Oliemarkt gaat omhoog, hoe speel jij hierop in? (mei 2020)

Laatste reactie 29/05/2020 09:36 door ronald
· Markeren als ongelezen
ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Nieuw bericht, elke maand een nieuw kopje zodat het voor iedereen overzichtelijk blijft.
ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Beste beleggers,

Vandaag olie en het aandeel RD sterk omhoog. Wat heb jij gedaan? Gewacht of vandaag een winstje gepakt. Natuurlijk waren de afgelopen vrijdag en gisteren slechte dagen voor het aandeel RD. Vandaag opeens schrijven dat ik winst maak is wel heel makkelijk.

Waar het om gaat is dat je nooit de bodem pakt. Ik kijk naar de toekomst en het aandeel RD is goed gepositioneerd om te stijgen. Mijn mening, maar ik deel het graag met jullie.

De olieprijs vandaag plus 12% en aardgas (LNG) plus 7%. Dus is het aandeel RD in trek, dubbel omzet voor RD, en dito te verwachten winst. 

Kijk naar plaatje bijgevoegd, wat zie je? Geen slechte trend voor LNG, dus voor een aandeel RD dat sterk afhankelijk is van de aardgasprijs een hele mooie opsteker. Of dit zo blijft? Kijk eens naar de futures van LNG en je wordt nog vrolijker, in ieder geval ik wel:)

Gebruik het 1-2-4-8 principe wanneer je een positie wilt innemen in een olieaandeel. ik heb uitgelegd waarom het aandeel RD een goede keuze kan zijn. Jij bepaalt uiteraard zelf wat je wilt doen. n.b. ExxonMobil is gisteren gedowngraded door meerdere banken.

Je doet dit voor de lange termijn, niet voor winst om morgen te verzilveren.

Heb je hier vragen over mail dan naar [email protected] Velen gingen je de afgelopen weken voor.

Succes met beleggen!

oilexpert.nlBart 3 weken geleden geplaatst
Ronald, goed gedaan, anders moet je eindeloos gaan scrollen naar beneden.
ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Ik word steeds enthousiaster over het vooruitzicht van de oliemarkt. Ik ben natuurlijk niet de enige die op het goede perron wil staan als de trein vertrekt. 1 Geheim: ik zit al in de trein.
Even een tipje van de sluier. De wereldwijde olieproductie wordt toch sneller afgebouwd dan voorzien. Ik moet eerst nog wat getallen in een spreadsheet zetten, maar het lijkt erop dat q3 2020 toch wel het omslagpunt wordt van meer productie dan vraag, naar meer vraag dan productie. Maar dat moet ik natuurlijk wel netjes uitwerken.

Ik kocht vandaag een long WTI hefboomproduct, ik zie de trend doorzetten. Ook al krijgen we nog een flinke olieprijsdaling in de komende 1-2 maanden, dat resulteert straks in een nog sterkere beweging van de olieprijs naar boven.

Binnenkort meer hierover.


ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Morgen een webinar met Harm waar wij ingaan op de huidige oliemarkt en kijken naar kansen.
Hannes diepeveen 3 weken geleden geplaatst
leuk ik ga mijn best doen om er bij te zijn ben dan nog wel aan het varen maar dat moet lukken 
heb de vorige keer gevraagd of ik nog moest wachten met bunkeren van wegen de prijs 
maar op den duur raakt de tank leeg en moet je wel wat .maar kon toch nog een  redelijk prijs krijgen 
5 kub rode diesel gebunkerd
 233 euro voor 1000 liter hoop jullie morgen te horen tot dan gr hannes
🔥 Harm van Wijk 3 weken geleden geplaatst
23 cent per liter is niet verkeerd toch?

En dan nog zit er een berg belasting op?

https://mijn.beleggen.com/conversations/donderdag-7-mei-live-extra-trading-update-oliemarkt
ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Ha Ha Hannes, nou hoop voor jou dat we geen negatieve olieprijs op de futures gaan zien. Rode diesel, toch niet stiekem van defensie "overgekocht"  he?:)
ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Vandaag de cijfers van KLM. Verschrikkelijk, en dat is dan nog maar het 1e kwartaal. Koersdoel 2,80 Euro per aandeel. Op welk niveau had de staat ook alweer de stukken onlangs gekocht;)? Ok, ze hebben we meer zeggenschap, optimistisch blijven!

