Hoe met Trading Navigator..

Laatste reactie 27/03/2020 15:54 door Harm
· Markeren als ongelezen
Anthony Schouten 1 week geleden geplaatst
Hallo allemaal ik ben nieuw hier..  kan iemand vertellen hoe met de Trading Navigator om het
praktijk klaar te kunnen hebben. Mij is de 1 van de beste Broker MeXem voorgesteld ook omdat het goedkoop en veilig is.
Q: Voor het opzetten van de Trading Navigator dient je de software te hebben van  bijv. Wall Street, Binck-ProTrader en of TradingView.. maar hoe zit het met MeXem wat zijn de stappen ?..

Q: en als het mogelijk is kan Trading Navigator op Windows 10 Dell laptop, en Android voor  beleggen/Opties ?..
Jan Robert Schutte 1 week geleden geplaatst
Beste @anthonyschouten​ dank voor je aankoop van de Trading Navigator. 

ik heb een korte tutorial gemaakt hoe je in Tradingview het script toevoegt: ik heb meerdere petten, nu ook MeXeM-pet.

Je kunt de analyses doen op Trading View, waarbij het handigst is om Watch lists aan te maken en de aandelen te analyseren voor koop- en verkoopsignalen. 
Je hoeft dus geen dure software te gebruiken.

de acties/trades doe je bij je broker, b.v. MeXeM idd.

je kunt de Trading Navigator ook op je smartphone zetten.
Hans Van der Schaaf 1 week geleden geplaatst
Ik zou me bedenken om je geld naar Mexem te brengen.
Het management en personeel zit in Cyprus (je weet wel, waar Turkije en Griekenland samenwerken...), de directie in Amstelveen, als je wilt inloggen komt je sms uit Zwitserland, je geld moet je storten op een Duitse bankrekening.. Tja, betrouwbaar klinkt toch anders.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Veiligheid is zeer belangrijk in de financiële wereld. Ook MeXeM hecht bijzonder veel aandacht aan veiligheid en het bijhorende vertrouwen en zorgen daarom voor een optimale bescherming.

1. Geregistreerd bij de AFM onder toezicht van CySec
MeXeM staat geregistreerd bij de AFM (https://bit.ly/2WxN8TZ) en staat onder toezicht van CySec (https://bit.ly/2Jb3fUf). MeXeM is een introducing broker van Interactive Brokers en zij staan onder toezicht van de Amerikaanse SEC.

2. Bescherming bij terugstorting
Bedragen kunnen enkel teruggeboekt worden naar een tegenrekening die uw naam staat. Het is dus niet mogelijk om uw geld van uw effectenrekening over te boeken naar een rekening van iemand anders.

3. Maximale vermogens dekking en juridische bescherming
Het geld dat u stort gaat naar de rekening van Interactive Brokers bij de Citi Bank in Duitsland. Door zowel de Amerikaanse als Europese regelgeving moeten de aandelen en andere effecten apart bewaard worden op een gesegregeerde rekening waardoor bij een eventueel faillissement van Interactive Brokers of MeXeM uw aandelen niet aangesproken kunnen worden.

4. Maximale waarborgen voor je effecten en liquiditeiten
De rekeningen van onze rekeninghouders zijn door de SIPC (https://bit.ly/2WHxXXI) verzekerd tot een waarde van $500.000, waarvan maximaal $100.000 in cash. Daarnaast is er nog een aanvullende verzekering bij Lloyd’s of London die zorgt voor een additionele $29,5 miljoen waarvan inclusief $900.000 in cash.

5. Samenwerking MeXeM & Interactive Brokers
Zoals eerder vermeld is MeXeM een introducing broker van Interactive Brokers. Dit betekent dat u eigenlijk een rekening zal hebben bij IB maar met de Nederlandse support en tarieven van MeXeM. Dit betekent ook dat u de stabiliteit van IB heeft, deze stabiliteit kunt u via de Nasdaq in de gaten houden want daarop staat IB genoteerd.
Anthony Schouten 1 week geleden geplaatst
Hallo Jan en Hans, Harm bedankt voor jullie reactie
Van jou Jan en met je ervaring met Trading View en daarin the Trading Navigator indicator te hebben en voor trading MexeM te gebruiken
Ik heb als beginneling zeker de waarde om een goede keus broker en tools te hebben als de kosten en de uitbetaling/terug betaling.

