Hallo ik ben Bart.

Laatste reactie 15/01/2022 19:38 door Harm
· Markeren als ongelezen
Bart 1 week geleden geplaatst
Ik heb een tegelzetbedrijf en ben al jaren aan het beleggen in aandelen en turbo,s en hoop hier mijn kennis te vergroten in het beleggen met opties. Groeten Bart
🔥 Menco Sweep 1 week geleden geplaatst
Hallo Bart, Welkom op dit forum! Er zijn hier volop experts aanwezig,  ieder met hun eigen visie en expertise. Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties  zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden. Verstandige zet om met je hier aan te melden! Leer jezelf als belegger kennen,  stel vragen,  deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring:  veel succes én plezier!  Hartelijke groet,  Menco  ps je wil je kennis vergroten in het beleggen met opties, schrijf je. Nou, komt dat mooi uit! Gisteren, op vrijdag 14 januari, verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette: wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten?!
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Van harte welkom op mijn.beleggen.com namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://mijn.beleggen.com/ Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
8
Topic gestart 15 January 2022 om 09:39
Aantal lezers
Aantal reacties 3