Uit raffinaderijen komt maar circa 10% kerosine t.o.v. 51% benzine, dus als we weer gaan rijden krijgen de raffinaderijen weer wat lucht. In de VS draaien de raffinaderijen op 61%. Omdat de voorraden stookolie en diesel hoog zijn, wordt hier verlies op gemaakt en moet benzine hun gaan redden. Dat is wel de grote vraag. Gaat het openstellen van de economie goed verlopen, of zijn we te vroeg?

Kortom; er wordt nu duidelijk gekozen voor het voorkomen van zware economische recessie, want als je eerlijk naar de cijfers kijkt m.b.t. het Coronavirus zou nog een maand lock-down, zeker statistisch gezien veel beter zijn. De bouwsector en horeca staan onder grote druk en financieel houden de landen het eigenlijk niet meer vol. Het ECB geld is niet gratis. Al denkt men vaak van wel.

De economieën gaan open, financieel en persoonlijk gezien juich ik dit toe. Maar het risico is dat we door deze afbouw van maatregelen veel te optimistisch zijn en dat er wel een V-shape herstel komt. Waarschijnlijk niet. De olieprijs is gelukkig  een hele goede indicator van hoe de wereldeconomie ervoor staat. 

Olie staat niet laag vanwege het grote aanbod, olie staat laag vanwege de zeer lage wereldwijde vraag. 

Zakt olie weer sterk terug, dan weet je wat er met de AEX gaat gebeuren. 
🔥 Harm van Wijk 3 weken geleden geplaatst
Klaar voor de volgende daling?
ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
@ Harm,

Ik blijf het zeggen: short voor de korte termijn en long 2021/2022.

Ik zit short WTI oil Mei 2020. WTI is bewust gekozen want de opslag zit in de VS bijna vol, en daar liggen aan de oostkust ook vele VLCC's die gelost moeten gaan worden. Dus als er ergens druk op olieprijzen komt, dan is het op de WTI.

Harm, ik weet dat de Trading Navigator nog geen groenpijltje geeft bij het aandeel RD, maar dat geeft niet. Ik zit 69 call opties RD lang voor 2021 en 2022. Ik kijk fundamenteel, jij technisch, we worden het binnenkort echt eens :)

Wanneer de trading navigator op groen gaat voor het aandeel RD, dan kan iedereen "gerust" inspringen.

Eens kijken wat morgen brengt. De olieprijs heeft veel van de winst weggegeven, wellicht komt mijn short WTI mei 20 in de plus. En wanneer de opslag in de VS toch vol blijkt te zitten, dan kan het hard naar beneden.

Beetje speculeren, met kleine positie vind ik wel leuk. Je bent trader geweest of niet:)

ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Mijn korte termijn short op olie komt in de plus, wees voorzichtig met long posities korte termijn. Er zijn meer experts die een rit naar beneden verwachten:

But the rally for crude is more glaring. “The question is not if prices would stop rising, but when,” Head of Oil Markets Bjornar Tonhaugen, said in a statement. “[I]t is too early for such a recovery,” Tonhaugen said. He noted that shut ins have helped ease the glut, but that there is still an imbalance. More supply curtailments will be necessary. “Oil prices will very likely fall further as we move through May until more shut-ins complete the puzzle,” Tonhaugen concluded.

ronald de zoete 3 weken geleden geplaatst
Vandaag ook weer even alle media gelezen en wat staat daarin te lezen?

Raffinaderijen maken teveel kerosine en teveel stookolie. Benzine....net op het randje. Ik verwacht dan ook geen extra aankopen van olie door raffinaderijen. De rally van de afgelopen week "slaat nergens op". Zo zie ik het. 

De opslagen zitten nog steeds vol en de boten liggen nog grotendeels te wachten om gelost te kunnen worden. Wel is het zo dat het aanbod van olie omlaag aan het gaan is, maar een aanbod van 80-85 miljoen vaten/dag en een vraag van 75 miljoen vaten/dag doet vermoeden dat de komende 2 weken de productie in lijn MOET komen met de vraag. En dat zal ook gebeuren, immers je moet olie kunnen consumeren (gebeurt te weinig) of opslaan). Een olieprijs van Usd 20-23 / Bbl past meer bij de huidige overspoelde markt dan 30.

