Laatste coronanieuws: 'Horeca dicht, niet meer sporten in teamverband, max. dertig mensen in winkels

Laatste reactie 26/10/2020 07:52 door Harm
· Markeren als ongelezen
Harry Klip 1 week geleden geplaatst
Het belangrijkste nieuws van maandag
1500 patiënten op France ic's, hoogste aantal sinds mei.
Horeca dicht en maximaal 30 mensen in winkels en theaters’.
Boris Johnson kondigt lokale maatregelen aan.
Voldoende beschermingsmiddelen voor de zorg beschikbaar
Bijna 7000 coronabesmettingen op dagbasis.
ECB-toezichthouder: tweede golf groot gevaar voor banken.
GGD Kennemerland verwisselt testuitslagen.
Uitvoer krimpt met ruim 2%.
Iets meer ondernemingen failliet.Fd
Harry Klip 1 week geleden geplaatst
Farmabedrijf Johnson & Johnson zet onderzoek naar coronavaccin tijdelijk stop
Het Amerikaanse farmaciebedrijf Johnson & Johnson heeft de ontwikkeling van een vaccin tegen covid-19 tijdelijk stopgezet. Dat meldt de onderneming op de eigen website.

Het farmaciebedrijf heeft bekendgemaakt dat een proefpersoon onverwacht ziek is geworden. Het is de tweede keer in korte tijd dat een farmabedrijf zijn vaccinonderzoek tijdelijk moet opschorten.
reactie op @harryklip:
Sergio Garcia De ontwikkeling van het vaccin is al achter de rug. Ze hebben al miljoenen dosissen klaarliggen. Waar ze nu op wachten is een positieve afronding van de laatste testfase.
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
Dat vaccin zal en moet er komen en wordt bij zoveel mogelijk mensen in het systeem gespoten @harryklip

Het grootste aantal mensen met een positieve testuitslag per 100.000 inwoners is nog steeds te vinden in de leeftijdscategorie 18-24 jaar. Die hebben in wezen toch niks te vrezen?

In maart hadden ze het nog over het opbouwen van groepsimmuniteit...dat is op deze manier aan de gang en nu krijgen we dan vandaag lock down nr. 2? 
Let wel, met iets meer dan 200 mensen op de IC op een bevolking van 17 miljoen mensen.

Een geval van "het middel is erger dan de kwaal?"
Harry Klip 1 week geleden geplaatst
@Leon Van Dam

Ja, welke maatregel je ook doet. Feit is wel dat het aantal besmettingen weer fors oploopt en verdubbelt in ong 10 dagen. Daarnaast houden veel mensen zich niet aan te maatregelen, dus ik denk dat een paar weken een vorm van lock down, noem het domme mensen lockdown nodig is. Maar dan ook roadmap als aantal weer daalt...Bij domme mensen werkt beloning
reactie op @harryklip:
Sergio Garcia Harry, zou je de verschillen met de voorgaande griepepidemieën eens kunnen opnoemen wat betreft besmettingen? Je mag het beperken tot de laatste 10 jaar...
1 week geleden

Beantwoorden

Bas De hele grote vraag is de hele tijd wat meet de PCR test, hoe accuraat is de PCR test en hoeveel vals positieven geeft deze test. Een positieve PCR test betekent niet dat iemand op dat moment besmettelijk is of besmettelijk is geweest. De enige harde en relevante cijfers zijn de corona gerelateerde ziekenhuisopnames (die stijgen). Dus bescherm de ouderen (>60) en kwetsbare groepen met onderliggend lijden maximaal en laat de rest maar hun gang gaan en desnoods ziek worden (heel vervelend maar niet onoverkomelijk).
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
@leonvandam​ hoe dan ook gaan we weer richting overbelasting van het zorgsysteem zodat reguliere zorg weer wordt verdrongen. Dat is heel spijtig voor al die medewerkers die al overwerkt zijn, maar ook voor alle reguliere patiënten die IC zorg nodig hebben. 

Je kunt al het testen onzin vinden, maar feit is dat er steeds meer mensen worden opgenomen. Zou er een verband zijn?

Maar als nu alle corona ongelovigen afzien van ziekenhuisopname, dan zou dat al wat schelen.
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
We moeten overbelasting van de zorg voorkomen, dat is duidelijk.
Ik heb begrepen van onze regering, dat we sowieso allemaal besmet zullen worden (in de loop van de tijd) maar dat dit het beste een beetje vertraagd kan verlopen, zo dat niet iedereen morgen op de stoep van het ziekenhuis staat. 
Tot zover begrijp ik het.
Maar wat ik nu niet begrijp is, dat men wel overbelasting van de ziekenhuizen wil voorkomen, maar niets wil weten van een uiterst probaat middel wat bewezen werkt, zodat er helemaal geen overbelasting hoeft te komen. 
In het volgende korte filmpje verteld een arts, dat hij tegen -de regels- in 1700 besmette mensen heeft geholpen, die hadden daarna (op één na)  geen ziekenhuis zorg nodig. Die ene persoon die het wel nodig had, stond na 4 dagen weer buiten.
Mag niet van de regering, maar hij wilde zijn patiënten niet laten barsten (doodgaan), hij zegt nog: wanneer ik toch aangeklaagd wordt, dan is er vast wel een advocaat die me wil bijstaan. 
Dokter Rob Elens werd hier in Nederland ook het behandelen met die methode verboden.
.
En nu komt er wel weer iemand die schrijft dat dit bericht niets met beleggen/behoud van je vermogen te maken heeft, maar volgens mij heeft dit alles met het behoud van je vermogen te maken, we gooien alles -plat en dicht-  terwijl het dus duidelijk niet nodig is.
Daar gaan bedrijven aan kapot, er ontstaan enorme schulden, dit werkt zeer negatief uit voor de toekomst op alle terreinen.
.
Waarom luistert onze regering niet naar deze doctoren?
.
Californïe


En uit Duitsland:

https://www.facebook.com/hetanderenieuwsop1/videos/1276680276032880
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
@janschotsman​ wat telkens de juiste beslissing is, blijft een duivels dilemma met al die onvolledige informatie. De economische en mentale schade voor bepaalde (beroeps)groepen is enorm!
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Wat wijsheid is, is niet bezuinigen op de zorg wanneer de bevolking vergrijst. We weten uit de voorgaande jaren dat een deel van de bevolking een virus op loopt (vroeger noemden we dit griep...nu overlijdt niemand aan griep...dat is dan weer mooi meegenomen...)

Wijsheid is dan om de zwakkeren te beschermen (de mensen met onderliggend lijden en een leeftijd boven de 80 lopen het grootste gevaar op overlijden (dat deden ze overigens al?)

De gevolgen van een lock down zijn veel erger dan de kwaal...

Wijsheid is ook niet iedereen te testen op een mogelijk genoom van een mogelijk virus (het is nog steeds niet geïsoleerd...) waarbij je dit mogelijk maanden geleden al hebt opgelopen en een grote kans hebt dat je niemand meer kan besmetten...

En als je dan besmet bent, is de kans klein dat je er iets van merkt en mocht je er iets van merken, dan is de kans klein dat je ziek wordt, naar het ziekenhuis moet (zeker wanneer er een werkend medicijn is...inmiddels overigens niet meer verboden...want het zou toch wel kunnen werken...) op de IC belandt laat staan overlijdt...tenzij mensen met onderliggend lijden en een leeftijd boven de 80...

Maar kennelijk moet de bevolking leren luisteren en anders worden ze bestraft als ze willen doorgaan met hun leven? 

Wijsheid is leren van de succesvolle aanpak van Zweden...De Zweedse aanpak van de coronacrisis heeft een fan gevonden in de persoon van Elon Musk. Het land legde in het voorjaar geen harde lockdown op en koos voor groepsimmuniteit waarvan de impact pas binnen anderhalf jaar duidelijk is. “Zweden had gelijk”, twitterde de Tesla-baas. 
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/elon-musk-over-corona-aanpak-zweden-had-gelijk~aa029628/
reactie op @harmvanwijk:
Sergio Garcia Een opmerkingen:

Het  SARS-Cov2 is wel degelijk geïsoleerd.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/sars-cov-2/


1 week geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk Hier staan bronnen die anders beweren? https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/13/fraude-hoe-de-pcr-test-is-verprutst-en-misbruikt/ maar goed...ik ben geen viroloog...Een viroloog is GEEN ; studie, (vrij) beroep,( beschermde) titel, vak van Kleuterschool t/m Universiteit (behoudens LOI), ambtelijke titel, gradatie, Koninklijke titel en/of onderscheiding etc etc. Hooguit een viroLOOG, een alkali met pH-waarde hoger als 7 maar dat terzijde ;-)
1 week geleden

Beantwoorden

Sergio Garcia Hier is het artikel van de studie (mede geschreven door Nederlanders):
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6988269/

Dit artikel is van januari 2020. Er was toen nog weinig info beschikbaar over het virus. Hun insteek was gebruik te maken van genetische verwantschap tussen SARS virussen. Wat hiermee bedoeld wordt is dat bestaande PCR reagentia gebruikt kunnen worden om nieuwe varianten aan te tonen. Dit is ook wat in dit artikel wordt beschreven. De genen van organismen zijn heel conservatief. Dit betekent dat in deze regio's heel weinig mutaties plaatsvinden. Maw de primers (stukjes synthetische DNA die voor een PCR gebruikt worden) kunnen ook werken in een nieuwe variant.

"Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology."
The intended cross-reactivity of all assays with viral RNA of SARS-CoV allows us to use the assays without having to rely on external sources of specific 2019-nCoV RNA."

Het klopt dat in januari nog geen isolaten beschikbaar waren:
"In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community. We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology."

Het artikel waar jij naar verwijst is van gisteren. De auteur is in mijn ogen "cherry picking" aan het doen om zijn standpunt kracht bij te zetten. Sinds januari is er een hoop gebeurd en het genoom van SARS-CoV-2 is inmiddels bekend. Wellicht is dit de auteur ontgaan...

Het virus is echt! Daar twijfel ik niet aan. Er is voldoende wetenschappelijk bewijs. Waar ik grote moeite mee heb is de reactie van overheden. Er zit geen logica in de maatregelen die getroffen zijn. Wat dit virus doet is niet uniek, dit maken we jaarlijks mee. Sommige jaren wat heftiger dan anderen en dit jaar is niet erger dan 2017-2018. Dan vraag ik mij werkelijk af waarom men op mondiale schaal zo hysterisch reageert? Zit hier iets anders achter? Zijn er andere belangen? Moeten we wellicht elders kijken dan in de medische hoek? Wellicht is het probleem meer  economisch/financieel en is dit een rookgordijn.
1 week geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
Welk land het goed doet zijn soms ook haast wel dagkoersen. Eerst ging Nederland Spanje de les lezen, en nu omgekeerd. Idem met Zweden.

(De "Corona doden als percentage van de oversterfte" in Zweden is veel hoger dan in Nederland: https://allecijfers.nl/nieuws/statistieken-over-het-corona-virus-en-covid19/#Corona-Zweden )

Maar nogmaals, het 'maakt niet uit' of je test, de ziekenhuizen beginnen weer vol te lopen. Dat is de finale indicatie aan het eind van de rit dat de beperkingen niet werken of dat mensen zich er onvoldoende aan houden. En als die mensen allemaal aanstellers zijn met een klein kwaaltje, dan kwamen ze echt niet op de IC. 

Is het middel erger dan de kwaal? Dan kijken mensen misschien naar die 80+er met overgewicht en een leven lang gerookt op de IC. Maar die persoon krijgt zorg die dan aan anderen moet worden onthouden, oftwel de reguliere zorg. Hoe verdeel je de capaciteit? Dat zijn de duivelse dilemma's waar de beste stuurlui aan wal risicoloos over mogen roeptoeteren, maar de mensen in het veld moeten er daadwerkelijk over beslissen. Ik ben niet jaloers op ze, ga er maar aan staan.

Maarja, welke maatregel werkt? Het is heel verwarrend voor mensen om te horen dat de inzichten zijn aangepast en er weer iets andere regels gelden. En dat is in de weteenschap natuurlijk een normaal proces van verbetering van inzicht, maar als het zo ingrijpt op dagelijks leven lastig te accepteren.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Dank je wel @sergiogarcia

Overigens mis ik in de data van het RIVM (wanneer ik niet kijk naar het aantal (vals) positieve "besmettingen" waar nu die tweede golf zit... Het lijkt dus meer een paniekgolf... Zie https://www.bddataplan.nl/corona/

Per dag (nieuw)
Zowel de waarden uit het RIVM-persbericht ("nieuw"), maar ook de achteraf gecorrigeerde dagtotalen ("gecorrigeerd") worden getoond. Deze gecorrigeerde waarden worden vanaf 1/7 elke dinsdag bijgewerkt. Eventuele negatieve dagwaarden (door correcties) worden niet getoond.
🔥 Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
@raoulsuurmeijer4​ als je het gewoon objectief bekijkt dan kan het toch niet zo zijn dat we met 200 a 300 mensen op de IC's een heel land op slot moeten gaan gooien?


Dit is het resultaat van een falend (bezuinigings)beleid: eerst zoveel mensen eruit, ziekenhuizen die dicht gingen en nu om de oren geslagen met de resultaten van al die bezuinigingen. In Duitsland is er niks aan de hand in de zorg: handen en bedden genoeg...

Al die bezuinigen kosten nu veel meer dan ze bespaard hadden. En dan heb ik het nog niet eens over het gebrek aan politie en andere handhavers: we zien ook meer en meer verloedering in Nederland. Lik op stuk ontbreekt en dat zorgt er absoluut voor dat de nodige mensen lak aan alles en iedereen hebben. De pakkans is zeer klein...

Overigens niks dan hulde voor de mensen die in de ziekenhuizen in de frontlinie staan, maar dat die zich over de kop moeten werken is ook de schuld van het voorafgaande beleid...
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
@leonvandam​ Ja Duitsland heeft inderdaad meer ic bedden per hoofd van de bevolking dan Nederland, geen idee waarom want overcapaciteit is ook duur. 

Maar goed, wel of geen bezuinigingen is natuurlijk een probleem van alle tijden. Niet bezuinigen op zorg? Dan de zorgpremie omhoog? Dan wel boter bij de vis. Mensen roepen altijd dat iedereen alle zorg moet kunnen krijgen als ze die nodig hebben, maar dan moeten we er ook voor betalen.

De curve van de zorgkosten gaat gewoon te steil omhoog. En dat compenseer je niet door elders kleine symbolische dingen weg te laten. Zorg is bijna 100 miljard per jaar, ongeveer 1/8e van het BNP

Maar de noodzakelijke 'bezuiniging' zal er uiteindelijk vanzelf komen wegens te weinig personeel. Een IC bed erbij is te overzien, maar personeel om de patient in dat bed te verzorgen is er niet meer. Het zorgsysteem loopt uiteindelijk vanzelf vast, en daarom maar beter gecontroleerd de moeilijke beslissingen nemen nu dat nog kan.

Je afslag naar politie en pakkans is een ander verhaal, maar ja, ook daar geldt: meer politie? Waar betalen we het van? Hogere belastingen? Nee, dat is ook weer niet de bedoeling. En eigen hobbies moeten ook worden gespaard natuurlijk. 

Het is makkelijk roepen natuurlijk, maar dan begint de keten van overwegingen....
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Arts, epidemioloog en emeritus hoogleraar Menno Jan Bouma wijdde zijn leven aan het onderzoek naar de ecologie en verspreiding van virussen en andere ziekteverwekkers. 
https://oost-online.nl/virussen-zijn-net-inbrekers-je-moet-ze-staande-houden-bij-de-voordeur/

Misschien weet hij wat wijsheid is?
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
@sergiogarcia​ en @harryklip

zie https://leefbewust.nu/johnson-veroordeelde-farmaceut/

"De VS heeft zojuist een Corona virus contract ondertekend – voor 450 miljoen euro! Geen probleem hoor ik je denken. Maar weet je ook met wie? Met niemand minder dan het farmaceutische bedrijf Johnson & Johnson (1).

Mocht je Johnson & Johnson nog niet kennen, hier even wat uitleg:

Johnson and Johnson is het bedrijf dat een boete kreeg opgelegd van 417 miljoen dollar wegens het BEWEZEN kankerverwekkende babypoeder wat ze verkochten (2).

De jury oordeelde dat het bedrijf zich schuldig maakte aan fraude, nalatigheid en samenzwering. Duizenden claims zijn er gemaakt door slachtoffers van dit duivelse bedrijf.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft Johnson & Johnson voor ruim een half miljard dollar aan boetes opgelegd gekregen wegens het op de markt brengen van zware, en zeer verslavende pijnstillers (3).

En de aanklager zei hierbij dat het bedrijf “een cynische en bedrieglijke hersenspoelcampagne” voert om opiaten aan te prijzen als een “magisch medicijn”. De rechter was het met de aanklager eens dat Johnson & Johnson bijdraagt aan de pillenverslaving in de VS.

Alle bronnen verwijzen naar artikelen op Nu.nl zodat er op geen enkele manier gesproken kan worden over ‘nep nieuws’ door zogenoemde ‘onafhankelijke’ fact-checkers.

Een veroordeelde farmaceut die een product moet ontwikkelen voor 7,6 miljard mensen
Als je weet waar het bedrijf Johnson & Johnson voor veroordeeld is in de rechtbank, moeten wij dan nog vertrouwen op de ethiek van dit bedrijf?

Moet DIT bedrijf de vaccinaties gaan ontwikkelen die miljarden mensen straks ingespoten krijgen? Je hoeft niet zo slim te zijn om te zien dat dit een heel dom idee is.

Kortom, onze medische vrijheid staat hier op het spel. Ik heb echter het vertrouwen dat we als volk dit zullen overwinnen en ons niet laten overlopen door een medische tirannie waarbij we langzaam maar zeker veranderen in een medische politiestaat. Dit kunnen we niet toelaten!

Ik denk dat we als volk heel goed achter onze oren mogen krabben of we zomaar iets van dit bedrijf in ons lijf willen hebben. Wordt vervolgd.

