Business Model Canvas van Galapagos: wat denken jullie? Hebben jullie nog aanvullingen?

Laatste reactie 21/11/2020 12:20 door Allon
· Markeren als ongelezen
Allon de Veen 2 dagen geleden geplaatst
Ik heb het Business Model Canvas ingevuld voor Galapagos (zie bijlage). Hebben jullie nog op- of aanmerkingen? Wat zouden jullie er in zetten? Wat vinden jullie in het algemeen van Galapagos als investering?
🔥 ronald de zoete 2 dagen geleden geplaatst
Mooi , moet de overheid nog een plaatsje krijgen?

Mooi model dat Canvas geeft snel inzicht!

reactie op @ronalddezoete:
Allon de Veen Hooi, ja, het BMC is zeker handig om een redelijk beeld te krijgen van het Business Model van een aandeel dat je aan het analyseren bent. Het is soms wel lastig om dat enigszins wetenschappelijk / op basis van concreet bewijs in te vullen omdat het niet vaak expliciet wordt beschreven. Dat maakt het eigenlijk voornamelijk een plek om je eigen conclusies op te schrijven. Maar goed, dat is ook waarom ik het hier geplaatst heb :)

Bedankt voor de tip! De medicijn agentschappen hebben inderdaad een cruciale invloed op het succes van een medicijn. Bedankt voor het opmerken.
2 dagen geleden

Beantwoorden

🔥 Sergio Garcia 2 dagen geleden geplaatst
Ik kan op je bijlage helaas geen commentaar geven omdat ik daar geen verstand van heb.
Technisch gezien zie ik voor de nabije toekomst wel potentie in het aandeel.

Op dagbasis was er eind oktober pos divergentie waarneembaar. In november zien we de RSI de 30 range testen en er boven blijven. Dit zijn 2 positieve punten. De negatieve punten zijn de mogelijke neg reversals: de indicatoren zetten hogere toppen tov de koers (rode stijgende kanalen). 

Dit aandeel is voor mij koopwaardig als de neg reversals opgeheven worden. Hiervoor moeten de indicatoren naar boven uitbreken. Daarna dient de RSI boven de 70 te komen en een pullback maken. Dan pas zal kan je naar een instapmoment zoeken.  Als laatste is te zien dat wat ik hierboven heb beschreven plaats vindt rond de 100% pivot, vaak het einddoel van een trend. Maw, de bodem kan gezet zijn

Vooralsnog zou ik wachten en geduld hebben aangezien dit (instapmoment) nog maanden kan duren...
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 November 2020 om 11:52
Aantal lezers 19
Aantal reacties 4