Brecht Arnaert: de tweede virusgolf...lees en oordeel zelf...

Laatste reactie 11/10/2020 19:39 door Sergio
· Markeren als ongelezen
Leon Van Dam 1 jaar geleden geplaatst

De langverwachte tweede virusgolf is een feit. Tenminste, als we de virologen mogen geloven, en dat doe ik al lang niet meer. Dat komt omdat er blijkbaar geen enkele is die de olifant in de kamer durft te benoemen: de PCR-test deugt voor geen meter. 

Dat zeg ik niet enkel omwille van het bekende probleem van de valse positieven: het feit dat de "test" in minstens 30% van de gevallen (en dat is zelfs nog een conservatieve schatting) aangeeft dat de patient "besmet" is terwijl dat niet zo is. Dat, op zich, zou al genoeg moeten zijn om het hele onding naar de prullenbak te verwijzen.

Ik wil het ook niet hebben over het feit, niet de mening, dat deze "test" niet eens test voor het virus, maar slechts voor een bepaalde gensequentie, en bovendien één die lang niet alleen in het genoom van het Sars-COV-2-virus voorkomt, maar ook in tal van andere virussen, zowel uit de Corona-familie als uit andere. Dat is een tweede gegronde reden om het groteske peuteren met een staafje in de neus, alsof men daarmee het "Algemeen Belang" dient, resoluut af te wijzen.

Ik wil het ook niet hebben over het feit, niet de mening, dat deze "test" niet eens een kwalitatief criterium heeft – en dus eigenlijk geen test is. De PCR-"test" vertelt u niet of u "besmet" bent, maar louter en alleen of het genetisch materiaal dat uit uw neus werd gehaald na het doorlopen van 30 duplicatie-cycli in voldoende hoeveelheid aanwezig is om visueel waarneembaar te zijn. Laat je die cyclus 50 keer lopen, dan heb je veel meer positieven. Waarom zijn 30 cycli meer wetenschappelijk dan 50? Volledig arbitrair!

Waarover wil ik het dan wel hebben? Over het bedrog. Over het feit, niet de mening, dat de gensequenties die men voor de "test" gebruikt niet eens van virussen afkomstig zijn. Ik geloofde het eerst zelf niet, maar nader onderzoek leert dat het biechtewaarheid is. Ze zijn afkomstig uit tal van afstervende weefsels en cellen, waarvan de samenstelling in een database werd opgeslagen. Aangezien ons lichaam dagelijks echter miljoenen cellen recycleert, maken die sequenties dus deel uit van de normale menselijke stofwisseling.

Met andere woorden: iederéén kan positief getest worden, en niet omdat men "besmet" zou zijn met een "virus". Neen. Louter en alleen omdat men gensequenties gebruikt die sowieso altijd al in uw lijf rondzwerven. Waar we dus tegenaan kijken, beste mensen, is de grootste zwendel van de 21ste eeuw: voer het aantal testen op, en de "epidemie" wordt zogezegd groter, terwijl het enige wat toeneemt, het aantal positieve testen is, hetgeen op zich niks bewijst, onder dewelke zéker geen "besmetting" met het "virus".

En weet u wat het ergste is? Dat een béétje journalist dit allemaal zelf op het spoor kan komen, als men maar de moeite doet. Onze media volgen echter unisono de onzin van de virologen, en bij uitbreiding de farmaceutische industrie. Want maakt u zich geen illusies: eens het COVID-vaccin er is, gaat u op wonderbaarlijke wijze een afname van het aantal "besmettingen" zien. Niet omdat het "virus" weg is, maar simpelweg omdat men de angstporno zal verminderen, en in coördinatie daarmee ook het aantal testen.

Laat u niet vangen: u wordt een rad voor ogen gedraaid. Wie wel nog enigzins bij zinnen is, die ziet dat het werkelijke virus angst is. De biochemische processen die daardoor in gang worden gezet – stress – staan algemeen bekend als de hoofdoorzaak van versnelde celveroudering, wat, o ironie, meer van die rondzwervende gensequenties oplevert. En dat veroorzaakt natuurlijk weer meer positieve "testen". De psychose is compleet, de duivel lacht in zijn vuistje, en de economie draait. Althans voor sommigen.

Brecht Arnaert
🔥 Harm van Wijk 1 jaar geleden geplaatst
Inderdaad meer testen...meer (vals) positieven...meer paniek...

Als de PCR test een zwangerschapstest zou zijn, zouden nu duizenden mannen zwanger zijn...

Er is geen reden voor paniek...zie ? https://www.bddataplan.nl/corona/
Leon Van Dam 1 jaar geleden geplaatst
Het gaat hier m.i. om een gigantische operatie: zoveel mogelijk paniek is zoveel mogelijk vaccins verkopen...
Daarna hoor je er niet veel meer van...de Mexicaanse griep was blijkbaar de try out...en alle misstanden kunnen onder het kleedje van Corona geveegd worden...

