureerd. Ik denk er nog een nachtje over na, maar anders neem ik afscheid van FaceBook, ik wil namelijk geen onderdeel uitmaken van een misdadige organisatie. Linkedin is al net zo verkeerd bezig. Instagram ...   Ik vermoed dat alle ze ook elk jaar een donatie uit de Gates Foundation ontvangen, maar ik heb dat nog niet geprobeerd te onderzoeken. We zijn een beetje verslaafd geraakt aan deze media, maar die media keren zich tegen ons. Ik denk dat het wijs wordt om afscheid te nemen. WhatsApp gaat ook al je data delen met anderen. Nog niet in Europa, nog niet (daar moet wellicht nog een donatie aan te pas komen) maar al wel in Amerika. We moeten zien dat we ons bevrijden uit deze wurgslang die om ons heen gelegd wordt. Je accounts op deze -dictators- opzeggen lijkt mij de beste optie.
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Warning to all who use an iPhone! 

I have received information that Apple is planning to remove the Telegram app from the App Store and even have the existing Telegram app on all devices deleted via remote maintenance. Therefore, back up the app on your iPhone with the following steps, which I also show you above:
=> "Settings" 
=> "Screen time"
=> "Restrictions" 
=> activate button on top
=> "Purchases in iTunes and App Store"
=> change "Delete apps" to "Do not allow".
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
https://informedchoicewa.org/education/its-here-the-vaxxed-vs-unvaxxed-study/

BELANGRIJKSTE BEVINDINGEN
Over het algemeen geldt dat hoe meer vaccins een kind ontving, hoe hoger de incidentie van gezondheidsproblemen, variërend van astma tot gewichtsstoornissen.
Leon Van Dam 6 maanden geleden geplaatst
Er wordt nu hier en daar wederom gesproken over een avondklok. Totaal van de pot gerukt beleid, de vrijheden worden elke keer een beetje meer ontnomen. Het voelt alsof we gegijzeld worden en pas weer de afgenomen vrijheid terug mogen krijgen als we allemaal een spuitje hebben gehad...

Bijna NIEMAND die het over de kern heeft: maak extra bedden beschikbaar: we zullen hier vroeger of later mee moeten leren leven. Net als met de griep...die vaccins helpen op zich ook niet om griep uit de wereld te krijgen. Ook de corona vaccins gaan corona niet de wereld uit helpen...
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Als we nu niet uit de lock down gaan met deze cijfers, dan is het wel heel duidelijk dat we er nooit meer uitgaan....
Sergio Garcia 6 maanden geleden geplaatst
De andere artikels van deze auteur zijn ook de moeite waard.
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Wat bedoel je @sergiogarcia​?

🔻 Facebook and Twitter are perfect examples of socialism: You get it for free, you have no say in how it works. The guy who runs it is rich. They control your access to information. You have no privacy, and if you say anything they don't like, they shut you up
reactie op @harmvanwijk:
Sergio Garcia Oh, ik heb niet op het juiste knopje gedrukt. 
Dit bericht had onder die van Jan moeten komen. 
6 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
IT'S NOT LOOKING GOOD FOR THE PFIZER QUACKCCINE. ⬇️⬇️

FROM THE CDC; 3,150 people vaccinated in ONE DAY are "unable to perform normal daily activities, unable to work" after vaccination. 

This is a massive 2.7% of people who can no longer work after having the Pfizer vaccine. 
https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf 

Portuguese health worker, 41, dies two days after getting the Pfizer covid vaccine as her father says he 'wants answers'
https://trib.al/eEWi66p 

Mexican doctor hospitalized after receiving COVID-19 vaccine
https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3

Hundreds of Israelis get infected with Covid-19 after receiving Pfizer/BioNTech vaccine.
https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/ 

Wife of 'perfectly healthy' Miami doctor, 56, who died of a blood disorder 16 days after getting Pfizer Covid-19 vaccine is certain it was triggered by the jab, as drug giant investigates first death with a suspected link to shot.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-doctor-58-dies-three-weeks-receiving-Pfizer-Covid-19-vaccine.html 

75-year-old Israeli man dies 2 hours after getting Covid-19 vaccine.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293865 

Death of Swiss man after Pfizer vaccine.
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-swiss-death-idUSKBN29413Y 

88-year-old collapses and dies several hours after being vaccinated.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293952 

Thousands negatively affected after getting Covid-19 vaccine.
https://m.theepochtimes.com/thousands-negatively-affected-after-getting-covid-19-vaccine_3625914.html 

Hospital worker with no prior allergies in intensive care with severe reaction after Pfizer Covid vaccine.
https://metro.co.uk/2020/12/16/hospital-worker-in-intensive-care-after-suffering-severe-allergic-reaction-to-covid-vaccine-13763695/ 

4 volunteers develop FACIAL PARALYSIS after taking Pfizer Covid-19 jab, prompting FDA to recommend ‘surveillance for cases’.
https://www.rt.com/usa/509081-pfizer-vaccine-fda-bells-palsy-covid/ 

Investigation launched as 2 people die in Norway nursing home days after receiving Pfizer’s Covid-19 vaccine.
https://www.rt.com/news/511623-norway-covid19-vaccine-deaths/

Hundreds Sent to Emergency Room After Getting COVID-19 Vaccines
https://m.theepochtimes.com/hundreds-sent-to-emergency-room-after-getting-covid-19-vaccines_3644148.html

U.S. officials report more severe allergic reactions to COVID-19 vaccines.
https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN29B2GS 

NHS told not to give Covid vaccine to those with history of allergic reactions.
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/dec/09/pfizer-covid-vaccine-nhs-extreme-allergy-sufferers-regulators-reaction

COVID-19: Single vaccine dose leads to 'greater risk' from new coronavirus variants, South African experts warn
news.sky.com/story/amp/covid-19-single-vaccine-dose-leads-to-greater-risk-from-new-coronavirus-variants-south-african-experts-warn-12180837 

CDC reveals at least 21 Americans have suffered life threatening allergic reactions to Pfizer's COVID vaccine
www.dailymail.co.uk/health/article-9119029/amp/At-21-Americans-life-threatening-anaphylaxis-receiving-Pfizers-vaccine-CDC-reveals.html 

Woman experiences side effects of COVID-19 vaccine
www.everythinglubbock.com/news/local-news/woman-experiences-side-effects-of-covid-19-vaccine/amp/ 

COVID Vaccine Side Effects More Common After 2nd Dose.
www.boston.cbslocal.com/2021/01/05/covid-vaccine-side-effects-fever-reaction/amp/ 

Bulgaria Reports 4 Cases Of Side Effects From Pfizer Covid Vaccine.
www.ndtv.com/world-news/bulgaria-reports-4-cases-of-side-effects-from-pfizer-covid-vaccine-2347667%3famp=1&akamai-rum=off 

Two NHS workers suffer allergic reaction to Pfizer vaccine.
https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/coronavirus-news-vaccine-pfizer-nhs-oxford-covid-uk-cases/amp/
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst

Wantrouw de overheid
Vermijd mainstream media
Vecht tegen leugens
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
Martin Vrijland verkondigt op zijn website dat je de PCR-test niet moet ondergaan, omdat er door middel van die test -laat ik het maar lichaamsvreemde stoffen noemen - kunnen worden ingebracht. We lachen natuurlijk hartelijk om zulke berichten, maar is dat eigenlijk wel zo'n vreemde gedachte van Martin Vrijland?
Bekijk volgend stukje film eens:
https://www.facebook.com/423288681591945/videos/1070816176700015
.
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
Vaak pak je de Google search om iets op te zoeken op het internet.
Maar is dat slim?
Ik denk van niet.
De resultaten worden zwaar gecensureerd, en alleen waarvan Google denkt dat dat  'goed is voor u" wordt gepresenteerd.
Voer de volgende zoekopdracht eens in in Google, en daarna in DuckDuckgo ... en ervaar het verschil!!
-
Peru rechtbank gates covid
-
:-(
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
ik vond bijvoorbeeld deze @janschotsman
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Sceptische toehoorder: ‘Kom niet bij me aan met die complottheorieën, zeg. Die verhalen over satanische rituelen, reptielachtigen die baby’s eten, ondergrondse tunnels, MK Ultra, Agenda 2030, valse vlag aanvallen, ingehuurde demonstranten, pedofielennetwerken, chemtrails, Pizzagate, onzichtbare machthebbers, corrupte bankiers, Qanon, nanodeeltjes in vaccinaties, sterilisatieprogramma’s, demonen, liegende leiders en de Cabal die de wereldbevolking met 90% omlaag wil brengen. Daar ben ik echt te nuchter voor. Laten we het in godsnaam bij de feiten houden, goed?’
Ik: ‘Hè hè, ik dacht dat je het nooit zou vragen. Graag! Geen theorieën, geen aannames en geen verdachtmakingen. Ik ben er ook helemaal klaar mee. Weet je wat? Laten we het niet alleen bij de feiten houden, maar laten we het bij vragen over de feiten houden. Zo kunnen we alles open laten en hoeven we het nergens over oneens te zijn. Oké? Zal ik beginnen?’
Sceptische toehoorder: ‘Eh… oké.’
Ik: ‘Fijn. En voor alle duidelijkheid, ik hoef niet meteen antwoorden. Laat voor nu alleen de vragen goed tot je doordringen. Dat is genoeg.’
Vraag 1: HET CAPITOOL
Hoe is het mogelijk dat één van de meest beveiligde gebouwen in de wereld, het Capitool, tijdens één van de belangrijkste politieke bijeenkomsten in deze tijd, succesvol overvallen kon worden door een klein groepje demonstranten?
Vraag 2: BELEID
Waarom moeten over de hele wereld kleine bedrijven en horeca dicht, maar blijven grote bedrijven als de Ikea, de Walmart en de MacDonalds open? Waarom mogen vliegvelden, casino’s en bordelen wel open, maar theaters en festivals niet?
Vraag 3: BILJONAIRS
Hoe kan het dat het vermogen van de rijksten der aarde, waaronder Bill Gates, het afgelopen jaar tenminste is verdubbeld? Bill Gates zei zelf: ‘Mijn investering in de vaccinatie-industrie was de beste ooit, beter dan in Microsoft. Voor iedere dollar die ik erin gestopt heb, kreeg ik er 20 terug.’ En wie is momenteel de rijkste man ter wereld? Juist, Elon Musk.
Vraag 4: CENSUUR
Hoe is het mogelijk dat Twitter, Facebook en LinkedIn meer macht hebben dan de president van de Verenigde Staten en ze in staat zijn om zijn accounts te blokkeren? De vrijheid van meningsuiting wordt hier grof geschonden, en niet alleen die van Trump, maar ook die van artsen, journalisten en onderzoekers die kritische vragen stellen over het huidige beleid. Waarom leidt dit niet tot wereldwijd protest? De vrijheid van meningsuiting is een groot goed in een vrij land, toch? Alleen in een dictatuur mag je je mening niet uiten!
Vraag 5: DE MEDIA
Hoe kan het dat in de grote kranten van Nederland, Denemarken en Engeland de gehoornde man die het Capitool binnendrong unaniem de ‘Qanon-sjamaan’ genoemd wordt? Hebben die kranten allemaal dezelfde eindredactie, ofzo? En zo ja, wie zijn dat dan?
Vraag 6: EVENT 201
Hoe toevallig is het dat in oktober 2019, een paar maanden voor de officiële corona-uitbraak, de Bill en Melinda Gates Foundation, in samenwerking met het John Hopkins instituut en het WEF (World Economic Forum), een bijeenkomst organiseerden in New York, waar het scenario van een pandemie stap voor stap doorgesproken werd? Er werd daarbij een wereldwijde uitbraak van het corona-virus nagebootst. Was dit toeval, of een openlijke demonstratie van een vooropgezet plan?
Vraag 7: FAUCI
Waarom kondigde Fauci, omstreden viroloog en leider van het corona-gebeuren, in een toespraak van twee jaar geleden genoegzaam aan dat er binnen een paar jaar zéker een pandemie zou komen? Hoe wist hij dat?
Vraag 8: PATENTEN
Hoe kan het dat het covid-19 vaccin, alsmede het vermeende virus, al jaren geleden zijn gepatenteerd door de WHO, terwijl het covid-19 virus toen nog niet eens bestond? Het is niet mogelijk om iets uit de natuur te patenteren. Dat kan alleen maar als het gemodificeerd is, dus door mensen tot iets anders gemaakt. Zo modificeert Monsanto – nu eigendom van Bayer – producten uit de natuur op een zodanige manier dat de zaden ervan onvruchtbaar worden. Boeren die die producten verbouwen, moeten om die reden jaarlijks zaden kopen van Monsanto. Maar dat terzijde.
Betekent dit patent op covid-19 dat het gemodificeerd, dus man-made is?
Vraag 9: HAAST
Waarom zegt de wetenschap dat het normaliter vijf tot tien jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen en kan het nu ineens in zes maanden? Hadden ze het toen mis, of hebben ze het nu mis? En als ze het nu mis hebben, welke risico’s brengt dat dan met zich mee en voor wie?
Vraag 10: WHO
Waarom heeft Trump vorig jaar de regeringssteun van de VS aan de WHO stopgezet en zijn wantrouwen uitgesproken wat betreft hun ondoorzichtige praktijken?
Vraag 11: LADY GAGA
Waarom werd Lady Gaga de gastvrouw van de WHO-show die nog geen maand na de terugtrekking van Trump werd gelanceerd? Was dat om geld op te halen voor het bestrijden van de pandemie, of was er een andere reden?
Vraag 12: VRIENDJESPOLITIEK
Waarom heeft Hugo de Jonge vorig jaar al bij AstraZeneca, het bedrijf waar zijn broer werkt, voor miljoenen euro’s belastinggeld vaccins besteld, terwijl die toen naar zeggen nog niet eens gemaakt waren en het op dat moment nog absoluut niet zeker was of ze ooit gemaakt zouden worden?
Vraag 13: WHISKY
Waarom zit Ab Osterhaus weer avond aan avond als deskundige op TV zijn verhaal te vertellen, terwijl deze man in 2009 een fles dure whisky opentrok toen de eerste besmetting met de Mexicaanse griep in Nederland bekend werd? Hij vierde daarmee met zijn team de bezegelde vaccinatiedeal. Is iedereen vergeten dat de door hem voorspelde levensgevaarlijke uitbraak uitbleef en dus 20 miljoen vaccins weggegooid konden worden? Deze kostten de belastingbetaler 144 miljoen euro. Zijn we dat na 11 jaar gewoon vergeten?
Vraag 14: ABRAMOVIC
Wie is Marina Abramovic, behalve de mentrix van Lady Gaga en een excentrieke, morbide kunstenares die het fenomeen ‘Spirit cooking’ heeft uitgevonden? Daarbij wordt eten opgediend in de vorm van een lijk. Dit vindt plaats op feestjes met beroemdheden uit Hollywood en vooraanstaande figuren uit verschillende regeringen. En waarom staat Abramovic op de cover van een boek van Femke Halsema?
Vraag 15: OUT OF SHADOWS
Hoe kan het dat na het verschijnen van ‘Out of shadows’, een documentaire over het kindermisbruik in Hollywood, gemaakt door een stuntman, een insider in de branche, geen enkele acteur naar voren kwam om zijn of haar mening te geven? Waarom verdedigden ze hun branche niet? Waarom kwam dit niet in de media? Waarom werd er niet over gepraat? Was dit niet belangrijk? Wilden ze niet hun naam zuiveren? Waarom werden Elijah Woods, Mel Gibson en vele anderen die naar buiten kwamen met schokkende informatie over satanisme en adrenochrome-gebruik binnen Hollywood, doodgezwegen? Waar zijn Johnny Depp, Kate Winslet, Bono en Robert de Niro ineens gebleven? Waarom doet Oprah hier geen uitzending over? Is deze stilte niet alarmerend? Hebben ze soms iets te verbergen?
Vraag 16: GEBROKEN GLAS
Waarom wil de Nederlandse regering geen onderzoek doen naar de kinderhandel in Nederland, zelfs niet na het verschijnen van ‘Gebroken glas’ van Sanne Terlingen (Argos, Human, VPRO), waarvoor overweldigend veel bewijs werd verzameld? Is het omdat Grapperhaus voorheen voor Joris Demmink werkte? Is het omdat ze bang zijn voor wat er aan het licht komt als ze echt onderzoek gaan doen?
Vraag 17: DE HAMPSTEAD CASE
Waarom werd de Hampstead case in Engeland in de doofpot gestopt, na de hartverscheurende, authentieke getuigenissen van twee van de slachtoffertjes, die in detail uit de doeken deden wat er precies gebeurde, wie er meededen en waar de misdaden plaatsvonden? Waarom werd er geen onderzoek gedaan en werd de vader meteen vrijgesproken? En waar zijn de kinderen nu?
Vraag 18: DR. PHIL
Waarom werd de Dr. Phil show zowel in de VS als in Nederland uit de lucht gehaald, daags nadat hij een slachtoffer van satanisch misbruik uit hoge kringen aan het woord liet?
Vraag 19: OPRAH EN JOHN OF GOD
Hoe kan het dat Oprah Winfrey en John of God, de door haar beroemd gemaakte genezer uit Brazilië, die begin 2019 gearresteerd werd omdat hij achter omvangrijke seksslaven- en kinderhandel zat, dikke vriendjes waren? Hoe is het mogelijk dat Oprah Winfrey hier niets vanaf wist? Waarom heeft ze hier nooit over gesproken? Was ze medeplichtig?
Sceptische toehoorder: ‘Eh, ik dacht toch echt dat dit allemaal complottheorieën waren, hoor.’
Ik: ‘Je bent niet de enige. Ja, het is hartverscheurend, maar helaas zijn dit een aantal grimmige feiten over de grootschalige kinderhandel in de wereld. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Ik wil je niet overvoeren.’
Sceptische toehoorder: ‘Zucht.’ 
Vraag 20: MONDKAPJES
Alleen niet-werkende mondkapjes zijn toegestaan, zegt de overheid. Dat staat ook op de verpakking: beschermt niet tegen virussen. Mondkapjes zijn meer een gedragsexperiment, zegt de overheid. Mondkapjes werken dus niet. Waarom moeten we ze dan toch dragen, en waarom volgen zoveel mensen slaafs die onwetenschappelijke aanbeveling op?
Vraag 21: AANSPRAKELIJKHEID
De vaccin-industrie is niet aansprakelijk voor schade die ze veroorzaken. Dat wil zeggen: als jij of je kind ziek wordt of doodgaat ten gevolge van een vaccinatie, kun je Pfizer, AstraZeneca of welke producent dan ook, niet aanklagen. Een rechter kan hoogstens de staat aansprakelijk stellen, waardoor een eventuele schadevergoeding in feite door de belastingbetaler zelf betaald wordt. Hoe kan dat en welke gevolgen heeft dat, als een producent niet aansprakelijk is voor de werking van zijn product, behalve dat hij daar heel rijk mee kan worden?
Vraag 22: VACCINATIES
De effectiviteit van vaccins, niet alleen die van covid-19, maar van alle vaccins, is nooit wetenschappelijk bewezen. Waarom wordt er dan toch zo enorm veel druk uitgeoefend op het huidige vaccinatie-programma en wordt er gedaan alsof dat onze enige redding is?
Vraag 23: PASTEUR
De theorie van de besmettelijke ziektekiem –le grain– is nooit bewezen. Louis Pasteur introduceerde het, maar gaf op zijn sterfbed toe dat Béchamp gelijk had. Béchamp zei dat ziekte afhing van de gezondheidstoestand van het lichaam – le terrain. De foute theorie van Pasteur is later overgenomen door de Rothschilds en tot verdienmodel gemaakt. Waarom wordt deze theorie tot op de dag van vandaag als waarheid verkondigd?
Vraag 24: BAN ON BILL
The Bill en Melinda Gates Foundation hebben vaccinatieprogramma’s uitgevoerd in zowel India als Afrika, die vreselijk misgegaan zijn. Honderden meisjes zijn onvruchtbaar geworden door het HPV vaccin, duizenden kinderen zijn verlamd geraakt door het poliovaccin, en veel mensen zijn gestorven. Bill Gates kwam een tijd lang India niet meer in, na de ravage die hij daar had aangericht. Waarom heeft niemand het hierover?
Vraag 25: WIKILEAKS
Wikileaks is spotless wat betreft de zuiverheid van hun vrijgegeven documenten. Er zijn nog nooit onjuistheden aangetoond, ook niet in de documenten die bewezen dat Hillary Clinton in 2016 betrokken was bij pogingen de verkiezingen in de VS te beïnvloeden, door te doen alsof Rusland betrokken was bij het Trump-team. Ook niet in de documenten die de betrokkenheid van zowel de Clintons als de Obama’s bij Pizzagate bewezen. Waarom is Julian Assange dan toch gearresteerd? Omdat hij in Zweden twee vrouwen aangerand zou hebben? Die aanklacht is begin dit jaar ingetrokken. Waarom zit hij dan nog steeds gevangen? Niemand weet het. Trouwens, waarom leest niemand deze documenten? Ze staan gewoon online! En waarom is Julian Assange nog steeds niet vrij?
Vraag 26: MK-ULTRA
Sceptische toehoorder: ‘Daar gaan we weer. Zeker ook geen complottheorie.’
Ik: ‘Inderdaad. MK-Ultra is een feit. Luister en huiver.’
Waarom zijn zo weinig mensen op de hoogte van MK-Ultra, het vervolg op Operation Paperclip, het nazi-programma van WWII? Er zijn meer dan genoeg getuigenissen. Mind control en cognitieve dissonantie maken onderdeel uit van het MK-Ultra-progrmma en dringen veel dieper door in de samenleving – en in jouw hoofd – dan je zou denken.
Vraag 27: CENSUUR
Waarom worden politici, artsen, specialisten, journalisten, klokkenluiders en zelfs presidenten gecensureerd en verbannen van social media? Sinds wanneer mogen we niet meer zelf kiezen naar wie we willen luisteren en wat we interessant vinden? Waarom laten mensen zich dit welgevallen? Zijn we zo gewend aan het gepamperd worden dat we zelfs bereid zijn ons zelfbeschikkingsrecht uit handen te geven?
Vraag 28: VERKIEZINGSMANIPULATIE
Waarom censureert Facebook de verkiezingsposts van Trump, ten voordele van Biden? Waarom wist Twitter posts van Trump, en nu zelfs zijn hele account? Waarom wordt Parler in zijn geheel verwijderd, waardoor Trump nergens meer publiek kan gaan? Ja, omdat ze willen dat Biden wint natuurlijk, maar is dit niet beïnvloeding van de verkiezingen? Is dat niet strafbaar? Was dat niet juist waar ze Rusland en Trump vier jaar geleden van beschuldigden? Waarom doen ze het nu dan zelf? En wie heeft er zo’n enorm belang bij dat Biden wint en niet Trump?
Vraag 29: VERKIEZINGSFRAUDE
Er lijkt overweldigend veel bewijs te zijn van verkiezingsfraude in de VS. Hoe kan het dan dat de verdeeldheid daarover zo groot is? Hoe kan het dat leden van de senaat, advocaten en het volk zo tegenover elkaar staan? Wat is waar en waarom wordt het ons zo moeilijk gemaakt om de waarheid te kennen?
Vraag 30: ORANGE MAN
Waarom wordt het gezicht van Trump oranje gemaakt in de media? Is dat om het beeld ‘Orange man bad’ zo diep mogelijk in het onbewuste van de mensen te planten? Lijkt me goed gelukt, denk je ook niet? Maar vals is het wel.
Vraag 31: ETYMOLOGIE
Zijn mensen op de hoogte van de oorsprong van het woord ‘complottheorie’? Weet men dat dit begrip in de sixties al gelanceerd werd door de CIA, om alles wat niet in hun straatje paste belachelijk te kunnen maken? Merk je niet hoe het woord ‘complottheorie’, ‘complotdenken’ en ‘complotdenker’ een eind maakt aan ieder gesprek? Dit is een knap staaltje van mind control, net als ‘Orange man bad’ en iets wat vrij gemakkelijk te herkennen is – vooral bij anderen.
Vraag 32: DWANG
Waarom gaan de meeste mensen akkoord met de verplichting om iedere maand 100 euro of meer af te dragen aan een zorgverzekering die je vrijwel altijd meer kost dan het je oplevert, omdat het eigen risico door de meeste mensen nooit gehaald wordt? Waarom worden alternatieve geneeswijzen steeds minder vergoed? Zijn we ongemerkt slaaf geworden van een systeem dat niet onze gezondheid, maar de eigen winst voor ogen heeft?
Vraag 33: MEDISCHE MAFIA
Hoe komt het dat de medische wetenschap miljarden verdient, maar de mensheid steeds zieker en zwakker wordt? Chemo werkt niet, de griepprik werkt niet en het gebruik van allopathische medicijnen is doodsoorzaak nummer 1 in de VS. Het lijkt wel alsof ze er belang bij hebben dat we ziek, zwak en misselijk zijn en blijven. Aan een gezond en gelukkig mens valt immers niets te verdienen. Zou dit waar zijn? Zit de wereld echt zo grimmig in elkaar?
Vraag 34: HYDROXYCHLOROQUINE
Waarom werd vorig jaar ineens het medicijn hydroxychroloquine verboden, terwijl het tot dan toe overal verkrijgbaar was? Waarom werden artsen aangevallen en uit hun ambt ontzet als ze het toch aanbevalen en waarom werd het verbod zes maanden later door Fauci zelf toch weer ingetrokken en gaven ze toe dat het wel degelijk hielp, in combinatie met zink, vitamine C en azitromycine? Wie of wat zat hierachter?
Vraag 35: DE CIJFERS
Waarom hebben het de WHO en het RIVM het sterftecijfer rondom covid-19 in de loop van het jaar stilletjes aangepast en bleek dit veel lager te zijn dan aanvankelijk beweerd? Waarom werd er geen onderscheid gemaakt tussen sterven MET corona en sterven AAN corona? Is het aanvaardbaar dat dit soort gezondheidsorganisaties zulke blatante vergissingen maken? Of was het expres?
Vraag 36: PANIEK ZAAIEN
Waarom wordt een ziekte met zo’n onzorgvuldig vastgesteld sterftecijfer, dat niet hoger ligt dan dat van wat we de jaarlijkse griepgolf noemen (0,12% wordt nu gezegd, geloof ik), aangegrepen tot het uitroepen van een pandemie en het nemen van groteske maatregelen? Twee jaar geleden was het sterftecijfer zelfs hoger. Waarom dan nu deze paniek?
Vraag 37: DE SPOEDWET
Waarom is in Nederland een spoedwet aangenomen, voor het eerst sinds vlak voor WWII, dus 80 jaar later? Wat is de achterliggende reden? Waarom is het nodig om een nieuwe minister, die niet eens door het volk is gekozen, maar pas aan het begin van de pandemie Minister van Volksgezondheid werd, alle macht te geven?
Vraag 38: DE PCR-‘TEST’
Het is overduidelijk wetenschappelijk bewezen dat de PCR-test die nog steeds wereldwijd gebruikt wordt om vast te stellen of iemand covid-19 heeft, geen correcte resultaten geeft, maar alleen vaststelt dat je een infectie hebt of hebt gehad. De PCR-test, die geen test is maar een vermenigvuldigings-techniek, is in Tanzania door President John Magufuli toegepast op een papaya en een geit. De uitslag was positief: de papaya en de geit hadden volgens de test covid-19. Een arts in Nederland deed hetzelfde met een kiwi, die ook positief testte. Vindt niemand dit grappig, of op zijn minst verhelderend? Hoe kan het dat deze test dan toch wereldwijd de basis vormt van alle getallen die dagelijks in het nieuws komen en gebruikt wordt om de maatregelen te rechtvaardigen en mensen in angst te houden?
Vraag 39: GESJOEMEL
Valt het niemand op dat de cijfers van het aantal sterfgevallen bijgesteld zijn naar het aantal IC-opnames en vervolgens naar het aantal besmettingen? Is het duidelijk dat het aantal besmettingen alleen maar oploopt omdat er meer tests gedaan worden, die ook nog eens niet werkt? Wat zit hierachter? Wil de regering het volk voortdurend in angst houden, zodat ze akkoord gaan met het vaccin?
Vraag 40: ONWETENSCHAPPELIJK
Waarom worden onomwonden wetenschappelijk bewezen feiten van tafel geveegd? Bijvoorbeeld het feit dat de PCR-test niet werkt, of dat het bestaan van een covid-19 virus nooit bewezen is, maar ook het feit dat er een onmiskenbare correlatie is tussen het alarmerend stijgende aantal autistische kinderen, kinderen met ADHD, de zogeheten wiegedood en het steeds groeiende aantal vaccinaties dat een kind op steeds jongere leeftijd krijgt?
Vraag 41: PLOTKIN
Waarom reageert niemand op de nekhaarrijzende getuigenis in de rechtbank van vaccinatie-specialist Stanley Plotkin, die onder ede verklaarde dat er giftige stoffen zoals aluminium, kwik en andere chemicaliën in vaccins zitten, alsmede foetaal materiaal, dat wil zeggen: cellen van geaborteerde babies?
Vraag 42: RNA MANIPULATIE
Waarom zet niemand vraagtekens bij het feit dat de vaccins tegen covid-19 compleet nieuw zijn, mRNA bevatten (messenger-RNA), alsmede andere bestanddelen, die permanente veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijk genoom? Is het bekend dat dit nog nooit op mensen is getest en niemand weet wat de lange termijneffecten zijn?
Vraag 43: BILL GATES
Waarom houdt iedereen halsstarrig vast aan het idee dat miljardair Bill Gates een filantroop is, terwijl hij openlijk spreekt over het terugbrengen van de wereldbevolking door middel van vaccinatieprogramma’s? Bovendien is er sprake van dat hij net toestemming gekregen heeft om de zon te verduisteren, als poging om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Ziet niemand dat deze man voor God wil spelen? Oh sorry, dat was geen feit, inderdaad. Dat was een aanname. Mijn excuses.
Vraag 44: ELON MUSK
Waarom is Elon Musk zo populair, terwijl hij met zijn satellieten de wereld tot een groot 5G-netwerk wil maken, waarvan de uitwerking op de gezondheid nog niet bekend is? Komt hij daarmee niet heel erg tegemoet aan het idee van een technocratische controlestaat, waar bijvoorbeeld Bill Gates zich ook hard voor maakt? Is niemand bang dat onze relatief vrije wereld net zo gaat worden als China, of weet niemand dat China al zo’n controlestaat is?
Vraag 45: CYBORGS
Is het bekend dat Elon Musk vooraan loopt wat betreft technologische ontwikkelingen waarbij AI gekoppeld wordt aan het menselijk brein? Het is hem al gelukt een chip in het brein van een varken te implanteren zonder het beest te doden. In een interview met Joe Rogan begin dit jaar zei hij dat hij eind dit jaar verwachtte hetzelfde te kunnen doen met het brein van een mens. Wie wil vrijwilliger zijn? Is dit de echte Matrix en kunnen we binnenkort een hele taal, een krijgskunst of wat we maar willen, downloaden via een chip in ons hoofd? Of is dit juist het moment waarop we ingeplugd worden in The Machine en niet langer zelf meester zijn over onze werkelijkheid, omdat ons bewustzijn gekaapt wordt as we speak?
Vraag 46: HOOP
Waarom worden mensen boos van de suggestie dat het virus misschien helemaal niet zo gevaarlijk is? Waarom reageren ze zo verontwaardigd als mensen suggereren dat de maatregelen wellicht niet nodig zijn, omdat er niet zo heel veel is om bang voor te zijn? Is dat niet juist heel goed nieuws? Is dat niet juist iets om op te duiken en erachter te komen of het waar is, zeker als een arts, een specialist of een dierbare dat zegt? Waarom worden mensen niet blij van de mogelijkheid dat de extreme maatregelen helemaal niet nodig zijn? Zou er een andere reden zijn om de maatregelen te handhaven?
Vraag 47: SOROS
Waarom heeft Soros, de beruchte Hongaars-Amerikaanse miljardair die met zijn bemoeienissen, schenkingen en investeringen dicht bij de topfiguren van het wereldomspannend heersende beleid staat, het bedrijf ‘Van Dijk Boeken’ opgekocht? Van Dijk ja, bij wie jij de boeken koopt voor je middelbare school-kind. Zou Soros daarmee inspraak hebben gekregen op de selectie en inhoud van de schoolboeken die jouw kind gebruikt op de middelbare school?
Vraag 48: DE ROTHSCHILDS
Weten mensen dat de Rothschilds, één van de rijkste families ter wereld, eigenaar zijn van alle grote universiteiten wereldwijd, en dus een dikke vinger in de pap hebben als het gaat over wat de studenten daar leren en wat ze later als hoogleraar of deskundige naar buiten mogen brengen? Denk je dat de geheime ontgroeningen op Harvard echt zo onschuldig zijn?
Vraag 49: OLIE EN BIG PHARMA
Weten mensen dat de Rothschilds en de Rockefellers rijk geworden zijn door de olie-industrie, maar ook Big Pharma en de media in bezit hebben? En zien mensen de samenhang tussen de woekerwinsten van zowel Big Oil als Big Pharma, waarbij de restproducten uit de olie-industrie verwerkt worden in de ‘medicijnen’ van de medische industrie? Het feit dat de meeste allopathische medicijnen bestanddelen uit aardolie bevatten, heeft niet als reden dat dat goed is voor je gezondheid. Ja, olijfolie wel, kokosolie ook, maar niet aardolie. Nee, dit maakt onderdeel uit van het verdienmodel van de Rothschilds. Feit is bovendien dat de Rockefeller-familie ook nog zeggenschap heeft over de media. Zou dat een geniale strategie kunnen zijn om de wereldbevolking te manipuleren, zonder dat ze het door hebben?
Vraag 50: DE BIS
Heb je gehoord van de zwaarbewaakte geheime bank, de BIS-bank, die in Bazel staat? Wist je dat die bank en zijn werknemers, net als het Vaticaan, soevereiniteit genieten en absolute macht hebben over de rest van de banken in de wereld? Wist je dat de beslissingen die die bank neemt alle wetten en regels van regeringen overstijgen? Als je dit weet, snap je dan dat de werkelijke macht in de wereld bij heel andere partijen ligt dan wat men ons laat denken?
Vraag 51: WE ARE THE 99%
Eén van de meest groteske feiten in de wereld is dat 99% van alle rijkdom in handen is van 13 families, waaronder de Rothschilds en de Rockefellers. Even een vraag bedenken… Is dat niet bizar? Zouden we daar niet enorm verontwaardigd over moeten zijn?
Vraag 52: COVID-ZWENDEL
Tijdens de Corona-crisis ging het aantal sterfgevallen bij andere ziektes plotseling sterk omlaag. Er vielen bijvoorbeeld maar 400 doden door de jaarlijkse griep, terwijl het dat er normaal veel meer zijn. Maar ook hart- en vaatziekten, kanker en andere doodsoorzaken waren niet eerder zo laag.
Zou het kunnen zijn dat er onterecht sterfgevallen aan corona zijn toegeschreven, terwijl het eigenlijk andere doodsoorzaken betrof? De cijfers wijzen wel in die richting.
Vraag 53: OMKOPERIJ
Kloppen de berichten dat ziekenhuizen in de VS $ 13.000 per coronageval kregen en $ 39.000 als die coronapatiënt ook nog aan de beademingsmachine – de ventilator – aangesloten werd? Was hier in Nederland ook sprake van? Er zijn meerdere huisartsen in Nederland naar voren gekomen die zeiden dat ze extra geld van de overheid kregen voor iedere coronapatiënt die ze inbrachten. Zouden die artsen dat verzinnen? Waarom zouden ze dat doen? Wat zouden ze daarmee winnen? Zou het kunnen dat ze, omdat ze als arts een eed gezworen hebben om de gezondheid van de patiënt altijd voor te laten gaan, uit gewetenswroeging naar voren traden? Ik denk het.
Vraag 54: DE WETENSCHAP
Waarom beroept iedere voorstander van de maatregelen zich op het vage begrip ‘de wetenschap’, terwijl juist binnen de onafhankelijke wetenschap de mondkapjes, het afstand houden, de angst en de vaccinatiepraatjes ontkracht worden? Dezelfde vraag komt op in verband met chemo-therapie en vele andere procedures die als wetenschappelijk verantwoord naar voren worden gebracht. Zou het kunnen dat mensen misleid worden, onder het mom van ‘de wetenschap’?
Vraag 55: SYMBOLEN
Heb je de demonische kledinglijn gezien van Celine Dion? Heb je de openingsceremonie gezien van de Olympische Spelen in 2012? Heb je de rituele opening gezien van de Gotthard tunnel in Zwitserland in 2017, met eenzelfde gehoornde figuur als de hoofdpersoon in de Capitool-bestorming? Vallen de panda-ogen, het bedekken van het linkeroog en de vele satanische handgebaren van talrijke beroemdheden, politici en religieuze leiders over de hele wereld je niet op? Wat zou dat allemaal betekenen, denk je?
Vraag 56: DE GEORGIA GUIDESTONES
Ken je de Georgia Guidestones, de zes mysterieuze granieten zuilen die in Elbert County in Georgia staan? Een anonieme opdrachtgever, voor wie geld blijkbaar geen rol speelde, heeft ze in 1980 laten maken. Wie of wat denk je dat erachter zit? De zuilen vormen een klok, een kalender en een kompas. Daarnaast is er in acht talen een tekst in gekerfd, met tien richtlijnen voor de mensheid die ‘het tijdperk van de rede’ (the age of reason) inluiden. De eerste en tegelijkertijd de meest onheilspellende luidt: ‘Houdt de wereldbevolking onder de 500.000.000.’ Goed idee? Ja? Maar hoe dan? Zijn dit de tien geboden van de Nieuwe Wereldorde? En zo niet, wie heeft dit dan bedacht?
Ik: ‘Nou, ik denk dat ik klaar ben. Nu jij!’
Toehoorder: ‘Eh… ik denk dat ik even moet gaan liggen.’
Sanne Burger
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Hier is een ongemakkelijk wetenschappelijk bewijs van het gevaar dat wordt veroorzaakt door het dragen van maskers:
1) Uit de CDC: “Beschikbaar bewijs toont aan dat (stoffen maskers)… zelfs het risico op infectie kunnen verhogen door vocht, vloeistofdiffusie en retentie van het virus. De penetratie van deeltjes door stoffen is naar verluidt hoog… Al met al worden gewone stoffen stoffen maskers niet als beschermend beschouwd tegen respiratoire virussen en moet het gebruik ervan niet worden aangemoedigd. " https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/ppe-strategy/face-masks.html?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

2) "Er is weinig bewijs dat de effectiviteit van gezichtsmaskers ondersteunt om het risico op infectie te verminderen." https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/64D368496EBDE0AFCC6639CCC9D8BC05/S0950268809991658a.pdf/face_masks_to_prevent_transmission_of_influenza_virus_a_systematic_review.pdf?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

3) “... door laboratorium bevestigde virale infecties waren significant hoger in de stoffenmaskersgroep. De penetratie van virusdeeltjes was bijna 97%. ... de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van stoffen maskers .. Vocht vasthouden, hergebruik van stoffen maskers en slechte filtratie kunnen resulteren in een verhoogd risico op infectie. "

https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1435?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

4) JAMA: "Gezichtsmaskers mogen niet worden gedragen door gezonde personen om zichzelf te beschermen tegen het oplopen van luchtweginfecties, omdat er geen aanwijzingen zijn dat gezichtsmaskers die door gezonde personen worden gedragen, effectief zijn om te voorkomen dat mensen ziek worden." https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2762694?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

5) "Het is niet aangetoond dat het gebruik van gezichtsmaskers door gezondheidswerkers voordelen biedt in termen van verkoudheidsverschijnselen of verkoudheid." https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19216002/

6) Op basis van één meta-analyse van maskers om infectie te voorkomen, niet minder N95-maskers en ademhalingsmaskers: "Geen van de onderzoeken heeft een sluitende relatie aangetoond tussen het gebruik van masker / ademhalingstoestel en bescherming tegen influenza-infectie." https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22188875/

7) "... zowel chirurgische als katoenen maskers lijken niet effectief te zijn in het voorkomen van de verspreiding van SARS-CoV-2 van de hoest van patiënten met COVID-19 naar de omgeving en het externe maskeroppervlak." https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-1342?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA&

8 NEJM: “We weten dat het dragen van een masker buiten zorginstellingen weinig of geen bescherming biedt tegen infectie. .... De kans om Covid-19 te vangen uit een voorbijgaande interactie in een openbare ruimte is daardoor minimaal. In veel gevallen is het verlangen naar wijdverbreide maskering een reflexieve reactie op angst voor de pandemie. " https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp2006372?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

9) Gewoon een opmerking, respiratoire acidose is slecht en leidt ook tot polyurie, urinaire acidose, nierbeschadiging en hypercapnie. De stressreactie van verlaagde zuurstof zorgt ervoor dat cortisol krachtig stijgt, wat de immuunbewaking verlaagt en het infectierisico verhoogt. "Respiratoire acidose ontstaat wanneer lucht in en uitgeademd uit de longen niet voldoende wordt uitgewisseld tussen de kooldioxide uit het lichaam en zuurstof uit de lucht." https://www.medicalnewstoday.com/articles/313110?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

Centra voor ziektebestrijding en -preventie (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/ppe-strategy/face-masks.html?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXe)
Sergio Garcia 6 maanden geleden geplaatst
No comment...
Sergio Garcia 6 maanden geleden geplaatst
Zo ver is de wetenschap gezakt!

🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
Complotdenkers ...
wanneer de tekst te klein is--> op de muis rechts-klikken en kiezen voor: koppeling in een nieuw venster openen, je kan daarna op de foto klikken en daardoor deze groter maken.
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
De Gevaarlijke Alliantie tussen de Rothschilds en het Vaticaan van Franciscus
 

De Gevaarlijke Alliantie tussen de Rothschilds en het Vaticaan van FranciscusHemeltjelief! De meest globalistische en interventionistische paus sinds de kruistochten van de 12e eeuw heeft een alliantie gevormd met de belangrijkste mensen in het wereldwijde financiële systeem onder leiding van niemand minder dan die van de adellijke bankiersfamilie, Rothschild. De nieuwe alliantie is een joint-venture die ze “Council for Inclusive Capitalism with the Vatican” noemen. De onderneming is een van de meer cynische en, gezien de deelnemers, meest gevaarlijke fraudes die worden bevorderd sinds Davos World Economic Forum (WEF) goeroe en Henry Kissinger protegé, Klaus Schwab, “The Great Reset” van de kapitalistische wereldorde begon te promoten. Wat is en wat zit er achter deze zogenaamde “Council for Inclusive Capitalism with the Vatican”?

https://viruswaarheid.nl/nieuws/de-gevaarlijke-alliantie-tussen-de-rothschilds-en-het-vaticaan-van-franciscus/
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Dit is wat het Pfizer covid19-vaccin mijn moeder heeft aangedaan. Iedereen bidt alsjeblieft voor haar. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis. En wees voorzichtig met het nemen van het vaccin. Ik weet zeker dat het goed is voor sommige mensen, maar je moet erover nadenken of dit vaccin het nemen waard is? Het is niet voor mij. Deel dit bericht, we hebben hulp nodig bij het vinden van antwoorden
Update 1-12-21
Mam wordt vandaag nog erger en heeft nog steeds geen antwoorden van doktoren om dit op te lossen. Bid alsjeblieft voor haar, ik kan het niet uitstaan om mijn moeder op deze manier te zien, ik wil graag huilen, wetende dat ik niets kan doen om haar te helpen. Neem alsjeblieft niet het covid19-vaccin. Ik voeg een derde video toe die ze me zojuist heeft gestuurd.
https://www.facebook.com/100021818644998/posts/900291600708120/?d=n

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Ow ow ow herinnert u zich deze nog. Al de Nederlandse kanalen brachten het grote nieuws Pfizer vaccin 95% effectief. De minister ging direct over tot aankoop want dit zou ons redden. Het nieuws kwam van de fabrikant zelf, het aandeel door het dak de verkoop als een trein. Dit zou de redding worden. Neem het vaccin!!!!

