Sinds 2013 ben ik gepassioneerd met de beurs bezig, al was mijn interesse al in 2009 gewekt. Het liefst ben ik hele dagen bezig met complexe analysetechnieken en het vinden van handelskansen in de AEX om daar vervolgens op in te spelen middels opties. Dat heeft wat (leer)geld gekost in de afgelopen jaren en zeer veel tijd en energie. Ondanks alles heb ik nooit opgegeven en kan ik nu middels cyclusanalyse vaak bodems en toppen vooruit in de tijd aangeven. Met een aantal ‘aparte’ TA technieken naast het standaard TA pallet, poog ik ook de prijs te bepalen. Ik ben van mening dat op korte termijn de beurs vaak heel voorspelbaar is, hoe moeilijk dat ook mag zijn.

Voor wie het zich afvraagt: ik heb alles zelf moeten uitvinden, ik heb nooit een mentor gehad. Daardoor heb ik in de afgelopen vijf jaar een aantal hoogten, maar meer diepe dalen gekend. Mooier kan ik het niet maken. Ondanks alles, of juist door alles, ben ik blij dat ik nooit heb opgegeven! Ik kan dit natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar het is aan jullie om te checken of ik er wel zo blij mee moet zijn. Praatjes vullen geen ...

De bedoeling is dat ik hier als expert jullie kom ondersteunen. Ik zal daarom iedere maandag een analyse schrijven en zo nodig zal ik tussendoor één of meerdere berichten plaatsen als aanvulling op de analyse. Laten we hopen dat ik niet veel hoef aan te vullen telkens.

Ik wens iedereen veel leesplezier toe! In mijn eerste analyse zal ik tevens een uitstapje maken naar het signalensysteem dat ik sinds juni 2017 heb mogen vinden en tevens gebruik voor mijn eigen optiehandel.

Gegroet,

Immanuel Koning