Maar goed, de tijd zal het leren. 
🔥 Harm van Wijk 1 jaar geleden geplaatst
Het blijft bijzonder...de verhalen van artsen die mensen hebben genezen blijven toenemen... zie ook de blog van deze Nederlandse arts:

https://zelfzorgcovid19.nl/dokter-brian-tyson-geneest-100-van-zijn-1700-covid-19-patienten-vaccin-is-onnodig/
Sergio Garcia 1 jaar geleden geplaatst
Nog een:

wim en marianne van den assum 1 jaar geleden geplaatst
misschien is onze reactie wat kort door de bocht, maar het mag er nu toch weer eens uit:

...  en wat kan de wereldregering doen met al die bange mensen die verslapt en verzwakt zijn door hun eigen stress en ongezonde leefgewoontes?
Ja, in dit geval wordt de stress veroorzaakt door de mondiale angstpsychose, waarvoor betreffende vele mensen helaas open staan.
Juist ja.. deze mensen worden of zijn al makke schapen, lekker bruikbaar voor (nog meer en nog bruikbaarder) slavenarbeid en... de wereldregering denkt zijn gang te kunnen gaan..

En straks laten die angstigen zich vaccineren met een cocktail van onuitsprekelijk ongezond en niet lichaarmseigen materiaal.

Hierdoor worden ze nog makkelijker manipuleerbaar als kudde...

Het is goed om te weten hoe het in elkaar zit. Laten we hierover verder niet meer spreken. Enegetisch geven we de "foute minds" voeding als we over de foute materie denken of spreken.

Door aan onze LIEFDEVOLLE en VREDEVOLLE wereld te denken en mediteren, voeden we ons aller ideaal.
Lichtpuntje: alle wakkeren mogen vooral energetisch keihard werken om Liefde en (ver)licht(ing) op Aarde te brengen en te houden voor allen en het al..
 
We wensen iedereen een fijn weekeinde toe

🔥 Harm van Wijk 1 jaar geleden geplaatst
Wat ben ik blij met de boodschap die nu naar buiten is gekomen vanuit de Mainstream Media in Duitsland. Het eerste schaap is hier over de dam.

Het bekende ARD Extra, een programma van de Duitse publieke omroep, komt met zeer kritische geluiden naar buiten. In het programma worden er een groot aantal zeer deskundige mensen aan het woord gelaten, namelijk vooraanstaande virologen en medici.

De strekking: "We hebben corona flink overdreven". Item is hier te bekijken:Al maanden schrijf en deel ik video's over de enorme angstpropaganda van onze media en overheid. Dit wordt me niet altijd in dank afgenomen en vaak genoeg krijg ik hierover allerlei haatmails.

Gelukkig beginnen steeds meer mensen mijn boodschap in te zien, want waar het op neer komt is simpele statistiek. De media in Nederland blijven ondertussen rustig doorgaan met het creëren van ongegronde angst.

Het is dan ook bijzonder te noemen dat deze publieke zender nu naar buiten komt met deze zeer kritische boodschap. Men geeft toe teveel de focus te hebben gehad op 'positieve testen'.

Men zegt dat de Duitsers van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zijn doodgegooid met cijfers over doden en besmettingen, net zoals in Nederland. Hier zit een enorm gevaar in.

Als je mensen namelijk blijft vertellen dat er zoveel doden zijn en mensen niet laat weten hoeveel doden en er normaal per dag zijn, creëer je een enorme angst! Het is normaal dat er dagelijks vele mensen dood gaan.

Het blijkt dat er in Duitsland over het gehele jaar gezien zelfs sprake is van ondersterfte. Bovendien sterven er veel meer mensen aan hartkwalen en kanker dan aan corona.

En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat 'positieve testen' gelijk worden geschaald aan het aantal besmettingen. Dat is pure misleiding. Een positieve test, betekent namelijk helemaal niet dat je ziek bent.

Wat mij betreft mag er dus veel meer aandacht zijn om deze ziekten te bestrijden. Nederland is ziek, met meer dan 10 miljoen chronisch zieke mensen (bron https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/chronische-ziekten-en-multimorbiditeit/cijfers-context/huidige-situatie?ck_subscriber_id=90944780#node-aantal-mensen-met-chronische-aandoening-bekend-bij-de-huisarts). Dat is een getal die alle alarmbellen zouden moeten laten doen afgaan.

Helaas blijft het al jaren stil rondom voeding, leefstijl en emotionele gezondheid. Terwijl chronisch zieke mensen, kanker, hart- en vaatziekten, depressie en eenzaamheid de werkelijke pandemie van deze tijd zijn.

