IC-artsen pleiten voor minder strenge maatregelen

Laatste reactie 04/05/2021 09:04 door Harm
· Markeren als ongelezen
Leon Van Dam 3 maanden geleden geplaatst
Er is hoop:

Ic-artsen pleiten voor minder strenge coronamaatregelen
De gunstige effecten van de coronamaatregelen wegen niet op tegen de gezondheidswinst die ziekenhuizen boeken. Dat schrijven vier intensivecare-artsen van onder meer het Radboud UMC in NRC. Ze pleiten voor een versoepeling van de maatregelen en "daarbij te accepteren dat er als gevolg van corona meer mensen zullen overlijden". De artsen, die dagelijks met coronapatiënten werken, vinden dat we met de maatregelen een te hoge tol moeten betalen.

Volgens hen lopen veel leerlingen in het basis- en middelbare onderwijs een serieuze leerachterstand op. En ze wijzen erop dat winkels, cafés, restaurants en kapsalons al lang gesloten zijn en dat veel ondernemers deze crisis niet zullen doorstaan. De artsen vrezen bovendien dat het aantal mensen dat in armoede leeft toeneemt en de kloof tussen arm en rijk groeit.

Wel benadrukken de artsen de ernst van COVID-19. "Volledig herstel is vaak niet haalbaar doordat veel van onze coronapatiënten ernstige comorbiditeit hebben, zoals overgewicht, hoge bloeddruk en/of suikerziekte.

Commentaar LVD: die IC-artsen kunnen toch moeilijk onder als "wappies" in de hoek worden weggezet. Ik ben benieuwd of men in Den Haag ook eindelijk eens wakker gaat worden: het medicijn is erger dan de kwaal, met de horeca nu al richting 4 maanden op slot. (Terwijl "het gevaar" toch voornamelijk in de thuisbezoeken moet zitten, dat is toch de reden voor die avondklok?)


🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Nou...een eerste stapje...al vraag ik mij af wel gunstige effecten ze dan bedoelen? Van de niet werkende mondkapjes (https://nooit.nl/mondkapjes-schadelijk-volgens-meerdere-onderzoeken/) , de avondklok, de 1,5 meter afstand, het handen stuk wassen, de sluiting van horeca, winkels, theater,  scholen, etc etc, het geen bezoek mogen ontvangen of een andere maatregel?

Ik zie in Thailand...zonder lock down 77 doden....https://www.worldometers.info/coronavirus/country/thailand/

Of zou het liggen aan het gebruik van HCQ of Ivermectine?
 
https://hcqtrial.com/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Nog een wappie?

Belangrijk statement van viroloog Dr Robert Oswald uit VS, vertaald in het Nederlands: 

Ik heb een doctoraat in virologie en immunologie. 
Ik ben klinisch laboratoriumwetenschapper en heb 1500 "zogenaamd" positieve Covid 19-monsters getest die hier in Zuid-Californië zijn verzameld. Toen mijn laboratoriumteam en ik Kochs postulaten en waarnemingen onder een SEM (scanning electron microscoop) testten, vonden we Covid in geen van de 1.500 monsters.

Wat ik vond was dat alle 1.500 monsters voornamelijk influenza A en enkele influenza B waren, maar geen enkel geval van covid en ik heb geen B.S. PCR test gebruikt. Vervolgens hebben wij de rest van de monsters naar Stanford, Cornell en enkele laboratoria van de Universiteit van Californië gestuurd en zij vonden dezelfde resultaten als wij, ZONDER COVID. Ze vonden influenza A en B. Wij hebben toen allen met de CDC gesproken en gevraagd om haalbaar bewijs van COVID, dat de CDC niet kon leveren omdat zij geen bewijs hadden.

Door al ons onderzoek en laboratoriumwerk kwamen wij tot de vaste conclusie dat COVID 19 denkbeeldig is en fictief. De griep heet nu Covid en de meeste van de 225.000 doden stierven aan ziektes als hartkwalen, kanker, suikerziekte, emfyseem, enz. 
Ik heb tot heden nog steeds geen bruikbaar monster van Covid 19 gevonden om mee te werken.

Wij van de 7 universiteiten die deze 1.500 monsters in het lab hebben getest, klagen CDC nu aan wegens fraude met Covid 19. CDC heeft ons van Covid 19 nog geen enkel levensvatbaar monster gestuurd dat geïsoleerd en gezuiverd is. 
De vier onderzoekspublicaties waarin genomische extracten van het Covid 19-virus worden beschreven, zijn nooit succesvol geweest bij het isoleren en zuiveren van monsters. Alle vier de artikelen over Covid 19 beschrijven slechts kleine stukjes RNA die slechts 37 tot 40 basenparen lang waren, en dat is GEEN VIRUS.

