Schade door vaccinaties?

Laatste reactie 20/01/2021 15:18 door Jan
· Markeren als ongelezen
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
In het stukje wat u kunt lezen via de link:
 
https://www.hpdetijd.nl/2021-01-07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/

leest u onder andere:

Het ontwikkelen van effectieve vaccins om infecties met coronavirussen te voorkomen is na tien jaar intensief onderzoek nog niet gelukt, onder andere vanwege de kans op een ernstiger verloop van de infectie door een superimmuunrespons. Infectie met het virus kan, nadat iemand gevaccineerd is, een uit de hand lopende immunologische reactie veroorzaken met als gevolg orgaanfalen. Een verschijnsel dat cytokinestorm genoemd wordt
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://www.facebook.com/shawn.skelton.73

--
-
Uit recent onderzoek blijkt dat vaccins bij 50% van de ingeënte personen langetermijn schade veroorzaken zoals zuikerziekte, autisme, kanker en autoimuumziekten. 95% van de niet gevaccineerde mensen hebben deze ziektes NIET. Op 22 februari 2021 volgt een grote rechtzaak in de VS waarin de immuniteit van de farmaceutische industrie tegen het licht zal worden gehouden. Bekijk de onderzoeksresultaten hier: https://informedconsentdefense.org/

--
-
reactie op @janschotsman:
Ron Besten Beste Jan,

Je lijkt me echt een slimme gast en lees je bijdragen dan ook vaak met grote interesse.
Als het gaan om vaccins moet ik je toch echt een beetje afremmen. 
Er is geen enkele relatie tussen autisme en vaccins. Mensen die dit beweren beroepen zich op een enkel onderzoek dat al talloze keren ontkracht is. Dit kan ook niet, mensen met autisme hebben een complete andere neurale opbouw welke al bij de feutale ontwikkeling ingezet is. En complete neurale repositionering door een enkele injectie zou de allergrootste medische ontdekking aller tijden zijn. ook de relatie tussen vaccins en suikerziekte, kanker etc. zijn er niet en berusten op statistische correlaties zonder causaal verband.
Ik geeft je een simpel voorbeeld, het pokken vaccin wordt vaak rond 5 jaar gegeven. In die tijd is ook het aantal armbreuken hoger dan in andere leeftijd groepen. Je kan dan zeggen dat vaccinatie tot botbreuken leidt. Niets is minder waar, kinderen van die leeftijd lopen door hun toenemende motoriek maar achterblijvende coördinatie meer botbreuken op, wel correlatie maar geen causaal verband. Zo komen veel misverstanden in de wereld.
Zijn farmaceutische bedrijven altijd te vertrouwen en hebben ze alleen maar het beste met de mensheid voor, nee natuurlijk niet er is genoeg aan te merken. Maar zijn vaccins de meest natuurlijke manier om je immuun systeem te trainen en een van de grootste medische prestaties met statistisch de minste bijwerkingen, absoluut.

Keep your postings coming!

Ron
2 dagen geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Maarten van der Keur

"Coronavaccin
Afgelopen weekend begonnen met nadenken of ik dit vaccin wil. En zoals iedereen doet, maak ook ik mijn eigen afwegingen. Ik ben vijfentwintig jaar werkzaam geweest in het medisch wetenschappelijk onderzoek in het vakgebied van de immunologie. Ik weet dus wel wat van het afweersysteem af en ook hoe virussen en vaccins werken. Dus heb ik me de vraag gesteld welk probleem dit vaccin oplost. Als ik het neem, wil ik zeker weten dat het niet voor niets is.

Ik heb me in de eerste plaats beziggehouden met de inhoud van het vaccin en begrijp inmiddels hoe dit vaccin (Pfizer/Moderna) werkt. Het mRNA dat de cel binnendringt, gaat niet de celkern binnen, maar wordt uitgelezen in het eiwitfabriekje in de cel en het eiwit (spike) nestelt zich in het membraan van de cel, waardoor het immuunsysteem geactiveerd wordt en antistoffen gaat aanmaken tegen dit eiwit. Ook specifieke T-cellen worden aangemaakt die dit eiwit direct herkennen bij een eventuele aanval van het ‘wilde’ virus en daarmee het virus kunnen vernietigen. Ik begrijp ook dat het vaccin na een tijdje het lichaam weer verlaat en geen sporen achterlaat. Op zich niks mis mee.

In de tweede plaats ben ik gaan kijken naar de bescherming van het vaccin. Voorkom ik dat nadat ik me heb laten vaccineren dat ik anderen nog kan besmetten? Werkt dit vaccin tegen alle varianten die er zijn? Beschermt het ook mensen met onderliggend lijden? Kunnen we dan ook echt weer leven zoals we gewend waren?

Bij het beantwoorden van die vragen ben ik gaan kijken naar de huidige situatie en naar het verleden. Laat ik eerst beginnen met de verschillende varianten van het coronavirus. In de laatste berichtgeving las ik dat het vaccin niet werkt tegen de Zuid-Afrikaanse variant. Dat zou betekenen dat het vaccin aan waarde verliest, want ik heb niet de illusie dat deze variant Europa niet bereikt. Als we nu kijken naar de Engelse variant dan zien we dat deze variant niet tegen te houden is, zelfs niet door een lockdown!
Dat brengt mij bij een ander punt: er kan pas een vaccin gemaakt worden als er een nieuwe variant is. 

Dat betekent dat we altijd achter blijven lopen op de ontwikkelingen van het virus. Zelfs al zouden we op de dag dat de variant ontstaat een vaccin hebben, dan nog zal het eerst geproduceerd en gedistribueerd moeten worden alvorens het toegediend kan worden. Gezien de huidige situatie gaat dat minstens een jaar duren. Niet handig! 

Nu ik dit schrijf, moet ik denken aan de griepepidemie van 2018. Nederland heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld voor het griepvaccin. Toch brak er een epidemie uit. Dat is vreemd! 
Het griepvaccin zou toch zijn werk hebben moeten doen en vanwege de hoge vaccinatiegraad zou ik me toch voor kunnen stellen dat de groepsimmuniteit ook zijn werk gedaan moet hebben. 

Toch was de griepepidemie een feit. Zou hier niet hetzelfde aan de hand zijn geweest? Een hele nieuwe variant van het griepvirus, waartegen het griepvaccin niet werkte? Dat we hier ook te laat waren om de mensen met onderliggend lijden te beschermen, want dat waren toen ook net als nu de mensen die het meest stierven. 

En er valt mij nog iets op: Zowel in 2018 als nu zijn het juist de mensen met onderliggend lijden die sterven. 
Dat betekent dat onderliggend lijden niet een specifiek probleem is van de coronapandemie, maar ook van de griepepidemie en dat hier geen sprake is van een specifiek probleem, maar van een generiek probleem.

Na deze constatering kreeg ik het koud en liepen de rillingen over mijn rug. We zijn het verkeerde probleem aan het oplossen! 
We proberen met een specifiek middel (vaccin) een generiek probleem (onderliggend lijden) op te lossen! Dat gaat niet werken! Mensen met onderliggend lijden blijven vatbaar voor andere virussen! 

Vaccineren heeft geen zin!
De vraag die ik me toen stelde was: Wat werkt dan wel?
Opnieuw liepen de rillingen over mijn rug.
reactie op @harmvanwijk:
Ron Besten Harm een kleine kanttekening bij je voor de rest nette uiteenzetting.
Een vaccin voor een griepvirus is anders dan voor een corona virus op div. fundamentele zaken, maar die spelen in je argumentatie verder geen rol, waar het om gaat is dat een griepvirus een snel muterend virus (aangaande herkenning door het immuun systeem) is, en een vaccin een 'schatting' is tav de verwachte mutatie en daarmee dus altijd een lagere effectiviteit heeft, die sommige jaren beter en andere jaren slechter (2018) is. Het corona virus muteert veel minder op cruciale punten tav de herkenning van het virus door het immuunsysteem en is daarmee veel effectiever.

In tegenstelling dat mensen zonder enige kennis van zaken beweren hebben vaccins letterlijk meer dan 1 miljard mensen het leven gered da afgelopen 70 jaar en zijn een van de allergrootste bijdragen van de wetenschap aan de mensheid!

Amen :-)
2 dagen geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Er is geen netto oversterfte...
reactie op @harmvanwijk:
Ron Besten Mijn moeder ligt in een verpleeghuis waar corona vreselijk heeft huisgehouden. Ook mijn moeder heeft corona opgelopen en het gelukkig overleeft. Mijn subjectieve anekdotische observatie is, dat veel 80+ mensen die toch al een zwakke gezondheid hadden en wellicht ook aan een andere aandoening binnen afzienbare tijd overleden waren. Ook zie ik vaak dat de dienstdoende artsen uiteindelijk niet corona als doodsoorzaak opgeven, maar hartfalen, ademstilstand, orgaanfalen, of uitdroging.
Mijn persoonlijke observatie is dat tientallen mensen in het verpleeghuis van mijn moeder wel degelijk aan corona zijn overleden alleen op een of andere manier niet terugkomen in de statistieken.
2 dagen geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Zet je automatische updates op je telefoon uit. Ze gaan het nood communicatie systeem uitzetten. Toets *5005*25371# om te testen.

In Pakistan is er een volledige black out

🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://energiekevrouwenacademie.nl/wel-niet-vaccineren-mijn-mening/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
https://www.facebook.com/100000962467608/posts/4896185057090195/?extid=0&d=w

This is not a vaccine
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
https://zelfzorgcovid19.nl/anbb-gaat-onze-petitie-omzetten-in-een-juridische-procedure/

een mooi en hoopvol bericht! 

power to the doctors!
🔥 Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
In Nederland zitten we gewoon in een zorgcrisis (al vele jaren) en nu krijgen we zelfs met teruglopende cijfers een verlenging van de lock down met 3 weken...

Het middel is sowieso erger dan de kwaal. Waarom niet gewoon een speciaal corona ziekenhuis uit de grond stampen?!
Dan kan men daar de mensen met zware klachten naartoe brengen en kunnen de overige ziekenhuizen gewoon door met de reguliere zorg.