Mike Verest"

https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2020/03/30/the-us-just-signed-a-450-million-coronavirus-vaccine-contract-with-johnson--johnson/

https://www.nu.nl/gezondheid/4889216/johnson--johnson-moet-417-miljoen-dollar-betalen-in-zaak-talkpoeder.html

https://www.nu.nl/economie/5983629/farmaceut-johnson-johnson-moet-half-miljard-betalen-voor-opiatencrisis.html

Lekkere jongens...hebben een koersimpuls nodig misschien?
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Over overbelasting van ons zorgsysteem gesproken: https://www.ntvg.nl/artikelen/het-intensieve-griepseizoen-van-2018

Je zou bijna denken dat het een zeer recent artikel is...
🔥 Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
Tsja, het wordt een beetje een politieke discussie 😉 @raoulsuurmeijer4

Laat ik voorzichtig stellen dat wij als land eens goed moeten gaan nadenken wat er met de centen allemaal gebeurd. Onlangs zijn we bijvoorbeeld stiekem in een schuldenunie terecht gekomen: Nederland financiert nu andere landen binnen de EU met vele miljarden onder het mom van coronacrisis. Dat (belasting)geld kunnen we hier toch heel goed gebruiken, daar kan niemand toch omheen als we naar de zorg, de politie en de huizenmarkt kijken.

Het verdrag van Maastricht is hierbij overigens overtreden: hierin staat duidelijk dat ieder land zelf zijn eigen broek moet ophouden...geen haan die er naar kraait...

Ik laat dat allemaal zoveel mogelijk langs mij afglijden, maar ik wil het vandaag toch even aantippen. De zorg zou best betaald kunnen worden, maar dan via een ander beleid.

Afijn, via de beurs de nodige gelden zien te verdienen, daar focus ik mij liever op...dit gaat toch over onze hoofden heen...
Harry Klip 1 week geleden geplaatst
We gaan het eerst vanavond zien. Gemakkelijke oplossingen zijn er niet.
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
@harmvanwijk

Je hoeft mij niet te overtuigen. Dit vaccin laat ik aan mij voorbijgaan! 
Ook aan het feit dat de contracten, die afgesloten zijn met de farmaceuten niet openbaar gemaakt worden, zit ook een luchtje aan.
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
@leonvandam​ Maar het buitenland verdienen we ook goed aan. Als het daar armoe troef is, kopen ze niets meer van ons. Nou ja enzovoort en zo verder;-)

@harryklip​ Precies, elke redenering komt weer bij een nieuw probleem uit. 
🔥 Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
@raoulsuurmeijer4​  Ik geef jou geld en dan koop je wat bij mij...dat is wat er nu gaande is...
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
@harmvanwijk​ De invloed van lobbyisten op de Amerikaanse politiek is ongekend, of dat nu de farmaceuten zijn of de wapenproducenten. Het zal hier ook vast gebeuren, maar lang niet in die mate zoals daar. 
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
@raoulsuurmeijer4

wij lopen er alleen niet zo mee te koop ;-)

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/outbreak-management-team-diederik-gommers-moet-opstappen-wegens-belangenverstrengeling/

en natuurlijk
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
Lubach kan met veel humor tegelijk ook vaak een harde en goed onderbouwde boodschap brengen ;-)
🔥 Rien Bogaarts 1 week geleden geplaatst
Als ik alle berichten hierboven lees is het kommer en kwel in Nederland met de COVID bestrijding. Tegelijkertijd staat de AEX bijna op een historische top. Jammer dat niemand een koppeling legt met beleggen. Het kan natuurlijk zo zijn dat COVID niets met beleggen te maken heeft maar dan zou het bovenstaande off-topic zijn. Misschien kan iemand mij als amateur-belegger wel uitleggen wat COVID voor mij als belegger betekent? Het antwoord "NIETS" is ook acceptabel....

Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
@rienbogaarts
Covid 19 is destructief voor beleggingen op veel niveaus.
Beleggingen op veel niveaus zal je in waarde zien verdampen als sneeuw voor de zon.
Beleggingen in de farmaceutische industrie en de specifieke technologische industrieën (zie o.a. Zoom maar er zijn er meer) exploderen in koerswaarde.
En wanneer je dan ziet dat je investering in bepaalde aandelen keldert door de Covid 19 'pandemie', dan ervaar je wat Covid 19 voor de belegger betekent.
.
Wanneer je geen aandelen bezit, dan ervaar je dat wellicht niet.
.
Kwaad kun je dan worden als belegger, wanneer je het verhaal leest van een Arts in Californië die tegen de overheidsregels in 1700 positief geteste patiënten behandelde, waardoor er niemand overlijd. Slechts één van die zeventienhonderd had 4-dagenziekenhuis behandeling nodig om te overleven.
(de arts vreest dat ie aangeklaagd wordt omdat ie patiënten het leven heeft gered, tegen de overheidsregels in ...).
.
De wereld is gek geworden, denkt deze boer.
.
Hier in Nederland hebben we als één van de eerste artsen die de methode toepaste Dhr. Elens, hij genas diverse patiënten die overleefden, op één na, die mocht hij niet meer behandelen van het -gezag-, deze patiënt is afgevoerd naar het ziekenhuis, en die is daar ook in het ziekenhuis overleden.
.
Moordenaars!
.
De arts in California zegt dan ook: een vaccin is niet nodig, we kunnen de ziekte perfect behandelen!
Lockdown is dan volgens hem ook niet nodig etc. etc.

Maar ... wereldwijd.. mag dat niet!!
Dit roept sowieso toch vreemde reacties op.
.
En dan denkt deze domme boer: er zijn machtige partijen op de markt actief die hier op een niet te filmen wijze hun zakken vullen.
.
We zouden met z'n allen eigenlijk de  -follow the money- site moeten steunen, zodat zij de mogelijkheid hebben deze rommel op te sporen, van de huidige media en het 'nieuws' hoeven we immers weinig te verwachten, die -worden betaald-.

Maar ik hou er maar weer even over op, 'veel' mensen willen niet 'wakker' worden gemaakt.  
Maar, lees in een onbezonnen ogenblik toch even: 
.
https://www.boekenbestellen.nl/boek/coronavirus-covid-19/38993?fbclid=IwAR28kli_7puVGZ-AAdparGq4ckhlkrdUNxVmp3kPQG2SCKp-rEXdyZO1-hM
.
Voor nog geen 10 Euro ligt dit in uw mailbox.
Behoudens dat het Covid 19 veel invloed heeft op je beleggingen op de beurs, zie je ook dat er diverse (zelfs adviserende partijen aan onze 'regering') veel winst hebben door de 'adviezen' die ze uit brengen.
.
Zie bijvoorbeeld:
.
https://www.telegraph.co.uk/news/2020/09/23/revealed-sir-patrick-vallance-has-600000-shareholding-firm-contracted/?fbclid=IwAR0UDqeafycB-GIKOHNEvXrXDqCBonr4d77AdwV0lw7AH2lBohzI1OjhE6M
.
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/outbreak-management-team-diederik-gommers-moet-opstappen-wegens-belangenverstrengeling/?fbclid=IwAR04hzVeoTeggkoYn3fI6Hn-wx1sBzWXx5lYp4G6huvOqJuv94LvA-M8zqo
.
Maar ik stop hier.
.
Mijn onderbuikgevoel wat ik begin dit jaar in de verwijderde topic meldde, gaat nog steeds als een razende tekeer.
Kijk, Covid19 is een feit, de besmetting is een feit, de rest eromheen deugt van geen kant.
Het is in de eerste fase 'perfect' te behandelen; waarom mag dit niet?
Waarom moeten de patiënten eerst in fase twee belanden voordat ze worden 'behandeld'?
Is dit om het angst-niveau op te jagen?
De schreeuw om een overbodig virus?
Zo'n schreeuw zal worden aangemoedigd, want de farmaceutische industrie kan niet zonder, daar zijn miljarden mee gemoeid, en dan telt u als -persoon- niet meer mee!
Zit u in hun flow, prima, zo niet : quit!
.
Maar, om even terug te komen op de vraag, de Covid19-hype, heeft een destructieve invloed op diverse beleggingen, die het zonder deze 'pandemie' perfect zouden doen.
.
De resulterende paniek op deze 'pandemie' heeft een negatief effect op onze economie, oplopende belastingen voor de burger de komende jaren, veel mensen die hun baan verliezen of al verloren zijn, en zoiets is nooit positief, ook niet voor de beurskoersen.
Dat de koersen nu toch oplopen, komt onder andere door de ECB, die in een nooit vertoond tempo geld op de markt dondert alsof het vuilnis is.
Dit pakt nu even positief uit voor de koers, maar daar komt een pullback op.
.
Wanneer ik een paar borrels op, denk ik weleens: is onze regering gegijzeld, zitten ze in een vorm van chantage modus?
Wanneer onze regering -gezond-  bezig zou zijn, dan zou 'men' dit toch allemaal niet laten gebeuren?
.
Het 'vreemdste' vind ik nog wel, dat -dit-  'wereldwijd' plaats vindt.
.
Behalve dan in Wit Rusland, want die regering wees het aanbod van de WHO af, om na een in het vooruitzicht gestelde donatie van bijna een miljard in een vorm van lock-down te gaan ................... ???????????????
.
Wie is er hier nu gek????
.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
De invloed op de economie door de maatregelen van de overheid is desastreus en dat werkt uiteindelijk inderdaad door op de beurs zoals @janschotsman​ schrijft.

Dit heeft alles maar dan ook alles met beleggen te maken.


Het consumentenvertrouwen, de consumentenbestedingen, oplopende belastingen door de steunmaatregelen, faillisementen, etc etc...

Hoeveel horecabedrijven zullen na 4 weken, nadat ze al zijn uitgemergeld, de deuren nog openen? 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-librije-wordt-achtervolgd-door-onzekerheid-ik-ben-panisch-voor-dat-virus-als-het-zo-doorgaat-is-het-klaar~bbc56750/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Waarom zijn er ineens zoveel meer positieve PCR uitslagen?