Een viraal genoom bestaat normaliter uit 30.000 tot 40.000 basenparen. Zo erg als Covid overal verondersteld wordt te zijn, waarom heeft niemand in laboratoria over de hele wereld dit virus ooit volledig geïsoleerd en gezuiverd? 
Dat komt omdat ze het virus nooit hebben gevonden. Zij vonden alleen kleine stukjes RNA die nooit als virus zijn geïdentificeerd.

Dus we hebben gewoon te maken met een nieuwe griep, zoals we het in elk jaar hebben. COVID 19 bestaat niet en is fictief. Ik geloof dat China en de globalisten deze farce COVID (griep vermomd als een nieuw virus) hebben georkestreerd om wereldwijde tirannie en een staat van totale politiebewaking in de wereld te brengen, en dat deze samenzwering gepaard is gegaan met de grootschalige verkiezingsfraude in VS. 
-DR. Rob Oswald
https://ibb.co/WKw1m5H
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
MSM JUST ADMITTED THEY DIDN'T ISOLATE THE VIRUS! IT'S ALL BASED ON A LIE!

https://www.bitchute.com/video/mGYefByrG0h0/

🔥 Jan Schotsman 3 maanden geleden geplaatst
Mijn onderbuikgevoel schreeuwt al ruim een jaar dat een en ander niet klopt, dat heeft u regelmatig kunnen lezen.
Steeds meer signalen komen naar voren die bewijzen dat veel omtrent Covid-19 niet klopt.
Intussen wordt wel de hele wereld economie en ook onze Nationale economie volledig naar de sodemieter geholpen.
Bij de Mexicaanse griep werden we bedondert door een bepaalde partij, en kijk nu eens welke partij deze Covid-19 propagandeert.
Follow the Money ..!!
Ziek toch?
Ik stop hier maar voordat ik me 'druk' maak.
Ik kan me alleen haast niet voorstellen dat meneer Rutte, (met meer hersencelen dan ik) niet inziet de we -belazert- worden.
Wil onze minister president nu zo graag een wit voetje halen bij de WHO, of is hij overduidelijk aan-vervanging- toe, net als mijn schoonvader toen hij helaas op 98 jarige leeftijd een ernstige vorm van dementie kreeg.  
Ik twijfel wel vaker aan uw president (niet de mijne),  zo slecht als zijn geheugen is ....  moet je zo'n man wel als president willen, je wilt tenslotte een 'leider' die vandaag nog wel weet wat ie  gisteren heeft verteld ... toch? 
.
't stinkt enorm, we gaan zien waar de keutel ligt ...
.
Leon Van Dam 3 maanden geleden geplaatst
En gewoon weer 3 weken verlenging van de gijzeling van de horeca en detailhandel tot 2 maart ...@harmvanwijk568​ en Rutte bovenaan in de peilingen...

Je wordt er moedeloos van...
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Ik had niet anders verwacht...de middenstand moet stuk...Het wordt steeds gekker...Zinloos en zelfs schadelijk?
https://nooit.nl/mondkapjes-schadelijk-volgens-meerdere-onderzoeken/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
wij zitten nog steeds in de volle lock down...maar niet omdat er iets aan de hand is....https://www.bddataplan.nl/corona/#home/?view_371_0_filters=%5B%7B%22text%22%3A%22Vanaf%201%20nov.%22%2C%22operator%22%3A%22is%20after%22%2C%22field%22%3A%22field_76%22%2C%22value%22%3A%7B%22date%22%3A%2231%2F10%2F2020%22%7D%7D%5D&view_370_0_filters=%5B%7B%22value%22%3A%7B%22date%22%3A%22%22%7D%2C%22field%22%3A%22field_76%22%2C%22operator%22%3A%22is%22%2C%22text%22%3A%22Alles%22%7D%5D&view_369_0_filters=%5B%7B%22field%22%3A%22field_76%22%2C%22operator%22%3A%22is%20after%22%2C%22text%22%3A%22Vanaf%201%20nov.%22%2C%22value%22%3A%7B%22date%22%3A%2231%2F10%2F2020%22%7D%7D%5D
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Nog ff en we duiken onder de nul...zelfs de besmettingen imploderen...
Leon Van Dam 3 maanden geleden geplaatst
In België nu ook mondkapjes de hele dag op kantoor opzetten...en wij hier nog 3 weken extra op slot...

