Een frisse (her)start

Laatste reactie 04/01/2022 07:43 door Menco
· Markeren als ongelezen
Milcar Vijlbrief 4 maanden geleden geplaatst
Ik ben Milcar, 49 jaar, actief in ontwerp en ondergrond en vanaf nu ook weer met beleggen. In de jaren rond de bankencrises heb ik actief belegd, geen grote scheuren opgelopen maar wel de moed een beetje verloren. Toen, met wat ik nu weet, duidelijk een gebrek aan een goed plan. Nu wil ik weer starten en met frisse energie proberen wel een goed opbouw te verkrijgen. 
🔥 Harm van Wijk 4 maanden geleden geplaatst
Van harte welkom op mijn.beleggen.com namens de experts op deze site: Harm van Wijk www.beleggen.com Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/ Henk Huising https://mijn.beleggen.com/ Harry Klip https://www.optieacademy.nl/ Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/ Mark Leenards https://www.neofinance.com/ Tom Lassing https://www.beursbox.nl/ Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/ Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/ Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/ Tom Peetoom https://IndexTrader.nl Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/ Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/ Raoul Suurmeijer https://www.greedandfear.eu/ Rombout Kerstens http://www.keyword.nl/ en als je vragen hebt, stel ze hier gerust!
🔥 ronald de zoete 4 maanden geleden geplaatst
Succes Milcar! Oilexpert.nl olie aardgas waterstof
🔥 Menco Sweep 4 maanden geleden geplaatst
Hallo Milcar, Welkom op dit forum! Er zijn hier volop experts aanwezig,  ieder met hun eigen visie en expertise. Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in opties  zoals je op mijn website www.optiesbeleggen.nl kunt zien   maar er zijn er ook die gespecialiseerd zijn in olie, crypto of andere gebieden. Verstandige zet om met je hier aan te melden! Leer jezelf als belegger kennen,  stel vragen,  deel ideeën én maak vooral ook gebruik van de hier aanwezige kennis en ervaring:  veel succes en plezier!  Hartelijke groet,  Menco  ps je wil (her)starten met een goed plan, schrijf je:  misschien ook met opties. Op vrijdag 10 december j.l. verzorgde ik een webinar waarin ik de basis-beginselen van opties uiteenzette: wellicht leuk én leerzaam om eens terug te kijken en op die manier samen de eerste stappen te zetten ? 😄
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 January 2022 om 11:49
Aantal lezers 16
Aantal reacties 4