Groene energietransitie

Laatste reactie 17/06/2021 15:19 door Sergio
· Markeren als ongelezen
🔥 ronald de zoete 1 maand geleden geplaatst
Olie en co-2 opslag. Zometeen webinar om 12 uur met Harm. Gewoon kijken, weer wat nieuwe informatie voor je.

Veel groene aandelen hebben 20-30% verloren dit jaar. In welke kun je nu bets instappen? Stel je vraag straks.

En ik blijf het roepen koop ook gewone olieaandelen. Als was het maar als hedge als de overheden er maar niet in slagen daadkracht te toen, internationaal samen te werken. Deze tip is gratis. Eerste gratis tip waar je wat aan hebt:)

Volg het grote geld, zie screenshot. Beleg in sectoren waar geld geld heen gaat en geen nieuwe mogelijke trends. Investeerders hebben een bewust andere weg gekozen. Grote beleggers kiezend bewust voor bedrijven die NU geld verdienen, niet STRAKS. Terugkeer naar waardeaandelen etc. Dat is aan de hand nu. Zie koersontwikkeling bijv. Plug Power. Eigenlijk heel goed vergelijkbaar met de internetbubbel. Toen werd letterlijk in de kranen gezegd dat Shell fossiel was. Geschiedenis. Deed je niet digitaal, was je niet normaal.

Het nieuwe normaal is dat je nu wel wat winst maakt, met mooi toekomst voor je. Gelukkig zijn daar heel veel, vaak nog onbekende, bedrijven bij.
Dus beleggen heeft nog wel degelijk zin en laat je niet gek maken. Ik heb geen bol, maar tot eind 2022 wordt verwacht dat ECB, FED de boel onder controle houden, immers de economische groei en bloei is nog niet daar.

Dus hebben we nog zeker 1 1/2 jaar om vermogen op te bouwen. En wees verstandig. Denk aan een bedrag dat je wilt gaan beleggen. Neem daar 70% van. En ga aan de gang. Bijkopen mag pas na een flink positief beleggingsresultaat. En bouw in plukken op, zo spreid je het risico nog eens. Succes!
Hans Sterke 1 maand geleden geplaatst
Enkele interessante links in deze discussie betreft de off-highway industry:

https://www.bigmarker.com/ma-business/Why-hydrogen-fuel-cell-technology-is-an-important-part-of-our-carbon-neutral-future?utm_bmcr_source=Volvo

https://www.ivtinternational.com/opinion/opinion-is-the-uk-moving-towards-hydrogen-fuel-cells.html

https://industryeurope.com/sectors/energy-utilities/making-net-zero-possible/
   
🔥 ronald de zoete 1 maand geleden geplaatst
Dank je wel Hans!
Sergio Garcia 1 maand geleden geplaatst
Die laatste link riekt naar het WEF.

https://www.weforum.org/agenda/authors/adair-turner/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 17 June 2021 om 10:05
Aantal lezers 18
Aantal reacties 4