Pionier in beleggen

Laatste reactie 15/05/2022 11:59 door Menco
· Markeren als ongelezen
Antoin Hanegraaf 1 week geleden geplaatst
Goedemiddag, ik ben Antoin, bijna 61 jaar, ik woon in 's-Hertogenbosch en getrouwd met LIa. In het verleden diverse woekerpolissen, en fondsen gehad die nooit opleverden wat beloofd werd. Sinds dit jaar toch maar weer begonnen, deels uitbesteed en deels zelf! Echter momenteel gaat het nog niet echt goed. Hoop daar met deze kennis en methode verandering in te kunnen brengen.
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
Van harte welkom op mijn.beleggen.com namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://mijn.beleggen.com/ Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
🔥 Menco Sweep 5 dagen geleden geplaatst
Hallo Antoin, Welkom op dit forum! Er zijn hier volop experts aanwezig,  ieder met hun eigen visie en expertise. Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties , zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien, maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden. Verstandige zet om met je hier aan te melden! Leer jezelf als belegger kennen,  stel vragen,  deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring:  veel succes én plezier!  Hartelijke groet,  Menco ps je hoopt hier kennis op te doen, schrijf je: misschien ook over opties.. Op woensdag 20 april j.l. verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette: wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten..?!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 May 2022 om 17:39
Aantal lezers 12
Aantal reacties 3