Maar wat blijkt........

Nu de fabrikant data heeft aangeleverd ipv press release kan geconcludeerd worden dat onze EMA en CBG totaal ongekwalificeerd zijn door de bevolking te laten inenten met een vaccin die maar 19-29% effectief is en waarvan de lange termijneffecten ook niet bekend zijn. De effectiviteit gaat dan ook alleen maar over symptomen niet over het virus tegenhouden. Verder blijkt dat er grote groepen van de gevaccineerden uit de trials uit de effectiviteitsberekening is gehouden. Zij kregen Severe adverse reactions na de tweede prik.

Gaat u met deze kennis nog steeds de prik halen omdat deze uw leven gaat redden?

U bent nu juist geïnformeerd 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6753615210507984896/
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
bizar...
Sergio Garcia 6 maanden geleden geplaatst
Lees hoe voorzichtig men is met de schuldvraag of het vaccin de reden is dat deze persoon is overleden en TERECHT! Maar hoe groot is het contrast wel niet met andere artikels waarbij dezelfde media pijlsnel snel de conclusie trekt dat COVID-19 DE doodsoorzaak is. 

https://www.gva.be/cnt/dmf20210114_96113528

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Typically, three drugs are used in lethal injection. Pancuronium bromide (Pavulon) is used to cause muscle paralysis and respiratory arrest, potassium chloride to stop the heart, and midazolam to sedate them.

Potassium chloride zit in het Pfizer vaccin

The Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine includes the following ingredients: mRNA, lipids ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), 2 [(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3- phosphocholine, and cholesterol), potassium chloride, monobasic potassium

niet gek dus dat dit soort reacties ontstaan?
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
ARTS(EN) OVERLEDEN AAN COVID-VACCIN? – HET EERSTE ONDERZOEK IS GAANDE..

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Del Bigtree publiceerde recentelijk een montage van de eerste berichten over artsen die ernstige bijwerkingen hebben als gevolg van het COVID-19 vaccin. Het sluit aan bij een bericht dat ‘The Defender’ heeft geplaatst op 13-01-21 van het onderzoek dat gaande is met betrekking tot het overlijden van een Amerikaanse arts.

Hieronder vindt u de Nederlands ondertitelde montage van Del Bigtree, en daarna de vertaling van het artikel dat is gepubliceerd bij ‘The Defender’, het blog van Childrens Health Defense, opgericht door advocaat Robert F. Kennedy.

lees verder https://stichtingvaccinvrij.nl/artsenoverleden-aan-covid-vaccin-het-eerste-onderzoek-is-gaande/
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
Quote..
WW1 eindigde eerder dan verwacht, waardoor er enorme hoeveelheden ongebruikte experimentele vaccins ongebruikt -op de plank lagen-.
Uit angst dat de soldaten die thuiskwamen ziekten zouden verspreiden onder hun families, veroorzaakte de Amerikaanse regering de grootste vaccin 'angst' campagne in de geschiedenis ooit. Ze gebruikten de menselijke bevolking daarna als onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium om experimentele vaccins te testen.
Tientallen miljoenen burgers stierven op dezelfde manier als de soldaten.
In plaats van te stoppen met het vaccineren, voerden de artsen het aantal vaccinaties op. Men noemde het de grote "Spaanse griep van 1918". Als gevolg daarvan stierven ALLEEN DE GEVACCINEERDEN.
End quote .
..
Lees het nog een keer, en bekijk de paralellen met het heden, honderd jaar later, de honderdjarige cyclus.
En ook honderd jaar ervoor, ik zal er eens een stukje over neerpennen.
.
U mag het lezen via onderstaande link:
https://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/?fbclid=IwAR2m_hEMd_bZPABuSPAKwxBxNVQEcAiL-_pmSgtB1bHLibBEw-PMgdnuwuw
.
Voor vertaling kunt u kiezen door rechts te klikken op de muis en daarna te kiezen voor vertaling naar Nederlands.
.
In de tussentijd heb ik meelij met diegenen die zich momenteel, door de angstcreatie vanuit de overheid, hebben laten vaccineren met een experimenteel vaccin.
U weet dat de geschiedenis zich herhaalt, en de honderdjarige cyclus is een zeer sterke cyclus. Natuurlijk moet u die niet op een jaar exact neerzetten, een beetje speling is normaal.
En wellicht voelen de gevaccineerde mensen zich gedekt door de garantie vanuit de overheid dat wanneer ze eventueel compleet debiel in een rolstoel terecht zouden komen door later optredende bijverschijnselen van dit vaccin, ze volledig worden gecompenseerd, net als de Groningers en de toeslag-ouderen. echt hoor, heus, en wanneer het niet helemaal gladjes verloopt, kiest men gewoon met de staart tussen de benen het hazenpad, terwijl u nog steeds volkomen debiel in uw rolstoel zit te wachten op ... ja op wat ... compensatie waar u niks aan heeft wanneer u daardoor debiel bent geworden, en ook niet zal krijgen ...??
Gelukkig hoeft u zich tijdens dat eeuwige wachten geen zorgen te maken over de Farmacie, die zijn in de tussentijd allang bezig met een scenario voor de volgende vaccinatie golf en dito inkomsten zonder enige aansprakelijkheid, dat is dan weer een pluspuntje, hoewel niet voor u ...
.
Je zou verwachten dat de huidige mensheid wat slimmer zou zijn dan onze voorvaderen uit het stenen tijdperk, doordat ze de geschiedenis kunnen lezen en vanuit die geschiedenis kunnen leren. Maar alle stupiditeiten vanuit het verleden herhalen zich 100 jaar later, telkens weer, gewoon weer. 
.
En ik ga er weer een -eind-  aanbreien, maar mensen die mij altijd met een glimlach tegemoet treden zijn bij mij -verdacht-. Niemand is altijd vrolijk, zolang het een mens betreft. En mijn korte bestaan op deze bol heeft mij al geleerd, dat ik het meest uit moet kijken voor mensen die een eeuwige glimlach hebben, zoals bijvoorbeeld meneer Rutte, hoewel ik die nu niet direct bedoel, alhoewel ... 
Mensen met een eeuwige glimlach associeer ik met de Mexicaan uit de wildwest films ... Hi Amigo ...(met een big-smile erbij) ..   en zodra je je omdraait heb je een dolk in je rug .... en die dolk kan letterlijk maar ook op andere wijze worden  toegebracht. 
.
Keep safe, houdt afstand van experimentele dingen zoals proeven met vaccinaties op de mensheid met nog niet bekende uitkomsten op langere termijn, hoewel het achter de hand houden van kooien voor gevaccineerde mensen wellicht achteraf nog zo'n gek idee niet is/wordt; want niemand weet of en wanneer wel ... hoe gek ze worden door die vaccinaties.
Iemand die dat al op voorhand weet ... ????
Meldt u.
.
Waar ik me ondertussen wel zorgen om maak, zijn die clubjes, die tegen beter weten in de mensen die in opstand komen --- (lees: meer willen weten) --- neer knuppelen en arresteren.
Op het internet circuleren korte opnames waarin je ziet dat de ME eerst mee loopt te rebelleren en dan vervolgens iemand oppakken en met de staart tussen de benen een busje inschieten. Ik zie dat (maar wanneer ik dat verkeerd zie -- corrigeer me effe)  als de moderne NSB-er, eigenlijk is het nog erger.
Ik zou aan deze (ik wou eerst schrijven mensen, maar zover wil ik de mensheid niet beledigen) dus: figuren ... willen vragen: hoe leg je dit straks aan je nageslacht uit? Het stupide opvolgen van bevelen zonder je bovenkamer te gebruiken, en je daarbij tegen je eigen bevolking te keren, die je salaris betaald?? Je bent toch zelf ook mens...of ?? Iets van -befehl ist befehl-?? ... en ik maar denken dat we die periode al hadden afgesloten, maarja .. dat is nog geen honderd jaar terug, en de opleiding van veel individuen schiet momenteel ernstig tekort.
.
Wat een stinkende puinzooi is het toch geworden in ruim een jaar tijd ... of eigenlijk speelt een en ander al veel langer ... maar dat voor een andere keer.
.
slaap zacht, de regering waakt over u ..... AARRGGHH ...
 
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
In oktober leek even de media in Duitsland (ARD) alles even in perspectief te plaatsen maar inmiddels is daar ook het besef weer doorgedrongen dat iedereen toch beter in angst kan leven...

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/neergeknuppelde-man-71-politie-gooide-zelf-met-bakstenen-op-museumplein/

Dit is toch echt te bizar voor woorden...
Sergio Garcia 6 maanden geleden geplaatst
Een false flag. 
Gebeurt de laatste tijd wel meer.
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/ernstige-bijwerkingen-coronavaccin-pfizer-leiden-tot-onderzoek/
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
’t Begint me zo langzamerhand allemaal een beetje te ‘duizelen’ en ik heb nog steeds het onaangename -onderbuikgevoel- wat ik een jaar terug ook al had; dus dat ik wordt bedondert.
.
Die post is hier weg van het forum, maar had wellicht beter kunnen blijven staan …
maarja, da's achteraf ...
.
Begin 2020 werden we verrast door een tot dan toe onbekend virus/bacterie … wat eigenlijk?
Waarom schrijf ik bacterie?
Wel ik zag vandaag een artikel voorbij komen van Italiaanse artsen die tegen de uitdrukkelijke regels in (dat op een Corona dode geen autopsie mag worden uitgevoerd) dat toch hadden gedaan, en ‘bewijs’ vonden dat er geen virus maar een bacterie werkzaam is.
Virus ---of ---- bacterie --- ik weet ’t zoals gebruikelijk weer niet.
’t Komt vanzelf naar boven wanneer dat waar is.
Trouwens toch raar, dat je op een corona-dode geen autopsie mag uitvoeren ..??
Van zoiets kun je alleen maar leren denk ik dan.
*
Maar behoudens dat:
De Covid-19.
WHO begin 2020 zegt eerst dat het wel meevalt, maar na een donatie van Gates Foundation is het plotseling een Pandemie!
Paniek alom!
Er wordt onmiddellijk gestart met de vermelding van het aantal doden.
Maar aantallen zeggen niets.
Je moet aantallen relativeren voordat je ze in de juiste context kan plaatsen.
Maar dit weet men natuurlijk ook wel, maar doet men bewust niet.
Grote getallen wekken immers angst op bij dat gedeelte van de bevolking wat alles slaafs aanneemt.
Al vrijwel nam het aantal doden snel af, en haalde de WHO Covid-19 weer van de A status af (geen pandemie meer)
Om toch met grote getallen de mensen bang te kunnen maken, schakelde men over naar het aantal geconstateerde besmettingen via een manipulatieve test, de PCR test, waarbij men het repetitie getal tot onwerkelijke hoogte had opgevoerd, ver voorbij de betrouwbaarheidsgrens.
Maar ja, toen het volgende probleem, ook die getallen daalden.
En toen werden we ineens getrakteerd met de Britse variant; het virus was gemuteerd.
Dat doen virussen al zolang als ze bestaan, maar nu was het toch echt gevaarlijk! .. toch??
Wat opvalt, en ik zal zien of ik er een grafiekje bij kan plaatsen, is dat het aantal besmettingen met deze variant pas is ontstaan en in de lucht geschoten nadat men begon met vaccineren rond 8-december !!!
En dan denk ik, zo met een wijntje achter de kiezen, kijken we nu naar een gemuteerde versie van het Covid-19 virus of naar het nieuwe vaccinatie-virus?
Ik vind het toch wel frappant dat dit na het vaccineren ineens naar voren komt.
En dit zijn maar een paar dingetjes van de hele grote stapel die hier voor me ligt, maar ik zal u er niet mee vermoeien.
Wat ik wel nog even naar voren wil halen, is dat de jonge en rutte hoe dan ook de regie over de Covid-19 crisis willen behouden.
Sinds midden December-2020 nemen de sterfgevallen en de besmettingen af, maar we moeten in een crisis blijven geloven.
Nu het aantal doden niet meer werkt als angstverwekker, en het aantal besmettingen ook niet meer werkt als angstverwekker, is men overgestapt op de Britse variant van het virus, wat pas ontstaan is na de start van de Vaccinaties!!!!
 ‘Ze’ zijn zogenaamd -opgestapt- maar willen de regie over deze -crisis- behouden.
Dat zint me helemaal niet!
En nu wordt er weer een avondklok ingesteld!?!
Ik zit hier in een rustig dorpje, dat heb ik zo uitgezocht, ik ben de drukte een beetje meer dan zat.
Een avondklok zal hier geen enkel effect sorteren, want behalve die mensen die hun hond uitlaten zie je hier niemand op straat.
Onzin-maatregel nummer zoveel, net als de mondkapjes, ze werken niet maar we moeten ze toch opdoen.
Indoctrinatie noemt men dat.
Intussen wordt de mensen ook op andere wijze angst aangejaagd / ingeprent.
Wanneer je rustig op Zondag loopt te demonstreren, zie je ineens een stel Romeo’s stenen gooien naar de Politie/ME waarna die dan daardoor de legalisatie hebben om te paard als ‘doorgesnoven’ hooligans mensen van achter met een knuppel op hun hersenen te slaan.
Ten eerste ben je natuurlijk als ME of agent een -complete loser- wanneer je dat doet, maar behalve dat; dat een dienst die het gezag moet handhaven zich zo laat misbruiken om hun eigen volk in elkaar te meppen, ik denk (maar dat weet ik niet) dat je met de Gestapo uit de vorige eeuw nog beter van doen kon hebben, wat een LOSERS!
Wat een sukkel moet je toch wel niet wezen wanneer je bij het gezamenlijke gezins-diner moet gaan opscheppen dat je vanaf je paard, een 70 jarige man die niet op tijd weg kon komen, lekker vanachter op zijn kop hebt geslagen!
Heel triest, maar dat is wel hoe het vandaag de dag gaande is.
Deze dienst is afgewaardeerd naar het niveau nul, waarbij papa hooguit nog als een compleet verloren sukkel kan verhalen over zijn helden daden van die dag ... braaaaak!!! ...
Een compleet brevet van onvermogen!!
De onrust afgelopen zondag ontstond pas toen Romeo’s (verklede ‘sukkels’ van de politie) met stenen naar hun eigen auto’s begonnen te gooien om zodoende een legitieme reden te hebben om de boel in elkaar te slaan.
Nederland lijkt een bananen republiek geworden, waarbij het gewone volk tot de bedelstaf moet worden gebracht, kennelijk allemaal voor het grote plan van klaus schwab.
Op de één of andere wijze zijn diverse wereldleiders bevangen door de een of andere vorm van een krankzinnigheid virus met als doel hun eigen economie en bevolking naar de afgrond te brengen, of ze zijn onder invloed -van- ??
En dit is waarom ik dit schrijf … ik begrijp het elke dag een stukje minder ….
-een bevolking die doodsangst aangejaagd wordt voor een -virus- wat dermate -onschadelijk- is dat zelfs de WHO hem toch maar de A status ontnomen heeft, het is gedegradeerd naar de vervanger van een -zwaar griep-virus-.
-We worden steeds opgezadeld met onzinnige eisen die geen effect hebben maar wel welvaart verwoestend zijn
- We worden op deze wijze naar de bedelstaf gebracht, en u kan nog elke dag eten kopen, maar dit gaat op een andere manier.
-
En zodra we op geen enkele wijze meer uit de ontstane schuldenopbouw kunnen ontsnappen …. Dan gaan we -0nze redder/s- zien.
Helaas wel te laat zoals zal blijken, en het woord redder zal wellicht een ander benaming krijgen, denkt u ook niet?
.
Wat willen de jonge en rutte??
Eerst gingen ze mee met de WHO (het was een pandemie) en nu de WHO zegt dat het geen pandemie meer is, gaan ze daar niet meer in mee.
Alles moet dicht en op slot en kapot volgens deze 'mensen'.
.
Vaccinatie is het enigste antwoord.
.
Nou, ik zal er de komende maanden eens een paar dagen aan wijden om een stukje te schrijven (onderbouwd) die laat zien wat voor een enorme schade vaccinaties aanrichten. Het ontwricht complete levens.
Maar nog meer bedroevend, het verwoest complete levens van gezonde kinderen die op deze wereld gezond worden neergezet, hun goed bedoelende ouders in complete ontluistering achterlatend.
De experimenten van joseph mengele verbleken erbij, de farmacie is een nog groter gevaar.
.
Wat een verrotte zooi, wie kan hier wat aan doen, want van -onze leiding- hoeven we niets te verwachten in dit land.
En ik weet ’t ook niet, maar dat het meer stinkt dan een uur in de wind …!!
.
En bekeken de enorme aantallen complicaties op korte termijn ontwijk ik elke vaccinatie, ik wil wel eens zien hoe dit er over een jaar uitziet, want ik vertrouw dit voor geen cent!
.
Ik vrees het ergste …
Sergio Garcia 6 maanden geleden geplaatst
Er is hier meermaals aangehaald dat dit onderwerp niets met de beurs te maken heeft. Dat ligt eraan hoe je het bekijkt. Vanuit een cyclisch oogpunt heeft dit zeker iets met de beurs te maken. De beurs is namelijk cyclisch, net zoals deze epidemie en veel andere facetten in het leven (zo niet allemaal).

Er zullen weinigen ontkennen dat een trend op de beurs niet bestaat. Een trend heeft een beginpunt waarin het stijgt of daalt, een top maakt of bodem en weer zal dalen of stijgen. Zie hier een cyclus. Hetzelfde geldt voor de griep, of deze corona “pandemie” (zie grafiek hieronder). Normaliter start de griepseizoen rond week 40, piekt rond week 9 en rond week 20 is de cyclus af, klaar, gedaan (zie hieronder). En een paar maanden later? Drie keer raden…

Nu, waar komt de arrogantie vandaan dat wij, als mens, de trend van een cyclus kunnen wijzigen? Is het iemand ooit gelukt om de trend in de beurs te keren?! Neen! Een cyclus is nu eenmaal een fenomeen dat niet te beïnvloeden is, je moet het ondergaan. De enige invloed die wij kunnen uitoefenen is dat wij de volatiliteit (de gevolgen van de trend) enigszins kunnen opvangen. Maar dit kan alleen als je de trend binnen de cyclus kent en begrijpt. Een veel gehoorde spreuk is “go with the flow”. Je koopt als de trend stijgt en verkoopt als die daalt. Een kind kan de was doen. Een ander voorbeeld, dat vooral mannen zullen herkennen, pissen tegen de wind. Niet doen, krijg je allemaal narigheid van. Gewoon 180° draaien en het gaat een stuk gemakkelijker.

Wat heeft dit met corona te maken? Zoals ik al schreef begint een epidemie rond week 40. Rond deze tijd is het al herfst en waait het regelmatig. Stel dat alle mannen, die plotseling een druk in hun blaas voelen, deze tegen de wind beginnen te ledigen? Zoals hierboven beschreven, geen goed idee! Het werkt beter als je de wind meehebt. Met de trend mee pissen zouden we kunnen stellen. Nu, dit is precies wat onze regering aan het doen is; tegen de wind in pissen. Alle maatregelen die tot nu toe genomen zijn zijn te vergelijken met tegen de wind in pissen. Geen een heeft ervoor gezorgd dat de volatiliteit is afgenomen. Integendeel. Ze hebben de trend tegengewerkt, net zoals de beleggers/traders die een stijgende trend proberen te shorten. Daar krijg je alleen maar narigheid van. Niet zozeer een natte boek maar meer een gescheurde.

Een cycle is NIET te stoppen en een epidemie ook niet! Je moet het herkennen, erkennen en ondergaan. Als we daarmee zouden beginnen dan zouden we wel iets kunnen doen. Op de beurs zou je met de beurs meegaan. In het echte leven dien je ervoor te zorgen dat je de kwetsbaren helpt, je schaalt de zorg indien nodig op. Je zou zelfs kunnen overgaan tot isolatie van de zwakkeren en niet de hele bevolking. Als de Chinezen binnen een week enkele noodhospitaals uit de grond kunnen stampen dan kunnen wij dat ook. Het is geen kwestie van kunnen maar van willen en deze wil ontbreekt bij ons. Waarom is dat niet gebeurd. Je kan voordat het griepseizoen begint alvast personeel achter de hand houden voor het geval dat. En zo zijn er nog legio voorbeelden. Maar nee, wij blijven tegen de wind in pissen met alle economische, sociale, menselijk gevolgen van dien. Onbegrijpelijk!
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/huisarts-maakt-zich-zorgen-over-coronaprik-het-zijn-feitelijk-geen-vaccinaties/

🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://dissident.one/2021/01/19/pcr-test-geeft-misschien-tot-wel-90-vals-positieven-volgens-onderzoek-van-nature/?fbclid=IwAR2LcCWJRDj0AT0bErk497Kr0YF5XE3uz90MdZ_25K8Y165aiN0A4tCIhNY
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/wakkere-huisarts-spreekt-zich-uit-over-coronamaatregelen-doe-hier-niet-aan-mee/
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-is-de-historische-betekenis-van-de-avondklok/
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
Wow, dit is schokkend... Kids op de basisschool krijgen een les met de opdracht om mensen te overtuigen dat ze een coronavaccin moeten nemen.
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
Ik denk echt dat in de kantine van onze regering te veel vanillevla wordt genuttigd.
.
https://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-vernietigt-vanillevla-onze-hersenen
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.waarheid.tv/59-oorlogsmisdadigers

reactie op @janschotsman:
Harm van Wijk Dank je wel voor het delen @janschotsman2
6 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
https://www.hpdetijd.nl/2021-02-02/een-strenge-lockdown-met-avondklok-leidt-niet-tot-minder-besmettingen/
Leon Van Dam 6 maanden geleden geplaatst
En Rutte zit gewoon op zijn telefoon te kijken...totaal geen interesse in alle spijkers met koppen die er geslagen worden. Van wat die Haga zegt is geen woord gelogen...

