Even voorstellen

Laatste reactie 12/01/2022 08:04 door Menco
· Markeren als ongelezen
Marleen 2 weken geleden geplaatst
Dag allemaal, Ik ben Marleen, 47 jaar en sinds iets meer dan een jaar beleg ik een beetje. Dat wil zeggen, ik heb wat ETF's en wat losse aandelen gekocht met het idee: niets doen, zo lang mogelijk laten staan en kijken hoe/of het groeit. Toch lijkt het me leuk om ook het spel van beleggen, de bijbehorende spanning, te gaan ervaren. Jaren als ZZP-er gewerkt met alle spanning die dat met zich meebracht, nu in vaste dienst toch weer op zoek naar wat spanning denk ik, haha. Maar goed, vandaar dus wat aan het lezen geslagen en besloten de sprong te gaan wagen met Trading Navigator. Bereid je vast voor op een hoop 'domme vragen' (I know, die bestaan niet, maar toch). Mijn doel is: een modaal inkomen erbij genereren (oe, dat lijkt me leuk!) én een banktegoed van €100.000 om te beginnen ;)
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Van harte welkom op mijn.beleggen.com namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://mijn.beleggen.com/ Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
🔥 Menco Sweep 1 week geleden geplaatst
Hallo Marleen, Welkom op dit forum! Er zijn hier volop experts aanwezig,  ieder met hun eigen visie en expertise. Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties  zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien   maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden. Verstandige zet om met je hier aan te melden! Leer jezelf als belegger kennen,  stel vragen,  deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring:  veel succes én plezier!  Hartelijke groet,  Menco  ps je wil met beleggen een modaal inkomen erbij genereren, schrijf je:  misschien ook met opties. Op vrijdag 10 december j.l. verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette: wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten?!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
30
Topic gestart 10 January 2022 om 15:56
Aantal lezers
Aantal reacties 3