Een nieuwe start

Laatste reactie 11/12/2021 11:38 door Menco
· Markeren als ongelezen
Gabriel van Leeuwen 5 maanden geleden geplaatst
Hallo, mijn naam is Gabriel, 55 jaar oud. Een fijn rendement te kunnen maken op je spaargeld -wie wil dat niet-? Ik ben 2 jaar geleden ingestapt in een fonds van ING, ben niet ontevreden maar ja die torenhoge kosten ... Een half jaar geleden wat bitcoin gekocht. Ook niet onaardig ... Ik ben nu echt toe aan die volgende stap. De methode van Harm van Wijk leek mij de juiste keuze om die stap te gaan maken. Ik heb er vertrouwen in en hoop met iedereen binnen deze community een goede ervaring te hebben!
🔥 Menco Sweep 5 maanden geleden geplaatst
Hallo Gabriel,  Welkom op dit forum!  Er zijn hier volop experts aanwezig,  ieder met hun eigen visie en expertise.  Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties  zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien  maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden.  Verstandige zet om met je hier aan te melden!  Leer jezelf als belegger kennen,  stel vragen,  deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring:  veel succes en plezier!  Hartelijke groet,  Menco         ps je wil een fijn rendement maken, schrijf je:  misschien ook met opties.  Op vrijdag 12 november j.l. verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette:  wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten ? 😄
🔥 ronald de zoete 5 maanden geleden geplaatst
Dat is het altijd met fondsen, je betaalt voor het gemak:)
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
Van harte welkom op mijn.beleggen.com namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://mijn.beleggen.com/ Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
Gabriel van Leeuwen 5 maanden geleden geplaatst
Bedankt Menco, Ronald en Harm voor het welkom zijn in deze community! Ik heb het dit weekend beredruk met andere zaken maar zal me vanaf dinsdag op dit verhaal gaan storten. Iedereen alvast een goed weekend gewenst!
🔥 Menco Sweep 5 maanden geleden geplaatst
graag gedaan Gabriel, ennuh: neem je tijd, de beurs loopt niet weg! En nu weet je ons iig te vinden mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, fijn weekend!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 December 2021 om 08:37
Aantal lezers 23
Aantal reacties 6