Completely of topic

Laatste reactie 31/05/2020 08:36 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Jan Schotsman 1 maand geleden geplaatst
Is Orwell herboren, of herhaalt de geschiedenis zich?
Ik weet het weer eens effe niet, maar bekijkt u eens de volgende film/interview.
Bekijk hem volledig of helemaal niet!
Deze film duurt twee uur!!
De link: https://londonreal.tv/the-truth-behind-the-coronavirus-pandemic-covid-19-lockdown-the-economic-crash-david-icke/
.
Ik ben benieuwd naar uw idee / reactie.
.
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Hallo @janschotsman

Wat vind je van deze analyse?

https://stichtingvaccinvrij.nl/bill-gates-wil-een-digitaal-certificaat-om-te-identificeren-wie-het-covid-19-vaccin-heeft-gehad

Gevaarlijke spelletjes van Bil Gates cs
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
of lees dit voor je belegt in Glaxo of Merck:

DE WERELDWIJDE VACCINAGENDA VAN BILL GATES – EEN WIN-WIN SITUATIE VOOR FARMA EN VERPLICHTE VACCINATIE
 


Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische liefdadigheid die vele van zijn aan vaccins-gerelateerde bedrijven voeden – inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijde onderneming voor vaccin-identiteitsbewijzen onder haar hoede te hebben. Vaccins verschaffen bovendien de rationale voor dictatoriale controle over het wereldwijde gezondheidsbeleid. De obsessie van Gates met vaccins lijkt te worden aangewakkerd door een overtuiging om de wereld te redden met technologie.

 

Met de belofte van zijn aandeel van $450 miljoen van in totaal $1,2 miljard om polio uit te roeien, nam Gates de controle over van India’s National Technical Advisory Group on Immunization. Deze organisatie verplichtte tot 50 doses poliovaccins door middel van elkaar overlappende vaccinatieprogramma’s voor kinderen tot de leeftijd van vijf jaar. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende Non Polio Acute Flacid Paralysis epidemie (NPAFP) die 490.000 meer kinderen verlamde dan verwacht was tussen 2000 en 2017. In 2017 heeft de Indiase regering het vaccinatieprogramma van Gates teruggedraaid en Gates – inclusief zijn vaccinatiebeleid – gevraagd om India te verlaten. De NPAFP-aantallen daalden snel.

 

 


In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met tegenzin toe dat de wereldwijde explosie van polio voornamelijk werd veroorzaakt door een stam die in het vaccin zit. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filippijnen houden allemaal verband met vaccins. Tegen 2018 werd 70% van de gevallen van polio wereldwijd veroorzaakt door stam die in het vaccin zit.

 

In 2014 financierde de Gates Foundation testen met experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door Glaxo Smith Kline (GSK) en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1200 meisjes hadden ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziekten en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven meisjes stierven. Onderzoeken van de Indiase overheid hebben aangetoond dat de door Gates gefinancierde onderzoekers ernstige ethische overtredingen hebben begaan, waaronder kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten tijdens de rechtszaak, hun ouders intimideren, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg aan de gedupeerde meisjes weigeren. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

Lees verder op https://stichtingvaccinvrij.nl/de-wereldwijde-vaccinagenda-van-bill-gates-een-win-win-situatie-voor-farma-en-verplichte-vaccinatie/
Raoul Suurmeijer 1 maand geleden geplaatst
Als ik lees 'stichting vaccinvrij' weet ik genoeg..... Complottheorie op complottheorie....
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
ik lees geen theorie...alleen feiten @raoulsuurmeijer​?
Raoul Suurmeijer 1 maand geleden geplaatst
@harmvanwijk​ Helaas, een stichting die zich zo noemt moet zich wel beroepen op zelf bedachte theorieen en bedachte of suggestieve 'feiten'. Hun lijstje met zogenaamde 'mythes' is tenenkrommend, en feitelijk onjuist. Maar goed, ik zal hier niet de hele vaccinatie discussie overnieuw voeren ;-)
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
Ben het 100% met Raoel eens
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Dus de informatie op https://stichtingvaccinvrij.nl/de-wereldwijde-vaccinagenda-van-bill-gates-een-win-win-situatie-voor-farma-en-verplichte-vaccinatie/ klopt allemaal niet?
H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
@harmvanwijk​, denk als je gaat googelen je alleen maar op gekke websites terecht kom, en ik durf bijna te wedden dat je niets hierover kan lezen op een site van een regering.
En voor de rest kan ik alleen maar denken, wat voor voordeel zou Bill eraan hebben, hij krijgt zijn geld geen eens op, geeft veel weg.
En dat is het laatste wat ik erover typ
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
@hbakstenen

Bill Gates is een man die zijn geld niet weg geeft...hij investeert het heel bewust in Pharma...hoe kan het dat je zoveel 'donaties' doet en toch elk jaar rijker wordt...

De enorme inkomens ongelijkheid kan leiden tot grote sociale problemen...


Anton Hassing 1 maand geleden geplaatst
Ik heb het helemaal bekeken en vond het zeer boeiend en interessant. Vind het hier en daar wel vergezocht, maar is zeker stof tot nadenken.
reactie op @antonhassing2:
Anton Hassing ik bedoel het interview met David Icke op londonreal, wat Jan Schotsman heeft gepost.
1 maand geleden

Beantwoorden

H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
Dan ook dit maar lezen, https://www.hln.be/nieuws/buitenland/bill-gates-doelwit-van-spervuur-aan-coronahoaxes-deze-verhalen-zijn-allemaal-fake-news~ac0d02da/
🔥 Harm van Wijk 1 maand geleden geplaatst
Ik vertrouw altijd de massamedia...die hebben echt het beste met ons voor ;-)

H Bakstenen 1 maand geleden geplaatst
https://over.nos.nl/nieuws/54/reactie-nos-op-berichtgeving-geenstijl
Soms lijkt iets anders dat het is
🔥 Harm van Wijk 4 weken geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Voor wie het wil, stuur ik hier bijgevoegd een 'vrijkaartje' om te ontsnappen uit een maatschappelijke doctrine. Wil je dit niet, voel je vrij dit bericht als 'niet verzonden' te beschouwen. Ik kreeg dit van iemand en geef het nu door.

We hebben allemaal geleerd dat vaccines helpen immuniteit op te bouwen. De realiteit is echter dat dit strikt genomen volgens de wetenschappelijke 'gold standard' onbewezen en omstreden is.

Helaas kunnen vaccinaties risicovol zijn, o.a. vanwege de hulpstoffen die ons immuunsysteem moeten shockeren om antilichamen aan te maken.

Voor degenen die geen proefkonijn (meer) willen zijn, download de bijlage en print deze uit voor elke functionaris of medicus die in de (nabije) toekomst druk op je uitoefent om je voor iets (b.v. corona) te vaccineren, wat een gezond en verzorgd lichaam doorgaans prima zelf kan weerstaan.

Dit helpt ons vrij te blijven van iets waar het systeem ons aan wil onderwerpen maar nooit toe kan verplichten! De keuze blijft dus aan jou.

Voel je vrij om dit (al dan niet) door te sturen naar anderen.
🔥 Harm van Wijk 3 weken geleden geplaatst


zie ook https://stichtingvaccinvrij.nl/henry-kissinger-bill-gates-roepen-op-tot-massavaccinatie-en-wereldbestuur/?utm_source=Nieuwsbrief&utm_campaign=09cacc181a-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_b82845e552-09cacc181a-175973877
🔥 Jan Schotsman 3 weken geleden geplaatst
filmpje begint kort met reclame, daarna even zwart beeld en dan ….
🔥 Jan Schotsman 3 weken geleden geplaatst
https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vs-rechtszaak-gewonnen-tegen-overheid-en-vaccinatie-industrie/?fbclid=IwAR0EiRTvFdmn_SA4MRtvcjgrbzmSrxoSTis6HIq8aorKP2LyDQrfFU47QIg

🔥 Harm van Wijk 3 weken geleden geplaatst
Patrick Gallik 3 weken geleden geplaatst
Fun fact 1
Event 201 funded by the Bill and Melinda Gates foundation was a practice event that transpired in November 2019 in which top officials from around the world were presented with a "hypothetical situation" in which a corona pandemic swept the world.

The goal of the exercise was to brainstorm a reaction to such a scenario.

🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Alles en iedereen wordt -stevig gecontroleerd/gecensureerd!! Ik las net in een nieuwsbrief van de website -Succesboeken-  dat er van hun vorige nieuwsbrief (per e-mail) duizenden retour waren gestuurd door de provider KPN, omdat er -IN de mail-  een link stond naar een documentaire over vaccinaties gemaakt door Ty Bollinger. Omdat hij met diverse andere wetenschappers tegen vaccinatie is, is hij op een zwarte lijst geplaatst.  De inhoud van een mail die je verzend wordt  dus gelezen/gescand, en wanneer het de 'heren' niet bevalt wordt je mail niet verzonden!  't wordt met de dag gekker, ze komen niet met tegenargumenten, je mail wordt gewoon geblokkeerd.
Raoul Suurmeijer 2 weken geleden geplaatst
Als we toch met allerlei (fact-free) meningen mogen strooien, dan zeg ik goed dat al die complot rommel wordt tegengehouden en verwijderd, eindelijk nemen Facebook, Youtube etc hun verantwoordelijkheid. De complotverspreiders en hun theorieën vormen een ondermijning van een stabiele samenleving met vertrouwen in de instanties.

Tja, als alle meningen hier mogen, dan deze ook. Ik vermijd overigens bewust een inhoudelijke reactie want in 'meningen-land' is elke mening even veel waard.
reactie op @raoulsuurmeijer4:
Harm van Wijk zie de video hieronder:
03:39
geld en ik schrik er ook enorm van dat
03:45
ik zoveel censuur om mij heen zien
03:48
zie op zoveel verschillende social media
03:52
platformen op youtube op facebook of
03:55
google op linkedin op instagram
03:57
wordt massaal de afgelopen weken
04:00
kritische berichten kritische video's
04:02
kritische stukken van anders denkende
04:05
mensen worden van verwijderd
04:07
en
04:09
daar zitten ook video's tussen van
04:11
artsen van wetenschappers die een andere
04:13
visie hebben over hoe je dit virus moet
04:14
aanpakken die een andere visie hebben
04:16
hoe we de nu voor staan die kijken naar
04:19
zweden hoe zou je doen en
04:20
en die video's worden soms gewoon
04:21
verwijderd omdat het niet in lijn is met
04:23
de richtlijn zoals de wao en de term vm
04:26
die hanteren en dan maak ik mij echt
04:28
grote zorgen om want weet je tuurlijk
04:30
zit een hoop troep
04:31
tussen deze video's ik ga niet ontkennen
04:33
dat ik gouwenaar niet erg een beetje ik
04:35
ik hoorde verhaal het nederland voor de
04:36
ic is dit dit is geen
04:38
huis-tuin-en-keuken grieken daar heb ik
04:39
het hier niet over maar ik vind wel dat
04:42
je gewoon kritische geluiden moet kunnen
04:43
laten horen
04:44
het is een basis essentie om jezelf te
04:46
kunnen vormen
2 weken geleden

Beantwoorden

Wim van Steijn 2 weken geleden geplaatst
Dan gooi ik er ook nog één in. Slechts 8 minuutjes.

reactie op @wimvansteijn:
Harm van Wijk Als je mij dan niet gelooft, luister dan naar deze arts...
2 weken geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
https://zelfzorgcovid19.nl/
Uit diverse studies komt naar voren dat de vatbaarheid, het verloop en de uitkomst van virusinfecties een samenhang lijkt te vertonen met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiele nutrienten.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
https://www.transitieweb.nl/gezondheid/plandemic-part-1-schokkende-getuigenis-van-dr-judy-mikovits/

Vandaag van YouTube verwijderd en sindsdien op veel websites weer terug-geupload. Het ziet er naar uit dat het online publiek niet toestaat dat deze schokkende getuigenis van dr. Judy Mikovits van het web geveegd wordt door degenen die de inhoud daarvan vrezen.
🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Ik ga er altijd vanuit dat een overheid in eerste instantie probeert te doen wat goed is voor het grootste gedeelte van de bevolking. 
Ik denk echter dat zoals nu met het COVID19 Virus de kennis ontbreekt bij de overheid (Rutte zegt ook: ik ben geen viroloog) en de paniek heeft toegeslagen. 
In zo’n geval koppelt de overheid terug op instanties als het RIVM, de WHO etc. 
 
Ik ben geen complotdenker, maar wil altijd wel graag helder hebben hoe een en ander in elkaar zit. 
 
In het algemeen hou ik me ook vrij rustig en op de achtergrond, maar de laatste tijd bekruipt me toch steeds meer en meer een akelig gevoel omtrent een en ander. 
 
Dit wordt vooral aangewakkerd doordat mensen die de connecties tussen de Gates foundation, de WHO, de farmacie etc. etc.proberen te ontrafelen worden tegenwerkt. 
Mensen die een video maken omtrent wat zij denken/zien, dat werk wordt vernietigd. 
Anders denkenden worden of belachelijk gemaakt of weggezet als laag opgeleid en/of FvD  of PVV aanhangers, zoals gebeurde in Nieuwsuur afgelopen Zaterdag avond. 
 
Datzelfde zag je in de middeleeuwen gebeuren met mensen die vertelden dat de wereld rond was, of dat de Aarde om de Zon draaide, je moest uitkijken of je stond gelijk als complotdenker op de brandstapel. 
 
Wanneer er eerlijk-spel gespeeld wordt, dan  kun je zulke video’s etc. gewoon laten staan, ze worden dan door de realiteit en de geschiedenis vanzelf belachelijk gemaakt wanneer het niet juist is wat er wordt vermeld. 
 
Je hoort als eerlijke overheid etc. gewoon met tegenargumenten te komen waarom bijvoorbeeld zo’n video niet juist is. Bij juiste en eerlijke argumenten wordt de maker van een onjuiste video vanzelf monddood gemaakt. Het weghalen van zulke video’s versterkt gewoon het idee dat wat erin staat juist is en dat de mensen dat wat er in staat niet mogen weten. 
 
In de middeleeuwen zouden dan bijvoorbeeld video’s die lieten zien dat de aarde om de zon heen draait worden verwijderd. 
 
We zijn de afgelopen eeuwen enkel voor uitgekomen door ons bij alles van wat wordt verteld je af te vragen of dit juist is, of diegene die het verteld wel eerlijk is of wellicht zelf verkeerd geïnformeerd is. 
 
Het gegeven dat zelfs een instantie als een KPN mails scant op woorden of woord -combinaties, die een overheid (of wie er dan ook achter zit) niet -van pas komt-   versterkt bij mij alleen maar het vermoeden dat er iets op de achtergrond speelt wat niet deugt! 
 
Wanneer een huisarts samen met een apotheker een combinatie van middelen samenstelt wat bij de eerste verschijnselen van Corona uiterst effectief werkt, en dat mag niet gegeven worden, dan denkt deze  -laag opgeleide-  daar  -het zijne van- … 
 
Wanneer de maker van de toegepaste testmethode zelf zegt dat die methode daarvoor niet geschikt is, dan denkt deze laag opgeleide daar -het zijne van- … 
 
Wanneer een arts in de VS vermeld dat de IC patiënt door Corona is overleden, dan wordt de ziekenhuis vergoeding verhoogd naar 300%. Deze -laag opgeleide-  denkt daar het zijne van. 
 
