Even voorstellen

Laatste reactie 03/12/2021 23:46 door Peter
· Markeren als ongelezen
Ruud Batteram 5 maanden geleden geplaatst
Ik ben Ruud , 63 jaar en wil mijn kennis verbreden op gebied van beleggen. Een jaar of 30 geleden met een aantal vrienden wel belegd en gespeculeerd (aandelen en opties) en daarmee ook nog een goed  rendement gehaald maar dat was in de toenmalige markt niet moeilijk. Mijn beeld is dat alle markten nu een stuk complexer zijn geworden en wil daar meer van weten voordat ik weer ga straten met beleggen. Die kennis hoop ik hier voor een deel te vinden.
🔥 Menco Sweep 5 maanden geleden geplaatst
Hallo Ruud Welkom op dit forum! Er zijn hier volop experts aanwezig, ieder met hun eigen visie en expertise. Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden. Verstandige zet om met je hier aan te melden! Leer jezelf als belegger kennen, stel vragen, deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring: veel succes en plezier! Hartelijke groet, Menco        ps je wil je kennis verbreden, schrijf je: misschien ook met opties. Op vrijdag 12 november j.l. verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette: wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten ? 😄
🔥 ronald de zoete 5 maanden geleden geplaatst
Ruud, mensen maken het complex. En vergeet niet het is niet zo dat complexer beter betekent. Wanneer je aandelen en opties begrijpt heb je volgens mijn niets meer nodig. Ronald
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Van harte welkom op https://link.thehuddle.nl/124 namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://link.thehuddle.nl/124 Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
Peter van Beerendonk 5 maanden geleden geplaatst
Welkom Ruud, 2021was niet bepaald een moeilijk jaar voor beleggers (kijk maar naar de stijging van de diverse indices) 2022 kan wel eens een heel ander spel worden. Energie, financials en grondstoffen lijken de hoofdrol te gaan spelen (garantie tot de deur natuurlijk). Ik geloof in de methode van Harm, dus doe er je voordeel mee. Daarnaast zijn er voldoende specialisten in de bovengenoemde sectoren die je kunt bevragen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 December 2021 om 16:54
Aantal lezers 16
Aantal reacties 5