Dinsdag 30 juni 20:00 : haal het maximale uit het platform van MEXEM (TWS) Webinar deel 3

Laatste reactie 28/06/2020 20:27 door Ype
· Markeren als ongelezen
🔥 Harm van Wijk 5 dagen geleden geplaatst
Kom naar een gloednieuwe training in samenwerking met Mexem: Hoe haal je nu het maximale uit TWS (Trader Work Station)? Hoe leg je nu bijvoorbeeld het makkelijkste een combinatieorder in? Hoe vind je interessante optiecombinaties? Of gebruik je de markt scanner?Meld je aan voor deel 3 op https://zoom.us/webinar/register/WN_8wGBPhUyRhaFCK_CcfZ-IA

Stel gerust alvast de vragen in de comments die we in het webinar kunnen behandelen.

Tijdens deze training zullen wij een overview geven van de functies die je als succesvol belegger minimaal nodig hebt.

Tevens zullen alle prangende vragen over TWS en optiebeleggen direct beantwoord worden. Het belooft een zeer interactieve en interessante sessie te worden!

Het handelsplatform TWS (Trader WorkStation) is het hart van MEXEM en vormt daarmee de basis voor uw succes. Het vooraanstaande internationale vakblad Barrons heeft het TWS platform jaren op rij bekroond als beste beleggingssoftware (2005 t/m 2020) vanwege haar gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit.

Via het TWS handelsplatform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in 24 landen. Tevens heeft u de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes.

Dit varieert van veelgebruikte orders als de limietorder, stoplimietorder en bestensorder tot meer geavanceerde orders als de bracketorder en icebergorder.

Heel erg veel dus!!

We beginnen om 20 uur.

Profiteer nu van het volgende aanbod: kom gratis en meld aan op https://zoom.us/webinar/register/WN_8wGBPhUyRhaFCK_CcfZ-IA
Ype van Keimpema 5 dagen geleden geplaatst
Afgelopen week hadden jullie het kort aangestipt, als je aandelen verkoopt waar je geen posities in hebt met "sell" dan betekent dat dat je short gaat. Hoe ziet dat proces binnen MEXEM eruit, kunnen jullie dat in deze sessie behandelen? Met name wat voor kosten hier mee gemoeid gaan en hoe lang je zo'n short positie kan handhaven. Een combinatie met een STOP op een hogere koers lijkt dan ook wenselijk om het risico in te perken?

Alvast dank!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 June 2020 om 09:51
Aantal lezers 47
Aantal reacties 2