Kijk eens naar dit plaatje en zie dat de normale consumptie van olie, door hoge benzine vraag vanaf april in de VS ("driving season") niet gaat gebeuren. Dus kan er niet extra benzine geproduceerd worden dan er vraag naar is, dus kunnen olieraffinaderijen niet hoger in productie gaan. Kortom verwacht geen wonderen van de raffinaderijen qua vraag naar olie.

Op korte termijn ziet het ernaar uit dat de olieprijs eerder omlaag gaat dan omhoog. Ik denk dat deze week een correctie naar beneden komt, ook al geeft de grafiek aan dat we door kunnen stijgen. Zoals jullie weten ben ik van de fundamentele analyse en niet van de technische analyse. We gaan het zien!

ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
Zoals beloofd een berekening om te zien wanneer de olieopslagen niet meer vol zitten en de prijs van olie weer omhoog kan:

In augustus 2020 kunnen verkopers hun olie weer opslaan en wachten op betere prijzen. Hierdoor is dan wel de druk van de markt. Uiteraard is dit een schatting, maar het geeft wel een trend aan.
Morgen zal ik hier iets verder op ingaan. Maar nu je dit weet, kijk eens wat je hier mee kunt. En dan bedoel ik uiteraard hoe je hieraan kunt gaan verdienen.

Oilexpert.nl
ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
Hopelijk, beter leesbaar.
ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
Dit schreef ik in het afgelopen weekend, zie hierboven.

"Op korte termijn ziet het ernaar uit dat de olieprijs eerder omlaag gaat dan omhoog. Ik denk dat deze week een correctie naar beneden komt, ook al geeft de grafiek aan dat we door kunnen stijgen." 

De olieprijs staat vandaag onder druk. Kijken of de Usd 24/Bbl als 1e bodem het gaat houden vandaag.

🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Bij brent lijkt een lagere top in de maak...
R G 2 weken geleden geplaatst
Beste ronald, bedankt voor je duidelijke analyse. Verwacht je bij dat volraken van de olietankers komende maanden dat d8e prijzen /aandelen van olietankers ook omhoog gaat? 
ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
Bedankt voor je grafiek Harm!

@ RG,

Ik denk dat de olieopslagen vol raken, of de olietankers allemaal weer tegen 150.000 Usd/dag geboekt gaan worden betwijfel ik. Op dit moment zie je dat er steeds minder olie geproduceerd wordt. SA, Libië, Iran, in de VS etc. Ondertussen worden er wel VLCC's gelost in de VS. Er zullen nog wel wat tankers door traders als drijvende opslag geboekt gaan worden, maar daar verdien je op dit moment, als je nu 2,5 Usd/Bbl voor moet betalen, in de VS geen geld mee wanneer je wilt lossen in bijv. november. Dan zit je circa Usd 2/bbl scheef.

De olietankerbedrijven hebben al een grote rit naar boven gehad. Toen was hun tarief voor verhuur Usd 200.000/dag. Nu gezakt t naar 120.000-150.000/dag. Ik zou dus niet al te optimistisch zijn m.b.t. deze aandelen. Zeker niet wanneer de prijzen blijven wat ze nu zijn voor de maanden juni en juli laden.

Oilexpert.nl
ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
Beste beleggers,

De oliemarkt blijft optimistisch. De Usd 26/Bbl gaat wellicht doorbroken worden deze week. De verwachte daling naar nul m.b.t. de futures mei 2020 gaat denk ik niet gebeuren. Deze week weten we het. De continue faillissementen in de VS van schalieolie-producenten en de OPEC+ beperkingen gaan wel hun werk doen richting q3/q4. Nu nog niet echt.

We zitten naar mijn mening te wachten op goed Corona nieuws waardoor de lock downs opgegeven kunnen worden. Dit zal niet leiden tot een V-vormig herstel. Benzine, diesel, kerosine allemaal in overvloed. De marges op benzine zijn bedroevend laag.

Zo erg zelfs dat kerosine nu in de diesel gemixed wordt, en er nu weer een overschot aan diesel dreigt. Je kunt een raffinaderij 10% meer diesel laten maken door benzine productie te reduceren. Het geeft wel aan dat de voorraden van de eindproducten van raffinaderijen wel heel hoog zijn. Niet goed voor de olievraag op korte termijn.

