Berekening van het beleggingsresultaat

Laatste reactie 27/11/2019 14:45 door Harm
· Markeren als ongelezen
Arjan De Graaff 8 maanden geleden geplaatst
Hi, 
  
Kan met de Tradingnavigator in de gratis versie van Tradingview ook een berekening van het beleggingsresultaat worden weergegeven, net als bij Wall Street Professional? 
  
Ben benieuwd! 
  
Groet, 
Arjan 
Cees Beljaars 8 maanden geleden geplaatst
Dag Arjan,

Begrijp hieruit dat jij met succes de trading navigator in tradingview hebt geïnstalleerd
Mij is dat tot heden niet gelukt;  ik zie geen signalen . Heb jij een voorbeeld dat duidelijke signalen laat zien ? Heb je nog tips of opmerkingen t.a.v. de installatie ? Bij voorbaat dank.

Cees
reactie op @cbeljaars:
Jeroen Van der Laan Cees,

Ik ben nieuwe hier en zag je probleem. Ik gebruik nog geen navigator in trading view. Op dit moment gebruik ik een openbaar script. Dat heb ik eerst geknipt en geplakt (Copy /Paste) in de pine editor tab in een balk onderin en daarna aan de kaart toegevoegd. Echter in de gratis versie kan niet zo veel 1 strategie en 2 indicators. Het kan daarna niet meer (dwz na 15 minuten) meer verwijderd worden, zo las ik in de help functie.
Ik ben wel van plan de navigator te gaan gebruiken in de toekomst en ken dus op dit moment niet de installatie instructies.  Maar ik denk dat ik daar ook een nieuw schoon account voor zal moeten aanmaken.  Zou het kunnen dat je iets al geïnstalleerd hebt f had en dat dit daarna niet meer te veranderen is? Hopelijk kun je hier iets mee.

Groet, Jeroen

8 maanden geleden

Beantwoorden

Arjan De Graaff Hi Cees,

het is mij inderdaad gelukt, goed de video volgen die in het 6-weeks coachingsprogramma is opgenomen, uit mn hoofd dag 1. Wat mij nog wel bijstaat is dat er in de video 1 stap ontbrak, nl de knop "Add to chart" die nog aangeklikt moet worden.


8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Harm van Wijk 8 maanden geleden geplaatst
Hallo Cees, Je vind de pagina’s op
https://mijn.beleggen.com/resources/6-weeks-coachingsprogramma

Hierdoor dien je te beschikken over het software programma Wall Street voor Windows (zie http://www.keyword.nl/) of Binck ProTrader (zie https://www.binck.nl/beleggen/beleggen-abc/protrader) of een gratis account op https://www.tradingview.com/.

ProTrader is beschikbaar in de pakketten Binck Blue en Binck Black. Mocht u uw beleggingspakket willen wijzigen dan kan dit onder Mijn Rekening -> Instellingen -> Rekeninginstellingen -> Uw beleggingspakket. Een wijziging gaat het eerstvolgende kwartaal in. Per direct aan de gang met Protrader? Dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de Klantenservice & Orderdesk op 020 606 2666. Het openen van een rekening bij Binck is gratis.

Nadat je Binck Protrader of Wall Street Pro hebt gedownload of gratis hebt aangemeld bij https://www.tradingview.com/, kun je de software downloaden op
https://mijn.beleggen.com/resources/6-weeks-coachingsprogramma/week-1-1/trading-navigator

Zie voor uitleg van de Trading Navigators ook 
https://mijn.beleggen.com/resources/6-weeks-coachingsprogramma/week-4-1/opnames-webinar-week-4-trendindicator

Succes!!

Mocht het niet lukken, dan kunnen we tijdens de eendaagse trainingen je helpen of even via 
https://anydesk.com/

 

 
🔥 Harm van Wijk 8 maanden geleden geplaatst
@arjandegraaff​ Voor zover ik weet is er geen Trading Simulatie Vermogensgroei indicator om te back testen.

Heeft iemand anders hier ervaring mee?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 November 2019 om 08:18
Aantal lezers 44
Aantal reacties 6