Bitcoinkoers gaat binnen 5 jaar naar $1 miljoen

Laatste reactie 16/10/2020 11:43 door ronald
· Markeren als ongelezen
🔥 Menco Sweep 1 week geleden geplaatst
Bitcoinkoers gaat binnen 5 jaar naar $1 miljoen, zegt voormalig hedgefondsmanager die 50% van z’n portefeuille in bitcoin heeft belegd

Raoul Pal is een voormalige hedgefondsmanager van zakenbank Goldman Sachs. Hij richtte na zijn tijd bij Goldman de site voor beleggingsanalyses Real Vision op.

Pal heeft veel vertrouwen in de bitcoin, zo blijkt uit een recent interview. Binnen vijf jaar kan de bitcoin een koersniveau van 1 miljoen dollar bereiken, zo stelt Pal deze maand in een gesprek met Stansberry Research.

De belangrijkste reden? Professionele beleggers zoals pensioenfondsen en particuliere vermogensbeheerders staan volgens Pal klaar om bakken met geld in de bitcoin te stoppen. Dat kan als de technologische infrastructuur van de digitale munt wordt aangepast om snel en veilig handelen in de bitcoin op grote schaal mogelijk te maken.

“Het gaat om een enorme geldstroom. Het enige dat ontbreekt zijn de kanalen die het mogelijk maken om dat geld aan het werk te zetten. Maar dat komt eraan. Daar wordt door veel slimme mensen aan gewerkt”, zegt Paul in het interview.

Bron:
www.businessinsider.nl
🔥 Menco Sweep 1 week geleden geplaatst
Ik ben zeer benieuwd naar de mening van onze Crypto-koning @janrobertschutte​..
David Heukers 1 week geleden geplaatst
Hoop het :)
🔥 Menco Sweep 1 week geleden geplaatst

@davidheukers​:
ja hoor, mag van mij ook best alleen je moet zorgen dat je niet deze fout maakt 

https://freshgadgets.nl/deze-pizza-werd-betaald-met-bitcoins-zou-nu

😂
🔥 Tom Lassing 1 week geleden geplaatst
Ik heb daarover ene heel andere mening. Ik zie eerder dat de Bitcoin dan de leidende rol kwijt is aan crypto's die veel praktischer zijn en die niet onmogelijk duur worden. Vraag je af, is bitcoin een munt, of is het een manier om welvaart vast te leggen?
Als het een munt is, wat is dan de meerwaarde van de extreem hoge prijs?
Als het het vastleggen van welvaart is... waarom dan? Wat is de waarde van de berekening die Bitcoin is? Het kost een onmogelijke hoeveelheid energie die weggegooid is. Maatschappelijk gezien is het werkelijk een onding. We willen minder energie verbruiken en dan ga je bitcoin gebruiken... Eén transactie kan je je huishouden een dag van draaien qua energieverbruik.
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
Inderdaad, Bitcoin kan lang niet de hoeveelheid transacties aan die we nu met pin doen. Wat mij verder opvalt in veel berichtgeving is dat twee dingen vaak door elkaar worden gebracht: koerswinst enerzijds en technische achtergrond anderzijds.

Er zijn mensen die simpelweg flink rijk zijn geworden van de koerswinst op Bitcoin. En om die koers nog verder omhoog te praten benadrukken zij vooral het aspect dat Bitcoins niet massaal kunnen worden bijgedrukt om zo dezelfde sentimenten aan te wakkeren die je ook bij goldbugs ziet met als conclusie: "De koers zal alleen maar omhoog gaan!"

Maarja, we hebben gezien dat de koers van Bitcoin  alle kanten opvliegt en zo eigenlijk gewoon ontzettend riskant is. En zo zullen er weer veel teleurgestelde mensen achterbljven en paar slimmeriken die optijd weer afscheid hebben genomen van hun bitcoins.

Sergio Garcia 1 week geleden geplaatst
$1.000.000?! Gaat niet gebeuren!

De EU/ECB komen met de digitale €. Fysieke €´s gaan verdwijnen. Hiermee zullen ze, eindelijk (in hun optiek), alle geldstromen kunnen volgen waardoor het heffen van belastingen een peulenschil wordt. 

Ze zullen niet toestaan dat er via de concurrenten, lees crypto´s, geld uit het systeem onttrokken kan worden. Er is maar 1 wettekst nodig en de waarde van alle crypto´s zal tot nul gereduceerd worden. Confiscatie behoort ook tot de mogelijkheden. De geschiedenis leert ons dat dit niet ondenkbaar is.
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
Raoul helemaal mee eens. Als je waarde moet geven aan een product omdat er straks geen bitcoins meer bijgemaakt kunnen worden is een argument van niks. Als je max. 10 aardbeien kunt produceren zegt dat niets over de waarde van een aardbei. Wel als de vraag naar aardbeien groter dan 10 wordt. 

Precies wat Sergio stelt, ben benieuwd wat Jan hiervan vindt, anonieme niet aan personen terug te voeren valuta/valutastromen gaan de overheden NOOIT accepteren. 

Mensen geloven wat ze willen geloven, maar een Euro Crypto die wel herleidbaar is naar het individu zie ik meer als kanshebber.

Jan graag jouw visie hierop!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 October 2020 om 08:23
Aantal lezers 35
Aantal reacties 8