Feit is dat er namelijk twee essentiële zaken gewijzigd zijn in de COVID-19 richtlijn van het RIVM met betrekking tot de PCR-testen.

■ 1. Waar tot voor kort op de RIVM site werd verkondigd, dat er op drie (het E-, N- en RdRP-gen) dan wel twee brokstukjes (E- en RdRP-gen) werd getest, is dat nu door de meeste laboratoria nog slechts één brokstukje (E-gen). De reden, die het RIVM hiervoor opgeeft, is om tijd en grondstoffen te besparen bij het uitvoeren van de tests…

■ 2. De tweede en mogelijk nog essentiëlere wijziging in de richtlijn van het RIVM, betreft het aantal cycles vanaf wanneer een deskundige een positieve testuitslag dient te controleren op juistheid, dit ter voorkoming van fout-positieven. (Een PCR-test werkt op basis van herhalingen (cycles) om genetisch materiaal te vermeerderen.)
■ 𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗯𝗲𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝘀𝗴𝗿𝗲𝗻𝘀 𝗶𝘀 𝗼𝗻𝗹𝗮𝗻𝗴𝘀 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗥𝗜𝗩𝗠 𝘄𝗲𝗯𝘀𝗶𝘁𝗲 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗵𝗼𝗼𝗴𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝟯𝟬 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝟯𝟱 𝗰𝘆𝗰𝗹𝗲𝘀!
■ 𝗗𝗶𝘁 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗼𝗲𝗻𝗮𝗺𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗳𝗼𝘂𝘁𝗽𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝗴𝗲𝘃𝗼𝗹𝗴!

■ We hebben deze wijzigingen van deze RIVM richtlijn voorgelegd aan een zeer ter zake deskundige PhD moleculaire genetica, met maar liefst 70 publicaties en zeer erkende reputatie. Ook hebben wij dit voorgelegd aan een klinisch chemicus werkzaam in een Nederlands ziekenhuis.

■ Beiden onderschrijven de potentieel grote consequenties van deze wijzigingen en het hierdoor ontstaan van extra aantallen fout-positieven. Dit betekent dat het aantal “besmettingen” wordt overschat! Deze wijzigingen zijn NIET bij de bestuurders bekend!

■ De recente aanscherpingen van de corona maatregelen door de overheid zijn met name gestoeld op deze toegenomen “besmettingen“, die dus weer 1 op 1 voortvloeien uit de PCR-testuitslagen.

■ Als het RIVM dit nota bene weet, waarom houdt het RIVM deze belangrijke wijzigingen van de PCR-test dan stil?… Waarom zijn deze wijzigingen niet met het kabinet gedeeld? Wij hebben onze bevindingen en de contact gegevens van de genoemde experts, die zich in deze cruciale wijzigingen hebben verdiept, voorgelegd aan het Algemeen Dagblad en aan een journalist van Nieuwsuur.

Beide redacties leggen het nieuws (vooralsnog) naast zich neer!…

■ Ondertussen heeft 2e kamerlid Wybren van Haga kritische kamer vragen gesteld aan minister de Jonge.

Door alleen op het e-Gen te testen, bespaart men tijd. Die tijdwinst wordt gebruikt om de ophoging van de Ct waarde van 30 naar 35, wat een uurtje extra kost.

De opdracht moet zijn geweest: “Zorg voor VEEL MEER positieve uitslagen, het liefst zonder tijdverlies.” Men had haast, gruwelijk veel haast!

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/13/alarm-rivm-houdt-belangrijke-wijzigingen-in-pcr-test-stil/

Gelukkig gaan er niet meer mensen dood...nog niet...maar geldt dat ook voor gevolgen van de maatregelen?
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Hier nog een artikel uit 2018:

https://www.trouw.nl/nieuws/de-griep-is-terug-epidemie-duurt-nu-al-meer-dan-elf-weken~babbd7b6/

Dezelfde situatie. Wat toen ontbrak was de hysterische reactie.
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Op de vraag wat de invloed van Covid19 op de beurs is:

Laten we de gevolgen op de werkgelegenheid eens op globaal niveau bezien. In april van dit jaar maakte de UN een schatting: 200.000.000 verloren hun baan n.a.v. de genomen maatregelen. 

https://news.un.org/en/story/2020/04/1061322

Ondertussen zitten we in oktober en je kunt er donder op zeggen dat we de grens van 200 miljoen ver overschreden hebben:

https://www.weforum.org/agenda/2020/05/coronavirus-unemployment-jobs-work-impact-g7-pandemic/

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
En niemand in Nederland vindt dit blijkbaar een probleem...de pijn is nog niet groot genoeg blijkbaar...
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Zie ook deze actie van een huisarts die succesvol mensen heeft behandeld (net als heel veel andere artsen wereldwijd overigens....

https://www.petities.com/a/266938

ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
Het gevolg gaat uiteraard zijn dat de beurs een ongenadige klap naar beneden gaat krijgen. Tenzij niemand de aangegane schulden gaat afbetalen. De bevolking gaat straks via extra belastingen, minder hypotheekaftrek, huisoverwaarde naar box 3 etc. haat koopkracht zien dalem. Gevolg minder koopkracht en de neerwaartse spiraal treedt in.

De media is zeer terughoudend in het aantal ontslagen dat op ons afkomt. Maar het komt. Horeca, reisbranche, MKB, toeleveranciers luchtvaartsector, evenementenbranche etc. etc.

Grote Modeketens leven nu al de de rand. Maar geen paniek, waarom eigenlijk niet?
reactie op @ronalddezoete:
Sergio Garcia Omdat de ene angst (Covid19) regeert boven de andere?
Omdat men nog steeds het volste vertrouwen heeft dat vadertje staat wel met een oplossing komt?
...
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
We zitten nog in de ontkenningsfase @ronalddezoete

Net als dat we ontkennen dat mondkapjes werken...en toch verplichten...terwijl de gezondheidsschade wel aangetoond is...

https://viruswaarheid.nl/medisch/acht-manieren-waarop-de-gezondheid-schade-wordt-toegebracht-door-het-dragen-van-een-mondkapje/

zie de bronnen:
Door: Redactie Viruswaarheid

Met dank aan Dr. Russell Blaylock https://www.technocracy.news/blaylock-face-masks-pose-serious-risks-to-the-healthy/

[1] https://headachejournal.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/head.13811

[2] https://www.researchgate.net/publication/275019757_Cutting_Edge_Hypoxia-Inducible_Factor_1_Negatively_Regulates_Th1_Function

[3] https://medcraveonline.com/JLPRR/JLPRR-01-00021.pdf

[4] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3778753/

[5] https://www.hartwijzer.nl/slagaderziekte

[6] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18500410/

[7] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28278498/

[8] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3589840/

[9] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3583916/

[10] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28278498/

[11] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889159120303573#s0090

[12] https://www.researchgate.net/publication/275019757_Cutting_Edge_Hypoxia-Inducible_Factor_1_Negatively_Regulates_Th1_Function

[13] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889159120303573

[14] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0042682289904467

[15] https://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/acschemneuro.0c00122?ref=vi-chemistry_coronavirus_research&

[16] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22188875/

[17] https://medcraveonline.com/JLPRR/effects-of-long-duration-wearing-of-n95-respirator-and-surgical-facemask-a-pilot-study.html
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
WAT STAAT ER WERKELIJK IN DE NOODWET? SLAPEN DE KAMERFRACTIES? Of je nu voor of tegen de #coronamaatregelen bent, als de spoedwet wordt aangenomen gaat...(99+) LinkedIn https://buff.ly/373eERl
Bas 1 week geleden geplaatst
Als alternatief plan tegen een Lockdown staat in de Volkskrant Plan J

https://www.volkskrant.nl/a-b900bd2c

Interessante gedachte
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Segregatie op basis van leeftijd?!
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
De belastingbetaler betaalt. Altijd. En zolang we denken dat de overheid dit gaat betalen, slikken we het nog. Ach ik heb nog een baan, ach we hebben de now regeling,, ach er komt toch binnenkort een vaccin. En ondertussen smeult, nee sorry brandt het onder onze voeten. 
Niemand die de rekensom maakt, of kan maken. Maar ik heb toch de indruk dat deze aanpak ons meer gaat kosten dan opbrengen. 
Ik denk dat we moeten anders moeten omgaan met dit virus als er geen positieve testresultaten deze maand uit de fase 3 vaccins komen. Het gaat gewoon te lang duren. 

Hoop doet leven, maar liever niet in de bijstand.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
De Zweedse aanpak, natuurlijke immuniteit opbouwen lijkt mij verstandiger dan experimenteren met nieuwe techniek op de hele wereldbevolking....In Zweden werkt het...het werkt zo al miljoenen jaren...waarom zou het niet werken? 
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/elon-musk-over-corona-aanpak-zweden-had-gelijk~aa029628/
Harry Klip 1 week geleden geplaatst
'Lockdown light' op korte termijn slecht voor economisch herstel
Een dubbele dip dient zich aan. Nederlandse banken verwachten dat de 'lockdown light' die het kabinet heeft ingesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, voorlopig een eind maakt aan het economisch herstel van na de eerste golf. Rabobank is het meest uitgesproken en voorziet dat de groei in 2021 halveert.

Economen van Nederlandse banken voerden woensdag druk overleg over wat de jongste ingrepen van de regering betekenen voor de economie. De consensus is dat de vooruitzichten op korte termijn verslechteren, maar dat de economie daarna mogelijk sneller herstelt.