Als je alle logica van Van Haga hoort en het interesseert niemand in de kamer: dan is dat toch niet zo'n gekke gedachte van die zogenaamde complotgekkies?
(Ondertussen komen wel steeds meer zaken uit: onze vrijheden worden telkens weer wat minder. Reken er maar op dat die avondklok nog verlengd zal gaan worden, terwijl die voor 2 weken zou zijn...)

Dat soort dingen geven mij telkens weer een onrustig gevoel: willen ze überhaupt wel een oplossing?

🔥 Harm van Wijk 6 maanden geleden geplaatst
🔥 Jan Schotsman 6 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/het-coronavaccin-is-geen-vaccin/
Sergio Garcia 6 maanden geleden geplaatst
Ik wil hierbij een kanttekening plaatsen over het mRNA vaccin. MRNA is niets meer dan een kopie van een stuk DNA dat de genetische code bevat voor een eiwit. Zie het als een “carbon copy” van het origineel. Je laat het origineel intact en gaat met de kopie aan het werk. Ons lichaam maakt miljarden mRNA moleculen aan. Deze moleculen blijven, afhankelijk van hun functie, enkele uren tot enkele dagen in de cellen voordat ze weer worden afgebroken. Onze cellen kunnen 100.000en mRNA moleculen bevatten!

Er wordt gesuggereerd dat mRNA ingebouwd kan worden in ons DNA en zo ons genoom kan wijzigen. Dit is niet mogelijk want hiervoor is een enzym nodig die wij, noch het Corona virus, hebben. Dit enzym, reverse transcriptase (RT), hebben alleen retrovirussen zoals HIV en Ebola. Maw, het mRNA vaccin kan niet ingebouwd worden in ons genoom. De enige functie is dat het dient als een mal voor het maken van een viraal eiwit.

Dus, dat ons DNA wordt aangepast door dit vaccin lijkt mij uitgesloten aangezien daar meer dan alleen mRNA voor nodig is. 
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
Ik gooi het maar even in deze topic.
Er zijn inmiddels al diverse methoden zeer effectief gebleken in het onderdrukken van de complicaties die een besmetting met Covid-19 teweeg brengt.
Onze regering wil daar natuurlijk niets van weten, die lopen blind en slaafs achter de WHO aan die duidelijk een ander plan heeft.
Vandaag verscheen er een bericht, dat er in Israël opnieuw een medicijn is gevonden wat effectief tegen dit virus werkt; zie plaatje.
Ik kan wel de link naar het artikel plaatsen, maar wanneer u geen abonnee bent op deze (via mijn ogen bekeken)  pulpkrant kan u dat wellicht niet lezen, daarom even een plaatje hieronder. 
.
Het is het -zoveelste-  middel wat goed schijnt te werken tegen dit virus.
.
Vertel mij één ding:
geef mij één onderbouwde reden waarom ik mij als proefvarken zou laten misbruiken voor de tests die momenteel op de bevolking van deze planeet wordt losgelaten, terwijl het effect en de latere bijwerkingen VOLKOMEN  onbekend zijn, tenminste bij ons, de proef-varkens- maar wellicht niet bij de ontwikkelaars van dit pulp-zooitje-
Eéntje maar .....
.
Terwijl er niet één maar meerdere middelen zijn om dit virusje gewoon de nek om te draaien!
Die zijn voor -nop-  verkrijgbaar, waarom grijpt  'men' niet terug op deze middelen terwijl heel veel artsen wereldwijd schrijven dat dit een betere oplossing is...
Maar die artsen worden gecensureerd, wat bij mij de volgende opmerking losmaakt :  die fora zoals Facebook en YouTube die al die dokters en andere wetenschappers blokkeren die de waarheid proberen weer te geven als tegenhanger van de leugens die worden verspreid via de WHO, en die onze overheid -brainless- overneemt (zelf nadenken is daar niet aanwezig!!!) wel, degelijke fora moeten na dit opgeblazen media circus even  worden afgerekend op hun optreden, hoe ziek moet je als forum wel niet zijn wanneer je perfecte middelen -censureert- en daarmee de mensen nuttige oplossingen onthoudt.
Omdat ik niet meer deel wil nemen aan misdadige forums heb ik dan ook mijn deelname aan degelijke forums stopgezet!
Wanneer u een beetje nadenkt .....en nog enige ondersteuning wilt geven aan uw nageslacht, verwijder dan deze fora uit uw -aandacht scene-
Ik heb de links naar die pulpmedia verwijdert, en EUREKA, het scheelt zoveel intimidatie/invloed  .. je krijgt er zoveel tijd voor terug; mijden die PULP. 
Die media is er blijkbaar niet om u voor te lichten maar om u te misleiden!
WORDT WAKKER !!!!!!!!
.
Zucht ....
.
Reynout van Eede 5 maanden geleden geplaatst


Dick Bijl aan het woord.
Echte kennis en feiten.
Je wordt er beter van.😄

Bijl is oud huisarts en epidemioloog. In zijn boek probeert hij de mysteriën omtrent het griepvaccin te ontrafelen. Het feit dat deze aandoening met een virus te maken heeft, weten we pas kort, zo vertelt hij. “Dat weten we nog geen 100 jaar. Dus met de Spaanse griep wist men nog niet wat dat veroorzaakte.” Later kwamen natuurlijk de vaccinaties: verzwakte vormen van het virus worden geïnjecteerd, “dan is het immuunsysteem als het ware goed voorbereid op dat virus.”. Toch staan we bij griep meestal een andere methode voor: “In principe is de behandeling: voorzichtig niets doen.”

Van de effectiviteit van de griepprik en nu ook de coronavaccins is Bijl niet overtuigd. “Wij maken ons druk om de griep en ook aan corona omdat de zweer kwetsbare mensen eronder lijden en aan overlijden. En dus wil je in het algemeen bewijzen in handen krijg dat een medicijn of een vaccin bij die groep werkt. Dat is niet gebeurd.” Bij hekelt hierbij de aanpak van de overheid. “In de top van het VWS is geen enkele inhoudelijke deskundigheid.”

Daardoor zijn deze mensen extra vatbaar voor de lobby van de farmaceutische industrie. Bijl vertelt over de belangenverstrengeling van Ab Osterhaus bij de (uiteindelijk zinloze) aankoop van vaccins voor de Mexicaanse griep. “Die ambtenaren hebben gewoon heel slecht werk gedaan. [..] Aan bescherming van kwetsbaren wordt eigenlijk geen enkele aandacht besteed.” De overheid en bedrijven dienen transparant te zijn, over de werking, verspreiding en effectiviteit. Dat gebeurt volgens Bijl onvoldoende. “Er is een structureel probleem met hoe overheden en fabrikanten omgaan met gegevens over werking en bijwerking van medicijnen en vaccins. En ik heb niet het idee dat daar nu wat van geleerd is.”
Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
In de VS gaan ze nu echt met volle vaart de EU achterna: mondkapjes verplicht, afstand houden, niet samenkomen... Ook als je gevaccineerd bent.

Wacht eens, was ons niet belooft dat het vaccin het middel was om onze vrijheid terug te krijgen?!

Graas lekker door zou ik zeggen.

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/regulation/biden-imposes-permanent-masks-social-distancing-to-prevent-civil-unrest/
reactie op @sergiogarcia:
Harm van Wijk Wie nu nog denkt dat deze maatregelen voor onze gezondheid zijn, moet nog maar eens nadenken...
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Het einde van het masker? Nu heeft de regering een probleem om het dragen van nutteloze en ernstig gevaarlijke maskers af te dwingen!

De Duitse ongevallenverzekering bevestigt nu dat maskers niet continu gedragen mogen worden! Werkgevers en docenten zijn persoonlijk aansprakelijk!
Dat zou het einde van het masker kunnen betekenen! Kijk vanaf hier
  Minuut 00:44.Leon Van Dam 5 maanden geleden geplaatst
Laten we het hopen @harmvanwijk

Ik moet het nog zien: het plan moet uitgevoerd....zagen we hier ook vrij recent toen een uitspraak van een rechter gewoon opzij werd gezet onder het motto van de "noodwet."

Die Merkel jankt zelfs krokodillentranen om haar zin er doorheen te krijgen.  Die sloopt Duitsland heel bewust, met eerst die volksverhuizing binnen te halen van 2 miljoen (!) mensen (en wat er nu nog dagelijks achteraan komt) en al in januari te roepen dat ze tot april in lock down moeten. 
Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
Merkel:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/germany/merkels-plea-for-extended-lockdowns/

Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
"ze" zijn volledig aan het doordraaien ...

https://fantastischoostenrijk.nl/sleeverbod-in-nederland-nu-al-ligt-er-een-verbod/
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
@spruit911

https://www.mdpi.com/1660-4601/17/22/8674

komt vanaf de pagina:
http://ipaknowledge.org/ipak-vaxxed-v-unvaxxed-study.php
reactie op @janschotsman:
Ron Besten @Jan Schotsman

Bedankt voor het artikel, het toont een relatie aan tussen bezoeken (met daaraan gerelateerde diagnoses van aandoeningen) aan zorginstellingen en vaccinatie. Hoewel het artikel een verband tussen ziekten als ADHD en vaccinatie aan wil tonen op basis van bezoekfrequentie bij wel of geen vaccinatie, is dit zonder breder onderzoek niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat mensen die hun kinderen niet laten vaccineren sowieso al een lager zorginstellingsbezoeksfrequentie hebben door bv hun kritische houding tav reguliere zorg.

Het aantonen van een relatie tussen een zeer specifieke training van het immuumsysteem dmv een vaccin en een niet direct hieraan gerelateerde aandoening is waarbij vaak een verregaande verandering van biochemische processen noodzakelijk is die niet direct door de betrokken stoffen gerealiseerd zou moeten worden is en blijft erg onwaarschijnlijk.

De meerderheid van de onderzoeken blijft toch wijzen naar correlaties zonder causaal verband of onbekende/onbenoemde factoren die een rol spelen bij het ontwikkelen van ziekten na vaccinatie.

Nogmaals bedankt voor je interessante artikel!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jan Schotsman @spruit911 bedankt voor je uitleg, ik las het artikel al snel als: "de niet gevaccineerde mensen zijn gezonder dan de wel gevaccineerde mensen'.  Dat komt natuurlijk omdat ik weinig onderwijs genoten heb in die betreffende richting. 
Goed weekend  gewenst.
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Toename doden na eerste covid vaccin in Duitsland en Oostenrijk

Merkbare beschermende effecten van de vaccinatiecampagnes in Oostenrijk en Duitsland zijn nog niet bewezen. Wat echter wel kan worden vastgesteld, is de duidelijke toename van sterfgevallen in bejaarden- en verpleeghuizen onmiddellijk na (of in nauw verband met de tijd) de toediening van de eerste vaccindoses. 

https://www.wochenblick.at/sterben-nach-impfung-geht-weiter-dutzende-tote-in-deutschen-heimen/
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Italiaanse media berichten over veel doden in verpleeghuizen na de covid vaccinaties
https://www.xandernieuws.net/algemeen/italiaanse-media-berichten-over-slachting-in-verpleeghuizen-na-vaccinaties/
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Pfizer trekt aanvraag voor noodgebruik Covid-19-vaccin in India in nadat toezichthouder om meer data vroeg
tinyurl.com/1rpc9cap
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
LET OP: alleen sneeuwpret met eigen huishouden. Ter aanvulling:
- Het touwtje van de slee dient minstens 1,5 meter te zijn.
- Je mag niet inzepen (tenzij mondkapje)
- De sneeuwballen mogen niet met blote handen gemaakt worden
- Èèn sneeuwpop per persoon!
- Er mag ook niet geholpen worden bij iemand anders zijn sneeuwpop
- Ouderen die vallen vraag je eerst om vaccinatie-pas....anders laten liggen ! 
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://stichtingvaccinvrij.nl/leerlingen-in-los-angeles-krijgen-verplicht-covid-19-vaccin-zodra-fda-het-vaccin-goedkeurt-voor-kinderen/

Als we nu akkoord gaan met testen op scholen, is dan de volgende stap dat er van ons wordt verwacht dat kinderen in het lager en middelbaar onderwijs gevaccineerd “moeten” worden? Waar ligt de grens? 
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
https://www.kla.tv/18038&autoplay=true
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/coronabehandeling-drentse-huisartsen-goedgekeurd-dit-betekent-dat-de-experimenten-met-coronavaccins-moeten-stoppen/

🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/who-baas-is-marionet-van-bill-gates-en-clintons-zeggen-deze-2-klokkenluiders/
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/zo-ver-reiken-de-tentakels-van-vaccinboer-bill-gates/
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Reiner Fuellmich and Dolores Cahill bespreken de grote gevaren van een medische handeling die in werkelijkheid en juridisch gezien als een genetisch experiment op de mensheid beschouwd moet worden, maar die door fabrikanten wordt gepresenteerd als een “vaccin” tegen Covid-19.

Naast het gevaar van verergerde ziekteverschijnselen als gevolg van ADE (Antibody Dependent Enhancement), bespreken zij de implicaties van het wereldwijd, en voor de allereerste keer, toedienen van mRNA injectie’s die in staat zijn het menselijk DNA te veranderen.

https://stichtingvaccinvrij.nl/reiner-fuellmich-en-dolores-cahill-over-het-menselijk-mrna-experiment-beter-bekend-als-covid-vaccin/
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://childrenshealthdefense.org/webinar/the-covid-vaccine-on-trial-if-you-only-knew/

World renowned experts (physicians, scientists, lawyers, activists etc.) discussed the many unanswered questions regarding the safety and effectiveness of the COVID vaccine on February 10, 2021.

Topics
Are they safe and effective?
Can you be forced to take one?
Who’s liable if anything goes wrong?
How do I protect my right to choose?
Discover what the mainstream media is not telling you!
Speakers
Robert F. Kennedy, Jr.
Del Bigtree
Thomas Cowan, MD
Mary Holland, Esq.
Christiane Northrup,MD
John Gilmore
Michael Kane
Larry Palevsky,MD
Sherri Tenpenny, DO
David Rasnick, PhD
Kevin Jenkins
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/plotseling-iedereen-ziek-oostenrijks-ambulancepersoneel-valt-uit-na-coronavaccinatie/

Het coronavaccin wordt momenteel aangeprezen als wondermiddel in de strijd tegen de coronapandemie. De overheid kocht voor honderden miljoenen euro’s in bij verschillende fabrikanten en probeert de vaccins nu aan zoveel mogelijk mensen te slijten. In veel landen is begonnen met het inenten van zorgmedewerkers.

Maandag waren de ambulanceverpleegkundigen van het Oostenrijkse Rode Kruis in Linz aan de beurt. De dag erna meldden ze zich massaal ziek, blijkt uit een bericht van Linz.news. In plaats van de gebruikelijke 20, konden slechts 13 ambulances volledig bemand worden. Er werd zelfs een oproep gedaan aan vrijwillige paramedici om bij te springen.
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Vaccinaties: rapportage over de situatie in bejaardentehuizen

Hier is nog een mailing naar lezers die alle eerdere rapporten bevestigen:

Ik ben divisiemanager in een schoonmaakbedrijf. In totaal werken er geen werknemers in 7 bejaardentehuizen ... de eersten worden net voor de tweede keer ingeënt. Aanzienlijk meer stierven dan in de afgelopen jaren. De coronabesmettingen houden nooit op, ze nemen toe. Zelfs in huizen met de hoogste veiligheidsmaatregelen. Veel huisbewoners moeten momenteel naar de KH! Sommige mensen veranderen volledig na vaccinatie ... het is eng. 2 dagen geleden a jg. Verzorger vaccineerde de 2e keer ... na de 1e vaccinatie voelde ze zich niet lekker, na de 2e vaccinatie kreeg ze vurige rode ogen en het was vreselijk slecht ... een jg. Moeder van 2 kl. Kinderen ... 😥.

Over het algemeen observeer ik heel goed wat er in de huizen gebeurt ... met de introductie van de tests is Corona sterk toegenomen ... ondanks het isolement van de bewoners is er nergens rust en stilte ... het dragen van het masker heeft ernstige gevolgen over de gezondheid van het personeel ... de huizen lopen allemaal op hun limiet!
Ik leef 1 jaar tegen mijn overtuiging in ... wat ik te instrueren heb, het is zo onlogisch ... ik informeer mijn 80 werknemers constant over hun rechten ... probeer ze te versterken ... ze hebben me nodig ... in Februari heb ik mijn resterende vakantie ... als de situatie niet verandert en Corona eindigt, zal ik in maart aftreden ... ik kan niet meer kijken wat er gebeurt in de APH, in de KH en in kinderdagverblijven en bedrijven ... .
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Iris Figuora: Ik heb alle ingrediënten van het vaccin op een lijst gezet en contact opgenomen met de afdeling Vergiftigingen. Na intro's en dergelijke, en vragen om te spreken met iemand met kennis van zaken, dit is de essentie van dat gesprek.

Ik: Mijn vraag aan u is hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of als vergif? (Ik heb een paar ingrediënten nagetrokken, formaldehyde, Tween 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, etc.)

Hij: Nou, dat is nogal een lijst... Maar ik moet makkelijk zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor mensen... Gebruikt in meststoffen... Pesticiden... Om het hart te stoppen... Om een dood lichaam te conserveren... Ze zijn bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrij veel vergiften. Waarom?

Ik: Als ik mijn kind opzettelijk zou voeden of injecteren met deze ingrediënten, vaak, als een schema, natuurlijk zou ik mijn dochter in gevaar brengen ... Maar wat zou er wettelijk met mij gebeuren?

Hij: Rare vraag... Maar je zou waarschijnlijk aangeklaagd worden voor criminele nalatigheid... misschien met de bedoeling om te doden... en natuurlijk kindermishandeling... Je kind zou van je afgenomen worden... Kent u iemand die dit zijn kind aandoet? Dit is crimineel...

Een industrie... Dit zijn de ingrediënten die gebruikt worden in vaccins... Met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam ze niet uitspoelt... Om het antilichaam niveau voor onbepaalde tijd hoog te houden...

Hij: WAT?!

Uw conclusie?

De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde e-mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was ontzet en vond het vreselijk dat hij het niet wist... zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben gezondheidsproblemen..."

~ Door Iris Figueroa 🍃♥️🍃

✅INGREDIENTEN VAN VACCINS - U KUNT GEEN weloverwogen beslissing nemen zonder voorgelicht te zijn.

Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins.
Deze worden INJECTED in uw kinderen;

◾️Formaldehyde/Formalin - Zeer giftig systematisch gif en carcinogeen.

◾️Betapropiolacton - Giftige chemische stof en carcinogeen. Kan dodelijk/permanent letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Corrosieve chemische stof. 

◾️Hexadecyltrimethylammoniumbromide - Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken. 

◾️Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten - Neurotoxine. Houdt risico in op langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan. 

◾️Thimerosal (kwik) - Neurotoxine. Veroorzaakt celschade, vermindert de oxidatie-reductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie, en autisme. 

◾️Polysorbaat 80 & 20 - Overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee; waardoor het de hersenen kan binnendringen. 

◾️Glutaraldehyde - Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.

◾️Foetaal runderserum - Geoogst uit foetussen van runderen (koeien) die bij drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht. 

◾️Human Diploid Fibroblast Cells - geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA. 

◾️Afrikaanse groene apenniercellen - Kunnen het SV-40 kanker veroorzakende virus dragen dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet. 

◾️Aceton - Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken. 

◾️E.Coli - Ja, dat lees je goed. 

◾️DNA van het varkenscircovirus type-1

◾️Humane embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)
Leon Van Dam 5 maanden geleden geplaatst
Dit moet toch aan de grote klok gehangen worden, Harm?
reactie op @leonvandam:
Harm van Wijk Dat probeer ik...wie helpt er mee?
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
gifmengers zijn 't 
Bas Buijzen 5 maanden geleden geplaatst
Alles is vergif, zelfs H2O, beter bekend als water.

Het gaat om de hoeveelheid die er wordt toegediend. Ondanks dat ik lijstje niet gecontroleerd heb word ik er uiteraard niet vrolijk van.