Toch ben ik wel positief richting q4 dit jaar. Pak de dips om nu je eerste stappen in de oliemarkt te zetten, de olieprijs (WTI) blijft geen Usd 25/Bbl. Wie heeft geen last van deze olieprijs denk je? Noem 1 land.

Bouw je positie volgens het 1-2-4-8 principe op en verzeker je van een goede lange termijn strategie bij het opbouwen van je positie.

Succes met beleggen in olie!

Oilexpert.nl
reactie op @ronalddezoete:
Dan Stienen Is de US de laatste jaren niet zelfvoorzienend geworden dmv shale production. Hebben SA en Rusland  nu niet baat bij een lage olie prijs om de shale production de nek om te draaien en de US weer olie afhankelijk te laten worden. 
2 weken geleden

Beantwoorden

Gerrit Van Rijn 2 weken geleden geplaatst
Ik ben online op zoek gegaan naar het 1-2-4-8 principe. Kan weinig vinden.
Iemand een korte uitleg voorhanden ?
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
@gerritvanrijn​ zie de trader aller traders: https://jesse-livermore.com/average-down.html
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Overigens ben ik er nog niet van overtuigd @ronalddezoete​ dat we nu omhoog gaan...zie de grafiek...dalende trend...lagere toppen en lagere bodems...
femmy florijn-hoefnagel 2 weken geleden geplaatst
Ik kan kiezen uit 2 aandelen van RD Shell.  De een is 2 euro per aandeel duurder dan de andere. Kan iemand mij wat uitleg geven over de verschillen of overeenkomsten, nadelen of voordelen?
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Je kan RDSA kiezen dat is het normale aandeel
ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
@ Dan, de VS zal niet meer afhankelijk (|willen) worden van Rusland en SA. Schalieolie zal afnemen, maar meer richting 10 miljoen/vaten per dag, dus dat is aardig in de buurt van hun behoefte.  Inderdaad zijn er landen als SA die garen spinnen nek omdraaien schalieolie-producenten, maar ze moeten ook militair door de VS gesteund worden. Vandaar dat de laatste 2 weken EN SA 1 miljoen vaten/dag EXTRA gaat beperken EN een week erna UAE en Kuwait. Dit is geen toeval. SA zet de OEPC onder druk, dit is geen vrijwillige geste.

@ Harm, Ik ben het met je eens, Korte termijn short, lange termijn long. Ik schreef " Het geeft wel aan dat de voorraden van de eindproducten van raffinaderijen wel heel hoog zijn. Niet goed voor de olievraag op korte termijn." Dus raffinage marges, ook voor RD komen onder druk op de KORTE termijn.
Vandaag gaat RD ex dividend vandaar de daling. Voor alle beleggers die de rit straks omhoog willen maken op de olieprijs, verdiep je in de markt, dan weet je op welke zaken je moet letten. Beleggen leer je door het te doen. De eerste aankoop is het engst, op dit platform heb je voldoende experts die jouw vragen kunnen beantwoorden om zonder angst de 2e stap te zetten!

@ Gerrit, Voor uitleg 1-2-4-8 principe kun je naar mijn site, zoek in zoek veld op 1-2-4-8 principe. Met dit principe ga je rustig opbouwen zonder veel risico. De winst komt niet heel snel, maar wel een stuk zekerder dan ongebreideld bijkopen als de koers toch weer lager staat! Niet doen.

oilexpert.nl

ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
1-2-4-8 principe opbouw aandeel RD

Vandaag kreeg ik 2 mails van abonnees, bedankt hiervoor!, waaruit blijkt dat er verwarring is over hoe er gekocht wordt via het 1-2-4-8 principe. Hieronder een uitleg wat hopelijk alles veel duidelijker maakt.

RD aandelen opbouwen in een opgaande markt

Momenteel staat RD rond de 15-16 Euro. Volgens het 1-2-4-8 principe bepaal je eerst hoeveel geld in aandelen RD wilt stoppen. Bijvoorbeeld 1000 Euro. Je koopt eerst 10% van dit bedrag aan RD aandelen in. Dus voor Euro 100. Dan wacht je tot het aandeel 10% hoger staat en koopt 2 keer het eerste bedrag. Dat is dus voor 200 Euro (1-2). Dan wacht je tot het aandeel RD weer 10 procent hoger staat en koopt 4 keer het eerste bedrag, dus je koop voor Euro 400 (1-2-4). Stijgt het aandeel na je 2e aankoop niet met 10%, dan koop je daarna dus NIET!!! Je hebt dus nu 100+200+400 Euro uitgegeven. Je hebt nog 300 Euro over, maar je maakt ook ondertussen winst omdat RD bij elke stap 10% gestegen is. Een deel van de winst gaat op je rekening, het andere deel gebruik je voor het kopen van putopties. Lees hieronder.

