2.300 banen weg bij NS

Laatste reactie 01/07/2020 07:57 door Harm
· Markeren als ongelezen
🔥 Tom Lassing 3 dagen geleden geplaatst
Bij de Nederlandse Spoorwegen gaan er 2.300 arbeidsplaatsen verloren. Ik zag gisteren dit filmpje van een conducteur die wat mij betreft als eerste zijn ontslag aangezegd mag krijgen.

Hij liet de trein niet vertrekken omdat iemand een slok water genomen had... (Dat mag van de NS, maar hij vond het nodig om de trein daarom te laten staan tot de passagier uitgestapt was. De passagier was overigens de enige in de coupe. Het moet allemaal niet gekker gaan worden.)

Ik blijf wel benadrukken dat je je interacties met autoriteiten op video moet vastleggen. Dat blijkt hier wel weer! Ik overweeg dan ook de aankoop van een bodycam. Ik heb al dashcams in de auto. Bijzonder nuttig!
🔥 Harm van Wijk 2 dagen geleden geplaatst


De maatregelen lijken inmiddels voort te komen uit een internationale sekte: stelt prof. Michaéla Schippers. 

Hoogleraar Michaéla Schippers is geschrokken van de reactie van onze overheid. Op de (verboden) demonstratie is veel geweld gebruikt om mensen die voor hun vrijheden opkwamen terug te slaan. Het verbod op demonstreren en het wisselen van rechters is opmerkelijk dictatoriaal voor Nederlandse begrippen. Maar daarnaast begint ze het gevoel te krijgen dat we in een globale sekte terecht zijn gekomen. Alle wereldproblemen zijn gereduceerd tot een probleem en een oplossing. Middels gaslighting en andere nare psychologische technieken worden mensen met behulp van grote angst in een richting geduwd waar velen van ons niet willen zijn.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 June 2020 om 09:54
Aantal lezers 10
Aantal reacties 2