Voormalig gifmenger
reactie op @basbuijzen:
Harm van Wijk je kan inderdaad watervergiftiging krijgen, maar zonder water is het snel afgelopen...dat geldt niet voor de bovenstaande stoffen...die heb ik niet nodig...
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://stichtingvaccinvrij.nl/must-see-lezing-van-dr-simone-gold-over-de-absurde-uitspraken-en-tegenstrijdigheden-van-machtshebbers-en-instituten/

Dr. Simone Gold is een Amerikaanse arts die werkte op de spoedeisende hulp van een groot ziekenhuis in Los Angeles. Zij staat aan het hoofd van een groep artsen die zich “America’s Frontline Doctors” noemt. Deze artsen hielden op 27 juli 2020 een persconferentie voor het Amerikaanse Hooggerechtshof om te verklaren dat zij goede resultaten hadden bereikt met hydroxychloroquine bij het genezen van COVID-19. Haar speech werd meer dan 20 miljoen keer bekeken, en begon met de volgende woorden:
Serge-Henri Allard 5 maanden geleden geplaatst
http://d.p.h.free.fr/covid19/docs/TRUTH_about_Covid-19_and_Covid-19_Vaccines.pdf
reactie op @serge:
Jan Schotsman Dit gaat m'n halve hersencel te boven, kun je een samenvatting geven omtrent de basis van deze link?
Ofwel, wat staat er als basis weergegeven in deze link?
A.U.B. ... ;)
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
Ik kan  me zo kwaad maken -over het grote geld wat nog meer wil- en de diverse overheden die bij klaus zwabber op bezoek zijn geweest en nog maar één kreet weten te uiten (vaccin) dat ik me toch echt loop te beraden omtrent wat ik kan doen om deze in mijn ogen misdadige organisatie te stoppen. 
Want dit gaat echt niet goed aflopen.
En door hier een link te onderhouden is leuk, maar brengt ook niets.
Ik denk dat ik er maar een website over open, en veel links plaats omtrent deze gekte.
Iemand een beter idee?
Heel veel mensen zien het 'vaccin' als een zegen terwijl het in principe een experiment is
waarvoor ze zich vrijwillig melden en bij voorbaat enige vorm van compensatie bij schade uitsluiten.
Ik denk dat heel veel schaapjes zich dat niet realiseren, de boze wolf heeft ze volkomen gehypnotiseerd, door middel van een oud bewezen middel --> angst!!
.
We zijn in een volkomen verrotte wereld terecht gekomen, en onze regering voedt deze ziekte, de vraag is: zijn ze zich dat bewust (dus net zo verrot) of zijn ze dusdanig niet bekent met wat er momenteel gaande is, dat ze onbewust, de hele economie en het welzijn van de bevolking naar de klote aan het helpen zijn, door hun onkunde.
.
Hoe kan ik doordringen tot deze -regering-?
Ik kan wel een mail sturen, maar die wordt ondervangen door (in mijn ogen ) complete onbenullen die alles blokkeren, dus dat heeft geen enkele zin.
Wellicht dat die -onbenullen- achteraf nog ooit eens gaan beseffen welke schade ze aanrichten, maar ten eerste zullen ze wel verzekerd zijn voor de schade die ze in hun onbenul aanrichten, en wellicht zijn ze zo onbenullig dat ze niet beseffen wat ze aanrichten... een soort van robots dus.
Maar dat beantwoord nog steeds niet mijn vraag: hoe dring ik door tot de -regering-?
Ik kan natuurlijk een tank kapen en het binnenhof even platwalsen, maar dan wordt ik weer neergezet als een whappie, en dat ben ik niet.
Hoe krijg ik dat Den Haag -wakker-, hoewel ik me ook wel realiseer dat ze geen krimp zullen geven wanneer ze op de een of andere wijze zijn omgekocht/gecompromitteerd met -iets-.
Maar dat er -iets- moet gebeuren mag wel duidelijk zijn, maar wat?
.
Kijk, ik leef nog vijf of tien jaar, en misschien nog wat langer, het raakt mij persoonlijk allemaal niet zoveel.
.
Maar ik kijk uit op een lagere school, de basisschool, en ik zie, wanneer die tenminste even open mag van onze regering, kinderen spelen in hun onbevangenheid, prachtig!
Soms wordt er even een vorm van belletje trekken uitgeoefend, prachtig, ik herken me dan weer vanuit mijn jeugdige jaren!
Ik geniet van zulke momenten, eenvoudigweg vanuit herkenning ... ;)
.
En hoewel wij (mijn vrouw en ik) anders wensten, hebben wij geen nageslacht, speling van de natuur, niets aan te doen, maar we kozen voor elkaar, en zijn gelukkig met elkaar!
Maar ik kan ook echt niet met droge ogen aanzien hoe momenteel de toekomst van de kinderen in een soort van wangedrocht wordt gedrongen, want hoe u het ook wendt of keert, het vervolg van deze komedie is een verdere inperking, en wellicht het onvruchtbaar maken van uw kinderen, of hun kinderen.
Dit gaat allemaal -veel- te ver!!
Hoe onderneem ik actie!!
??
Hoe ??
Op welke wijze ??
Graag advies, want -dit - moet stoppen !!
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Had je deze al gezien @janschotsman2🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst


De spoedwet, een mondkapjesplicht, de avondklok en een eventuele vaccinatieplicht; de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn in de eerste plaats een juridische aangelegenheid. Hoe ver kan de overheid gaan in het beperken van de vrijheden van haar burgers, waar liggen de grenzen en wie bewaakt deze? Zelfs voor hen die jarenlange opleidingen in het recht gevolgd hebben is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien; uitvoerige studie van zowel de relevante wetten als de jurisprudentie en overkoepelende rechtsleer zijn nodig om complexe zaken volledig te doorgronden.

Te gast is juriste Maria-Louise Genet, die in haar onderzoek naar de juridische onderbouwing van de coronamaatregelen een aantal opmerkelijke wetten en wetswijzigingen tegenkwam die, in het licht van de tunnelvisie van het kabinet, het meer dan waard zijn om eens nauwkeurig onder de loep te nemen...
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Aantallen blijven laag...maatregelen worden steeds strenger...leg het maar uit...
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://www.brighteon.com/872c17bc-f125-4db6-8464-cdca06071398

DR. SHERRI TENPENNY EXPLAINS HOW THE DEPOPULATION COVID VACCINES WILL START WORKING IN 3-6 MONTHS
Leon Van Dam 5 maanden geleden geplaatst
Ik heb dat meer gelezen. Waar of niet waar, ik blijf er ver van weg...

Als het waar is, dan zullen ze het bijna zeker gooien op een nieuwe variant van het corona virus...nog meer paniek...

🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Op 16 februari ging de vaccinatie van start op Schiermonnikoog en met een incubatietijd van gemiddeld 5-6 dagen (range: 2-14 dagen) kon je natuurlijk op je vingers natellen dat op 24 februari het hoogste aantal positieve PCR-tests per 100.000 inwoners zou zijn op...?

SCHIERMONNIKOOG!!

We zitten gewoon mensen die gevaccineerd zijn te tellen!!!

Wordt er nou helemaal niemand wakker bij #OMT, #RIVM, #kabinet, #MSM, #NOS, #devolkskrant, #rtlnieuws, #parool en alle anderen met een beetje gezond verstand in Nederland? Waarom deze verbazing???
Dit zijn mensen die coronaverschijnselen kregen NAAR AANLEIDING VAN VACCINATIE!! Daarom zit Nederland nog steeds in een lockdown: we vaccineren op grote schaal en de gezonde burgers zitten opgefokt opgehokt omdat gevaccineerde mede-burgers een loopneus hebben!!!

Wie dringt hiermee door tot de botte breinen van onze machthebbers??

Bron foto 1 - RTL NIEUWS/RIVM 24-2-2021
Bron foto 2 - Leeuwarder Courant 16-2-2021
Bron foto 3 - Rijksoverheid RIVM
Leon Van Dam 5 maanden geleden geplaatst
Tsja, het is te gek voor woorden.

Waar ik bang voor ben: als er over een aantal maanden mensen vreselijk ziek worden van dit fijne goedje, dan zal men wederom wijzen op een nieuw variant....

Ik hoop dat ik het helemaal mis heb, maar met zoveel vraagtekens kan je van alles verwachten...
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
Dat noemen ze dan gewoon golf drie, komt allemaal doordat we zo onvoorzichtig zijn geweest natuurlijk, al dat geknuffel enzo, allemaal harstikke slecht zegt 'onze' regering.

En dan schrijft Pfizer:

https://www.ninefornews.nl/vaccinfabrikant-pfizer-knuffelen-beschermt-tegen-virussen/

Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
Ik tel al 3 golven. Moet dat niet de 4de zijn?
🔥 Michael Groenewoud 5 maanden geleden geplaatst
Velen, zoals de regering, willen liever niet weten op welke manier de illusionist ons in de maling neemt m.b.t. de ontwikkeling van de Britse mutant.
Maar als u het wel wilt weten lees dan mijn blog hoe hij zich gisteren in de kaart liet kijken.

http://mdhnd.nl/balletje

Bron: Maurice de Hond over van Dissel
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
Koste wat kost;  in Spanje wordt de vaccinatie verplicht, ze willen de mensen desnoods via hun portemonnee dwingen tot deelname aan het grootste experiment op de mensheid ooit. 

https://www.ninefornews.nl/spaanse-regio-maakt-coronavaccinatie-verplicht-boetes-tot-60-000-euro/

https://www.ninefornews.nl/bijwerkingen-in-israel-van-de-60-plussers-stierf-44-binnen-6-weken-na-de-eerste-coronaprik/
Leon Van Dam 5 maanden geleden geplaatst
Staat in Spanje niks over zelfbeschikking in de grondwet dan? @janschotsman

Mensen die bijvoorbeeld zwaar gelovig zijn nemen geen enkel vaccin, dus ook deze corona mix niet...
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://dissident.one/2021/02/24/britse-regering-publiceert-schokkend-rapport-over-bijwerkingen-van-corona-vaccins-beroertes-blindheid-miskramen/
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/merkel-weigert-het-coronavaccin-van-astrazeneca-maar-smeekt-duitsers-om-het-te-nemen/
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Laat dit ondertekenen VOOR je een vaccinatie krijgt
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
Patiënten die positief testen op corona worden in Mexico-Stad sinds 29 december behandeld met ivermectine. Kort daarna daalden de sterftecijfers fors, zoals deze grafieken van data-analist Juan Chamie laten zien. Op 22 januari waren er zo’n 50.000 doses toegediend.

Mexico-Stad volgde het voorbeeld van deelstaat Chiapas, waar het aantal nieuwe gevallen met twee derde afnam nadat men op 1 augustus was begonnen met de inzet van ivermectine.

Het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH raadde het gebruik van ivermectine lange tijd af, maar staat er nu ‘neutraal’ tegenover.

Het coronavaccin gaat gepaard met de nodige bijwerkingen. Bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van het Amerikaanse RIVM zijn inmiddels 1095 sterfgevallen gemeld die zich vlak na toediening van het vaccin hebben voorgedaan.

Het moment waarop men begint ivermectine toe te dienen aan mensen die positief getest zijn:


rest van het bericht is te lezen via:  
https://www.ninefornews.nl/in-mexico-stad-krijgen-coronapatienten-sinds-29-december-ivermectine-dit-zijn-de-cijfers/
reactie op @janschotsman:
Hans de Vries https://www.gelderlander.nl/nijmegen/wondermiddel-tegen-corona-of-toch-niet-ivermectine-zou-het-kunnen-zijn-maar-er-is-nog-geen-bewijs-voor~a8ed7383/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F/

als je een paard bent gaat het waarschijnlijk werken.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk zie
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Heldere grafiek....lees ook https://zelfzorgcovid19.nl/het-verhaal-van-ivermectine-geschiedenis-werking-en-tegenwerking-bij-covid-19/

en

https://zelfzorgcovid19.nl/swab-weigert-ivermectine-positief-te-adviseren-anbb-stuurt-daarom-nu-ook-brief-naar-het-nhg/
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Als onze landsadvocaten het verbod op de avondklok in een week van tafel veegden gaan de unie-juristen hier natuurlijk ook wel uit komen. Maar we gaan het er toch even over hebben. Het Europese mensenrechtencollege de Raad van Europa (niet te verwarren met EU-orgaan de Europese Raad), neemt o.a. met alle ministers van Buitenlandse Zaken van lidstaten resoluties aan die juridisch niet bindend zijn, maar wel overeengekomen "political commitments or positions" uitdragen.

Op 27 januari jl. nam de Raad van Europa resolutie met 115 stemmen voor, 2 tegen en 13 onthoudingen resolutie 2361 aan, genaamd "Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations". In hoofdstuk 7.3 lezen we het volgende:

https://www.geenstijl.nl/5157945/we-zijn-geen-juristen-maar/

🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
We zijn allemaal schapen ;-) Wie denkt nog wel zelf na?

🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
Ze heffen het glas ...
Freek de Jonge

https://www.ninefornews.nl/freek-de-jonge-in-volendam-ze-heffen-het-glas-bij-het-rivm-als-er-weer-een-dode-is/
🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
eindelijk een oplossing voor Fake-news ..... niet dus ;-(

https://www.ninefornews.nl/microsoft-vormt-orwelliaans-ministerie-van-waarheid/
Sergio Garcia 5 maanden geleden geplaatst
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/tyranny/pfizer-has-used-covid-to-terrorize-the-world/

reactie op @sergiogarcia:
Jan Schotsman Ik ben eigenlijk zeer benieuwd naar wat onze regering/overheid heeft belooft aan deze -geweldige firma's-
Of eigenlijk wat is belooft aan 'onze' mark rutte en z'n maatje de jonge!
Er lijkt ! daar geen enkel signaal door te dringen, dat e.e.a. niet klopt.
Waar ik me vanavond weer hevig aan zat te ergeren, is het gegeven dat wanneer (als voorbeeld) een meneer Haga een goed onderbouwde speech houdt, men gewoon verveeld op hun telefoontje zit te kijken, of gewoon met andere kamer leden in gesprek is/gaat. 
Meneer Haga kan daar wel een speech houden, maar ze schofferen hem gewoon door hem te negeren.
Ik zag ook beelden waarbij klaus schwabber vereerd wordt als een soort god, ze kusten zelfs bij een kniebuiging zijn hand, het kwam bij mij over als een soort zieke sekte.
.
En wanneer je dan de beelden van bovenstaand filmpje bekijkt, dan bekruipt je toch een -vreemd-gevoel-.
.
Ik denk dat het zo langzamerhand uur 0 is waarop de bevolking nog in kan grijpen, voordat 't te laat is.
.
En dat voor een -virus-  met een dodelijkheidspercentage .... zo-laag .... !!
.
Daar kan bijvoorbeeld de tabaksindustrie (mooi scrabble woord) nog een puntje aan zuigen!
.
Mij benieuwen hoever de bevolking zich er in laat luizen voordat men echt wakker wordt.
.
4 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Jan Schotsman 5 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/vaccindeskundige-zendt-noodsignaal-uit-coronavaccins-zijn-buitengewoon-gevaarlijk/
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://www.xandernieuws.net/algemeen/frans-universitair-onderzoek-constateert-tientallen-tot-honderden-keren-hogere-sterfte-door-pfizer-vaccin/
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/nederlanders-hartstikke-dood-na-coronaprik-ben-in-shock/
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://www.instagram.com/tv/CL9CbTngOCN/?igshid=1pvxp1uzaasce

URGENT APPEAL FROM ISREAL🇮🇱

WE MUST UNITE AND RESIST WHATS COMING❗️

PLEASE SHARE EVERYWHERE. THIS CAN NO LONGER BE DIMISSED AS CONSPIRACY NONSENSE.

A heart breaking appeal from a woman in Israel talking about the vaccine apartheid discrimination coercion currently implemented at a rapid rate in Israel.

Refusal of fundamental services without green passport (vaccine).

A tearful Llana Rachel appeals to the rest of the world "This is coming to the rest of the world.

Please get this out to the world. There are media blocks and censorship as to what is really happening and it's terrible."

"The only thing necessary for the triumph of evil is that good men should do nothing" - Edmund Burke

“No one could buy or sell anything without that mark, which was either the name of the beast or the number representing his name”. Revelation 13:17.

Rappeh, A New Israeli Political Party Against the Lockdowns.

Dr. Arieh Avni

Link in Linktree ✨
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
belangrijk!!

https://thefireonline.com/vrijwillige-vaccins-in-een-handomdraai-verplicht-als-het-aan-de-adviezen-ligt/
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
De enkel/arm-band doet al zijn trede in Israël. 
.
Een schreeuw vanuit Israël  ...
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
HOE stoppen we deze ziekte.... en dan bedoel ik niet covid-19  natuurlijk ... https://www.xandernieuws.net/algemeen/twee-ziekenhuizen-stoppen-met-astrazeneca-vaccin-vanwege-hoog-aantal-bijwerkingen/
Leon Van Dam 4 maanden geleden geplaatst
Dat AstraZeneca is telkens slecht in het nieuws. In Zwitserland en Oostenrijk is men al volledig gestopt en nu dit bericht weer vanuit Duitsland.
Bijzonder vreemd dat men hier vrolijk door blijft prikken...?!

Vraag voor de groep:

Is dat vaccin van Janssen wel te vertrouwen? Dat is op de traditionele manier opgezet.

https://www.businessinsider.nl/coronavaccin-janssen-leiden/reactie op @leonvandam:
Sergio Garcia Beide vaccins worden op dezelfde manier gemaakt. 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Leon Van Dam Dat geeft dan op voorhand al weinig vertrouwen...
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
Naar aanleiding van de Pfizer vaccin publicatie in bjm ( https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4347 ) werd in dat zelfde wetenschappelijk blad het volgende geschreven: https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4347/rr-4

We weten ondertussen hoe effectief dit vaccin is, 90.7% namelijk. Maar wat betekent dit nu precies: "...which translates into a “vaccine effectiveness” of 90.7% [100(1-0.093)]. This sounds impressive, but the absolute risk reduction for an individual is only about 0.4% (0.0043-0.0004=0.0039). The Number Needed To Vaccinate (NNTV) = 256 (1/0.0039), which means that to prevent just 1 Covid-19 case 256 individuals must get the vaccine; the other 255 individuals derive no benefit, but are subject to vaccine adverse effects, whatever they may be and whenever we learn about them……"

In "Jip en Janneke" taal betekent dit dat de risico reductie van het vaccin maar 0.4% bedraagt en dat om 1 Covid-19 geval te voorkomen moeten 256 personen zich vaccineren. Terwijl deze 256 personen zich wel bloot moeten stellen aan eventuele bijwerkingen.

Verder staat: "We already know that current Covid-19 vaccine trials are unlikely to show a reduction in severe illness or deaths. (Doshi, BMJ 2020;371:m4037, October 21) Will they be like seasonal influenza vaccines, which have not proved to be lifesavers, and may even have increased overall mortality in the elderly? (Anderson et al, Ann Intern Med 2020;172:445)".

Hier staat dat het al geweten is dat het onwaarschijnlijk is dat de trials enig positief effect zullen hebben op het voorkomen van ernstige Covid-19 gevallen of de dood veroorzaakt door SARS-Cov-2. Gaan we vanaf nu de corona vaccins jaarlijks aanbieden zoals de griepvaccins, waarvan geweten is dat ze niet bijdragen tot een reductie in de sterftecijfer maar eigenlijk de mortaliteit onder ouderen verhogen?
Leon Van Dam 4 maanden geleden geplaatst
En hoe zit het met die Spoetnik:

https://www.ad.nl/buitenland/is-het-spoetnik-vaccin-een-serieuze-optie-voor-nederland-dit-vaccin-is-klaar-en-safe~aaad5e76/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

Is dit vaccin te verkiezen boven al die andere shit? @janschotsman@harmvanwijk@sergiogarcia

(Sommige mensen MOETEN naar andere delen in de wereld en die zoeken naar het meest veilige vaccin: voor als ze straks zonder vaccin niet meer mogen vliegen en meer van dat soort dwangmatige idioterie)
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
Ik wou dat ik het antwoord wist @leonvandam

Ik heb een uitnodiging gekregen voor vaccinatie met dat AstraZenica chemische goedje, aanstaande woensdag. Ik las daarin ook nog dat de RIVM je graag de komende 20 jaar gaat volgen in verband met bijwerkingen. 

Nou, ze bekijken het maar, ik heb nu nergens last van, waarom zou ik een chemisch probeerseltje in mijn lijf laten spuiten met kans op alle bijwerkingen van dien.
En na toediening van dat chemische goedje kan ik alsnog besmet raken met het virus, ben ik waarschijnlijk nog steeds besmettelijk; terwijl er al lang geneesmiddelen op de markt zijn tegen het virus, maar die worden verboden. Daarom komen ook wereldwijd zoveel artsen in opstand. 

Ik zou wel gek zijn om hier vrijwillig aan mee te doen!

Kijk, ik ben brildragend, en een laser correctie op mijn ogen kan er voor zorgen dat ik waarschijnlijk geen bril meer hoef te dragen. Er is echter altijd een risico dat die ingreep mis kan gaan. En dan denk ik: ik ben toch niet gek, ik kan nu met bril uitstekend zien, waarom zou ik dan risico gaan lopen met mijn ogen  o doormiddel van zo'n actie een klein ongemak (het dragen van een bril) te voorkomen.

Ik vind de 'beloftes' van het vaccin in geen verhouding staan tot dat wat het garandeert, en de vele slachtoffers die al zijn gevallen.

Dit is de krankzinnigheid ten top volgens mijn halve hersencel.

Ik zie achter deze hele actie een lange-termijn-denker, die alles stukje voor stukje uitstippelt.
In de loop van de afgelopen jaren werd de definitie van het woord vaccin aangepast, en werd de definitie van het woord pandemie aangepast, en verplichten de bij de WHO aangesloten landen (192?) zich te houden aan de regels van de WHO in geval van een pandemie; en bouwde onze lange termijn denker zijn invloed in de media  en farmacie lekker op. De rest weten we inmiddels.

Hetzelfde zag ik vanmorgen nog langs komen, meneer Bill Gates bouwt langzaam maar zeker zijn bezit in landbouw grond (farmland) uit (hij bezit inmiddels enorme hoeveelheden)  waarbij hij het voor elkaar heeft gekregen dat er vaste 'subsidies' worden uitgekeerd voor het verbouwen van gewassen erop en de opbrengst ervan. Een operatie die loopt over jaren, maar hij  krijgt de overheden zover dat ze keurig naar zijn pijpjes dansen.
Lange termijn denker/werker.

Zo zag ik (ik meen gisteren in het filmpje -schreeuw vanuit Israël) dat er het vermoeden is dat de diverse overheden ook via de WHO in de tang zitten, en elke opdracht daarvandaan (hoe krankzinnig ook) gewoon uitvoeren. Zo meent het duo rutte en de jonge ook nog dat het nodig is in de week voor de verkiezingen er van alles doorheen te drukken, en dan denk ik: wat zit daarachter?

