Open brief aan mark rutte

Laatste reactie 08/04/2021 08:50 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
Open brief van mr. Ghislen Nysten
Oud VVD-fractievoorzitter
Oud VVD-lid
aan: mark rutte

https://twitter.com/GhislenNysten/status/1363442763883282433/photo/1
https://twitter.com/GhislenNysten/status/1363442763883282433/photo/2
https://twitter.com/GhislenNysten/status/1363442763883282433/photo/3

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1452801955/limburgse-vvd-fractievoorzitter-stapt-uit-partij-doordrukken-avondklok-is-de-druppel
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
Maar, terwijl we allemaal zo -lekker-  bezig worden gehouden, wordt onze aandacht wel afgeleid van dat wat momenteel werkelijk gaande is:
.
**- Het grootste experiment met een biologisch middel op de mensheid ooit -**
.
Het is niet eens een vaccin, het mag die naam niet eens dragen.
Het is een medische proef, en wanneer u het -vaccin-  neemt schrijft u zich daarvoor vrijwillig in, en u wordt via een track & Trace systeem de komende twee jaar gevolgd, daarom komt u ook in het -systeem-  te staan. 
U neemt tevens zelf het risico voor alle bijwerkingen.!!
.
Onze overheid (die het beste met u voorheeft) heeft ingestemd met de wijziging van de definitie van het woord vaccin.
Het experimentele biologische middel (waarmee zelfs geen dierproeven mee zijn uitgevoerd) wordt ons nu dan ook opgedrongen als een vaccin, enkel omdat u enig vertrouwen heeft in het woord vaccin, terwijl het gewoon een EXPERIMENTEEL BIOLOGISCH MIDDEL is met ONBEKENDE uitwerkingen op korte en langere termijn.

U bent het -proefdier-!!

Het wordt in onderstaand filmpje (Nederlands ondertiteld maar dat wel even inschakelen) exact en keurig uitgelegd:
https://stichtingvaccinvrij.nl/must-see-lezing-van-dr-simone-gold-over-de-absurde-uitspraken-en-tegenstrijdigheden-van-machtshebbers-en-instituten/

En met alle -afleidingstechnieken- die momenteel gaande zijn, verdwijnt de aandacht daarvoor naar de achtergrond!! 

De mensen wordt zoveel angst aangepraat, dat men niet meer realistisch nadenkt, en zich zomaar inschrijft voor een medisch experiment van twee jaar !!!
-ZOMAAR-!!
Hoe bang moet je wel niet zijn om je zomaar in te schrijven voor een medisch experiment waarvan de uitkomst totaal onbekend en zelfs dodelijk kan zijn, en dan gelijk ervoor 'tekent' dat jezelf verantwoordelijk bent voor de gevolgen, en ook ervoor 'tekent' dat je de komende twee jaar 'gevolgd' mag worden, terwijl de kans dat je overlijdt aan het virus ver..!!... achter de komma ligt?
Krankzinnig toch??

Het doet mij denken aan een citaat van Ovidius:
"Mens semper, quod timet, esse putat"
En de vertaling voor degenen bij wie het Latijn een beetje op de achtergrond is geraakt: :
-Het verstand gelooft steeds, dat waar is waar het bang voor is-
.
Het lijkt wel of het merendeel van de mensen een stelletje schijtlijsters geworden zijn ...:-(
Serge-Henri Allard 1 maand geleden geplaatst
...https://www.worldunity.me/recept-voor-een-ramp-pandemie-zal-niet-eindigen-voordat-de-wereld-is-ingeent-zegt-merkel/

Dubbel masker "studie"...
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
-onze- 'wereldleiders' zijn duidelijk onder invloed van -iets- , je laat toch niet de hele wereld bevolking injecteren met een nieuw biologisch middel waarvan (tenminste voor ons ..!!)  de uitwerking totaal onbekend is??
.
Dit gaat de geschiedenisboeken in met als titel: Het moment dat de wereld gek werd!
.
In Afrika, waar HCQ algemeen beschikbaar is vanwege -diverse ziekten-  komt slecht 1% van het aantal Covid-19 gevallen voor ten opzichte van hier en de VS etc, waar HCQ -verboden-  is door de overheid.
.
De WHO is duidelijk de duivelse angel in dit geheel, maar daar zit zoveel geld en invloed.... (kijk maar eens hoe elke leider die daar op bezoek geweest is braaf het padje volgt..) dat we denk ik als bevolking alleen aan deze komende hel kunnen ontsnappen, door onze enige kracht: en dat is massa.
We zijn (nu nog wel) met zovelen dat we invloed kunnen uitoefenen.
Maar dan moeten we ons niet laten vaccineren met dat biologisch-experimentele-middel, want ik -vermoed- dat we enkele maanden/jaren daarna fors gaan decimeren in aantal.
.
Hoe stoppen we deze gekte voor het te laat is?
.
We moeten stoppen ons bang en gek te laten maken, door de (blijkbaar) omgekochte media en onze -leiders- die kennelijk van het padje af zijn.
.
Alles schijnt failliet te moeten gaan, waarna we aan een soort van financieel infuus komen te liggen (basis- inkomen) en je langzaam maar zeker het Chinese systeem in wordt geduwd --> weg vrijheid en eigendom!