Alles lijkt er op gericht te zijn zoveel als mogelijk mensen te vaccineren. 
De mensen zo bang te maken, dat ze erom smeken, de bescherming via vaccins.
Doet me denken aan de Saddam Hoessein affaire, die was ook niet erg fris, de affaire dus.
Samen met 9/11, de mensen schreeuwden om bescherming, en staan dan veel vrijheden af.
!!
 
En wanneer je dan de ramp in Amerika ziet met autistische kinderen door vaccinatie en de ramp die daar nog aan komt door de gedane vaccinaties, dan denkt deze -laag opgeleide- daar het zijne van. 
 
Wanneer ik zelf , nu 25 jaar later, nog steeds last heb van  -iets-, na een vaccinatie, waarvan ik daarvoor nooit last heb gehad; dan denkt deze -laag opgeleide-  daar het zijne van. 
 
Hoe meer materiaal vanaf Internet wordt verwijdert, hoe meer mensen de mond gesnoerd worden, des te sterker mijn idee dat we worden -bespeeld- (of gewoonweg bedondert). 
 
Wereldwijd komen steeds meer doctoren in opstand, ze laten van zich horen. Zal wel aan hun lage-opleiding liggen … 
 
Speel open en eerlijk spel, dan gaat het vanzelf goed! 
 
Dat is mijn persoonlijke ervaring, wanneer er in het verleden door mijn doen iets niet goed ging, dan kwam ik daar onmiddellijk voor uit, en dan werd het snel en eerlijk opgelost, dat is de manier! 
 
Dingen weg laten halen, mensen de mond snoeren etc. etc., dat past in een dictatuur waarbij de dictator zelf wel weet dat ie fout zit. 

@raoulsuurmeijer
 
Succes. 
Raoul Suurmeijer 2 weken geleden geplaatst
Einde van reactie doet me denken aan Godwin's law, oftewel, hoe lang duurt het voordat een vergelijking met Hitler of de Nazis wordt gemaakt. De termen zijn niet letterlijk gevallen, maar ik keur em goed ;-) (https://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law) 

En die Judy Mikovits is niet iemand waar je mee geassocieerd wilt worden. Gelukkig mocht ze haar vak van arts niet meer uitoefenen en is ze maar bartender geworden. Mooi dat YouTube haar videos verwijdert.

Slechts een mening in meningen-land.

Ik kijk uit naar het vervolg ;-) Heeft niets met beleggen te maken helaas, maarja.....
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Helemaal eens @janschotsman

Bij mij bekruipt ook steeds meer het gevoel dat er iets speelt...iets met geld en macht en dat wordt niet beter door de steeds groeiende censuur...

Het verwijderen van andere meningen of verbranden van boeken heeft ons nog nooit ergens gebracht waar we beter van werden...

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Daar hou ik me maar aan vast...de waarheid zal zegen vieren...daar kan censuur niets aan veranderen.
🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Hebben we eerst een Nobelprijs winnaar die vermeld dat de gebruikte test voor Corona daarvoor niet ontworpen en ook niet bruikbaar is, lezen we ook nog het volgende in het dagblad Trouw:

https://www.trouw.nl/binnenland/nederlands-bedrijf-verkocht-anderhalf-miljoen-onbetrouwbare-coronatests~b218dc66/?fbclid=IwAR0alrhipaTVipT6pLzbRFONuD6jDeL4gjfmgsi2UvvJQBZ5aJCMe2Wxv8c&utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=facebook

Wanneer er niet eens een betrouwbare test op de markt is … en dan toch de mensen doodsangst aanpraten … dan gaan de mensen wel dood … van angst!
Nostradamus vertelde 5 eeuwen terug al: 'angst werkt verstikkend' niet figuurlijk, maar letterlijk!

Ik ga er een paar dagen van tussen, maar zal daarna eens proberen een visueel plaatje te maken van de griepgolf van 2017/2018 op een wijze zoals het plaatje hieronder van de huidige Covid19.

't is allemaal te triest voor woorden, ik zag vanavond zelfs op facebook berichten die 'verminkt' worden weergegeven met extra lettertekens, zodat men nog kan communiceren zonder verwijderd te worden … 
En deze sukkel maar denken dat zoiets alleen in Rusland en China etc. gebeurde.... een en ander glijdt snel af naar ongekende diepten ….

't stinkt steeds erger ..

Ik had vroeger een werknemer in dienst die fraude 'rook' op een 'kilometer' afstand, dat heeft me schade bespaard, eens zien of ik die komende week kan bereiken, en hem vragen wat hij  'ruikt' ;) 

Plaatje hieronder is alweer een paar dagen oud, maar geeft het  'enorme' percentage aan overleden Corona-patiënten aan per land, voor zover de test het dit keer goed gokte, en niet beïnvloed zou zijn door de extra vergoeding die wordt gegeven per Corona patiënt tov. een niet Corona patiënt melding.
Sowieso al krankzinnig dat je als ziekenhuis een 300% vergoeding krijgt wanneer je de patiënt als Coronadode aanmeldt … ????…!!!! ….???
.
..
Getallen kunnen groot zijn, maar de enige juiste weergave is het percentage!
Kijk daar dan ook naar, en besef dan dat een % al een honderdste is.

Deze 'grafiek' zal ik de komende weken even proberen te maken omtrent de griepgolf van 2017/2018.
🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Zakt zonet nog m'n broek af (ben blij dat ik op m'n stoel zat ;) )van een bericht wat ik voorbij zie komen met documenten die aantonen dat Mev. Marion Koopman op de loonlijst staat van de Bill en Melinda foundation. En deze mevrouw zal ons dan objectief raad geven (RIVM) ??
En onze regering raadpleegt deze bronnen omtrent wat te doen?
Ik val onze regering niet aan/af, het zijn mensen  (tenminste diegenen die ik ken) die hard werken en hun uiterste best doen (behoudens diegenen die we inmiddels wel kennen en onmiddellijk verwijdert moeten worden) maar ik denk toch echt dat ze even snel andere bronnen moeten gaan raadplegen, om het voorzichtig uit te drukken.
We worden bang gemaakt en richting totale vaccinatie gedreven, maar na mijn laatste vaccinatie die ik heb gehad, denk ik dat ik nog liever doodga dan weer een vaccinatie te aanvaarden.
Ik heb 25 jaar na dato nog steeds de  'bijwerkingen'.
Maar u mag zich als (bang gemaakte slaaf) natuurlijk altijd vrijwillig aanmelden.
.
🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
En om even te reageren op voorbijkomende opmerkingen, dit heeft inderdaad niet een direct contact met beleggen of investeren.
Daarom is de titel ook: 

-completely of topic-

Maar wie het geheel niet wil zien, is ergens blind.
.
Verder .. ik wil niemand voor het hoofd stoten, maar wanneer je blind bent voor meningen of opmerkingen van anders denkenden, dan zit je volgens mij vast in een vorm van tunnel visie.
Toen ik mijn bedrijfje nog had, kon elke werknemer ongecensureerd zijn mening uiten, en daar heb ik, hebben we met z'n allen, veel van geleerd!
Open discussie (zonder consequenties) levert zeer bruikbaar materiaal op, dat heb ik geleerd de afgelopen decennia.
Wat er nu plaats vindt is dictatuur!
.
Ik heb meelij met diegene die de denkwijze van andersdenkenden niet eens willen overwegen...zij zitten vast in een 'tunnel'.
.
Laat een ieder zeggen wat hij denkt, en wanneer diegene 'fout' zit, kom dan met tegen argumenten, en wanneer juist, zal die andersdenkende ook overstag gaan.
.
Dat is mijn bewezen praktijk ervaring.
.
Een vorm van onvermogen, onkunde en dictatuur zie je verschijnen wanneer 'andersdenkenden' de mond wordt gesnoerd, de rede is dan afwezig, de macht regeert dan, je weet dan dat je als 'andersdenkende' goed zit, maar het grote publiek wordt dan iets anders voorgeschoteld .. en die volgen als makke schapen … want anders moeten ze zich inspannen …. een makke van het Nederlandse volk.... maar dat is weer een ander verhaal.
🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Toch nog één plaatje voor het slapen gaan.
De -overheid- of diegene die daarachter zitten, proberen ons via angst in het 'gereel' te houden.
Mensen die bang zijn vragen immers om bescherming en zijn bereidwillig om veel vrijheden op te geven.
Zo zullen bange mensen zonder meer toestaan in het implementeren van een chip en het zich laten volgen via 5G
Maar, is het u niet opgevallen dat we ineens niets meer horen over terroristen?
En het gevaar en de dreiging die daarvan uitgaat?
Is dat ineens -of topic- ??
Alle terroristen met een broodnodige vakantie??
Vreemd hè?
.
Ik plaats nog één plaatje, en duik dan onder de wol.
Bedenk echter wel eens wat u wilt voor uw nageslacht, uw kinderen.
Wilt u die overgeven aan slavernij of … ??
.
Slaap daar maar eens even over, want daar gaat het om !!
Wordt wakker!!
.
Wanneer elk mens te volgens is via 5G met een chip in z'n donder ...hoe vrij ben je dan ??
.
Raoul Suurmeijer 2 weken geleden geplaatst
Dat een off-topic zo'n interessant topic zou kunnen zijn, had ik vantevoren niet verwacht, dat is winst :-D Ook winst is dat we de bekende verwijten kunnen afvinken: vergelijkingen met dictators, goedpraten boekverbranding, wegzetten als slaven van het systeem met een 5g chip in hun hoofd (heel actuele toevoeging). Alle klassiekers van Godwin's law komen voorbij. 

Ook opvallend, meestal zie je dat complotdenkers met hun retorische trucs anderen in de gordijnen jagen, hier lijkt het omgekeerd. Ook wel eens grappig.

Net als je oud-collega die fraude op een kilometer afstand kon ruiken, kan ik dat met een complottheorie. Die leg ik ongezien weg als volledige onzin zonder me er verder uitgebreid in te verdiepen, heeft me heel veel tijd en energie bespaard.

Maar de grootste winst is de verwijzing naar een krant met door abonnees betaalde journalisten ipv een site van Russiche trollen die angst en verdeeldheid zaaien. En ook al is het niet de krant die ik dagelijks lees, we delen wel een gezamenlijk vertrouwen in deze instantie: de basis van een stabiele samenleving waar ik het eerder over had.

Hopelijk laat een vervolg in deze thread niet op zich wachten tot het (bedwelmend) nachtelijk uur. Ik zie er naar uit ;-D
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Angst regeert (Tom Lassing)

Hoe lang laten we ons nog door angst regeren? Heel hard gesteld, mensen gaan dood. We zijn aan de lock down begonnen omdat... We totaal niet voorbereid waren op een dergelijke uitbraak. We gingen de lock down in om de ziekenhuizen te ontzien. Die konden de toestroom van patiënten niet aan. 
Ondertussen is het aantal patiënten lager dan normaal, maar we blijven extreem vies blijven van elkaar. We hebben die lock down echter ingezet om een piek te voorkomen, niet om "niet ziek worden" te garanderen. 
Dat laatste is nu echter wel het doel geworden. We mogen niet langer ziek worden. Een onmogelijke opgave die zo duur is dat we er failliet van kunnen gaan. 
Ja, mensen zullen dood gaan. 
Spoiler alert... dat doen we allemaal een keer. De gemiddelde leeftijd van mensen die overlijden aan Corona is 82. 
De gemiddelde leeftijd van mensen die overlijden aan kanker is... ? Zeg het maar. Waarom maken we een probleem van Corona waarvan heel oude mensen overlijden, maar niet van kanker, griep, vetzucht, suikerziekte? Als ieder leven zo belangrijk is, waarom dan NU wel, maar vóór Corona niet? 
Ik zeg niet dat we niets moeten doen om Corona tegen te gaan, ik zeg dat we normaal moeten doen en niet moeten doen alsof iedereen dood gaat van Corona. We moeten dus voorzichtig zijn naar die ouderen, maar liefst wel in een leefbare maatschappij. 
Ze weten nog altijd niet of je een zekere immuniteit teben Covid-19 opbouwt. Misschien wel, misschien niet. 
In mijn dorp zat er een 82 jarige vrouw buiten het verzorgingshuis waar haar man was opgenomen. Ze mocht hem niet niet bezoeken of zien. Uit protest zat ze bij de voordeur. 
Het verzorgingshuis beriep zich op landelijke richtlijnen en deed niets. Dat is dus de systeemreactie. Je geeft het systeem de schuld en je geweten is gesust. 
Die mevrouw hield vol en toen de pers er lucht van kreeg en die mevrouw het systeem en het verzorgingshuis pijn begon te doen, toen bleek het WEL mogelijk te zijn om bezoekerscabines te creëren. 
Achteraf gezien was dat al vanaf dag één mogelijk geweest als de directie van het verzorgingshuis maar mens was gebleven. Ze gingen in systeem modus en dat is dodelijk voor de menselijkheid. 
Ons dorp is nu verscheurd tussen mensen die systeemdenken en mensen die menselijk gebleven zijn. Hooglopende ruzies op facebook waarbij men aangaf dat men met traktoren mensen die voor menselijkheid protesteren in het kanaal wilde dumpen. Dát soort opmerkingen werden zonder schaamte gemaakt. Pure fascistische knokploegen wilde men al samenstellen. Normaal heel schappelijke mensen met diepe wortels in de gemeenschap, maar nu volkomen ontspoort uit angst.

Het is tijd dat we ons angstdenken weer loslaten en de democratie weer herstellen. 
Laten we weer mensen worden!
een mooie oproep van @tomlassing​ :-D
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Gaan we daadwerkelijk de anderhalve meter-samenleving als het ‘nieuwe normaal’ omarmen? Of zijn er gegronde redenen om deze maatregelen onmiddellijk te staken? Wanneer de pandemie geen echte pandemie blijkt te zijn, de cijfers gemanipuleerd worden en een werkbaar medicijn wordt gesaboteerd, is er geen noodzaak meer voor het aanhouden van de lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen.

Toen Europa begin maart met het coronavirus werd geconfronteerd, was het nog onduidelijk hoe besmettelijk en agressief het virus zou zijn. De berichten uit China en later uit Italië waren verontrustend en de ziekenhuizen in Brabant raakten in korte tijd overspoeld met doodzieke coronapatiënten. Het voorkomen van tekorten in IC-capaciteit was toen het belangrijkste argument voor een tijdelijke landelijke lockdown.

We zijn inmiddels bijna twee maanden verder en die tijdelijke lockdown begint meer op een langdurige staat van beleg te lijken. Ondanks dat het aantal besmettingen meevalt, ziekenhuizen de ernstige zieken op de IC prima aankunnen en uit cijfers blijkt dat het sterftecijfer vergelijkbaar is met een heftige griep, zijn er plannen om de lockdown nog lange tijd deels in stand te houden.


In deze statistiek van het RIVM verdwijnen cijfers over de griep volledig en lijken overgenomen door Covid-19 diagnoses.

De overheid en het RIVM pleiten voor het invoeren van de anderhalve meter-samenleving als “het nieuwe normaal.” Bijeenkomsten en events zijn tot 1 juli afgelast, grote events mogen voorlopig helemaal niet plaatsvinden. Het zou je business maar zijn. De horeca en (middelbare) scholen blijven vooralsnog gesloten en wanneer men de deuren mag openen, worden er absurde maatregelen geëist om ook daar de anderhalve meter in acht te nemen. In en om winkels zien we absurde taferelen, waarbij mensen geconditioneerd worden om ‘in hun vak’ te staan en het winkelpersoneel zelfs op straat mensen sommeert waar wel of niet te staan.

