Pfizer onderzoek 55 jaar geheim!

Laatste reactie 23/11/2021 15:03 door Leon
· Markeren als ongelezen
🔥 Tom Lassing 2 maanden geleden geplaatst
Ik schreef er al over dat er grote twijfels zijn over het onderzoek dat Pfizer zelf deed rondom de ontwikkeling van haar vaccin.
https://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/pfizer-onderzoek-in-twijfel-getrokken
De FDA heeft nu in de VS op aangeven van Pfizer gevraagd om deze data 55 jaar (!) geheim te houden!
55 jaar geheim houden wat eigenlijk openbaar moet zijn?
Het was toch een veilig vaccin?
Waarom moet je het onderzoek er naar dan 55 jaar geheim houden?
Waarom moet iedere volwassene die nu het vaccin krijgt in feite (bijna) dood zijn voor het onderzoeksrapport vrijgegeven mag worden? Is dat geen enorme rode vlag?
Ik weet dat er mensen zijn die een bedrijf als Pfizer en de FDA als toezichthoudende instantie blind vertrouwen, maar leg dit nu toch eens uit?
Hier geef je toch keihard toe dat er enorme problemen rondom het vaccin zijn?
Deze data hoort nu al openbaar te zijn, zodat je arts of onze nationale medische toezichthouder het kan bestuderen. Veel buitenlandse toezichthouders bepalen namelijk aan de hand van de FDA publicaties of iets akkoord is. Hoe moeten ze dat serieus doen als ze zelf ook geen inzicht hebben? Je witte jas dan maar inzetten als middel om de patiënten te overtuigen? Beetje zwak argument toch? Ook je arts zou die data moeten kunnen inzien. Die gaat je namelijk moeten adviseren over het vaccin. Als je arts de data niet kan inzien, met welke autoriteit kan je arts dan bepalen dat het veilig is? Op de blauwe ogen van de FDA die alles geheim wil houden?
Dit is toch kwakzalverij van de bovenste plank?
De bewijzen zijn er al dat het onderzoek een puinhoop was en waarschijnlijk vol fraude. De data 55 jaar geheim willen houden bevestigt slechts de verdenking.
Dit is geen bull shit verhaal van een obscure site in het donkerste deel van Internet. Dit is vanuit een artikel dat Reuters plaatste.
De overheidsorganisatie die de openbaarheid van documenten moet garanderen wil graag meewerken aan de geheimhouding. Ze stellen dat ze de mensen niet hebben om vooraf de documenten te beoordelen.
In de regels rondom FOIA staat echter niets over het door hen moeten beoordelen van openbare stukken. Ze moeten die documenten direct vrijgeven. Ze weigeren dus. 14 december gaat het allemaal voor de rechter komen. De FOAI regelgeving is al 50 jaar oud, gaat er een einde aan openbaarheid van bestuur in de VS komen?
https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/
Leon Van Dam 2 maanden geleden geplaatst
Sommige zaken kunnen het daglicht niet verdragen @tomlassing

J.F. Kennedy is er nog zo eentje...in een heel lange lijst...
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 23 November 2021 om 08:27