Van plus naar min
Rabobank hield in zijn raming uit september al rekening met een opleving van het coronavirus, zegt econoom Frank van Es. De bank ging voor dit jaar uit van een krimp van 5,2%. Daar verandert weinig aan door de beperkingen die het kabinet deze week heeft ingesteld, denkt Van Es, ook al slaat de groeiverwachting voor het vierde kwartaal om van een plus naar een min.

Voor volgend jaar voorziet Rabobank echter een sterker effect. Ten opzichte van september zal de raming ongeveer halveren, zegt Van Es, en in de buurt van 1% uitkomen.

Doemscenario
Economen van ABN Amro presenteerden eind augustus een doemscenario, met een tweede coronagolf en een tweede lockdown. In het basisscenario daarentegen, bleven de besmettingen beperkt en een nieuwe lockdown achterwege.

'We bekijken nu of het negatieve scenario van toepasssing is', zegt hoofdeconoom Sandra Phlippen. 'Misschien is dat te zwaar, omdat we daar nog meer ellende dan alleen een tweede lockdown in hebben gestopt.'

Negatief effect
De horeca vier weken sluiten en het openbaarvervoer voor delfde periode terugbrengen tot noodzakelijke reizen, is niet goed voor de economische groei, zegt Marcel Klok, econoom bij ING. 'Tijdens de eerste besmettingsgolf hebben we gezien dat een lockdown op de korte termijn een flink negatief effect heeft op de economie.'

Hoe groot of klein dat effect deze keer zal zijn, moeten Klok en zijn collega's nog analyseren. Maar de gevolgen blijven in ieder geval niet beperkt tot het café of het vervoersbedrijf, meent hij. Ook toeleveranciers van direct getroffen sectoren zullen een veer moeten laten.

Discussie
De lockdowns in het voorjaar hebben de vraag opgeroepen of economieën niet onnodig veel schade is berokkend. Critici van het beleid beantwoorden die vraag met een volmondig ja. Maar sinds de eerste coronagolf heeft de gedachte dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken, terrein gewonnen onder economen.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft duidelijk stelling genomen in deze discussie. Korte, strenge lockdowns om het virus uit te bannen zijn het minst schadelijk voor de economie, schrijft het muntfonds in de deze week verschenen World Economic Outlook. Minder rigoureus ingrijpen pakt volgens het IMF slecht uit voor duurzaam herstel van de economie.

Richting pre-corona
'Een lockdown heeft een enorme impact, maar schade ontstaat ook doordat consumenten uit eigen beweging binnen blijven en minder geld uitgeven als het virus rondwaart', zegt Phlippen. ABN Amro probeerde beide effecten in kaart te brengen aan de hand van pinbetalingen in verschillende regio's op meerdere momenten.

Phlippen verwijst naar China, waar na de oorspronkelijke lockdown en enkele gerichte acties tegen beperkte besmettingshaarden het virus bedwongen lijkt te zijn. 'De Chinese economie gaat weer richting precorona', zegt zij. 'Dat zie je nergens waar het virus nog aanwezig is.'

Zicht op versoepeling
'Als het virus langer aanwezig blijft, heeft dat ook langere tijd een drukkend effect op de economie', zegt Klok over de spanning tussen korte en lange termijn. 'Je hebt iets van beperking nodig om het virus weg te krijgen. Dan kan een lockdown wel helpen.'

'Op langere termijn moet je het virus onder controle krijgen', vindt ook Van Es van Rabobank. Daarom had het kabinet volgens hem eerder moeten ingrijpen. De vraag wat economisch het beste beleid is, hangt echter ook af van hoe succesvol de bestrijding van het virus is. 'Wat is de definitieve situatie? Is een vaccin echt de oplossing? Het is lastig in te schatten hoe de eindstreep eruitziet.'

Van Es maakt zich bovendien zorgen over hoe de winter er uit gaat zien, als het virus zich makkelijker kan verspreiden. 'De vorige lockdown duurde zes weken met de zomer in het vooruitzicht. Hoe lang ga je dit volhouden? Tot volgend jaar? En is er op een gegeven moment zicht op versoepeling?'Fd
🔥 Leon Van Dam 1 week geleden geplaatst
Covid-19 is een variant op het griepvirus en het griepseizoen nadert...

Maar goed, Europa wordt straks gered vanuit Brussel. Een enorme bestelling in Oxford: toch knap dat ze nu al weten dat daar het beste vaccin vandaan zal komen! 😱
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1438626932993850&set=p.1438626932993850&type=3&__cft__[0]=AZXU8SvahdXQ_RuSWI5W69GIvIccIHJsMotK6MFQN7nHEKxLrxUMK_i_HHGuniMlkBdzUZqurcxh2Dfej9Ff--ZnHl5wfVxo3XNfnS6SN974C9dVzm8OPPXHfWS5B7ir3qqrFOAHshkWhKvwpA0pGo9Qdnmd1u5nRFBjseIHFp-m1A&__tn__=R]-R
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
Dit ga je niet lang volhouden. Dus nadenken NU over hoe anders met dit virus om te gaan. Anders kan dat is zeker. Kunnen we niet beter met z'n allen het snel krijgen, behalve de kwetsbaren, en vervolgens kan de jeugd weer op pad etc. De kwetsbaren, of wie zich kwetsbaar voelt, kan zelf in 100% lockdown.

Laat je jeugd het krijgen. 2 maanden jeugd gaat met jeugd om. Horeca alleen voor jeugd. Bioscopen alleen voor de jeugd. Shoppen alleen de jeugd. Supermarkten alleen GEEN jeugd. Evenementen alleen voor de jeugd. We hebben best veel jeugd hoor (tot 25 jaar: 2,5 miljoen).  Kunnen getroffen sectoren best omzet mee halen.

Volwassenen thuis werken, boodschappen doen en die kunnen dan wel bij ouderen langs, jeugd niet. Na 2 maanden overdracht door jeugd bijna geen issue meer. En dan draaien we het om alle volwassenen bij elkaar, jeugd naar school en boodschappen doen en jeugd bij de ouderen langs. Dan na 4 maanden zijn we eraf.Ik gooi ook maar een balletje op.....
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
"- weet je hoeveel mensen er normaal per jaar dood gaan aan de griep?
- geen idee....
- tussen de 6000 en 9000.
- ok
- weet je hoeveel mensen er dit jaar dood zijn gegaan aan de griep?
- ehhh, ook zoiets?
- nee, slecht 450
- oh da’s ook weinig?!?
- weet je hoeveel mensen er dood zijn gegaan aan corona?
- geen idee....
- 6.736
- hmmmm
- ja, idd, hmmmm,

De gemiddelde leeftijd van overleden mannen bij wie COVID-19 was vastgesteld was 79,7 jaar, bij vrouwen 83,8 jaar. Bij vermoedelijke COVID-19-slachtoffers lag de gemiddelde leeftijd van de overledenen iets hoger: 81,8 jaar bij mannen en 84,4 jaar bij vrouwen.1 okt. 2020

Levensverwachting voor mannen 80,4 en voor vrouwen 83,6
De levensverwachting bij geboorte was in 2019 voor mannen 80,4 jaar en voor vrouwen 83,6 jaar. Vrouwen leven dus gemiddeld iets meer dan 3 jaar langer dan mannen. De levensverwachting bij geboorte is in de periode 1950-2019 voor mannen toegenomen van 70,3 tot 80,4 jaar en voor vrouwen van 72,6 naar 83,6 jaar.

mmm

En is er nu wel of geen virus geïsoleerd? 
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/17/mijn-vriend-is-viroloog-en-die-zei-dat-virussen-wel-degelijk-bestaan/ 
Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Laten we de 'discussie' hier stoppen!
De geschiedenis zal uitwijzen wat de -waarheid-  is.
De 'regering' houdt veel zaken -achter-, en daardoor ontstaat er veel onduidelijkheid en van daaruit ontstaan veel 'Complot'- theorieën, gedeeltelijk wel of niet waar.
De "regering" moet zich wel beseffen dat ze dit zelf over hen afroepen vanwege de vele -verborgen-  beslissingen.
Op het moment dat je andersdenkenden niet fatsoenlijk beantwoord, maar hun ideeën verwijderd, niet beantwoord, kan je er gif op innemen dat 'men' in opstand komt.
Wanneer je eerlijk en -open-  bent, dan hoef je je niet van praktijken te bedienen als het verwijderen van vragen/ideeën op bijvoorbeeld YouTube, dit soort praktijken wekt argwaan.
Ik 'vermoed' dat het achterhouden van feiten van onze regering gebaseerd is op 'onwetendheid', en het feit dat men achter de feiten aanloopt, en 'gebonden' is aan het WHO, die de plank volledig mis lijkt te slaan (of -gestuurd- wordt). 
We moeten dat niet op 'de man' spelen, 'hij' kan zich niet anders bewegen dan binnen zijn 'speelveld'.
De WHO wantrouw ik, hun verhalen kloppen niet.
Onze regering wantrouw ik niet, ze lijken alleen -misleid-. 
Het is niet gemakkelijk wanneer je op hun positie zit, ik zou daar niet willen zitten zitten; je doet het nooit goed.
Intussen  lijkt het er wel op dat we een bepaalde -richting- in worden gedirigeerd, en daar heb ik dan weer weerstand tegen.
Ik haal al jaren geen griep prik op bij de huisarts, misschien wel de reden waarom ik nooit geen griep krijg en nooit ziek ben?
Ik weet het niet, maar ik ben anti-vaccinatie, ik laat geen lichaamsvreemde stoffen inspuiten.
Wanneer onze lieve Heer dat had gewild, dat had hij ons wel voorzien van een eenvoudige koppeling (ventieltje)  voor zo'n injectie.
Ik heb een hoge pet op van onze huidige wetenschap, maar er is teveel wat men (ook ik niet) weet of begrijpt.
Ik kan hier uren over doorgaan, maar ik stop hier.
Ik vermoed dat we over een -bepaalde tijd-  terug kijken op deze periode als DE HOAX die we vele, vele, decennia niet hebben gezien, opgeroepen door de WHO (wat hun winst-redenen ook moge zijn).
We gaan het meemaken, we gaan het zien...
Alleen ben ik wel voorstander van het gegeven, dat we deze keer de -schuldigen- bij hun leven -opknopen-; en niet nadat ze al vijftig jaar overleden zijn.
Een en ander stinkt een -uur in de wind-,  en hoofdzaak is dat er -snel- meer duidelijkheid komt.🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Ik luister persoonlijk liever naar een groep artsen dan naar politici....