Bij elke keer dat je 10% winst maakt leg je 30-50% van de winst weg. Hoeveel bepaal jij zelf. Dat geld gebruik je om een putoptie(s) te kopen op RD om je aandelenbezit te beschermen.

Hierdoor bouw je winst op (dividend en koersstijging) en je beschermt een deel van je winst door putoptie(s) te kopen met geld dat uit je winst is gekomen.
ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
Vandaag stijgt de olieprijs verder, meer op sentiment dan echte ontwikkelingen op de oliemarkt. Zoals wellicht bekend zit ik zeer lang in calls RD voor 2021 en 2022. Gisteren werd RD hard afgestraft, blijkbaar wilden aandeelhouders na het ontvangen van hun dividend overstappen naar olieaandelen die wel mooi dividend blijven uitkeren. Ik snap het  niet, want RD staat er boekhoud technisch goed voor. RD maakt zich klaar voor de toekomt. Binnen Shell wordt u gereorganiseerd en krijgen medewerkers de kans vrijwillig te vertrekken. Prima toch.

Dit is het moment op posities op te bouwen in de oliemarkt voor de toekomst. Natuurlijk hopen we dat RD weer de Euro 10 gaat intikken, maar ik denk van niet. Bodemvissen is leuk, maar de meeste bodemvissers missen de rit naar boven.

Zorg er wel voor dat je dit doet via het 1-2-4-8 principe, dus steeds verdubbelen van je positie (qua inleg) wanneer jouw vorige aankoopprijs 5-10 % gestegen is. En daarna met putopties een deel van je winst veiligstellen. Dus je gaat NOOIT stap 2 doen, voordat je eerste positie op winst staat.

Ook in de oliemarkt koop je niet op de bodem. Nou en? Neem een eerste stap en zie hoe de oliemarkt zich gaat ontwikkelen. Wanneer de trend zich echt gaat keren tegen mijn positieve visie in, zal ik dit zeker hier kenbaar maken en mijn verkeerde marktverwachting ruiterlijk toegeven. Tot nu toe wijst daar niets op.

Ik ben van nature een rasoptimist, dus ook ik moet regelmatig kritisch in de spiegel kijken. Ik ben nog steeds van mening dat 2020 het jaar van de olie wordt, en een dip op het aandeel RD brengt mij daar niet vanaf. 

De productie van olie neemt af, de vraag blijft gelijk en dus kunnen de olieopslagtanks wat ruimte gaan creëren voor handelaren in Q3 dit jaar. En kijk je naar de futureprijzen, dan is dit best bemoedigend. Daarover later meer.

Kortom verdiep je in de oliemarkt en geniet straks van de weg die je af gaat leggen!

Oilexpert

reactie op @ronalddezoete:
Dan Stienen Erg veel respect voor olie handeleren, het is een gecompliceerde markt. Dat is misschien wel de reden waarom ik het niet vaak trade. Aankomende week hoop ik echter long te gaan.
Entry: 27.26
Stop: 26.25
Target: 32.19 
2 weken geleden

Beantwoorden

ronald de zoete 2 weken geleden geplaatst
De olieprijs blijft maar stijgen. Maar wat doet de prijs van FYSIEKE olie? Lopen die hand in hand?
Wat gaat er gebeuren met de 25 -30 tankers die vanuit Ras Tanura richting oostkust van de VS varen?
Hoe gaan traders profiteren van de contango in de markt?
Waarom daalt het aandeel RD, terwijl de olieprijs juist stijgt?
En hoe ga jij geld verdienen in de 2e helft van 2020?

Lastige vragen. Daarom heb ik nog net voor het ingaan van kwartaal 3 een cursus "succesvol beleggen in olie" opgezet.

Schrijf je in en maak gebruik van van de kortingscode!

Oilexpert.nl
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
@ Dan, jouw idee was een goed idee. Blijkbaar ben je al een goede olietrader!!