Laten we met zijn allen dus rigoureus pleiten voor een andere aanpak: zoals het beschermen van de ouderen en kwetsbaren, maar laat de rest van de mensen hun gang gaan. We moeten leren leven met het virus. Alleen dan bouwen we groepsimmuniteit op, voor zover we die nog niet bereikt hebben.

We leven in een tijd waarbij de angst voor de dood zo groot is, dat we vergeten om echt te leven. Het cement van deze samenleving is menselijk contact, aanraking en verbinding.

Als al deze dingen worden verboden, dan verliezen we meer gezondheid dan wat voor virus ooit zou kunnen doen. We hoeven dus helemaal niet een heel land plat te leggen met maatregelen.

Het is goed om te weten dat wanneer je een virus krijgt, je daar niet perse ziek van hoeft te worden.

Je immuunsysteem kan het wellicht bestrijden. Voor de meeste virale infecties kunnen behandelingen alleen helpen bij symptomen terwijl je moet afwachten tot je immuunsysteem het virus verder bestrijdt.

Zou je met deze kennis niet verwachten dat er meer focus zou liggen op het versterken van het eigen immuunsysteem? Leef Bewust Nederland ziet het als haar morele verplichting om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen.

Met de huidige wetenschappelijke kennis weten we dat het in ieder geval belangrijk is om:

- Voldoende vitamine D3 binnen te krijgen (zeker 5.000 IU per dag)

- Voldoende vitamine C (ascorbinezuur of ascorbaat 4-8 gram per dag als onderhoud)

- Probiotica voor een gezonde darmflora (gefermenteerd voedsel OF dit krachtig Probiotisch Complex)

- Drinken van voldoende water. Niet heel de dag door, maar in bulk. (Dus 4x per dag 0,5 liter of meer)

- Voldoende nachtrust en ontspanning (Yoga en meditatie)

Indien je bovenstaande combineert met gezonde OERvoeding en diverse Krachtige Kruidenextracten heb je voor een groot deel totale zelfregie genomen over je gezondheid. 

We zitten allemaal op hetzelfde bootje, dus laten we elkaar helpen en ondersteunen om hier samen zo gezond en gelukkig mogelijk doorheen te komen.

Deel deze voedingskennis met je familie en vrienden en maak fysiek en emotioneel verbinding met je naasten. De mens heeft het in deze tijd hard nodig. We hoeven elkaar als mens niet af te wijzen in deze tijd.

Juist de authentieke verbinding zorgt voor erkenning en stroom van liefde. Laten we weer voelen hoe het is om mens te zijn. Ook dit gaat voorbij.

Nog een hele fijne dag Harm. Stay safe, stay healthy.

Mike & Gretta - Leef Bewust Nederland - "Nederland het gezondste land ter wereld maken"
Sergio Garcia 1 jaar geleden geplaatst
Ook buiten Duitsland is men kritisch:
https://off-guardian.org/2020/10/06/another-10-experts-questioning-the-coronavirus-panic/?__cf_chl_jschl_tk__=9542fe635a9a71fec97a138b01664fe7b48f0e28-1602402445-0-AcoijZeZcM-eG22b6GasJ0ZW5RxQw9QaTAJVnhAhxQu-tT721T9mIAa9rIZNhrR3BeHIDpL9i-jxOMQOnM8xEM6xD8xpeYGhUZEB9-4ZP40fCUUgfSCeWjWyob5yV6IRfVZsTklATezG7H_woWJYF1DxOM6lz-ZIqHmC_yoxFw8W-JS1He_7MYRmzbzBslvZwqtgsvberYPuvinBmtEknksZKHe-yLu5UQE0RPvZSBtH71CBWqrSCzrAQZWLV8ZpldEjZw6aPzRdGPUl-qpNlZk7VzD91OtkZ0mYJo4qI6qZxLlbeSXVa0zlyRoU-QJFKnSvDcg2eVgIt1VcZbsQffknrzoQBs6bcVyGO3cHb4MF
Leon Van Dam 1 jaar geleden geplaatst
Ze wilden begin dit jaar groepsimmuniteit. Nu zijn er heel veel besmettingen (als je het mag geloven, maar dat terzijde) en dan wordt er daarover heel spastisch gedaan terwijl het op de IC' s in verhouding redelijk rustig is.

Er wordt alles aan gedaan om het onrustig te houden. Avondklok en meer van dat soort onzin...
Sergio Garcia 1 jaar geleden geplaatst
Weer iemand die zich durft uit te spreken. Deze keer is het Dr. David Nabarro, VK gezant bij de WGO:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8825949/Coronavirs-UK-Britains-envoy-tells-government-stop-locking-down.html
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 October 2020 om 15:33
Aantal lezers 47
Aantal reacties 10