Een groep medische experts uit het hele land spreekt zich uit tegen verkeerde informatie over het coronavirus. De doktoren kwamen zaterdagochtend bijeen op de trappen van het Hooggerechtshof in de hoofdstad van het land om Amerikanen te informeren dat ze niet bang hoeven te zijn voor het virus.

reactie op @harmvanwijk:
Sergio Garcia Het begint onderhand wel op te vallen die censuur.
Je zou bijna denken dat ze het expres doen
6 dagen geleden

Beantwoorden

Jan Schotsman https://zelfzorgcovid19.nl/oproep-van-american-frontline-doctors-aan-collega-artsen/

5 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
Hier is de "weekly update" van het CDC van 02/09/2020.
Lees vooral pag. 4 onder "Comorbidities, tabel 3". Daar staat hoeveel mensen er werkelijk alleen aan COVID-19 overlijden, dus patiënten zonder comorbiditeiten.
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
Ik zie dat de video van de artsen alweer is verwijderd door Youtube...de censuur van medici met een visie dit afwijkt van de WHO is enorm...

@janschotsman​ je onderbuik gevoel over de griepprik in een grafiekje...
Sergio Garcia 6 dagen geleden geplaatst
Deze grafiek, met een vrij kleine R waarde, (ik vraag me af of de correlatiecoëfficiënt wel de juiste factor is aangezien er geen lineair verband lijkt te bestaan) laat zien dat naarmate de vaccinatiegraad hoger is de sterfte onder COVID-19 patiënten toeneemt. Dit hoeft niet te betekenen dat mensen die gevaccineerd zijn bevattelijker zijn voor het virus. 

Mensen die gevaccineerd zijn zijn (deels) beschermd tegen influenza en zullen dus meer kans hebben om zo´n infectie te overleven. Verder dienen we er ook rekening mee te houden dat in het westen mensen een stuk langer leven (betere voorzieningen, gezondheidszorg, etc.), ouder worden, dan in de landen die dichtbij de oorsprong van de grafiek staan . 

Hoe ouder iemand wordt, hoe bevattelijker hij/zij is voor ziektes, hoe hoger de kans is dat je kunt overlijden aan COVID-19 (of andere infectieziekten). Dit zien we ook terug in de statistieken. De mortaliteit onder 65+ is hoog tov van andere leeftijdsgroepen.

Een verklaring waarom er in, vooral ontwikkelingslanden, minder COVID-19 doden zijn, zoals bovenstaande grafiek laat zien, is simpelweg omdat de bevolkingsgroep 65+ daar een pak kleiner is dan in het westen. Die mensen zijn al gestorven aan andere aandoeningen. Maw de populatie is daar jonger, dus minder bevattelijk voor COVID-19, terwijl wij in het westen een steeds groter wordende populatie lang in leven weten te houden met chronische aandoeningen.  En laat juist deze groep kwetsbaarder zijn voor oa COVID19...
Jan Schotsman 5 dagen geleden geplaatst
Lachen met Lubach  

🔥 Harm van Wijk 5 dagen geleden geplaatst
Ik vond overigens nog een deel van de oproep van de Amerikaanse artsen op Youtube die nog niet is verwijderdbron https://zelfzorgcovid19.nl/nieuws/
Harry Klip 5 dagen geleden geplaatst
@Harm Indrukwekkend, dat horen we in NL niet echt.
🔥 Harm van Wijk 5 dagen geleden geplaatst
Het probleem is dat er zoveel censuur is inmiddels dat we alleen nog 1 kant horen....er is geen debat meer mogelijk.

YouTube bevestigt dat het onmiddellijk alle video's zal verbieden waarin niet het 'officiële' vaccinverhaal door de WHO en vaccinbedrijven wordt gepromoot

https://www.worldunity.me/youtube-bevestigt-dat-het-onmiddellijk-alle-videos-zal-verbieden-waarin-niet-het-officiele-vaccinverhaal-door-de-corrupte-who-en-vaccinbedrijven-wordt-gepromoot/
🔥 Leon Van Dam 5 dagen geleden geplaatst
Nog een paar weken de duimschroeven aandraaien: 90% van de bevolking is dan helemaal klaar voor het vaccin dat alle problemen weg zal nemen...ze zullen elkaar verdringen om die zooi in zich te laten injecteren...

Miljarden business en met een kleine mutatie van deze griep kan er ieder jaar opnieuw gecasht worden...
Sergio Garcia 5 dagen geleden geplaatst
Ab O heeft het "L" woord deze morgen al genoemd. Hij stelt voor om NL 4 weken in een Lockdown te gooien. Volgens hem is dit de enige manier om het virus te bestrijden! Malloot!
Sergio Garcia 5 dagen geleden geplaatst
Binnenkort gratis verkrijgbaar bij het COVID-19 vaccin?

https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

Dit komt van het MIT, dus geen obscure complot theorie site.

Disclaimer: "The research was funded by the Bill and Melinda Gates Foundation"
Raoul Suurmeijer 5 dagen geleden geplaatst
Lubach is wel weer lachen :-D Humoristisch uitgelegd ook. En wat een types komen daar voorbij!
Raoul Suurmeijer 5 dagen geleden geplaatst
Goh, YouTube maakt er wel meteen werk van:

https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/youtube-verwijdert-video-s-lange-frans-na-kritische-uitzending-zondag-met-lubach~bc680cff/

Da's wel de botte bijl natuurlijk. Het schoont wel lekker op, maar ja, ook dat is niet houdbaar. En waar ligt dan precies de grens van wat je wel en niet verwijdert... Maarja, YouTube/Google ziet denk ik dat adverteerders ook kritisch gaan worden op waar hun advertenties bij getoond worden, net zoals dat destijds met de zogenaamde 'treitervlogs' ging. En dat is natuurlijk wel waar het Google uiteindelijk om gaat, bezoekers en kijktijd. Leuk dat vrije woord, maar er moet wel wat verdiend worden ;-)
Sergio Garcia 5 dagen geleden geplaatst
Ik kreeg net onderstaande foto opgestuurd. Het is van een online presentatie die Abbott momenteel geeft. Data is afkomstig van het CDC.

Wat hier staat is dat een PCR test met een Ct waarde >33 aangeeft dat het om NIET infectieus materiaal gaat. Maw, je bent dan niet infectieus. 

Mocht iemand zich laten testen, vraag dan de Ct waarde van je PCR. Dit zegt veel meer dan alleen een pos/neg resultaat.

Jan Schotsman 4 dagen geleden geplaatst
https://www.dlmplus.nl/2020/10/20/commissie-doet-onderzoek-naar-corona-maatregelen-en-komt-met-schokkende-getuigenverklaringen/?fbclid=IwAR1z2Px7VTUmDSGg_pOKPdVhrNSVbv3fmUrVkKKlsatPw0fvDW3ShPZ3OcY

Lees  ook even de getuigenverklaringen (de links die in de tekst staan).

.
Jan Schotsman 4 dagen geleden geplaatst
https://www.telegraaf.nl/nieuws/101439500/jonge-arts-joao-overleden-in-onderzoek-vaccin-astra-zeneca-en-oxford
reactie op @janschotsman:
Harm van Wijk Dat heeft De Jonge besteld toch?