Extra voordeel is dan ook nog dat er geen corona slachtoffers in de andere ziekenhuizen aanwezig zijn met het oog op besmettingen... @harmvanwijk568
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Er zijn tal van oplossingen beschikbaar...goede medicijnen, Corona schip,  IC's uitbreiden, maar ja...dan gaan ze zich vervelen...

https://www.rijnmond.nl/nieuws/200982/Plan-voor-schip-voor-coronapatienten-in-Waalhaven-niet-warm-onthaaldDe politiek wil heel duidelijk het probleem niet oplossen...
Rien Bogaarts 1 week geleden geplaatst
Maar ze zijn toch niet 10 jaar bezig met onderzoek? Of is dit risico actueel bij elke injectie? Van mijn dochter hoorde ik dat 2 op 1 miljoen van de mensen hiermee te maken krijgt. dat is wel een verdraaid lage kans als ik het goed begrijp.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Als je de lange termijn effecten wilt bekijken van een geheel nieuwe technologie, dan kan dat niet binnen een jaar.

De cijfers die ik hoor zijn heel anders...80% heeft bijwerkingen...

🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YWR8xblNq_Y&fbclid=IwAR1CPFsclTDBCH3kDC2WVEHLsMyIZ8ncszhQOkMqruu7SBw7wORb8I3aNFQ

🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Stelletje stiekeme @#$%$# daar in Den Haag en de EU. Stiekem vier wetten aanpassen om op die wijze genetische manipulatie te laten toepassen door middel van een -vaccin-  wat dus eigenlijk geen vaccin is. En die genetische manipulatie laat je dan toepassen op mensen!!!!!  Het hele zooitje moet naar een straf tribunaal. Ik stop met typen voordat ik -nare- dingen ga neerpennen. Ongelooflijk, en dat in deze tijd, ik dacht dat mensen een beetje beschaafd waren geworden. Maar zodra iemand met miljoenen/miljarden loopt te gooien dan ...
.
Ik zag vanavond dat één van mijn postings op Facebook ook al was gecensureerd, dat was de posting omtrent het feit dat aluminium schadelijk is voor de mens. Ik heb geprobeerd daarover te klagen bij FaceBook, maar daar is geen loket voor. Ik heb er maar een stukje bijgeschreven, maar ik begin FaceBook als een misdadig platform te zien, alles wat de media en de regering -niet gezind is-  wordt verwijdert of gecensureerd. Ik denk er nog een nachtje over na, maar anders neem ik afscheid van FaceBook, ik wil namelijk geen onderdeel uitmaken van een misdadige organisatie. Linkedin is al net zo verkeerd bezig. Instagram ...   Ik vermoed dat alle ze ook elk jaar een donatie uit de Gates Foundation ontvangen, maar ik heb dat nog niet geprobeerd te onderzoeken. We zijn een beetje verslaafd geraakt aan deze media, maar die media keren zich tegen ons. Ik denk dat het wijs wordt om afscheid te nemen. WhatsApp gaat ook al je data delen met anderen. Nog niet in Europa, nog niet (daar moet wellicht nog een donatie aan te pas komen) maar al wel in Amerika. We moeten zien dat we ons bevrijden uit deze wurgslang die om ons heen gelegd wordt. Je accounts op deze -dictators- opzeggen lijkt mij de beste optie.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Warning to all who use an iPhone! 

I have received information that Apple is planning to remove the Telegram app from the App Store and even have the existing Telegram app on all devices deleted via remote maintenance. Therefore, back up the app on your iPhone with the following steps, which I also show you above:
=> "Settings" 
=> "Screen time"
=> "Restrictions" 
=> activate button on top
=> "Purchases in iTunes and App Store"
=> change "Delete apps" to "Do not allow".
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
https://informedchoicewa.org/education/its-here-the-vaxxed-vs-unvaxxed-study/

BELANGRIJKSTE BEVINDINGEN
Over het algemeen geldt dat hoe meer vaccins een kind ontving, hoe hoger de incidentie van gezondheidsproblemen, variërend van astma tot gewichtsstoornissen.
🔥 Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
Er wordt nu hier en daar wederom gesproken over een avondklok. Totaal van de pot gerukt beleid, de vrijheden worden elke keer een beetje meer ontnomen. Het voelt alsof we gegijzeld worden en pas weer de afgenomen vrijheid terug mogen krijgen als we allemaal een spuitje hebben gehad...

Bijna NIEMAND die het over de kern heeft: maak extra bedden beschikbaar: we zullen hier vroeger of later mee moeten leren leven. Net als met de griep...die vaccins helpen op zich ook niet om griep uit de wereld te krijgen. Ook de corona vaccins gaan corona niet de wereld uit helpen...
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Als we nu niet uit de lock down gaan met deze cijfers, dan is het wel heel duidelijk dat we er nooit meer uitgaan....
🔥 Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
De andere artikels van deze auteur zijn ook de moeite waard.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Wat bedoel je @sergiogarcia​?

🔻 Facebook and Twitter are perfect examples of socialism: You get it for free, you have no say in how it works. The guy who runs it is rich. They control your access to information. You have no privacy, and if you say anything they don't like, they shut you up
reactie op @harmvanwijk:
Sergio Garcia Oh, ik heb niet op het juiste knopje gedrukt. 
Dit bericht had onder die van Jan moeten komen. 
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
IT'S NOT LOOKING GOOD FOR THE PFIZER QUACKCCINE. ⬇️⬇️

FROM THE CDC; 3,150 people vaccinated in ONE DAY are "unable to perform normal daily activities, unable to work" after vaccination. 

This is a massive 2.7% of people who can no longer work after having the Pfizer vaccine. 
https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf 

Portuguese health worker, 41, dies two days after getting the Pfizer covid vaccine as her father says he 'wants answers'
https://trib.al/eEWi66p 

Mexican doctor hospitalized after receiving COVID-19 vaccine
https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3

Hundreds of Israelis get infected with Covid-19 after receiving Pfizer/BioNTech vaccine.
https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/ 

Wife of 'perfectly healthy' Miami doctor, 56, who died of a blood disorder 16 days after getting Pfizer Covid-19 vaccine is certain it was triggered by the jab, as drug giant investigates first death with a suspected link to shot.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-doctor-58-dies-three-weeks-receiving-Pfizer-Covid-19-vaccine.html 

75-year-old Israeli man dies 2 hours after getting Covid-19 vaccine.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293865 

Death of Swiss man after Pfizer vaccine.
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-swiss-death-idUSKBN29413Y 

88-year-old collapses and dies several hours after being vaccinated.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293952 

Thousands negatively affected after getting Covid-19 vaccine.
https://m.theepochtimes.com/thousands-negatively-affected-after-getting-covid-19-vaccine_3625914.html 

Hospital worker with no prior allergies in intensive care with severe reaction after Pfizer Covid vaccine.
https://metro.co.uk/2020/12/16/hospital-worker-in-intensive-care-after-suffering-severe-allergic-reaction-to-covid-vaccine-13763695/ 

4 volunteers develop FACIAL PARALYSIS after taking Pfizer Covid-19 jab, prompting FDA to recommend ‘surveillance for cases’.
https://www.rt.com/usa/509081-pfizer-vaccine-fda-bells-palsy-covid/ 

Investigation launched as 2 people die in Norway nursing home days after receiving Pfizer’s Covid-19 vaccine.
https://www.rt.com/news/511623-norway-covid19-vaccine-deaths/

Hundreds Sent to Emergency Room After Getting COVID-19 Vaccines
https://m.theepochtimes.com/hundreds-sent-to-emergency-room-after-getting-covid-19-vaccines_3644148.html

U.S. officials report more severe allergic reactions to COVID-19 vaccines.
https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN29B2GS 

NHS told not to give Covid vaccine to those with history of allergic reactions.
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/dec/09/pfizer-covid-vaccine-nhs-extreme-allergy-sufferers-regulators-reaction

COVID-19: Single vaccine dose leads to 'greater risk' from new coronavirus variants, South African experts warn
news.sky.com/story/amp/covid-19-single-vaccine-dose-leads-to-greater-risk-from-new-coronavirus-variants-south-african-experts-warn-12180837 

CDC reveals at least 21 Americans have suffered life threatening allergic reactions to Pfizer's COVID vaccine
www.dailymail.co.uk/health/article-9119029/amp/At-21-Americans-life-threatening-anaphylaxis-receiving-Pfizers-vaccine-CDC-reveals.html 

Woman experiences side effects of COVID-19 vaccine
www.everythinglubbock.com/news/local-news/woman-experiences-side-effects-of-covid-19-vaccine/amp/ 

COVID Vaccine Side Effects More Common After 2nd Dose.
www.boston.cbslocal.com/2021/01/05/covid-vaccine-side-effects-fever-reaction/amp/ 

Bulgaria Reports 4 Cases Of Side Effects From Pfizer Covid Vaccine.
www.ndtv.com/world-news/bulgaria-reports-4-cases-of-side-effects-from-pfizer-covid-vaccine-2347667%3famp=1&akamai-rum=off 

Two NHS workers suffer allergic reaction to Pfizer vaccine.
https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/coronavirus-news-vaccine-pfizer-nhs-oxford-covid-uk-cases/amp/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst

