Het 1-2-4-8 pricipe

Laatste reactie 05/11/2021 13:03 door ronald
· Markeren als ongelezen
🔥 ronald de zoete 2 maanden geleden geplaatst
Gisteren lang gesprek gehad over hoe je winsten kunt veiligstellen. Ondanks de daling van het aandeel shell gisteren slechts Euro 40 verlies op mijn optieposities. In detail staat het op mijn site.

Het is een simpel princiepe dat je minder winst oplevert dan je maximaal had kunnen binnenharken. Tegelijkertijd heb je veel minder verlies of zelfs dus, zoals gisteren, nauwelijk verlies wanneer de koers tegen jouw verwachting in beweegt.

Ik ben echt fan van dit systeem. Je bent wat transactie kosten kwijt en je genereert minder winst, maar grote verliezen zijn mij bespaard gebleven.

Geen grote succesverhalen hier over mijn rd posities, die lopen in dec 2024 af. Zit al winst op, maar elke dag wanneer rd aanzienlijk stijgt koop ik putopties om een deel van de winst vast te zetten. Daalt rd in koers dan doe ik niets.

Kijk eens of dit principe je aanspreekt en pas het eens toe op kleine schaal. Ik weet zeker dat het werkt uit ervaring, het is niet moeilijk en je nachtrust is verzekerd.

Doe je voordeel ermee.

Ronald
Oilexpert.nl in zoekveld 1-2-4-8 princiepe invullen. Succes.
🔥 ronald de zoete 2 maanden geleden geplaatst
Even ter verduidelijkingen.

Dus gisteren op op opties RD min Euro 40.

Vandaag met de 1-2-4-8 principe in plaats:

Ik had Euro 1000 kunnen maken zonder de put opties. Vandaag blijft de winst op Euro 500 steken. Kan me niets schelen. Mooi rendement.
Stijgt RD vanmiddag door na OPEC+ vergadering, dan verkoop ik de puts.

En ik ga op zoek naar nieuwe puts die ik koop om mij huidige opgebouwde Wins te beschermen ( de winst is nu te klein, om vandaag weer puts te kopen)
Aren Bakelaar 2 maanden geleden geplaatst
Ziet er goed uit, alleen wel lastig voor mij als beginner
🔥 ronald de zoete 2 maanden geleden geplaatst
Aren, het is niet moeilijk, maar uiteraard nu, voor de eerste keer lastig. Dat snap ik. Hierbij een link die je op weg brengt.  Vele mensen maken er nu dankbaar gebruik van.

Zie oilexpert.nl

Zie ook screenshot, je kunt altijd mailen naar me [email protected]
J Otten 2 maanden geleden geplaatst
Dat lijkt me ook interessant, en ga ik maar ook volgen.
🔥 ronald de zoete 2 maanden geleden geplaatst
Goed plan Jan: hierbij mijn RD call posities van vandaag.

Ik heb nu Euro 50 verlies terwijl RD nu 1% in de plus staat. Dus vandaag pak ik geen winst. Dat is soms de prijs van dit principe, maar je zult zien dat er uiteindelijk wel verdiend wordt. Wanneer RD doorstijgt gaat deze constructie dik in de plus. We gaan het zien. letterlijk want ik post hier gewoon mijn RD positie zodat je zelf kunt meemaken of dit principe werkt of niet.

Transparantie ten top toch?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 November 2021 om 10:26