Mooie toekomst voor uw kinderen, een slaaf naar Chinees model, en dat vanwege Corona nummer zoveel, die op hoge leeftijd (wanneer je ziek bent) dodelijk kan zijn, maar wel minder dodelijk dan kanker etc. etc. etc.
.
Mensen, laat je niet gek maken door deze overheid -onder invloed van-?
Serge-Henri Allard 1 maand geleden geplaatst
Mensen moeten nu toch stilletjes aan gaan beseffen dat het "vaccin" absoluut niet veilig is en het zich nog steeds in een testfase bevindt en bovendien niet eens een "echt" vaccin is, maar...

Wij, het volk, kunnen deze hysterie en dictatuur idd stoppen door zelf te gaan nadenken en vooral te reageren: massaal ! Zoals bijvoorbeeld:  

Als alle restaurants en cafés etc. allemaal massaal de deuren openen ipv te zwichten voor de dictatoriale regels die zij en wij worden opgelegd door de regering, wat zou er dan gebeuren: miljoenen Belgen en Nederlanders beboeten ? Nee... 

WIJ ZIJ MET MEER ! VEEL MEER ! 
Dat schijnen we te vergeten, maar het probleem is: hoe krijg je de massa mee ? 80 % zijn slaafse volgers of makke schapen. t Is niet gemakkelijk om er leeuwen van te maken.
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
Wat je hier nu net neerzet Serge-Henri Allard, had ik toevallig net hierboven later toegevoegd aan mijn reactie.
Het kruist elkaar.
-iedereen-  blijft maar op zijn stoel zitten, alsof hun de toekomst van hun kinderen geen ene malle moer uitmaakt!
Ik wil wel meedoen, maar mij ontbreekt de kennis om iets te organiseren.
Maar dat er wat moet gebeuren lijkt mij wel duidelijk.
.
En niet alleen hier in dit kleine landje, maar wereldwijd.
.
Want de tentakels van diegenen die ons -bedreigen- hebben een groot bereik, ze zijn in de afgelopen jaren uitgerold en gegroeid.
.
Geld is een enge ziekte, en mensen (leiders) gaan werkelijk over lijken, wanneer ze onder invloed zijn van geld, of iets anders waarmee ze gechanteerd kunnen worden!!
.
En kijk eens terug in de geschiedenis hoe mensen -wijzigden- na dat ze bij de WHO even op bezoek mochten komen.
.
Mijn halve hersencel denkt dat daar de bron van deze ellende zit, bij de WHO, vandaaruit wordt alles uitgerold, je vindt daar -enge- namen en -enge- ideeën terug.
.
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
Ik ben het me je eens @serge​, maar probeer maar eens een advertentie te zetten waarin je iedereen oproept voor een dergelijke actie.
Die wordt echt niet geplaatst.
Je ziet het met alle media: alles wordt gecensureerd, ze zijn allemaal op een of andere wijze onder invloed of omgekocht.


🔥 Harm van Wijk 4 dagen geleden geplaatst
Doe aangifte tegen Rutte c.s. en steun Artsen voor Waarheid

Je kunt strafrechtelijk aangifte doen tegen Rutte en de zijnen! Specialisten van Artsen voor Waarheid hebben met hun advocaat een gedegen document opgesteld waarmee Mark Rutte en de andere verantwoordelijken voor de coronamaatregelen het waarschijnlijk erg moeilijk gaan krijgen. Wij steunen de actie van Artsen voor Waarheid van harte en roepen jou op om daaraan deel te nemen.

