Even voorstellen.

Laatste reactie 13/01/2020 07:07 door Harm
· Markeren als ongelezen
Willem Jan Gerritsen 8 maanden geleden geplaatst
Goedenavond, ik ben Willem Jan Gerritsen. Ik volg de beurs bijna elke dag om te zien wat er gebeurd met de koersen en ik heb vandaag het boek 10stappen gelezen. Ik wil graag voor mijzelf en voor mijn kinderen een bedrag opzij leggen en probeer dmv de video's en training gespreid te beleggen waarbij ook de trading navigitor mij aanspreekt.
Anton Hassing 8 maanden geleden geplaatst
Veel succes met beleggen Willem Jan.
Met alle berichten en tips hier kom je zeker verder.
Henk Huising 8 maanden geleden geplaatst
Beste @willemjangerritsen welkom. Gebruik dit platform om te sparren. Er zijn honderden manieren om rendement te maken. Het moet alleen bij je passen. Met 11.500 leden zijn er genoeg beleggers die je op ideeën kunnen brengen. 

Ik volg de beurs al meer dan 20 jaar en kan je vertellen dat ik geen dag oversla, ook niet op tweede kerstdag wanneer de beurzen in de VS open zijn.

En als je echt niet van ophouden weet in het Midden-Oosten en Israël zijn de beurzen op zondag open.

https://www.tase.co.il/en

https://www.tadawul.com.sa/wps/portal/tadawul/home/
Harry Klip 8 maanden geleden geplaatst
@willemjangerritsen  Welkom en proficiat dat je het boek in 1 keer hebt gelezen. Ja, de beurs is iedere dag anders en anders zorgt Trump wel voor beweging met een tweet. Als je in het weekend wilt handelen, kun je ook altijd bij crypto's zoals Bitcoin terecht. @robertschutte​ weet daar alles over.
Jan Robert Schutte 8 maanden geleden geplaatst
Beste @willemjangerritsen​ welkom. Wist je dat a.s. vrijdag 17 januari er in Baarn een Beleggingsseminar is? https://slim.beleggen.com/eendaagse-training

Of je kunt ook met de TradingNavigator training aan de slag online en offline https://slim.beleggen.com/tradingnavigator

Veel succes 
🔥 Harm van Wijk 8 maanden geleden geplaatst
@willemjangerritsen

van harte welkom en ik kan je zeker aanraden om de training te volgen om dieper op de materie in te gaan en al je vragen te kunnen stellen.

Beleggen is een vak en een vak kan je leren!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 January 2020 om 19:50
Aantal lezers 23
Aantal reacties 6