De AEX is in 2018 en 2019 per saldo nog niet zo veel opgeschoten. Sinds eind 2007 (12 jaar later!) staan we net in de plus…om nog maar te zwijgen over het resultaat sinds 1 januari 2000…

Dus hoe ga jij geld verdienen in deze markt?

Op veler verzoek geef ik vrijdag om 12 uur de online training Succesvol beleggen door het volgen van succesvolle beleggers.
https://events.genndi.com/register/169105139238438114/2dbffa9e80

De Trading Navigator doet het in 2019 prima met bijna 20% met aandelen. Wanneer we een hefboom gebruiken met Turbo's, dan komt het resultaat voor dit jaar uit ruim 70%.

Met opties verdienden we zelfs ruim 107% vanaf 1 januari! Zie de resultaten van het onafhankelijke platform Iris.nl waar je de transacties door middel van Copy Trade eenvoudig kunt volgen:

https://iris.nl/signaalbeleggen/modelportefeuilles/trendportefeuille-nl-opties/In deze zeer waardevolle online training deel ik het eenvoudige stappenplan, waarmee iedereen succesvol kan beleggen.

Dit proces komt ook aan bod in mijn boek:

"In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties."

Klik hier om je aan te melden voor de online training.
https://events.genndi.com/register/169105139238438114/2dbffa9e80

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

PS Wil jij weten wat er allemaal in de goodie bag zit die iedereen ontvangt op 20 december tijdens mijn boeklancering?

Bestel dan mijn boek (voor slechts 17,50 euro) in de voorverkoop op https://www.10stappen.com en vink dan aan:

<< Upgrade mijn bestelling:
+ De feestelijke boeklancering op 20 december met workshop, hapjes en drankjes

De snelle beslissers kunnen nog een ticket boeken met korting. Normaal €99, nu slechts €27,50!

Naast het boek, ontvang je in de voorverkoop gratis het e-book, de online training en het audioboek!!

Ik ben bijzonder trots op het feit dat er zoveel enthousiaste reacties zijn van de meelezers van mijn boek. 1 daarvan is van Herman van Rijswijk:

"Het beste boek over beleggen wat ik in lange tijd heb gelezen. Een duidelijke handleiding om van niveau 0 naar een niveau 5 belegger te groeien. Gewoon een duidelijk verhaal van de 1e stap naar de volgende en verder. Leer jezelf kennnen, handel daarnaar en de resultaten komen gewoon."

Hieronder nog een greep uit de reacties, die ik mocht ontvangen van meelezers (er zijn heel veel mensen betrokken bij het schrijven van een boek, zo ontdekte ik). Ik ben al deze mensen ontzettend dankbaar, want het resultaat is een boek dat uw leven kan veranderen!

Een prima boek om de grondbeginselen van het beleggen tot je te nemen, maar ervaren beleggers ook nog iets van kunnen leren.
Peter Groenenboom

Als financieel coach weet ik veel van financiële zaken, maar beleggen was voor mij altijd een onbegrijpelijk gebied. Ik heb wel eens wat geprobeerd en geld verloren. Dat motiveerde niet er meer mee bezig te gaan. Door dit boek weet ik duidelijk wat ik moet doen en heb ik zin om te gaan beleggen.
Monica Helbig

Dit is een boek wat je de beginnende beleggers zou moeten adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen. De belangrijkste items die op je af komen als beginnende belegger worden één voor één duidelijk uitgelegd. Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in die je zou moeten toepassen. Kortom een zeer waardevol boek die de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.
Dick Albers

Mijn nieuwe boek In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

is nu in de voorverkoop verkrijgbaar (zie https://www.10stappen.com).

Naast het boek, ontvang je in de voorverkoop gratis het e-book, de online training en het audioboek!!

Op 20 december wordt mijn boek feestelijk gelanceerd vanaf 18:00 uur in Huizen. Wil je hierbij aanwezig zijn,

bestel dan mijn boek en vink aan:

<< Upgrade mijn bestelling:

+ De feestelijke boeklancering op 20 december met workshop, hapjes en drankjes

De snelle beslissers kunnen nu een ticket boeken met vroege vogel korting. Normaal €99, nu slechts €27,50!PPS ook de professionele beleggers hebben hun oordeel geveld over het boek:

‘Benjamin Franklin merkte op: ‘An investment in knowledge pays the best interest.’ Hij bedoelt ermee te zeggen dat de (beginnende) belegger er goed aan doet veel in kennis van zaken te investeren alvorens überhaupt te gaan beleggen. Kennis betaalt uit.

Harm van Wijk is een man die door veel beleggingswateren is gewassen, die veel ups en downs heeft meegemaakt. Hij kraamt geen onzin uit als het gaat om beleggen. Doet u daar uw voordeel mee als u ook gelooft dat kennis uitbetaalt!’
Dr. C.A.M. Wijtvliet van corwijtvliet.nl

‘Keep it simple, stupid’ is wat mij betreft het motto en de leidraad van dit zeer goed geschreven beleggingsboek, geschreven door niemand minder dan beleggingsexpert Harm van Wijk.

Ik werk al meer dan 15 jaar samen met Harm van Wijk en hij is een zeer bevlogen en energieke vakman. Harm weet als geen ander iemand te enthousiasmeren.

Harm weet een complexe beleggingsmaterie dermate te vereenvoudigen dat iedereen structureel geld kan verdienen op de beurs. Wil jij ook weten hoe je dat kunt bereiken? Lees dan snel dit boek, dat geschikt is voor zowel de ambitieuze beginnende belegger als voor de gevorderde belegger!’
Jan Robert Schutte van Optieacademy.nl en CryptoAcademy.nl

De meeste particuliere beleggers maken verlies doordat zij ongestructureerd te werk gaan. Maar de logische stap naar een meer gedisciplineerde aanpak is voor veel beleggers een lastige.

Dit nieuwe boek van Harm van Wijk helpt u om stap-voor-stap die moeilijke gedragsverandering te bewerkstelligen.
Recht op uw doel af: succesvol beleggen!
Rombout Kerstens van Keyword.nl

Bestel nu het boek In 10 stappen succesvol beleggen plus boeklancering
Voor een eenmalige betaling van € 47,00
Het boek In 10 stappen succesvol beleggen
​Het e-book In 10 stappen succesvol beleggen
​Het audioboek In 10 stappen succesvol beleggen
​De online training In 10 stappen succesvol beleggen
De feestelijke boeklancering op 20 december met workshop, hapjes en drankjes

Het schrijven van een boek is kostbaar. Een feestje vieren ook. Daarom wil ik je vragen: koop geen cadeau, maar kom mij tegemoet in de kosten. Koop een ticket voor deze boeklancering en krijg daarbij uiteraard direct als één van de eerste mijn boek!