Een stap in een voor mij nieuwe wereld.

Laatste reactie 15/12/2021 18:55 door Ralf
· Markeren als ongelezen
B.W. Kuiper 5 maanden geleden geplaatst
Ik ben Bart en eergisteren 67 jaar geworden. ik hebeb totaal geen ervaring. Wel in een ING fonds belegd maar net voor de Corona crises eruit gestapt en onzeker geworden dus weet niet meer in te stappen.  Geen visie en knowhow dus.
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Van harte welkom op mijn.beleggen.com namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://mijn.beleggen.com/ Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
🔥 Menco Sweep 5 maanden geleden geplaatst
Hallo Bart,  Welkom op dit forum!  Er zijn hier volop experts aanwezig,  ieder met hun eigen visie en expertise.  Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties  zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien  maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden.  Verstandige zet om met je hier aan te melden!  Leer jezelf als belegger kennen,  stel vragen,  deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring:  veel succes en plezier!  Hartelijke groet,  Menco  ps je bent op zoek naar visie en knowhow, schrijf je:  misschien ook met opties.  Op vrijdag 10 december j.l. verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette: wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten ? 😄
Ralf Tacke 5 maanden geleden geplaatst
Beste Bart, Succes verder! 👍
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 December 2021 om 14:48