Bij een échte pandemie — waarbij mensen bij bosjes sterven of massaal ziek worden — is het redelijk om te vragen tijdelijk en vrijwillig mee te werken aan sociale isolatie om erger te voorkomen. Maar er is in de huidige situatie geen enkele reden meer om de lockdown en anderhalve meter maatregelen in stand te houden. Deze zogenaamde ‘intelligente lockdown’ is eerder een staat van beleg, zo zegt Karel van Wolferen in gesprek met Kees van der Pijl bij Café Weltschmerz. Historisch gezien een uitzonderlijke situatie, waarbij men met oneigenlijke argument
lees verder https://www.ellaster.nl/2020/05/10/12-redenen-om-de-anderhalve-meter-maatregel-en-lockdown-direct-te-staken/
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
De president van Tanzania bestelde corona testkits die hij liet testen met niet menselijk DNA, zoals een geit, een schaap en een pawpaw-vrucht, gaf menselijke namen en stuurde de kits op voor onderzoek. Ze kwamen terug als ‘positief’ voor corona. Een geit. Een schaap. Een fruitsoort. President Magufuli zei: “Er is iets aan de hand.”

🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
😊


.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
https://bondoverheidszaken.nl/Corona-openheid-en-aansprakelijkheid.html

Corona openheid en aansprakelijkheid
Stel Mark Rutte c.s. aansprakelijk met een verbintenis
inclusief dagvergoeding van maximaal €150,- per dag.
Eis openheid van zaken omtrent 'corona'.

Wil je ook geen slachtoffer zijn van de coronamaatregelen en de spoedwet waarin je van jouw privacy, lichamelijke onaantastbaarheid, huisrecht, vrijheidsrecht en inkomsten wordt beroofd met mogelijk schadelijke effecten op je lichaam en geest? Het zijn jouw fundamentele grondrechten en mensenrechten die je worden ontnomen!

De oplossing: Stel Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel persoonlijk aansprakelijk en biedt hen een verbintenis (contract) aan met een maximale dagvergoeding van € 150,- per dag, per overtreding met recht op een bijkomende vergoeding van aantoonbare financiële schade wegens onrechtmatige daad. Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.

Wil je ook dat Mark Rutte en de zijnen openheid van zaken omtrent ‘corona’ geven?

Wij eisen:

Toegang tot alle informatie waarop Mark Rutte en anderen hun coronamaatregelen zeggen te baseren.
Intrekking en afzien van onnodige en onwenselijke coronamaatregelen.
Schadevergoeding door Rutte c.s. persoonlijk en de organisaties waarvoor zij werken.
Doe je mee aan onze Corona-actie, dan help je:

• de rechtszaken financieren die we tegen Rutte c.s. gaan voeren;

• de onderste steen boven te krijgen;

• jezelf en anderen voor de grootste economische crisis ooit te behoeden;

• jezelf aan een sterkere juridische positie in de financiële kwesties die op jou afkomen;

• verplichte vaccinaties, verplichte digitale tracering (‘Corona-app’), verplichte digitale paspoorten, verplicht digitaal betalen en dergelijke te voorkomen;

• ínvoering van de spoedwet te stoppen;

• de anderhalvemeterregel ongedaan te maken;

• onze vrijheden terug te winnen.

Claim jouw rechten. Zonder jouw wilsverklaring (art 3.33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen jou gepleegd met recht op een schadevergoeding (art. 6.162 BW). De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt jou in staat om Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel hardhandig op de vingers te tikken en een dagvergoeding te eisen voor het ontnemen van jouw vrijheid en productiviteit. Dit moet je weten en doen om deel te nemen aan de Corona-actie en meer in het bijzonder de collectieve Corona-aansprakelijkstelling incl. dagvergoeding:

De Nationale Bond tegen Overheidszaken draagt de verantwoording om de verbintenissen van jou en alle andere deelnemers aan deze actie door een deurwaarder betekend te laten afleveren bij de aansprakelijken van de coronamaatregelen, te weten Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel.
De Bond neemt de taak op zich om namens alle deelnemers nota’s te sturen aan de aansprakelijke partijen. Worden deze nota’s niet betaald en/of de maatregelen niet opgeheven, dan gaat de Bond via de Wet massaschadeclaim deze aansprakelijke partijen dagvaarden. De advocaat en de gerechtelijke kosten komen voor rekening van de Bond.
Je doet de Bond voor deze Corona-actie een eenmalige bijdrage van € 29,- en staat een gage van 5% af wanneer de Bond de rechtszaak wint en jij een vergoedingssom ontvangt. Je hoeft geen lid van de Bond te zijn voor deelname aan deze actie.
Je meldt je aan met het aanmeldformulier via de knop onderaan deze pagina. Je voert je gegevens in en krijgt geautomatiseerd opgemaakte contracten die je digitaal kunt ondertekenen. De contracten, waarvan je een kopie ontvangt, gaan naar Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel.
Bewaar de ondertekende contracten goed als bewijslast. Deze heb je nodig om juridisch aanspraak te kunnen maken op een dagvergoeding van maximaal € 150,- zolang de coronamaatregelen in uitvoering blijven.
Onze doelstelling is in eerste instantie het stoppen en voorkomen van de spoedwet, de ‘lockdown’, de verplichte vaccinatie en de verplichte Corona-app. Stoppen en voorkomen we deze maatregelen niet, dan wordt een grote inbreuk op onze privacy, lichamelijke onaantastbaarheid, huisrecht en vrijheidsrecht gemaakt. Hiermee is onze vrijheid, gezondheid en welvaart in gevaar. We hebben voor de coronamaatregels geen toestemming gegeven en willen dit feit – de inbreuken op ons recht – juridisch ‘hard’ maken. 
Namens jou eist de Bond ook dat Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel ‘over de brug’ komen met de informatie waarop zij hun maatregelen en adviezen hebben gebaseerd. Leveren zij de informatie niet, dan eist de Bond dat ze alle coronamaatregelen stopzetten en worden ze persoonlijk aansprakelijk gesteld.
Met de financiële middelen die we uit de 5% gage verkrijgen, willen we de Nationale Bond tegen Overheidszaken laten uitgroeien tot een grootse volksbeweging die de rechten beschermt van mensen tegen onrechtmatige wanpraktijken van de overheid en organisaties die daarmee samenwerken.

Wil je meer informatie over onze Corona-actie? Klik dan hier.

https://bondoverheidszaken.nl/Corona-openheid-en-aansprakelijkheid.html
🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
https://stichtingvaccinvrij.nl/stanley-plotkin-de-rode-loper-wordt-uitgerold-voor-een-gewetenloze-wetenschapper/
//
//
https://www.facebook.com/1196519747030466/videos/264210328036852/UzpfSTEwMDAwMDE5MzM1MTE5OTozNTQ2Mzc3NDAyMDQ1MzM3/?q=lisette%20fijten&epa=SEARCH_BOX
//
https://www.facebook.com/notes/zieners/is-trump-de-redder-in-nood-of-afgezant-van-de-duivel/3473974482629910/
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst


Zie vooral ook het deel over de ervaring met andere landen waar ze succesvol werken met het geneesmiddel:
ijsland en landen zoals marokko en
27:38
algerije en turkije die het middel goed
27:41
gebruiken aan de zie je een enorm laag
27:43
sterftecijfer
27:45
27:48
ook thailand
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Vandaag in de Belgische krant De Standaard ( kwaliteitskrant) 

85-jarige heeft meer dan 90 procent kans om covid-19 te overleven

Eén procent van wie covid-19 oploopt, overlijdt aan de ziekte. De overlijdenskans stijgt sterk met leeftijd én geslacht. Mannen onder de 75 lopen dubbel zoveel gevaar om te overlijden als vrouwen van dezelfde leeftijd.

Vandaag om 08:03 

Binnenland

ADVERTENTIE

In ons land zijn volgens de officiële cijfers al bijna 9.000 mensen aan covid-19 overleden. Maar doordat we niet weten hoeveel mensen er werkelijk besmet zijn, was het onduidelijk hoe groot de kans is om er aan te overlijden.

Pierre Van Damme en Heidi Theeten (UAntwerpen) onderzochten bloedstalen opgehaald bij de analyselabo's op antistoffen (DS 8 mei). Daaruit bleek dat in de week van 20 april al 6 procent of ruwweg 680.000 Belgen besmet geraakten.

Christel Faes en Geert Molenberghs (UHasselt) gingen met die cijfers aan de slag om een inschatting te maken van de overlevingskansen van covid-19, zo bericht De Morgen. Op basis van voorspellingsmodellen maakten ze een inschatting hoeveel mensen er vandaag al besmet zijn, en ook hoeveel er al overleden zijn.

Uit de schattingen blijkt dat ruim 99 procent van wie met covid-19 besmet raakt, de ziekte overleeft. De zogenaamde Infection Fatality Rate (IFR) voor ons land wordt op 0,97 procent geschat.

Leeftijd en geslacht

De kans om te sterven stijgt sterk volgens leeftijd en geslacht. Een man ouder dan 85 jaar heeft bijna 12 procent kans om te overlijden na een besmetting met covid-19. Bij vrouwen is dat 8 procent. Positiever gesteld: gezien er dubbel zoveel vrouwelijke 85-jarigen zijn, heeft een doorsnee 85-plusser meer dan 90 procent kans om de ziekte te overleven.

In de categorie 75 tot 84 jaar sterft 4,6 procent van de mannen en 2,8 procent van de vrouwen. Bij de 65-74-jarigen is dat 1,7 en 0,8 procent, bij 45-64-jarigen 0,3 en 0,1 procent. Bij de min-44 jarigen is de kans erg klein om te sterven aan covid-19.

Uit de cijfers blijkt voorts dat mannen onder de 75 hebben dubbel zoveel kans om te overlijden als vrouwen van dezelfde leeftijd. Bij 75-84-jarigen ligt de overlijdenskans van mannen ruim 60 procent hoger, bij 85-plussers 40 procent.

De cijfers liggen in lijn met wat onderzoekers in het buitenland vaststellen. Een studie voor Lombardije, een zwaar getroffen regio in Italië, schatte de overlijdenskans bij 90-jarigen op 15 procent, voor 80-90-jarigen op 7 procent en voor 70-80-jarigen op 3 procent.

Een overzichtsstudie die begin deze maand verscheen, schat dat de overlijdenskans na besmetting voor de volledige populatie 0,75 procent bedraagt. Dat is iets lager dan in België, maar dat cijfer hangt ook af van de samenstelling van de bevolking. Hoe ouder de bevolking, hoe hoger het cijfer

Dan zijn gelijkaardige resultaten als die van de Bakersfield artsen die gecensureerd werden.
R ter Schure 2 weken geleden geplaatst
Wat een heerlijke felle discusie.

Ik kom uit de "dierenartsen-wereld".

Daardoor weet ik dat de Mond- en Klauwzeer is uitgeroeid in West-europa
door vaccinatie.(MKZ is een zeer besmettelijke ziekte met een R-factor vele malen hoger dan van Corona en kan overwaaien van Calais naar Dover bij goede windrichting).

NCD een luchtweginfectie bij kippen komt niet meer voor door vaccinatie.
Q-koorts bij geiten verdwenen door vaccinatie.
Koeiengriep (IBR) wordt nu uitgeroeid in Europa door een vaccinatie en test-programma.
Parvo bij honden (dodelijk voor pupies) is in Nederland uitgeroeid omdat de honden er tegen worden gevaccineerd.

En zo kan ik nog vele voorbeelden noemen.

Onzin om te beweren dat deze ziekten zijn te voorkomen door een goede voeding.
Als 1 sector weet wat een gezonde voeding is dan is dat de diergeneeskunde met zeervele uitgebreide studies naar optimale voeding met uitsluiting van tekorten.


Er zitten gevaren aan vaccinaties . Er zijn ongelukken mee gebeurd.
Het is zeer belangrijk dat eerst uitgebreid getest wordt en daarom duurt het zolang en weten we pas na enige tijd  of een vaccin veilig is.
Bij dieren eenvoudiger  te testen . Schade is dan eerder ontdekt  en minder emotioneel.

In de diergeneeskunde kennen we de gevaren van overbevolking en weten we dat in geval van overbevolking  een gezonde populatie slechts mogelijk is door het uitbannen van ziekten door testen en bij een te grote verspreiding of besmettelijkheid  is vaccinatie de enige mogelijkheid ( naast "ruimen" oftewel het doden van de besmette populatie).

Intensieve veehouderij is ONMOGELIJK zonder vaccinatie als de ziekte niet eerst is uitgeroeid. En dat uitroeien hebben we gedaan middels vaccinatie  ( naast ruimen maar dat gaat natuurlijk niet bij mensen, behalve dan de Inca's door de griep).


Inmiddels  lijkt onze wereld ook op de intensieve veehouderij met overbevolking. Die overbevolking maakt dan ook , dat we ziekten op de diergeneeskundige wijze zullen moeten bestrijden.

Vaccinatie is een wezelijk onderdeel van de moderne geneeskunde om sterfte te voorkomen naast de middelen die nodig zijn om de mensen levend door de IC's te krijgen.

Hopende op iets meer begrip voor vaccinaties.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Ik verzet me toch tegen het vergelijken van mensen met beesten...hoewel er inderdaad sommige mensen zich erger gedragen dan beesten...

vooral om geld te verdienen aan het vaccineren...hoeveel levens dit ook kost...

Het is een mega industrie...zeker als je 7 miljard schapen hebt...verblind door angst...

ik ben niet TEGEN vaccineren, maar wel VOOR veiligheid...zie ook https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vs-rechtszaak-gewonnen-tegen-overheid-en-vaccinatie-industrie/


🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
Zembla uitzending VARA  deze gaat verwijderd worden, dus wanneer u het wilt bekijken, moet u dat nu doen.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
** TWEE MAANDEN LOCKDOWN maakt veel duidelijk **
Zondag 15 maart liepen wij niks vermoedend tegen 6 uur ’s avonds een restaurant binnen. We werden hartelijk ontvangen, maar hoorden ook dat we de laatste gasten zouden zijn – de deur ging dicht. Een half uur daarvoor had premier Rutte de horeca bevolen met onmiddellijke ingang haar deuren te sluiten. Met kunstmatig gecreëerde urgentie moesten restauranthouders binnen een uur al hun gasten wegsturen, alsof een onzichtbare vijand diezelfde avond nog zou toeslaan. Maar niks was zo urgent dat de sluiting niet per maandagochtend had kunnen ingaan. Waarom zoveel paniek creëren?

Vandaag, bijna twee maanden later, weten we meer, veel meer. Het is tijd voor een tussentijdse evaluatie: waar zijn wij na twee maanden ‘intelligente lockdown’? Zonder compleet te willen zijn, doe ik zes constateringen.

(1) We hebben een officieel sterftecijfer van bijna 5.500 coronadoden. Dat is niet significant anders dan het aantal doden in een pittig griepseizoen. Ook qua demografische verspreiding wijkt COVID-19 niet opvallend af van andere virussen of luchtweginfecties: het zijn vooral de verstokte rokers, de chronisch of ernstig zieken, de verzwakte ouderen en mensen met overgewicht die risico lopen. Dit dodencijfer is dus geen reden tot grote zorg. Zeker niet als je weet hoe dit getal tot stand komt. Wereldwijd vertellen insiders hoe wanhopig ziekhuizen en instituten deze cijfers opstuwen door ook patiënten die overlijden aan kanker, hartfalen of andere ziekten mee te tellen... áls een coronabesmetting wordt gevonden, wordt vermoed of aannemelijk te maken is. Dat zijn geen coronadoden! Maar ze tellen wel mee. Dat maakt het officiële dodencijfer een frauduleus getal. En dit frauduleuze getal, dat de overheid kritiekloos overneemt, verraadt de agenda achter deze gehypete pandemie: angst zaaien, angst zaaien, angst zaaien! Precies zoals dat ging op die 15e maart.