Q: hoe zijn jou ervaringen met Trading View en met MexeM, hoe bevalt het gebruik, support, kosten, uitbetaling..  Volgens Hans reactie mag ik graag  MexeM de evaring horen - uit de training week 1 - broker onderzoek te lezen  tekst heeft MexeM goede plus punten en de goedkoopste is, neemt beleggen serieus en ook veilig is, heeft dan wel tegenregering bij terug storting en daarin zeker belangrijk dat dit goed verloopt..

Overigens van jou Hans als je wil, ook jou ervaring die mocht hebben met MexeM graag te mogen horen..  

Even terug op jou Video Jan, ik heb hem bekeken en bedankt je voor je duidelijke uitleg hoe de scrips in Trading View Charts kan plaatsen..
Q: na dat de script de aandelen uit beleggen script in Trading View bijv. Aapl weekly chart heb geplaatst zie ik wat verschillen met Trading Navigator als Harm liet zien over de Trading Navigator in Trading.. Je hebt zo te zien in de video Aapl Weekly dunne pijlen staan Rood - Sell  en Blauw - Buy.. als zo is laat een hoop buy pijlen zien.. is het gedetailleerder of licht dat aan de Timeframe?..
---
 
-Ook zie ik een grote zwarte pijl rechts / Buy Exit - is dat je daar de stop zelf hebt gezet of geeft Trader Navigator dit aan.. om eruit te moeten stappen.. wat kan je mij even zeggen als je dit tegen komt?..
---

Q: In de Aapl chart zie ik een stippellijn groen en rood - is dit je stop loss - support  resistance.. een indicator.. en welke indicator/s gebruik je die je een goede indicatie geven als die die iets vooruit denken..
---
Zelf onderzoek gedaan en tegengekomen dat bijv. the 9 Exponential Moving Average EMA die een kleine age on the price moves geeft..

Q: Dan de candles.. en op een van Harm zijn webinar over the Trading Navigator
zie ik dat hij dunne candles met handles gebruikt is dat niet een HeikenAshi.. met boven onder naar elkaar toewijzende handles en over gezocht indicatie geven waar dan de markt sluit en weer opent..
---

Sorry dat het zoveel vragen zijn.. Als nog open staan.. hoe op MeXem je order te plaatsen.. stoploss te plaatsen, erin te stappen en hoe optijd eruit te stappen.. heb je daar ook misschien een duidelijke video over..
---

Nogmaals erg bedankt voor jullie hulp
Vriendelijke Groet
Anthony
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
@anthonyschouten

Het is inderdaad juist dat het script op TradingView afwijkt van Wall Street. De oorzaak hiervan is het verzoek om de re entry signalen ook mee te nemen, dus mocht je het koopsignaal hebben gemist, dan heb je een nieuwe kans wanneer zich dezelfde situatie voordoet, namelijk een stijgende trend op de korte termijn, op de middellange termijn en op de lange termijn. Op dat moment ontstaat dus een nieuw signaal. Zie bijvoorbeeld hier het voorbeeld Apple
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
-Ook zie ik een grote zwarte pijl rechts / Buy Exit - is dat je daar de stop zelf hebt gezet of geeft Trader Navigator dit aan.. om eruit te moeten stappen.. wat kan je mij even zeggen als je dit tegen komt?..

Dit wordt door het systeem gegeneerd wanneer de stop loss wordt getriggerd
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Q: In de Aapl chart zie ik een stippellijn groen en rood - is dit je stop loss - support resistance.. een indicator.. en welke indicator/s gebruik je die je een goede indicatie geven als die die iets vooruit denken..

Dit zijn de stoploss niveaus
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Q: Dan de candles.. en op een van Harm zijn webinar over the Trading Navigator
zie ik dat hij dunne candles met handles gebruikt is dat niet een HeikenAshi.. met boven onder naar elkaar toewijzende handles en over gezocht indicatie geven waar dan de markt sluit en weer opent..

Ik gebruik gewoon de OHLC standaard maar kijk alleen maar naar de groene en rode pijlen :-D

Voor vragen over Mexem tot slot verwijs ik je naar Mexem!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 March 2020 om 11:32
Aantal lezers 40
Aantal reacties 9
\