Een wereldrecord werd gisteren verbrijzeld en kan de manier waarop u investeert volledig veranderen

Laatste reactie 13/11/2019 04:27 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
Gisteren was een record dag voor retail superreus Alibaba.

11 november of Singles Day is 's werelds grootste 24-uurs shopping evenement - groter dan Black Friday en Cyber ​​Monday samen.

Traditioneel was het een dag gewijd aan alleenstaanden die trots zijn op hun onafhankelijkheid en dingen voor zichzelf kopen. Tegenwoordig is het meer een free-for-all, compleet met een met sterren bezaaid Countdown Gala; dit jaar belde A-lister Taylor Swift in de vakantie.

Meteen bij de start was dit jaar Singles Day een absolute aardverschuiving. Alibaba heeft zijn eerste miljard dollar omzet in de eerste 68 seconden geklokt. De retail kolos sloot de dag af met ongeveer $ 38,4 miljard - een nieuw wereldrecord voor eendaagse verkoop.

Nu is Alibaba een beursgenoteerd bedrijf. Maar net als elke andere tech-gigant die er is, speelt het een enorme rol in de startup-wereld. Niet alleen bedrijven als Alibaba stellen benchmarks vast voor het succes van de sector - ze investeren ook in en verwerven elk jaar tientallen startups.

In feite investeert de Alibaba Group vrij productief in startups. Alleen al dit jaar heeft het bedrijf tot nu toe belangen in meer dan 20 bedrijven gekocht.

Een van de grootste velden waarin ze de laatste tijd geïnteresseerd zijn? Kunstmatige intelligentie (AI). Het is eigenlijk de ontwikkeling van computersystemen die in de loop van de tijd kunnen "leren" om steeds beter hun werk te doen.

AI is dit jaar furore in Silicon Valley, met venture capitalists die tot nu toe bijna $ 7 miljard in de ruimte steken. Angel-investeerders proberen overal AI-deals te bemachtigen voordat de VC's bij hen komen.

Overigens hoor ik morgen een pitch van een bedrijf dat kunstmatige intelligentie gebruikt om volledig autonome, misdaadbestrijdende robots te bouwen. Je leest het goed: ze bouwen Robocop (maar zonder de wapens). Deze robots hebben al geholpen om brand te voorkomen ... verdachten aan te houden ... zelfs misdaden op te lossen.

Deze startup is toonaangevend op het gebied van zelfrijdende technologie, kunstmatige intelligentie, automatisering en meer - allemaal gebieden die nu een enorm "moment" hebben in Silicon Valley.

Het beste deel is dat ze nog steeds investeerders accepteren ... en je hoeft niet geaccrediteerd te zijn om deel te nemen. U kunt de pitch van dit bedrijf bekijken en zelfs deelnemen aan deze deal door hier te klikken.
https://pro.angelsandentrepreneursinfo.com/p/ADFLNC/EADFVB22/?a=8&o=168835&s=276140&u=13550616&l=5299089&r=MC2&vid=3mms3o&g=0&h=true

En vergeet niet ...

Vorige week stelde ik je voor aan mijn vriend en collega, Andrew Keene. Hij is een baanbrekende belegger die een super-unieke methode gebruikt om vooruit te komen - een methode die hem zijn eerste miljoen dollar opleverde vóór de leeftijd van 30.

We hebben misschien verschillende wegen ingeslagen om te komen waar we nu zijn ... maar nu hebben we een enorm ding gemeen: vrijheid om het leven te leiden dat we willen, volledig onbelast door financiële zorgen. Geloof me als ik zeg dat het alles verandert.

Je zult het evenement van donderdag niet willen missen - zorg er dus absoluut voor dat je het bekijkt wanneer het je inbox binnen komt.

Tot de volgende keer,

Neil Pattel
🔥 Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
PS ING Bank is hierbij betrokken en dit heeft een interessante toekomst :-D
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 November 2019 om 04:18
Aantal lezers 3
Aantal reacties 2