En dan de vraag: Sputnik veilig?  
Laten we het nieuws maar volgen .... voor zover het op dat moment nog niet gecensureerd is ...
Leon Van Dam 4 maanden geleden geplaatst
De vraag is of Rusland ook aangetast is door de (mogelijk) diverse stromingen @janschotsman
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Zolang de kans op ziekte of overlijden kleiner is aan een ziekte dan aan mogelijk lange termijn effecten van een experimentele gen-therapie sla ik ff over...Ik hoorde van in het ziekenhuis van Almere op 2 na de mensen die werden gevaccineerd zich ziek moesten melden vanwege de bijwerkingen op de korte termijn...niemand weet nog wat de gevolgen zijn op de lange termijn...
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://www.ndtv.com/world-news/denmark-halts-astrazeneca-shots-for-2-weeks-over-blood-clot-reports-2388664
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://wakkernieuws.be/slapende-schapen/hoe-maak-je-de-schapen-wakker/
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
"OM HET PROBLEEM TE BEGRIJPEN, MOET MEN WETEN DAT DE CDC ONHERSTELBAAR IS GEKAAPT VOOR COMMERCIEEL GEWIN".

Link: --> https://salmartingano.com/2021/03/cdc-fraud-and-misconduct-during-covid-19-exposed/?ct=t(cdc-fraud-and-misconduct-03112021)&mc_cid=27794c840e&mc_eid=5f306e43c8

U kan deze pagina vertalen door op uw muis te rechtsklikken en te kiezen voor vertaling. 

Heel veel mensen zien het probleem, maar hoe keren we dit, dat is de vraag.
.
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://niburu.co/binnenland/16084-beverwijkse-vaccinatiedoden-verdwijnen-in-doofpot

🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
Een chronologisch overzicht over de laatste vier maanden met -links-  om één en ander te controleren:

https://www.xandernieuws.net/algemeen/deze-vaccins-zijn-het-beste-wat-ons-kon-overkomen-een-bloemlezing/
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
https://www.wochenblick.at/sucharit-bhakdi-diese-impfung-gehoert-vor-ein-tribunal/
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Een zeer belangrijke video:
https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe/

World renown vaccine specialist, Geert Vanden Bossche, gave a groundbreaking interview this week risking his reputation and his career by bravely speaking out against administration of #Covid19 vaccines. In what may be one of the most important stories ever covered by The Highwire, the vaccine developer shared his extreme concerns about these vaccines in particular and why we may be on track to creating a global immunity catastrophe.
Raoul Suurmeijer 4 maanden geleden geplaatst
Hmm die Geert is een zogenaamde vaccinatie deskundige, maar heeft er nog nooit een wetenschappelijk artikel over gepubliceerd.... ('Someone who has never published any research about vaccines?')

https://vaxopedia.org/2021/03/14/who-is-geert-vanden-bossche/
Raoul Suurmeijer 4 maanden geleden geplaatst
Sucharit Bhakdi van de post daarboven heeft ook onbewezen/foute claims over Covid19 gedaan:

https://correctiv.org/faktencheck/2020/06/19/impfung-gegen-covid-19-sinnlos-sucharit-bhakdi-stellt-unbelegte-behauptungen-auf/

🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
https://mcusercontent.com/92561d6dedb66a43fe9a6548f/files/ee29efbe-ffaf-4289-8782-d323642a0072/concern_about_using_current_Covid_19_vaccines_for_mass_vaccination_in_the_midst_of_a_pandemic_Geert_Vanden_Bossche.pdf

Van de stukjes tekst heb ik een Google-vertaling gemaakt en in een Word documentje gestopt.
Zie de bijlage.

Wie geen zin heeft alles door te lezen, lees dan in elk geval zijn conclusie aan het einde van het wordt documentje, net boven het plaatje
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
Dat zijn geen geruststellende woorden die daar zijn neergeschreven.
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
Het is allemaal erg specialistisch, en ik kan niet controleren of alles wat Vanden Bossche schrijft en verteld klopt. Ik heb de laatste twintig minuten van het filmpje van The Hihgwire ( zie post van Harm hierboven) nog eens bekeken, en daar wordt 't redelijk vereenvoudigd uitgelegd. Deze man is niet tegen vaccins, hij is ontwikkelaar van vaccins. Wat hij alleen zegt is dat het vaccin op de verkeerde tijd wordt ingezet, en dat het vaccin wat wordt toegepast ons immuun systeem a-specifiek maakt. Het richt zich daardoor alleen op de huidige variant van het virus, en overruled ons natuurlijke immuun systeem. Daardoor is ons immuun systeem slecht tot niet meer in staat om nieuwe varianten tegen te houden. Verder begreep ik dat het huidige vaccin en de manier van toepassing en de werking ervan nieuwe besmettelijker en dodelijker mutaties van het virus in het zadel helpt. En dat allemaal wetenschappelijk bekeken. En we zien ook dat er op die plaatsen waar het eerder begonnen is met vaccineren er besmettelijker en dodelijker mutaties van het virus optreden. Israël loopt voor op ons, we gaan zien hoe een en ander daar verloopt.
Raoul Suurmeijer 4 maanden geleden geplaatst
Die Vanden Bossche heeft een eigen bedrijf dat andere vaccins wil verkopen. Normaal slaan 'de wakkere mensen' enorm aan op zo'n mogelijke belangenverstrengeling. Nu niet?
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
@raoulsuurmeijer4
Kijk, goeie opmerking, dat wist ik niet!
Ik ben ook veel te goed gelovig ...;-)
Heb je een link naar een en ander?
.
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
En, dat hij eventueel andere vaccins wil verkopen is  één ding natuurlijk, maar doet dat wat af aan zijn verhaal!
Ik zie namelijk zijn verhaal wel onderbouwd vanuit de praktijk.
??
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
Raoul, bedoel je  dat er een "conflict of interest  bestaat? Net zoals de auteurs van de RT-PCR test?

"We find severe conflicts of interest for at least four authors, in addition to the fact that two of the authors of the Corman-Drosten paper (Christian Drosten and Chantal Reusken) are members of the editorial board of Eurosurveillance. A conflict of interest was added on July 29 2020 (Olfert Landt is CEO of TIB-Molbiol; Marco Kaiser is senior researcher at GenExpress and serves as scientific advisor for TIB-Molbiol), that was not declared in the original version (and still is missing in the PubMed version); TIB-Molbiol is the company which was “the first” to produce PCR kits (Light Mix) based on the protocol published in the Corman-Drosten manuscript, and according to their own words, they distributed these PCR-test kits before the publication was even submitted [20]; further, Victor Corman & Christian Drosten failed to mention their second affiliation: the commercial test laboratory “Labor Berlin”. Both are responsible for the virus diagnostics there [21] and the company operates in the realm of real time PCR-testing."
Raoul Suurmeijer 4 maanden geleden geplaatst
@sergiogarcia​ Het gaat mij erom dat de zogenoemde 'wakkere mensen' hier altijd direct enorm op aanslaan, maar nu niet omdat de man misschien een verhaal heeft dat in een bepaald straatje past.

Ik vind het niet bij voorbaat een probleem, als er maar bepaalde waarborgen zijn.
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
De wakkere mensen delen deze relevante informatie met elkaar en nemen dit mee in de vorming van de mening. Dat zie je aan de reactie van @janschotsman

Jan is duidelijk wakker en neemt niet zomaar iets aan...hij staat ook open voor het wijzigen van zijn mening als er nieuwe informatie is. 

:-D
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
@raoulsuurmeijer4

Precies mijn punt. 

Het feit dat je niet ingaat op het citaat dat ik hierboven heb geplaatst, geeft in mijn opinie aan dat je hetzelfde doet maar dan in tegengestelde richting. Van mij mag dat, heb daar geen enkel probleem mee. Het houdt ons scherp! 😄

Hieronder staat trouwens het URL waar het citaat in staat:
https://cormandrostenreview.com/
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://www.bitchute.com/video/9ysovWL9psFv/

Deze Professor Dr. Dolores Cahill uit Ierland legt het heel duidelijk uit waarom je het [email protected] niet zou moeten nemen en geen mondmasker zou moeten dragen. Dr. Dolores Cahill is een vooraanstaand wetenschapper en is beroemd en geroemd om haar werk op het gebied van bio-medicijnen. Ze is lid geweest van de Adviserende Wetenschappelijk Raad van de Ierse regering en lid van de ‘International Science Advisory Board’.
Raoul Suurmeijer 4 maanden geleden geplaatst
@sergiogarcia Nee, dat zeg ik juist niet. Conflict of interest mag altijd kritisch bekeken worden, maar daar ging het nu niet om.

Ik wijs alleen op de selectieve verontwaardiging bij de wakkere mensen wanneer er mogelijk conflict of interest is.
reactie op @raoulsuurmeijer4:
Harm van Wijk Volgens mij was er geen selectieve verontwaardiging? 
@sergiogarcia​ bedankt je dat je hem scherp houdt en Jan gaf ook aan het (nog) te weten en vraagt naar de link:
Kijk, goeie opmerking, dat wist ik niet!
Ik ben ook veel te goed gelovig ...;-)
Heb je een link naar een en ander?
Ik ben ook juist altijd op zoek naar mijn ongelijk. Helemaal nu. Ik hoop namelijk heel erg dat ik er naast zit...ik probeer mijn nulhypothese te verwerpen...helaas is dat nog niet gelukt...
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
@janschotsman2

Er komen niet veel inhoudelijke reacties op het stuk dat je vertaald hebt. Vreemd, want wat daarin wordt besproken is niet echt goed nieuws! 

"Blijkbaar zal het niet zo´n vaart lopen". Dit is waarschijnlijk wat degenen die de moeite hebben genomen om het te lezen, wel zullen denken. Ik hoop met jullie mee dat het niet zo´n vaart zal lopen!!!

https://www.geertvandenbossche.org/
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
“In conclusion: while vaccination may help to momentarily protect an individual, mass vaccination of individuals during the height of a pandemic is going to worsen the global situation by encouraging the virus to select specific mutations enabling it to overcome ‘sub-optimal’ immunologic hurdles. As a consequence, the global population will likely have to deal with a worse version of the virus and a worse health-care situation than earlier in the pandemic. We should stop using conventional prophylactic vaccines in the ongoing Covid-19 mass vaccination campaigns.”

https://37b32f5a-6ed9-4d6d-b3e1-5ec648ad9ed9.filesusr.com/ugd/28d8fe_0876a485f5314574a96a201f5a0d4619.pdf

Maw, met deze massavaccinatiecampagne maken we de situatie erger dan deze is. Als dit blijkt te kloppen dan staat ons wat te wachten. 
Degenen die de cyclische modellen van Armstrong volgen weten dat zijn modellen wijzen op een aanstaande pandemie. Zijn wij momenteel bezig om moeder natuur een handje te helpen?

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-disease-cycle-turned-up-next-peak-2022/
Leon Van Dam 4 maanden geleden geplaatst
Ik hoop van niet @sergiogarcia

Ik ben er echt zo klaar mee, dit moet niet al te lang meer zo doorgaan...😱
Ruud ter Schure 4 maanden geleden geplaatst
Antibiotica hebben ervoor gezorgd dat er  resistente micro-organismen zijn ontstaan.(superbugs)
Maar zijn ze daarom slecht ?
Vaccins zijn ervoor om ziekten te voorkomen. Er zullen andere virusstammen ontstaan,
maar zijn vaccins dan per definitie slecht?

Over het algemeen ben ik niet tegen een antibioticum kuur bij een longontsteking.
En vaccinaties hebben vele ziekten uitgeroeid of voorkomen (polio , pokken, hondsdolheid enz).

Laat je niet leiden door angst.
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
@sergiogarcia
@leonvandam
@rterschure

Wat Sergio (3 berichten hierboven)  neerzet is nu ook waar in het bericht van HighWire voor wordt gewaarschuwd 
https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe/
vooral de laatste twintig minuten vind ik verhelderend wat betreft uitleg,

en waarvan Vanden Bossche momenteel een technische document aan het opstellen is,
https://mcusercontent.com/92561d6dedb66a43fe9a6548f/files/ee29efbe-ffaf-4289-8782-d323642a0072/concern_about_using_current_Covid_19_vaccines_for_mass_vaccination_in_the_midst_of_a_pandemic_Geert_Vanden_Bossche.pdf
en waarvan ik via Google een stukje vertaald heb:
https://cdn.thehuddle-aws.com/uploads/tenants/124/202103/162828-bossche.docx
.
Natuurlijk moeten we ons niet bang laten maken zoals Ruud hierboven al zegt, want zelfs Nostradamus vertelde vroeger al:  angst werkt verstikkend.
De regeringen wereldwijd willen ons via de diverse media wel bang maken, volgens  Nostradamus willen ze ons dus laten stikken ;)
.
Voor zover ik het volgen kan, en denk te begrijpen, want 't gaat me een beetje boven m'n pet (te technisch op een terrein waar ik helemaal niets van weet)  beginnen we nu te vroeg met vaccineren, wat schade aanbrengt aan het immuun systeem van de gevaccineerde mensen, omdat er daardoor te weinig natuurlijke immuun stoffen worden aangemaakt / overblijven, waardoor ze bij een volgende virus aanval zeer waarschijnlijk het loodje gaan leggen. 
 Ook bevordert het te vroeg beginnen van de vaccinatie de opbouw van allerlei mutanten van het virus, zoals we dat nu momenteel dan ook zien.
Vroeger duurde het ontwerpen van een vaccin jaren, en was de pandemie over voordat men begon met vaccinatie.
Dus daardoor trad het huidige probleem niet op.
Nu is men te vroeg, en voor de gevaren daarvan, waarschuwen bovenstaande artikelen.
Zo zie ik op dit moment Vanden Bossche ook niet als een verkoper van zijn zelf geproduceerde middelen, hij noemt ze niet eens.
Hij lijkt me meer bezorgd om de toekomst van zijn kinderen!
.
Bovenstaande is wat ik  na geen diepe studie, maar na doorkijken van alles mee krijg en denk te begrijpen.
Ik had eigenlijk de hoop opgevat, dat wanneer ik het aanzwengel dat er misschien medici op het forum zitten die er op in willen spelen en het mij / ons uitleggen.  
Vanden Bossche zegt immers dat de gevaren die nu optreden al in het eerste jaar van een dergelijke studie worden behandeld als één van de dingen die je niet moet doen! (die te vroege vaccinatie dus).
.
En dat is waar de discussie de laatste postings over moet gaan, het overige is afleiding van het onderwerp.
.
Ik heb er gewoon totaal geen verstand van, maar ik vind het erg verontrustend wat ik er over lees, aangeleverd door specialisten / doctoren, die het niet meer voor zich kunnen houden, en dan meestal ook nog eens weg gecensureerd worden.
.
Die doctoren  / specialisten die het uitschreeuwen momenteel dat e.e.a. niet klopt, stellen meestal hun baan en aanzien ter risico, ze zijn meestal niet op persoonlijk gewin uit, en daardoor ben ik in eerste instantie van plan te geloven wat ze naar voren brengen.
.
En wat Vanden Bossche naar buiten brengt, en daarmee heel veel risico neemt op loopbaan gebied, is zéér verontrustend!
.
En nog even als laatste, Vanden Bossche is niet tegen vaccinaties!
Hij is tegen het feit dat de vaccinaties nu in een te vroeg stadium worden gegeven, met daarbij de grote risico's die dan optreden, en dat dit allang bij iedere student bekend is omdat dit al in het eerste jaar van de studie wordt onderwezen!
.
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
@rterschure
Wanneer zijn we gaan vaccineren? Toen ziektes al bijna waren uitgeroeid door onder andere de verbeterde hygiene?

Ruud ter Schure 4 maanden geleden geplaatst
De vaccinatie discussie lijkt erg op een religieus debat. Believers and non-believers.
Ketters en gelovigen.

Laat ik jullie gerust PROBEREN te stellen.
Meer dan 40 jaar ben ik dierenarts geweest en in die jaren waarschijnlijk enkele miljoenen dieren gevaccineerd. Huisdieren en landbouwhuisdieren. Bij kippen gaat het met duizenden tegelijk met airspray.

En ik laat me direct enten als ik opgeroepen word.

P.S. Ik kan eindeloos vertellen over vaccins die Pfizer heeft gemaakt voor katten, honden,runderen,paarden, kalveren (RS-virus ook berucht bij babies ivm ernstige longklachten) enz. Dus ervaring bij mij of Pfizer , niet tekort.
reactie op @rterschure:
Leon Van Dam Ruud,

Zou je - redelijk beknopt - kunnen aangeven waarom je denkt dat jij zonder meer een covid vaccin zou willen nemen?

Hierboven zie je allerlei risico's weergegeven, dus ik ben serieus geïnteresseerd naar jouw kijk op deze materie.

 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
@rterschure

Hoe sta jij tegenover de bewering van Geert Vanden Bossche​ dat het huidige vaccinatiebeleid, tezamen met de quarantaineregels, de situatie alleen maar verergert. Hij beweert namelijk dat bovenstaande ervoor zorgt dat SARS-CoV-2 ons immuunsysteem kan omzeilen en tevens de druk om te muteren verhoogt. Dit is volgens hem al merkbaar, zie alle varianten die aan het ontstaan zijn. Gisteren werd er nog melding gemaakt van een Franse variant (opgemerkt in Bretagne). Verder stelt hij dat deze generatie van vaccins weinig invloed hebben op het beperken van de transmissie en replicatie van SARS-CoV-2. Maw, hoe langer we met deze maatregelen doorgaan, massavaccinatie + quarantine, des te groter de kans wordt dat er virulentere virusstammen zullen ontstaan en zodanig de situatie alleen zullen verergeren.
Ruud ter Schure 4 maanden geleden geplaatst
Mutaties ontstaan.
Dat geldt  voor alle snel muterende virussen.  Vooral een bekend voorbeeld is natuurlijk het griepvirus.
Maar heeft de griep-enting voor een uitbraak van een dodelijker variant gezorgd?

De Spaanse griep was een mutant die  ontstaan  is zonder dat er een vaccinatie tegen griep bestond.

Het is een theoretische mogelijkheid  , die Geert Vanden Bossche noemt waar in de dierenwereld nog nooit een bewijs voor is gevonden. En daar juist is de kans het grootst door de overbevolking in de bio-industrie en het frequente vaccineren.
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
Bedankt voor je reactie maar daar ging de vraag niet over.

Je kan zijn standpunten hier lezen: https://www.geertvandenbossche.org/

Ruud ter Schure 4 maanden geleden geplaatst
Ik vermoed dat je bedoelt de COMBINATIE van quarantaine en massavaccinatie.
Dat is wat al jaren de praktijk is bij uitbraken van vogelgriep met name.

Er zal altijd natuurlijke selectie optreden: ook van virussen . Vaccineren en quarantaine of niet.
Ik begrijp zijn standpunt dat een natuurlijk verloop een populatie geeft die beter tegen het virus kan.

Het is volgens mij dezelfde discussie als : " Geen antibiotica gebruiken dan blijven er mensen over die beter tegen infecties kunnen ".

Dat hij oproept voor een discussie met experts is altijd goed, maar neemt niet weg dat de mutant van de Spaanse griep is ontstaan zonder quarantaine en vaccinatie.

Dat hij bang is voor een snellere selectie naar gevaarlijkere varianten begrijp ik en daar ben ik het mee eens. Die kans neemt toe . Zodra je ingrijpt probeert de natuur een uitweg te zoeken.
(Geruststellend is dat dat bij vogelgriep nog niet is gebeurd. )
Daarom is er continue surveillance van griepvirussen.  Vanaf nu ook voor Corona.
En probeert men middels vaccinaties en quarantaine een pandemie te voorkomen of onder controle te krijgen. Die vaccinaties zullen steeds aangepast moeten worden aan de nieuw opkomende ( en misschien gevaarlijkere , maar dat is niet zeker) varianten.

P.S. De overbevolking met veel verplaatsingen / bio-industrie  is het echte probleem.

Hopelijk een antwoord op je vraag. De argumentatie dat antistoffen tegen de S-spike zorgen dat er dragers ontstaat klopt. Dat geldt voor iedere vaccinatie.
Daarom is handel van runderen die gevaccineerd zijn tegen Mond en Klauwzeer verboden in landen waar de ziekte is uitgeroeid (middels quarantaine en vaccinatie!!) omdat dan een besmet dier  het zeer zeer besmettelijke virus kan verspreiden en een heel land weer kan besmetten.


🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://www.alwareness.org/arts-mogelijk-aansprakelijk-voor-schade-door-vaccin/

Conclusie
Bij het toedienen van een vaccin hebben artsen een plicht vooraf de cliënt te informeren over mogelijke (schadelijke) bijwerkingen. Niet ondenkbaar is, gezien de bijzondere omstandigheden waaronder en de snelheid waarmee het Covid-19 vaccin is ontwikkeld, dat die informed consent-plicht zich zelfs uitstrekt tot bijwerkingen van dat specifieke vaccin, die níét in de bijsluiter staan vermeld.

Artsen die wel aan hun informed consent-verplichting hebben voldaan, kunnen niettemin aansprakelijk zijn voor gezondheidsschade die het door hen toegediende Covid-19 vaccin onverhoopt teweegbrengt. De rechter zal dan vermoedelijk het vaccin beschouwen als een hulpzaak waarvan de arts zich bediende. Twijfelachtig is in dat geval of de arts aan aansprakelijkheid kan ontkomen met een beroep op de redelijkheid.

Dr. Frank Stadermann was tot aan zijn pensioen eind 2014 werkzaam als advocaat, gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
https://www.hln.be/buitenland/noorse-onderzoekers-bloedproppen-te-wijten-aan-zware-immuunreactie-na-vaccinatie-met-astrazeneca~a6d627d0/
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
Binnen enkele minuten verwijderd door YouTube:
 ‘Het vaccin veroorzaakt de echte pandemie!’