(2) Want dat moet wel de tweede constatering zijn: na twee maanden lockdown is de angst voor het virus onder de huid gekropen van het grootste deel van onze bevolking. Het nieuwe normaal van ‘sociaal afstand houden’ (liever zei ik: asociaal afstand houden) is inmiddels grondig ingesleten bij de meeste mensen. Het oude normaal is verdacht, gevaarlijk, zelfs immoreel geworden. Iedereen kan immers een besmetter zijn! We lopen met een boog om elkaar heen, geven geen handen, knuffels of zoenen meer, ontlopen onze vrienden en familie, durven niet meer in het OV, werken thuis, mijden elkaar. Alles moet ontsmet, overal komen we handschoentjes, mondkapjes en kuchschermen tegen. We zijn zelfs bang gemaakt voor onze eigen handen (ons eigen lichaam!), die we als potentieel gevaarlijk de hele dag grondig moeten wassen.
De zogenaamde versoepelingen die afgelopen week aangekondigd werden, veranderen onze ‘nieuwe omgang’ niet. In tegendeel, onze premier peperde ons alle nieuw-normale omgangsregels nog eens goed in: alleen als we allemaal (!) gedisciplineerd blijven, als we braaf doen wat de experts ons vertellen, alleen dan zijn we veilig. En wie die veiligheid in gevaar brengt door niet mee te doen, is immoreel en asociaal.

(3) En ja, ook dat heeft 2 maanden lockdown ons gebracht: een ongekend massale bereidheid om de overheid te horen en te gehoorzamen. De laatste persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge werd door 7 miljoen mensen live bekeken. Rutte toverde daarin met woorden. Hij sprak over de ‘afspraken die we als samenleving samen gemaakt hebben’, waar hij bedoelde: ‘de regels die wij als overheid jullie hebben opgelegd’. Maar het werkt, dit spinnen en toveren met woorden - we hangen aan de lippen van onze leiders om te horen wat we wel en niet mogen. En we gehoorzamen. Het is griezelig om te zien hoe breed en groot de bereidheid is om keurig te doen wat zij zeggen, ongeacht hoe ongrondwettelijk, hoe liefdeloos of hoe frauduleus de onderbouwing is. En ook ongeacht de immense schade die deze maatregelen aanrichten aan de samenleving. We gehoorzamen, we volgen, we doen keurig wat ons verteld wordt. Wat is er gebeurd met ons gezonde verstand en ons zelfvertrouwen?

(4) Deze lockdown maakt na twee maanden ook volstrekt duidelijk in welke richting deze crisis de samenleving duwt: minder vrijheden en minder bewegingsruimte voor ons, de burgers; en meer volmachten voor en controle door de overheid. Noodwetten zetten nu grondwettelijke vrijheden en rechten opzij! De overheid wil ons kunnen volgen, overal waar we staan of gaan. Nergens mogen we meer onaangekondigd heen, alles mag alleen nog op afspraak. En niet alleen wil de overheid ons volgen, ze wil ook ons gedrag sturen. Ons gedrag wordt gemonitord, beoordeeld en bestraft als het gevaarlijk blijkt; de maatregelen kunnen elk moment weer verzwaard worden. Als minister De Jonge ons vertelt dat de anderhalve-meter-samenleving een realiteit zal blijven “tot het vaccin er is”, weten we ook welke zin daar te zijner tijd op zal volgen: “Nu kunnen we de vrijheden teruggeven… aan wie gevaccineerd is”. Kortom: ook het beloofde en verlossende vaccin zal in de handen van de overheid een controlemiddel zijn dat sommigen kan toelaten tot de samenleving en anderen zal uitsluiten.

Dit is geen complotdenken, maar goed luisteren naar wat er wordt gezegd. Er wordt geen andere horizon geboden dan de komst van het vaccin. Tegen de tijd dat het vaccin er is, zal de maatschappelijke druk zo groot zijn, dat wettelijke verplichting misschien niet eens meer nodig is.

(5) Wat ons brengt bij mijn vijfde constatering: na twee maanden lockdown wordt langzaam duidelijk welke immense crisis gaat volgen op de huidige: een recessie zoals de wereld die nog niet heeft meegemaakt. In alle landen waar een lockdown van kracht is, voltrekt zich een stille economische en sociale ramp. Het grootste deel van het midden- en kleinbedrijf zal kapot gaan, de culturele sector, de horeca en de een deel van de dienstensector zal voorgoed verdwijnen. Honderdduizenden gezinnen van ondernemers zien hun reserves en inkomen of zelfs hun bedrijf verdwijnen. Honderdduizenden mensen vrezen terecht ontslag. Het zal faillissementen regenen. De handreikingen van overheden aan het bedrijfsleven vergroten de schuldendruk van ondernemingen, terwijl de mogelijkheden om te ondernemen vaak ingrijpend en blijvend zijn verkleind (dankzij de anderhalve meter). Ondernemers die de kredieten gebruiken, worden kwetsbaarder en nog afhankelijker van de overheid. Iedereen lijkt de fuik van armoede en afhankelijkheid van de overheid in te zwemmen.
Maar onder al dat economische leed, ligt een veel groter lijden: de vernietiging van sociale structuren en de druk op de menselijke psychologie. Mensen worden collectief in een ervaring van ultieme machteloosheid en onveiligheid geplaatst, terwijl ze tegelijkertijd van hun medemens worden vervreemd. De ander is immers gevaarlijk, iedereen is een bedreiging voor iedereen. Deze ervaring leidt tot een breed scala aan psychisch lijden: depressie, angst, verslaving, boosheid, agressie, zelfmoord. Deze gevolgen kunnen nog tientallen jaren voelbaar blijven in onze samenleving. Het leed zal onbeschrijfelijk zijn.

En vergeet niet: déze ramp wordt niet veroorzaakt door het virus zelf – daar is het niet gevaarlijk genoeg voor. Deze economische en sociale ramp is het is het gevolg van de maatregelen die genomen worden. Het had zo niet gehoeven, sterker nog: het had zo nooit gemogen!

(6) Ten slotte (voor nu) constateer ik groeiende verharding en verdeeldheid in onze samenleving. Het ‘echte samen’ van hoor en wederhoor, het samen van liefdevolle zorg voor elkaar, het samen van agree-to-disagree… dat echte samen staat onder druk en wordt vervangen door het ‘valse samen’ dat de overheid ons wil laten geloven: het samen van ‘iedereen alleen’. Het morele monopolie dat overheid en media claimen voor het Officiële Verhaal (‘het gevaarlijke coronavirus’), wordt royaal overgenomen door een gehypnotiseerde massa die het verhaal dat hen elk uur via de media wordt ingefluisterd, navertellen. Ze zijn in diepe slaap en kijken alleen waar hen verteld wordt te kijken en doen wat hen gezegd wordt te doen.
Nog nooit heeft een sterftecijfer van een griepepidemie geleid tot diepe verwijdering tussen mensen. Laat staan de nog veel indrukwekkender sterftecijfers van alcohol- en tabaksgebruik, van kanker, hart- en vaatziekten en auto-immuunziekten, van verkeerd medisch handelen of medicijngebruik, van verkeersongelukken of misdaad. Maar nu staan mensen vol onbegrip tegenover elkaar met harde verwijten. Iedereen die kritische vragen stelt en met gezond verstand de maatregelen vergelijkt met het echte gevaar, wordt veroordeeld als egoïstisch, verwend, harteloos en onverschillig.
Zoals gezegd: deze zes constateringen zijn verre van compleet. Maar het is genoeg om te zeggen wat ik daarbij voel. Ik ontmoet verdriet, boosheid en opwinding in mij.
Ik voel VERDRIET om al het leed dat er in deze crisis is. Het leed van de patiënten van COVID-19. Maar niet minder om het leed van de talloze zieken en ouderen die nu vereenzamen omdat niemand hen meer mag bezoeken, het leed van mensen die in eenzaamheid sterven, het leed van alle mensen die hun vrienden en familie niet meer mogen zien. Maar ook het leed van ondernemers die hun levenswerk in een paar maanden zien verkruimelen, werkgevers die hun personeel moeten laten gaan, werknemers die hun baan zien verdwijnen. Ik voel zoveel verdriet bij alle machteloosheid, eenzaamheid, woede en angst waar mensen mee worstelen. De komende maanden en jaren zal het duidelijk worden hoe groot deze stille ramp is geweest onder de oppervlakte van deze coronacrisis – het zal niet meevallen.
Ik voel BOOSHEID bij het ONRECHT van deze crisis. De oneerlijkheid, de leugens, de verborgen agenda’s van politici en van het grote geld, het gespin en gedraai van media, de achteloosheid en meegaandheid van burgers, de censuur en controle op sociale media… In het jubileumjaar van onze vrijheid, zien we haar verdwijnen in de frauduleuze maatregelen van onze eigen overheden. Ik zou het van de daken willen schreeuwen: “Stop met deze waanzin! Ontmasker de leugens! Toon moed en verzet je!” Want wie zwijgt bij groot onrecht, wordt medeplichtig aan dat onrecht. Wie de onderdrukking bagatelliseert, baant de weg voor de onderdrukker. Het is tijd voor liefdevolle daadkracht en moed tot burgerlijke ongehoorzaamheid.

En daarom voel ik ook OPWINDING. Niet elke generatie maakt een ‘kanteling der tijden’ mee. Wij wel. De wereld voor corona is niet meer. De roep om het oude normaal is zinloos. Het oude normaal was een aanloop naar dit nieuwe normaal. Het was een weg van vervreemding en steeds diepere vervreemding – tot op het punt dat iedereen een gevaar voor iedereen is en wij ons eigen lichaam moeten wantrouwen. Corona is de kroon op de vervreemding! Hoe de wereld er na deze crisis, na deze kanteling eruit ziet, weet niemand. Welke rol jij en ik in die wereld zullen spelen evenmin. We moeten het uithouden bij die onduidelijkheid en het niet-weten.
Maar ik weet wel wat ik zou willen van die nieuwe wereld. Als radicale vervreemding ons in deze crisis heeft gebracht, dan zal radicale verbinding de uitweg zijn. We moeten nu de andere kant op. Niet de weg van nog meer afstand, nog meer maatregelen, nog meer controle, nog meer risicobeheersing, nog meer angst. Die weg loopt dood, die weg loopt naar de dood. We moeten ons omkeren (ik zou haast zeggen ‘bekeren’) naar een wereld van verbinding, vertrouwen, liefdevolle aanraking, zorg en veiligheid. Die weg is niet zonder risico, zelfs niet zonder lijden of dood. Maar het zal wel de weg zijn naar een nieuwe wereld waar liefde regeert, waar leven gevierd en gekoesterd wordt, waar kwetsbaarheid beschermd wordt, waar mensen elkaar zien en horen, waar geluk en gezondheid de norm zijn. En ik weet dat ik in dat verlangen niet alleen sta!

#ikverbindme

Dank Boele Ytsma voor dit stuk.
https://www.facebook.com/ondernemerszorg/posts/133971548270813
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Het is onvoorstelbaar, maar we zijn aanbeland bij de digitale boekverbranding. 80 jaar geleden werden er boeken verbrand die de Duitse regering toentertijd niet welgevallig waren. Wie had ooit kunnen denken dat 80 jaar later onze regering precies hetzelfde zou doen, aangepast aan het digitale tijdperk.

Hoe is dit begonnen?
In maart 2019 verzoekt staatssecretaris Paul Blok­huis de grootste online boekverkoper boeken die pleiten tegen vaccinatie van kinderen te weren.
We citeren een stukje uit de pers van maart 2019: “Het bedrijf, een onderdeel van Ahold Delhaize, moet deze omstreden publicaties op zijn minst uit de etalage halen, zegt staatssecretaris Paul Blokhuis in het AD. Wanneer het woord ‘vaccinaties’ wordt ingevoerd op de website van bol.com, komen bovenaan bij de zoekresultaten boeken tevoorschijn waarin ervoor wordt gepleit kinderen niet te laten vaccineren. Blokhuis is hier niet over te spreken(!)”
Bol.com reageerde vorig jaar maart nog met: “De webshop zegt in een reactie in het AD alle boeken te verkopen, tenzij ‘boeken volgens de wet niet verkocht mogen worden’. Volgens bol.com is het zijn taak niet om te bepalen wat goed en fout is.”

Door de knieën
Helaas moeten we constateren dat Bol door de knieën is gegaan. Inmiddels hebben ze tenminste - dat we weten - 1 boek letterlijk verbannen, ge­con­sta­teerd op bevrijdingsdag 5 mei 2020 (en de we­ken erna).
Maar daarnaast publiceren ze teksten onder boeken waarin grove leugens staan. Een van de eerste zinnen luidt: ‘We erkennen dat dit boek controversieel kan zijn en/of mensen kan kwetsen.’
Maar deze tekst staat niet onder boeken die pleiten vóór vaccinatie’s. Een van die boeken begint met: ‘Vaccins zijn een weldaad voor de mensheid ...’
Is zo’n zin niet enorm kwetsend en een grove belediging voor de duizenden wetenschappers en onderzoekers die hebben ontdekt dat vaccins wel degelijk schade kunnen berokkenen aan zowel kinderen als volwassenen? Overigens worden die wetenschappers inmiddels gesteund door de World Health Organization. Zie deze onthutsende video met Nederlandse ondertiteling waar de camera’s bleven draaien, terwijl dat vast niet de bedoeling was. (Zolang die nog op YouTube staat.)

Dan volgt een zin: ‘... om alle boeken te verkopen die vrij beschikbaar zijn en dus niet verboden volgens de wet.’

Het boek van Door Frankema is niet bij wet verboden, maar is wel verbannen, een zin met een leugen dus. We hebben te weinig ruimte hier om alle zinnen door te nemen. Een zin over dis­cri­mi­ne­ren­de en haatdragende teksten ... lees het boek en je vindt NUL. Kijk zelf maar. Het is pure censuur wat hier gebeurt.

Update: Vlak voordat we deze nieuwsbrief wilden versturen kwamen we erachter dat Bol het boek Vaccinvrij! via een zgn. partner op zijn site heeft geplaatst, maar wel met een dikke waar­schu­wings­tekst eronder en veel te duur (€ 26,= i.p.v. € 19,95 bij ons). Overigens is Bol de enige online boek­ver­koper die dit soort teksten plaatst.

Al is een plakje nog zo dun ...
Als je een andere - wel degelijk goed on­der­bouw­de - mening hebt over vaccinaties dan het overheidsbeleid (lees: vaccinatiefabrikanten) word je uitgemaakt voor anti-vaxxer.
Als je een andere (wetenschappelijke) mening hebt over het overheidsklimaatbeleid word je uitgemaakt voor klimaatontkenner.
Als je een andere mening hebt over het gebruik van het 5G netwerk, word je uitgemaakt voor com­plot­den­ker.
Als je een andere mening hebt over het o­ver­heids­im­mi­gra­tie­be­leid, word je uitgemaakt voor racist en islamofoob.
Als je een andere mening hebt over het coronabeleid en vooral de verwoestende maatregelen, word je uitgemaakt voor ... (we zullen ze hier niet herhalen; wij willen respectvol blijven).

