Dinsdag 23 juni 20:00 : haal het maximale uit het platform van MEXEM (TWS) Webinar deel 2

Laatste reactie 23/06/2020 21:36 door Ype
· Markeren als ongelezen
🔥 Jan Robert Schutte 1 week geleden geplaatst
Kom naar een gloednieuwe training in samenwerking met Mexem: Hoe haal je nu het maximale uit TWS (Trader Work Station)? Hoe leg je nu bijvoorbeeld het makkelijkste een combinatieorder in? Hoe vind je interessante optiecombinaties? Of gebruik je de markt scanner?Meld je aan voor deel 2 op https://zoom.us/webinar/register/WN_8wGBPhUyRhaFCK_CcfZ-IA

Stel gerust alvast de vragen in de comments die we in het webinar kunnen behandelen.

Tijdens deze training zullen wij een overview geven van de functies die je als succesvol belegger minimaal nodig hebt.

Tevens zullen alle prangende vragen over TWS en optiebeleggen direct beantwoord worden. Het belooft een zeer interactieve en interessante sessie te worden!

Het handelsplatform TWS (Trader WorkStation) is het hart van MEXEM en vormt daarmee de basis voor uw succes. Het vooraanstaande internationale vakblad Barrons heeft het TWS platform jaren op rij bekroond als beste beleggingssoftware (2005 t/m 2020) vanwege haar gebruiksgemak, stabiliteit en technische superioriteit.

Via het TWS handelsplatform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in 24 landen. Tevens heeft u de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes.

Dit varieert van veelgebruikte orders als de limietorder, stoplimietorder en bestensorder tot meer geavanceerde orders als de bracketorder en icebergorder.

Heel erg veel dus!!

We beginnen om 20 uur.

Profiteer nu van het volgende aanbod: kom gratis en meld aan op https://zoom.us/webinar/register/WN_8wGBPhUyRhaFCK_CcfZ-IA
🔥 Jan Robert Schutte 1 week geleden geplaatst
Je kunt alvast de vragen die je hebt in de comments die we in het webinar kunnen behandelen.
Esther Baars 1 week geleden geplaatst
Hi Jan Robert,

Mijn vraag is of je wat meer kunt vertellen over de buying power. Als je een x-bedrag stort bij Mexem is je buying power groter. Ga je dan beleggen met "geleend" geld, zijn hier risico's aan verbonden, betaal je hier kosten voor, wat te doen als je volledig belegd bent en de beurs stort echt helemaal in?
Esther Baars 1 week geleden geplaatst
Hi Jan Robert,
Hoe kan het dat er een verschil zit in net liquiditation value online en op het trader workstation? (ook na refreshen). Het lukt even niet om een print screen in te plakken, maar online staat de waarde van mijn portefeuille op 8602 en in trader workstation op 8628. Ik heb ze naast elkaar openstaan, dus er zit misschien een seconde tijdsverschil tussen. Het verschil tussen unrealized P&L is 4 euro.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Wie is er bij vanavond? Deel twee van dit interessante webinar. Stel hier onder je vragen, zodat je zeker weet dat deze vanavond zullen worden beantwoord.

Ype van Keimpema 1 week geleden geplaatst
Harm, worden deze sessies ook onder opnames geplaatst? Ik kan die van vorige week niet vinden, maar deze tweede sessie zou heel handig zijn om terug te kunnen kijken met de optie uitleg erin.

En nogmaals heel veel dank voor jullie waardevolle ondersteuning in deze!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 June 2020 om 17:26
Aantal lezers 90
Aantal reacties 6