Ik ben bijzonder trots op het feit dat er zoveel enthousiaste reacties zijn van de meelezers van mijn boek. 1 daarvan is wereldkampioen Sanne van Paassen, Wereldkampioen Veldrijden:

"Zo fijn dat Harm in dit boek ons stap voor stap uitlegt hoe je met aandelen begint! Dit geeft veel helderheid en overzicht. Het is zo belangrijk dat we onze financiële zaken goed regelen en dat we ons geld voor ons laten werken. Dat kan zeer goed met aandelen. 
Thx voor het delen Harm!"

Hieronder nog een greep uit de reacties, die ik mocht ontvangen van meelezers (er zijn heel veel mensen betrokken bij het schrijven van een boek, zo ontdekte ik). Ik ben al deze mensen ontzettend dankbaar, want het resultaat is een boek dat uw leven kan veranderen!

"Dit boek is onmisbaar voor iedere (beginnende) belegger. Geeft duidelijke informatie over kansen en risico's. Door het stappenplan te doorlopen wordt je meegenomen in de wereld van succesvolle beleggers. De aanvullende trainingsdag met nog meer praktijkinfo is ook zeker een aanrader!"
Wim van Steijn

"Er zijn veel boeken over geld verdienen met beleggen. Harm beschrijft in dit compacte boek de belangrijkste aspecten en laat zien hoe hij hier zelf succesvol mee is geworden. Helder beschreven, duidelijk stappenplan en een duidelijke boodschap: Beleggen is een kwestie van juiste mindset, de wil om te leren en veel geduld."
Koen Nieuwenhuijs

"Compact concreet en helder stuk wat ik jaren geleden had moeten lezen. Interessant perspectief met heldere uitleg en voorbeelden."
Marc Roest

"Harm heeft in de loop der jaren veel kennis opgebouwd. Hij wil zijn kennis delen met de particuliere belegger en doet zijn uiterste best om dit verstaanbaar en beknopt over te brengen. Het is een leidraad om mee van start te gaan of voor een iets ervaren belegger te bekijken waar ga ik nog teveel de mist in en hoe kan ik mijn resultaat verbeteren. Het boek leest vlot en aangenaam door de gestructureerde opbouw, vele voorbeelden, studies en gevatte citaten. Echt een boek daar doe ik iets mee. "
Garvey Buysrogge

Mijn nieuwe boek In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

is nu in de voorverkoop verkrijgbaar (zie https://www.10stappen.com).

Naast het boek, ontvang je in de voorverkoop gratis het e-book, de online training en het audioboek!!

Op 20 december wordt mijn boek feestelijk gelanceerd vanaf 18:00 uur in Huizen. Wil je hierbij aanwezig zijn, bestel dan mijn boek en vink aan:

<< Upgrade mijn bestelling:

+ De feestelijke boeklancering op 20 december met workshop, hapjes en drankjes

De snelle beslissers kunnen nu een ticket boeken met vroege vogel korting. Normaal €99, nu slechts €27,50!

Wat vind je van de cover? 60% van de kiezers koos voor oranje en 40% voor zwart. Let op, het boek gaat de komende dagen naar de drukker, dus daarna kunnen we niets meer aanpassen!Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

PS Bestel nu mijn boek in de voorverkoop en ontvang gratis het e-book, de online training en het audioboek!!

PPS Wil je bij mijn boeklancering zijn? Boek dan nu met vroege vogel korting voor slechts 27,50 euro voor de feestelijke boeklancering op 20 december met workshop, hapjes en drankjes op https://www.10stappen.com

PPS 

‘Succesvol beleggen is geen raketwetenschap en toch lukt het de meeste particuliere beleggers niet. Te snel ben je als belegger geneigd om 'op het gevoel' en 'met emotie' bepaalde stappen te nemen. We zijn nu eenmaal niet zo slim als we denken te zijn. 
De stappen kennen en structureel blijven toepassen, maakt je kans op succes enorm veel groter. Waarom zou je het niet in één keer goed willen doen? Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen.’
Tom Lassing Beursbox.com

 

‘Geld verdienen met beleggen is niet makkelijk. Een van de problemen waar mensen op stuiten, is hoe te beginnen. Waarin handelen? Aandelen, opties, obligaties? En hoe? Gewoon kopen en houden, of beter iets actiever? 

Kennis van zaken is hierbij onontbeerlijk en daar ligt de waarde van dit boek. In compacte vorm verschaft Harm van Wijk de lezer alle belangrijke facetten van beleggen. Hierbij besteedt hij niet alleen aandacht aan de ‘technische’ aspecten van beleggen, maar vergeet hij ook de zo belangrijke psychologie niet. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met opdrachten. Van harte aanbevolen!’
Michael Ahrens Cyclustrader.nl
 


‘Eindelijk een boek over beleggen dat stap voor stap uitlegt hoe het werkt! Harm is duidelijk een expert in beleggen. Hij heeft het nu voor iedereen mogelijk gemaakt om het pro-niveau te bereiken.’
Hugo Bakker Hugobakker.comBestel nu het boek In 10 stappen succesvol beleggen plus boeklancering
Voor een eenmalige betaling van € 47,00
Het boek In 10 stappen succesvol beleggen
​Het e-book In 10 stappen succesvol beleggen
​Het audioboek In 10 stappen succesvol beleggen
​De online training In 10 stappen succesvol beleggen
De feestelijke boeklancering op 20 december met workshop, hapjes en drankjes  

Het schrijven van een boek is kostbaar. Een feestje vieren ook. Daarom wil ik je vragen: koop geen cadeau, maar kom mij tegemoet in de kosten. Koop een ticket voor deze boeklancering en krijg daarbij uiteraard direct als één van de eerste mijn boek!