Mag je überhaupt nog wel een andere mening heb­ben dan het gepropagandeerde beleid vanuit Brussel en Den-Haag? Waarom wordt er zo’n zware druk uitgeoefend op een online boekverkoper, YouTube - die regelmatig video’s verwijdert, social media die berichten verwijderen, e-mailproviders (wat ons en vele collega’s ook overkwam) etc., etc. Dit heet censuur optima forma. De andere kant mogen we niet meer horen. Want heel veel o­ver­heids­maat­re­ge­len zijn juist het te­gen­over­ge­stel­de: zie deze 3 minuten video.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl
Raoul Suurmeijer 2 weken geleden geplaatst
Ah nieuw materiaal, met wederom een verwijzing naar de boekverbrandingen, classic! ik ruik de complottheorieen al weer op kilometers afstand ;-)

Iedereen mag denken wat ie wil, en bijna alles zeggen wat ie wil. Maar mensen aanzetten tot gedrag dat voor de rest van de samenleving schadelijk is, mag verboden worden. Beetje vergelijkbaar met haatzaaien, ook dan ga je de grens van vrije meningsuiting voorbij. 

Complotdenkers doen verder vaak voorkomen dat de meningen zo'n beetje 50/50 verdeeld  zijn, maar in werkelijkheid hebben ze hun statistieken totaal niet op orde. Dat is namelijk ook een vak, net zoals zo veel dingen een vak zijn waar je voor geleerd moet hebben. Maar op social media heeft iedere zolderkamer-zealot een megafoon en kan zichzelf tot deskundige uitroepen.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
De nieuwe censuur
     
200_brecht_arnaert_foto2.jpg
 
Op 16 juli 2019 verkreeg Facebook een patent op iets wat “shadowbanning” heet. Dit is een algoritmische techniek die ervoor zorgt dat wanneer u iets post dat Facebook niet bevalt, dit niet door anderen gezien wordt, en dit zonder dat u daar weet van hebt.

U mag uw mening dus zoveel spuien als u wil – mijn mening, bijvoorbeeld, is dat het bestaan van virussen niet eens bewezen is – maar het punt is dat die mening niét evenveel verspreid zal worden als de opinie dat vaccinatie verplicht zou moeten worden, om maar iets te noemen. FB doet zich dus graag voor als een neutraal platform dat mensen louter met elkaar in contact brengt, maar dat is niet zo: “The Zuck” heeft een agenda, en dat zal u (niet) geweten hebben.

Facebook is trouwens niet de enige die hypocriet is over de eigen agenda. In een recent interview voor CNN gaf Susan Wojcicki, diensthoofd bij YouTube, toe dat het platform actief alle meningen verwijdert die in strijd zijn met de opinies van de WHO. Dat mag in uw ogen “nog maar normaal” lijken, maar niet als u weet dat diezelfde WHO zwaar gesponsord wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation, die zware private belangen heeft in de vaccinatie-industrie.

Als ik dus zeg dat men hypocriet is over de eigen agenda, dan bedoel ik niet dat die platformen niet het recht zouden hebben om meningen te verwijderen waar zij niet akkoord mee zijn. Tenslotte zijn het private bedrijven, en wie met hun beleid niet akkoord is, tja, die gebruikt hun diensten dan maar beter niet. Al die klagers over YouTube: begin uw eigen videoplatform. Ooit was IBM de grootste. Nu is het Apple. Dingen veranderen. Niets is in steen gebeiteld.

Neen. Het probleem zit elders, en wel in het feit dat men doet alsof de opinies die men verwijdert in strijd zijn met één of andere publieke “consensus”. Dat klopt niet. Over vaccins bijvoorbeeld, is er helemaal géén consensus, zélfs niet in de wetenschap. Er is véél debat, maar dat laat men via de eigen kanalen liever niet aan bod komen. Om evidente redenen. Het probleem is dus niet censuur, maar propaganda: de werkelijkheid eenzijdig voorstellen.

Mocht het hen écht te doen zijn om het informeren van mensen, dan zou men de leugen náást de waarheid zetten, en mensen laten leren van het contrast. Sterker nog: men zou mensen aanleren hoe ze kritisch kunnen denken. Met hun technologie kan dat niet heel erg moeilijk zijn. Mochten de FAANG zich samen inspannen om aan de hele wereld de honderd grootste denkfouten aan te leren, dan is dat een feit.

Maar dat wil men niet. Men wil domme schapen, die geloven in het systeem. Massa-mensen, die niet meer zelf nadenken, en zichzelf enkel nog definiëren in termen van producent (“ik werk voor bedrijf X”) of consument (“ik ben gaan shoppen”). Eén keer in de vier jaar stemmen voor wie u legaal mag bestelen, en ondertussen uw lijf laten volspuiten met gif, zodat Big Farma er ook nog eens aan verdient. En ze leefden nog lang en gelukkig. Of nee, zelfs dat niet.

Uw systeemongelovige,

Brecht Arnaert

 
Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends.

 

Niet tevreden, geld terug
Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

U hebt 60 volle dagen de tijd om te beslissen of u abonnee wilt blijven. Toch niet helemaal uw ding? Stuur ons een email en uw abonnement wordt integraal terugbetaald.
    
PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief*.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
Dank je wel @raoulsuurmeijer2
Ik vind het bewonderenswaardig dat jij meer kennis hebt dat alle artsen bij elkaar die al noemen ;-) 

Waar ik nu nieuwsgierig naar ben, is of je ook kunt verklaren waarom Zweden, zonder lock down niet meer doden heeft dan landen met lock down?

En waarom een bestaand en beproefd medicijn niet mag worden ingezet om mensenlevens te sparen?

En misschien weet je ook waarom Facebook en Google alle afwijkende geluiden met duidelijke feiten daarin direct verwijdert? 
Raoul Suurmeijer 2 weken geleden geplaatst
Ik heb die kennis ook zeker niet, maar echte artsen wel. 

Mooie toepasselijke column https://www.volkskrant.nl/wetenschap/censuur-mijn-complottheorie-moet-wel-waar-zijn~b42e6e2f/
reactie op @raoulsuurmeijer4:
Harm van Wijk Ik zie alleen zijn mening en nul feiten?
Of het moet het feit zijn dat er op grote schaal censuur wordt toegepast zodat geen enkel tegengeluid wordt doorgegeven want mensen kunnen niet zelf denken...dat doen de FAANG bedrijven wel voor ons...ga maar lekker slapen...er niks aan de hand?
2 weken geleden

Beantwoorden

🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
@raoulsuurmeijer4

Wanneer je even zonder vooraf een mening te hebben eens rustig over alles gaat nadenken, dan moet je toch wel concluderen dat een en ander enorm stinkt.
.
Stel:
Wanneer ik na onderzoek een bepaalde mening gebaseerd op feiten heb opgebouwd en deze via een rapport (of wat dan ook) publiceer dan weet je van tevoren dat daar reacties op komen.
Dat zullen zowel positieve als negatieve reacties zijn.
Wanneer ik eerlijk en gedegen te werk ben gegaan, dan kan ik op alle reacties een antwoord geven.
Wanneer ik echter frauduleus tewerk ben gegaan, en dingen heb verdoezeld, dan wordt het vervelend / onmogelijk om op kritische reacties een antwoord te geven. 
Zulke reacties / vragen zou je graag willen vermijden / verwijderd willen zien.
.
En wanneer je dan als overheidsinstantie kritische vragen of opmerkingen laat verwijderen, dan is mijn conclusie: HET STINKT ENORM !!! 
Ofwel: frauduleus!!
.
Een eerlijke overheidsinstantie geeft antwoord op vragen, of -torpedeert- 'verkeerde' video's met de juiste feiten. Dat dit niet gebeurt, maar dat men het welongevallige laat verwijderen zegt mij genoeg.
.
Ik kan heel lang doorgaan, maar doe dat niet.
Wanneer je vrijwillig onder een steen gaat liggen, of je koektrommel induikt met een pamflet van Godwin, dat moet je natuurlijk zelf weten.
.
In alles zie jij onmiddellijk een -conspiricy-.
En dat mag, maar dat beperkt wel enorm je zicht op dat wat er werkelijk gaande is.
.
Ik, zag vanavond nog een stukje video van het Australische Sky-news, waar een dokter werd geïnterviewd omtrent zijn onderzoek van de laatste tijd, en die concludeerde dat COVID19 veel minder dodelijk is dan ons wordt verteld.
.
Vertaalde tekst van dat stukje:
Uit recente studies die zijn uitgevoerd door Stanford-professor Jayanta Bhattacharya is gebleken dat het coronavirus minder dodelijk is dan de experts dachten. 
De studies, die zijn gedaan in een aantal verschillende Amerikaanse county’s, laten zien dat ongeveer drie tot vier procent van de bevolking antilichamen tegen Covid-19 heeft, zei dr. Bhattacharya tegen Sky News-presentator Andrew Bolt. 
“Dat betekent dat 50 keer zoveel mensen de ziekte hebben gehad als gedacht,” voegde hij toe. 
1-2 per 1000 
Dr. Bhattacharya zei dat het sterftecijfer door het coronavirus 1-2 per 1000 bedraagt, in plaats van 30 per 1000 zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in eerste instantie beweerde.
.
Een van de commentaren hierop was/is:
Dat corona niet dodelijker is dan griep was ondertussen al bekend, althans voor mij. 
Wat wellicht minder bekend is, is hoe dodelijk influenza wel niet is (als het vaccin niet lekker werkt). 
https://www.snpg.nl/wp-content/uploads/2018/10/infographic-RIVM-Griep-in-beeld-winter-2017-18.pdf 
Site onbekend maar wel vanuit officiële bron. 
Beruchte 2017-2018. Oversterfte 9500. De normale sterfte aan griep is 2000 volgens Jensen. Kan dit zelf niet bevestigend krijgen. Iemand? 
900.000 werden getroffen door de griep. 16.000 ziekenhuis opnames waren er nodig. Hoeveel IC staat er jammer genoeg niet bij. 
Laten wij gaan rekenen: 
sterftepercentage: 9500/900000 = 1,05% 
sterftepercentage incl de normale sterfte: “(9500+2000)/900000 = 1,28% 
Percentage ziekenhuisopnames: 16000 / 900000 = 1,77%. Dit lijkt wel (fors) minder te zijn in vergelijking met corona maar is dat het geval? 
Rond 16 april waren er mogelijk 3pct van het volk besmet (geweest) met corona ( https://nos.nl/artikel/2330658-mogelijk-3-procent-van-nederlanders-heeft-coronavirus-gehad.html ). Dat zou 510.000 personen zijn geweest. Op 07 mei waren er 11192 ziekenhuisopnames geweest. Percentage opnamen is dan 2,19%. Eigenlijk nog niet eens zoveel meer dan de griep met 1,77%. 
Nog eentje gevonden: 
https://www.rivm.nl/sites/default/files/2019-09/TG_123539_011592_Griep_cijfers_A4_NL.pdf 
Oversterfte: 2900 
Ziekenhuisopnames: 11000 
Oversterftepercentage: 2900 / 400000 = 0,725% 
Sterftepercentage incl normale sterfte: (2900+2000)/400000 = 1,22% 
Percentage ziekenhuisopnames: 11000 / 400000 = 2,75%. Boeiend: meer dan corona. 
Als elke sterfgevallene in het ziekenhuis is opgenomen, dan betekent dit op grond van de bovenstaande cijfers je doodvonnis. Maar dat zal wel niet. 
Samenvattend: het hele land staat stil terwijl corona niets dodelijker is dan de Griep. 
Nu de MSM nog.
.
Dat commentaar was van 7-Mei dit jaar.
.
Ik denk dat we 2020 terug gaan vinden in de geschiedenisboeken van de toekomst, als het jaar waarin de gehele wereld zich een loer liet draaien door die groep mensen die veel aan vaccinaties willen gaan verdienen. Het zal worden gebruikt als voorbeeld hoeveel onbenullen  zich doodsangst lieten aanpraten door lobby's van de farmaceutische industrie.
.
Ik heb echter meelij met de mensen die dit gaat treffen, de onnodige wereldwijde lockdown gaat heel veel mensen diep treffen in hun welzijn de komende decennia's.
Hardwerkende mensen wordt een loer gedraaid door de lobby groep van de farmaceutische industrie (die gaan over lijken volgens mijn idee).
Mooie bedrijven worden kapot gemaakt, hard werkende mensen worden als stront in de grond getrapt, volkomen zonder onderbouwde reden.
.
En om dan alle -tegen- reacties af te doen als conspiricy- of aan het voldoen van de regel van Godwin, het zal, maar het komt mij als - erg ziek-  over.
Zulke mensen leven onder een steen of zitten met een dichte deksel in hun koektrommeltje.
.
Conspiricy ontstaat vaak omtrent zaken waar een sterk luchtje aan zit.
Neem 9/11
De eerste tv-beelden waren zo nep ..!!
Het instorten van de gebouwen klopt niet met de vliegtuig inslagen.
Immers, hoe groot schat jij de kans, dat een aluminium vliegtuig, vanaf links, een gebouw ramt wat bestaat uit metaal en beton, en dan als resultaat er rechts een stukje uit steekt met ongeschonden neus ??
De stalen kolommen onder in de constructie zijn schuin afgesneden, zoals dit alleen via een bepaalde -sloop-  constructie plaats vindt.
Dit stinkt enorm, alles om de bevolking mee te krijgen voor een oorlog ...
.
Je zal er vast wel weer een conspiricy regeltje op hebben, maar zolang de overheid daaromtrent geen openheid van zaken geeft, stinkt dit!

Ook de inslag in het Pentagon stinkt dusdanig dat dit het voorstellingsvermogen te boven gaat, waarbij ook nog eens alle camera opnames in de omgeving in beslag werden genomen en niet meer terug gegeven..
Ik ga het allemaal niet eens opnoemen, maar zelfs een kind in de kleuterleeftijd ziet dat dit niet klopt.
Zoiets doe je als overheid wanneer je wat te verbergen hebt!!
Vanuit dingen die niet kloppen met onze werkelijkheid, waarbij de overheid weigert om inzage te geven, ontstaat complot denken.
Alle complot denken zal niet de waarheid zijn, maar er zit wel veel waarheid in.
.

Conspiricy zie je vaak ontstaan omtrent zaken waar een luchtje aan zit.
.
En ja, je ziet altijd weer dat in de praktijk er mensen zijn die de overheid -heilig-  geloven, en voor de overige meningen een soort van conspirincy regeltje weten te bedenken.
Ik kan daar maar één ding op zeggen: wordt wakker voor het te laat is!
.
Ik heb me inmiddels twee jaar geleden wel ingedekt, maar ik ga niet vertellen op welke wijze en wat daaraan ten grondslag lag, want dan wordt ik door de ontkenners weer in een of ander hoekje gedrukt, of als conspiricy denker weggezet. 
.
Ik wens niet in een of ander hokje gedrukt te worden, ik bekijk elke dag de realiteit.
.
Dat er rond deze periode een zeer beroerde tijd aan zat te komen wat betreft de beurs was bij sommigen al bekend, ik heb af en toe al meegedeeld dat de werkelijk bodem nog moest komen na 2008/2009 en ik ben/was niet de enige.
Ook dat lag al vast.
De reden die daar aan ten grondslag ligt verbaasd me wel, dit had ik niet verwacht, een totale wereldwijde paniek om ….eigenlijk niets bijzonders.
Ik dacht dat er heden ten dage met iets meer verstand op complicaties zou worden gereageerd … in plaats van een blinde paniek reactie.
.
.
Even voor de duidelijkheid, ik beticht onze overheid niet van oplichting oid, ze zijn ook het slachtoffer vanwege onkunde op dit gebied en het opvolgen van de regels van de WHO; eigenlijk het slachtoffer van de farmacie lobby !!
Raoul Suurmeijer 2 weken geleden geplaatst
Dat de lockdown enorme economische schade toebrengt is overduidelijk, en of de regering daarin de goede afweging maakt, staat continu ter discussie en mogen/moeten we kritisch toetsen. Hierin hebben het parlement en journalistiek een belangrijke rol. Extra verwarrend is dat elk land toch een beetje een eigen beleid lijkt te hebben. Mogelijk weten we pas over jaren of we te weinig of teveel hebben gedaan. Het blijft een duivels dilemma om alle belangen en effecten van beslissingen zo goed mogelijk af te wegen, en daar zullen ook vast wel fouten worden gemaakt. Dus die zorg delen we!

