7 december 2019 Presentatie Nippon Dragon Resources Inc. in Nederland met een bijzonder aanbod!

Laatste reactie 31/03/2020 13:13 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
Op het moment dat Nippon Dragon Resources Inc. haar Rocmec1 mijn in het goudrijke Abitibi district in Canada in het eerste stadium van exploitatie heeft genomen, heb ik John Stella als jarenlang Nippon’s Investor Relations Manager bereid gevonden hier te lande een eenmalige presentatie te geven voor alle bestaande en recente belanghebbenden en stellenden.

Deze zal plaatsvinden op 7 december a.s. aanvangend vermoedelijk om 14.00 uur op een nader te bepalen locatie – centraal gelegen die voor een ieder ongeacht het transportmiddel bereikbaar dient te zijn. De locatiekeuze is bijgevolg afhankelijk van de opkomst en het aantal gasten. 
 
Korte introductie

Als 100% eigenaar van twee potentiële goudmijnen heeft Nippon de toekomst letterlijk aan haar “gouden” voeten liggen, waarvan Rocmec1 volgens het belangrijkste ‘mining industry compliant report’ met een reserve van ca. 500,000 ounces de grootste is.

De mijn biedt bijgevolg een solide potentieel tot verdere uitbouw hiervan. Niet minder belangrijk is de unieke gepatenteerde vinding van de Thermal Fragmentation technologie die zorg draagt voor een slordige 30% - 40% besparing op de productiekosten, afgezien van de milieubesparingsaspecten. Deze revolutionaire technologie is een vinding van CEO Donald Brisebois, voormalig General Manager bij Placer Dome, één van de grootste goudmijnen in Canada.

Zie https://mijn.beleggen.com/conversations/de-grootste-uitvinding-bij-goud-winning-sinds-de-schop#

Een kort filmpje en een ‘sample’ van het resultaat zullen tijdens de presentatie laten zien hoe bijzonder deze technologie in z’n werk gaat (ik heb dit zelf gezien!). Met deze ‘outlook’ kan Nippon als enige ‘hybride’ producent in de sector uitgroeien tot een ‘mid tier miner’.

Immers, vanwege de substantiële besparing op de productiekosten kunnen in de toekomst naast de eigen productie ook mijnen worden overgenomen die thans nog ‘dormant’ zijn zoals de term luidt gezien de te hoge kosten voortvloeiend uit de traditionele werkwijze van ‘dynamite blasting’.

De overnameprijs ligt bijgevolg relatief laag gegeven de tot dusver ontoereikende rentabiliteit, zelfs bij een goudprijs van rond US$1.500. De lage acquisitiesom in combinatie met de TF mijnmethode resulteren vervolgens in een robuuste winst per ounce die uiteraard ook voor Rocmec1 geldt!

Als toegift van deze presentatie – voor zover men hierin nog niet heeft deelgenomen – geldt een laatste aanbod in de vorm van een zgn. Forward Gold Purchase Agreement (FGPA) waarin kan worden deelgenomen bij afname van minimaal 25 ounces tegen een speciale prijs van CDN1.200 of ca €800 per ounce, bij een levertijd van maximaal 20 maanden. Wel geldt een maximum van 500 ounces.

Dus bij een grotere interesse zal er moeten worden gemajoreerd, zoals de term luidt om niemand teleur te stellen. Intussen heeft de “forward gold” transactie in ons land een wrange bijsmaak gekregen als gevolg van de oplichtingsaffaire in Naarden dit voorjaar. Nippon als beursgenoteerd bedrijf kan zich een dergelijke ‘faut pas’ uiteraard niet permitteren en is de enige uitgever van deze FGPA.

Overigens in Europa is dit een vrij onbekend fenomeen maar op het Amerikaanse continent zeer gebruikelijk met als grote voorbeelden ‘streamers’ als Royal Gold, Franco Nevada en Wheaton Precious Metals.

Tenslotte bestaat de mogelijkheid van een persoonlijk gesprek/advies met John Stella in dat weekend, als dit voortijdig wordt aangemeld.

Gezien het feit dat de presentatieruimte nog moet worden geboekt, is het zaak zo snel mogelijk te reageren onder opgave van uw woonplaats, zodat we de lokatie kiezen bij u in de buurt. Meld u aan op https://forms.gle/aC1Wh6xaZeeDev6k7
 
Wellicht tot 7 december a.s. 
 
Robert Broncel 

http://www.robertbroncel.com/

 

PS Vanwege mijn langjarige relatie met Robert Broncel ontvangt u dit bericht.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk
🔥 Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
PS Vanwege mijn langjarige relatie met Robert Broncel ontvangt u dit bericht.

Disclosure: ik beleg zelf in dit bedrijf. De koers van dit bedrijf (NIP) is sinds het eind vorig jaar van dit jaar 200% gestegen...NB dit is een klein bedrijf met de daarbij behorende risico's

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk
🔥 Harm van Wijk 10 maanden geleden geplaatst
https://www.bloomberg.com/quote/NIP:CN gaat als een rakket omhoog!

Disclosure: ik beleg zelf in dit bedrijf. De koers van dit bedrijf (NIP) is sinds het eind vorig jaar van dit jaar 400% gestegen...NB dit is een klein bedrijf met de daarbij behorende risico's

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk
🔥 Harm van Wijk 5 maanden geleden geplaatst
De koers is hard gedaald dus goed dat ik de winst heb verzilverd...de koers nadert belangrijke niveau's
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 November 2019 om 16:56
Aantal lezers 27
Aantal reacties 4