3 dagen geleden

Beantwoorden

Jan Schotsman Latere berichten lijken erop te wijzen dat deze doctor een placebo heeft gekregen ipv. het toekomstige vaccin, en daarom is de ontwikkeling ervan niet stilgelegd, zegt 'men'. 
3 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 3 dagen geleden geplaatst
https://principia-scientific.com/even-cdc-now-admits-no-gold-standard-of-covid19-virus-isolate/?fbclid=IwAR3lRhXGmT63IBO2agqbA1y2VVhr4TbFzUvAE4bowUkekJJ7WZPuo2aT1QE 

Even CDC Now Admits No ‘Gold Standard’ Of COVID19 Virus Isolate
Jan Schotsman 3 dagen geleden geplaatst
Lijkt een beetje op wat Dr. Lanka al vertelde over diverse virussen.  
In de commentaren onder het artikel lees ik alweer dat er verbannen is op LinkedIn. 
.
Dit soort dingen versterkt mijn -onderbuik gevoel-.
.
Wanneer iemand mij van -iets-  beschuldigd wat ik niet heb gedaan, dan kan ik een weerwoord geven en dat uitleggen.
Wanneer ik dat -iets- wel heb gedaan, kan ik niet uitleggen dat ik het niet heb gedaan, en wanneer ik dan de macht zou hebben, rest mij als enig wapen nog het verwijderen van zulke opmerkingen.
Het verwijderen van artikelen zonder weerwoord of uitleg wijst erop dat 'men' niet uit kan leggen wat 'men' momenteel doet.
.
Dit gaat denk ik over vijftig jaar de geschiedenis in als  "het grootste bedrog ooit". 
Alleen zal ik het dan niet meer lezen.
.
Ik las vanavond nog een artikel (maar ik ben even kwijt waar ik dat las) dat veel van de mensen die ons "adviseren" of via/via adviseren,  belangen hebben via patenten en/of aandelen in bedrijven die covid19-tests aanmaken en/of de farmaceutische industrie.
.
Ik denk dat met spoed een onderzoek moet worden ingesteld om dit grondig te onderzoeken en in de publiciteit te brengen; zodat de niet schuldige "adviseurs" kunnen worden vrijgesteld van enige verdenking;  en de overige met pek en veren van de aardbol kunnen worden afgeknikkerd.
.
Er zit wel een 'voordeel' aan het huidige 'Covid-19 virus', en dat is dan dat de griepdoden (elk jaar zo'n 6000-8000)  ineens als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. 
'zo hep elk nadeel weer een voordeel' zou een groot voetballer kunnen zeggen (wanneer ie nog leefde). 
Dus een griepprik halen (wat ik nooit doe) is denk ik niet meer nodig.
Griepvirus is immers weg?
Wel jammer dat die vaccinaties al vorig jaar besteld en inmiddels betaald zijn, dus u ontvangt wellicht een uitnodiging tot ...
.
Verder moeten we nog even 'meewegen', dat het grote aantal gemeten besmettingen ook ligt aan het gegeven dat men het aantal repetities in de PCR test heeft opgevoerd van 30 naar 35.
Deze test is niet ontwikkeld voor dit werk, is ook niet geschikt om het 'virus' op te sporen, en zal bij een repetitie getal van 65 gewoon een 100% positieve score geven.
.
Verder, zoals ook gesteld in het bovenstaande artikel van Harm, hoe ontwikkel je een wapen /vaccin tegen iets wat je nog niet kan -isoleren-?
.
Dat is in mijn beleving hetzelfde als wanneer ik zeg:
"We worden aangevallen door een vijand, ik zie hem niet, ik weet niet waar hij is, of wat het is, maar ik zal even een wapen ontwikkelen om -het- te doden, stort even een paar miljard op mijn rekening, en 't komt allemaal goed!"
En dan zegt u: Gekke Henkie!
Ik zal u wellicht eerst -erg bang- moeten maken voor deze -vijand-, voordat u die miljarden gaat storten .....
.
;-(
Jan Schotsman 3 dagen geleden geplaatst
De beste verdediging tegen ziekten/virussen/en weet ik wat meer, is een gezond immuun systeem.
Nu is de ene mens gezegend met een prima immuun systeem, en de andere mens helaas met een minder gezond immuun systeem.
Maar zolang er nog geen wapen is tegen deze onbekende en onzichtbare vijand, zou je als regering, je er op moeten richten de mensen te onderwijzen in de manier waarop ze hun immuun systeem kunnen versterken, dus te wijzen op een gezonde leefwijze.
Dat is onder andere veel beweging, frisse lucht, en gezond voedsel. 

De regels die ik zie wijzen op:
* zo weinig mogelijk bewegen (thuis werken vanaf de bureau stoel) en sporten zoveel als mogelijk te beperken
* zo min mogelijk frisse lucht met een laag zuurstof gehalte en hoog CO2 gehalte (de effecten van een mondkapje waarvan op de doos al vermeld staat dat deze echt niet werkt)'
*bangmakerij, waarvan Nostradamus eeuwen terug al vertelde dat dit terugslaat op de luchtwegen (werkt verstikkend) 
* Over gezond voedsel (bij de boer vandaan) hoor je ze al helemaal niet.
* En dan nog de vele psychologische nadelen die te lezen zijn in het artikel: 
https://www.dlmplus.nl/2020/10/20/commissie-doet-onderzoek-naar-corona-maatregelen-en-komt-met-schokkende-getuigenverklaringen/?fbclid=IwAR1z2Px7VTUmDSGg_pOKPdVhrNSVbv3fmUrVkKKlsatPw0fvDW3ShPZ3OcY
.
D'r gaat ergens -iets-  volslagen -fout-, en de grootste fout is wellicht nog dat men mensen die -vragen stellen-, en met 'bewijzen' aankomen waardoor men deze vragen stelt,  wegzet als complot-gekkies.
Dit gebeurd dan wellicht door de -waarheid-gekkies-; hoewel dit niet lekker bekt, dus dat moet een andere term worden.
.
:(
reactie op @janschotsman:
Leon Van Dam Waarheids-gekkies: Volgzame schaapjes? 
2 dagen geleden

Beantwoorden

Harry Klip 3 dagen geleden geplaatst
@Jan Ja, beide kampen zijn steeds minder bereid naar elkaar te luisteren, vergelijkbaar met de verkiezingen in de VS. Gelukkig hebben we mijn.beleggen nog:-)
reactie op @harryklip:
Frans Vogels Gelukkig enig houvast Harrie Klip😀
1 dag geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst
We worden weer voorbereid....terwijl het virus nog steeds niet is geïsoleerd? 

https://fd.nl/economie-politiek/1361947/rutte-overweegt-volledige-lockdown-maar-vindt-het-nu-nog-te-vroeg
reactie op @harmvanwijk:
Sergio Garcia In de eerste paragraaf staat: "Since no quantified virus isolates of the 2019-nCov (novel) are currently available, assays designed for detection of the 2019-nCov RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA..."

Dit is een heel rare zin. Hierin staat dat ze het virus niet hebben geisoleerd maar ze hebben wel het hele genoom van het virus. 😕 


2 dagen geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk Mooi om te vechten tegen een onzichtbare vijand...net als de war on drugs, war on terror?
1 dag geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst
https://c19study.com/ laat ook zien dat er inmiddels heel veel studies aantonen dat HCQ werkt...alleen we gebruiken het niet in de VS en Europa...

COVID-19-behandeling - Analyse van 147 wereldwijde onderzoeken die een hoge werkzaamheid bij vroege behandeling aantonen

Zie ook HCQ heeft 100% positief effect voor COVID-19 bij vroegbehandeling: een analyse van 118 onderzoeken - Zelfzorg Covid19 https://buff.ly/31BI4T3
🔥 Harm van Wijk 1 dag geleden geplaatst
De Eerste Kamer stemt 27 oktober over de coronawet. Deze wet maakt het mogelijk om grondrechten te (blijven) beperken en maakt het oude normaal illegaal. De wet is onbeperkt verlengbaar zónder instemming van het parlement.

DE KLEINE ACTIVIST IN ACTIE!
 
Juriste Isa Kriens van ‘de kleine activist heeft een voorbeeldbrief opgesteld die u kunt sturen naar de leden van de Eerste Kamer. Ga hier naar de website van de kleine activist.
zie https://www.dekleineactivist.nl/coronawet2/

Geachte leden van de Eerste Kamer,

Binnenkort moet u stemmen over de coronawet. Deze wet geeft een juridische basis voor grondrechtbeperkingen, waarvan de democratische legitimatie zeer discutabel is. Zeker gelet op het feit dat de Eerste Kamer buitenspel wordt gezet. Ik kan nog steeds lastig bevatten dat het zo ver heeft kunnen komen. In het kort vind ik dit:

- Deze wet maakt ons oude normale leven illegaal;
- het beleid is gebaseerd op resultaten van PCR-testen, die niets zeggen over besmettelijkheid;
- de grondrechtbeperkingen staan niet in verhouding tot een virus met een IFR van 0,05% voor mensen onder de 70 jaar;
- we krijgen onze vrijheid terug als er een vaccin is. Dit beleid is onzeker én gecompromitteerd door financiële belangenverstrengeling.

Een illegaal leven

We gaan met deze wet een (onbepaalde) tijd tegemoet waarin ons oude normale leven illegaal is. Wat doodnormaal was, wordt strafbaar. Die dreiging doet iets met de mens. Met het leven van onze kinderen. En met het vertrouwen in de overheid die onder het mom van “volksgezondheid” maatregelen treft die nog veel grotere schade toebrengen. Zolang de gevolgen van dit beleid niet zorgvuldig worden afgewogen, kan ik lastig geloven dat deze hele exercitie echt om onze volksgezondheid gaat. Dat vertrouwen ben ik verloren door de consistentie van het beleid dat aantoonbaar meer schade toebrengt dan het ooit zou kunnen voorkomen.

PCR-beleid

Er is sprake van een ramkoers: een beleid dat is gericht op het uitroeien van positieve PCR-testen, die niets zeggen over besmettelijkheid. Een positieve test kan betekenen dat je besmet bent met COVID-19, maar kan ook oud virus aantonen of vals positief zijn. De testmethode is daarnaast op 30 september geruisloos aangepast, wat serieuze gevolgen heeft voor de kwalificatie van een positieve test. Dit leidt mogelijk onterecht tot extra maatregelen die zowel de economie als de gezondheidszorg zelf hard raken. Ook het overstappen naar een andere databron (van RIVM naar NICE) zorgt in de data voor veel meer COVID opnames. Iemand met een gebroken been bijvoorbeeld, wordt bij een positieve PCR-test geregistreerd als corona-patiënt. Maar eigenlijk valt deze patiënt nog onder 'reguliere zorg'. Toch zijn alle signaalwaardes hetzelfde gebleven.