Voor de rest van je posting @janschotsman​ is alles een samenraapsel van allang weerlegde complottheorieen met alle bekende kenmerken die inderdaad vreselijk stinken. Als de ene complotdenker een andere complotdenker aanhaalt, maakt die verwijzing nog geen feit. De zogenaamde feiten zijn niets meer dan opnieuw rondgepompte complottheorrieen.

Ik wacht weer tot de mailbox ' ping'  zegt voor het vervolg van deze lange (langste?) thread :-)
🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
'ping'
zolang het maar niet langdradig wordt …..

Duiste huisarts:


/
//
///
Sara Cunial
Lid van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden.

https://www.facebook.com/956187671139838/videos/244872050073501/

/
//
///
Dagblad Tubantia.nl

https://www.tubantia.nl/enschede/twentse-specialisten-zijn-klaar-met-angstige-1-5-meter-langdurige-stress-verzwakt-weerstand-br~a06a5e30/?fbclid=IwAR28o9vL4Xg0XUdc1xJ8vA7jEZrPIG_iK_jkjTXmWj1tR9BFEIqy6Mh0GnA&referrer=https://www.facebook.com/
Hans de Vries 2 weken geleden geplaatst
Tja staat op facebook , dus moet het wel kloppen...........
reactie op @hansdevries:
Harm van Wijk Ik begin steeds meer te geloven dat wanneer het op Facebook staat het niet juist is...door de toenemende censuur van artsen die hun ervaringen delen en direct worden verwijderd van Facebook en Youtube. Ik ben het helemaal eens met @janschotsman​ dat censuur zeer gevaarlijk is.
2 weken geleden

Beantwoorden

🔥 Jan Schotsman 2 weken geleden geplaatst
'ping'
;)

Die Duitse huisarts staat op YouTube,
Die Twentse specialisten staan op Tubantia.nl
En ja, Sara Cunial staat (nog wel) op Facebook, zal wel verwijderd worden.
So ??
Ben ik nu doorgeslagen, of zien mijn medemensen gewoon niet dat we -beetgenomen-  worden?
Zolang er geen openheid gegeven wordt, blijf ik het gevoel houden dat ik  -bedondert-  wordt.
Wanneer er geen discussie mogelijk is, maar alles wat niet  -welgevallig- is zonder verdere reactie wordt verwijdert, dan stinkt dat méér dan een uur in de wind.
.
Bij een eerlijk / open verhaal is er discussie mogelijk, hoor en wederhoor, en die is nu volledig afwezig.
Ik heb daar maar een antwoord op: Dictatuur.

Met of zonder complot theorie.
.
Complot theorieën ontstaan doordat zaken worden achtergehouden.
Mensen voelen dat en gaan daardoor reageren met -complot theorieën.
En ja, veel complot theorieën zullen niet waar of gedeeltelijk onjuist zijn.
Dat komt door ontbrekende informatie, maar wel het gevoel dat -er iets-  niet klopt.
En daardoor breekt de fantasie los.

Maar daar draait het niet om!

Complot theorieën ontstaan doordat er -dingen- worden achtergehouden.
Wanneer er eerlijk spel gespeeld zou worden, dan waren er geen complot theorieën.
Dat is de kern!
Hoe moeilijk kan het zijn??
.
Complot theorieën zullen er zijn zolang er geen eerlijk spel gespeeld wordt
Het aanwezig zijn daarvan geeft aan dat -men- voelt dat er bedrog in het spel is.
.
En het mooie daarvan is dat dit ons alert maakt op .... ?
.
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
https://smartexit.nu/#ondertekenenHet huidige regeringsbeleid lijkt weinig rekening te houden met de nieuwste onderzoeksresultaten. De aanpak is te grofmazig en bepaalde risico’s worden te weinig afgevangen. Met extra negatieve gevolgen voor economie en samenleving. Op deze site treft u belangrijke actuele feiten & cijfers aan en op basis van de nieuwste onderzoeken bruikbare conclusies. We laten ook zien wat dit voor allerlei sectoren kan betekenen, zodat u daarmee uw voordeel kunt doen.

Want er kan meer, het kan sneller en het kan veiliger.

 Onderteken de oproep
🔥 Harm van Wijk 2 weken geleden geplaatst
De impact van de lockdowns wereldwijd is bizar groot en nooit eerder vertoond. Dat maakt dat regeringen ook goed moeten kijken of we niet te lang in de misére blijven hangen.

Het kostte de Nederlandse regering al heel wat moeite om enig perspectief te tonen aan de bevolking maar nu de cijfers echt de goede kant op gaan mag wel wat meer actie verwacht worden.

De bevolking wordt teveel bang gemaakt voor een eventuele tweede golf. Maar er is een groot verschil met de eerste golf: we weten nu veel meer, zijn beter uitgerust en weten wat we wel en wat we niet kunnen doen. 

Nu weten we dat we moeten handen wassen, dat zieken moeten thuisblijven, we geen handen moeten schudden en we ons niet in grote menigtes moeten begeven. Wat al bijna niet meer mogelijk is want dat komt zeker niet snel terug.

Ziekenhuisbedden met 17% gedaald 
Uiteraard zitten we met het probleem dat het aantal ziekenhuisbedden drastisch tekortschoot. Dat was misschien wel het echte probleem. Dat is onder andere het gevolg van beleid dat tien jaar geleden al ingezet is: sinds 2010 verdwenen er 7.970 bedden: 17%. Bijna één op de vijf. 

Lijstje AEX AMX en AScX fondsen

Afbeelding: afname aantal ziekenhuisbedden Nederland (Bron: https://www.staatvenz.nl) 

Het aantal UMC-bedden daalde van 7.744 naar 6.987 (-10%) en het aantal bedden in algemene ziekenhuizen van 37.979 naar 30.766 (-19%). In tien jaar tijd daalde het totale aantal ziekenhuisbedden van 45.723 naar 37.753 (-7.970), terwijl de bevolking in deze periode groeide met 840.000 mensen oftewel 5% (bron: cbs).

Maar ook daar is een groot deel van de druk weggevallen: op het hoogtepunt, op 31 maart, meldde het RIVM 722 nieuwe ziekenhuisopnames. Half april was al afgenomen tot ca 150-170. Inmiddels, de laatste week, is het gemiddelde 38 per dag. Dat zijn er 3 per provincie.  

 

fear
 

Wachten op een vaccin is ook niet de oplossing: dat duurt lang en wie garandeert de veiligheid van een dergelijk vaccin? Met de huidige scepsis in de maatschappij is het bovendien ondoenlijk om iedereen te vaccineren.

Gelukkig wordt er wel overal ter wereld aan geneesmiddelen gewerkt en dat zou op korte termijn moeten leiden tot in ieder geval een manier om mensen die het virus oplopen goed te kunnen behandelen. Op deze kaart staan alle clinical trials wereldwijd. 

Er is weinig reden meer om de economie nog langer zo te pijnigen. Er is weer ruimte in de ziekenhuizen, bescherm verder de zwakkeren en ouderen, maak goede afspraken wat wel en niet kan maar laat de maatschappij weer op gang komen. Mark, gooi open die tent.  
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
BIS - IMF  - Wereldbank - …...

Het lenen aan mensen, organisaties of landen waarvan je van tevoren weet dat ze dat niet terug kunnen gaan betalen kun je nog bezien als -zakelijk/slim-  want je weet van te voren dat je het onderpand in bezit gaat krijgen.
Op deze wijze is bijv. Sri Lanka haar grootste haven nu voor de komende 99 jaar kwijt aan de Chinezen. 

Maar er spelen veel -ziekere-  spelletjes, kijk daarvoor even naar de volgende link; het zijn twee filmpjes met een korte tussen pauze (zwart beeld).

..
.
Hierboven deel 1 en deel 2,
ik heb voor diegene die interesse hebben ook de links naar deel 3, 4 en 5.
Kun je zo vanaf het internet plukken.
.
Maar de meesten kijken liever naar GTST dan in beweging te komen,
slaap ze.
.
Maar, zoals hij in aflevering 5 zegt, wanneer je ECHT om je kinderen geeft …
.
zieke wereld.
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
En daar gaat het Nederlandse pensioenstelsel ….

Hans Hoogervorst:
 
‘De Nederlandse pensioenfondsen zullen zware klappen krijgen. De Nederlandse pensioenen zullen flink worden gekort. Dat besluit zal waarschijnlijk over de verkiezingen heen getild worden, maar het zal moeten gebeuren omdat de ECB de rente nog heel lang laag wil houden. En dan zul je zien dat Nederland, het énige land in de eurozone dat zijn pensioensysteem goed op orde heeft, mede door het ECB-beleid gedwongen wordt zijn pensioenen te verlagen. Terwijl de staatspensioenen in een aantal andere landen overeind worden gehouden, omdat ze indirect gefinancierd zullen worden door de ECB. Wie in die landen is straks solidair met de Nederlandse gepensioneerden? 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hans-hoogervorst-als-de-centrale-banken-zo-doorgaan-loopt-het-geheid-slecht-af~bbec1a69/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=copylink
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Is al even langer bekend, maar nu met Nederlandstalige ondertiteling, kies voor volledig-scherm ivm. de zwarte kleur van de ondertiteling.
.


Mijn conclusie: de testmethode is onbetrouwbaar.
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
https://www.be4truth.nl/artikels/445027_poetin-s-strijd-tegen-de-rothschild-s-maffia?fbclid=IwAR01nHldWgrn06ukIyIj9912wN6Bie9vD3-FZ8NkocGwe-32sm9o6HbJ394
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Intussen gaat de diefstal verder via PEPP
Mooie naam, maar uw spaargeld verdwijnt via het putje.
.

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
Ah nieuw materiaal, past precies in het profiel :-)

Comlotdenkers en complotsites denken altijd dat 'de elite' (de rijken, machtigen, industrie, medische wereld, bankiers, fed, ecb etc) een gezamenlijk duister plan hebben waar het 'gewone volk' nog geen weet van heeft. Alleen een select groepje complotdenkers heeft dit inzicht verkregen, en wil de rest van de 'goedgelovige slapende landgenoten wakker maken'. Overigens verdienen de complotdenkers en verspreiders daar soms ook nog goed aan, want angst verkoopt goed.

Een ander kenmerk is dat ze eigenlijk altijd beweren dat 'de elite' onder één hoedje speelt met de zogenaamde 'mainstream media' die bewust informatie zouden achterhouden in opdracht van 'de elite'. Het feit dat er soms fouten worden gemaakt is voor complotdenkers een rechtvaardiging te denken dat er dan gelijk helemaal niets meer klopt en dat elke andere theorie net zo waardevol  is (elke mening is evenveel waard in het meningenland van de complotdenkers).

De echte goedgelovigen, of slapende landgenoten zijn juist de complotdenkers zelf, maar ze daarvan overtuigen is onmogelijk. Daarom reageer ik ook vrijwel niet inhoudelijk, het is een zinloze missie. Intussen lachen de bedenkers en verspreiders van complottheorieën in hun vuistje en rinkelt hun kassa.

Al met al mooi begin van de week weer in deze thread :-D

PS. Inmiddels staan hier nu dusdanig veel verwijzingen naar complotverhalen dat Google en Facebook er maar geen lucht van moeten krijgen. Hoor ik iemand al 'censuur' roepen? ;-)

PS2. https://mediabiasfactcheck.com/the-corbett-report/
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
@raoulsuurmeijer4
Ik heb nu even onvoldoende tijd ,maar op korte termijn zal ik nog even reageren waarbij ik hoop dat mijn reactie je ogen opent.
Want vat me niet verkeerd op, niet negatief bedoelt, maar er zijn op dit moment twee mogelijkheden wat mij betreft: 
1. ) of je zit de boel -op te naaien-
2 .) of je bent stekeblind / onwetend. 
Zeker is er heel veel pulp op het internet te vinden, maar jij sluit je ogen bij voorbaat voor alles wat niet in je straatje past.
En daar ligt het gevaar.
.
Ik kom erop terug, kan een paar dagen duren, eerst belangrijkere zaken.
.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
ondertussen....
:-(

VN: er dreigt een hongerpandemie (NRC)
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/22/wereld-op-rand-van-hongerpandemie-a3997616

Hongersnood wordt erger dan coronavirus, waarschuwt VN (De Standaard)
https://www.standaard.be/cnt/dmf20200422_04930842

In het Engels:

Coronavirus pandemic 'will cause famine of biblical proportions' (The Guardian)
https://www.theguardian.com/global-development/2020/apr/21/coronavirus-pandemic-will-cause-famine-of-biblical-proportions

The human cost of India's coronavirus lockdown: Deaths by hunger, starvation, suicide and more (Gulf News)
https://gulfnews.com/world/asia/india/the-human-cost-of-indias-coronavirus-lockdown-deaths-by-hunger-starvation-suicide-and-more-1.1586956637547

‘People don’t realise what is coming’: How a coronavirus crisis would unfold in war-torn Syria, Yemen or Libya (The Independent)
https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/coronavirus-syria-yemen-libya-cases-update-death-toll-doctors-a9440486.html

Courageous health workers on the frontline in a time of deadly COVID-19 (Relief Web)
https://reliefweb.int/report/bangladesh/courageous-health-workers-frontline-time-deadly-covid-19
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
vrt factcheck Bill Gates en corona, onvolledig en niet helemaal correct

Het artikel van journalist Tim Verheyden op vrt.be ‘Bill Gates is de gebeten hond in tal van complottheorieën over het coronavirus: hoe komt dat’ is onvolledig en niet helemaal correct. Het stuk onder ‘wereldbevolking uitdunnen’ klopt, de rest is bedenkelijke journalistiek.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/30/hoe-bill-gates-de-antichrist-werd-die-de-coronacrisis-wil-misbru/

 

Beginnen met de opmerking dat de link richting Gates niet uit gaat van het bewust verspreiden van een virus maar wel van opportunisme, shock doctrine, het uitvoeren van een agenda nu de omstandigheden gunstig zijn.

 

 

Enkele bedenkingen bij het artikel:

1) Gates is geen viroloog, arts, epidemioloog of wat dan ook. Gates is een zakenman. De man gaf zelf aan dat investeren in vaccins hem reeds een 20-1 opbrengst gaf.
https://www.cnbc.com/2019/01/23/bill-gates-turns-10-billion-into-200-billion-worth-of-economic-benefit.html
2) Geen vermelding dat Gates in een interview aangaf dat we alle 7 miljard mensen moeten vaccineren voor we terug naar het normaal kunnen. Waar moeit de man zich mee?