Internetkrant Wochenblick plaatste een video op YouTube die vrijwel onmiddellijk werd verwijderd. 
De strekking: het vaccin veroorzaakt de echte pandemie! 
Critici beweren al lange tijd dat de totalitaire maatregelen niet in verhouding staan tot het gevaar van het coronavirus. 
De machthebbers gebruiken de pandemie om fundamentele rechten en vrijheden van burgers in te perken.

Onlangs waarschuwde Gates-insider Geert Vanden Bossche dat de vaccinatiecampagnes ertoe leiden dat corona langzaam maar zeker verandert in een ‘monster’. 
Plotseling worden ook jonge mensen getroffen door corona en worden de klachten ernstiger, iets waar de vaccindeskundige ook voor waarschuwde.
“Hoop je dat alles na de vaccinatie snel voorbij is? 
Dan moet ik je teleurstellen,” zegt hoofdredacteur van Wochenblick Elsa Mittmannsgruber. 
“Het wordt erger. 
Aankomende herfst en winter zullen de effecten van de zogenaamde pandemie pas echt zichtbaar worden, juist vanwege de inentingen. 
De machthebbers hebben geen belang bij het beëindigen van de noodtoestand en willen op deze manier tijd winnen.”

Tiranniek regime
De machthebbers hebben met het oog op de Grote Reset verzwakte en gedesoriënteerde mensen nodig om de samenleving zonder weerstand weer op te bouwen , zegt ze. 
“Door mensen te isoleren en een gevoel van machteloosheid te geven, kun je ze makkelijker breken en sturen.”
Mensen zijn gewoontedieren en wennen op den duur aan een tiranniek regime. 
Tests, mondkapjes en vaccinaties creëren afhankelijkheden die een vrij leven onmogelijk maken. Mensen die niet meedoen, worden gemarginaliseerd.
Niet alleen de toenemende censuur en het harde optreden bij protesten vormen een gevaar, maar ook het toenemende aantal vaccinaties. 
De Ierse moleculair bioloog en immunoloog dr. Dolores Cahill waarschuwt bijvoorbeeld dat het immuunsysteem het eigen lichaam aanvalt als het na de inenting in contact komt met coronavirussen.

Geen einde aan de pandemie
Vanden Bossche zei daarnaast dat de inentingen van een onschadelijk virus een ‘ontembaar monster’ maken. 
“Het wordt besmettelijker, agressiever en maakt jongeren ook vaker ziek.”
Er zijn mensen die zich laten inenten omdat ze weer vrij willen zijn, maar de prikken maken geen einde aan de pandemie, stelt Mittmannsgruber. 
Zelfs de WHO en het World Economic Forum gaven toe dat vaccinatie de verspreiding van het virus niet tegenhoudt.
Veel mensen zijn sceptisch over de coronavaccinaties. 
Daar proberen overheden verandering in te brengen met behulp van propaganda en psychologische druk. 
Zo wordt de Europese groene pas aangeprezen als ‘een ticket naar vrijheid’.
Daar trekt Mittmannsgruber zich niets van aan. “Ik laat me zeker niet vaccineren!”
[Wochenblick]

link naar bovenstaande tekst:
https://www.ninefornews.nl/binnen-enkele-minuten-verwijderd-door-youtube-het-vaccin-veroorzaakt-de-echte-pandemie/

Link naar Wochenblick: https://www.wochenblick.at/kein-ende-der-pandemie-die-impfung-entfesselt-das-virus/

Het filmpje zit onder de tweede -foto- van boven.
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
Vertaling van het artikel van Wochenblick (door Google)
https://www.wochenblick.at/kein-ende-der-pandemie-die-impfung-entfesselt-das-virus/
..
.
ONMIDDELLIJK verwijderd op YouTube! 
De video heeft daar maar een paar minuten overleefd. 
De inhoud lijkt de zenuw te raken. 
We zijn op de goede weg! 

DE VACCINATIE WORDT DE ECHTE PANDEMIE!

Lange tijd werd het als een ijzeren wet beschouwd: de totalitaire maatregelen staan ​​absoluut niet in verhouding tot het gevaar van het coronavirus. 
Dit blijft zo van toepassing: het virus is een welkome zondebok voor machthebbers om het toezicht op de burgers tot het uiterste te vergroten en hun fundamentele rechten en vrijheden willekeurig te beperken. 
Er zijn echter steeds meer aanwijzingen dat Corona in de maanden sinds het begin van de vaccinatie "zijn afschuw" niet heeft verloren - maar nu pas echt gevaarlijk kan worden.

De stelling dat de vaccinatiecampagnes in tal van landen ervoor zorgen dat Corona langzamerhand een 'monster' wordt, werd vorige week door niemand gesuggereerd. 
Zoals Wochenblick meldde , was het niemand minder dan Gates-insider Geert Vandenbossche die waarschuwde voor vaccinatie bij een pandemie. 
En in feite treft Covid-19 plotseling jongere en jongere patiënten, die ook steeds vaker klagen over ernstiger verloop. 
In een videoboodschap gaf Wochenblick -hoofdredacteur Elsa Mittmannsgruber commentaar op de vraag waar deze eerste tekenen allemaal over gaan .

Vaccinatie is geen sleutel tot vrijheid, integendeel
De Opper-Oostenrijker waarschuwt de burgers om te veel hoop te stellen op de belofte van Kurz & Co. dat vaccinatie de sleutel tot vrijheid is. 
'Hoop je dat de vaccinatie het snel zal redden? 
Dan moet ik ze teleurstellen. 
Het wordt erger. 
De zogenaamde pandemie wordt kunstmatig in leven gehouden en zal pas deze herfst / winter pas echt toeslaan - juist vanwege de vaccinatie ...!!
De regering heeft al willekeurig en logisch gehandeld en de waarschuwingen van veel wetenschappers en de protesten van de burgers afgewezen . 
Dit gebeurt omdat de heersers "geen belang hebben bij het beëindigen van de noodtoestand" - namelijk omdat ze met deze tijd willen winnen. 
De wirwar van regels, zaken, incidenten en cijfers verwarren en overweldigen mensen - en de steeds strengere maatregelen leiden volgens Mittmannsgruber tot "berusting en gevoelens van machteloosheid" voor velen.

Tirannische elites hebben bestuurbare schapen nodig
Dit verlies aan stabiliteit en oriëntatie wordt gewenst door de heersers. 
Omdat ze “verzwakte en gedesoriënteerde mensen nodig hadden om de samenleving zonder weerstand weer op te bouwen in de geest van de Grote ' Reset' .” 
Alleen door sociaal isolement, degradatie en gevoelens van machteloosheid zouden mensen breken en gemakkelijker te sturen worden. 
Maar het is niet de enige reden voor de lange noodtoestand.


Omdat, zoals de bestudeerde socioloog zich herinnert: „Aangezien mensen gewoontedieren zijn, is er in dit opzicht ook een gewenningseffect. 
Hij went aan een controlerend, tiranniek regime waarop in de toekomst kan worden voortgebouwd. ” 
Tests, maskers en vaccinaties creëren afhankelijkheden die een vrij en zelfbepaald leven onmogelijk maken.
Iedereen die niet meedoet, wordt gemarginaliseerd: voor de elites heeft dit het voordeel dat de koppige wordt uitgezeefd.

Maakt vaccinatie echt een monster van het virus?
Een gevaar hierbij is niet alleen censuur en harde acties tegen protesten, maar ook het toenemende aantal vaccinaties. 
Als Covid-19 pas door vaccinatie een tastbaar gevaar wordt, dan is “de echte pandemie nog niet voorbij”. 
Experts zoals de Ierse immunoloog en moleculair bioloog prof. Dr. Dolores Cahill waarschuwt bijvoorbeeld dat het eigen immuunsysteem het lichaam bestrijdt als de gevaccineerde in contact komt met wilde coronavirussen.
De gevolgen kunnen soms fataal zijn. 
En de niet-gevaccineerden worden bedreigd, waar Vanden Bossche voor waarschuwde: een --werkelijk onschadelijk virus-- wordt een "oncontroleerbaar monster". 
Dit wordt besmettelijker, agressiever en maakt jongeren ook vaker ziek. 
Vooral de cijfers uit Israël , het land met de hoogste vaccinatiegraad, geven aan dat beide theorieën meer dan aannemelijk zijn.

Virus "veranderde van aard in een paar weken"
Mittmannsgruber maakte zich zorgen, het lijkt erop dat "het virus van aard is veranderd in slechts een paar weken na de massale vaccinaties". 
Plots zou het niet langer alleen oude mensen met eerdere ziekten treffen, maar ook bij jongens tot pasgeborenen; sindsdien is een enorme toename van kritieke kuren met Covid-19 waargenomen. 
En: "Hoe meer we vaccineren, hoe meer het ons zal overkomen in Oostenrijk of Duitsland."
Daarom zijn mensen die nu ingeënt zijn tegen Covid-19 “zonder noodzaak, maar puur uit groepsdruk, zelfgenoegzaamheid of de drang naar vrijheid, geen helden - ze worden alleen opgegeven met propaganda”. 
Dit zou niet helpen om de pandemie te beëindigen, integendeel. 
Zelfs de WHO en het World Economic Forum zouden toegeven dat vaccinatie de verspreiding van het virus niet zal tegenhouden. 
In plaats van natuurlijke kudde immuniteit, begeeft men zich met zicht naar een "eindeloze spiraal van afhankelijkheid met verwoestende gevolgen voor onze vrijheid en onze gezondheid."

Advies: weersta vaccinatiepropaganda en druk!
Een meerderheid in Oostenrijk is nog sceptisch over de coronavaccinaties. 
Maar er zou alles aan worden gedaan om dit te veranderen. 
Namelijk "met ongelooflijke propaganda en psychologische druk". 
De regering prijst de 'Groene Pas' als een ticket naar vrijheid, het risico bestaat dat veel mensen hierdoor gek worden. 
Wochenblick heeft al uitgelegd welke andere gevaren er zijn .


Mittmannsgruber maakt echter duidelijk dat ze niet zal worden gelokt door deze loze beloftes. Concreet betekent dat: “Van mijn kant zeg ik het met absolute duidelijkheid: ik laat me zeker niet vaccineren!” 
Hiermee hoopt ze ook een signaal af te geven dat de Oostenrijkers meer in twijfel trekken wat de overheid hen dient.
Meer informatie van en met Elsa Mittmannsgruber vind je hier: https://t.me/elsamittmannsgruber
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
"In conclusion, we point to likely possible role of vitamin D as a positive modifier of COVID-19 course and outcome and suggest that routine determination of 25-OH-vitamin D3 status could be considered as useful tool for, at least rough, estimation of COVID-19 outcome, as well as for deciding on vitamin D3 supplementation", schrijft Kralj.

Bron:
Clin Case Rep. 2021;00:1-7.


Meer:
Tekort vitamine D vermindert overlevingskansen na besmetting coronavirus (20-8-2020)
Vitamine D is een medicijn tegen covid-19, suggereert studie (3-5-2020)
Een hoge vitamine D spiegel en ziek door het coronavirus? Dat komt niet vaak voor... (23-4-2020)

https://www.ergogenics.net/uv-therapie-covid-19.html 
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
Onderstaande video (21-minuten)  is interessant omdat erin wordt verteld wat één van de doelen is van de huidige maatregelen -goed en helemaal uit - luisteren-  maar let u ook even scherp op vanaf 2:30 -- 4:30 minuten.
En lees dan bovenstaande vertaling van Wochenblick die ik heb neergezet nog even door.
.

.
Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
Wat vanaf 2:30 wordt gezegd over Israel, is dat juist niet waar Geert Vanden Bossche voor waarschuwt?!
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Ik vrees het inderdaad ook :-S
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
Daarom plaatste ik dat stukje ook even!
Sietze Holwerda 4 maanden geleden geplaatst
Ten eerste bedankt voor jullie inspanningen om met deze conversatie de Nederlanders te infomeren over de ernst van de situatie. Hier is nog een link naar een Nederlands berichtje dat de Amerikaanse statistieken m.b.t. bijwerkingen onder de loep neemt: 
https://www.waarheid.tv/blog/72-bijwerkingen-onder-de-loep

Wat ik zo merkwaardig vind aan de crisis is dat er met een overstefte van 1/1000 van de bevolking in 2020 statistich gezien nooit een reden was om tot de epidemie/pandemie conclusie te komen. Het verantwoorden van maatregelen met een opgevoerde weefsel-test maakt in mijn ogen het corona-theater opvallend illegaal en verdacht.

Nogmaals dank voor deze actieve dialoog ten bate van het brede perspectief.
reactie op @sietzeholwerda:
Harm van Wijk De Duitse student Sebastian liet eerder in een YouTube-video zien hoe de WHO in 2009 de definitie van het woord 'pandemie' heeft aangepast. Er hoefde niet langer sprake te zijn van hoge sterftecijfers. "Het is onduidelijk waarom deze wijziging is doorgevoerd," zegt Sebastian in zijn video....inmiddels is duidelijk waarom deze definitie is aangepast... :-(
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia 4 maanden geleden geplaatst
Nogmaals, Geert Vanden Bossche heeft hier voor gewaarschuwd.

https://37b32f5a-6ed9-4d6d-b3e1-5ec648ad9ed9.filesusr.com/ugd/28d8fe_a7421010eca74775b683b247677521b6.pdf


🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Zie ook de grafiek van Israel
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
🔥 Michael Groenewoud 4 maanden geleden geplaatst

Ik zou graag willen weten waarom het #RIVM 5 dagen tijd tussen test 1 en 2 eist, maar dat Hugo de Jonge dat na 3 dagen gewoon doet en vrolijk bij het #CatshuisOverleg zit.
En je dan afvragen waarom het draagvlak voor de #coronamaatregelen afneemt. U, Hugo, u bent net zo fout!

Bron: Twitter/Jordinair🔥 Michael Groenewoud 4 maanden geleden geplaatst
Het kabinet bekijkt een verlating van de avondklok naar mogelijk 22.00 uur. Dit zou in het Catshuis aan de orde zijn geweest, bevestigen ingewijden

Bron: NRC
🔥 Michael Groenewoud 4 maanden geleden geplaatst
Het kabinet wil gewoon niet toegeven dat de avondklok een disproportionele maatregel is zonder bewezen effect. Daarom komen ze nu met verschuiving van het tijdstip als zoethoudertje.

Bron: Twitter/Roy Ramaker
Leon Van Dam 4 maanden geleden geplaatst
Tsja, die avondklok zou gelden voor een periode van 2 weken en dan zou er gekeken worden naar de effecten.
Dat is nooit gebeurd en nu is het een soort van item dat bijna niet meer ter discussie staat?!
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
De regels gelden alleen voor jullie...niet voor ons...https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/hugo-de-jonge-matst-ministers-na-besmetting-mona-keijzer-jullie-hoeven-niet-in-quarantaine/
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
https://fb.watch/4mjOopPcCO/ (is in het Engels)
🔥 Jan Schotsman 4 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/chili-van-wereldkampioen-vaccineren-tot-besmettingshaard/


Er is alleen één probleem: hoe meer men prikt, hoe sneller het aantal nieuwe besmettingen stijgt.
Leon Van Dam 4 maanden geleden geplaatst
De Europese Rechtbank heeft zich uitgesproken over het verbod op verplichte vaccinatie. Hier is het einde van de terreur.

‼️Elke vaccinatieverplichting is nu standaard onwettig.‼️

27-01-2021 in zijn resolutie 2361/2021 onder meer dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

De 47 lidstaten wordt verzocht vóór vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet-gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.

Discriminatie is ook uitdrukkelijk verboden in geval van bestaande gezondheidsrisico's of als een persoon niet wenst te worden ingeënt.

Vaccinfabrikanten zijn verplicht om alle vaccinveiligheidsinformatie te publiceren.

Met deze resolutie heeft de grootste mensenrechtenorganisatie in Europa nu normen en verplichtingen vastgesteld, evenals richtlijnen opgesteld onder internationaal recht, die door alle 47 lidstaten moet worden toegepast, inclusief de EU als organisatie.

Discriminatie, bijvoorbeeld op de werkplek of reisverboden voor niet-gevaccineerde mensen, is daarom wettelijk uitgesloten.

In elke gerechtelijke procedure, tegen elke autoriteit, elke werkgever, elke reisaanbieder, elke huishoudmanager, enz.

https://pace.coe.int/pdf/2e0ee40b5d6c4e2e5df5467478961f7561e651733326667a8259ffe25682ae848428feba12/resolution%202361.pdf

In Franse versie: https://pace.coe.int/fr/files/29004/html
 > Zie in het bijzonder §
 > 7.3
 > 7.4 en
 > 7.5.2: vaccinatiecertificaten alleen te gebruiken voor het beoogde doel om de werkzaamheid van het vaccin, mogelijke bijwerkingen en bijwerkingen te controleren.


Commentaar LVD: dat zou geweldig zijn, maar ik hang de vlag nog niet uit..! (We hebben eerder de fratsen gezien rondom de uitspraak van de rechter inzake de avondklok)
reactie op @leonvandam:
Harm van Wijk https://nl.wikipedia.org/wiki/Parlementaire_Vergadering_van_de_Raad_van_Europa ik weet niet wat zij in te brengen hebben?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia https://pace.coe.int/en/pages/powers
4 maanden geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk niet echt indrukwekkend toch?
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Serge-Henri Allard 4 maanden geleden geplaatst
Ook eens het bekijken waard

http://finalwakeupcall.info/blog/2021/03/24/covid-de-grootste-gezondheidszwendel-ooit/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://www.rt.com/news/521313-pvt-bloodclot-mrna-covid-vaccines/

A potentially fatal blood-clotting disease is 30 times more common among people who have received the Covid-19 vaccines produced by Moderna and Pfizer than those given the troubled AstraZeneca jab, researchers have found.
A team of scientists from the University of Oxford has found that after vaccination, Vaxzevria (formerly AstraZeneca Covid-19 vaccine) recipients were less likely to suffer portal vein thrombosis (PVT) – blood clots in the artery from the intestines to the liver.

For recipients of the viral vector Vaxzevria vaccine, the incidence rate for splanchnic thrombosis – clotting in the portal and other abdominal veins – is 1.6 per million people, according to data from the EU drugs regulator the European Medicines Agency (EMA). By contrast, some 44.9 cases of PVT per million people were seen among those who had been injected with the mRNA vaccines made by Moderna and Pfizer, the Oxford research, published on Thursday, said.
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://nypost.com/2021/04/20/herpes-infection-possibly-linked-to-covid-19-vaccine/

Out of 491 patients, six people or 1.2 percent experienced the infection, researchers said.

The six patients all have mild cases of autoimmune inflammatory rheumatic diseases and were young, though the infection is generally more common in those over the age of 50.

tja...en wat zijn de lange termijn effecten?
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Een school in de Amerikaanse staat Illinois moest afgelopen maand noodgedwongen de deuren sluiten nadat maar liefst 125 leraren en medewerkers zich ziek hadden gemeld vanwege bijwerkingen van het coronavaccin.

De leraren en medewerkers van de Kaneland High School kregen begin maart een uitnodiging voor een coronavaccinatie. Op woensdag 10 maart werd besloten om de 4200 leerlingen vrij te geven.

De dag ervoor kregen zo’n 600 leraren en ondersteunende medewerkers hun tweede dosis van het Moderna-vaccin, waarna 125 van hen zich ziek meldden. Ze hadden last van hoofdpijn, koorts en pijnlijke gewrichten.

https://www.ninefornews.nl/school-sluit-deuren-nadat-125-leraren-zich-ziek-melden-na-coronavaccinatie/

Leon Van Dam 3 maanden geleden geplaatst
Ik ben niet zo op de hoogte van de uitwerkingen van vaccins. Zien we dit soort zaken ook bij de "normale" griepprik?
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Dit is geen vaccin...die is gen therapie (een medische ingreep) waar tijdens de dierproeven alle dieren overleden nadat ze in contact kwamen met een virus...hopelijk kunnen mensen er beter tegen, maar de korte termijn effecten kunnen heftig zijn...
Leon Van Dam 3 maanden geleden geplaatst
Hoe zit het met die Russische Sputnik? @harmvanwijk

Over dit vaccin:

Sputnik V is een zogenoemd vectorvaccin. Het bevat een onschadelijk gemaakt adenovirus dat de genetische code van een stuk van het coronavirus bevat, waarmee in het lichaam de spike-eiwitten van het coronavirus gemaakt worden.

Sputnik V bestaat uit twee prikken, die elk een ander adenovirus met die genetische code bevatten. De tweede prik is bedoeld om de afweerreactie tegen het spike-eiwit verder te versterken. De adenovirussen kunnen zich niet vermenigvuldigen in het lichaam en veroorzaken zelf ook geen ziekte.

Het spike-eiwit stimuleert het afweersysteem. Daardoor wordt bij een toekomstige besmetting het coronavirus herkend en opgeruimd. Het vectorvaccin wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/03/04/versnelde-beoordeling-sputnik-vaccin-is-gestartRaoul Suurmeijer 3 maanden geleden geplaatst
Vaccin is geen gen therapie, maar het blijft een hardnekkig gerucht:

https://sciencebasedmedicine.org/the-latest-antivax-false-claim-mrna-vaccines-against-covid-19-are-not-vaccines-but-medical-devices-or-gene-therapy/

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2021/03/17/covid-19-mrna-vaccines-are-not-gene-therapy-as-some-are-claiming/

https://www.forbes.com/sites/victoriaforster/2021/01/11/covid-19-vaccines-cant-alter-your-dna-heres-why/

https://www.newswise.com/factcheck/covid-vaccines-aren-t-gene-therapy

https://www.psychologytoday.com/us/blog/misinformation-desk/202103/no-covid-vaccines-don-t-alter-our-genes

https://geneticliteracyproject.org/2021/01/29/the-truth-about-the-covid-vaccine-everything-you-need-to-know-about-the-fastest-vaccines-ever-developed/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Waarom überhaupt iets willen laten inspuiten (hoe je het ook noemt en waarvan je niet weet wat de lange termijn effecten zijn...we zitten nog steeds in de testfase die loopt tot 2023...