Leg het maar uit aan de hand van bovenstaande cijfers @harmvanwijk

Die gasten in de horeca en detailhandel moeten hier massaal opstaan, net als eerder in Italië. De regering daar beseft dat de geest uit de fles is en ze enorm gezichtsverlies zullen gaan krijgen als ze volharden in al die B.S., terwijl het volk doet wat ze moet en wil doen. Die gaan niet meer luisteren en gewoon hun brood en beleg veilig stellen...(of beter gezegd pasta en saus...😉)

Het vuurwerkverbod kon ook niet gehandhaafd worden. De macht ligt niet in Den Haag maar bij de mensen zelf, maar ze blijven maar in die afwachtende modus zitten in plaats van dit niet langer te accepteren...🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://thefireonline.com/avondklok-in-nederland-met-drie-weken-verlengd-maar-in-duitsland-opnieuw-door-rechter-onwettelijk-verklaard/
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
https://www.bitchute.com/video/4HAeRjjKl4Xq/
WHO en Fauci raden mondkapjes af
🔥 Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
SCHOKKEND: Het ultieme bewijs van wat de ‘wappies’ en ‘complotdenkers’ al maanden roepen blijkt......WAAR. De leugens houden geen stand meer!
Leon Van Dam 3 maanden geleden geplaatst
Toch blijven 95% van de burgers alles lijdzaam ondergaan...dit soort zaken zouden groot in het nieuws moeten komen, maar dat is ook een utopie gebleken. De NPO stuurt alleen maar eenzijdige berichten de wereld in...journalisten zijn tam gemaakt...
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Het verhaal van Ivermectine : geschiedenis, werking en tegenwerking bij COVID-19

https://zelfzorgcovid19.nl/het-verhaal-van-ivermectine-geschiedenis-werking-en-tegenwerking-bij-covid-19/

 In dit deel gaat het over de partijen die verantwoordelijk zijn voor het onderdrukken van ivermectine.
https://rumble.com/vdtv4x-het-verhaal-van-ivermectine-deel-2.html
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://zelfzorgcovid19.nl/anbb-doet-aankondiging-gerechtelijk-traject-aan-fms-en-cib-gaat-de-rechter-van-dissel-straks-laten-getuigen-onder-ede/

ANBB doet aankondiging gerechtelijk traject aan FMS en CIb; gaat de rechter van Dissel straks laten getuigen onder ede?

De kernvraag aan de FMS is waarom er slechts 2 Ivermectine onderzoeken voorkomen op de lijst met mogelijke COVID-19 medicamenten terwijl er wereldwijd tientallen Ivermectine studies beschikbaar zijn.

De onderste steen moet boven komen!
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://www.americasfrontlinedoctors.com/vaccines/ you should watch this video from this doctor... 😀
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst


Professor Capel verwoordt het helder 
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
https://jdreport.com/jaap-van-disselrivm-misleidt-tweede-kamer-over-mondkapjes/

Sergio Garcia 2 maanden geleden geplaatst
Net op BNR gehoord: bekende jonge moeders roepen op om de corona maatregelen te negeren.
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Tja het moet echt van de mensen zelf komen...ze moeten uit deze psychose van angst komen en zien dat de mensen die overlijden 80+ zijn met gemiddeld 2,6 onderliggende ziektes...het grootste deel van de bevolking loopt geen risico alleen zijn de risico's van alle maatregelen veel groter....
Nothing to fear but fear itself 
Franklin D. Roosevelt
🔥 Harm van Wijk 2 maanden geleden geplaatst
Waar ben je bang voor? 
https://www.bddataplan.nl/corona/#home/?view_371_0_filters=%5B%7B%22text%22%3A%22Vanaf%201%20nov.%22%2C%22operator%22%3A%22is%20after%22%2C%22field%22%3A%22field_76%22%2C%22value%22%3A%7B%22date%22%3A%2231%2F10%2F2020%22%7D%7D%5D&view_370_0_filters=%5B%7B%22value%22%3A%7B%22date%22%3A%22%22%7D%2C%22field%22%3A%22field_76%22%2C%22operator%22%3A%22is%22%2C%22text%22%3A%22Alles%22%7D%5D&view_369_0_filters=%5B%7B%22field%22%3A%22field_76%22%2C%22operator%22%3A%22is%20after%22%2C%22text%22%3A%22Vanaf%201%20nov.%22%2C%22value%22%3A%7B%22date%22%3A%2231%2F10%2F2020%22%7D%7D%5D
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
Covid-19: Where is the virus? https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3379/rr-2

https://www.ninefornews.nl/oud-huisarts-confronteert-medisch-tijdschrift-met-ongemakkelijke-vraag-waar-is-het-virus/

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC geeft toe dat ‘er op dit moment geen virusisolaten van 2019-nCoV beschikbaar zijn’ en heeft een genetisch gemodificeerde celcultuur van een alveolaire adenocarcinoom uit een menselijke long gebruikt om ‘klinische monsters na te bootsen’, zegt de voormalige huisarts.

We hebben kennelijk gezondheidsagentschappen zonder klinische monsters, een niet-specifieke test die geen onderscheid maakt tussen besmettelijkheid en niet-besmettelijkheid, en BSL 3-laboratoria nodig om überhaupt te kunnen zoeken naar een virus. En toch wordt ons wijsgemaakt dat het bij iedereen in de neus zit, zegt de oud-huisarts.

“Dus, waar is het virus?” vraagt Menage aan de redactie van The BMJ.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 February 2021 om 16:38
Aantal lezers 58
Aantal reacties 25