Wantrouw de overheid
Vermijd mainstream media
Vecht tegen leugens
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Martin Vrijland verkondigt op zijn website dat je de PCR-test niet moet ondergaan, omdat er door middel van die test -laat ik het maar lichaamsvreemde stoffen noemen - kunnen worden ingebracht. We lachen natuurlijk hartelijk om zulke berichten, maar is dat eigenlijk wel zo'n vreemde gedachte van Martin Vrijland?
Bekijk volgend stukje film eens:
https://www.facebook.com/423288681591945/videos/1070816176700015
.
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Vaak pak je de Google search om iets op te zoeken op het internet.
Maar is dat slim?
Ik denk van niet.
De resultaten worden zwaar gecensureerd, en alleen waarvan Google denkt dat dat  'goed is voor u" wordt gepresenteerd.
Voer de volgende zoekopdracht eens in in Google, en daarna in DuckDuckgo ... en ervaar het verschil!!
-
Peru rechtbank gates covid
-
:-(
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
ik vond bijvoorbeeld deze @janschotsman
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Sceptische toehoorder: ‘Kom niet bij me aan met die complottheorieën, zeg. Die verhalen over satanische rituelen, reptielachtigen die baby’s eten, ondergrondse tunnels, MK Ultra, Agenda 2030, valse vlag aanvallen, ingehuurde demonstranten, pedofielennetwerken, chemtrails, Pizzagate, onzichtbare machthebbers, corrupte bankiers, Qanon, nanodeeltjes in vaccinaties, sterilisatieprogramma’s, demonen, liegende leiders en de Cabal die de wereldbevolking met 90% omlaag wil brengen. Daar ben ik echt te nuchter voor. Laten we het in godsnaam bij de feiten houden, goed?’
Ik: ‘Hè hè, ik dacht dat je het nooit zou vragen. Graag! Geen theorieën, geen aannames en geen verdachtmakingen. Ik ben er ook helemaal klaar mee. Weet je wat? Laten we het niet alleen bij de feiten houden, maar laten we het bij vragen over de feiten houden. Zo kunnen we alles open laten en hoeven we het nergens over oneens te zijn. Oké? Zal ik beginnen?’
Sceptische toehoorder: ‘Eh… oké.’
Ik: ‘Fijn. En voor alle duidelijkheid, ik hoef niet meteen antwoorden. Laat voor nu alleen de vragen goed tot je doordringen. Dat is genoeg.’
Vraag 1: HET CAPITOOL
Hoe is het mogelijk dat één van de meest beveiligde gebouwen in de wereld, het Capitool, tijdens één van de belangrijkste politieke bijeenkomsten in deze tijd, succesvol overvallen kon worden door een klein groepje demonstranten?
Vraag 2: BELEID
Waarom moeten over de hele wereld kleine bedrijven en horeca dicht, maar blijven grote bedrijven als de Ikea, de Walmart en de MacDonalds open? Waarom mogen vliegvelden, casino’s en bordelen wel open, maar theaters en festivals niet?
Vraag 3: BILJONAIRS
Hoe kan het dat het vermogen van de rijksten der aarde, waaronder Bill Gates, het afgelopen jaar tenminste is verdubbeld? Bill Gates zei zelf: ‘Mijn investering in de vaccinatie-industrie was de beste ooit, beter dan in Microsoft. Voor iedere dollar die ik erin gestopt heb, kreeg ik er 20 terug.’ En wie is momenteel de rijkste man ter wereld? Juist, Elon Musk.
Vraag 4: CENSUUR
Hoe is het mogelijk dat Twitter, Facebook en LinkedIn meer macht hebben dan de president van de Verenigde Staten en ze in staat zijn om zijn accounts te blokkeren? De vrijheid van meningsuiting wordt hier grof geschonden, en niet alleen die van Trump, maar ook die van artsen, journalisten en onderzoekers die kritische vragen stellen over het huidige beleid. Waarom leidt dit niet tot wereldwijd protest? De vrijheid van meningsuiting is een groot goed in een vrij land, toch? Alleen in een dictatuur mag je je mening niet uiten!
Vraag 5: DE MEDIA
Hoe kan het dat in de grote kranten van Nederland, Denemarken en Engeland de gehoornde man die het Capitool binnendrong unaniem de ‘Qanon-sjamaan’ genoemd wordt? Hebben die kranten allemaal dezelfde eindredactie, ofzo? En zo ja, wie zijn dat dan?
Vraag 6: EVENT 201
Hoe toevallig is het dat in oktober 2019, een paar maanden voor de officiële corona-uitbraak, de Bill en Melinda Gates Foundation, in samenwerking met het John Hopkins instituut en het WEF (World Economic Forum), een bijeenkomst organiseerden in New York, waar het scenario van een pandemie stap voor stap doorgesproken werd? Er werd daarbij een wereldwijde uitbraak van het corona-virus nagebootst. Was dit toeval, of een openlijke demonstratie van een vooropgezet plan?
Vraag 7: FAUCI
Waarom kondigde Fauci, omstreden viroloog en leider van het corona-gebeuren, in een toespraak van twee jaar geleden genoegzaam aan dat er binnen een paar jaar zéker een pandemie zou komen? Hoe wist hij dat?
Vraag 8: PATENTEN
Hoe kan het dat het covid-19 vaccin, alsmede het vermeende virus, al jaren geleden zijn gepatenteerd door de WHO, terwijl het covid-19 virus toen nog niet eens bestond? Het is niet mogelijk om iets uit de natuur te patenteren. Dat kan alleen maar als het gemodificeerd is, dus door mensen tot iets anders gemaakt. Zo modificeert Monsanto – nu eigendom van Bayer – producten uit de natuur op een zodanige manier dat de zaden ervan onvruchtbaar worden. Boeren die die producten verbouwen, moeten om die reden jaarlijks zaden kopen van Monsanto. Maar dat terzijde.
Betekent dit patent op covid-19 dat het gemodificeerd, dus man-made is?
Vraag 9: HAAST
Waarom zegt de wetenschap dat het normaliter vijf tot tien jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen en kan het nu ineens in zes maanden? Hadden ze het toen mis, of hebben ze het nu mis? En als ze het nu mis hebben, welke risico’s brengt dat dan met zich mee en voor wie?
Vraag 10: WHO
Waarom heeft Trump vorig jaar de regeringssteun van de VS aan de WHO stopgezet en zijn wantrouwen uitgesproken wat betreft hun ondoorzichtige praktijken?
Vraag 11: LADY GAGA
Waarom werd Lady Gaga de gastvrouw van de WHO-show die nog geen maand na de terugtrekking van Trump werd gelanceerd? Was dat om geld op te halen voor het bestrijden van de pandemie, of was er een andere reden?
Vraag 12: VRIENDJESPOLITIEK
Waarom heeft Hugo de Jonge vorig jaar al bij AstraZeneca, het bedrijf waar zijn broer werkt, voor miljoenen euro’s belastinggeld vaccins besteld, terwijl die toen naar zeggen nog niet eens gemaakt waren en het op dat moment nog absoluut niet zeker was of ze ooit gemaakt zouden worden?
Vraag 13: WHISKY
Waarom zit Ab Osterhaus weer avond aan avond als deskundige op TV zijn verhaal te vertellen, terwijl deze man in 2009 een fles dure whisky opentrok toen de eerste besmetting met de Mexicaanse griep in Nederland bekend werd? Hij vierde daarmee met zijn team de bezegelde vaccinatiedeal. Is iedereen vergeten dat de door hem voorspelde levensgevaarlijke uitbraak uitbleef en dus 20 miljoen vaccins weggegooid konden worden? Deze kostten de belastingbetaler 144 miljoen euro. Zijn we dat na 11 jaar gewoon vergeten?
Vraag 14: ABRAMOVIC
Wie is Marina Abramovic, behalve de mentrix van Lady Gaga en een excentrieke, morbide kunstenares die het fenomeen ‘Spirit cooking’ heeft uitgevonden? Daarbij wordt eten opgediend in de vorm van een lijk. Dit vindt plaats op feestjes met beroemdheden uit Hollywood en vooraanstaande figuren uit verschillende regeringen. En waarom staat Abramovic op de cover van een boek van Femke Halsema?
Vraag 15: OUT OF SHADOWS
Hoe kan het dat na het verschijnen van ‘Out of shadows’, een documentaire over het kindermisbruik in Hollywood, gemaakt door een stuntman, een insider in de branche, geen enkele acteur naar voren kwam om zijn of haar mening te geven? Waarom verdedigden ze hun branche niet? Waarom kwam dit niet in de media? Waarom werd er niet over gepraat? Was dit niet belangrijk? Wilden ze niet hun naam zuiveren? Waarom werden Elijah Woods, Mel Gibson en vele anderen die naar buiten kwamen met schokkende informatie over satanisme en adrenochrome-gebruik binnen Hollywood, doodgezwegen? Waar zijn Johnny Depp, Kate Winslet, Bono en Robert de Niro ineens gebleven? Waarom doet Oprah hier geen uitzending over? Is deze stilte niet alarmerend? Hebben ze soms iets te verbergen?
Vraag 16: GEBROKEN GLAS
Waarom wil de Nederlandse regering geen onderzoek doen naar de kinderhandel in Nederland, zelfs niet na het verschijnen van ‘Gebroken glas’ van Sanne Terlingen (Argos, Human, VPRO), waarvoor overweldigend veel bewijs werd verzameld? Is het omdat Grapperhaus voorheen voor Joris Demmink werkte? Is het omdat ze bang zijn voor wat er aan het licht komt als ze echt onderzoek gaan doen?
Vraag 17: DE HAMPSTEAD CASE
Waarom werd de Hampstead case in Engeland in de doofpot gestopt, na de hartverscheurende, authentieke getuigenissen van twee van de slachtoffertjes, die in detail uit de doeken deden wat er precies gebeurde, wie er meededen en waar de misdaden plaatsvonden? Waarom werd er geen onderzoek gedaan en werd de vader meteen vrijgesproken? En waar zijn de kinderen nu?
Vraag 18: DR. PHIL
Waarom werd de Dr. Phil show zowel in de VS als in Nederland uit de lucht gehaald, daags nadat hij een slachtoffer van satanisch misbruik uit hoge kringen aan het woord liet?
Vraag 19: OPRAH EN JOHN OF GOD
Hoe kan het dat Oprah Winfrey en John of God, de door haar beroemd gemaakte genezer uit Brazilië, die begin 2019 gearresteerd werd omdat hij achter omvangrijke seksslaven- en kinderhandel zat, dikke vriendjes waren? Hoe is het mogelijk dat Oprah Winfrey hier niets vanaf wist? Waarom heeft ze hier nooit over gesproken? Was ze medeplichtig?
Sceptische toehoorder: ‘Eh, ik dacht toch echt dat dit allemaal complottheorieën waren, hoor.’
