Verbeter je mindset door het kijken naar de de Abundance Code.

Een waardevol boek om de juiste gedachten en financiële mindset te krijgen en de valse overtuigingen op het gebied van geld om te buigen, is The Abundance Code: How to Bust The 7 Money Myths For A Rich Life Now. De zeven mythes die in dit boek worden beschreven zijn:

Mythe # 1: Geld is schaars (geld groeit niet op mijn rug).
Mythe # 2: Tijd is geld (als je meer geld wilt, dan moet je meer werken).
Mythe # 3: Je moet hard werken voor je geld (je moet het verdienen).
Mythe # 4: Je hebt geld nodig om geld te maken (de rijken worden rijker).
Mythe # 5: Easy Come, Easy Go (zo gewonnen, zo geronnen).
Mythe # 6: Geld maakt niet gelukkig (er zijn belangrijkere zaken dan geld).
Mythe # 7: Geld corrumpeert je (geld is de bron van al het kwaad).

Hoe je denkt, bepaalt jouw succes
Julie Ann Cairns ontdekte als trainer van financiële handelaren, dat hoe zij dachten over geld, bepaalde of zij succesvol waren of niet. Het gaat daarbij om bewuste en onbewuste overtuigingen. Als je bij de bovenstaande 7 mythes dacht, dat klopt toch, dan is er goed nieuws: er is ruimte om te groeien.

Het gaat al mis bij jonge kinderen
Wanneer je bijvoorbeeld als kind werd geconfronteerd met Dagobert Duck, een oude vrek of in het kerstverhaal hoorde over Ebenezer Scrooge, of dat in de bijbel staat dat geld(zucht) de wortel van alle kwaad is, zou je dan geld willen hebben? Zou je onderbewustzijn dan ervoor kunnen zorgen dat je dat geld dan weer verliest? Want wie wil er nou een oude, chagrijnige vrek zijn? Zou je niet al je dierbaren verliezen wanneer je rijk bent?

Als je lid bent van Gaia.com (wat een groot transformationeel film- en videoplatform is), log dan in en laat een aantal positieve opmerkingen achter over elk van de 3 afleveringen op Gaia van de Abundance Code.

Als je geen lid bent van Gaia, dan kan je dat met een gratis proefperiode van 2 weken.

Het is een film van 90 minuten, verdeeld in 3 delen van elk ongeveer 30 minuten.

Op FMTV (een Australisch documentair platform voor gezondheid en transformationele wellness), waar de 90 minuten durende versie van de film de afgelopen 2+ jaar is vertoond, zijn bijna ALLE honderden commentaren en beoordelingen voor de film GEWELDIG .... zoals , mensen die zeggen "het is de BESTE documentaire die ik ooit heb gezien" (dit staat niet op zichzelf, er is zoveel lof op FMTV voor The Abundance Code) ... en er zijn vrijwel geen negatieve opmerkingen over de film op FMTV.

Op dit moment zijn er tot nu toe slechts 5 reacties op Aflevering 1 over Gaia (die echt in het 'probleem' van het denken over schaarste duikt), maar ze zijn niet overweldigend goed. ?

Misschien komt het omdat Aflevering 1 alleen over het probleem spreekt en nog niet de oplossing presenteert (de Abundance Mindset) die we in Aflevering 2 en 3 verkennen ...

Als mensen stoppen met kijken naar Aflevering 1, dan zullen ze nooit bij Aflevering 2 en 3 komen waar het 'probleem' van schaarste-denken wordt opgelost, en we praten meer over hoe we daaruit naar de Overvloed kunnen overschakelen manier van denken. Weet je, de GOEDE dingen!

Dus ? alsjeblieft, log in bij Gaia en laat een aantal positieve reacties achter op elke Aflevering van De The Abundance Code, die mensen zal aanmoedigen om te blijven kijken ...

Als je geen lid bent, kun je een gratis proefperiode van 2 weken krijgen.

Ik heb de hele film gezien, helemaal bekeken en weet hoe geweldig deze is. Het heeft het leven van zoveel mensen veranderd sinds de wereldwijde online release 3 jaar geleden ...

De Abundance Code-serie is een belangrijk stuk van geestverruimende, paradigmaverschuivende inhoud die nog steeds zo relevant en nodig is in de wereld! En het hebben op Gaia is een geweldige kans voor meer mensen om het te vinden.

Positieve opmerkingen over de afleveringen over Gaia in dit vroege stadium zouden helpen om de toon te zetten ... kun je helpen?

We hebben positieve opmerkingen nodig om mensen aan te moedigen om te blijven kijken!