Vandaag verwacht ik dat Ole wat rust neemt, maar we zijn nog lang niet bij "mijn" target.
In q4 zitten we verwacht ik rond de 40 en eind 2020 bij de 48. Als er geen 2e Coronagolf komt.

Was ik maar virus-expert....Wanneer we ons weer vrijer gaan bewegen is het logisch dat de kans op overdragen groter wordt. Hopelijk krijgen we snel testers, dat zou helpen. Vaccin nog mooier, maar testers cruciaal om onze economie weer op stoom te krijgen.

Het enige dat een 2e golf zal doen is de olieprijzen weer kortstondig richting de Usd 20/Bbl drukken, waarna de olieprijs, nog steiler zich zal herstellen.

Onderschat ook de gevolgen van deze olieprijs niet voor landen als Irak, Iran, Mexico, Venezuela. Zij hebben het al lang niet meer over hun schatkist. sociale onrusten liggen op de loer met al de onrust en politieke spanningen die dit kan gaan veroorzaken.


reactie op @ronalddezoete:
Dan Stienen Nah niet echt Ronald. Gisteren na de open hoopte ik op een pullback in London om long te gaan maar die is er nooit gekomen. Je kunt nog zo'n goede idieen hebben maar als je ze niet kunt verzilveren dan heb je er niet zoveel aan.
1 week geleden

Beantwoorden

Raoul Suurmeijer Is helemaal waar. Analyse is één ding, uitvoering een ander. Heb je mijn miskleunen al gezien waarbij de analyse correct was en er toch een verlies trade werd gemaakt: https://mijn.beleggen.com/conversations/de-luie-stoel-analist-versus-de-trader-een-wereld-van-verschil
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
De olieprijs blijft kabbelen de laatste dagen. En er gebeurt veel in de markt. 
Zometeen om 12.00 uur een leuke seminar over olie en olie aandelen/opties met Jan Ronert.

Wil je net als ik geld verdienen aan de rit omhoog van olie en aardgas? Vergeet je dan niet voor mijn training "succesvol beleggen in olie" in te schrijven en gebruik de kortingscode. Volgende week vrijdag gaat de 1e sessie van start!
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Het was weer zeer waardevol @ronalddezoete en @robertschutte

De opname staat op https://mijn.beleggen.com/conversations/opnames-woensdag-20-mei-live-extra-trading-update-oliemarkt
ronald de zoete 1 week geleden geplaatst
Vandaag weer een rollercoaster met het aandeel RD van min 3% tot nu weer bijna op de koers van gisteren. Ondanks de lagere olieprijzen vandaag, correctie zat er wel aan te komen met bijna Usd 35/vat, want dan gaan schalieolie-producenten weer opstarten. 

RD blijft dus goed liggen, ondanks alle tegenwind. De lNG markt ziet er ook goed uit en een warme zomer in combinatie met lage olieprijs gaat de basis leggen voor veel hogere LNG prijzen. Heel goed voor het aandeel RD.

Wil je dit allemaal begrijpen en hieraan verdienen?

Dan kun je komende week vrijdag in de eerste sessie van mijn training kennismaken met de machtigste oliespelers in de oliewereld. Wie de werkelijke macht heeft en wat ze eraan doen om deze macht te houden. En gaat de olievraag in 2040 omlaag, of juist omhoog? Zijn olieaandelen nu duur of goedkoop? Leg een goede basis, anders blijft het gokken. We willen juist succesvol beleggen, toch? Schrijf je in met kortingscode.

Beleg succesvol in olie!

Oilexpert.nl
ronald de zoete 6 dagen geleden geplaatst
Beleggen is lastig en mooie rendementen wil iedereen, maar hoe doe je dat?
Zelf haalde ik in 2019 129% rendement en in 2020, tot vandaag, sta ik op 198% rendement. 
Met hulp kom jij ook een eind, en zorg dat je klaar staat voor de rit naar boven.

A.s. vrijdag de cursus "succesvol beleggen in olie". In deel 1 leg ik je uit waar je op moet letten in de oliemarkt. En vervolgens bouw ik langzaam op naar het denken als trader/handelaar en tenslotte hoe jij zelf kunt checken of het beursnieuws en de grafieken redenen zijn om te kopen of te verkopen.