Ik: ‘Je bent niet de enige. Ja, het is hartverscheurend, maar helaas zijn dit een aantal grimmige feiten over de grootschalige kinderhandel in de wereld. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Ik wil je niet overvoeren.’
Sceptische toehoorder: ‘Zucht.’ 
Vraag 20: MONDKAPJES
Alleen niet-werkende mondkapjes zijn toegestaan, zegt de overheid. Dat staat ook op de verpakking: beschermt niet tegen virussen. Mondkapjes zijn meer een gedragsexperiment, zegt de overheid. Mondkapjes werken dus niet. Waarom moeten we ze dan toch dragen, en waarom volgen zoveel mensen slaafs die onwetenschappelijke aanbeveling op?
Vraag 21: AANSPRAKELIJKHEID
De vaccin-industrie is niet aansprakelijk voor schade die ze veroorzaken. Dat wil zeggen: als jij of je kind ziek wordt of doodgaat ten gevolge van een vaccinatie, kun je Pfizer, AstraZeneca of welke producent dan ook, niet aanklagen. Een rechter kan hoogstens de staat aansprakelijk stellen, waardoor een eventuele schadevergoeding in feite door de belastingbetaler zelf betaald wordt. Hoe kan dat en welke gevolgen heeft dat, als een producent niet aansprakelijk is voor de werking van zijn product, behalve dat hij daar heel rijk mee kan worden?
Vraag 22: VACCINATIES
De effectiviteit van vaccins, niet alleen die van covid-19, maar van alle vaccins, is nooit wetenschappelijk bewezen. Waarom wordt er dan toch zo enorm veel druk uitgeoefend op het huidige vaccinatie-programma en wordt er gedaan alsof dat onze enige redding is?
Vraag 23: PASTEUR
De theorie van de besmettelijke ziektekiem –le grain– is nooit bewezen. Louis Pasteur introduceerde het, maar gaf op zijn sterfbed toe dat Béchamp gelijk had. Béchamp zei dat ziekte afhing van de gezondheidstoestand van het lichaam – le terrain. De foute theorie van Pasteur is later overgenomen door de Rothschilds en tot verdienmodel gemaakt. Waarom wordt deze theorie tot op de dag van vandaag als waarheid verkondigd?
Vraag 24: BAN ON BILL
The Bill en Melinda Gates Foundation hebben vaccinatieprogramma’s uitgevoerd in zowel India als Afrika, die vreselijk misgegaan zijn. Honderden meisjes zijn onvruchtbaar geworden door het HPV vaccin, duizenden kinderen zijn verlamd geraakt door het poliovaccin, en veel mensen zijn gestorven. Bill Gates kwam een tijd lang India niet meer in, na de ravage die hij daar had aangericht. Waarom heeft niemand het hierover?
Vraag 25: WIKILEAKS
Wikileaks is spotless wat betreft de zuiverheid van hun vrijgegeven documenten. Er zijn nog nooit onjuistheden aangetoond, ook niet in de documenten die bewezen dat Hillary Clinton in 2016 betrokken was bij pogingen de verkiezingen in de VS te beïnvloeden, door te doen alsof Rusland betrokken was bij het Trump-team. Ook niet in de documenten die de betrokkenheid van zowel de Clintons als de Obama’s bij Pizzagate bewezen. Waarom is Julian Assange dan toch gearresteerd? Omdat hij in Zweden twee vrouwen aangerand zou hebben? Die aanklacht is begin dit jaar ingetrokken. Waarom zit hij dan nog steeds gevangen? Niemand weet het. Trouwens, waarom leest niemand deze documenten? Ze staan gewoon online! En waarom is Julian Assange nog steeds niet vrij?
Vraag 26: MK-ULTRA
Sceptische toehoorder: ‘Daar gaan we weer. Zeker ook geen complottheorie.’
Ik: ‘Inderdaad. MK-Ultra is een feit. Luister en huiver.’
Waarom zijn zo weinig mensen op de hoogte van MK-Ultra, het vervolg op Operation Paperclip, het nazi-programma van WWII? Er zijn meer dan genoeg getuigenissen. Mind control en cognitieve dissonantie maken onderdeel uit van het MK-Ultra-progrmma en dringen veel dieper door in de samenleving – en in jouw hoofd – dan je zou denken.
Vraag 27: CENSUUR
Waarom worden politici, artsen, specialisten, journalisten, klokkenluiders en zelfs presidenten gecensureerd en verbannen van social media? Sinds wanneer mogen we niet meer zelf kiezen naar wie we willen luisteren en wat we interessant vinden? Waarom laten mensen zich dit welgevallen? Zijn we zo gewend aan het gepamperd worden dat we zelfs bereid zijn ons zelfbeschikkingsrecht uit handen te geven?
Vraag 28: VERKIEZINGSMANIPULATIE
Waarom censureert Facebook de verkiezingsposts van Trump, ten voordele van Biden? Waarom wist Twitter posts van Trump, en nu zelfs zijn hele account? Waarom wordt Parler in zijn geheel verwijderd, waardoor Trump nergens meer publiek kan gaan? Ja, omdat ze willen dat Biden wint natuurlijk, maar is dit niet beïnvloeding van de verkiezingen? Is dat niet strafbaar? Was dat niet juist waar ze Rusland en Trump vier jaar geleden van beschuldigden? Waarom doen ze het nu dan zelf? En wie heeft er zo’n enorm belang bij dat Biden wint en niet Trump?
Vraag 29: VERKIEZINGSFRAUDE
Er lijkt overweldigend veel bewijs te zijn van verkiezingsfraude in de VS. Hoe kan het dan dat de verdeeldheid daarover zo groot is? Hoe kan het dat leden van de senaat, advocaten en het volk zo tegenover elkaar staan? Wat is waar en waarom wordt het ons zo moeilijk gemaakt om de waarheid te kennen?
Vraag 30: ORANGE MAN
Waarom wordt het gezicht van Trump oranje gemaakt in de media? Is dat om het beeld ‘Orange man bad’ zo diep mogelijk in het onbewuste van de mensen te planten? Lijkt me goed gelukt, denk je ook niet? Maar vals is het wel.
Vraag 31: ETYMOLOGIE
Zijn mensen op de hoogte van de oorsprong van het woord ‘complottheorie’? Weet men dat dit begrip in de sixties al gelanceerd werd door de CIA, om alles wat niet in hun straatje paste belachelijk te kunnen maken? Merk je niet hoe het woord ‘complottheorie’, ‘complotdenken’ en ‘complotdenker’ een eind maakt aan ieder gesprek? Dit is een knap staaltje van mind control, net als ‘Orange man bad’ en iets wat vrij gemakkelijk te herkennen is – vooral bij anderen.
Vraag 32: DWANG
Waarom gaan de meeste mensen akkoord met de verplichting om iedere maand 100 euro of meer af te dragen aan een zorgverzekering die je vrijwel altijd meer kost dan het je oplevert, omdat het eigen risico door de meeste mensen nooit gehaald wordt? Waarom worden alternatieve geneeswijzen steeds minder vergoed? Zijn we ongemerkt slaaf geworden van een systeem dat niet onze gezondheid, maar de eigen winst voor ogen heeft?
Vraag 33: MEDISCHE MAFIA
Hoe komt het dat de medische wetenschap miljarden verdient, maar de mensheid steeds zieker en zwakker wordt? Chemo werkt niet, de griepprik werkt niet en het gebruik van allopathische medicijnen is doodsoorzaak nummer 1 in de VS. Het lijkt wel alsof ze er belang bij hebben dat we ziek, zwak en misselijk zijn en blijven. Aan een gezond en gelukkig mens valt immers niets te verdienen. Zou dit waar zijn? Zit de wereld echt zo grimmig in elkaar?
Vraag 34: HYDROXYCHLOROQUINE
Waarom werd vorig jaar ineens het medicijn hydroxychroloquine verboden, terwijl het tot dan toe overal verkrijgbaar was? Waarom werden artsen aangevallen en uit hun ambt ontzet als ze het toch aanbevalen en waarom werd het verbod zes maanden later door Fauci zelf toch weer ingetrokken en gaven ze toe dat het wel degelijk hielp, in combinatie met zink, vitamine C en azitromycine? Wie of wat zat hierachter?
Vraag 35: DE CIJFERS
Waarom hebben het de WHO en het RIVM het sterftecijfer rondom covid-19 in de loop van het jaar stilletjes aangepast en bleek dit veel lager te zijn dan aanvankelijk beweerd? Waarom werd er geen onderscheid gemaakt tussen sterven MET corona en sterven AAN corona? Is het aanvaardbaar dat dit soort gezondheidsorganisaties zulke blatante vergissingen maken? Of was het expres?
Vraag 36: PANIEK ZAAIEN
Waarom wordt een ziekte met zo’n onzorgvuldig vastgesteld sterftecijfer, dat niet hoger ligt dan dat van wat we de jaarlijkse griepgolf noemen (0,12% wordt nu gezegd, geloof ik), aangegrepen tot het uitroepen van een pandemie en het nemen van groteske maatregelen? Twee jaar geleden was het sterftecijfer zelfs hoger. Waarom dan nu deze paniek?
Vraag 37: DE SPOEDWET
Waarom is in Nederland een spoedwet aangenomen, voor het eerst sinds vlak voor WWII, dus 80 jaar later? Wat is de achterliggende reden? Waarom is het nodig om een nieuwe minister, die niet eens door het volk is gekozen, maar pas aan het begin van de pandemie Minister van Volksgezondheid werd, alle macht te geven?
Vraag 38: DE PCR-‘TEST’
Het is overduidelijk wetenschappelijk bewezen dat de PCR-test die nog steeds wereldwijd gebruikt wordt om vast te stellen of iemand covid-19 heeft, geen correcte resultaten geeft, maar alleen vaststelt dat je een infectie hebt of hebt gehad. De PCR-test, die geen test is maar een vermenigvuldigings-techniek, is in Tanzania door President John Magufuli toegepast op een papaya en een geit. De uitslag was positief: de papaya en de geit hadden volgens de test covid-19. Een arts in Nederland deed hetzelfde met een kiwi, die ook positief testte. Vindt niemand dit grappig, of op zijn minst verhelderend? Hoe kan het dat deze test dan toch wereldwijd de basis vormt van alle getallen die dagelijks in het nieuws komen en gebruikt wordt om de maatregelen te rechtvaardigen en mensen in angst te houden?
Vraag 39: GESJOEMEL
Valt het niemand op dat de cijfers van het aantal sterfgevallen bijgesteld zijn naar het aantal IC-opnames en vervolgens naar het aantal besmettingen? Is het duidelijk dat het aantal besmettingen alleen maar oploopt omdat er meer tests gedaan worden, die ook nog eens niet werkt? Wat zit hierachter? Wil de regering het volk voortdurend in angst houden, zodat ze akkoord gaan met het vaccin?
Vraag 40: ONWETENSCHAPPELIJK