Proportionaliteit

Ik ben niet tegen de PCR-test; die procedure is van grote waarde. Maar ik ben wel tegen de doelstelling van het beleid: zolang er positieve PCR-testen zijn, wordt onze vrijheid ernstig beperkt en onze grondrechten geschonden. Rechten waarvoor is gevochten en die ons te allen tijde zouden moeten beschermen. Juist de grondrechten vormen bescherming voor onrechtmatige overheidsbemoeienis en machtsmisbruik. Die rechten zijn van óns. Maar er wordt mee gejongleerd omdat er een virus woedt met een IFR van 0,05 voor mensen onder de 70 jaar (https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf).

Financiële belangenverstrengeling

Ons wordt beloofd: je krijgt je vrijheid terug als er een vaccin is. Dat beleid wordt geadviseerd en aangestuurd door de WHO; het clubhuis van de grootste farmaceutische lobby ter wereld. Het vaccineren van de hele wereld levert miljarden op. Jaarlijks. Financiële belangenverstrengeling is sinds jaar en dag iets waarvan zelfs de schijn moet worden voorkomen. Ambtenaren mogen geen giften ontvangen van boven de EUR 50,-. Maar hoog in de boom, waar de financiële belangen het grootst zijn, vervagen alle grenzen die op het laagste niveau worden gehandhaafd.

Als partijen met zulke grote financiële belangen invloed hebben op het beleid dat ons tot achter de voordeur raakt, mag duidelijk zijn dat dit beleid en de rol van de WHO onder de loep hoort. Maar het is oorverdovend stil. Kritische wetenschappers en academici publiceren zich een slag in de rondten maar worden steevast genegeerd en/of gecensureerd. Gelegitimeerd. Want de Europese Commissie werkt nauw samen met de social media kanalen om informatie die het advies van de WHO en CDC tegenspreekt, te elimineren. (https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/health/coronavirus-response/fighting-disinformation_en). Ook werken verschillende social media kanalen mee aan het verbannen van anti-vaccinatie informatie. Terwijl vaccinatieschade een serieus risico is, waarvan men ten minste op de hoogte mag zijn. Maar er is slechts één geluid toegestaan, en dat is het geluid van de WHO en diens bondgenoten.

Ben jij mijn held

In deze tijd zullen er helden moeten opstaan. Mensen die opstaan tegen het systeem en hun kop boven het maaiveld uitsteken. Dat is niet populair en vergt moed. Die mensen zijn hard nodig, hebben we van onze geschiedenis geleerd. U bent lid van de Eerste Kamer. De Eerste Kamer kán deze wet tegenhouden. Door het indrukken van een rode knop. Dit is een moment dat een kentering kan brengen in een beleid dat onomkeerbare gevolgen zal hebben. De toekomst van onze kinderen en kleinkinderen staat op het spel.

Geachte leden van de Eerste Kamer. Het aannemen van deze wet trapt een deur open die we niet meer terug in de scharnieren krijgen. Rechten die we weg geven, krijgen we nooit meer terug. Het normaliseren van het schenden van grondrechten zal van kwaad tot erger leiden. Als er een moment is dat uw invloed ertoe doet, is het nu.

Gaat u gehoorzamen aan het systeem, of volgt u uw geweten?

Stem tegen.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk


Jan Schotsman 19 uur geleden geplaatst
't is bedtijd, maar toch zo voor 't slapen gaan..
't houd me bezig ..!!
Echt!!
En iedereen die denkt dat dit niet beurs-gerelateerd is, beseft wellicht nog niet dat dit zijn beurs, en ook 'de beurs' nog hard gaat raken!
.
Na het uitroepen van de WHO (na een forse donatie van de Bill Gates Foundation) zaten we ineens in een Pandemie (voor de donatie van de foundation was er nog geen sprake van een pandemie)!
Hoe een zak met geld toch een mening kan doen wijzigen ...
Ik heb al meermalen gezegd dat ik een -onderbuik gevoel- heb bij deze 'pandemie, maar wellicht heb ik gewoon een klap van een van de molens gekregen die hier in deze omgeving nog ruimschoots aanwezig zijn (ouderwetse windmolens).
In mijn omgeving, met vele ouderen, is nagenoeg geen Covid-19 aanwezig, maar de mensen zijn dan ook actief, gaan er op uit (daglicht --vitamine D) , onderhouden keurig hun tuintje, en overgewicht zie je hier nauwelijks voorbij komen. 
Mijn onderbuik rammelt steeds harder, wanneer je beseft dat we jaarlijks 6.000 - 8.000 griepdoden hebben, en dit jaar kennelijk nauwelijks geen griepdoden.?.
Heeft Covid-19 de griep overwonnen?
Zijn alle jaarlijkse griepdoden verdwenen, en miraculeus omgetoverd in Covid-19 doden? 
Dat zou een positief neveneffect zijn, kunnen al die griep- vaccinaties op de hoop (alleen jammer dat ze al betaald zijn, dus om de schade te beperken ontvangt u wellicht nog een uitnodiging van uw huisarts). 
Of is het aantal griepdoden gewoon -overgezet- naar corona-doden i.v.m. de riante vergoeding die een ziekenhuis ontvangt wanneer het een -corona-dode is.?
.
Vragen en/of opmerkingen omtrent Covid-19 worden gecensureerd, niet van tegenargumenten (gewoon een standaard filmpje o.i.d.) voorzien, nee , gewoon verwijderd alsof ze er niet zijn!
Dat is gelijk een gedrag van een Dictator, wanneer je je gedrag niet kan verantwoorden, dan is er immers maar één oplossing: verwijderen van de vraag of het commentaar!
.
Wereldwijd staan er doctoren op, die met het risico van inname van hun licentie, erop wijzen dat er een prima behandel methode tegen dit virus is, mits dit in eerste instantie wordt toegepast.
Ze worden bedreigd (inname van hun licentie) en doodgezwegen (hun postings (een schreeuw om hulp) worden gewoon verwijderd door YouTube etc, die we na deze crisis gewoon moeten dagvaarden! (misdadige actie)
.
De serieuze -schreeuwen -  om hulp, en de met een goed bedoelde geplaatste filmpjes worden helaas ook ondergesneeuwd door idioten die -onzin plaatsen-.
.
Dit plaats serieuze kritiek al snel in een -complottheorie-.
.
Maar lees over die berichten heen... en:
.
En bedenk je eens het volgende:
* Waarom staat de Regering de eerste hulp behandeling die wereldwijd Uiterst effectief blijkt te zijn niet toe, ze bedreigen zelfs de artsen die het toeppassen om hun patiënten te redden....
* Waarom wijst de Regering niet op effectieve middelen: meer bewegen, daglicht (vitamine D) enzoverder?
* Waarom wil de regering iedereen binnen houden terwijl de besmettingen hoofdzakelijk -binnen- plaats vinden, en we enkel buiten vitamine D inname doen?
*Waarom moeten we vodden (mondkapjes) dragen terwijl erop de verpakking staat dat dit geen enkele bescherming biedt? Wel minder zuurstof inname en een overschrijding van de CO2 inname (dus het dragen van een mond kapje is slecht voor je gezondheid)?
*
En zo kan ik doorgaan.
Maar ik wil de bedstee in ;)
*
Ik vraag me daarom op dit moment af, is de regering nu zo dom, of worden ze op één of andere wijze -gechanteerd-.
De regeringsleiders hebben meer letters gevreten dan ik, hun hersen capaciteit is zonder twijfel groter dan die van mij, hoe kan het toch niet zo zijn dat ze niet zien dat hier 'iets wringt' om het even simpel neer te zetten.

Inmiddels komen wereldwijd steeds meer artsen (vanwege hun gedane eed) in opstand, en hoewel YouTube en consorten hun uiterste best doen om dit te verwijderen, kan u dit toch haast niet ontgaan zijn!
En wanneer een arts, vanwege zijn gedane eed, in opstand komt, dan moet er toch wel 'iets' mis zijn!
En wanneer er dat dan een handje vol zijn ... ach... gekken heb je overal.
Maar .. het zijn er inmiddels duizenden .....!!
Zijn die allemaal gek?
Denk nog een keer na!
.
Zo kwam ik vanavond ook nog een bericht tegen van een stel advocaten die een aanklacht en schade compensatie gaan indienen.
Zijn die ook gek??
??
Denk je dat dit een uitzondering is?
Nee, het is het topje van de (voor zover als mogelijke door YouTube etc. onderdrukte berichten), maar het zijn er zoveel meer, die steeds verwijderd zijn.
De link naar die advocaten:
.
Ergens stinkt het enorm, en mijn onderbuikgevoel speelt nog steeds op, maar de hamvraag is waar 'dit' eindigt!
.
'Rare'... 
.
De -zak- met farmaceutisch geld lijkt op dit moment de -overhand- te voeren, totdat de -ontvangers- van deze zak met geld beseffen waar -ze- mee bezig zijn!
.
wellicht dat dit besef -de wal het schip nog kan keren- o.i.d ;)
.
Ik duik de bedstee in, slaap zacht, en morgen gezond weer op! ;-)
🔥 Harm van Wijk 11 uur geleden geplaatst
Zoek de verschillen....ik voorspel op basis van de voorgaande jaren een toename van het aantal personen met griep achtige verschijnselen tot maart...
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 October 2020 om 07:57
Aantal lezers 67
Aantal reacties 84