De aangifte tegen Rutte en zijn medeplegers zet onderbouwd uiteen hoe zij uitvoerders zijn van een plan van de allerrijksten der Aarde om wereldwijd een nieuw bestuurssysteem in werking te stellen. De verdachten doen dit willens en wetens en brengen de Nederlandse bevolking ongekende schade toe. Met het document dat Artsen voor Waarheid heeft opgesteld, doe je aangifte van strafbare feiten (misdrijven tegen de menselijkheid) die door middel van de coronamaatregelen tegen jou en de rest van de Nederlandse bevolking zijn gepleegd en vraag je via de politie aan het Openbaar Ministerie om naar deze strafbare feiten een onderzoek in te stellen. Het doel van dit onderzoek is strafvervolging.

Slagen wij er met Artsen voor Waarheid in om met z’n honderden of zelfs duizenden aangifte te doen bij de politie, dan neemt de druk op Rutte en de anderen om de coronamaatregelen in te trekken aanzienlijk toe. De politie is wettelijk verplicht om jouw aangifte middels een proces-verbaal op te nemen. Het door Artsen voor Waarheid opgestelde document is iets wat je in papieren vorm inlevert op het politiebureau. Het bestaat in totaal uit ruim vierhonderd pagina’s. Wil je dit document door een kopieerwinkel laten printen en inbinden, dan ben je al snel € 50,- kwijt. Wij kunnen jou een veel goedkopere optie aanbieden waarmee je ook nog eens Artsen voor Waarheid steunt.

Aangifteboek: 418 pagina’s, gebonden
Prijs: € 17,50
Inclusief: € 5,- verzendkosten, € 5,- donatie aan Artsen voor Waarheid en € 1,00 bedrijfs- en administratiekosten

Doe je mee aan de actie, dan betaal je dus € 17,50, waarvan € 5,- naar de bankrekening van Artsen voor Waarheid gaat. Je bent dus én voordeliger uit én donateur van Artsen voor Waarheid, die je daarmee helpt om haar goede werk voort te zetten! De Bond heeft zelf géén financieel belang bij jouw deelname aan deze actie. 

Je kunt de aangifte ook zelf printen. Je vindt de aangifte in digitale vorm hier. 

Heb je vragen? Zie dan onze sectie ‘Vraag en antwoord’ hier. Heb je na het lezen van alle uitleg nog steeds vragen, neem dan contact met de Bond op. Je kunt hier je bestelling van één of meer aangifteboeken doen. 

Natuurlijk heeft de Bond zijn eigen rechtszaken inzake de coronamaatregelen te gaan. Binnenkort krijgen deelnemers aan de Corona-actie een update. De strijd voor het herstel van onze samenleving winnen we niet zomaar. Onze Corona-actie zal naar verwachting in belangrijke mate aan dit herstel bijdragen en de Bond denkt dat een massale aangifte tegen Rutte en zijn medeplegers hier eveneens aan zal bijdragen. De Bond volgt met zijn Corona-actie en Stemmen Onder Voorwaarden in eerste instantie een civielrechtelijke route. Artsen voor Waarheid volgt direct een strafrechtelijke route. Het is belangrijk dat we alle kansen benutten om onze macht terug te nemen en de tirannie te stoppen. Dit is wat wij te doen hebben.

Overigens heeft Willem-Alexander in zijn functie van koning tot twee keer toe in een toespraak te kennen gegeven dat de Nederlandse bevolking wat hem betreft een opdracht te vervullen heeft. Op 31 maart 2021 te Den Haag zei hij (vertaald uit het Engels): ‘Laten we niet tolereren dat de coronapandemie wordt gebruikt als een excuus om de fundamentele vrijheid en mensenrechten waar ook ter wereld in te perken.’ Op 4 mei 2020 te Amsterdam zei hij, verwijzend naar de situatie in Nederland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog: ‘Het minste wat we kunnen doen is: niet wegkijken. Niet goedpraten. Niet uitwissen. Niet apart zetten. Niet ‘normaal’ maken wat niet normaal is. En: onze vrije, democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen. Want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin.’ 

De dienstdoende agent heeft eens zijn eed of belofte van trouw aan de koning afgelegd. Overweeg daarom om bovengenoemde citaten geprint mee te nemen ter motivatie van de aangifte. De toespraken zijn in pdf te downloaden:
Videoboodschap 31 maart 2021
Toespraak herdenking 4 mei 2020

https://www.bondoverheidszaken.nl/wp/aanmelden-aangifte-tegen-rutte-cs-en-steun-artsen-voor-waarheid/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 February 2021 om 22:39
Aantal lezers 24
Aantal reacties 8