Waarom worden onomwonden wetenschappelijk bewezen feiten van tafel geveegd? Bijvoorbeeld het feit dat de PCR-test niet werkt, of dat het bestaan van een covid-19 virus nooit bewezen is, maar ook het feit dat er een onmiskenbare correlatie is tussen het alarmerend stijgende aantal autistische kinderen, kinderen met ADHD, de zogeheten wiegedood en het steeds groeiende aantal vaccinaties dat een kind op steeds jongere leeftijd krijgt?
Vraag 41: PLOTKIN
Waarom reageert niemand op de nekhaarrijzende getuigenis in de rechtbank van vaccinatie-specialist Stanley Plotkin, die onder ede verklaarde dat er giftige stoffen zoals aluminium, kwik en andere chemicaliën in vaccins zitten, alsmede foetaal materiaal, dat wil zeggen: cellen van geaborteerde babies?
Vraag 42: RNA MANIPULATIE
Waarom zet niemand vraagtekens bij het feit dat de vaccins tegen covid-19 compleet nieuw zijn, mRNA bevatten (messenger-RNA), alsmede andere bestanddelen, die permanente veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijk genoom? Is het bekend dat dit nog nooit op mensen is getest en niemand weet wat de lange termijneffecten zijn?
Vraag 43: BILL GATES
Waarom houdt iedereen halsstarrig vast aan het idee dat miljardair Bill Gates een filantroop is, terwijl hij openlijk spreekt over het terugbrengen van de wereldbevolking door middel van vaccinatieprogramma’s? Bovendien is er sprake van dat hij net toestemming gekregen heeft om de zon te verduisteren, als poging om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Ziet niemand dat deze man voor God wil spelen? Oh sorry, dat was geen feit, inderdaad. Dat was een aanname. Mijn excuses.
Vraag 44: ELON MUSK
Waarom is Elon Musk zo populair, terwijl hij met zijn satellieten de wereld tot een groot 5G-netwerk wil maken, waarvan de uitwerking op de gezondheid nog niet bekend is? Komt hij daarmee niet heel erg tegemoet aan het idee van een technocratische controlestaat, waar bijvoorbeeld Bill Gates zich ook hard voor maakt? Is niemand bang dat onze relatief vrije wereld net zo gaat worden als China, of weet niemand dat China al zo’n controlestaat is?
Vraag 45: CYBORGS
Is het bekend dat Elon Musk vooraan loopt wat betreft technologische ontwikkelingen waarbij AI gekoppeld wordt aan het menselijk brein? Het is hem al gelukt een chip in het brein van een varken te implanteren zonder het beest te doden. In een interview met Joe Rogan begin dit jaar zei hij dat hij eind dit jaar verwachtte hetzelfde te kunnen doen met het brein van een mens. Wie wil vrijwilliger zijn? Is dit de echte Matrix en kunnen we binnenkort een hele taal, een krijgskunst of wat we maar willen, downloaden via een chip in ons hoofd? Of is dit juist het moment waarop we ingeplugd worden in The Machine en niet langer zelf meester zijn over onze werkelijkheid, omdat ons bewustzijn gekaapt wordt as we speak?
Vraag 46: HOOP
Waarom worden mensen boos van de suggestie dat het virus misschien helemaal niet zo gevaarlijk is? Waarom reageren ze zo verontwaardigd als mensen suggereren dat de maatregelen wellicht niet nodig zijn, omdat er niet zo heel veel is om bang voor te zijn? Is dat niet juist heel goed nieuws? Is dat niet juist iets om op te duiken en erachter te komen of het waar is, zeker als een arts, een specialist of een dierbare dat zegt? Waarom worden mensen niet blij van de mogelijkheid dat de extreme maatregelen helemaal niet nodig zijn? Zou er een andere reden zijn om de maatregelen te handhaven?
Vraag 47: SOROS
Waarom heeft Soros, de beruchte Hongaars-Amerikaanse miljardair die met zijn bemoeienissen, schenkingen en investeringen dicht bij de topfiguren van het wereldomspannend heersende beleid staat, het bedrijf ‘Van Dijk Boeken’ opgekocht? Van Dijk ja, bij wie jij de boeken koopt voor je middelbare school-kind. Zou Soros daarmee inspraak hebben gekregen op de selectie en inhoud van de schoolboeken die jouw kind gebruikt op de middelbare school?
Vraag 48: DE ROTHSCHILDS
Weten mensen dat de Rothschilds, één van de rijkste families ter wereld, eigenaar zijn van alle grote universiteiten wereldwijd, en dus een dikke vinger in de pap hebben als het gaat over wat de studenten daar leren en wat ze later als hoogleraar of deskundige naar buiten mogen brengen? Denk je dat de geheime ontgroeningen op Harvard echt zo onschuldig zijn?
Vraag 49: OLIE EN BIG PHARMA
Weten mensen dat de Rothschilds en de Rockefellers rijk geworden zijn door de olie-industrie, maar ook Big Pharma en de media in bezit hebben? En zien mensen de samenhang tussen de woekerwinsten van zowel Big Oil als Big Pharma, waarbij de restproducten uit de olie-industrie verwerkt worden in de ‘medicijnen’ van de medische industrie? Het feit dat de meeste allopathische medicijnen bestanddelen uit aardolie bevatten, heeft niet als reden dat dat goed is voor je gezondheid. Ja, olijfolie wel, kokosolie ook, maar niet aardolie. Nee, dit maakt onderdeel uit van het verdienmodel van de Rothschilds. Feit is bovendien dat de Rockefeller-familie ook nog zeggenschap heeft over de media. Zou dat een geniale strategie kunnen zijn om de wereldbevolking te manipuleren, zonder dat ze het door hebben?
Vraag 50: DE BIS
Heb je gehoord van de zwaarbewaakte geheime bank, de BIS-bank, die in Bazel staat? Wist je dat die bank en zijn werknemers, net als het Vaticaan, soevereiniteit genieten en absolute macht hebben over de rest van de banken in de wereld? Wist je dat de beslissingen die die bank neemt alle wetten en regels van regeringen overstijgen? Als je dit weet, snap je dan dat de werkelijke macht in de wereld bij heel andere partijen ligt dan wat men ons laat denken?
Vraag 51: WE ARE THE 99%
Eén van de meest groteske feiten in de wereld is dat 99% van alle rijkdom in handen is van 13 families, waaronder de Rothschilds en de Rockefellers. Even een vraag bedenken… Is dat niet bizar? Zouden we daar niet enorm verontwaardigd over moeten zijn?
Vraag 52: COVID-ZWENDEL
Tijdens de Corona-crisis ging het aantal sterfgevallen bij andere ziektes plotseling sterk omlaag. Er vielen bijvoorbeeld maar 400 doden door de jaarlijkse griep, terwijl het dat er normaal veel meer zijn. Maar ook hart- en vaatziekten, kanker en andere doodsoorzaken waren niet eerder zo laag.
Zou het kunnen zijn dat er onterecht sterfgevallen aan corona zijn toegeschreven, terwijl het eigenlijk andere doodsoorzaken betrof? De cijfers wijzen wel in die richting.
Vraag 53: OMKOPERIJ
Kloppen de berichten dat ziekenhuizen in de VS $ 13.000 per coronageval kregen en $ 39.000 als die coronapatiënt ook nog aan de beademingsmachine – de ventilator – aangesloten werd? Was hier in Nederland ook sprake van? Er zijn meerdere huisartsen in Nederland naar voren gekomen die zeiden dat ze extra geld van de overheid kregen voor iedere coronapatiënt die ze inbrachten. Zouden die artsen dat verzinnen? Waarom zouden ze dat doen? Wat zouden ze daarmee winnen? Zou het kunnen dat ze, omdat ze als arts een eed gezworen hebben om de gezondheid van de patiënt altijd voor te laten gaan, uit gewetenswroeging naar voren traden? Ik denk het.
Vraag 54: DE WETENSCHAP
Waarom beroept iedere voorstander van de maatregelen zich op het vage begrip ‘de wetenschap’, terwijl juist binnen de onafhankelijke wetenschap de mondkapjes, het afstand houden, de angst en de vaccinatiepraatjes ontkracht worden? Dezelfde vraag komt op in verband met chemo-therapie en vele andere procedures die als wetenschappelijk verantwoord naar voren worden gebracht. Zou het kunnen dat mensen misleid worden, onder het mom van ‘de wetenschap’?
Vraag 55: SYMBOLEN
Heb je de demonische kledinglijn gezien van Celine Dion? Heb je de openingsceremonie gezien van de Olympische Spelen in 2012? Heb je de rituele opening gezien van de Gotthard tunnel in Zwitserland in 2017, met eenzelfde gehoornde figuur als de hoofdpersoon in de Capitool-bestorming? Vallen de panda-ogen, het bedekken van het linkeroog en de vele satanische handgebaren van talrijke beroemdheden, politici en religieuze leiders over de hele wereld je niet op? Wat zou dat allemaal betekenen, denk je?
Vraag 56: DE GEORGIA GUIDESTONES
Ken je de Georgia Guidestones, de zes mysterieuze granieten zuilen die in Elbert County in Georgia staan? Een anonieme opdrachtgever, voor wie geld blijkbaar geen rol speelde, heeft ze in 1980 laten maken. Wie of wat denk je dat erachter zit? De zuilen vormen een klok, een kalender en een kompas. Daarnaast is er in acht talen een tekst in gekerfd, met tien richtlijnen voor de mensheid die ‘het tijdperk van de rede’ (the age of reason) inluiden. De eerste en tegelijkertijd de meest onheilspellende luidt: ‘Houdt de wereldbevolking onder de 500.000.000.’ Goed idee? Ja? Maar hoe dan? Zijn dit de tien geboden van de Nieuwe Wereldorde? En zo niet, wie heeft dit dan bedacht?
Ik: ‘Nou, ik denk dat ik klaar ben. Nu jij!’
Toehoorder: ‘Eh… ik denk dat ik even moet gaan liggen.’
Sanne Burger
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Hier is een ongemakkelijk wetenschappelijk bewijs van het gevaar dat wordt veroorzaakt door het dragen van maskers:
1) Uit de CDC: “Beschikbaar bewijs toont aan dat (stoffen maskers)… zelfs het risico op infectie kunnen verhogen door vocht, vloeistofdiffusie en retentie van het virus. De penetratie van deeltjes door stoffen is naar verluidt hoog… Al met al worden gewone stoffen stoffen maskers niet als beschermend beschouwd tegen respiratoire virussen en moet het gebruik ervan niet worden aangemoedigd. " https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/ppe-strategy/face-masks.html?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