Van Dissel geeft toe dat we belazerd zijn - 

De IFR voor Corona is 0.23% volgens de WHO en er is een getal van 0.17% voor de griep van 2017 in Nederland, stelt Van Haga. Van Dissel sputtert wat en zegt dan: "Dan kom je inderdaad op percentages zoals u dat ongeveer noemt".

https://dissident.one/2021/03/11/van-dissel-geeft-toe-dat-we-belazerd-zijn-ifr-van-corona-is-vergelijkbaar-met-de-griep/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Het probleem is niet Corona. Het probleem is Mark Rutte die de zorg gesloopt heeft. Onder Mark Rutte zijn er 77.000 zorgmedewerkers ontslagen en is de IC-capaciteit gehalveerd.
En hoeveel bedden zijn er bij gekomen in de afgelopen 13 maanden?
Raoul Suurmeijer 3 maanden geleden geplaatst
Maar de zorguitgaven moesten ook wel afgeremd worden, het wordt onbetaalbaar als je ziet hoe snel het toeneemt.

https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/84047NED

https://www.rtlnieuws.nl/economie/politiek/artikel/5148686/zorguitgaven-explosief-gestegen-vorig-jaar-tot-honderdzes-miljard

En in Europa zit Nederland in de bovenste helft wat betreft zorguitgaven als percentage van het bbp.
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/47/nederlandse-gezondheidsuitgaven-op-tiende-plaats-in-europa

Maar als iedereen meer zorg wil, dan moeten we dat ook opbrengen met elkaar. Dus hogere premies, en hogere inkomensafhankelijke ziektekosten bijdragen. Tja, keuzes.🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Tja die keuze is niet zo moeilijk...een paar IC bedden erbij is veel goedkoper dan een land 13 maanden op slot gooien...

of misschien dan maar generieke medicijnen gebruiken die al 70 jaar veilig worden gebruikt zoals HCQ en Ivermectine...

vaccineren is ook duurder...en zeker nu we zien dat de meeste mensen die nu worden opgenomen gevaccineerd zijn....

Deze explosieve onthulling werd gedaan door arts Harvey Risch, een professor van de Yale-universiteit, in Bannon’s War Room. “Clinici zeggen tegen me dat meer dan de helft van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”

Presentator Steve Bannon onderbrak hem: “Ho, ho, ho, rustig aan. Zeg dat nog eens.” Waarop dr. Risch zei: “Meer dan de helft – sommigen schatten 60 procent – van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”

https://www.ninefornews.nl/professor-komt-met-explosieve-onthulling-60-nieuwe-coronapatienten-is-gevaccineerd/

https://rumble.com/vftpdz-dr.-harvey-risch-60-of-new-covid-patients-have-been-vaccinated.html
reactie op @harmvanwijk:
Sergio Garcia Wat hierin staat komt overeen met wat Geert Vanden Bossche al een tijd verkondigt:
Massavaccinaties tijdens een epidemie maakt de hele situatie alleen maar erger.

https://www.geertvandenbossche.org/
3 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton in Brits-Columbia begon eerder dit jaar net als veel van zijn collega’s met vaccineren tegen corona. Hij gaf 900 mensen het Moderna-vaccin. Al snel ging het mis.

De bezorgde arts stuurde een e-mail naar de mensen die betrokken waren bij de vaccinatiecampagne en pleitte ervoor de uitrol te pauzeren.

Binnen 48 uur kreeg hij een dreigende mail terug. Hij werd beschuldigd van het veroorzaken van vaccinatietwijfel. Daarnaast werd er een melding over hem gedaan bij de beroepsvereniging voor artsen en chirurgen in Brits-Columbia en mocht hij geen negatieve uitspraken meer doen over het coronavaccin. “Ik kreeg dus eigenlijk een spreekverbod,” zei hij tegen de Canadese politicus Laura-Lynn Tyler Thompson.

https://www.ninefornews.nl/arts-doorbreekt-spreekverbod-en-slaat-alarm-coronavaccins-richten-ravage-aan/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Sergio Garcia 3 maanden geleden geplaatst
Lees vooral dit stuk van Geert Vanden Bossche: 

https://37b32f5a-6ed9-4d6d-b3e1-5ec648ad9ed9.filesusr.com/ugd/28d8fe_47ba83844a77452a9a6df31d15dcbd6b.pdf

Het is een reactie op deze video: https://www.facebook.com/GobiernuKorsou/videos/303925124517109/

Het is vrij technisch maar de boodschap is heel duidelijk en reeds zichtbaar.
🔥 Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/noorwegen-je-hebt-meer-kans-om-te-sterven-door-het-astrazeneca-vaccin-dan-door-corona/
Serge-Henri Allard 3 maanden geleden geplaatst
http://d.p.h.free.fr/covid19/docs/3-File2-DOSSIER_GB_Covid_19.pdf
Serge-Henri Allard 3 maanden geleden geplaatst
http://d.p.h.free.fr/covid19/docs/DOCUMENT-14_Why_does_the_presence_of_the_AIDS_virus_in_the_ChAdOx1_nCoV-19_vaccine_make_this_vaccine_fatal.pdf
🔥 Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
Nog liefhebbers voor een 'prikkie'?

https://www.ninefornews.nl/niet-voor-zwakke-magen-coronavaccin-verandert-benen-van-vrouw-34-in-gigantische-blaren/
🔥 Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
https://www.wochenblick.at/kein-ende-der-pandemie-die-impfung-entfesselt-das-virus/

(Geen einde aan de pandemie: vaccinatie ontketent het virus).
🔥 Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
HET RIVM REGISTRATIESYSTEEM GEVACCINEERDEN IS FASCISME 2.0

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-rivm-registratiesysteem-gevaccineerden-is-fascisme-2-0/
🔥 Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
India
In September-2020 start behandeling met Ivermectine
In Janauri-2021 overgestapt op de Corona vaccins ...
sindsdien gaat het als een speer omhoog .....
.... met het aantal doden ;-(
.
zie plaatje

het artikel :
https://dailyexpose.co.uk/2021/04/25/indias-covid-crisis-has-been-hijacked-the-mainstream-media-are-lying-to-you/

Stukje 'vertaling'  is te lezen op:
https://www.ninefornews.nl/de-indiase-coronacrisis-is-gekaapt-de-media-liegen-of-het-gedrukt-staat/
🔥 Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/schadelijke-bijwerkingen-coronavaccins-wij-maken-dagelijks-mensen-mee-die-acuut-in-nood-komen/
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/eric-clapton-na-coronavaccin-ik-had-nooit-bij-de-naald-in-de-buurt-moeten-komen/

Leon Van Dam 2 maanden geleden geplaatst
https://commonsensetv.nl/het-belangrijkste-interview-dat-u-ooit-zult-zien-met-geert-vandenbossche/?fbclid=IwAR2K8sD1_-QoIBJ-ytv3q5PeUeoYRo7CTwtbcIUs93V8rYhCDMeZinVeUGU&__cf_chl_jschl_tk__=7d161a6a05487c193b9c71cec1f8d1042e8654ef-1620984293-0-AeQbTo9tXTDzjApfTpTON1uO5bygqeyxc3i9KLPpFFFSG0i5UuPT4koxXBNxYQKmtUMk-IkCJFV0JFwIVw232RwCn5sMgQrksqzz2BaPJ7gxeopusok34DPEjOVdRC3i7dhStUOzilNkpfuIBPZiu2UWF6tXWr1FJojYp_Uqw1IG8JF7lusDp7y9lIJrB0wVgIKzYKTWxF6mWgtsmFLpLI5qRLI--N_Vbip5tlMneqwkSjyBnD96FxVKrdu86Vw-PuC-jn85AzN_Nz5_t86Hs3hjoUbS6MxtIR4pb5Z8S8pPr11K1ECrX5tlbaFZSTASXkwNlxdWBiPYoxfKjK8no3phJ69dbL1ZB0SWE-otktYl8jH4Tz5P7tH259Z8-Ed7cvz9h3gExY3BAXfmGMMFVrbSDdKsBXewPnCsgHeZGM3DWQsaHTO5iSv2rFPX_lARbxMOgjx9HF1LDN1c3rYLOsnMTsVo_ViJNmHob920Kp7zCh-FV-gmD18o8XoeR9oREFak4OPU2jRN6ZGWkzXcjS2HngkXI3CELNAYq1ijs9GmG-0X8zZxVC0U2ppvSPMdpbFEgclIT37HQFdq50uJ52s
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/overal-in-amerika-blijven-massa-vaccinatiecentra-leeg-geweldig-om-te-zien/

🔥 Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatstwat was het ook al weer waar Vanden Bossche voor waarschuwde .....
think again ...
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
tja...vliegen voor een prikkie lukt dus niet meer....uiteindelijk beland je wel in een kist....maar een andere dan je had bedacht....
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://commonsensetv.nl/reiner-fuellmich-juist-in-israel-gaan-mensen-dood-door-duitse-vaccins/

Uitgerekend in Israël gaan mensen dood door Duitse vaccins
Aldus Fuellmich. Opvallende uitspraak. Controversiëel? Kunnen feiten controversieel zijn?
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Durf jij de gok aan?
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Beste Hugo de Jonge en consorten,


We hebben vaak aan jullie getwijfeld, maar wellicht hebben we het toch allemaal verkeerd gezien? Nu de vaccinaties in volle gang zijn, gaan de positieve tests, de IC- en ziekenhuisbezetting met rasse schreden omlaag. Mijn complimenten!!!

Ook nog even de officiële cijfers er bij gepakt: gisteren 27 mei 2021: 541 COVID patiënten op de IC. Precies een maand eerder waren dit er nog 820. Een daling van maar liefst ruim 34%.

Oh ja... ook de cijfers van 27 mei 2020 erbij gepakt: 189 COVID patiënten op de IC. Op 27 april 2020 waren dat er 905. Een daling van ruim 79%.

Dit bovenstaande nog een keer lezende begrijpen wij dat toch weer niet helemaal Hugo (en consorten) wellicht dat jullie hier je heldere blik op kunnen werpen. Hoe kan het dat de daling van de IC COVID patiënten in 2020 ruim meer dan 2x zo groot was in de periode april-mei, in vergelijking met 2021? Dit terwijl er bij ons weten in die periode nog helemaal geen vaccin was??
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Terwijl de overheid steeds meer geld investeert in een massale testsamenleving, wordt steeds duidelijker dat de wijze waarop zij ‘coronabesmettingen’ detecteert niet deugt. Ondanks dat wetenschappers, buitenlandse rechtbanken en zelfs de WHO steeds vaker kritiek uiten op het gebruik van de PCR-test bij COVID-19, zet onze overheid haar beleid vrolijk verder. Wat drijft onze politici eigenlijk?

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/omt-leden-onder-ede-verhoren/🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Dit is Lorrin, 2 uur na haar toegediende vaccinaties. Lorrin is uiteindelijk na een lange lijdensweg overleden. Lees voortaan voordat je jezelf of je kind laat vaccineren ook even de bijsluiter, want overlijden is 1 van de bijwerkingen van vaccinaties. Je kunt de farmaceutische fabrikant niet aanklagen voor eventuele schade als gevolg van de vaccinaties. Dan had je de bijsluiter maar moeten lezen, maar krijgen we die te zien?

Ik vind niks van mensen die wel of niet vaccineren. Waar ik wel wat van vind, is dat het RIVM met droge ogen durft te zeggen dat vaccinaties veilig zijn. Een doosje paracetamol kopen van 99 cent bij de Kruidvat levert je de suggestie van de 16-jarige verkoopster op om de bijsluiter lezen. Hoe komt het dat de arts op het consultatiebureau (hier in Nederland) je niet vraagt of je de bijsluiter gelezen hebt?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1800673993446454&id=100005116122339
🔥 Jan Schotsman 2 maanden geleden geplaatst
https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2021/05/18901/VaccinPestAlarmTopVaccinOntwik_480p.webm


https://www.succesboeken.nl/mailings/wk2122-4jun/wk2122.pdf
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Tjerk de Haan uit Leeuwarden heeft onderzocht wat de juridische grondslag is van alle maatregelen betreffende het corona dossier. En hij kwam tot een ontsluierende conclusie.

ALLE maatregelen die de overheid heeft genomen kent totaal geen juridische grondslag. Aangezien het Sarscov2 virus namelijk NIET op lijst A is geplaatst. 

Bruno Bruins, de voormalige minister van VWS heeft in maart 2020 een aanvraag ingediend om te beoordelen of dit virus ook op lijst A geplaatst dient te worden, en ligt sindsdien in behandeling bij de 2e en 1e kamer. Daarna is Bruno Bruins door de knieen gegaan en heeft Hugo de Jong het stokje overgenomen.

Ondertussen is dit onderdeel nooit verder behandeld en zijn de vragen niet beantwoord. Hierdoor is het virus nóóit op Lijst A gekomen. Waardoor het ook geen meldingsplichtige virus betreft.

De conclusies die de GGD, het RIVM en de overheid getrokken hebben, zoals een lockdown, de avondklok, de 1.5m afstand houden, demonstraties verbieden, mondkapjesplicht, de spoedwet kennen dus geen enkele juridische grondslag en zijn daarmee dus ook onrechtmatig.

Waarom? Omdat de ministeriële bevoegdheid ontbreekt. Om dat in het kort met een simpele voorbeeld te stellen: 

Stel je voor, je solliciteert bij de politie. Het gesprek met de korps verloopt prettig. Na het gesprek loop jij naar buiten toe, en gaat de eerste die je tegenkomt een boete geven omdat hij euh.. geen 1.5m afstand houd. Dit doe je een aantal weken, en na een tijdje denk je bij jezelf, ik ben zó lekker bezig, ik ben nu brigadier geworden en verplicht mensen om mondmaskers te dragen, niet meer te zingen. Spreekt mensen aan als ze bij elkaar komen.

Na anderhalf jaar heb je nog steeds geen antwoord gekregen van het politiekorps of je ook bent aangenomen. Maar ondertussen denk jij dat je wél die bevoegdheden hebt gekregen.

In deze beeldspraak, daar hebben wij heden ten daags mee te maken. Er is geen enkele grondslag voor het handelen van deze regering. Ze doen maar wat. Dit valt ook niet met een reparatiewetje te herstellen. Een van de grootste blunders (en dat zijn er ondertussen wat) geworden van de hedendaagse geschiedenis. 

'Onze' Tjerk de Haan uit Leeuwarden heeft dit allemaal uitgezocht en bespreekt dit in de Blue Tigerstudio in Groningen.

🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst

(Google vertaling:)
VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG
20 maart 2021, op de 1-jarige verjaardag van de eerste COVID-19 lockdown, gingen mensen in meer dan 40 landen de straat op om vreedzaam te demonstreren tegen COVID-19 leugens en tirannieke maatregelen
Mainstream media hebben bijna universeel elk nieuws van deze wereldwijde demonstratie gecensureerd. Degenen die het wel hebben gemeld, onderschatten ofwel het wereldwijde karakter van het evenement en de aanwezigheid ervan, of stelden de bedoeling van deze "Worldwide Freedom Day" verkeerd voor.
De bedoeling van Worldwide Freedom Day was om onze gekozen ambtenaren en ongekozen wereldleiders te vertellen dat we onze toestemming voor ongrondwettelijke overreaches en pogingen om ons van onze rechten en vrijheden te ontdoen, intrekken en dat we ons niet langer zullen onderwerpen aan en in angst zullen vervallen
De PCR-test is de kern van de COVID-19-zwendel. Zonder de PCR-fraude en de asymptomatische verspreidings leugen zou de COVID-19-pandemie een kortstondige blip zijn geweest
Leugens hebben de implementatie van universele censuur van iedereen die de waarheid spreekt kunnen doorstaan en wijzen op de wetenschappelijke drogredenen die het pandemieverhaal aansturen. Met deze psychologische hulpmiddelen maakten ze de grootste hoax die de wereld ooit heeft gezien.
..
.
Het hele verhaal vindt u op:
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/10/worldwide-freedom-day.aspx?ui=e7fedd087dca45dc89d5e21561a105b71e6cd7d5d432737c8d7e0d084c8eba26&sd=19000101&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210610_HL2&mid=DM898031&rid=1179375194&p4=20210521&p5=

Serge-Henri Allard 1 maand geleden geplaatst
https://www.stopworldcontrol.com/nl/stemfraude/
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
ja, het is allemaal ziek, en 't wordt steeds zieker!
Hoe komen we uit deze prutzooi?
De huidige politiek is een complete afvalberg, zie het debacle omtrent Omzigt, het hele CDA mag van mij op de puinhoop!
Wat wordt gepromoot zijn de bezoekers die in katzwijn lagen voor oppergod Klaus Schwab, die zoals ik in een andere post al liet zien  het volgende kabinet gaan vormen.
Er wordt met zoveel geld gegooid, dat u er niet meer toe doet, u bent voer voor de zwijnen.
Tenzij we NU in actie komen en wat gaan ondernemen, want anders zijn U en ik en uw kinderen het slachtoffer van een stel doorgedraaide idioten die denken doordat ze geld hebben voor God te kunnen gaan spelen, en de mensheid even te reduceren naar hun aanvaardbare getallen en daarna een -viertes Reich- te kunnen stichten, waarbij u of uw kinderen helaas vermijdbaar (lees: u kan doodvallen) 'gereedschap' zijn.
.
Zo zie je maar weer wat geld met mensen kan doen.
Ze denken doordat ze wat geld gestolen hebben via slimme ideeën dat ze een vorm van God geworden zijn.
Zij denken wel even te gaan beslissen hoeveel mensen er nog op deze aarde mogen rondlopen, wie dat dat zijn, en wie er moeten verdwijnen!
En wij, domme schapen, vallen aan hun voeten, smeken om een bijdrage om de maand rond te komen, terwijl al die ellende door die gasten veroorzaakt is doordat de ze een -reguliere-griep- hebben omgevormd naar een levensbedreigend virus.
Allemaal bullshit!
Maar de bevolking wil zo graag op vakantie, dat ze deze dodelijke bullshit allemaal gewoon over zich heen laten komen!
Ik sta perplex!
De mensen laten zich volkomen als laboratorium rat misbruiken, ze laten zich inspuiten met een chemisch goedje waarvan geen enkele uitkomst vaststaat, enkel en alleen om op -vakantie-  te mogen naar het buitenland??!!??
Wat is er mis met Nederland?
Ik geniet hier elke dag!
Ik hoef niet naar het buitenland!
En dat is toch wel het meest zieke, wat ik me in het verleden absoluut niet had kunnen voorstellen, dat de mensen zich hier in Nederland, melden als laboratorium rat, zich melden als rat om een test te ondergaan met een biologisch prutje, waarvan de uitkomst tot  nu toe voor ons, onbekend is! 
De gezondheidsraad staat op hun achterste poten wanneer een banaan niet krom genoeg is, maar wanneer er meer mensen sterven door Corona vaccinaties dan door het Corona virus, is men kennelijk de lengte van het steeltje van de appel aan het bestuderen !!!
De schaapjes die Op1 en het dagelijkse nieuws volgen op TV, zijn of volkomen blind geslagen door de onzin die daar vermeld wordt, of zo blind dat ze de dagelijkse werkelijkheid niet meer zien. 
Ik stop hier maar weer, maar dat er een vorm van ziekte heerst die velen besmet heeft, mag wel duidelijk zijn.
.
Hoe ziek bent u inmiddels??
...
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Fake of angstaanjagend?

https://www.telegraaf.nl/entertainment/120670272/viola-holt-ik-ben-magnetisch-na-contact-met-een-gevaccineerde?fbclid=IwAR1rL_7S6gzpkCoNCDDEaqZwqNkAJ1VXOdQ4Ap6r8IfyWvBOywO-NYKHzDA
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
zie plaatje
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
Google vertaling:

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG
COVID-19 is een pandemie van vals-positieve tests geweest; wat de fraude gaande hield, was het feit dat laboratoria te hoge cyclusdrempels (CT's) gebruikten bij het verwerken van de PCR-tests, wat resulteerde in valse positieven
Nu meer dan 100 miljoen Amerikanen zijn "gevaccineerd" tegen COVID-19, verlaagt de CDC de CT van 40 naar 28, maar alleen bij het diagnosticeren van baanbrekende gevallen van vaccins - gevallen waarin volledig gevaccineerde personen worden gediagnosticeerd met COVID-19
Tot overmaat van ramp zal de CDC ook geen milde of asymptomatische infecties meer registreren van degenen die zijn geïmmuniseerd als "COVID-gevallen". De enige gevallen die nu meetellen als COVID-gevallen voor iemand die is geïmmuniseerd met het COVID-19-vaccin zijn die welke resulteren in ziekenhuisopname of de dood
Terwijl gezonde mensen nog steeds verkeerd worden gediagnosticeerd als covid-19 wanneer ze dat echt niet hebben, dankzij een te hoge CT, minimaliseert de CDC tegelijkertijd het aantal doorbraakgevallen door een CT te gebruiken die het aantal valse positieven minimaliseert
Andere landen manipuleren ook gegevens om de werkzaamheid van COVID-19-vaccins te verhogen en doorbraakgevallen te verbergen. In het Verenigd Koninkrijk wordt COVID-19 alleen vermeld als doodsoorzaak als de patiënt daadwerkelijk is overleden aan een actief geval van COVID-19 en niets anders

Bron: 
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/11/cdc-covid-vaccine.aspx?ui=e7fedd087dca45dc89d5e21561a105b71e6cd7d5d432737c8d7e0d084c8eba26&sd=19000101&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210611_HL2&mid=DM898042&rid=1180195095&p4=20210521&p5=
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 January 2021 om 16:54
Aantal lezers 225
Aantal reacties 243