Kan de olieprijs hoger? En wanneer dan? Gaat RD (Shell) nog lager, of is er juist reden voor optimisme. Of moet ik toch Exxon Mobil kiezen?
Olieaandelen zijn nu historisch laag, doe je voordeel hiermee. Het Coronavirus waait niet zomaar over, maar de economie gaat binnenkort weer draaien. En net alleen in Nederland gelukkig.

Ga naar www. oilexpert.nl en schrijf je in met de kortingscode voor Euro 95 incl. BTW voor 4 sessies van anderhalf uur. Elke week 1. En het wordt opgenomen indien je er soms niet bij kunt zijn.

Helaas gaan soms de kosten voor de baten uit, maar met kennis neem je beter beslissingen. Niemand werd in 1 dag een ervaren belegger. Doe kennis op in kleine stapjes, probeer het uit. Leer en word beter. Mij is het gelukt, jou gaat het ook lukken. 

Verdiep je in de wereld van olie, het is waanzinnig interessant.

Oilexpert.nl
Frank Hagemans 6 dagen geleden geplaatst
Ik ben al deelnemer.

Voor de webmaster:

Kunnen de berichten in een andere volgorde?
Laatste berichten boven aan?
reactie op @fthmhagemans:
Harm van Wijk Dat is een goed idee! :-D
6 dagen geleden

Beantwoorden

Rob Tonk 6 dagen geleden geplaatst
Hi Ronald
Ik ben ingeschreven  en lid
Wat een geweldige rendementen. Is dat met aandelen of ook opties / futures
Heb je ook een model portefeuille voor degene die lid is?
Ik wil graag leren hoe die rendementen te halen
ronald de zoete 5 dagen geleden geplaatst
Dag Rob,

Opties en hefboomproducten Rob. Ik heb geen model portefeuille. Voor dagelijkse tips en achtergrondinfo kun je het beste naar www.oilexpert.nl gaan.

Op deze site geef ik ook tips via de tiplijn. En losse berichten.

Wil je echt geld verdienen als ik aan olie? Schrijf je dan snel in voor de training "succesvol beleggen in olie" die a.s. vrijdag om 12.00 uur begint. Gebruik de kortingscode en dan kun je 4 wekelijkse sessie meemaken voor Euro 95 incl BTW. 

Zie ook de inhoud van de training op www.oilexpert.nl

Met de kortingscode: 1jaar-oilexpert.nl. 

De training wordt verzorgd via Zoom; na inschrijving ontvang je enkele dagen voor aanvang van ons de Zoom link en wachtwoord.

De Zoom sessies worden live gehouden op de volgende data:

Vrijdag 29 mei, van 12:00 tot 13:30 uur.
Vrijdag 5 juni, van 12:00 tot 13:30 uur.
Vrijdag 12 juni, van 12:00 tot 13:30 uur.
Vrijdag 19 juni, van 12:00 tot 13:30 uur.
De Zoom sessies worden opgenomen en blijven tot 1 augustus beschikbaar via oilexpert.nl.

Succes met beleggen!

Oilexpert.nl
ronald de zoete 2 dagen geleden geplaatst
De olieprijs wil maar niet door de 35Usd/Bbl heen stijgen. Logisch eigenlijk want de wereldeconomie is nog niet bepaald op volle gang. Iedereen wil zo graag, dat zie je ook aan de AEX. Maar de 2e kwartaalcijfers gaan niet meevallen. Hoeveel banen gaan denk je verloren bij de KLM. 5,10,20 of 30%? Laat ik verklappen dat je meer naar rechts dan naar links moet. En dat is maar 1 bedrijf. We denken dat het allemaal letterlijk overwaait, maar dat kan echt anders worden. 
Vandaag geeft ik de eerste sessie over succesvol beleggen in olie. Daarin geef ik ook wat dieper inzicht over de toekomstige vraag en aanbod. Olie gaat nu door een dal, maar die komt er zeker uit.

Wij in het westen denken dat we straks geen olie meer nodig hebben, in de niet OECD landen is een heel ander beeld. En laat daar nu net wat mee mensen leven. Kortom olie blijft tot minimaal 2050 een interessante beleggingsmogelijkheid. De oliebedrijven gaan zich transformeren naar energieleverancier. Groen, schoon, duurzaam, maar ondertussen hebben we alle olie hard nodig.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 May 2020 om 17:38
Aantal lezers 164
Aantal reacties 43
\