2) "Er is weinig bewijs dat de effectiviteit van gezichtsmaskers ondersteunt om het risico op infectie te verminderen." https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/64D368496EBDE0AFCC6639CCC9D8BC05/S0950268809991658a.pdf/face_masks_to_prevent_transmission_of_influenza_virus_a_systematic_review.pdf?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

3) “... door laboratorium bevestigde virale infecties waren significant hoger in de stoffenmaskersgroep. De penetratie van virusdeeltjes was bijna 97%. ... de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van stoffen maskers .. Vocht vasthouden, hergebruik van stoffen maskers en slechte filtratie kunnen resulteren in een verhoogd risico op infectie. "

https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1435?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

4) JAMA: "Gezichtsmaskers mogen niet worden gedragen door gezonde personen om zichzelf te beschermen tegen het oplopen van luchtweginfecties, omdat er geen aanwijzingen zijn dat gezichtsmaskers die door gezonde personen worden gedragen, effectief zijn om te voorkomen dat mensen ziek worden." https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2762694?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

5) "Het is niet aangetoond dat het gebruik van gezichtsmaskers door gezondheidswerkers voordelen biedt in termen van verkoudheidsverschijnselen of verkoudheid." https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19216002/

6) Op basis van één meta-analyse van maskers om infectie te voorkomen, niet minder N95-maskers en ademhalingsmaskers: "Geen van de onderzoeken heeft een sluitende relatie aangetoond tussen het gebruik van masker / ademhalingstoestel en bescherming tegen influenza-infectie." https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22188875/

7) "... zowel chirurgische als katoenen maskers lijken niet effectief te zijn in het voorkomen van de verspreiding van SARS-CoV-2 van de hoest van patiënten met COVID-19 naar de omgeving en het externe maskeroppervlak." https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-1342?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA&

8 NEJM: “We weten dat het dragen van een masker buiten zorginstellingen weinig of geen bescherming biedt tegen infectie. .... De kans om Covid-19 te vangen uit een voorbijgaande interactie in een openbare ruimte is daardoor minimaal. In veel gevallen is het verlangen naar wijdverbreide maskering een reflexieve reactie op angst voor de pandemie. " https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp2006372?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

9) Gewoon een opmerking, respiratoire acidose is slecht en leidt ook tot polyurie, urinaire acidose, nierbeschadiging en hypercapnie. De stressreactie van verlaagde zuurstof zorgt ervoor dat cortisol krachtig stijgt, wat de immuunbewaking verlaagt en het infectierisico verhoogt. "Respiratoire acidose ontstaat wanneer lucht in en uitgeademd uit de longen niet voldoende wordt uitgewisseld tussen de kooldioxide uit het lichaam en zuurstof uit de lucht." https://www.medicalnewstoday.com/articles/313110?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXeXpA

Centra voor ziektebestrijding en -preventie (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/ppe-strategy/face-masks.html?fbclid=IwAR34vdMwRdAYOOpRLAVmRXSq4Qdjg7_nY3L9OImgvLOcGM3NFPkhCCXe)
🔥 Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
No comment...
🔥 Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Zo ver is de wetenschap gezakt!

🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Complotdenkers ...
wanneer de tekst te klein is--> op de muis rechts-klikken en kiezen voor: koppeling in een nieuw venster openen, je kan daarna op de foto klikken en daardoor deze groter maken.
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
De Gevaarlijke Alliantie tussen de Rothschilds en het Vaticaan van Franciscus
 

De Gevaarlijke Alliantie tussen de Rothschilds en het Vaticaan van FranciscusHemeltjelief! De meest globalistische en interventionistische paus sinds de kruistochten van de 12e eeuw heeft een alliantie gevormd met de belangrijkste mensen in het wereldwijde financiële systeem onder leiding van niemand minder dan die van de adellijke bankiersfamilie, Rothschild. De nieuwe alliantie is een joint-venture die ze “Council for Inclusive Capitalism with the Vatican” noemen. De onderneming is een van de meer cynische en, gezien de deelnemers, meest gevaarlijke fraudes die worden bevorderd sinds Davos World Economic Forum (WEF) goeroe en Henry Kissinger protegé, Klaus Schwab, “The Great Reset” van de kapitalistische wereldorde begon te promoten. Wat is en wat zit er achter deze zogenaamde “Council for Inclusive Capitalism with the Vatican”?

https://viruswaarheid.nl/nieuws/de-gevaarlijke-alliantie-tussen-de-rothschilds-en-het-vaticaan-van-franciscus/
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
Dit is wat het Pfizer covid19-vaccin mijn moeder heeft aangedaan. Iedereen bidt alsjeblieft voor haar. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis. En wees voorzichtig met het nemen van het vaccin. Ik weet zeker dat het goed is voor sommige mensen, maar je moet erover nadenken of dit vaccin het nemen waard is? Het is niet voor mij. Deel dit bericht, we hebben hulp nodig bij het vinden van antwoorden
Update 1-12-21
Mam wordt vandaag nog erger en heeft nog steeds geen antwoorden van doktoren om dit op te lossen. Bid alsjeblieft voor haar, ik kan het niet uitstaan om mijn moeder op deze manier te zien, ik wil graag huilen, wetende dat ik niets kan doen om haar te helpen. Neem alsjeblieft niet het covid19-vaccin. Ik voeg een derde video toe die ze me zojuist heeft gestuurd.
https://www.facebook.com/100021818644998/posts/900291600708120/?d=n

🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
Ow ow ow herinnert u zich deze nog. Al de Nederlandse kanalen brachten het grote nieuws Pfizer vaccin 95% effectief. De minister ging direct over tot aankoop want dit zou ons redden. Het nieuws kwam van de fabrikant zelf, het aandeel door het dak de verkoop als een trein. Dit zou de redding worden. Neem het vaccin!!!!

Maar wat blijkt........

Nu de fabrikant data heeft aangeleverd ipv press release kan geconcludeerd worden dat onze EMA en CBG totaal ongekwalificeerd zijn door de bevolking te laten inenten met een vaccin die maar 19-29% effectief is en waarvan de lange termijneffecten ook niet bekend zijn. De effectiviteit gaat dan ook alleen maar over symptomen niet over het virus tegenhouden. Verder blijkt dat er grote groepen van de gevaccineerden uit de trials uit de effectiviteitsberekening is gehouden. Zij kregen Severe adverse reactions na de tweede prik.

Gaat u met deze kennis nog steeds de prik halen omdat deze uw leven gaat redden?

U bent nu juist geïnformeerd 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6753615210507984896/
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
bizar...
🔥 Sergio Garcia 5 dagen geleden geplaatst
Lees hoe voorzichtig men is met de schuldvraag of het vaccin de reden is dat deze persoon is overleden en TERECHT! Maar hoe groot is het contrast wel niet met andere artikels waarbij dezelfde media pijlsnel snel de conclusie trekt dat COVID-19 DE doodsoorzaak is. 

https://www.gva.be/cnt/dmf20210114_96113528

🔥 Harm van Wijk 5 dagen geleden geplaatst
Typically, three drugs are used in lethal injection. Pancuronium bromide (Pavulon) is used to cause muscle paralysis and respiratory arrest, potassium chloride to stop the heart, and midazolam to sedate them.

Potassium chloride zit in het Pfizer vaccin

The Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine includes the following ingredients: mRNA, lipids ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), 2 [(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3- phosphocholine, and cholesterol), potassium chloride, monobasic potassium

niet gek dus dat dit soort reacties ontstaan?
🔥 Harm van Wijk 5 dagen geleden geplaatst
ARTS(EN) OVERLEDEN AAN COVID-VACCIN? – HET EERSTE ONDERZOEK IS GAANDE..

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Del Bigtree publiceerde recentelijk een montage van de eerste berichten over artsen die ernstige bijwerkingen hebben als gevolg van het COVID-19 vaccin. Het sluit aan bij een bericht dat ‘The Defender’ heeft geplaatst op 13-01-21 van het onderzoek dat gaande is met betrekking tot het overlijden van een Amerikaanse arts.