3) Geen vermelding dat de The Bill and Melianda Gates Foundation de tweede grootste geldschieter is van de WHO.
https://www.who.int/images/default-source/infographics/budget/top-20.jpg?fbclid=IwAR0vfUeOkXg_hvETayV6x3NVqz6cWDveN3wQdLOrPk8-hf96lKo4yl1JQoY
4) Het benoemen van The Gates Foundadion als een organisatie die als doel heeft de wereldgezondheid te verbeteren is wel erg naïef. Het gaat om creatief belasting omzeiling. Deze foundation heeft aandelen in de bedrijven die zij sponsoren. Gates heeft meer opbrengst dan uitgaven via deze structuur.
https://www.thenation.com/article/society/bill-gates-foundation-philanthropy/
Veel mensen wachten op een vaccin zoals schapen op een herder. Maar laat ons vooral niet vergeten; de farmaceutische industrie is een machtige industrie waar veel geld mee gemoeid is. Denk maar aan Marc Coucke. Daar waar geld regeert haalt ethiek het veelal niet van winstbejag.
Laat ons aub een vrij en open debat voeren rond vaccinaties. Ik dacht dat dit tot de kernwaarden van onze westerse democratie behoorde. Nu lijkt het wel even taboe als het in vraag stellen van het christendom in de late Middeleeuwen. In het belang van de volksgezondheid worden fundamentele vrijheden ontnomen. Zo wordt kritische informatie rond vaccinaties steeds meer verwijderd van Youtube, Facebook en Google. Dit vermoedelijk na lobbywerk van de desbetreffende industrie. Zowel binnen de pharma-industrie als binnen bovengenoemde bedrijven is er zo veel geld en macht dat het een gevaar is voor de democratie. Het is dan maar goed dat er journalisten kritisch opvolgen wat er zich boven onze hoofden afspeelt.

bron https://www.dewereldmorgen.be/community/vrt-factcheck-bill-gates-en-corona-onvolledig-en-niet-helemaal-correct/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst

In januari 2010 kondigden Bill en Melinda Gates een toezegging van $10 miljard aan om een decennium van vaccins in te luiden. In tien jaar tijd wilde Bill Gates bereiken dat elk kind ter wereld gevaccineerd zou zijn. Helaas blijkt dat dit streven deel uitmaakt van een veel grotere agenda. Een agenda die uiteindelijk zou leiden tot grotere winsten voor grote farmaceutische bedrijven, meer controle voor de Gates Foundation op het gebied van de wereldwijde gezondheidszorg, en meer macht voor Bill Gates om de koers van de toekomst voor miljarden mensen op de planeet vorm te geven. Deze aflevering van de Corbett Report geeft James Corbett een ander beeld van Bill Gates dan hoe hij zichzelf aan de wereld toont. (Nederlandse ondertiteling kunt u rechts onder in het Youtube filmpje aanzetten)

James Corbett begon The Corbett Report website in 2007 als een uitlaatklep voor onafhankelijke kritische analyse van politiek, maatschappij, geschiedenis en economie. Sindsdien heeft hij meer dan 1000 uur aan audio- en videomedia geschreven, opgenomen en gemonteerd voor de website, waaronder een wekelijkse podcast en verschillende reguliere online videoseries.
Hij studeerde af met een B.A. in Engels aan de Universiteit van Calgary en een M.Phil. in Anglo-Ierse Literatuur aan het Trinity College Dublin. Hij woont en werkt sinds 2004 in Japan.

Zijn werk wordt online uitgedragen door een grote verscheidenheid aan websites en zijn video’s hebben alleen al op YouTube meer dan 50.000.000 views opgeleverd.

Bron: https://www.corbettreport.com/about/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst


Wie is Bill Gates? Een software-ontwikkelaar? Een zakenman? Een filantroop? Een wereldwijde gezondheidsexpert? Deze vraag is een zeer reële vraag voor degenen die zich beginnen te realiseren dat de onvoorstelbare rijkdom van Gates is gebruikt om controle te krijgen over alle vlakken op het gebied van volksgezondheid, medisch onderzoek en de ontwikkeling van vaccins. Deze aflevering van het Corbett-report van onderzoeksjournalist James Corbett is shockerend en verhelderend. (Nederlandse ondertiteling kunt u rechtsonder in het YouTube-filmpje aanzetten)
Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
The Corbrett Report is door diverse fact-checkers-sites al gemarkeerd als verspreider van complottheorieen en desinformatie (zie mijn link eerder met hun hoge score daarop) dus of het verstandig is om hun content hier te copy/pasten met backlinks..... De social media search engines etc maken immers gebruik van die fact-checkers.

Straks komt beleggen.com nog op dezelfde zwarte lijst en dat terwijl het hier eigenlijk om beleggen en trading gaat ;-)
H Bakstenen 1 week geleden geplaatst
Wilde even lachen, dus maar ingelogd, lijk wel een wedstrijd wie de meest url kan neer pennen hier,
hier nog zo iets, vervang de naam nu eens in Jan Schotsman

@raoulsuurmeijer4
Ik heb nu even onvoldoende tijd ,maar op korte termijn zal ik nog even reageren waarbij ik hoop dat mijn reactie je ogen opent.
Want vat me niet verkeerd op, niet negatief bedoelt, maar er zijn op dit moment twee mogelijkheden wat mij betreft: 
1. ) of je zit de boel -op te naaien-
2 .) of je bent stekeblind / onwetend. 
Zeker is er heel veel pulp op het internet te vinden, maar jij sluit je ogen bij voorbaat voor alles wat niet in je straatje past.
En daar ligt het gevaar.

Ik duik weer onder, en mocht er een vaccin komen van ome Bill, ben ik de eerste die het laat inspuiten, inclusief sim zodat ik te volgen ben
.
Disclaimer: Mocht deze boodschap af en toe wat sarcastisch overkomen, dan zal dat wel geen toeval zijn.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Dr Kaufman is de meest gecensureerde medicus van de VS. Hij verloor zijn baan als psychiater omdat hij weigert een mondkapje te dragen. De doctor is bereid het risico te nemen in de gevangenis te worden opgesloten, want zijn twee kinderen vormen zijn belangrijkste motivatie. Andrew Kaufman wil niet dat ze in een wereld opgroeien waarin ze geen vrijheid meer hebben.

https://www.dlmplus.nl/2020/05/18/arts-laat-zich-niet-mond-snoeren-over-corona-zet-alles-op-het-spel-voor-vrijheid-van-zijn-kinderen/

Raoul Suurmeijer 1 week geleden geplaatst
Kaufman zijn 'onderzoek' is inmiddels al diverse malen 'ge-debunked', oftewel weerlegd als nep. Zijn uitlatingen kunnen wel door hem gedaan zijn, maar zijn 'werk' is volledig weerlegd en daarom is ie ook  terecht uit z'n functie gezet en wordt zijn misleidende informatie verwijderd. Hij misbruikt zijn *voormalige* status als arts in feite (net als die andere voormalige arts die hier werd opgevoerd)

Ik hoop dat Jan ook gauw weer meedoet ;-)


🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Zoals je ziet op de afbeelding hebben ze me vandaag -ontslagen-.
Ze hebben me daarbij aangeraden niet meer op deze topic te reageren.
.
reactie op @janschotsman:
Harm van Wijk Het is gemakkelijker om de massa voor de gek te houden dan hen ervan te overtuigen dat ze voor de gek gehouden worden. -Mark Twain
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
In het Frans helaas. 
Maar het gaat over het feit dat er al microscopisch kleine cellen bestaan die kunnen geïnjecteerd worden én gelezen worden met een smartphone om bv. je vaccinaties te controleren. 
De stap naar het vanop afstand (her)programmeren is dan nog een micromillimeter ver weg. 

https://www.lesechos.fr/idees-debats/sciences-prospective/dans-le-futur-le-carnet-de-vaccination-pourrait-etre-injecte-sous-la-peau-1158342?fbclid=IwAR1CvdvYYFCcClbVZKFDN_sP2Pn3BgbhM6r-vV_qFKaaMhxFyHl6WeKkghQ

In de toekomst kan de vaccinatiekaart onder de huid worden geïnjecteerd
MIT-ingenieurs hebben nanodeeltjes uitgevonden die onder de huid kunnen worden geïnjecteerd en die met een smartphone kunnen worden gelezen om te bevestigen dat een persoon is ingeënt. Deze innovatie zou nuttig zijn in ontwikkelingslanden waar papieren vaccinatiekaarten vaak onjuist of onvolledig zijn.


MIT-ingenieurs hebben injecteerbare nanodeeltjes onder de huid uitgevonden die dienst doen als vaccinatierecord.

Door
Leïla Marchand
Geplaatst op 21 dec 2019 om 9:02 uur
Bent u goed ingeënt tegen kinkhoest? Om erachter te komen, is het niet nodig om uw gezondheidsdossier op te halen. In de toekomst hoef je alleen maar je arm te scannen met een smartphone. Dit is in ieder geval het idee waar het Massachusetts Institute of Technology (MIT) aan werkt.

Een team van MIT-wetenschappers heeft een tool ontwikkeld zodat elke gevaccineerde persoon het bewijs in zijn eigen lichaam bewaart. Deze methode kan zeer nuttig zijn in ontwikkelingslanden waar papieren vaccinatiekaarten vaak verloren gaan - wanneer ze niet bestaan ​​- en waar elektronische databases niet worden gebruikt.

"Deze technologie kan een snelle en anonieme detectie van de immunisatiegeschiedenis van een patiënt mogelijk maken om ervoor te zorgen dat elk kind wordt gevaccineerd", zegt Kevin McHugh, hoofdauteur van de studie. En dat voegt weinig toe aan de kosten of het risico van de procedure, volgens de studie die woensdag in Science Translational Medicine is gepubliceerd.

Kleine onzichtbare plekjes onder de huid

Deze nieuwe techniek maakt gebruik van op koper gebaseerde nanokristallen, quantum dots genaamd, 3,7 nanometer in diameter en ingekapseld in microdeeltjes van 16 micrometer (1 micrometer is gelijk aan een miljoenste van een meter en 1 nanometer is gelijk aan een miljardste). Het geheel wordt geïnjecteerd door een stukje micronaalden van 1,5 millimeter lang.

Micronaalden zijn gemaakt van een mengsel van oplosbare suiker en een polymeer, evenals de kleurstof die is geassocieerd met quantum dots. Dus na het aanbrengen lossen de micronaalden in twee minuten op en laten alleen de kleine kleurstofpuntjes achter, bijvoorbeeld verdeeld in de vorm van een cirkel of een kruis.

Deze kleine puntjes zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar waarneembaar wanneer ze worden blootgesteld aan een deel van het lichtspectrum, onzichtbaar voor ons, dichtbij infrarood. Een aangepaste smartphone, gericht op de huid, laat de cirkel of het kruis fluorescerend op het scherm verschijnen.

Een stukje micronaalden wordt op de huid aangebracht, daarna lossen de micronaalden op en laten kleine puntjes achter.
Een stukje micronaalden wordt op de huid aangebracht, daarna lossen de micronaalden op en laten kleine puntjes achter.

Volgens de conclusies van de studie kunnen "quantum dots" dus "worden gebruikt om vaccininformatie betrouwbaar te coderen en kunnen ze tegelijk met een vaccin worden geïnjecteerd", met behulp van een injectiespuit en van een traditionele naald.

De techniek zou duurzaam zijn. De onderzoekers simuleerden vijf jaar blootstelling aan de zon (op varkensleer) om te controleren of de vlekken zichtbaar bleven. En deze methode vereist minder technologie dan een irisscan of het onderhouden van medische databases.

Al getest op ratten
Het systeem is tot nu toe alleen getest op ratten, maar het team van wetenschappers, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, hoopt ze de komende twee jaar op mensen in Afrika te testen. Aanvullende veiligheidsstudies zijn vereist voordat u verder gaat met deze stap.

Vaccins: de Fransen zijn de meest sceptische ter wereld

Malariavaccin: eerste grootschalige test in Afrika

Er worden patches ontwikkeld om vaccins te leveren tegen mazelen, rubella en andere ziekten. Onderzoekers werken ook aan het vergroten van de hoeveelheid gegevens die kunnen worden gecodeerd, met informatie zoals de toedieningsdatum en het lotnummer van het vaccin.

De Gates Foundation zet het project voort en financiert opiniepeilingen in Kenia, Malawi en Bangladesh om te bepalen of mensen klaar zijn om deze microscopische quantum dots te adopteren.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst


Michael Moore presenteert Planet of the Humans, een documentaire die durft te zeggen wat niemand anders zal doen op deze Dag van de Aarde - dat we de strijd verliezen om de klimaatverandering op aarde te stoppen omdat we leiders volgen die ons op de verkeerde weg zijn gegaan - de groene beweging uitverkopen aan rijke belangen en het Amerikaanse bedrijfsleven. Deze film is de wake-up call voor de realiteit waar we bang voor zijn: dat te midden van een door mensen veroorzaakte uitsterving het antwoord van de milieubeweging is om te streven naar techno-fixes en pleisters. Het is te weinig, te laat.

Doneer: https: //www.paypal.com/cgi-bin/webscr ...
(100% van de donaties gaat naar vertaling, verdere artikelen en het bekijken en onderhouden van een brede distributie)

Interview met Jeff, Michael en Ozzie (1 uur en 16 minuten): https://youtu.be/HBGcEK8FD3w
Hill TV Reactie op critici met Jeff, Michael en Ozzie (17min): https://youtu.be/Bop8x24G_o0
FAQ, Discussiegids, Media: https://planetofthehumans.com/

Verwijderd uit het debat is het enige dat ons zou kunnen redden: grip krijgen op onze onbeheerste menselijke aanwezigheid en consumptie. Waarom is dit niet het probleem? Omdat dat slecht zou zijn voor de winst, slecht voor de zaken. Zijn wij milieuactivisten gevallen voor illusies, 'groene' illusies, die allesbehalve groen zijn, omdat we bang zijn dat dit het einde is - en we al onze hoop hebben gevestigd op biomassa, windturbines en elektrische auto's?

Geen enkele hoeveelheid batterijen zal ons redden, waarschuwt regisseur Jeff Gibbs (levenslange milieuactivist en coproducent van "Fahrenheit 9/11" en "Bowling for Columbine"). Deze urgente, niet te missen film, een frontale aanval op onze heilige koeien zullen gegarandeerd woede, discussie en, hopelijk, de bereidheid oproepen om onze overleving op een nieuwe manier te zien - voordat het te laat is.

Met: Al Gore, Bill McKibben, Richard Branson, Robert F Kennedy Jr., Michael Bloomberg, Van Jones, Vinod Khosla, Koch Brothers, Vandana Shiva, General Motors, 350.org, Arnold Schwarzenegger, Sierra Club, de Union of Concerned Scientists , Nature Conservancy, Elon Musk, Tesla.

Website: https://planetofthehumans.com/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst


"Veel mensen doorzien niet wat op ons af gaat komen” - Maurice de Hond - Het Panel 12

In een speciale aflevering van Het Panel, gaat Peter in gesprek met Maurice de Hond over de ontwikkelingen rondom corona.
wim en marianne van den assum 1 week geleden geplaatst

Hoi Harm,

Bevestigend weer. Wij hebben geen wetenschappelijke rapporten, maar hadden ook het idee dat het probleem hem bij ventilatie zou kunnen zitten.

