Dinsdag 7 juli 20:00 : wat zijn jouw vragen over het platform van MEXEM (TWS) en het online platform

Laatste reactie 01/07/2020 14:15 door Esther
· Markeren als ongelezen
🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst
Kom naar een gloednieuwe training in samenwerking met Mexem op dinsdag 7 juli 20:00 : wat zijn jouw vragen over het platform van MEXEM (TWS) en het online platform

Meld je aan voor deel 4 op https://zoom.us/webinar/register/WN_8wGBPhUyRhaFCK_CcfZ-IA

Stel alvast de vragen in de comments die we in het webinar kunnen behandelen.

Tijdens deze training zullen wij een overview geven van de functies die je als succesvol belegger minimaal nodig hebt.

Tevens zullen alle prangende vragen over TWS en optiebeleggen direct beantwoord worden. Het belooft een zeer interactieve en interessante sessie te worden!

Het handelsplatform TWS (Trader WorkStation) is het hart van MEXEM en vormt daarmee de basis voor uw succes. Het vooraanstaande internationale vakblad Barrons heeft het TWS platform jaren op rij bekroond als beste beleggingssoftware (2005 t/m 2020) vanwege haar gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit.

Via het TWS handelsplatform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in 24 landen. Tevens heeft u de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes.

Dit varieert van veelgebruikte orders als de limietorder, stoplimietorder en bestensorder tot meer geavanceerde orders als de bracketorder en icebergorder.

Heel erg veel dus!!

We beginnen om 20 uur.

Profiteer nu van het volgende aanbod: kom gratis en meld aan op https://zoom.us/webinar/register/WN_8wGBPhUyRhaFCK_CcfZ-IA
Esther Baars 2 dagen geleden geplaatst
Beste Harm,

Ik zou graag meer willen weten over de buying power bij Mexem, als je een bepaald bedrag stort op de rekening van Mexem, is de buying power groter. Zijn er kosten verbonden aan beleggen met geld boven het ingelegde bedrag of kan ik zorgeloos mijn portefeuille helemaal vullen met dit extra beschikbare bedrag? Wat zijn de risico's als de beurs onverwachts onder uit gaat?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 June 2020 om 21:17
Aantal lezers 19
Aantal reacties 2