Hieronder vindt u de Nederlands ondertitelde montage van Del Bigtree, en daarna de vertaling van het artikel dat is gepubliceerd bij ‘The Defender’, het blog van Childrens Health Defense, opgericht door advocaat Robert F. Kennedy.

lees verder https://stichtingvaccinvrij.nl/artsenoverleden-aan-covid-vaccin-het-eerste-onderzoek-is-gaande/
🔥 Jan Schotsman 2 dagen geleden geplaatst
Quote..
WW1 eindigde eerder dan verwacht, waardoor er enorme hoeveelheden ongebruikte experimentele vaccins ongebruikt -op de plank lagen-.
Uit angst dat de soldaten die thuiskwamen ziekten zouden verspreiden onder hun families, veroorzaakte de Amerikaanse regering de grootste vaccin 'angst' campagne in de geschiedenis ooit. Ze gebruikten de menselijke bevolking daarna als onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium om experimentele vaccins te testen.
Tientallen miljoenen burgers stierven op dezelfde manier als de soldaten.
In plaats van te stoppen met het vaccineren, voerden de artsen het aantal vaccinaties op. Men noemde het de grote "Spaanse griep van 1918". Als gevolg daarvan stierven ALLEEN DE GEVACCINEERDEN.
End quote .
..
Lees het nog een keer, en bekijk de paralellen met het heden, honderd jaar later, de honderdjarige cyclus.
En ook honderd jaar ervoor, ik zal er eens een stukje over neerpennen.
.
U mag het lezen via onderstaande link:
https://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/?fbclid=IwAR2m_hEMd_bZPABuSPAKwxBxNVQEcAiL-_pmSgtB1bHLibBEw-PMgdnuwuw
.
Voor vertaling kunt u kiezen door rechts te klikken op de muis en daarna te kiezen voor vertaling naar Nederlands.
.
In de tussentijd heb ik meelij met diegenen die zich momenteel, door de angstcreatie vanuit de overheid, hebben laten vaccineren met een experimenteel vaccin.
U weet dat de geschiedenis zich herhaalt, en de honderdjarige cyclus is een zeer sterke cyclus. Natuurlijk moet u die niet op een jaar exact neerzetten, een beetje speling is normaal.
En wellicht voelen de gevaccineerde mensen zich gedekt door de garantie vanuit de overheid dat wanneer ze eventueel compleet debiel in een rolstoel terecht zouden komen door later optredende bijverschijnselen van dit vaccin, ze volledig worden gecompenseerd, net als de Groningers en de toeslag-ouderen. echt hoor, heus, en wanneer het niet helemaal gladjes verloopt, kiest men gewoon met de staart tussen de benen het hazenpad, terwijl u nog steeds volkomen debiel in uw rolstoel zit te wachten op ... ja op wat ... compensatie waar u niks aan heeft wanneer u daardoor debiel bent geworden, en ook niet zal krijgen ...??
Gelukkig hoeft u zich tijdens dat eeuwige wachten geen zorgen te maken over de Farmacie, die zijn in de tussentijd allang bezig met een scenario voor de volgende vaccinatie golf en dito inkomsten zonder enige aansprakelijkheid, dat is dan weer een pluspuntje, hoewel niet voor u ...
.
Je zou verwachten dat de huidige mensheid wat slimmer zou zijn dan onze voorvaderen uit het stenen tijdperk, doordat ze de geschiedenis kunnen lezen en vanuit die geschiedenis kunnen leren. Maar alle stupiditeiten vanuit het verleden herhalen zich 100 jaar later, telkens weer, gewoon weer. 
.
En ik ga er weer een -eind-  aanbreien, maar mensen die mij altijd met een glimlach tegemoet treden zijn bij mij -verdacht-. Niemand is altijd vrolijk, zolang het een mens betreft. En mijn korte bestaan op deze bol heeft mij al geleerd, dat ik het meest uit moet kijken voor mensen die een eeuwige glimlach hebben, zoals bijvoorbeeld meneer Rutte, hoewel ik die nu niet direct bedoel, alhoewel ... 
Mensen met een eeuwige glimlach associeer ik met de Mexicaan uit de wildwest films ... Hi Amigo ...(met een big-smile erbij) ..   en zodra je je omdraait heb je een dolk in je rug .... en die dolk kan letterlijk maar ook op andere wijze worden  toegebracht. 
.
Keep safe, houdt afstand van experimentele dingen zoals proeven met vaccinaties op de mensheid met nog niet bekende uitkomsten op langere termijn, hoewel het achter de hand houden van kooien voor gevaccineerde mensen wellicht achteraf nog zo'n gek idee niet is/wordt; want niemand weet of en wanneer wel ... hoe gek ze worden door die vaccinaties.
Iemand die dat al op voorhand weet ... ????
Meldt u.
.
Waar ik me ondertussen wel zorgen om maak, zijn die clubjes, die tegen beter weten in de mensen die in opstand komen --- (lees: meer willen weten) --- neer knuppelen en arresteren.
Op het internet circuleren korte opnames waarin je ziet dat de ME eerst mee loopt te rebelleren en dan vervolgens iemand oppakken en met de staart tussen de benen een busje inschieten. Ik zie dat (maar wanneer ik dat verkeerd zie -- corrigeer me effe)  als de moderne NSB-er, eigenlijk is het nog erger.
Ik zou aan deze (ik wou eerst schrijven mensen, maar zover wil ik de mensheid niet beledigen) dus: figuren ... willen vragen: hoe leg je dit straks aan je nageslacht uit? Het stupide opvolgen van bevelen zonder je bovenkamer te gebruiken, en je daarbij tegen je eigen bevolking te keren, die je salaris betaald?? Je bent toch zelf ook mens...of ?? Iets van -befehl ist befehl-?? ... en ik maar denken dat we die periode al hadden afgesloten, maarja .. dat is nog geen honderd jaar terug, en de opleiding van veel individuen schiet momenteel ernstig tekort.
.
Wat een stinkende puinzooi is het toch geworden in ruim een jaar tijd ... of eigenlijk speelt een en ander al veel langer ... maar dat voor een andere keer.
.
slaap zacht, de regering waakt over u ..... AARRGGHH ...
 
🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst
In oktober leek even de media in Duitsland (ARD) alles even in perspectief te plaatsen maar inmiddels is daar ook het besef weer doorgedrongen dat iedereen toch beter in angst kan leven...

🔥 Harm van Wijk 1 dag geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/neergeknuppelde-man-71-politie-gooide-zelf-met-bakstenen-op-museumplein/

