Olienieuws voor beleggers (Augustus)

Laatste reactie 03/08/2020 11:51 door ronald
· Markeren als ongelezen
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
De olieprijs krijgt het zwaar. Maar de hoop op een vaccin en een sterke dollar houdt de olieprijs nog net boven de Usd 40/vat. Zelf verwacht ik wel dat de olieprijs gaat aantrekken na een dip die eraan zit te komen. Van jan t/m juli staat het beleggingsresultaat van oilexpert.nl boven de 200%, maar er zijn lopende posities die in de min staan. Wel pas aflopend december 2021 en dec, 2022. Deze maand wat uitgebreider meer marktinformatie met tips en tricks om eind dit jaar op 300% rendement uit te komen. Ambitieus en sterk afhankelijk van het Coronavirus. 

Wil je iets specifieks weten over olie, stel de vragen gerust hier. Hopelijk voor ons allemaal een mooie beursmaand.
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
US hits Iran with further steel, aluminum, copper trade sanctions (31/7/2020)

Iran zegt dat dit allemaal niet uitmaakt, maar vergis je niet. Iran krijgt hierdoor minder inkomsten en moet naar dubieuze traders om toch aan staal e.d. te komen. Ook de sancties op traders die de boycot omzeilen worden steeds groter. China is voor Iran ook een mogelijkheid om naar te keren, wat de VS niet waardeert. Dus ook weer kans op toenemende spanningen.

Momenteel zit er nauwelijks/geen premie op de olieprijs voor geopolitieke spanningen, ik voorzie dat die er wel gaan komen. Landen moeten nu eenmaal hun bevolking kunnen voeden en perspectief bieden. Iran heeft het hier heel moeilijk mee, en het wordt nog erger.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 August 2020 om 19:28
Aantal lezers 26
Aantal reacties 2