Oud en nog niet stijf😉

Laatste reactie 22/01/2022 11:43 door Dick
· Markeren als ongelezen
Dick van Hilten 1 week geleden geplaatst
Waardehandhaving en bescherming.. Ben wat meer gematigd geworden qua al te snelle investeringen. Neemt niet weg dat ik enthousiast ben over het het beleid van Harm. Ik heb geen haast, ik ben pas 80 😉.
🔥 ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
Goed zo Dick, go go go!
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Van harte welkom op mijn.beleggen.com namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://mijn.beleggen.com/ Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ Een mooie tijd om te beleggen! Ik gun je nog vele jaren in goede gezondheid en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
🔥 Menco Sweep 3 dagen geleden geplaatst
Hallo Dick, Welkom op dit forum! Er zijn hier volop experts aanwezig,  ieder met hun eigen visie en expertise. Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties  zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien   maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden. Verstandige zet om met je hier aan te melden! Leer jezelf als belegger kennen,  stel vragen,  deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring:  veel succes én plezier!  Hartelijke groet,  Menco  ps je bent op zoek naar waardehandhaving en bescherming, schrijf je:  misschien ook met opties. Op vrijdag 14 januari j.l. verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette: wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten?!
Dick van Hilten 3 dagen geleden geplaatst
Bedankt voor de positieve reacties!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
27
Topic gestart 13 January 2022 om 12:19
Aantal lezers
Aantal reacties 5