We horen helaas niets over de mogelijkheid dat de aanwezigheid van 5G de immuun systemen erg kan verzwakken en dat daardoor de corona besmetting kans groter  kan zijn.
Op veel plaatsen van grote besmettingen schijnt met 5G geexperimenteerd te zijn.
De media ontkrachten dit zo snel als maar kan. Ook rapporten van wetenschappers en video's worden zo snel mogelijk gewist.

Tot slot: als mensen gezond eten en leven is hun immuunsysteem meestal sterk genoeg om zelfs ernstige virussen aan te kunnen. Jammer dat ook op vaccinaties een hypnose schijnt te bestaan op redding. Het is steeds weer aan de buitenkant waar men zoekt en niet zal vinden.

🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
-onvoldoende karakters ingevuld-
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst


Dr. Erwin Kompanje (klinisch ethicus aan het Erasmus M.C. Rotterdam) schreef 15 april een openhartige column op zijn persoonlijke Blog. 
"Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een corona-dode?" was de titel en daarin relativeerde hij de Covid 19 sterfte maar vooral benadrukte hij de humanitaire ramp die zich voltrekt t.g.v. de maatregelen. De tekst was de aanleiding waarom ik contact met hem zocht. Ik haalde Erwin op in zijn woonplaats Barendrecht en reed met hem naar zijn favoriete plek, de Europoort. Op deze plek nestelt een mantelmeeuwenkolonie. De plek brengt nieuwe meeuwen voort maar is tevens de laatste rustplaats voor veel zwakke meeuwen. De column werd verfilmd in een "Spoken Word" vorm, na aanpassing van de initiële webtekst ( www.kompanje.org ) en vormt een filosofisch manifest voor het wijdere perspectief dat verder kijkt dan enkel de IC krapte en de sterftecijfers op korte termijn. Laten we hopen dat er meer kritische geluiden komen van dit intellectuele niveau.
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
DIGITAAL CORONA PASPOORT IN DE MAAK

De bovenstaande mededeling heeft de reguliere media nog niet bereikt, en waarschijnlijk is daar een reden voor. Op 11-05-20 publiceerde ‘Verdict’, een online mediabedrijf op het gebied van technologie het volgende artikel: “Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries (digitaal coronavirus paspoort gaat geleverd worden in 15 landen).

Volgens Verdict heeft het Engelse bedrijf ‘VST Enterprises’ een zakelijke overeenkomst gesloten met het bedrijf ‘Circle Pass Enterprises’ voor het creëren van een digitaal “gezondheidspaspoort”. De Corona-maatregelen zijn nog lang niet voorbij. Integendeel, voorbereidingen voor het aanscherpen van de controle op de maatregelen zijn gaande.

https://stichtingvaccinvrij.nl/digitaal-corona-paspoort-in-de-maak/?utm_source=Nieuwsbrief&utm_campaign=b4a59d4766-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_b82845e552-b4a59d4766-175973877
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Een Powerpoint-presentatie waarin een combinatie van drie thema’s onder de aandacht werd gebracht: 
het Australische Mount Nardi bio-diversiteits-onderzoek, 
de brochure Voorstel nulmeting 5G Culemborg en 
het boek Elektrisch Ecosysteem. 
https://stralingsbewust.info/wp-content/uploads/Power-Point-inspreektijd-18-mei-2020-mevrouw-S.W.-Slegers.pdf
reactie op @harmvanwijk:
wim en marianne van den assum mooi en bruikbaar. we sturen hem door!
6 dagen geleden

Beantwoorden

🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
We zijn heel blij met jullie steun en kunnen melden dat het aantal ondertekenaars in 5 dagen is verdubbeld van 16.000 naar 32.000 !

Het is een duidelijk teken dat veel mensen het belang van een goed werkende eerste lijnsbehandeling inzien.

Voor alle nieuwe ondertekenaars : dank voor jullie steun en welkom bij deze petitie we proberen regelmatig met jullie het laatste nieuws omtrent HCQ te delen.

Zie bijvoorbeeld het verschil in sterfgevallen percentage (CFR) tussen landen die wel/niet HCQ gebruiken.

https://zelfzorgcovid19.nl/vergelijking-tussen-16-landen-met-en-16-landen-zonder-hcq-behandeling/
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Weer zakte bijna de broek van m'n kont ;)
Maar ik zat gelukkig op m'n stoel ...
Coronavirus een nieuw virus??
Kijkt u dan even naar het bericht van het RIVM met als datum 2-Oktober-2019
En kijkt u dan even helemaal onderaan het berichtje, en dan ziet u staan …:
"
Dit geldt voor de meeste respiratoire virussen (bijv. RSV
Respiratoir Syncytieel Virus
, rhinovirus, SARS
severe acute respiratory syndrome
, coronavirus, influenzavirus).
"
Corona-virus al langer bekend?
.
https://www.rivm.nl/griep-griepprik/zorg/vaccineren/griepvaccin?fbclid=IwAR0rX12h3eXrkgd2PnChvcyjxukFhkQGPhfMBlIiv56lBm4ueYYTkDsBtRA 
🔥 Jan Schotsman 1 week geleden geplaatst
Nog een berichtje van de NOS en de Mexicaanse griepprik.
.
Dit bericht sterkt vast je vertrouwen in de overheid en hun uitspraken wat betreft veiligheid.
.
https://nos.nl/artikel/2251454-informatie-over-bijwerkingen-mexicaanse-griep-vaccin-achtergehouden.html
.
Andere berichten over hoe ouders hun kinderen na vaccinatie zagen veranderen in een wrak laat ik buiten beschouwing, want dat valt kennelijk onder de afdeling -complottheorieën, ofwel je wordt met die -dooddoener-  monddood gemaakt.
.
Ze praten (in het berichtje hierboven) over een geldelijke vergoeding, maar …… 't zal je kind maar wezen … die je via een vaccinatie de totale vernieling in hebt geholpen …..!!!!!!!!!
Een gezond kind wordt voor de rest van zijn leven in een handicap gestort, enkel voor de winst van de farmacie ….
Ik zou dat als ouder -niet trekken - …. en U?
.
Immuniteit bouw je op door de confrontatie aan te gaan met bacteriën etc. etc.
Niet door je lichaam te vergiftigen met allerlei -lichaamsvreemde stoffen-.
.
Leef gezond, neem vers streek voedsel, vermijd fastfood.
Verse groenten etc. etc. kost tegenwoordig bijna niks in de supermarkt, je kan het er zelf niet voor verbouwen.
Neem wat moeite bij het bereiden van je maaltijd, en je bouwt aan een goed immuun systeem.
Sta 's-morgens op tijd op, neem een goed ontbijt, pers bijvoorbeeld wat sinasappelen, ikzelf neem ook altijd een tomaatje met kaas tussen twee sneetjes brood, kook ook altijd even een eitje, kopje thee erbij, lees intussen wat in de krant, lekker relaxed.
Etc. etc. .
Daar ligt de basis voor je gezondheid, niet via het inspuiten van al die chemische troep in je lichaam.
Het vergiftigen van je lichaam via -lichaamsvreemde stoffen- voelt bij mij gewoon niet goed.
Ik ben er dan ook op tegen.
Sorry Farmaceutische industrie, ik doe er niet aan mee.
Haal je winst maar bij de -onwetenden in deze maatschappij-.
!!
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Dokters in Californië zeggen dat ze sinds de sluiting meer doden door zelfmoord hebben gezien dan door coronavirus 
https://www.washingtonexaminer.com/news/california-doctors-say-theyve-seen-more-deaths-from-suicide-than-coronavirus-since-lockdowns
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 Zonder Eerdere Ziektes

https://www-telegramnl-eu.cdn.ampproject.org/c/s/www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/corona/gerenommeerde-forensische-arts-vernietigt-media-killer-virus-niemand-is-gestorven-aan-covid-19-zonder-eerdere-ziektes/amp/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Gelukkig dat artsen in de VS, Duitsland en Frankrijk wel in opstand komen .. 

https://www.ninefornews.nl/zorgmedewerkers-in-opstand-tegen-macron-wij-zijn-wanhopig-wij-geloven-niet-meer-in-u/
🔥 Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst
https://www.maurice.nl/2020/05/21/de-zweedse-aanpak-werkt/ 

Bijna vier weken geleden schreef ik dit artikel over de vergelijking tussen de provincie Stockholm en Noord-Brabant. Die zijn erg goed vergelijkbaar qua omvang en aantal inwoners.

Dit is een geüpdate grafiek waarin goed te zien is dat Stockholm ook een duidelijke daling heeft ingezet. Het dagelijkse aantal doden nadert de 10, terwijl het bijna 50 is geweest.


Flourish logoA Flourish chart
Nog even een paar cijfers: In Spanje, Frankrijk en Italie is de economie in het eerste kwartaal met gemiddeld 5% gedaald, in Nederland met 1,7% en in Zweden met 0,3%. Do the Math.
🔥 Harm van Wijk 6 dagen geleden geplaatst


🔥 Jan Schotsman 6 dagen geleden geplaatst
Even over getallen en percentages.
.
Een getal op zich zegt niet veel.
.
Wanneer ik zeg: 950.
Wat zegt dat dan?
Is dat veel, is dat weinig???

Je zult dat getal in een relatie tot -iets- moeten zetten of zien om er wat mee te kunnen.

Betrekken we dat getal 950 even tot de beurskoersen.
Wanneer ik zeg: de AEX is vandaag 950 punten gestegen dan zegt u onmiddellijk: dat kan nooit, want dat is een stijging van 180% voor een index, dat kan niet!
Wanneer ik zeg: de DJIA is vandaag 950 punten gestegen dan zegt u: hmm, dan kan best zo zijn, dat is pakweg 4%; je raakt er haast aan gewend in deze tijd.
.
Zo moeten we de getallen ook zien waarmee men het aantal Corona-virus-doden aangeeft.
Men zegt niet: x-procent doden, maar men geeft aantallen.
En een getal zonder een relatie is onbruikbaar zoals ik hierboven klungelig heb proberen weer te geven.

Maar getallen maken de mensen bang, en dat is wat er de laatste tijd gaande is.
Wanneer ik mijn zeer beperkte kennis tot nu toe van de Nieuwe Germaanse geneeskunde toepas, dan denk ik dat we in de toekomst een enorme toename van longkanker gerelateerde gevallen gaan zien.
Nostradamus vertelde 500 jaar geleden al: "Angst werkt verstikkend" (ofwel slaat op de longen) 
.
De mensen worden zo bang gemaakt dat ze veel privileges zonder meer zomaar prijsgeven.
.
Dit hierboven is mijn interpretatie, dus die zal wel weer verkeerd zijn ;).
Maar toch...
.
Laten we het nu eens van de positieve kant bekijken; ofwel het glas is halfvol (mag ik er eerst wel even wat wijn bij doen …momentje...:)
.
En dan kijken we eens niet even naar het aantal Corona-gerelateerde-doden (waaraan zeer wordt getwijfeld) maar we kijken eens naar het aantal -NIET doden-; ofwel: wat er nog leeft!
En dan even procentueel!
.
België --> 99,944%
Spanje --> 99,956%
Italië --> 99,957%
Frankrijk --> 99,965%
Engeland --> 99,972%
Nederland --> 99,975%

Wanneer u die percentages van de 100% aftrekt, dat is dat maar een heel klein beetje (terwijl de door-corona-getallen  al enorm overdreven zijn zoals we inmiddels weten, er zitten ook veel -natuurlijke- sterf aantallen bij, maar de artsen worden gedwongen alles als Corona-sterf-geval op te geven).
.
We worden bang gemaakt om straks klakkeloos het failliet van ons monetaire systeem te aanvaarden, we vinden het straks natuurlijk normaal dat door het "enorme" aantal corona-doden de zorgkosten die u straks mag gaan betalen verticaal omhoog gaan, dat de belasting enorm toeneemt (staatssteun moet tenslotte ergens van betaald worden) en dat de ECB miljarden bij print. Dat bij printen van geld heeft als gevolg dat u geen rente meer ontvangt op uw spaargeld maar straks zelfs mag gaan bijbetalen, maar ook dat de pensioenen volgend jaar -stevig-  gekort gaan worden, vergis u niet.
Doordat ongebreidelde bij printen wordt de koopkracht van de Euro die u verdient of op zak heeft ook nog eens fors gedempt, ofwel uw koopkracht dondert omlaag.
Linksom of rechtsom ...u wordt geplukt ...
.
Het glas is nu echt leeg, en de fles ook, dus ik moet afsluiten ;-)
Rest de vraag:
Was het nu echt nodig om de economie van Nederland ( net zoals de rest van de wereld doet) te vernietigen omdat het -totale aantal doden- ( waar dus ook Corona-doden bij zitten) uiteindelijk een percentage beslaat van 0,025%
Dit stinkt, daar zit wat anders achter.
.
Mijn vermoeden dat er -iets-  achter zit word versterkt door een filmpje wat ik vandaag weer zag; en die had als onderliggende boodschap dat alle artsen die komen met een geneesmethode (soms 100%) die de symptomen van het Corona-virus in de eerste lijn teniet doen, worden geweerd/genegeerd/tegen gewerkt.
In plaats van dat men zoiets met -open armen-  ontvangt.
Vreemd toch?
.
U wordt via angst gedreven tot het vrijwillig ( u smeekt erom, want u wilt niet ten onder gaan aan het Corona virus) aangaan van vaccinatie.
U wordt gebrandmerkt via een chip en gevolgd via 5G zodat men op elk moment weet waar slaaf X met BurgerSlaafNummer-X nummer zich bevindt en wat ie doet.
.
U hoeft daar niet bang voor te zijn!.
Men heeft het beste met u voor .. echt wel!
.
En wanneer u van dat laatste overtuigd bent, hoeft u alleen maar even te wachten op de oproep voor uw gepersonaliseerde injectie, waarin de chip met uw nummertje wordt ingebracht.
Het is wel handig natuurlijk, net als met een hondje, wanneer men u vindt langs de kant van de weg, kan men eenvoudig scannen waar men u weer af kan leveren ;)
.
Zo heeft elk nadeel weer zijn voordeel .. ;)
Maar of u daar werkelijk op zit te wachten ..??
🔥 Jan Schotsman 4 dagen geleden geplaatst
🔥 Jan Schotsman 2 dagen geleden geplaatst
Het plan: Wereldcontrole

https://www.ontdekgod.nl/plan/?fbclid=IwAR1YGciHw1Bit1VU1uzSmaWBmnyDkmz6sSvD8A6wzJ0qHFvaMHrbWKEdzFI
🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst
https://mijn.beleggen.com/conversations/check-your-phone-covid-19-tracking-software-in-phoneupdate-iphone-and-andriod
🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst
https://zelfzorgcovid19.nl/yale-school-of-public-health-vroege-thuisbehandeling-van-hoge-risico-covid-19-patienten-is-de-oplossing-van-de-pandemie/
🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst
https://businessam.be/noorwegen-lockdown-was-niet-nodig-om-covid-19-te-temmen/
🔥 Jan Schotsman 15 uur geleden geplaatst
https://nl.pinterest.com/pin/406027722659741259/feedback/?invite_code=0a1b0a3b1a7047b4829c585ea1d6e1c1&sender_id=153685543442508962
🔥 Harm van Wijk 4 uur geleden geplaatst

🔥 Harm van Wijk 4 uur geleden geplaatst
En de bijbehorende slides van deze fantastische analyse :-D

Erg goed gedaan en zeer bemoedigend!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 April 2020 om 02:26
Aantal lezers 93
Aantal reacties 112
\