Dit is toch echt te bizar voor woorden...
🔥 Sergio Garcia 1 dag geleden geplaatst
Een false flag. 
Gebeurt de laatste tijd wel meer.
🔥 Jan Schotsman 1 dag geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/ernstige-bijwerkingen-coronavaccin-pfizer-leiden-tot-onderzoek/
🔥 Jan Schotsman 18 uur geleden geplaatst
’t Begint me zo langzamerhand allemaal een beetje te ‘duizelen’ en ik heb nog steeds het onaangename -onderbuikgevoel- wat ik een jaar terug ook al had; dus dat ik wordt bedondert.
.
Die post is hier weg van het forum, maar had wellicht beter kunnen blijven staan …
maarja, da's achteraf ...
.
Begin 2020 werden we verrast door een tot dan toe onbekend virus/bacterie … wat eigenlijk?
Waarom schrijf ik bacterie?
Wel ik zag vandaag een artikel voorbij komen van Italiaanse artsen die tegen de uitdrukkelijke regels in (dat op een Corona dode geen autopsie mag worden uitgevoerd) dat toch hadden gedaan, en ‘bewijs’ vonden dat er geen virus maar een bacterie werkzaam is.
Virus ---of ---- bacterie --- ik weet ’t zoals gebruikelijk weer niet.
’t Komt vanzelf naar boven wanneer dat waar is.
Trouwens toch raar, dat je op een corona-dode geen autopsie mag uitvoeren ..??
Van zoiets kun je alleen maar leren denk ik dan.
*
Maar behoudens dat:
De Covid-19.
WHO begin 2020 zegt eerst dat het wel meevalt, maar na een donatie van Gates Foundation is het plotseling een Pandemie!
Paniek alom!
Er wordt onmiddellijk gestart met de vermelding van het aantal doden.
Maar aantallen zeggen niets.
Je moet aantallen relativeren voordat je ze in de juiste context kan plaatsen.
Maar dit weet men natuurlijk ook wel, maar doet men bewust niet.
Grote getallen wekken immers angst op bij dat gedeelte van de bevolking wat alles slaafs aanneemt.
Al vrijwel nam het aantal doden snel af, en haalde de WHO Covid-19 weer van de A status af (geen pandemie meer)
Om toch met grote getallen de mensen bang te kunnen maken, schakelde men over naar het aantal geconstateerde besmettingen via een manipulatieve test, de PCR test, waarbij men het repetitie getal tot onwerkelijke hoogte had opgevoerd, ver voorbij de betrouwbaarheidsgrens.
Maar ja, toen het volgende probleem, ook die getallen daalden.
En toen werden we ineens getrakteerd met de Britse variant; het virus was gemuteerd.
Dat doen virussen al zolang als ze bestaan, maar nu was het toch echt gevaarlijk! .. toch??
Wat opvalt, en ik zal zien of ik er een grafiekje bij kan plaatsen, is dat het aantal besmettingen met deze variant pas is ontstaan en in de lucht geschoten nadat men begon met vaccineren rond 8-december !!!
En dan denk ik, zo met een wijntje achter de kiezen, kijken we nu naar een gemuteerde versie van het Covid-19 virus of naar het nieuwe vaccinatie-virus?
Ik vind het toch wel frappant dat dit na het vaccineren ineens naar voren komt.
En dit zijn maar een paar dingetjes van de hele grote stapel die hier voor me ligt, maar ik zal u er niet mee vermoeien.
Wat ik wel nog even naar voren wil halen, is dat de jonge en rutte hoe dan ook de regie over de Covid-19 crisis willen behouden.
Sinds midden December-2020 nemen de sterfgevallen en de besmettingen af, maar we moeten in een crisis blijven geloven.
Nu het aantal doden niet meer werkt als angstverwekker, en het aantal besmettingen ook niet meer werkt als angstverwekker, is men overgestapt op de Britse variant van het virus, wat pas ontstaan is na de start van de Vaccinaties!!!!
 ‘Ze’ zijn zogenaamd -opgestapt- maar willen de regie over deze -crisis- behouden.
Dat zint me helemaal niet!
En nu wordt er weer een avondklok ingesteld!?!
Ik zit hier in een rustig dorpje, dat heb ik zo uitgezocht, ik ben de drukte een beetje meer dan zat.
Een avondklok zal hier geen enkel effect sorteren, want behalve die mensen die hun hond uitlaten zie je hier niemand op straat.
Onzin-maatregel nummer zoveel, net als de mondkapjes, ze werken niet maar we moeten ze toch opdoen.
Indoctrinatie noemt men dat.
Intussen wordt de mensen ook op andere wijze angst aangejaagd / ingeprent.
Wanneer je rustig op Zondag loopt te demonstreren, zie je ineens een stel Romeo’s stenen gooien naar de Politie/ME waarna die dan daardoor de legalisatie hebben om te paard als ‘doorgesnoven’ hooligans mensen van achter met een knuppel op hun hersenen te slaan.
Ten eerste ben je natuurlijk als ME of agent een -complete loser- wanneer je dat doet, maar behalve dat; dat een dienst die het gezag moet handhaven zich zo laat misbruiken om hun eigen volk in elkaar te meppen, ik denk (maar dat weet ik niet) dat je met de Gestapo uit de vorige eeuw nog beter van doen kon hebben, wat een LOSERS!
Wat een sukkel moet je toch wel niet wezen wanneer je bij het gezamenlijke gezins-diner moet gaan opscheppen dat je vanaf je paard, een 70 jarige man die niet op tijd weg kon komen, lekker vanachter op zijn kop hebt geslagen!
Heel triest, maar dat is wel hoe het vandaag de dag gaande is.
Deze dienst is afgewaardeerd naar het niveau nul, waarbij papa hooguit nog als een compleet verloren sukkel kan verhalen over zijn helden daden van die dag ... braaaaak!!! ...
Een compleet brevet van onvermogen!!
De onrust afgelopen zondag ontstond pas toen Romeo’s (verklede ‘sukkels’ van de politie) met stenen naar hun eigen auto’s begonnen te gooien om zodoende een legitieme reden te hebben om de boel in elkaar te slaan.
Nederland lijkt een bananen republiek geworden, waarbij het gewone volk tot de bedelstaf moet worden gebracht, kennelijk allemaal voor het grote plan van klaus schwab.
Op de één of andere wijze zijn diverse wereldleiders bevangen door de een of andere vorm van een krankzinnigheid virus met als doel hun eigen economie en bevolking naar de afgrond te brengen, of ze zijn onder invloed -van- ??
En dit is waarom ik dit schrijf … ik begrijp het elke dag een stukje minder ….
-een bevolking die doodsangst aangejaagd wordt voor een -virus- wat dermate -onschadelijk- is dat zelfs de WHO hem toch maar de A status ontnomen heeft, het is gedegradeerd naar de vervanger van een -zwaar griep-virus-.
-We worden steeds opgezadeld met onzinnige eisen die geen effect hebben maar wel welvaart verwoestend zijn
- We worden op deze wijze naar de bedelstaf gebracht, en u kan nog elke dag eten kopen, maar dit gaat op een andere manier.
-
En zodra we op geen enkele wijze meer uit de ontstane schuldenopbouw kunnen ontsnappen …. Dan gaan we -0nze redder/s- zien.
Helaas wel te laat zoals zal blijken, en het woord redder zal wellicht een ander benaming krijgen, denkt u ook niet?
.
Wat willen de jonge en rutte??
Eerst gingen ze mee met de WHO (het was een pandemie) en nu de WHO zegt dat het geen pandemie meer is, gaan ze daar niet meer in mee.
Alles moet dicht en op slot en kapot volgens deze 'mensen'.
.
Vaccinatie is het enigste antwoord.
.
Nou, ik zal er de komende maanden eens een paar dagen aan wijden om een stukje te schrijven (onderbouwd) die laat zien wat voor een enorme schade vaccinaties aanrichten. Het ontwricht complete levens.
Maar nog meer bedroevend, het verwoest complete levens van gezonde kinderen die op deze wereld gezond worden neergezet, hun goed bedoelende ouders in complete ontluistering achterlatend.
De experimenten van joseph mengele verbleken erbij, de farmacie is een nog groter gevaar.
.
Wat een verrotte zooi, wie kan hier wat aan doen, want van -onze leiding- hoeven we niets te verwachten in dit land.
En ik weet ’t ook niet, maar dat het meer stinkt dan een uur in de wind …!!
.
En bekeken de enorme aantallen complicaties op korte termijn ontwijk ik elke vaccinatie, ik wil wel eens zien hoe dit er over een jaar uitziet, want ik vertrouw dit voor geen cent!
.
Ik vrees het ergste …
🔥 Sergio Garcia 8 uur geleden geplaatst
Er is hier meermaals aangehaald dat dit onderwerp niets met de beurs te maken heeft. Dat ligt eraan hoe je het bekijkt. Vanuit een cyclisch oogpunt heeft dit zeker iets met de beurs te maken. De beurs is namelijk cyclisch, net zoals deze epidemie en veel andere facetten in het leven (zo niet allemaal).

Er zullen weinigen ontkennen dat een trend op de beurs niet bestaat. Een trend heeft een beginpunt waarin het stijgt of daalt, een top maakt of bodem en weer zal dalen of stijgen. Zie hier een cyclus. Hetzelfde geldt voor de griep, of deze corona “pandemie” (zie grafiek hieronder). Normaliter start de griepseizoen rond week 40, piekt rond week 9 en rond week 20 is de cyclus af, klaar, gedaan (zie hieronder). En een paar maanden later? Drie keer raden…

Nu, waar komt de arrogantie vandaan dat wij, als mens, de trend van een cyclus kunnen wijzigen? Is het iemand ooit gelukt om de trend in de beurs te keren?! Neen! Een cyclus is nu eenmaal een fenomeen dat niet te beïnvloeden is, je moet het ondergaan. De enige invloed die wij kunnen uitoefenen is dat wij de volatiliteit (de gevolgen van de trend) enigszins kunnen opvangen. Maar dit kan alleen als je de trend binnen de cyclus kent en begrijpt. Een veel gehoorde spreuk is “go with the flow”. Je koopt als de trend stijgt en verkoopt als die daalt. Een kind kan de was doen. Een ander voorbeeld, dat vooral mannen zullen herkennen, pissen tegen de wind. Niet doen, krijg je allemaal narigheid van. Gewoon 180° draaien en het gaat een stuk gemakkelijker.

Wat heeft dit met corona te maken? Zoals ik al schreef begint een epidemie rond week 40. Rond deze tijd is het al herfst en waait het regelmatig. Stel dat alle mannen, die plotseling een druk in hun blaas voelen, deze tegen de wind beginnen te ledigen? Zoals hierboven beschreven, geen goed idee! Het werkt beter als je de wind meehebt. Met de trend mee pissen zouden we kunnen stellen. Nu, dit is precies wat onze regering aan het doen is; tegen de wind in pissen. Alle maatregelen die tot nu toe genomen zijn zijn te vergelijken met tegen de wind in pissen. Geen een heeft ervoor gezorgd dat de volatiliteit is afgenomen. Integendeel. Ze hebben de trend tegengewerkt, net zoals de beleggers/traders die een stijgende trend proberen te shorten. Daar krijg je alleen maar narigheid van. Niet zozeer een natte boek maar meer een gescheurde.

Een cycle is NIET te stoppen en een epidemie ook niet! Je moet het herkennen, erkennen en ondergaan. Als we daarmee zouden beginnen dan zouden we wel iets kunnen doen. Op de beurs zou je met de beurs meegaan. In het echte leven dien je ervoor te zorgen dat je de kwetsbaren helpt, je schaalt de zorg indien nodig op. Je zou zelfs kunnen overgaan tot isolatie van de zwakkeren en niet de hele bevolking. Als de Chinezen binnen een week enkele noodhospitaals uit de grond kunnen stampen dan kunnen wij dat ook. Het is geen kwestie van kunnen maar van willen en deze wil ontbreekt bij ons. Waarom is dat niet gebeurd. Je kan voordat het griepseizoen begint alvast personeel achter de hand houden voor het geval dat. En zo zijn er nog legio voorbeelden. Maar nee, wij blijven tegen de wind in pissen met alle economische, sociale, menselijk gevolgen van dien. Onbegrijpelijk!
🔥 Jan Schotsman 6 uur geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/huisarts-maakt-zich-zorgen-over-coronaprik-het-zijn-feitelijk-geen-vaccinaties/

🔥 Jan Schotsman 6 uur geleden geplaatst
https://dissident.one/2021/01/19/pcr-test-geeft-misschien-tot-wel-90-vals-positieven-volgens-onderzoek-van-nature/?fbclid=IwAR2LcCWJRDj0AT0bErk497Kr0YF5XE3uz90MdZ_25K8Y165aiN0A4tCIhNY
🔥 Jan Schotsman 6 uur geleden geplaatst
https://www.ninefornews.nl/wakkere-huisarts-spreekt-zich-uit-over-coronamaatregelen-doe-hier-niet-aan-mee/
🔥 Jan Schotsman 6 uur geleden geplaatst
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-is-de-historische-betekenis-van-de-avondklok/
🔥 Harm van Wijk 5 uur geleden geplaatst
Wow, dit is schokkend... Kids op de basisschool krijgen een les met de opdracht om mensen te overtuigen dat ze een coronavaccin moeten nemen.
🔥 Jan Schotsman 4 uur geleden geplaatst
Ik denk echt dat in de kantine van onze regering te veel vanillevla wordt genuttigd.
.
https://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-vernietigt-vanillevla-onze-hersenen
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 January 2021 om 16:54
Aantal lezers 94
Aantal reacties 54